Grémium bude rozhodovat o pokračování první a druhé ligy

11.05.2020, 17:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Modi6

Myslím si, že každý kdo má rád fotbal, chce, aby se tenhle ročník dohrál. Pokud budeme pořád jen mluvit o rizicích, tak se neodehraje ani příští sezóna. Jednoduše z toho důvodu, že i na podzim tady ten virus bude a sem tam se někdo, i nějaký hráč asi nakazí. Stejné to může být i další rok.

Takže pokud nechceme zrušit profesionální sport čekáním, že za X let bude pro každého vakcína, nezbývá než se naučit s tím pitomým virem žít. Je třeba hledat ta nejrozumnější řešení, pokud ne. řada klubů to nemusí přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Reagovat
kilobyte

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
luismiksak

A začít brzy i s diváky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale meli to dohrat v klidu proste v normalnim rezimu a klidne po celej podzim. Tenhle spech jen umocni zraneni, uspisi tlak, stres a hraci tak budou nachylnejsi i na nakazu, coz povede k dalsim problemum.

Podle me je spatne, ze se chce stihnout proste vsechno - dohrat a hned nova sezona.

Tuto sezonu se dalo dohrat v klidu "regulerne" a tu novou zacit treba v prosinci nebo lednu, kdy je obvykle pulka sezony a novou sezonu 2020/2021 tak hrat pouze na 1 zapas, o cemz by vsichni vedeli dopredu a diky tomu by to bylo regulerni. Kdo bude hrat doma by pote rozhodoval podobnej system jako u nadstavby, kde se hraje taky na 1 zapas.

Tato moznost by davala prostor i pro urcity mensi preruseni v pripade potreby.

Reagovat
Pablos

No to, že víš dopředu, že budou všichni hrát na jeden zápas ...vůbec nic regulérního nepřináší, to není pohár, ale liga ...nemůžeš losovat, kdo bude venku a kdo doma... jedině to vše odehrát na neutrální půdě, pak asi ano (ale kdo by si tohle odsouhlasil to teda nevím).

No a pak ta hlavní věc ....UEFA ...to co píšeš, nereálné, že by něco takového prošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Snad potom zveřejní, kdo jak hlasoval.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

to bude hodne zajimavy

Reagovat
Losinho

Reagovat
PBLead

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
luismiksak

A plácal Svoboda bude zase jen při zdi....

Reagovat
Rolf

Natvrdlej Tvrdík s Jardou Starkou to ukončí a začneme v r.2050.Do té doby bude čínsko-

-žiďácká banda každým rokem vyhlášena jako "MISTR LIGY".

Reagovat
Strojmír

Tvl ty ještě žiješ?

Reagovat
Remt

nechapu jak neco takovyho muze mit obcanku a podobne to je hroznej exot tenhle kluk

Reagovat
žrout

Doufám, že se vyjasní všechny podmínky a předem se pevně stanoví pravidlo, co bude když ... Těším se, až se zase začne hrát. I když za mě je v tuto chvíli nadstavba úplně zbytečná a stačilo by to dohrát normálně 30 kol. Zbytečně se bude jinak liga protahovat do půlky července, další ročník se kvůli tomu bude muset posouvat a těžko se bude moct normálně dohrát vzhledem k EURO. Prostě postrádá logiku po dvouměsíčním výpadku bazírovat na nezměněném formátu. Stejně regulérnost tohodle ročníku bude narušena tak či tak.

Co se týče volby vedení LFA, doufám, že se odloží o pár měsíců a pak se v klidu zvolí někdo schopný a nezávislý. Každopádně je potřeba, aby od tama vykopli toho šaška Svobodu, který to vůbec nezvládá a je tam jenom pro ostudu fotbalu, navíc ještě ve střetu zájmů. Tohle fakt může být snad jenom u nás už vidím, jak PL řídí nějaká nastrčená figurka z představenstva např. MU

Reagovat
Rolf

Máš v tom velký zmatek.Svoboda je předsedou LFA,to je malý pán proti Malíkům,Berbrům,

mafiánovi z Plzně a majiteli ve funkci místopředsedy FAČR dotovaného číňany.Celé je

to velký neregulérní hnus.Svoboda nic špatného neřekl ani neudělal.Papouškuješ pí.oviny.

Svoboda chce jen dohrát soutěž a ostatní lumpové,kteří jsou proti jsou podle tebe ti správní?

Oni nejsou ve střeru zájmů?Přeci nejsi takový b.b!

Reagovat
žrout

Vysmahni trollíku

Reagovat
dave30

Jak říkáš. Svoboda nic špatného neřekl, ani neudělal. Protože neudělal vůbec nic. 2 měsíce absolutní nečinnosti, bez jakéhokoliv kontaktu s kluby, žádná videokonference, aby bylo dohrávání nachystáno. Vše se bude "řešit" zítra - pokud se vůbec ostatní dostanou ke slovu. Vše mohlo být předjednáno, zítra se jistě vše nevyřeší a budou pouze tryskat emoce...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší kokot je Tvrdík. Proč se nezachová jako chlap a neřekne: "Jsem si vědom, že tento vir sem zanesla Čína. Já tento stát zastupuji v ČR a proto Slavia Praha bude hradit všem klubům až do dohrání tohoto ročníku testy na Covid 19

Reagovat
žrout

No tvl, vy na té karanténě jste snad v ještě větší prdeli, než když se hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně by mě zajímalo jak budou hlasovat Pardubice, jestli budou hlasovat NE pro dohrání ligy, tak mě to od nich přijde docela srabsky, samozřejmě je to pro ně teď nejsnazší cesta do ligy ale i tak, kdyby byla zbrojovka 1. Stejně bych chtěl aby se to dohrálo a ne postup po neuplnym ročníku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele