Je to nějaká deka, ze které se musíme dostat sami, řekl Krejčí mladší

13.03.2022, 23:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
delfin

Reagovat
eder

Deku byste zasluhovali všichni, machýrci namistrovaní...

Reagovat
amante

přesně, jednou vyhrajou a leží jim celej svět u nohou...takhle si to kluci myslí, úplně je vidím. Přitom těch lepších hráčů tam je pár co mají konzistentní výkony.

Reagovat
Remt

Ty hráči, kteří by se díky výkonům a věku dali zpeněžit a prodat dál, těch tam krom Krejčího ml a Hložka moc není.

Reagovat
F.Torres

Krejčí, Hložek, Hancko a Pešek. Zbytek je naprostý průměr/podprůměr.

Reagovat
Remt

Jasně, máš pravdu, ale já to myslel tak že nejenom nadprůměrný výkony ale i zpeněžitelní díky mladému věku. Což Pešek již brzy splňovat nebude/nesplňuje. A Hanckovi je sice 24 ale s jeho zdravotními problémy, které se opakují neustále po něm nikdo za velké prachy ani nesáhne, stejně..

Reagovat
Bucky

"Uvědomujeme si, že herně to nebylo dobré. Jsem rád, že jsme si dokázali vytvořit šance, v první půli jsme je neproměnili, po pauze už jsme góly dali. Mrzí mě, že jsme neuhráli čisté konto. Ale nejvíc mě mrzí ta hra, je to nějaká deka, ze které se musíme dostat sami. Je to na delší dobu, ale dostaneme se z toho"

Jasně, takhle přesně mluví někdo, kdo si myslí, že mu leží celý svět u nohou.

Reagovat
amante

A co jako, tohle jedno vyjádření po tomhle zápase, když porazili Slavii v poháru, byla jich plná prdel všude, jak se to neskutečně zvedá a je to cesta kterou chtějí jít a bla bla bla. Pak přišel Bělehrad a byli v prdeli...

Reagovat
Bucky

Píšeš to snad pod zápasem se Slavií? Po Slavii měli za sebou solidní podzim, v pohodě přípravu a zaškobrtnutí z Budějkama. Jasně, že po výhře v pohárovém derby ještě s kádrem plným mlaďochů budou nahoře a to zaslouženě, mnohem lepší než se složit ze ztracených 2 bodů s Budějkama a sypat si popel na hlavu ještě po prohraném derby. Ale jasně, pokud nevyhrají titul bez ztráty bodu a nevyhrají Ligu mistrů, tak bude pořád někdo pičovat. Fakt je mi jich upřímně líto, tak debilní fanoušky jako u nás aby člověk pohledal.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ladislav "Deka" Krejčí ml.

Reagovat
delfin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Y.N.W.A

Petr "30 deka vlašáku" Švancara

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to hrát půl roku bez nároku na honorář. A výkony si obnovení smlouvy zasloužit.

Reagovat
kilobyte

Výborná motivace makat zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit že hráči ACS mají málo motivace ?

Reagovat
kilobyte

Ne, ale taky si nemyslím, že ji mají až moc.

Reagovat
C-M@ster

Lol, to si dovezl ještě od Komety...

Si pamatuju, jak se mluvilo o dece furt, tak ji fanoušci z recese začali nosit do hlediště a přikrejvat se s ní a pak jednou přistála na ledě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele