Haraslín chce slýchat hymnu Ligy mistrů celý podzim, nejen proti Malmö

20.08., 19:57
Aktuality
Lukáš Haraslín (© AC Sparta Praha)

Sparťanský Lukáš Haraslín se těší, že v závěrečném 4. předkole Ligy mistrů uslyší proslulou hymnu předcházející úvodnímu výkopu. Doufá, že si ji Pražané poslechnou nejen v dvojzápase se švédským soupeřem Malmö, ale poté i v ligové fázi soutěže. Přestože kvůli mistrovství Evropy vynechal přípravu, cítí se Haraslín velmi dobře. Řekl to na tiskové konferenci.

Letenští jsou v posledním předkole LM po 14 letech, mezi elitu se naposledy probojovali v roce 2005. "Je to sen každého fotbalisty hrát v této soutěži a jsme velmi blízko, abychom se do soutěže probojovali. Zatím jsme hymnu mohli slyšet jen v televizi, zítra budeme mít možnost poslechnout si ji naživo přímo na hřišti," uvedl Haraslín.

"Důležitý ale bude výkon na hřišti a plně se soustředíme na to, jak se předvedeme. Pevně věřím, že jsme dobře nachystaní a uděláme maximum pro to, abychom si hymnu mohli poslechnout víckrát, nejen teď, ale i v novém formátu soutěže," prohlásil osmadvacetiletý slovenský křídelník.

Na souboj s obhájcem švédského titulu se velmi těší. "Je to dvojzápas o postup do nejlepší ligy na světě. Bude to o tom, kdo bude lépe nachystaný na dvojzápas. Věřím, že jsme udělali všechno pro to, abychom se na dvojzápas nachystali. Uděláme maximum, abychom byli úspěšní my," řekl Haraslín.

"My hráči se soustředíme na sebe. Jestli jsme favoriti, nebo oni... Je to zápas play off Ligy mistrů, všechno se ukáže na hřišti, začíná se za stavu 0:0. Nedíváme se na to, kdo je favorit, jestli my, nebo oni," podotkl někdejší hráč Sassuola či Lechie Gdaňsk.

Aktuálně se cítí dobře, i když se kvůli mistrovství Evropy připojil k týmu později. "Bylo to trochu jiné než ostatní roky. Po náročné sezoně jsem hned cestoval na Euro. Po něm jsem dostal volno od trenéra a klubu a naskočil jsem zpět bez soustředění do nové sezony. Připravili mě ale velmi dobře po takovém krátkém odpočinku. Cítím se fajn. Snažím se co nejvíc pomáhat mužstvu a svými výkony pomáhat klubu k úspěchům a cílům, které máme. Zatím je to na dobré vlně a věřím, že to bude takto dál pokračovat," řekl Haraslín.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
j_mrazik

Na Spotify si to může najít vcelku v pohodě.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
adman72

Reagovat
adman72

V pohode aj na Youtube.

Reagovat
Bandita_Harry

Bolo ti to treba ?

Reagovat
j_mrazik

Tam je ta stará verze, ne?

Reagovat
Sigma Olomouc

Hymna EL je stejně hezčí.

Reagovat
adman72

Reagovat
Pablos

Tak hlavně aby si jí neužíval jako Masíčko včera, který měl u ní jedinej pozitivní moment v zápasu.

Reagovat
adman72

Reagovat
mayday

Masíčko už to nedává a je to jeden z dalších přešlapů Slavie, že s takovým hráčem vůbec musí jít do takového zápasu.

Reagovat
Ioakso

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
LFCreds

Čakal som, že po Euru prestúpi do lepšej ligy, to oňho nemal nikto záujem?

Reagovat
Greny

Sparta nikoho nepustí jen tak hlavně než skončí předkola, spíš čekám že jednoho možná v zimě nebo po sezone

Reagovat
Petr325

V tuto chvíli si myslím, že když Sparta postoupí, tak si s ní bude chtít zahrát LM (nejenom Haraslín, ale i třeba Birma, o kterého je zájem). Když nepostoupí, tak někdo ještě odejde...

Reagovat
JackDaniels.

Kto konkrétny ma zaujem o birmu a haraslina?

Reagovat
Lemond Laws

Arsenal

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
JackDaniels.

Tula?

Reagovat
zorz767

Nezachytil jsem žádnou zprávu o tom, že by Sparta měla na něj jasnou nabídku. Zájem ještě neznamená, že nabídka přišla.

Reagovat
Ross Geller

Tak Haraslín na lepší ligu nemá. On má během sezóny vždy výkyvy, nedokáže udržet formu celý rok. Sparta je pro něj ideální, patří mezi nejlepší hráče ligy a to je jeho strop, takže by měl zůstat ve Spartě.

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Bandita_Harry

Pre neho má význam ísť asi fakt len do solidnejsieho európskeho klubu, ak by mal hrať v Augsburgu alebo Udinese to asi nebude pre neho moc lákavé, Majster Ceska ide budúcu sezónu tuším priamo do LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele