Frýdek pokračuje v zahraničí, rozšířil českou kolonii v Arisu Soluň

14.08., 10:07
Aktuality
Martin Frýdek (© Aris Soluň)

Martin Frýdek před necelými čtyřmi lety vyrazil do zahraničí a do tuzemské nejvyšší soutěže se jen tak nevrátí. 32letý obránce si vyzkouší řeckou ligu, stal se novou posilou Arisu Soluň.

Frýdek byl od října 2020 hráčem švýcarského Lucernu, kde mu na přelomu letošního června a července nebyla prodloužena smlouva. V řeckém celku prošel zdravotní prohlídkou a stal se spoluhráčem Jakuba Brabce a Vladimíra Daridy, kontrakt je platný na dva roky.

"Aris oznamuje příchod Martina Frýdka, jeho služby si zajistil na dvě sezony," oznámilo vedení na internetových stránkách.

Frýdek v minulosti hrával za Spartu a Liberec a na své konto si připsal i sedm startů za českou reprezentaci. Do zahraničí poprvé vyrazil už v první polovině sezony 2012/2013, tehdy si ho vypůjčila slovenská Senica.

"Mám velkou radost, Vladimír Darida a Jakub Brabec měli o týmu, fanoušcích a Soluni jenom slova chvály, přijmout tuto nabídku tak nebylo složité," prohlásil Frýdek.

"Z nové výzvy jsem nadšený a nemohu se dočkat, až se zapojím do tréninku s novými spoluhráči. Přišel jsem Arisu pomoci, snad nás společně čeká úspěšný rok, vydám ze sebe to nejlepší. Pro tuto chvíli není třeba více slov, uvidíme se na hřišti," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / arisfc.com.gr

Komentáře (16)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

parada

Reagovat
Imos

Reagovat
Sigma Olomouc

polepší

Reagovat
PavlíčeQ

samozrejme

Reagovat
Transfermarkt

V tuhle chvíli možná i jo

Reagovat
Rezignuj

to by Onďa dlouho nespal

Reagovat
kilobyte

Do Jablonce ho určitě nepustí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tak Frýdek už má angažmán pozichrovaný a čo Místek, tomu je kde koniec?

Reagovat
Transfermarkt

Česky prosím

Reagovat
Sigma Olomouc

Maj táktik is zkusit Šůšn.

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele