Inter má podle sportovního ředitele v plánu pokračovat s Mancinim

13.04.2016, 14:02
Aktuality
Pod velkým tlakem je hned od začátku sezony Roberto Mancini, který se v létě podruhé během své trenérské kariéry ujal kormidla Interu Milán. 51letý kouč má smlouvu ještě na jednu sezonu a v uplynulých měsících se často mluvilo o jeho další budoucnosti a možném odchodu, v tuto chvíli vše vypadá spíše na setrvání u Nerazzurri...

"Rozhodli jsme se vybudovat nový Inter a tento proces bude mít svoje vzestupy a pády. Vidíme výsledky, oproti loňské sezoně máme o třináct bodů více a jsme o pět míst v tabulce výše. Do týmu přišlo několik kvalitních hráčů, ale vyměnili jsme více než polovinu kádru. Budeme pokračovat s Mancinim a touto skupinou hráčů a pokud to bude možné, dostaví se v budoucnosti další zlepšení. Zhodnotili jsme si výkony a Mancini si dal hodně nízkou známku, aby tím motivoval hráče. Všichni se můžeme zlepšit, platí to o sportovním řediteli, trenérovi i hráčích," řekl sportovní ředitel Piero Ausilio.

"Začali jsme se zlepšovat. V srpnu se s námi na začátku sezony nepočítalo, každý čekal páté nebo horší místo. My jsme čtvrtí, máme více bodů a jsme lépe umístění než loni. Jsme na cestě, kterou jsme si na začátku sezony stanovili. Určitě si můžeme vést lépe. Naše výkony bych hodnotil na základě toho, že odrážejí týmové úsilí od začátku září," dodal.

Inter začal sezonu velmi dobře a po úvodních kolech vévodil tabulce Serie A. Výpadky se dostavily až s příchodem zimy, během níž se před něj v tabulce dostaly Neapol, Juventus a AS Řím. Aktuálně je milánský celek na čtvrtém místě se šestibodovým mankem na AS, náskok na pátou Fiorentinu činí dva body.

"Kvalifikace do Ligy mistrů byla a stále je naším cílem. Budeme o to bojovat v každém zápase. Musíme si pro to jít a uvidíme, kde budeme na konci sezony," nevzdává Ausilio boj o milionářskou soutěž.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (200)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Psychologicka hra na Joseho ... aby si Jose nediktoval plat ... aby mu Inter ukazal, ze ho nutne nepotrebuji ....

Reagovat
smazaný uživatel

mind games

Reagovat
danko10

Kiežby!

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to ustalit situaciu, pokial by nechcel prist Simeone alebo Mourinho, asi by som ho nechal.

Dolezite je udrzat tento kader pokope, resp. vhodne doplnit. Kedze sa ale LM nekona, tak to skor ale vidim na predaj klucovych hracov a kupenie lacnejsich nahrad za nich..

Reagovat
Koubinhor

Hlavně je ta hra nekoukatelná a bolí z toho oči kurvafix...

ta prohra s Turínem bolí, takhle v tu LM nevěřím, EL nám musí stačit :-)

Reagovat
Votas

bolí, ale stačilo neplichtit s Carpi, Palermem, Veronou a Sampdorií - všechno týmy, co by si zasloužily sestoupit, a rázem je bodů dost.

A ta hra je impotentní, ale nějak mi to ještě nepříjde tak hrozný jako u Mazzarriho. To bylo teprve utrpení.

Já bych mu ještě sezónu dal...sice se asi neposuneme výš, ale aspoň trochu by sme se stabilizovali a pak by snad bylo na čem dál stavět.

Reagovat
Votas

jinak letos je ideální sezóna na snížení počtu týmů. Sestoupit by zasloužilo klidně i 5 týmů a ať postoupí jenom 3 a je to.

Reagovat
Pipo123

Tak Mazzari vôbec nedostal také posily ako Mancini, veď ste vymenili celú zálohu za obrovské prachy a na hre to moc nie je vidno. Stále márne premýšlam kto v tej zálohe je smerom dopredu lepší, dozadu sú snad ok všetci, ale dopredu sa mi tak dlhodobo nikto nepáči.

Reagovat
Votas

Vzdyť to se vyměnilo i Mazzarrimu... dostal svoje koně v podobě Medela Hernanese, Taidera a M´Vily...měl v záloze Kovačiče a Guarína... stejně hrál absolutní bezkrevnej blitek. To se jenom jeho agent zase snaží něco vykonstruovat, ale vedení mu poskytlo stejný podmínky, jako Mancinimu. To, že pod Walterem žádnej pořádnej hráč hrát nechtěl, není chyba Manciniho

Mancini si to zase vyměnil tak, že v záloze dopředu nikdo není, to je pravda, ale taky hrajou pravidelně 4 útočníci/křídla. Za Mazzarriho hrálo zase 5 obránců. Přitom obojí může fungovat...u nás nefunguje nic, ale za Mazzarriho pojetí byla (aspoň pro mě) ta nechuť sledovat zápasy Interu mnohem větší.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by byl nejlepší možnost, pokud zůstane Mancini, mohla by si platově Joseho dovolit Valencia?

Reagovat
El-Pistolero-68

Jestli Inter, tak proc ne Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

S Mendesem je všechno možný ale doufám spíš v Pellegrini nebo Sampaoliho, možná i ten Jémez by nemusel být špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať zůstane. Cením si na něm, že otočil celej kádr během sezóny. Zahráli si všichni dostatečně. Pokud přivedeme kvalitní CM, tak příští rok bude LM jistota.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jistota, no.

Reagovat
Panděvova ofina

Jestli tim myslíš rotaci, tak ta nám spíš škodí, než by byla ku prospěchu. A jestli "otočením" myslíš nákup nových hráčů, tak např. Strama, nebo Mazzarri nedostali ani z poloviny tolik, co Mancio na přestupák.. Hra je pod ním sice občas výnosná (1-0), ale vždy nekoukatelná. Jak tu někdo napsal " Když by byla možnost Mourka, nebo Simeoneho > Pryč a v opačným případě nejspíš zůstat...

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru Už od včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Outsideři si to vedoucí trio pěkně potrollili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojoo, aj v desiti.

Reagovat
Pinturicchio

Do psí prdele s brankářema v Neapoli, mohl být bod. . Už musím zabrat, ten náskok se mi pěkně ztenčil, ještě ztrácíte i vy za mnou.

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Mancinimu jako trenerovi jsem nikdy nevěřil...on je vynikající manažer v tom že dokáže hřesvědčit hráče a ti jdou za ním. ....ale jako trenér s něma prostě neumí pracovat....nevím prostě nemám z něj dobrý pocit....každopadně chtěl bych vidět,jak bysme hrali pod Ranierim,Mazzarim,Stramou se současným kádrem,který je daleko kvalitnější než měli k dispozici oni...

Reagovat
Pipo123

Dnes sa hodne špekuluje o záujme Interu o Bigliu, vraj 25 mil e. Potom ešte chcú Candrevu a tam sa píše o možnej výmene za Jovetiča

Reagovat
smazaný uživatel

Bigliu bych bral,vyborný hráč ale Candrevu ani zadarmo

Reagovat
Pipo123

Prečo Candrevu nie ? Je to trošku magor, ale oproti experimentom ala Palacio, Biabiany, Ljajič a spol na krídlach by bol Candreva jasná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

No a moze kludne dopadnut jak Eder

Reagovat
Pipo123

Tak Eder musí dostať šancu, napr proti Juve hral výborne. Problém skôr celého Interu je tá nefutbalová záloha, aj keď ma tu asi niekto bude drbať kvôli tomu, ale dlhodobo sa mi nepáči stred zálohy. Medela neviem vystáť vôbec, to nie je futbalista, ale len posúvač lôpt na vyššie postavených spuluhráčov. Melo psychoš, Kondo sklamanie, jedine ten Brozovič vyzerá k svetu. Tam by mohol hrať možno aj Ronaldo, ale bez dobrej zálohy by toho moc nespravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Medela nevidim tak tragicky. Pokud ho clovek bere ciste jako defenezivniho zaloznika a neceka od nej zadne zazraky smerem dopredu, svoje si rozhodne odehraje. Jako soucast pripadneho transferu Biglii bych ho do Lazia chtel. Uz proto, ze dokaze celkem kvalitne alternovat na stoperovi. Navic bych se snad uz nemusel divat na Onaziho.

Reagovat
Pipo123

Já práve nechcem vidieť v Laziu takých hráčov, mám pocit že éra takých hráčov je už dávno preč, niekedy ich behalo po trávníkoch kopec, teraz veľa klubov očakáva od takých hráčov aj niečo smerom dopredu. Príklad v Juve ako hral Vidal, Marchisio atd, ponúknu kopec vecí aj smerom dopredu. Onazi vie prekvapiť, ako proti Palermu v minulom kole, hral pekne a dokázal založiť aj gólovku pre Keitu, lenže tam behá občas ako magor a nahána strašidlá a loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal (ten zejmena) i Marchisio jsou top hraci, neocekavam, ze by se v Laziu nekdo takovy objevil. A pokud si mam vybrat mezi Medelem a Onazim, beru rozhodne Medela. V defenzive si toho odpracuje podstatne vic a je v ni spolehlivy, Onazi sice obcas neco vymysli dopredu, ale dost casto je uplne mimo svou pozici a nemam pocit, ze by se to nekdy mel naucit. Mit stred zalohy Medel a Milinkovic-Savic by nemuselo byt spatne, pokud by pred nimi hral tvorivy hrac (napada me Anderson).

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky si myslim, ze temhle Medelum, De Jongum a dalsim uz odzvonilo.

Reagovat
El-Pistolero-68

V Milane ted maji se zalohou problem obecne, no. A Inter ma aspon toho Brozovice.

Reagovat
10

Eder už nějak "dopadl"?

Reagovat
Antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, mne to pride vela za toho Bigliu..

Reagovat
Pipo123

Je to Lotito Má 30 rokov, čo je jediná nevýhoda, inak za posledné roky sa vyhral, stabilne hraje v repre, v Laziu hraje stále výborne a drží si výkonnosť. Pre vás by to bol ideál a dokonale by sa vám hodil, síce by odstretil Medela na mesiac, ale ponúkol by podstatne lepšie vlastnosti než práve Medel. Ak niekam má prestúpiť tak k vám, nerozdýchal by som ak by ho získalo AC

Reagovat
smazaný uživatel

to vsetko suhlasim... okrem tej pozadovanej ciastky :)

ktovie, ako dlho sa este udrzi na svetovej urovni.. ale Banega, Biglia, Soriano - niekto z nich troch podla mna isto pride..

skoda ale ze na ukor Brozovica..

Reagovat
Kucka

kam by mel jit Brozo?

Reagovat
smazaný uživatel

Biglia by mohl být pro kohokoliv na dalších 5 let klíčovým středopolařem. Za něho těch 25-30 milionů stojí, když se člověk podívá, za kolik chodí někteří nýmandi.

Reagovat
Panděvova ofina

:) počkej, podle nicku bych řekl, že AC bys ho přál víc... Jsem zmaten

Reagovat
Pipo123

Pipo je moja prezývka ktorá mi už hodne dávno prischla. AC nemám moc v láske

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt Jovetic ani Interu nepatri, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Biglia není cesta... Inter potřebuje někoho hodně tvořivýho spíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini by měl rozhodně zůstat. Pozvedl Inter z popela a dal mu opět nálepku konkurence schopného italského velkoklubu. Pokud v létě přivedou ještě nějaké zajímavé posily (Matěj Vydra, Mahrez, Ospina), tak mohou příští rok usilovat o návrat na nejvyšší příčky a do Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz: Kdy jsi naposledy viděl Inter hrát ? Já si konkurenceschopný velkoklub představuji úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Ligy mistrů v roce 2010.

Ale čtu pravidelně denní tisk.

Reagovat
Panděvova ofina

Co já vím , tak v klášterech se ještě pořád čte z knih a televize/internet je nástroj ďáblův. Maximálně Noe, ale pochybuju, že by odkoupila práva na SA.

Reagovat
Recoba Inter

To hraje Matěj Vydra tak dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejkomplexnější útočník do 25 let, který hraje na anglických ostrovech. Hned za ním následuje Romelu Lukaku.

Reagovat
Kang & Kodos

Málokterej útočník v Anglii je teď tak komplexně v píči.

Reagovat
Lech

Reagovat
Ragazzo d'oro

sofistikovaný troll

Reagovat
El-Pistolero-68

Ohrozeny druh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini, Nagatomo... kdo dále?

Reagovat
smazaný uživatel

Mad Max

Reagovat
Pinturicchio

Paul už podruhé dostal na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to, nebo Max udělá z těch hráčů na tréninku vždy totální blbce? ještě předtim v ac z Gabriela dobrej týpek

Reagovat
Pinturicchio

To nevím, ale Paula teď v Juve dvakrát solidně vyškolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit a pritahnout Mourka. Idealni varianta.

Reagovat
Pipo123

Simeone: ‘I’ll Coach Lazio’

“I have many friends in Rome, and I’m sure that one day I’ll Coach Lazio, because that’s life.

“I will return to Lazio, it’s only a matter of time. Right now I’m very happy at Atletico Madrid, but life is long, and one day I’ll be there, dressed in black as always.”

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Votas

Nevíte někdo kde sledovat Inter-Juve primavery?

Reagovat
M11
Reagovat
Votas

Díkec

Reagovat
10

Inter neví

Reagovat
Votas

mladí se snaží naučit styl Áčka, aby tam pak rychlejc zapadli

Reagovat
10

Reagovat
10

parádní akce

Reagovat
M11

Reagovat
Votas

Dobře Manaj...i předtím se tam hezky probil.

Reagovat
Votas

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Skokan, tohle bylo zbytečný. Severina by udělal i se zavřenýma očima.

Reagovat
Votas

hlavně doufám, že si do budoucna rozmyslí to sundávání dresu po gólu...taková demence

Reagovat
smazaný uživatel

V momentě, kdy šel na hřiště Severin za Romagnu, tak bylo jasno, že půjdeme s úrovní stoperů o dva levely dolů. Ten rozdíl je propastný! Pořád nechápu, jak jsme s tím duem blbců Blanco - Severin dokázali ukopat Viareggio. Ti dva jsou naprosto trapní.

Reagovat
Votas

dobrá haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Vabank. Trenér Vecchi se ale pěkně předvedl, frajírek. Do držky by zasloužil. Ještěže se k němu Favalli nedostal.

Reagovat
Votas

jj...úplně zbytečný

Reagovat
lnterista

jak to dopadlo? diky

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro vás, v součtu 3:1.

Reagovat
lnterista

pekny ze...diky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co jste na hřišti předváděli ani ne. Nevybočovolo to moc ze hry A týmu.

Reagovat
lnterista

to je jak Barca...uz od zacku se jede stejna taktika a styl. Ti hraci to pak maji mnohem lehci kdyz prechazeji do acka a je to videt

Reagovat
smazaný uživatel

Ta DNA je tam cítit. Každopádně gratulace k trofeji.

Reagovat
lnterista

jj diky aspon neco

Reagovat
Votas
Reagovat
smazaný uživatel

Ti naši šašci, Blanco a Severin, mu to dost ulehčili. Ale neubírá mu to na tom uvolnění a drzosti, a v neposlední řadě fotbalovosti. Kluk umí.

Reagovat
lnterista

pekny gol asi neco bude umet ale na Inter to asi stacit nebude

Reagovat
DelPiero137

Co som videl zostrih prveho zapasu tak sme mali vela smoly v zakonceni. Naopak Inter moc sanci nemal. Mali sme 2 (opravnene) neuznane goly.

Ako prebiehal druhy zapas?

Reagovat
Votas

Tak máme pohár, ale že by někdo vypadal jako budoucí superstar, to bych neřekl. Baldini byl na vyloženě na přesdržku a Gnouk taky zklamal na to, že už má odkopáno za Áčko. O Manajovi pak těžko říct, co si myslet, ale když se vyhraje, tak by mohl být pro týmy kolem středu tabulky(třeba pro AC) použitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

"třeba pro AC"

Reagovat
Milan.B

vtipny jak cely inter

Reagovat
Deki

nekoukal jsem ani na jedno finále, ale Gnouk je strašnej hype! pamatuju Manciniho větu v létě, kdy se mu dařilo v přípravě: "být v Portu, prodáme ho za 30 milionů eur"! tak jsi měl prodat jeho a ne Kovačiče, vole!

iluze si nedělám absolutně o nikom. výhra v poháru sice hezká, určitě na to budou vzpomínat a společně to ted pujdou oslavit třeba do kavárny, ale pochybuju, že o někom z nich ještě uslyšíme. na to znám Itálii a naší Primaveru dost dobře

Reagovat
Pipo123

Neskutočné sledovať Atletico pod Simeonem, to je paráda. Strašne sa teším na ten deň keď sa vráti do Lazia, aj keď to bude o 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci interu a lazia se na něj furt těší, to máte stejný oba tábory

Reagovat
Pipo123

Je to hudba budúcnosti, on podľa mňa pôjde do PL a až o pár rokov by sa reálne mohol vrátiť, tie jeho vyjadrenia o návrate do Lazia a Interu sa čítajú krásne.

Reagovat
10

ten jejich úspěch není moc snadno "přenesitelnej", rozhodně ne třeba do prostředí PL, Atletico těží z práce, kterou začalo třeba před 5-10 lety

po mentální stránce nemají konkurenci, takticky a defenzivně mi to letos paradoxně nepřijde tak jistý, jako v minulých sezonách...

Reagovat
olis

tazko povedat ako by to bolo v PL ci BL ale v Serie A by bol Simeone kral o tom nemam ani najmensie pochybnosti, samozrejme musi byt v klube ktoreho vedenie mu bude napomocne co sa tyka posil a pod. a nie naopak

Reagovat
Pipo123

Atletico nemala moc dobrych hracov, robili tragicke prestupy. Mam pocit ze Simeone vie pracovat s hracmi na jednotku. Skvele ich nakopol a hraju vyborne, mne sa uz aj Catania pod nim pacila, lenze v tsliansku mu nikto neveril. Bolo by fajn keby po Atleticu ide. Lazia a Interu, potom teda ten navrat do Riveru

Reagovat
Airus

Spurs 20M liber za Mandžukiče. Bral bych hned, zvlášť když jeho odhadovaná cena je teď 14M

Reagovat
Jajinek

Ať si kdo chce říká, ten posun oproti loňsku tam prostě je. To, že ještě v dubnu relativně bojujeme o LM a máme po 32. kolech 17 výher a 58 bodů (vloni 11 výher a 45 bodů)

Ta hra je sice velice kostrbatá, ale pár hráčů letos potěšilo (Handa, Miranda, Medel, Brozovič, Perišič, Icardi)

Ještě rok bych mu dal, uvidíme, jestli o tu LM zabojuje více, co dokáže v EL. Ano, je to smutné, že 4 místo bereme jako úspěch, ale v tom marasmu posledních let to prostě úspěch je a je otázkou, jestli by to s jiným koučem bylo lepší.

Ať je lidsky Bobby dle mého nic moc člověk a jako stratég je vyloženě špatný, tak nějak ho na lavičce Interu respektuju.

FORZA INTER!

Reagovat
Airus

určitě, EL je posun nahoru a Mancini odvedl dobrou práci. Jasně ten fotbal je dost... kostrbatej? Ale ne každej trenér může předvést zázrak jako udělal Conte s Juve. Tým potřebuje stabilitu a ne rotovat trenérama

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně jste se posunuli kupředu, zejména v obranné fázi. Škoda jen, že záloha neexistuje, tým by měl s Kovačićem na víc. Na druhou stranu, možná lépe, že ten chorvatský frajírek vypadl. Má to, co mu patří. A Mancini je dobrý kouč, občas se hejtuje úplně zbytečně.

Reagovat
Jajinek

Je dobrý motivátor a přísný charismatický vůdce, o jeho taktických schopnostech ale vážně pochybuji.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Medel potěšil?

Reagovat
cresposuper

Po Mirandovi a Handovi nas najlepsi hrac v tejto sezone.

Reagovat
Nuno čomes

???

Reagovat
Nuno čomes

Ač ho mám rád, tak je medel parodie na fotbalistu. Krom agresivity nemá nic. Naopak kdyby nezabiral místo v záloze a počítalo se s ni na stopera, tak je to jiná.

Reagovat
Pinturicchio

Medel? Vždyť je to průměrák skrz naskrz.

Reagovat
Nuno čomes

Si stejný alibista jak Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Simeone wants to sign Cuadrado 'at all costs' this summer. Atletico are readying an offer for Chelsea. [CorSport]

Poperte se o něho.

Reagovat
Airus

super zprávy po ránu

Reagovat
10

jj, Beppe poprvé v životě půjde do bidding war a rovnou "vyhraje", Cuadrado za 70 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je i na Beppeho fantas.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by juventiny uměl překvapit jedině Beppe

Reagovat
smazaný uživatel

Conte would also like to keep Cuadrado at Chelsea. In any case, Juve cannot be ruled out too as the player is settled at the club. #CorSport

Simeone wants Cuadrado at Atletico Madrid at all costs & the Spanish club will submit an offer to Chelsea. #CorSport

Reagovat
DelPiero137

Nezakrikni me to, co ked si Allegri dupne a bude ho chciet udrzat? Ci taka moznost vramci tych opcii nie je? Ak Chelsea povie nie tak mame smolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Opce neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

#GdS a jejich Juventus kolotoč frků:

Juventus are ready to offer 40m to PSG for Cavani & wages of 6.5m/year to the player. Cavani's future at PSG is related to that of Ibra's. If Ibra remains it is likely that Cavani will leave & vice-versa.

Allegri is expected to sign his new 2-year Juve deal in the coming days. He'll become highest paid coach in Italy - 5m/year. Allegri was approached by Chelsea (before Conte) & Real Madrid but Max has decided to stay at Juventus.

Allegri can become the 1st coach in the history of Italian football to win a Scudetto & Coppa Italia twice in a row.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračujeme, tentokrát statistické okénko:

1st season at Juve:

Tevez - 21 goals in 48 games.

Dybala - 18 goals in 40 games (with 7 games to go).

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pinturicchio

Největší sadu včera ale zahrál Tuttosport se stoperama - jedničkou je pro Juve Benatia, ale nejsme si jistí jeho zdravím, a proto máme alternativy v podobě stejných skleněnek - Hummels a Vermaelen.

Jinak podle nich určitě odejde buď Mario nebo Álvaro a peníze z jejich prodeje se investují do Cavaniho. A Conte prej nabízí Juve Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nad tím Tuttem jsem se včera smál.

Ale ohledně obránců jedna věc:

Oddo tried Mandragora at CB for Pescara & the results were excellent. He can mark, distribute play & is good tactically. #TS Bonucci 2.0?

Asi takhle, raději bych Rola viděl v záloze dirigovat z pozice registy, ale tohle taky není špatná myšlenka. Rozhodně ho to učí komplexnosti, což je paráda.

Oscara ať si strčí za klobouk, nebo ať vyveze odpad do Číny a nezamořuje s ním Itálii. Už takhle ho tam je dost.

Reagovat
Pinturicchio

Jako proč ne, Mandymu je teprve 18, ten stoper z něj klidně může být a i kdyby ne, je dobrý vědět, že tam umí zahrát. Čím víc univerzál, tím víc Adidas.

Jak jsem se tady Oscara zastával a do Juve ho i chtěl, tak jsem změnil názor. Koukal jsem na Swansea - Chelsea a to od něj byla jedna velká katastrofa, naprosto mimo a zajebal co mohl. A stejně, podobně hraje prej pomalu celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, Adidas neeee! Trochu mi to připomíná Marroneho. Ostatně Filippo Romagna je původně taky defenzivní záložník a v Primaveře začal hrát stoperu a jak mu to jde, klukovi, i na mezinárodní úrovni.

Oscar byl jedna velká bublina, která splaskla. Evidentně si umí hrát s míčem, jeho "brazilská fotbalština" je skvělé úrovni. Ale je absolutně mimo takticky. To není hráč pro tým, který staví na kompaktním pojetí hry všech 11 hráčů na hřišti. To by byla horší verze Hernanese a to opravdu ne-e.

Reagovat
Pinturicchio

Jsem tam ten Adidas dal schválně kvůli tobě.

No a Oscar si minimálně v tom zápase nerozuměl ani s míčem, hrůza docela. Pokud trequa, tak Isco, Pastore nebo Vazquez, který by mohl být za "pár šupů", jestli Palermo sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Pastoreho bych z nich asi nejraději.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Asi taky, těch "pro" má asi nejvíc.

Reagovat
DelPiero137

Vazquez by bol viac do buducna. Rozhodne je toto ten smer ktorym by sme sa mali uberat Vazquez/Pastore.

Reagovat
10

víc do budoucna, protože je o půl roku starší?

Reagovat
DelPiero137

Ou neviem preco som si myslel ze ma ako Dybala...

Reagovat
andycek1

Bernardo Silva alebo Pastore. Mozno taky Calhanoglu by nebyl spatny

Reagovat
Airus

Jsem chtěl právě napsat. Ale z trochu jiný strany. Podle mě to Marronemu moc neprospělo. Kdyby hrál na krajích obrany tak to mohlo fungovat, ale zamknout záložníka mezi dva obránce byl od Conteho dost pošetilej tah. Teď zase hraje zálohu a ukazuje že v něm pořád něco je.

Oscara jsem dřív taky chtěl, ale v Chelsea ho dost zmrdali. Není divu že se ho teď snaží zbavit. Ale 25M (nebo kolik si představujou) jim nikdo s rozumem nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím, že by to Lucovi neprospělo, naopak. Ta zodpovědnost dozadu tam je, což je jedině dobře. A navíc, jeho růst zabrzdila zranění a ne nějaký poziční rozkol.

Reagovat
Airus

tu zodpovědnost měl vždycky, proto ho Conte taky dával na CB když neměl nikoho jinýho. Jenže pak ho začal používaj a trénovat jenom jako CB. Což zbrzdilo jeho kreativitu

Reagovat
10

Lucu bych docela rád viděl zpátky v Juve, už jen kvůli tomu, že by dokázal zahrát roli Claudia i Lea. Ty hostování pro něj nic neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

De Laurentiis: "Mi tengo Higuaín." - Tak jsem zvědavý, co se bude v Neapoli v létě dít. Doufám, že tedy prodají Manola, protože aby hrál druhé housle za Pipitou, je až příliš dobrý.

Reagovat
olis

s Higuainom to bude vesele, budeme sa s nim snazil predlzit zmluvu, ake su sance tazko povedat a ci tam ostane vykupka tiez tazko povedat, ja predpokladam ze ADL ho za menej pustat nebude a otazne je ci sa najde niekto kto tolko da a ci tam Higuain bude chciet ist, Manolo kludne hostovacka ale predaj snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

#Lazio will offer #Sevilla €11m for Ciro Immobile if #Torino don't redeem him, say reports.

Toro by bylo hloupé, kdyby ho nevykoupilo. S Belottim vytvořili dobrý tandem.

Reagovat
Pipo123

11 je hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Erkin uz s Interom podpisal kontrakt asi 5 krat od januara...

Reagovat
10

chce dohnat Banegu, ten už podepsal 19x

Reagovat
smazaný uživatel

bude to mat tazke, ale verim, ze sanca tam je ho dohnat )

Reagovat
smazaný uživatel

to říkáš len proto, lebo nemáš rád inter

Reagovat
10

kua, zase si mě prokouknul

Reagovat
Pipo123

Sinisa Mihajlovic is reportedly close to agreeing a deal to become Lazio Coach for next season. Snad to Lotito neposere, lepšieho trénera momentálne nezískame, Siniša by snad pobláznil celé Lazio

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Panděvova ofina

Paráda, snad Vás zvedne

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi!

Reagovat
Pipo123

Ten sa asi vráti k Primavere

Reagovat
smazaný uživatel

krok z5 pro něj, půjde jinam

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

jop, neprodávat za žádnou cenu. Podobně to vidím se Zazou, je to dobrej útočník co je spokojenej se svojí pozicí v týmu. A ti se blbě sháněj, jedině za nějakou nepředstavitelnou částku.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus
Reagovat
andycek1

Juventini nesere vás stále to vypadnuti z LM jak mna ?? City sme 2krat vyslovene prejeli v skupine a ty hnupove vyradili posrany Kyjev a PSG ktere je takticky 0 bodov. Tak mna to hnevá ani ta ceste cez Atletico a Benficu je uplne v pohode. Mohli sme hrat finale na San Sire

Reagovat
Pinturicchio

Dybala to řekl dobře, při troše štěstí to mohl být letos ročník Juventusu.

Reagovat
andycek1

Musím to nejak hodit za hlavu lebo furt mam v hlave jak to mohel Evra odkopnut... Tento tim mi dosel silnejsi minimalne nez Real a City a ked vidim ze jeden z nich si zahra finale ... Ach

Reagovat
Pinturicchio

Na Evru jsem si vzpomněl při tom Albově odkopu proti Barce.

Uvidíme co mercato, příští rok by ten tým měl ale být zase silnější.

Reagovat
andycek1

Tak v mercate sa toho velmi nezmeni mozno nejake RB typu Vrsaljko a mozno sa neco na hrote zmeni ale to je daleko treba to Scudetto uhrat aj 15 bodov nech pocitia ze sme zase daleko pred nimi

Reagovat
Pinturicchio

(Ať je to klidně o bod, hlavně ať je a co nejdřív)

Reagovat
DelPiero137

Cez Atletico?

Viac ma serie ta prehra na "trapnej" Seville.

Reagovat
andycek1

Dalo by sa v pohode Atletico by malo s nami problem pretoze tiez si zakladame na dobre obrane

Reagovat
Airus

posrali jsme si to sami, mohli jsme jít do vyřazovací fáze z prvního místa. ale začali jsme hrát jak debilové a vysloužili si Bayern

Reagovat
Pinturicchio

Profesořina v Seville, připosranost s Bayernem.

Reagovat
Pettirosso

Kez by si to nekdo uvedomil a priste se to udelalo jinak, ale cekam, ze pri dalsi prilezitosti tu smaou chybu zopakuji

Reagovat
Pinturicchio

Tohle se nezmění, holt jednou fandíme italskému týmu, no.

Reagovat
Pettirosso

bohužel tohle je typické pro všechny ITA týmy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

To je pravda, ale na druhú stranu, keď chceš vyhrať LM musíš poraziť všetkých

Reagovat
smazaný uživatel

Erkinov agent sa 5 krat vyjadril, ze s Interom nic nepodpisali... saga pokracuje

Reagovat
CubONE

Dufajme.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/82844/fiore-confirm-sousa

Byla by škoda, kdyby šel do toho Zenitu. Ještě nějaký rok ve Viole, pak rovnou do Juve a budeme spokojení všichni.

Reagovat
10

na Juve toho zatím moc neukázal...to, jak tu rozhodující fázi sezony Viola domrdává je docela velký varování

Reagovat
Pinturicchio

No, první sezona v Itálii, slabá lavička (a vlastně ani ten základ nepovažuju za nějaký zázrak), slabé mercato a asi ne úplně ideální vztahy s vedením, ta pozice není nejhorší vysvědčení, když navíc chybí odehrát 6 zápasů.

Necháme ho u Fialek ještě vyzrát a ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, někteří jsou tady jak bez půlroční aktualizace

Reagovat
DelPiero137

To hej ale stale patri do kategorie velmi perspektivnych trenerov ktory sa ucia a mozu postupit este vyssie.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

no však hej, člověk se učí každý dnem, i takový Cuadrado ještě není kompletní hráč, to by jistě řekl jeho agent hh.

ne, mě se Sousa na podzim zamlouval, poslednich pár zapasů co jsem měl možnost ale celkem na hovno hra, rozestavení, kdo vi co za tí mvším je a kde to má všude příčiny. Aby třeba neskončil jako Pioli v laziu, oba na mě zapůsobili, v jistý moment, řekl bych, stejně.

Reagovat
Pinturicchio

"i takový Cuadrado ještě není kompletní hráč"

Reagovat
DelPiero137

Urcite to treba brat v gloval a pozerat sa na celkove uspechy. Mne sa paci prave jeho cast prace ked dokazal z Violy spravit fungujuce, technicke a kreativne muzstvo. Aj ked to bol len kratky usek a zbytok (obrana, mentalita hracov) nefungovala podla predstav. Preto sa mi zapacil a dufam ze by sa mohol aj po ostatnych strankach zlepsit.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

Otázka je, zda-li budou Neapolští spokojení, nebou budou prskat že neměl dostat banána vůbec

Reagovat
Pinturicchio

Oba známe odpověď.

Reagovat
Pipo123

Lazio, idea Krejci: è soprannominato “Il nuovo Nedved”

Reagovat
10

"Il nuovo Kozak" by sedělo víc

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej dřevák...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Neapol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele