Jsem spokojený, řekl po další výhře Lopetegui

13.11.2016, 10:54
Aktuality
Úspěšný vstup do kvalifikace prožívá Španělsko. Mužstvo z Pyrenejského poloostrova naposledy rozstřílelo Makedonii, celkem má na kontě ze čtyř utkání deset bodů a kouč Julen Lopetegui zářil spokojeností...

Španělé se proti Makedonii, i přes velkou převahu, dlouho nemohli prosadit, až se po půlhodině hry ujali vedení zásluhou vlastního gólu. Po změně stran ale hosté odpadli.

Ambiciózní družina i bez řady opor nasázela svému protivníkovi další tři branky a připsala si na své konto povinné tři body, díky čemuž se usadila na čele kvalifikační skupiny G.

Kouč Julen Lopetegui byl pochopitelně po dalším vítězství spokojený. "Nikdy dopředu přesně nevíte, jakým směrem se bude zápas ubírat. Ale jsme rádi, že jsme získali tři body," prohlásil Lopetegui, jemuž chybělo hned několik klíčových hráčů. "Chybělo nám několik hráčů, ale ti, kteří je nahradili, ukázali správný postoj a hráli velmi dobře," pochválil své svěřence španělský kormidelník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a Herrerovi neda ani sancu pri jeho forme

Reagovat
smazaný uživatel

konkurence, navíc MU není měřítko nyní

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne remíza s pôdy Talianov je nesmierne cenný výsledok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele