Inter potvrdil očekávanou zprávu: Inzaghi prodloužil smlouvu do roku 2026

12.07., 17:39
Aktuality
Simone Inzaghi (© AFP)

Simone Inzaghi zůstává trenérem Interu Milán, s nímž v minulé sezoně získal Scudetto. Osmačtyřicetiletý kormidelník se dohodl na prodloužení smlouvy do roku 2026.

"Od konce skvělé sezony, v níž jsme získali další dvě trofeje, Supercoppu a Scudetto, uplynulo velmi málo času. Dnes začínáme novou společnou cestu, náš dres bude zdobit odznak trikolóry a druhá hvězda. Na lavičce zůstává Simone Inzaghi," řekl prezident Beppe Marotta.

"Chtěl bych oficiálně oznámit, že náš vztah bude pokračovat až do června 2026 s nadějí, že úspěšná spolupráce se v budoucnu znovu prodlouží," dodal vedoucí představitel Nerazzurri.

Inzaghi přišel do Interu před třemi lety z Lazia a během zmíněného období si připsal na konto šest trofejí - nejcennější z nich je ligový titul z minulé sezony, který Inter získal po třech letech. Kromě toho dvakrát vybojoval Italský pohár a ve všech třech letech ve funkci také domácí Superpohár.

Někdejší útočník vedl Inter do 158 soutěžních zápasů a průměrně získal 2,15 bodu na utkání.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Interista_4ever

Grande Simone!

Reagovat
Csaplárova past

Pletu se, nebo to mel minulou sezonu dost nahnute a psalo se o odchodu?

Reagovat
Deki

Psalo, některá média ho skutečně vyhazovala, ale myslím, že to ze strany vedení nahnute neměl. Bylo tam hodně porážek (v lize asi 12) a ještě pár kol před koncem nebyla zajištěna LM. Právě ta mu ale hodně pomohla. Kvalifikace nakonec proběhla a navíc to finále se City byl megauspech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele