Gregovský a Vepřek budou v Olomouci asistenty nového trenéra Janotky

04.06., 17:09
Aktuality

Realizační tým nového trenéra Olomouce Tomáše Janotky se postupně rozrůstá, jeho asistenty budou Ivo Gregovský a Michal Vepřek. Klub je představil na svém webu.

Janotka dovedl olomoucký B-tým ke druhému místu ve druhé lize a v minulém týdnu se oficiálně stal novým koučem áčka, které skončilo v nejvyšší soutěži desáté. "Vnímal jsem, že je potřeba obměna. Měl jsem možnost vybrat si lidi, kteří jsou mi charakterově blízcí. Věřím, že budeme společně úspěšní," řekl hlavní trenér.

Čtyřiačtyřicetiletý Gregovský působil v roli asistenta už během jarní části ligy v týmu Jiřího Saňáka. Předtím v Sigmě vedl dorosteneckou sedmnáctku. Má zkušenosti z dřívějších působení v Hradci Králové, Ostravě nebo regionální akademii FAČR. Pět let působil také v Kataru.

Osmatřicetiletý Vepřek před pár dny ukončil hráčskou kariéru. Během ní se zapsal mezi legendy Sigmy. V historickém pořadí startů za klub v mistrovských zápasech je před ním pouze Oldřich Machala. Vepřek je vítězem Českého poháru i Superpoháru z roku 2012, v nejvyšší soutěži odehrál 255 utkání a vstřelil čtyři góly.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
vitecek15

Jsem zvědav na novou sezónu a na to, jestli si Janotka dokáže trošku prosadit svou. A vyházet všechnu tu verbež, která se tam za pár let v áčku nakupila. Dravé mládí máme.

Reagovat
Cuntona

Trochu se bojím, že Janotku vzali právě proto, že bude držet hubu a krok. Peníze stejně nejsou, takže pár mladých kluků se bude muset začlenit do áčka. Pořád je v lize pár větších zoufalcu, tak by to na prostřední skupinu mohlo stačit.

Reagovat
PL28

V Sigmě se neříká, že nejsou prachy, když jdou do áčka mladí. V Sigmě se říká, že to je práce s mládeží

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Když nejsou peníze, proč třeba Sigma neprodala Chytila o půl roku dřív? Dostala by 2x tolik.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nechtěli nám pustit Tecla

Reagovat
ratusek

Protože Minář. Už zkurvil tolik hráčů předržováním v týmu. Pro Chytila to naštěstí neplatí

Reagovat
Witcher

Je tam místo případně zvětšit ty dlouhý tribuny ten stadion má taky potenciál na 20k

Reagovat
Cuntona

Pro 2000 diváků to určitě má smysl

Reagovat
Riquete s čupřinou

Teoreticky ano, Místa tam je dost, resp. tam zavazí maximálně park, tenis kurt, parkoviště. Finančně to je ale nesmysl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele