Joaquín: Zápas jsme prohráli už v prvním poločase

26.02.2013, 17:58
Aktuality
Špatný týden prožila Málaga, která v uplynulých dnech nevstřelila ani jednu branku a prohrála 0:1 v Portu a 0:3 v Seville s tamním Betisem. Nedělní duel se celku z Andalusie vůbec nepovedl a moc dobře to ví i Joaquín...

Betis odehrál vynikající první poločas a do vedení ho poslal už v první minutě Molina. Ve 28. minutě zvyšoval Mario Álvarez, krátce před přestávkou se pak do listiny střelců zapsal i Dorlan Pabón. Málaga se stavem už nic udělat nedokázala a po obrátce se změnil jenom počet hráčů na trávníku, když byl vyloučen Camacho.

"Díky tomu prvnímu gólu proti nám hrálo úplně vše, soupeř hrál moc dobře a nám chyběla jiskra. Zápas jsme prohráli už v prvním poločase, vyloučení Camacha pak vše ještě více zkomplikovalo. V zimě jsme nenakupovali, ale měli by jste už vědět, že tento tým má obrovský prostor pro zlepšení a do konce sezony lze získat ještě spoustu bodů," říká 31letý fotbalista.

Pro Joaquína jsou zápasy s Betisem hodně pikantní, právě v tomto sevillském klubu vyrostl a hrál za něj do června roku 2006, kdy přestupoval do Valencie.

"Spekulace o možném návratu se ve vzduchu vznášejí neustále. Vždycky budu Betisu vděčný za lásku, kterou mě zahrnul, mým současným zaměstnavatelem je ale Málaga a musím se soustředit na to, abych jí pomohl do Ligy mistrů," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

odvolali se už na to rozhodnutí že nesmí hrát evropské poháry? A úspešně či naopak. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
junglist

nevypadá že by mu to nějak vadilo

Reagovat
mastakillah

Hlavně klepněte v odvetě porto

Reagovat
FC Porto FC

naivko

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Manik...

To je komentů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele