Holoubek: Pro postup uděláme všechno, vysoké teploty nejsou zásadní problém

14.08., 19:31
Aktuality
David Holoubek (© Mladá Boleslav)

Trenér Mladé Boleslavi David Holoubek nemá před odvetou 3. předkola Konferenční ligy proti Hapoelu Beer Ševa obavy z vysokých teplot, které panují v dějišti zápasu v bulharské Loveči. Podle čtyřiačtyřicetiletého kouče vládne v týmu dobrá nálada a odhodlání projít do závěrečné fáze kvalifikace. V klubové nahrávce pro média rovněž uvedl, že ještě není úplně rozhodnutý o podobě základní sestavy.

Mladá Boleslav před týdnem doma remizovala s Hapoelem 1:1. V případě postupu by ji čekal maďarský Paks, poslední překážka na cestě do hlavní fáze evropského poháru. Tu si Středočeši zahráli pouze v sezonách 2006/07 a 2007/08 v někdejším Poháru UEFA.

"Doufáme, že jsme připravení. Nálada je dobrá, víme, o co hrajeme. Respektujeme velkou sílu soupeře, ale jsme odhodlaní udělat všechno pro to, abychom postoupili," uvedl Holoubek. "Udělali jsme si analýzu, dnes to budeme ještě řešit. Náš způsob napadání, vedení útoku, obecně ofenzivu. Nepředpokládám, že by soupeř změnil svou hru," doplnil kouč.

Zápas se uskuteční v Loveči, kde hraje Hapoel domácí utkání kvůli válečnému konfliktu v Pásmu Gazy mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás. Během dnešního podvečerního tréninku bylo na stadionu 36 stupňů Celsia, podobná teplota bude podle předpovědi i ve čtvrtek v době výkopu v 19:00.

"Nezastírám, že počasí je lehce extrémní, ale jsme schopní to zvládnout. Je léto, k létu vysoké teploty patří, nevidím v tom žádný zásadní problém. Zítra hrajeme ještě o hodinu později, takže tu bude i trochu stín. Nezaobíráme se tím a věnujeme se jenom naší hře a soupeři," prohlásil Holoubek.

Bývalý kouč Sparty, Liberce nebo mládežnických reprezentací do nedělního ligového zápasu s Českými Budějovicemi překvapivě nasadil takřka nejsilnější sestavu. Jeho svěřenci se naladili na odvetu s Beer Ševou výhrou 4:0. Podobná základní jedenáctka se dá očekávat i ve čtvrtek.

"Ještě se lehce rozhodujeme na dvou třech postech. Ale myslím si, že to nebude žádné zásadní překvapení. Můžeme jít do prodloužení, do penalt, těžko predikovat vývoj. I v tomhle ohledu to pro nás bude velká zkouška, jak je celý tým připravený," dodal Holoubek.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele