Funkcionář Jinoch se vrací do Mladé Boleslavi, Dukla ho uvolnila

10.09., 10:37
Aktuality
Josef Jinoch (© FK Dukla Praha)

Funkcionář Josef Jinoch opustil pozici sportovního ředitele pražské Dukly a po třech letech se vrací do Mladé Boleslavi. Středočeský klub na svém webu oznámil, že sedmapadesátiletý bývalý ligový hráč bude ředitelem sportovního rozvoje.

"O návratu pana Jinocha jsme uvažovali už delší dobu. Známe se z dřívější spolupráce ve Slavii i Boleslavi. Je to zkušený odborník, který přinese cenné sportovní i manažerské zkušenosti," uvedl prezident klubu David Trunda.

Dukle pomohl Jinoch v minulé sezoně k návratu do nejvyšší soutěže. "Spolupráce s (majitelem Dukly) Petrem Pauknerem byla cennou zkušeností a jsem vděčný, že mě nakonec do Boleslavi uvolnil," řekl Jinoch. "Co mě přivedlo zpět, je hlavně dlouhodobá vize propojení prvního týmu s B týmem a mládežnickou akademií. Chci přispět ke zlepšení přechodu a zapojení hráčů z akademie do dospělého fotbalu."

Jinoch hrál za Slavii, Hradec Králové, Liberec, Příbram a Bohemians. V české lize absolvoval 180 utkání a vstřelil 22 branek. Jako sportovní ředitel působil ve Slavii či Liberci.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
meno

Pro Bolku super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele