Je mi strašně, hlesl Nádvorník po nezdaru v baráži a připomněl křivdu z prvního utkání

02.06., 21:15
Aktuality
Roman Nádvorník (© FC Táborsko)

Fotbalisté Táborska v domácí odvetě barážového dvojutkání s Českými Budějovicemi sahali po postupu, nakonec ale nevybojovali ani prodloužení. Od fantastického úspěchu jihočeský celek dělila pouze lepší koncovka a výborný brankář Dynama Dávid Šípoš. "Je mi strašně," ulevil si po závěrečném hvizdu zklamaný ale pyšný trenér Silonu Roman Nádvorník.

Naděje Táborska na postup výrazně snížil Jan Suchan, který v 18. minutě poslal Dynamo do vedení. Domácí ale obdržená branka nakopla. Převzali iniciativu a ve druhém poločase byl chvílemi na hřišti jen jeden tým.

"Druhý poločas se hrálo na jednu branku. Troufnu si říct, že jsme byli o třídu lepší mančaft. Gólman skvěle zlikvidoval dvě naše stoprocentní šance. Je to škoda, mrzí mě to," prohlásil v rozhovoru pro Českou televizi Nádvorník.

Na zkušeném trenérovi bylo vidět, že ho stále velmi mrzí sporná situace z prvního zápasu, po níž rozhodčí odpustili Dynamu vyloučení za druhou žlutou kartu pro Jiřího Skaláka. "Možná se to někomu nebude líbit, ale od postupu nás dělilo zásadní poškození od rozhodčího v prvním zápase," posteskl si.

"Soupeř měl jít do deseti, to je úplně bez debat. Je to strašný. My tady na něčem rok pracujeme, klub do toho dá spoustu peněz a zhatí to jeden rozhodčí na hřišti a další u VARu," dodal viditelně zklamaný Nádvorník.

Pro své svěřence měl ale jen slova chvály. "Dneska tomu chybělo jen proměňování šancí. My jsme hráli, co jsme chtěli. Kombinačně jsme Budějovice jednoznačně přehráli, ale chyběly nám góly. Musím klukům poděkovat. Ten výkon byl fantastický," líčil.

Táborsku sice utekl postup, i přes to mohou být na jihu Čech spokojeni. Třetí místo po třiceti kolech a premiérová účast v baráži? To je pro skromný celek skvělé vysvědčení. "Ta sezona je obrovsky úspěšná. Je to nejlepší výsledek v klubové historii. Poprvé jsme se dostali do baráže a odehráli jsme ji opravdu kvalitně. Nemáme se za co stydět," řekl Nádvorník, jenž se v Táborsku usadil po angažmá v Řecku a Spojených arabských emirátech.

Autor: eFotbal.cz / Lukáš Svoboda

Komentáře (1)

Přidat komentář
C-M@ster

První zápas pískal Pechanec, nebyl teď v šetření ohledně nějakejch sus zápasů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele