Juventus ušetří za Kostiće, záložník má namířeno do Fenerbahçe

09.09., 11:36
Aktuality
Filip Kostić (© AFP)

Filip Kostić využije delšího přestupního termínu v Turecku a odejde z Juventusu. 31letý srbský záložník bude hostovat ve Fenerbahçe, kluby jsou domluveny a fotbalista už dorazil na zdravotní prohlídku.

Fenerbahçe bude hradit celý plat a Stará dáma díky tomu ušetří tři miliony eur. Součástí dohody je nepovinná opce na přestup, jejíž výše je podle tisku nastavena na pět až šest milionů eur.

"Srbský fotbalista Filip Kostić, v jehož případě je náš klub domluven na podmínkách hostování s Juventusem, přicestoval do Istanbulu, aby se podrobil zdravotní prohlídce a dojednal poslední detaily transakce," oznámilo Fenerbahçe v oficiálním prohlášení.

Kostić v minulosti působil v Nizozemsku a Německu a oblékal dresy Groningenu, Stuttgartu, Hamburku a Frankfurtu. Juventus za něho předloni zaplatil necelých patnáct milionů eur, záložník odehrál 87 utkání a dal jen tři branky, v probíhající sezoně se na trávníku neobjevil ani jednou.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Kostić-Rebić-Jović-Haller

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele