Italský tisk píše o dominantní výhře nad Českem a cítí šanci na Euru

05.06.2021, 15:45
Aktuality
Radost italských reprezentantů (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
OTASi

ten herní projev.. nehorázná ostuda klasickej záaps pod šilhavým venku, nemohoucnost, neschopnost jakýkoli kombinace.. doma jim to jde a jak vyjede jarda za hranice, tak se sesype.. nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl standard české repre. Pokud chtějí Italové dle tohoto zápasu odhadovat svou kvalitu, pak jsou dost mimo.

Reagovat
Cechino

Reagovat
Igner Farnsworth

No ale byl to standard pana Šilhavého, pro nás by to směrodatné mělo být.

Reagovat
Selänne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak my jsme to z meho pohledu zkusene vypustili... Soudit z toho zapasu cokoli smerem k euru je naprosty nesmysl. Doufam, ze i od Silhavky to je jen divadlo. Je jasne, ze tyhle pratelaky poslouzi jako videomaterial pro nase soupere ve skupine, tedy idealne takhle trapne prohrat i s Albanii a jdeme si pro postup

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál Hložek a oni podle toho soudí svoje šance na titul, blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen denní tisk, hráči i realizační tým vítězství nepřeceňují. Typické titulky a ódy z GdS a TS, vezou se na vlně neporazitelnosti. S první porážkou tým nekompromisně pošpiní a udělají z toho národní tragédii a smažou vše dobré. Nic nového pod sluncem.

Reagovat
Modi6

Poněvadž Itálii fandím, tak bych je chtěl varovat. Turecko rozhodně nebude tak snadným soustem jako včerejší Česko. Pokud nastoupí namachrovaní mohou se dožít trpkého překvapení, že jsou i soupeři, kteří nehrají jen dozadu a kteří si umějí přihrát dopředu i více než jednou.

Největší chybou je, že si to tady Mancini nepřečte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Poslu mu sms at ti napise

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele