Historická potupa, píší španělské listy

14.06.2014, 09:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Respekt k Xavimu nebo Casillasovi, ale v základu Španělska nemají co dělat. Už musí přijít na mladší generaci. De Gea, Koke a další už to musí převzít. Obávám se ale, že Bosque si dál pojede svoje.

Reagovat
celestial-

Ja sa ani nečudujem. Pozri sa len na taký Real Madrid a jeho fanúšikov, ktorí nemohli prekusnúť, že Diego Lopez prišiel ako nahrada za Casillasa. Čo potom celé španielsko?

Reagovat
fabec1222

Já jako fanoušek Realu už taky řikám, že to chce nového brankáře, Lopeze nechat jako dvojku, a koupit někoho nového

Reagovat
pedro-pedro

Souhlas chce to notně omladit anebo možná změnit trenéra.

Reagovat
Mr.Jindros

Tak co, kolik tipujete změn v základní sestavě?

Reagovat
jester Radka Bejbla

Koke za Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Iniesta s tím držením balonu parádní, asi jako já když hraju se synovcema (jsou o 20 roků mladší)

Reagovat
smazaný uživatel

ANO JSOU TU POTREBA ZMENY ...A budou.... je potřeba udělat a vyhledat nějaky nový talenty do obrany. Obrana hoří a stařičkové už nezvládají. Stejně jako záloha už dochází. Promiňte ale hrát pořád se Xavim, Iniestou, Piquem atd.... už stárnou, nemají tu rychlost - viz třeba Puyol. Ano španělsko je dobrý, ale když se podíváte na Barcu, tak tam nedává góly žádnej Španěl ale Messi, Neymar, Sanchez a v Realu ? Ronaldo....atd... atd... žádnej Španěl..... španělsko za chvíli čeká podobnej pád jako Anglii, ti taky nemuzou pořádně nic vyhrát delší dobu. ANO JOSU POTŘEBA ZMENY

Reagovat
sensei25

Koke namiesto Xaviho a De Gea namiesto Cassilasa a bude to v pohode. Ale del Bosque si tam stále bude dávať tých svojich. Príklad: Vie mi niekto vysvetliť čo robí Torres na MS?

Reagovat
Houska

vy jste marní,španělsko nemám rád,ale nepovede se jim jeden zápas a hned chcete půl kádru omladit a najednou je z vás každý odborník,njn,čeští ,,fanoušci'' co taky čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba hrát tu hru s milionem přihrávkama zase. Costa se Silvou ven, prohráli zápas. místo nich Fabregas s Villou.

Reagovat
smazaný uživatel

Roben a van Persie udělali ze Španělů za 90 minut starý a nemohoucí důchodce , tihle dva hráči totiž rozhodli ten zápas, kdyby na sobě měli dres Španělska, tak to dopadlo přesně obráceně. Za 6 let se týmu nepovede 40 minut a hned jsou to nýmandi a stařešiny Španěle rád nemám, ale ty názory mě vždycky rozesmějou, to je najednou chytrých a zkušenostmi opráskaných trenérů na světě...

Reagovat
Kvooca

Reagovat
Kvooca

3:0 od Australie bude jeste horší

Reagovat
smazaný uživatel

I to se může stát , ale spíš to dopadne tak, že Španělé půjdou z druhého fleku, a pak nejspíš narazí na Brazílii a tam se teprve uvidí. Tam ti hráči budou dost možná bojovat o svoji další budoucnost...

Reagovat
vanGomm

Španělsko mohlo s Holandskem nakonec prohrát ještě víc než 1:5.Ovšem i tak si zadělali ohledně postupu ze skupiny na problém.V této skupině se totiž může klidně stát,že Španělsku ani těch případných 6 bodů nebude stačit.Dá se vlastně říci,že musí spoléhat na pomoc od Holandska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele