FORTUNA:LIGA - souhrn 30. kola: Sparta jde na první místo

30.04.2023, 17:11
Komentáře a souhrny

Slavia doma na závěr základní části FORTUNA:LIGY poprvé ztratila a po remíze 1:1 pustila do čela tabulky Spartu, která i zásluhou dvou penalt otočila duel v Liberci. Plzeň remizovala s Teplice. Bohemians přehráli Jablonec a do nadstavby půjdou ze čtvrtého místa před Slováckem, které udolalo Brno. Šesté místo, navzdory porážce s Baníkem Ostrava, drží Olomouc. Poslední Zlín se Pardubicím přiblížil na dva body...

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 3:1

30.04.2023 15:00

Góly: 42. Marcel Čermák, 54. Patrik Čavoš, 67. Marcel Čermák - 89. Robin Hranáč

České Budějovice zvládly svůj úkol, porazily Pardubice a na poslední chvíli se na úkor Jablonce vyhnuly nadstavbové skupině o udržení. Jihočeši předvedli v neděli vynikající výkon, jenž korunovali pohlednými gólovými akcemi. Hosté se zmohli pouze na jeden čestný zásah a už se raději připravují na květnové záchranářské boje.

Východočeši přitom do utkání nevstoupili špatně, jenže Darmovzalova trefa neplatila kvůli ofsajdu. Ve zbytku prvního poločasu bylo lepší budějovické Dynamo, které svou převahu zužitkovalo ve 42. minutě. Čmelík se po pravé straně probojoval do pokutového území, jeho přihrávku nedokázal adekvátně odvrátit Hranáč, což umožnilo skórovat Čermákovi.

Po změně stran se akce zprvu střídaly na obou stranách. Poté, co záložník Budějovic Penner pálil nad břevno, se k zakončení dostal též levý bek hostů Helešic, jehož pokus zablokoval Hora. V 54. minutě si příležitost vypracovali zase Jihočeši. Tu také proměnili: Hellebrand šikovnou kolmicí uvolnil Čavoše, který se taktéž pohledně trefil z voleje pod břevno.

Domácí si fotbal užívali a dívaky na tribunách potěšili potřetí v 67. minutě. Akci mezi Čmelíkem, Horou a Čermákem úspěšně zakončil poslední jmenovaný. Čermák poté útočil na hattrick, avšak nakonec neúspěšně.

Pohoda vládla též v zadních řadách Dynama, což demonstrovala oslava zákroku gólmana Janáčka, jenž zneškodnil obrovskou příležitost Sychry. Čisté konto ale domácí nakonec neudrželi, neboť těsně před koncem dotlačil balón do sítě po rohovém kopu Hranáč.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 1:0

30.04.2023 15:00

Góly: 24. Petr Reinberk

Svůj 300. zápas v nejvyšší tuzemské soutěži oslavil Petr Reinberk nejlepším možným způsobem. Přesným zásahem zajistil Slovácku vítězství nad brněnskou Zbrojovkou. Po tříbodovém zisku setrvali Moravané v tabulce na čtvrté příčce a v nadstavbové skupině o titul si to pravděopobně s Bohemians rozdají o postup do pohárové Evropy. To Brňané budou mít ještě co dělat, aby zamezili sestupu do druhé ligy.

Slovácku vyšla proti Zbrojovce zejména první půle, během níž si vypracovalo několik příležitostí a mohlo vsítit více než jeden gól. Hned dvakrát se mohl prosadit Sinjavskij, avšak ani jednou si nepřišel na gólmana Brna Berkovce. Ten zlikvidoval též hlavičku Kalabišky po centru od Kadlece. Na straně hostů nejvíce zahrozil Ševčík, jehož tečovaná střela proletěla kolem tyče do zámezí.

Jediná branka střetnutí padla ve 24. minutě. Pas od Kadlece z levé strany proletěl až k osamocenému Reinberkovi, jenž tvrdým pokusem překonal všechny překážky v cestě. Pravý bek Slovácka tak skóroval ve druhém utkání v řadě, zároveň odčinil svůj vlastní gól, který byl jednou z příčin úterního nezdaru v Pardubicích.

Také po změně stran dal o sobě vedět Sinjavskij, jenž utekl všem soupeřům. Opět ovšem ztroskotal na Berkovcovi. Své spoluhráče ale brankář Zbrojovky nikterak nenastartoval. Brno se nezmohlo na větší odpor, utkání navíc dohrávalo v oslabení, neboť záložník Souček viděl po bolestivém přišlápnutí nohy Trávníka červenou kartu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:3

30.04.2023 15:00

Góly: 13. Matěj Valenta - 90. Awer Mabil (pen.), 90+10. Awer Mabil (pen.), 90+14. Jan Kuchta

Dlouho to se Spartou nevypadalo v Liberci dobře. Pražané pod Ještědem brzy prohrávali, na konci zápasu ale střídající Awer Mabil proměnil dvě penalty. Po pojišťující trefě Jana Kuchty zvítězili Letenští nakonec 3:1 a díky zaváhání Slavie se osamostatnili na čele tabulky. Do nadstavbové skupiny o titul tedy vstoupí s dvoubodovým náskokem na městského rivala sídlícího na druhém břehu Vltavy.

Cesta sparťanů za ovládnutím základní části se ovšem zprvu špatně vyvíjela. Již ve 13. minutě šel totiž do vedení liberecký Slovan. Frýdek po odvrácené standardní situaci nakopl balón za obranu Letenských, kde zůstal zapomenutý Valenta. Host ze Slavie propálil z voleje brankáře Pražanů Kováře a zarmoutil početný kotel hostujících fanoušků.

Také další slibná příležitost patřila Severočechům. Tupta šest minut po zásahu Valenty pelášil dopředu a nakonec se uvolnil ke střele, kterou ovšem Kovář zneškodnil. Za další čtyři minuty pálil na druhé straně hřiště Höjer. Jeho pokus s problémy ukryl do rukavic gólman Liberce Vliegen, který se při snaze zkrotit merunu dostal také do kontaktu s Kuchtou. Sudí ovšem důvod k odpískání penalty neshledal. Na konci první půle zkusil štěstí opět Tupta, avšak Kováře tentokrát nezaměstnal, neboť netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

I po změně stran zůstávaly v obraně Letenských mezery. Olatunji po hodině hry vyhledal Frýdka, tomu ovšem zakončení moc nesedlo. V 78. minutě se zase Rondić vytočil ke střele, z níž trefil břevno, Mikulovu hlavičku následně musel vyrazit Kovář.

V závěru duelu se ovšem štěstí přiklonilo na stranu Sparty. Nejprve si Kuchta v 87. minutě vymodlil faul Ndefeho, k němuž došlo v pokutovém území Liberce. Pražané tedy kopali penaltu, k níž se postavil Mabil. Vliegen se sice po projektilu australského křídelníka natahoval, nakonec ale na něj nedosáhl - 1:1. Slovan si vedení mohl vzít zpět v druhé minutě nastaveného času, nicméně pumelici Olatunjiho zlikvidoval Kovář.

Během devítiminutového nastavení nařídili sudí druhou penaltu pro Spartu. Tentokrát jí předcházel nedovolený zákrok Červa, jenž po rohovém kopu fauloval Wiesnera. Nařízený pokutový kop opět proměnil Mabil, tentokrát mnohem suverénněji. Kvůli dalším prodlevám se nakonec hrálo přes 100 minut. A tak se stihl prosadit také Kuchta, jenž se vřítil mezi obránce Liberce a přehodil vyběhnuvšího Vliegena.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:1

30.04.2023 15:00

Góly: 85. Tomáš Chorý - 50. Alois Hyčka

Stejně jako Sparta se Slavií prohrával ve svém utkání také třetí tým tabulky. Plzeň proti Teplicím až v závěru zachraňovala alespoň bod za remízu. S ním ovšem nemůže být spokojena, neboť nevyužila zaváhání slávistů a na dva nejlepší mančafty ligy dál ztrácí dost bodů, což během nadstavby už těžko dožene. Viktoria působila proti teplickým "Sklářům" poměrně odevzdaně, jako by ji neustále bolela středeční porážka na hřišti Sparty. I proto toho první poločas na Štruncových sadech moc nenabídl. Za hosty měl slibnou příležitost Trubač, jehož volej po rohovém kopu od Marečka zneškodnil brankář Plzně Staněk. Západočeši zase zahrozili ve 30. minutě, kdy Mosquera zkusil štěstí z přímého kopu, avšak těsně přestřelil svatyni Severočechů.

Krátce po přestávce mohl Viktorii poslat do vedení Durosinmi, svou hlavičku ovšem poslal doprostřed brány, kde stál pozorný gólman Teplic Mucha, jenž zaskakoval za disciplinárně potrestaného kolegu Grigara. V 50. minutě se už skóre měnilo, do vedení šli nicméně překvapivě hosté. Centr od Radosty vyrazil Staněk pouze k nohám Hyčky, který využil volného prostoru kolem své osoby.

Prapor Západočechů chtěl pozvednout zejména Chorý. V 74. minutě se vysoký útočník dostal k efektnímu zakončení nůžkami, pohlednou trefu ovšem překazil Mucha, který balón vyrazil nad břevno. Za dalších jedenáct minut se Chorý dostal do akce znovu. Po pasu před bránu Sklářů střílel zády k bráně opět přes hlavu, byť tentokrát o něco krkoloměji. Muchu ovšem na druhý pokus překonal - 1:1.

Plzeň do nadstavbové skupiny o titul vstoupí jako třetí nejlepší celek a vzhledem k značným bodovým rozdílům je dost pravděpodobné, že na této příčce také zůstane. Teplice budou naopak bojovat o udržení v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1:4

30.04.2023 15:00

Góly: 45. Ondřej Zmrzlý - 22. Muhamed Tijani, 25. Muhamed Tijani, 63. Eneo Bitri, 80. Muhamed Tijani

Účast v nadstavbové skupině o udržení už sice Baník neodvrátil, před záchranářskými bitvami si ale ještě vylepšil své postavení. Ostravané nečekaně uspěli v Olomouci, kde tamní Sigmě nasázeli čtyři branky. Základní část tak zakončili na dvanáctém místě tabulky.

Hanáci putují do skupiny o titul a evropské poháry, po nedělní porážce ale nemají moc doboru výchozí pozici. A vzhledem k formě z posledních zápasů se nezdá, že by ze šesté pozice ještě měli ohrozit čtvrté Bohemians či páté Slovácko. Jejich situace by jistě vypadala jinak, kdyby přemohli Baník. K tomu mohli vykročit na začátku střetnutí, avšak Chytil svůj průnik zakončil nepřesnou střelou.

Následně si slovo vzali efektivnější Slezané. Štiplavá rána Klímy ještě prosvištěla nad břevnem brány, kterou po delší době hájil Stoppen. Ve 22. minutě už ale talentovaný gólman, jenž nahradil v poslední době často chybujícího Macíka, kapituloval. Překonal jej Tijani, který zužitkoval centr z levé strany od Plavšiče a poprvé rozveselil početný tábor fanoušků Baníku. Ti za další tři minuty juchali podruhé. Tijani si totiž před Stoppenem šikovně obhodil Ventúru a následně chladnokrevně upravil na 2:0.

Tento stav se pochopitelně nelíbil domácím, kteří s ním taky začali něco dělat. Po standardní situaci rozehrané Pospíšilem měl plné ruce práce gólman hostů Letáček, nakonec však zneškodnil i dorážku Chytila. Těsně před koncem prvního poločasu ale propadl centr z pravé strany na zadní tyč, kde se prosadil dobíhající bek Sigmy Zmrzlý - 1:2.

Vyrovnat se však Olomouci nepodařilo, neboť další žádný míč již Letáček za svá záda nepustil. Po hodině hry jej sice překvapil centr Pospíšila, jenž zastavila tyč. Další ošemetnou situaci už ale defenziva Baníku neřešila. Horší to měl Stoppen, jenž v 63. minutě vyrazil pas zleva pouze k Bitrimu, který pohotově zakončil a vrátil Slezanům dvoubrankový náskok.

Nakonec Ostravané zvítězili o tři branky. V 80. minutě práskl do balónu zpoza vápna Tijani a přízemním projektilem překonal Stoppena. Forvard Baníku tak dokonal hattrick a potvrdil svou dobrou formu z posledních mačů. Jen škoda, že se takto probral až na konci sezony. Jinak by totiž Slezany mohl čekat příjemnější závěr ročníku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Trinity Zlín 1:1

30.04.2023 15:00

Góly: 22. Tomáš Ladra - 75. Dominik Simerský

Zlín sice chtěl v Mladé Boleslavi spíše zvítězit, nicméně vzhledem k vývoji zápasu a prohře konkurenčních Pardubic může brát pozitivně i remízu. Tu "Ševcům" zajistil Dominik Simerský, jenž po změně stran odpověděl na úvodní zásah Tomáše Ladry.

Boleslavští již před střetnutím s Moravany věděli, že si v nadstavbě zahrají "jen" play-off o finanční prémii. I tak se ale chtěli se základní částí důstojně rozloučit. Do vedení mohl Středočechy dostat již Matějovský, jehož k přízemní střele vyzval Ladra, avšak zakončení zkušeného středopolaře po zemi zlikvidoval Dostál. Ve 23. minutě už ale brankář Zlína jen bezmocně přihlížel pohledné trefě Ladry z přímého kopu, jenž balón zakroutil přes zeď k tyči - 1:0.

"Ševci" mohli odpovědět ještě před přestávkou. Centr Slončíka propadl k Simerskému, jenže ten zblízka trestuhodně minul bránu. Ve druhé půli měl obrovskou příležitost Slončík, jehož vyhledal Hrubý. Hlavičku mladého záložníka ovšem zneškodnil gólman Středočechů Mikulec, jenž se blýskl vynikajícím zákrokem, při němž míč vyškrábl na břevno.

V 75. minutě už se ale hosté dočkali. Rohový kop Hrubého propadl k Simerskému, který se na rozdíl od své příležitosti z prvního poločasu nemýlil a překonal Mikulce. Boleslavi mohl vedení vrátit Mašek, toho ovšem vyčapal Dostál. Body se tedy v Lokotrans Areně dělily.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1:1

30.04.2023 15:00

Góly: 19. Adam Gabriel (vl.) - 7. Jakub Kučera

Zatímco Sparta otočila nepříznivě se vyvíjející duel v Liberci, Slavia obrat proti Hradci Králové nedokonala. Sešívaní sice díky vlastní brance soupeře rychle odpověděli na vedoucí trefu "Votroků", poté už ale střelecky mlčeli. V ligové tabulce tedy přepustili první příčku sparťanům, na něž slávisté před začátkem nadstavby ztrácejí dva body.

Vršovický Eden zažil šok již v sedmé minutě utkání. Hostující Kučera převzal balón ve středu hřiště a z úctyhodné vzdálenosti zkusil štěstí. Sám se poté asi dost divil, že gólman Slavie Kolář propustil projektil za sebe. Míč totiž letěl do středu brány, přesto jej chybující strážce svatyně domácích nezachytil a dovolil Východočechům vstřelit jejich 1000. gól v nejvyšší soutěži.

Z vedení se ale Hradec radoval jen 12 minut. Poté bránící Gabriel nešťastně uklidil centr Ousoua za záda brankáře "Votroků" Bajzy. Slavia pochopitelně chtěla víc a dočkat se mohla ve 41. minutě, avšak ránu Provoda z úhlu zneškodnil Bajza. Ten podruhé kapituloval dvě minuty po změně stran. Van Buren ovšem do úniku vybíhal z ofsajdového postavení a jeho zásah tedy nakonec neplatil.

Bajza musel být znovu v permanenci v 56. minutě, kdy jej technickým pokusem prověřil Zafeiris. Devět minut nato vystčil růžky též Hradec. Vašulín pálil nebezpečně po zemi, Kolář však tentokrát podržel svůj celek. Úspěšný zákrok si muž s rukavicemi připsal též v 82. minutě. Dopředu z pohledu "Votroků" unikal Gabriel, který na rozdíl od situace z 19. minuty mířil na bránu protivníka, nicméně Koláře z ostrého úhlu nenachytal.

Sešívaní v nastaveném čase ještě vytvořili před bránou Východočechů tlak. Ten vygradoval zejména po standardní situaci rozehrané Zafeirisem. Po ní se k balónu dostal Van Buren, jenže zblízka napálil Bajzu. Hradec tak uhájil plichtu a stal se prvním mužstvem, které v probíhajícím ligovém ročníku uhrálo v Edenu alespoň bod.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 4:1

30.04.2023 15:00

Góly: 9. Jan Matoušek, 20. Josef Jindřišek (pen.), 54. Václav Drchal, 89. Erik Prekop - 79. Pavel Šulc

Bohemians i po 30. kole zůstávají na vynikajícím čtvrtém místě. Své postavení uhájili v posledním utkání základní části proti Jablonci, který porazili jednoznačně o tři branky. A zatímco "Klokani" v nadstavbě ještě zabojují proti Slovácku a Olomouci o pohárovou Evropu, Severočechy čeká tuhý boj o udržení, neboť na poslední chvíli se před ně dostaly v tabulce České Budějovice.

Základy nedělního vítězství začali Pražané budovat velmi brzy. Již v deváté minutě se Matoušek uvolnil na hranici pokutového území, odkud přízemní střelou na přední tyč propálil brankáře Jablonce Hanuše. Po zemi to na druhé straně zkoušel též unikající Chramosta, jenž mířil do vzdálenějšího rohu brány Bohemians, ten ale nakonec nejlepší střelec Severočechů netrefil.

Ve 20. minutě už "Klokani" vedli o dvě branky. Všemu předcházel faul obránce Jablonce Akpudjeho, jenž ve vlastním pokutovém území zboural Drchala. Kopala se tedy penalta, kterou proměnil Jindřišek, který se zároveň stal nejstarším autorem gólu v historii soutěže. Mezi střelce se chtěl následně zapsat také Drchal, nicméně zpoza vápna netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Těsně před přestávkou mohl výsledek po přihrávce od Martince korigovat Polidar, toho ovšem vychytal gólman Pražanů Jedlička.

Ve druhém poločase už k žádnému dramatu nedošlo, neboť Bohemka již devět minut po změně stran vsítila svůj třetí gól. Puškáčovu hlavičku po rohovém kopu ještě Hanuš vyrazil, následně se ale k dorážce dostal Drchal, který zblízka vskutku neměl těžkou úlohu.

Fanoušci domácích už mohli pomalu slavit tříbodový zisk, do konce zápasu je však protivník ze severu Čech alespoň jednou nazlobil. Záložník Jablonce Šulc se totiž v 79. minutě chopil balónu a namířil si to s ním na bránu "Klokanů". Před vápnem se rozhodl k vypuštění rány, která zapadla k tyči mimo dosah Jedličky - 3:1.

Poslední slovo však patřilo Pražanům. Prekop se v 90. minutě dostal zády k bráně k míči a místo přihrávky na spoluhráče překvapil elegantní otočkou. Tou zmátl především bránícího Martince, jenž poté už jen bezmocně sledoval, kterak forvard Bohemky prostřeluje Hanuše a upravuje na konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
30
20
8
2
70 : 29
68
2
Slavia Praha
30
20
6
4
81 : 25
66
3
Viktoria Plzeň
30
17
6
7
55 : 29
57
4
Bohemians Praha 1905
30
14
6
10
53 : 49
48
5
1. FC Slovácko
30
13
7
10
36 : 38
46
6
Sigma Olomouc
30
10
11
9
45 : 40
41
7
Slovan Liberec
30
10
8
12
39 : 43
38
8
FC Hradec Králové
30
11
5
14
34 : 40
38
9
FK Mladá Boleslav
30
9
10
11
39 : 42
37
10
Dynamo České Budějovice
30
10
5
15
35 : 54
35
11
FK Jablonec
30
9
8
13
46 : 57
35
12
Baník Ostrava
30
9
8
13
43 : 42
35
13
FK Teplice
30
8
8
14
38 : 63
32
14
Zbrojovka Brno
30
8
7
15
40 : 56
31
15
FK Pardubice
30
8
4
18
29 : 58
28
16
FC Trinity Zlín
30
5
11
14
37 : 55
26

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (485)

Přidat komentář
exse

Tohle je tak hnusný, že by snad bylo i čestnější kdyby Křéťa každýmu týmu v lize dal narovinu 100 míču, Spartě se dal automaticky titul a celou sezónu by se hráli jen přáteláky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Ferda Kokeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Orlandiiik

nezapomeň to ještě napsat na fb, ig a mámě to běž říct.

Reagovat
exse

Tohle je tak hnusný, že by snad bylo i čestnější kdyby Křéťa každýmu týmu v lize dal narovinu 100 míču, Spartě se dal automaticky titul a celou sezónu by se hráli jen přáteláky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Sosi

aspoň si oprav tu chybu

Reagovat
Salfovic

Už to běží na informační liště na ČT24

Reagovat
Rothbard

Reagovat
czepelin

neběželo to tam omylem už před zápasem?

Reagovat
clinger

Reagovat
ratusek

Reagovat
7kaka7

V ideálním světě nepískálat Spartě nic, natož ne v nastavení

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

napis to jeste nekam

Reagovat
Edgar Davids

nebrec Sraltane

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
OTASi

Reagovat
Imos

Reagovat
Pan.Antonin

Sparta v posledních 4 zápasech šest gólů z nastavení poločasů a pět penalt.

Kterej debílek tady tvrdil jakou mají hroznou smůlu a Slavia štěstí???

Reagovat
Salfovic

Tehdy ještě nešla Sparta štěstíčku naproti.

Reagovat
Greny

Někdo platí, někdo dluží a tak to pak dopada

Reagovat
smazaný uživatel

Naše lavička nevypadá až tak ztraceně, jak se zdálo. Je to pořád rozdíl oproti nejsilnější sestavě, ale vyhráli jsme teprve když tam přišli náhradníci náhradníků

Reagovat
Salfovic

Cinklá jara hadr

Reagovat
Ferda Kokeš

Skvěle vystihuje:

90+8

Celý stadion si myslel, že se přezkoumává Vydrův zákrok, ale místo toho si rozhodčí našli souboj ve vápně a Sparta bude kopat druhou penaltu v závěru utkání!

90+5

Unikajícího Mészárose zastavil Patrik Vydra pouze za cenu žluté karty, ale možná se tu mohlo i červenat

A pak se pořád někdo diví, že jsou u nás povětšinou tak ubohý návštěvy. Já už bych za to nedal fakt ani korunu. Ty nervy si pošetřím na něco jinýho. A jestli z toho mají samotní sparťani radost, taky dost o něčem vypovídá. Naprostý hnus.

Reagovat
Salfovic

Ti přijdou s tím, že oni zase měli kopat penaltu v nějakém pátém kole

Reagovat
$dolar$

Nepamatuju smesnejsi penaltu letos než tu první spartanskou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si přehraj sestřih penalt Plzně z doby Berbrovy vlády a najdeš jich tam minimálně 50.

Reagovat
Greny

Píše letos

Reagovat
Kiwi-21

Něco jak ty vaše

To nemluvě o tom že zrovna Sparta jich mezi léty 96-08 asi měla mnohem více tam bych raději pomlčel

Reagovat
emisarpravdy

Chápání psaného textu na vysoký úrovni!

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, s vicemistry se nebavím.

Reagovat
emisarpravdy

Ještě pár týdnů a titul úřadujícího vicemistra se bude stěhovat na Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ. Tu ze Slovácka

Reagovat
$dolar$

Ne, tahle byla ještě smesnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kuchta je strašnej filmař. Podobně Haraslín. Není důvod je za to mít rád. Přitom, kdyby Kuchta místo padání udělal 2 kroky dopředu, tak pálil do prázdný brány,

Reagovat
Martin9719

Hele trochu off topic. Co je pravda na tom, že Horváth je v realizáku víc v nemilosti než Bílek a případně čím?

Reagovat
wwwx

Ta loňská plzeňská v Edenu na 1:1, která vám vyhrála titul.

Reagovat
Salfovic

To mají všichni sparťani problém se slovem letos

Reagovat
John Obi Mikel

Píše letos

Reagovat
Martin9719

Tam byl aspoň nastaven na penalty stejný metr.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že max. za 2 týdny se hodně pročistí vzduch, protože všichni slávisti polezou do kanálů.

Reagovat
kilobyte

Ale zvednou se hladiny řek.

Reagovat
clinger

jak z tohohle můžete mír radost. já bych teda neměl. a jo vlastně.fanoušci Sparty cinklá jara vám taky nevadila.s tímhle běžte regulérně doprdele

Reagovat
kilobyte

Takže si neměl radost ani z jednoho vašeho titulu? Nebo rozhodčí neudělali ani jednu chybu pro vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to berou tak, že když za to nakonec navzdory původní domluvě nezaplatili, tak se to nepočítá.

Reagovat
Salfovic

Ale má to svou logiku

Reagovat
clinger

tak mi napiš z té sezony ty chyby pro Slávii! to by mě fakt zajímalo. tenkrát jsme soupeře mleli a nevím o tom že by jsme nějakou pomoc potřebovali. ale co se děje teď. co za penalty teď kopete

Reagovat
kilobyte

Teď z hlavy třeba, jak Bohemka dala gól a rozhodčí z toho udělal penaltu pro Slavii?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

To si dobře pamatuju a tam faul na slávistu byl jasný. Rozhodčí ale nechal dohrát akci a z brejku dala Bohemka gól. Který pak byl odvolaný. Smolné pro Bohemku, hlavně fanoušky, ale podle pravidel.

Reagovat
kilobyte

No Masopust(?) tomu hodně přidal.

Reagovat
Bakary3

Ne, tam to byl jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak či onak, stala se z toho VAR legenda.

Reagovat
kilobyte

Faul možná jo, ale přidal tomu dost.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

To už začíná teď, radši jsem si zablokoval twitter, aby mi to nevyplavilo i obývák

Reagovat
Elliasson

Ne.

Reagovat
Bohemak12

Tip na umístění

Tip Ondřeje Vaculíka: 16. místo.

Tip Martina Vejdělka: 15. místo.

Veselý dost často tipován na prvního vyhozeného trenéra

Upřímně jsem mu taky moc nevěřil, ale dokázal nás dostat do TOP4 v poháru, kde nám finále uteklo o 10 vteřin a v lize také po základní části do TOP4 a vlastně mimo velkou trojku jsme nejlepší tým. Nebýt nadstavba a hrát se jako dříve, tak bychom si ty vysněné poháry s jistotou zahráli. Ve vstřelených brankách (53) také 4 místo v lize. Venku jsme byli druhý nejlepší tým.

Ať už nadstavba dopadne jakkoliv, tak tohle je s naším rozpočtem prostě skvělé sezona.

Veselý a sportovní úsek

Reagovat
Rothbard

Nenápadná štika v českém rybníčku. To jsou Klokaní z Bohemians.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

TOP4 v poháru Nestačilo by napsat semifinále, případně SF ?

Reagovat
John Obi Mikel

Gratuluju. Máte za sebou skvělou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka asi hlavní příjemné překvapení sezóny

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyby se hrálo 30kol . Snad se o to s váma ještě popereme, ale moc nám nevěřím. Jinak jak píšeš je to super . Jen doufám, že pokud vám to vyjde tak ten kádr aspoň nějak udržíte a uděláte nějaké body do koeficientu.

Reagovat
monty25

Nevíš, kvůli čemu střídal Sejk už ve 14. minutě?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Vesnická žumpa má nějakou úroveň proti F:L.

Reagovat
Pablos

To je zase brekotu Jinak Sparta výhra nezasloužená o tom žádná... ale tvl... ale jo baví mě to

Reagovat
kilobyte

Náš výkon nejlépe charakterizuje to, že byl Mabil jeden z nejlepší z našich hráčů.

Reagovat
Pablos

a přitom po Vydrovi nejhorší na place ve hře ...to korunuje úplně vše

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i v takhle oslabené sestavě jsme snadno porazili tým, který na nás umí zahrát tak jako málokdo v lize, navíc na jeho hřišti.

Reagovat
Kiwi-21

Když jste dohrávali ve 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emisarpravdy

Snadno. S tím se dá souhlasit

Reagovat
Imos

s tímhle jste fakt ubozí

Reagovat
clinger

Reagovat
kilobyte

Zrušte nadstavbu a dejte nám titul.

Mabil na hrad.

Reagovat
Martin9719

Spíš VAR ne? Aby účastník MS neproměnil ve Fortuna lize 2 nesprávně nařízený penalty, to by bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč nesprávně nařízené?

Reagovat
Martin9719

Správně. To se musíme zeptat asi jedině Pána Boha.

Reagovat
Imos

protože nebyly?

Reagovat
Greny

Ale zase je docela škoda, že je ta nadstavba, protože kdyby toto bylo poslední kolo tak by teprve začala zabava

Reagovat
Kiwi-21

Já myslím že takových okamžiků bude ještě hodně

Reagovat
bobis21

Ten fotbal se přeci sám neudělá

Reagovat
Cotton

Podívejte se na onlajny Liberec-Sparta

Reagovat
Salfovic

Na jakém webu ?

Reagovat
John Obi Mikel

Tu nejlepší pasáž už smazali.

Reagovat
John Obi Mikel

No, budeme muset vyhrát 2 derby na Letné.

Reagovat
Kiwi-21

No teď už nevěřím že to proti 12 půjde

Reagovat
Salfovic

V 90´ minutě 0:2, po 105 minutách 3:2

Reagovat
John Obi Mikel

To je koho past?

Reagovat
kilobyte

To je Priskeho kolečko.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

This is my sen.

Reagovat
Kang & Kodos

Mabil hattrick z penalt

Reagovat
wwwx

To byl hnus. Jedinej, kdo snese měřítko byl Kovář. Vitík bez Sorensena je absolutně v lese, Vydru holt hodili do vody a hezky se tam topil. Při pomyšlení na Wiesnera chci prorvat pěstí monitor. Na Pavelku se zlobit nemůžu, ten vůbec neměl hrát. Sadílka jsem si naposled všim, když ukazovali jeho jméno v základní sestavě. Mabil posloužil, Mabil může jít, protože jinak předved zase to, co vždycky. Kuchta je absolutní kus exkrementu a člověk mu nemůže fandit snad ani ve vlastnim týmu.

První penalta nebyla, o tom se není třeba bavit, druhá dejme tomu, ale Vydra měl jít ven. Vůbec mě to netěší. Ještě že Liberečáci jsou tlupa lopat.

Reagovat
clinger

Reagovat
$dolar$

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je po těch sviňárnách, co tady poslední roky předváděli Šádkovci a Tvrdík, úplně jedno, jakým způsobem se letošní titul dosáhne. Aspoň ochutnávají vlastní medicínu.

Reagovat
clinger

jaký sviňárny předváděl Tvrdík to by mě fakt zajímalo. o který sezóně mluvíš? v který bylo více chyb pro Slávii než proti ní? opravdu by mě zajímali konkrétní zápasy

Reagovat
kilobyte

Kolik chyb je letos proti Spartě a pro Spartu? Nebo u Sparty počítáš jen ty pro?

Reagovat
clinger

furt ten váš podzim,tam jste chtěli kolik penalt? a všechny jako byly, nebyly tam i simulace náhodou a co ten jasnej gól z ofsajdu proti Hradci? ale teď vyloženě o tyhle zápasy kdy jste od návštěvy Křetínskýho u rozhodčích kopali v každým zápase penaltu a 2 byly jasně vymyšlený i z VARem. penalty v prodloužení, tohle se nedělo ani v devadesátkách.teď v závěru ligy taková nechutná tlačenka

Reagovat
kilobyte

Tak proti Plzni ten zákrok na Kuchtu byla penalta. A dneska tam taky Vliegen zboural Kuchtu a až pak chytil míč.

Na jaře do 28. kola podle komise rozhodčích 5 chyb proti Spartě a 1 pro.

Reagovat
clinger

tak komisi bych úplně vážně nebral.vím že u některých penalt tam byla slušná filmová vložka

Reagovat
kilobyte

Pusť si vaše penalty.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Takže je to spravedlnost jo?

Reagovat
kilobyte

Ne, ale ty chyby jsou na obou stranách.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, ale stejně je to hrůza. Rozhodčí stojí celou sezonu za hovno. Teď se to takhle sejde. Je to ostuda pro ligu. Já sleduju jen sestřihy a Slovácko. Víc lidí to má podobně a je to škoda.

Reagovat
kilobyte

Tak ale ono nejde jen o kvalitu rozhodčích. Jde o celkový nastavení pravidel. Těžko se ti rozhodčí můžou zlepšit, když se vlastně neví, co je chyba a většina věcí se dá obhájit na obě strany.

Další věc je připosranost rozhodčích. Dneska tam Vliegena několikrát napomínal, tedy spíše prosil, ať nezdržuje. Přitom stačilo dát žlutou a hned by se to urychlilo. Lidi se nepřišli dívat na to, jak brankář stojí nad míčem a čeká, co rozhodčí vydrží. Ederson to zkoušel v LM a dostal žlutou v prvním poločase a hned byl pokoj.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, souhlas

Reagovat
Kiwi-21

To jak sebral Vliegen Kuchtovi míč by si vážně pískat jako penaltu ???

Reagovat
bobis21

V zápasech proti nám byli rozhodčí několik sezon po sobě úplně k smíchu, ale vy to jen nikdy nepřiznáte.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
clinger

já neříkám že nám nikdy nepomohl. ale nepamatuju že by byla sezóna kde by přebývalo zápasů kdy nám pomohl než že nás poškodil. a zase promiň, řezaní jste byli hlavně s Plzní. s náma to finále poháru vymyšlená penalta a pak to otočení rohu což se běžně stává akorát že z toho hned padl gól. ale aby se dělo něco takovýho jako teď u Sparty to snad ne.

Reagovat
bobis21

Takže vymyšlená penalta ve finále, sem tam nějaká ta červená z hovna, rozhodující gól z vymyšlené standardky, letos vítězný gól po faulu. A to je jen soupis proti jednomu soupeři

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tou cervenou z hovna stále myslíš toho barose?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kiwi-21

Pravda piskala se Spartě rovně (téměř protože penalty proti vám bylo taky zakázáno pískat) a jste 9 let bez titulu

Reagovat
exse

Tak zaprvé, takhle drsnou medicínu neměl ani Berbr v nejlepších letech. Zadruhé, od devadesátek Sparta takhle mrdala ligu skoro 20 let, čímž ji poslala úplně do prdele, že na stadiony chodilo sotva 3 tisíce lidí. Co takhle se na to vysrat a začít ten fotbal dělat férově?

Reagovat
clinger

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Manik...

Reagovat
OTASi

Reagovat
Imos

V tom případě jsi ubožák

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
OTASi

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Z isport live prenosu:

https://i.imgur.com/M3Y9SFL.jpg

Reagovat
Fakt

chudák borec, právě přišel o práci.

Reagovat
Greny

Neprebiraji to z onlajnu?

Reagovat
Cotton

jo, na onlajnech to bylo stejný

Reagovat
John Obi Mikel

Tam nebyl ten začátek s tou komedií. A nebo ho smazali než jsem tam došel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jo, tohle by si slušný novinář nedovolil.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Smutný, že jen kvůli tomu, že řekl to, co si každý stejně myslí (vcetne spartanu), ale narusuje to nějaký zasrany status quo a není to prizdisracsky opatrne, aby nahodou někoho nepohorsilo, že řekl nahlas tabu..

Tohleto hrani si falesnou "profesionalitu" je mor.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky slušný

Na onlajnech chvíli svítilo:

90+13

Omlouvám se, ale jako fanoušek fotbalu tady už nemám moc co psát...  

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Reagovat
Rothbard

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Martin9719

Hele to chápu, já bych asi jen citoval slova Kerema Demirbaye.

Reagovat
Imos

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

tak beru zpět, tahle pískatelná nebyla teda

Reagovat
Pablos

reakce jinam

Reagovat
Strojmír

Mistrem 2022/2023 se stane Kreténského kabela. Upřímná gratulace rudé chátře

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, konečně 1., kdo ukázal charakter a místo obyčejného zvracení k tomu zvracení přidal i gratulaci

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Mass

Starej dobrej Kuchta. Ale abych byl fér, nám takhle taky udělal pár bodů.

Reagovat
7kaka7

konečně někdo kdo není absolutní pokrytec

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

Ta byla přísná!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Pablos

tak beru zpět... tahle pískatelná nebyla teda

Reagovat
rufus
Reagovat
Neon

Kontakt tam byl. Simulace navíc taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Kde je Svatej, když ho potřebuju ?

Reagovat
Greny

Teď jsem to posilal dolů obhájí si to bez problemu

Reagovat
Salfovic

Fotbal je kontaktní sport, takže kontak automaticky neznamená faul. A snad si nikdo nemyslí, že kvůli tomuhle musel upadnout.

Reagovat
rufus

Pravda, no. Fotbal je kontaktní sport, kde se běžně hraje kolenem do lýtka.

Reagovat
Salfovic

Ano. A tady to nebyla stojná noha.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Proč to přihrál teda?

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto záběru byla penalta stoprocentní. Druhá byla taky,tak nechápu proč se tady tak brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

ano likvidační. Dokonce ho to ovlivnilo tak moc, že musel hodit simulaci, aby se to pisklo jako faul a spadl asi 2 sekundy po kontaktu.

Reagovat
Pablos

ok pískatelné to bylo nakonec... ale stejnak nemám rád tyhle nijaké penalty.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. První byl faul rukama před vápnem. Takže přímák. smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

V době kamer, VARu.. Jako pro me je česká liga vysmech, takže se bavím, ale nechtěl bych být v kůži fandů nebo někoho kdo do toho strká love. Rozhodčí se ti tímhle úplně vysmějí do xichtu a vůbec jim nevadí, že správné rozhodnutí by učinil i slepý z vesmíru

Reagovat
vanGomm

K čemu je vlastně ten VAR,když stejně o konečném verdiktu rozhoduje ten který rozhodčí?To za prvé.Za druhé rozhodčí rozhodují o tom kterou situaci si pustí a kterou ne.No a za třetí,když už si něco přece jen pustí tak si nakonec mohou vybrat moment,který chtějí. Něco jiného je moment kdy se rohoduje o míči co je,nebo není za brankovou čárou při určení gólů.

Reagovat
Kang & Kodos

Kopali jsme jí, takže asi jo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Imos

Reagovat
Kepy_FCB

Baník dnešku navzdory katastrální sezóna. Brabec musí Běláka uklidit do jiné své firmy a dát mu tam i Laštůvku aby si tam řval dle libosti po zaměstnancích. Ti dva jsou 99% toxicity v Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

*katastrofální

Reagovat
Nuno čomes

Už tam Laštůvka není u fans za Boha?

Reagovat
ratusek

Tabulka je dobře? Střední skupina. Paráda

Reagovat
bobis21

Jsme 12.

V minitabulce máme 1 bod ze 4 zápasů, to fakt nestačí

Reagovat
ratusek

Já vím. Ale čekal jsem, že to tady budou mít správně

Reagovat
Mirek na tenisu

Baníku chybí jeden bod po 30 špilech... šílené! Těch zbytečných ztrát hlavně doma. Brno, Liberec, Budějovice, Jablonec...s tímhle kádrem měl být Banik ve skupině o titul. Dnes se to v Olmiku potvrdilo.

Reagovat
bobis21

Od Křéťovy návštěvy v šatně se spartičce ty penalty nějak daří. Tak to dopadá, když se to přejde směšnou pokutou a dál děláme, že je vše v pořádku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zase prochrapanej zapas. Bylo to cely pomaly, Provod predrzuje balon, krome Zafeirise tam chybi nejaky moment prekvapeni. Pokud teda nepocitam Kolare, ten toho pri odkopech vymejsli az moc. Ani nevim, jestli jsme neco meli jinyho, nez tu velkou sanci Burena v samem zaveru. Naopak Hradec mohl dokonce z tech brejku v druhem polocase vytezit vic.

Reagovat
Mass

Provod dneska strašně pomalej, Kolář slabej (gól mohl chytit nebo aspoň vyrazit), Ogbu se tam nechal snadno obehrát. Hradec na Slavii prostě umí, minulej rok sme s nima taky v nadstavbě prohráli.

Reagovat
Zdechlina

FCS supr. Důležité 3 body. První půlka byla parádní, druhou jsme opět ubrali plynu a šlo to vidět. Naštěstí Brno vyloženě nějakou tutovku nemělo jinak tu jejich trojku bych si dokázal představit u nás. To samé i F. Součka. Tak třeba

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že než Míru zašijou stihne ještě vyhodit Horejše. Ten zoufalec se solidním kádrem hraje úplnou tužku

Reagovat
Kiss Me Polka!

A ty jsi taky doprdele turbokokote

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ty budeš asi velkej drsňák

Reagovat
Salfovic

U Jablonce to spíš vypadá, že hráčům přestaly chodit prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

To už přestaly před rokem a půl cca.

Reagovat
Salfovic

Tak jen došla trpělivost.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hej, dobry, nejak pochopim deni na hristi, to ale ze si pak ve studiu Rajnoch s Folprechtem oba notujou, jak to udelal Kuchta chytre, tak to uz nezvladam

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna tyhle dvě hlavy nelze brát vážně

Reagovat
Mass

Já si vždycky představim Rajnocha ve slipech

Reagovat
Mass

Tak ono to na první pohled vypadalo, že přibrzdil a nechal do sebe narazit. Na druhej pohled ale už vidíš, že brzdí nohou o trávník a soupeř se ho prakticky nedotkne.

Je škoda, že rozhodčí u sparťanů prověřuje penaltu pět minut a tady mu do toho asi zasvítilo sluníčko.

Reagovat
Uwe háže buly

Soupeř ho kopnul kolenem do lýtka a rozhodil ho, on automaticky upadl.

Reagovat
Mass

Ndefe Kuchtu nekopnul, spíš o sebe zavadili. Takových kontaktů tam vždycky je spousta. Kuchtu to sice mohlo rozhodit, ale ten pád tam přidal, to mi nevymluvíš. Schválně zadrhává špičkou o trávník a láme se v kolenou.

Reagovat
Nuno čomes

Kdo vůbec udělal z Folprechta rádoby experta? Tipuju, že mluví někde v podcastu beztak.

Reagovat
wyqinac

tak ale vzdyt rikali, ze podle nich ani jedna penalta nemela byt

Reagovat
7kaka7

Spartě se po letech píská stejně jako Slavii a Plzni... A oni na to holt nejsou zvyklí no, tak s nimi mějme trpělivost

Reagovat
Fakt

Reagovat
clinger

kdy Slávia pravidelně kopala penalty v nastavení?

Reagovat
7kaka7

Třeba pokaždý když byl v posledních letech náznak penalty?

Reagovat
Mupi

tak dej nějakej konkrétní příklad

Reagovat
kilobyte

Takže když vám vymyslí penaltu před nastavením, tak je to v pořádku? Nebo když na začátku přehlédne penaltu pro soupeře, tak je to v pohodě, protože to není v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Trapas, že Rajnoch s Folprechtem se bojí říct narovinu, že to Kuchta nafilmoval.

Každopádně mi přišlo, že i ten třetí gól neměl platit.

Reagovat
Nuno čomes

Chtějí mít práci proto jsou v TV takovýhle.

Reagovat
Cotton

Baník nemůže být ve druhé skupině, ne? Já myslel, že to bylo jen mezi Jabloncem a ČB.

Reagovat
Mupi

Taky bych řekl, že Baník je nejhorší v mini tabulce a neměl teda skoro šanci se dostat mezi 10 nebo?

Reagovat
Cotton

Jo, na livesportu jsou 10. Budějky, pak Jabka a Baník

Reagovat
Mupi

První určitě nebyla, to měl Kuchta dostat žlutou za simulování. Druhá klidně bejt mohla, ale vzhledem k tomu, že Vydra nedostal červenou, tak nevěřím v žádnou náhodu. Snad mu aspoň dobře zaplatili, nic se nezměnilo a prostě nezmění. Fousek nefousek

Reagovat
Mupi

ještě dodám, že když byl Pelta v kabině rozhodčích, tak se mluvilo, že za to budou mnohem přísnější tresty...bum a Křeťa dostane 50k, to je prostě výsměch

Reagovat
kecipep

První vůbec, ale opravdu vůbec, to je hnus jako kráva. Ta druhá v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

První jasná, zatáhl ho rukou+ ještě mu škobrtnul o nohu

Reagovat
kecipep

Až to někde pořádně uvidím, rád se omluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta omluva? Pořád nic? Pořád si to neviděl,nebo to nechceš vidět?

Reagovat
Imos

není co vidět, ty záběry co si sparťani vytáhli z prdele na Twitteru jen potvrzují jak jsou k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že s tebou jsem to vůbec neřešil,tak se do toho neser

Reagovat
Imos

jezuuu

Reagovat
kecipep

Beru zpět, že to je velký hnus - omluva. Zůstává to ale velmi přísnou soft penaltou, jen už ve mě není taková hořkost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kecipep

oprava, ve mně. Pořád jsem nerozdýchal tu nepenaltu proti nám, kdy se vůbec nejednalo o faul.

Reagovat
7kaka7

Lýtko mu trefil takže žlutá na za simulování určitě ne. Ale byl bych spíš 60/40 v neprospěch penalty.

Reagovat
Radin

Po těch výkonech Sparty a Slavie to bude solidní ostuda v pohárech, pokud neposílí..

Reagovat
Pablos

konečně názor na fotbal.... a souhlas, strašný výkony... teda teď jsou koukal na Spartu a ta byla příšerně zoufalá, ta snad do penalty neměla ani šanci A Slavia zase hrozná venku a tenhle zápas doma asi taky žádná hitparáda podle diskuzí v preview.

Reagovat
delfin

Doufám, že ti mazaní pánové rozhodčí budou mít dnes nezapomenutelné sny, jak pěkně nastavujou.

Reagovat
Greny
Reagovat
Kiwi-21

Ale ne ve vápně

Reagovat
monty25

Kontakt nerovná se faul. Já tam vidím, že Kuchta ještě normálně udělá krok a pak sebou teatrálně plácne.

Reagovat
ACSeRw!n

od ty doby co je VAR tak ano

Reagovat
Salfovic

Ano, to máš bohužel pravdu.

Reagovat
monty25

Spíš od tý doby, co u něj sedí Adámková a spol.

Reagovat
Salfovic

Vždyť je to tak všude.

Reagovat
monty25

Jako všude v Evropě? No nevím, jestli jsi třeba v pátek viděl, co neodpískali Dortmundu...

Reagovat
Salfovic

Viděl a taky jsem viděl desítky penalt za ,,kontakt tam byl´´.

Reagovat
monty25

Což jenom potvrzuje, že záleží na tom, kdo u toho VARu sedí.

Reagovat
Salfovic

Už aby o tom rozhodovala UI

Reagovat
Martin9719

To by mě celkem zajímalo kde jsi to viděl. Já naopak vidím to, že tyhle "soft" penalty jsou možný jen u nás. Podívej se např. na to, co se nepískalo ve čtvrtfinále LM Neapoli. To co se pískalo dnes a píská se ve FL kolikrát není ani na to, to odpískat na polovině hřiště jako běžný faul.

Reagovat
Rothbard

Kontakt neznamená penaltu.

Kamarádku jsem taky pozval na kafe a nijak mi to nevrátila.

Reagovat
jackinho10

Ty pi*o tak toto je fakt moc kdyz toto si obhaji, tak proc nebyla penalta na Jurecku v derby, kdyz ho objimal Sorensen, tak tam taky kontakt byl..

Reagovat
clinger

to pak musela být penalta i dneska na Jurečku ke konci kdy ho tam taky objímal

Reagovat
Mass

Koukám že deník Sport už se ani na oko nesnaží být objektivní a jasně ukazuje, že je deník Sparty.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
GEGE

jasná... na hovno je , že tyhle záběry nejsou k vidění hned, pak je kolem toho zbytečný rozruch

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rizek

Reagovat
Pan.Antonin

Trochu OT: Proč nejsou záběry z vozu VAR po každém zápase?

Reagovat
kilobyte

Kazí to pak diskuzi a sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krasny po kazdym kole ty rvacky Slavie, Sparty a Plzne o to ktery z klubu je cistejsi

Reagovat
Pablos

i když spíš to jsou hádky o to který klub je špinavější

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Cotton

Všechny diskvalifikovat a o titul Bohemka se Slováckem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na twitteru je par uctu, u kterych hned vis, co napisou, bez toho aniz bys na to koukal

Reagovat
delfin

Dnešní kolo tomu hodně přidalo teda.

Reagovat
ratusek

Reagovat
clinger

mě by opravdu zajímala sezóna kdy byla jasná výpomoc Slávii. kterou máte na mysli.kde se děly takový svinstva jako cinklá jara, či berbrova éra u Plzně nebo co se děje teď u Sparty. fakt by mě zajímalo kterou máte na mysli

Reagovat
ratusek

Nezmarova jízda na oranžovou?

Reagovat
clinger

jak říkám rád bych viděl ty zápasy kde se jasně Slávii pomohlo a jestli jich bylo víc než kdy se uškodilo.furt tady ty kecy o nějaké jízdě Nezmara (což je jen jedna paní povídala) ale nikdo neřekne ty zápasy o který se jedná a kdy to Slávia potřebovala no.rád bych to věděl

Reagovat
Greny

Letošní sezóna na Bohemce a v Teplicich, v minulé třeba zapas doma se Sigmou, Slováckem a nebo třeba legendární pohárový zápas se Zlinem

Reagovat
clinger

takže to máš zápasy pomoc Slávii 2x v sezóně (to najdeš u většiny klubů).a teď třeba proti: letos s Boleslaví penalta a červená vymyšlená. loňská vymyšlená penalta v nastavbě s pro Plzeň. a to nezmiňuju vymyšlené červené v Brně nebo naopak neudělená teď v Liberci kdy jsme ještě vedli 2:1. prostě máte tak 2-3 zápasy v sezóně chyba pro Slávii a stejný počet proti. nejsou sezóny kdy se to nějak vymyká

Reagovat
kilobyte

Takže když Sparta v téhle sezóně byla poškozená víckrát, tak ty chyby ve prospěch vlastně nevadí?

Reagovat
clinger

to je názor tvůj že byla víckrát.ale jak už jsem psal výše. tahle šňůra co teď máme to se jen tak nevidí.navíc po derby kdy se jasně řekne že se soft pískat nemají a pak se pro vás pískají v dalších zápasech

Reagovat
kilobyte

Letos třeba s Teplicemi.

Reagovat
kilobyte

Pak třeba se Slováckem, jak si Bořil zahrál na brankáře a ani VAR neviděl jeho zákrok.

Reagovat
Pablos

když to klasifikuje sám Nezmar jako jízdu na oranžovou a pohyb v šedé zóně... tak to není jedna paní povídala... ale Nezmar povídal

Reagovat
clinger

bůh ví jak to bylo.někteří za tím vidí pomoc Slávii jiní jen to aby byla rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rizek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Aspon se Pablos nebude večer nudit

Reagovat
Pablos

vyšlo to úplně parádně... za chvilku domu skoro tímhle tempem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

no je tu rušno ? je Takže paráda

Reagovat
jackinho10

Ceskou ligu fakt nema cenu sledovat, usetrim si tim spoustu nervu a budu mit cas na dulezitejsi veci. Nazorny priklad piskani roviny je “penalta” na Kuchtu a “nepenalta” na Jurecku v derby. Cesky fotbal pro fanousky

Reagovat
delfin

Jestli už tě neuvidíme, tak čus.

Reagovat
Greny

Názorný příklad může být penalta na Jurečku na Bohemce

Reagovat
clinger

ano ta být neměla.ale tady teď řešíme šňůru penalt u Sparty kdy se nedá říct že se prostě jednou rozhodčí upískl.to pak můžeš vytáhnout každej klub v lize, že jednou za sezónu kopal penaltu co nebyla

Reagovat
Pablos

jakou šňůru ? Jedna na Slovácku a teď ta první ...nechceš tady vytahovat tu milionkrát jasnou z Plzně třeba že né ?

Reagovat
clinger

milionkrát jasnou že se na ní neshodlo spousta lidí a každej druhej řekne že by ji nepískl(příklad:https://tn.nova.cz/sport/clanek/501927-byvaly-sudi-jilek-o-situacich-ze-slagru-penaltu-by-nepiskl-vyloucil-by-ale-kasu?. dobře. pak tam máš ještě derby kdy stažení Jurečky se řekne že je soft penalta a nepískne se,takže proti Spartě se soft nepískají a pro jo.takhle to vychází už na třetí zápas z pěti s výraznou pomocí pro Spartu,když teda nepočítam zápas s Plzní

Reagovat
Pablos

Já se dohadovat vyloženě nechci, já si jen krátím čas Ale máš pravdu s tím, že milionkrát jasnou bylo míněno pro mě, veřejnost nebyla určitě jednoznačná. Jinak za mě teda, když si hráč kleká ve svém vápně a ještě vybočí do směru střely, tak je to pro mě jasný úmysl hrou rukou (když ho to do té, sic u těla ruky trefilo). U Jurečky se to pískat mohlo... nebo i mělo, klidně... nadruhou stranu jsem viděl hodně takových totožných zákroků kdy se to prostě nepíská. Průser je ta se Slováckem... to bylo vymyšlený. A ta první se mi taky nelíbí dnes. Ani moc né ta druhá, přišlo mi, že došlo ke kontaktu až když už tam ani nebyl míč... ale tu jsem viděl jen lehce, až jí uvidím více tak třeba změním názor. Když to shrnu, mám tam dvě sporné věci. A nelíbí se mi to, nelíbí se mi to u nikoho v lize... ale beru to jako fakt no.

Reagovat
kilobyte

Proč se furt řeší, že tam už nebyl míč? Když si hráč předkopne míč, který už by nemohl stihnout a brankář/obránce ho sundá, tak je to jasná penalta.

Jednou Sparta hrála se Slováckem(?) a potom co brankář Sparty chytil míč a vykopával, tak se Čivič hádal s protihráčem a strčil do něj a byla to penalta. A neslyšel jsem žádného "experta" v TV mluvit o tom, že to neměla být penalta, protože už tam nebyl míč.

Reagovat
Pablos

Hele já nevím, já nejsem expert.... a ani nemám nabiflovaná pravidla, ale má to vlastně logiku co píšeš, když někdo podkopne někoho na druhé straně hřiště bez míče, tak to faul taky je.

Reagovat
kilobyte

Tak počkej, ty soft penalty by se měli pískat nebo ne? Protože jednou bereš jako chybu, že jí nepískli a podruhé bereš jako chybu, že jí pískli.

V tom odkazu, co jsi sem dal je popsáno, že v zápase s Plzní byla Sparta více poškozená.

Reagovat
clinger

no jasně ať se nepískají. však většina z nás po derby brala v pohodě že se nepískala, ale když vidím co se pro vás píská od toho zápasu no

Reagovat
kilobyte

Tak proč to teda počítáš jako chybu a výraznou pomoc pro Spartu?

Reagovat
Stannis Baratheon

Na Jurečku měl být hlavně penalta i dnes.

Reagovat
Mass

Pokud to šáhnutí na Kuchtu někdo označí za jasnou penaltu, tak by tam měly být aspoň tři.

Reagovat
Stannis Baratheon

No ty dvě ruce neee, to bych nepískal. Ale ten faul na Jurečku se pískat dal.

Reagovat
Elliasson

Jednoznačně.

Reagovat
7kaka7

Kuchta hrál taky za Slavii,ale chápu, že už jste zapomněli

Reagovat
Mass

Však u nás padal taky. Kdo myslíš že tam třeba upadl na Rangers a křičel bolestí, jak se ho běžel Kúdela "zastat"

Reagovat
ratusek

Ty vole ty bys snad chtěl jít na fotbal a nevědět jak dopadne?

Reagovat
ACSeRw!n

dekujeme, uz sem nelez

Reagovat
John Obi Mikel

Asi nemá cenu víc psát, body to Liberci nevrátí, nám taky nepřibudou a akorát naběhnou komentáře novému pokaženému Eurofotbalu

Reagovat
Pablos

A vy jste to pohnojili jak ? Na chvilku jsem na vás přepnul a přišlo mi to jako fotbal co má docela tempo nahoru dolu a dost šancí (ale viděl jsem tak 7min druhého poločasu)... čekal jsem, že tam ještě nějaké kousky dáte teda.

Reagovat
Mass

Seru na to a jdu ven. Spíš mě štve, že naši dneska nevyhráli.

Reagovat
Slovácký trojboj

Slovácko šance na čtvrté místo žije

Reagovat
Pablos

No Vás favorizuji nejvíce, že jste schopný tam oloupit někoho i z první trojky... ale přeju to asi Bohemce

Reagovat
Tevezinho

Takže. Nezmar jezdil na oranžovou, volal si s Berbrem aby pořešil rozhodčí. Nečetl jsem nikoho ze Slavie, že by jim to vadilo. Plzeňská éra penalty-nepenalty, to bylo taky vpohodě, ale když Sparta kopala 2 penalty co neměli být (slovácko a liberec), tak je vše cinklé a brečíme najendou OK. Ale vůbec jim nevadí že Sparta do 28 kola měla kopat 5 penalt(které se nepískli) a 1 penalta která ano a neměla být. Takže buď brečte na každý tým nebo na nikoho. Jak by řekl Honzík Nezmárek dokud se kluby budou podrážet, zelenou zrušte

Reagovat
Salfovic

do 28 kola měla kopat 5 penalt(které se nepískli)

Leda při sparťanském vidění.

Reagovat
PlackaSKS

Aspoň se nauč česky..

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Salfovic

Derby bude už ve druhém kole, nějak brzo, ne ?

Reagovat
Zaschrona

Obě dvě penalty odpískané úplně v pořádku, čemu ale nerozumím, to je, jak ja možné, že to nebyla červená karta pro Vydru. Příšerný zákrok, na nemocnici. Jakkoliv by jí VAR zřejmě zrušil ve stylu zákroku Pickfora na VVD, měla být.

Reagovat
kilobyte

Protože jsou rozhodčím tvrdé zákroky jedno. Jo kdyby do něj šťouchnul v přerušené hře, tak to by byla jiná.

Teď se kolem toho udělá haló a možná v pár dalších kolem za to bude několik červených, ale pak to zase utichne.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kang & Kodos

První vůbec. Jakože kontakt tam určitě byl, jak by řekl klasik, ale když to musíš zkoumat pomalu pod mikroskopem, tak bych to nechal. Druhá jasná, ale stejně tak bych vysypal Vydru. Samozřejmě by se dalo vzpomenout, jaký jasný pencle nám nepískali na podzim, že zrovna Liberci podobně prasácký zákroky v těchhle zápasech prochází taky, ale to sem nepatří, tohle neni mistrovství v kompenzacích debilních rozhodnutí. Sudí to prostě posrali. A posrali to ve velkym stylu. Škoda jenom, že tohle nebylo úplně poslední kolo, byla by ještě větší prdel

Reagovat
wwwx

Reagovat
deiw

Zkoumat se to sice muselo pomalu pod miskropem, ale přeci jen to bylo kolenem na lýtko v plným běhu, to se ani ustát moc nedá. I když teda je jasný, že si pro ni Kuchta šel.

Reagovat
Salfovic

Pochopitelně že dá, vždyť to nebylo na stojnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom brutálním kontaktu normálně došlápl a až potom zapíchl špičky do trávy a spadl. Tak tady tady nemluv o nějakém ustání, protože on to doslova ustál, ale potom si uvědomil, že má spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

I ta první byla nakonec jasná. Vždyť tam Kuchtovi v běhu kopl kolenem do lýtka. Ano, Kuchta to pak přihrál, ale ten faul tam byl jasný.

Reagovat
oli9

Škoda že se pod mikroskopem nezkoumala na Slovácku... , nebo vlastně by stačilo kdyby se zkoumala

A tohle je ten problém...

Reagovat
ratusek

Jinak teda ještě pár kol dozadu jsem psal, že největší adept na sestup jsou Budějovice a ony překvapily. Sice tsm mají čuráky pořadatele, ale o záchranu zabojovaly. Zklamání jsou pro mě po tom průběhu jara Pardubice. Ano smazaly tu hrůzostrašnou ztrátu, ale zatím jsou stejně jeden zápas od sestupu. Přál bych jim udržení kvůli stadionu a Janoškovi.

No a my 4 body na baráž. Hned první zápas s Brnem bych řekl, že rozhodne o tom, jak se bude baráž pro nás vyvíjet

Reagovat
meno

Pro mě překvapení i zklamání jara Gablonz. Konečně to začalo Horejšovi sedat v jednu chvíli asi nejlepší forma v lize a pak šest zápasů 0/3/3

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že než Mirka zašijou,tak stihne Horejše vyhodit. S velmi slušným kádrem hraje hroznou tužku a to má ještě kliku, že Chramosta má životní formu

Reagovat
Tevezinho

Co Douděra? Přežil to? Jak dlouho bude chybět? https://twitter.com/PetrJanis/status/1652678147341426689

Reagovat
Salfovic

Český Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase musel na podrobné vyšetření, bylo tam podezření na frakturu lebky. Výsledek Jarda určitě hodí na Twitter.

Reagovat
ACSeRw!n

simulovani proste patri ke vetsine kvalitnich hracu, uz se s tim smirte proboha

Reagovat
Nuno čomes

No právě. Kde je ta kvalita tady, to netuším.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Nuno čomes

Jenom další odpad. A stačí to na repre, vysmech a smutné zároveň.

Reagovat
Pablos

Reagovat
braveheart

Červená, deset zápasu trest a pokuta.. a nebo mu dát potom fakt pěstí, jestli si ty kotrmelce zopakuje..

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Nevím proč by mu mělo nějaké hradecké hovado sahat na ksicht a proč by z toho nemohl vytěžit, co se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

*sparťanské hovado Ryneš

Reagovat
wwwx

Takže ty tady tepeš do Kuchty a tuhle šarádu obhajuješ? To ti to neni ani trochu blbý?

Reagovat
Kiwi-21

Stejná komedie jak od Kuchty

Ale když už nic nebylo to ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtu někdo držel ve vápně pod krkem? Fotbal se hraje rukama na krku? Není ti ani trochu blbý tyhle situace porovnávat?

Reagovat
wwwx

Nelze očekávat asi nějákou extra objektivitu od fanoušků, ale co je moc, to je moc. Opravdu se mi nelíbilo Kuchtovo přihrání a kritizuju ho za to. A pak se podívám na Douděru. Takže vaše chcanka po chycení pod krkem se chytne za obličej a udělá dva sudy. U Kuchty to má být simulace a u Douděry chytré vytěžení situace. Ok

Reagovat
Kiwi-21

Douděra měl dostat žlutou za simulovaní o tom žádná

Ale Ryneš měl po tom chycení dostat červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

A ty pak kritizuješ Kuchtu za to, že vytěžil z toho kopnutí, co se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtu někdo držel ve vápně pod krkem? Fotbal se hraje rukama na krku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vestinustarychdubu

Reagovat
Nuno čomes

za co?

Reagovat
Bakary3

Hroznej kreten

Reagovat
Rizek

Vostrej hoch.

Reagovat
Mass

Neymarovská komedie od Douděry o tom žádná, bohužel podle fotbaových pravidel pokud tě někdo chytne za krk je mnohem lepší udělat pár kotrmelců a předstírat bolesti než mu to chlapsky vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

První za mě ano, i když přísná, ale ten kontakt tam byl a na rovinu, kdo z hráčů z jiných týmů by to ustál? No...

Druhá za mě teda ne, borec netrefil míč a pak ho zezadu frajer sundá..bylo to až po odehrati míče, tak v tomhle případě bych to nepiskl. No nejsem expert na pencle.

Reagovat
lampas

Chodím na fotbal dvacet let, ale tohle jsem ještě nezažil. Kdyby česká liga ve světě někoho zajímala, tak je to mezinárodní ostuda. Každopádně tohle co se stalo je na úrovni jak někde v Makedonii a v Albánii. Jestli to viděl dneska někdo jako Berbr nebo Pelta, tak se musí smát, co za amatérský suchý hajzl tam rozhodčí s pomocí VARu vyrobil. Tohle se holt taky musí umět.

Reagovat
monty25

Oblíbené kluby Liberec a Sparta. Jak s tím po dnešku dokážeš žít?

Reagovat
Martin9719

Asi jako: "Když bude hrát hovno Liberec, aspoň se uklidním Spartou."

Reagovat
monty25

Spíš narážím na to, že zápasy mezi Libercem a Spartou jsou vždycky vypjaté a po dnešku tam bude asi velká nevraživost.

Reagovat
Martin9719

No nevím teda jestli jen po dnešku. Takových mačů by se našlo za poslední dekádu. Napadá mě třeba Breznaník a jeho kapesníčky.

Reagovat
monty25

To jo, ale dneska to byl extrém... Každopádně sem chodí jeden týpek, co má myslím v oblíbených Spartu, Slavii i Plzeň, takže Liberec a Sparta je vlastně ještě v pohodě.

Reagovat
Martin9719

To už je spíš nějaká sabotáž nebo trolling.

Reagovat
lampas

Já s tím žiju naprosto v pohodě, jsem rád, že se tohle stalo ve prospěch Sparty, než třeba nedej bože ve prospěch Plzně Ale dělat takhle suchý hajzl je fakt amatérismus....

Reagovat
monty25

Ale že je suchý hajzl zase v Liberci...

Reagovat
lampas

To je tím, že doma na ně umíme dobře a je třeba ho vždy využít, když je potřeba

Reagovat
Miguel19

Chodíš na fotbal 20 let a nikdy si nezažil správně odpískané penalty?

Reagovat
Imos

Reagovat
ZB 07

Bartoněk ven

Reagovat
ratusek

Vy nakonec budete v baráži a to ještě budete rádi

Reagovat
Salfovic

Derby baráž

Reagovat
ZB 07

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze tohle nebylo posledni kolo

to by bylo epicky

Reagovat
Firkraag

Jako bral bych

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
clinger

u tebe mě to nepřekvapuje.člověk bez charakteru by z toho asi radost fakt měl

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

radost z ceho?

posledni kolo, oba stejne bodu, jeden remizuje doma s hradcem,druhy hraje silenou tuzku venku a otoci to az po takovym divokym prubehu

to by bylo bozi posledni kolo

jinak ze o charakteru bude psat typek z cinskyho klubu,ktery dluzu berbrovi prachy za titul a jeho bilek ma trest za korupci a palcuje mu to fanousek plzenskyho sadkovsko berbrovskeho hnoje?

to fakt nevymyslis

ty penalty byly mnohem vic,nez tehdy,kdy skocil mingazov,limbersky a nebo ta penalta loni na slavii,kterou plzen "vyhrala" titul

Reagovat
kilobyte

Když jste vyhráli titul, tak jsi smutkem plakal, viď?

Reagovat
clinger

v který sezoně myslíš? a to se řešilo pravidelně po zápasech jak se Slávia tlačí a kopou se jí pravidelně vymyšlené penalty? ne, tak si nevymýšlej. tohle se nedělo. to až teď se vytáhl nějaký odposlech na Nezmara ale nikdo pořádně neví o který zápasy se má jednat, pokud vůbec nějaké ovlivněné byly. ale v té sezóně se nic tady pořádně neřešilo

Reagovat
kilobyte

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Tomas1234

Silnější pes m... První byla 50 na 50. Druhá byla po ninja skoku mimo souboj o míč. Ale faul podle záznamu to byl. To nastavování bylo dlouhý a zápas jsem neviděl. Co se tam dělo? Silnější a zkušenější tým mají Sešívky. Nadstavba bude zajímavá.

Reagovat
clinger

a neříkalo se po derby že soft penalty nechtějí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to psal akorat podkurujici Podrouzek ne?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kilobyte

A po podzimu říkal Tvrdík, že Spartu řežou.

Reagovat
eder

Včerejší večer na stadionu U Nisy nechal vzpomenout na někdejší éru Štrougalovy Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Remt

Poprosím o změnu názvu článku. Takhle po ránu jsem si málem ublinknul když jsem to přečetl

Reagovat
Front hell

Klasická Sparta

Reagovat
Coutinho10

ještě dvě myšlenky, ta první více kontroverzní, k včerejšímu zápasu, že kdyby nás pískal rozhodčí + VAR se stejným zaujetím, který očividně i ty soft penalty našel, tak bysme taky vyhráli....po tý ruce kolem hlavy Trusy, tak kdyby chtěl, tak mohl odpískat penaltu nebo jí po VARu písknout, když na jiným stadionu to taky tak šlo nebo ten Ryneš, jak chytil Douděru pod krkem, tak to je normálně červená karta...vzpomeňme třeba v PL Casemiro taky za to dostal redku a to bylo proti favoritovi a obecně Hradec hrál dost tvrdě, sparťani můžou potvrdit z jejich vzájemnýho zápasu, tak se rozhodčí nebál hráče Hradce vyloučit....u našeho zápasu mimo toho Ryneše, kde měla bejt redka, tak dal pouze tuto žlutou + brankáři na konci v poslední minutě za zdržování, jinak za ty jejich tvrdý zákroky nedával ani karty a kdyby je dával, tak by museli zvolnit a hra by taky vypadala jinak, takže je tu dost proměnných, které ten zápas ovlivňují a toto byl přesně ten zápas, kdy třeba rozhodčí tomu může pomoct, jako v Liberci, kde by Sparta bez penalt opět prohrála jako na Slovácku, nicméně to se nechtělo

Reagovat
clinger

jak říkáš kdyby se tak vehementně snažili rozhodčí tam něco najít jako u Sparty tak nejdou. třeba to obejmutí Jurečky ke konci. ale hlavně mě sere že potom co se nepískla penalta pro Slávii v derby se jasně řekne že takový penalty nechceme a rozhodčí to tedy musí vědět. a včera je pískají. takže ať někdo netvrdí že to nebylo podmázlý

Reagovat
kilobyte

Když jim dlužíte ještě za minulé hledání, tak se nediv.

Reagovat
Coutinho10

druhá myšlenka, směrem k nadstavbě, tak i pár sparťanů tvrdilo a možná s tím i souhlasím, vlastně jo, že ten los pro nás ze 2. místa je asi lehčí než z 1., protože mimo Prahu hrajeme jenom 1x a to v Olomouci, kde to nebude lehký stejně jako pro Spartu, nicméně nemusíme hrát na Slovácku, jako Sparta, takže pokud by se nám dařilo, tak ještě se to dá zvrátit, samozřejmě bude nutný zopakovat výkon z venkovního derby, uvidíme teď to pohárové, jak bude vypadat, jestli to herně bude podobné či lepší nebo naopak Sparta dokáže herně přidat a líp se na nás připravit...to hodně napoví směrem k nadstavbovýmu zápasu, ale asi pro nás lepší, že jsme si ukázali, že na ně se ve venkovním zápase vyhecujeme a nemáme tam takový problém jako jinde, ale možná může nastat i problém doma, kde už nejsme 100%, takže i to už se nedá brát za jistotu, no uvidíme, co ty zápasy přinesou, jak rozhodčí budou pokračovat po tomto kole, jestli třeba nebudou víc pod tlakem a co všechno si případně dovolej...může to být ještě zajímavý

Reagovat
Bakary3

Ono to už asi nemá cenu řešit...

Kdo chce, tak s Varem vždy něco najde, pak záleží, pro jaký tým se chce hledat víc.

V derby Jurečku Sorensen zpracovával solidně, penalta nic, pak si tu ale budou obhajovat pro Spartu úplný hovna.

Jak řekl Kozel, jestli bude mít Sparta v každém dalším zápase pořád penalty v závěru, tak má velkou šanci na titul

Já jsem skoro rád, že nemám moc čas sledovat, pak vidíš highlighty a fakt stačí

Reagovat
Coutinho10

to ti trochu závidim....taky bych to nejradši nesledoval, ale bohužel ten čas si na to poslední dobou vždy udělám

Reagovat
GrimeBaller98

Snad Kuchta chytne rakovinu prdele

Reagovat
JFT97

Sparta

Reagovat
r.mrazik

jinak pro brecici cinskou letku bych doporucil pustit si zaznam jejich zapasu s teplicemi....

Reagovat
Rizek

A to to včera sudí rozsoudil správně. S Teplicema tam sudí sekal hrubky ve prospěch Slátanců.

Reagovat
r.mrazik

tak ted taky dostanes nalozeno

Reagovat
Rizek

Už se bojím.

Reagovat
kilobyte

Kdyz to neni v nastavení, tak se to přece nepočítá.

Reagovat
PBLead

ne asi, když pískneš pičovinu v 1. půli tak je to ok, ale když ji pískneš v nastavení, tak je to necitlivé, protože v nastavení musí být stoprocentní.

Reagovat
clinger

ty vole u každýho klubu se najde v sezóně nějaká chyba pro ně. ale srovnávat to s tou vaší šňůrou teď.navíc co Příhoda po derby řekl že soft penalty ne.ale že to vysvětluju tobě

Reagovat
PBLead

řekl někdo, kdo píše o tom, jak Nezmar chtěl jen zajistit rovinu. Aneb, jak říkáš "že to vysvětluju tobě "

Reagovat
Coutinho10

nemá cenu se s nima bavit...ti budou každý zápas obhajovat tím a nebo tamtím pořád dokola

Reagovat
r.mrazik

Tak to jsme na tom vlastně dost stejně s fanoušky Číňanů

Reagovat
r.mrazik

U Číňana je to chyba.

U Sparty šňůra

Reagovat
Rizek

Velmi příjemné kolo.

Reagovat
Rizek

Tak jako tak - Slávia to má ve svých rukou. Sice jede na Spartu, ale tam čekám plichtu. Ale jestli pak vyhraje všechno, tak titul vyhraje, protože Sparta nevyhraje na Slovácku.

Reagovat
KnoxXx

tak jednu remizu si Sparta moze dovolit, ked zremizuje vzajomny zapas ...

Reagovat
kilobyte

Kdyby Sparta remizovala se Slavií a Slováckem a ostatní zápasy oba vyhráli, tak bude první Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budou mít na konci ligy oba týmy stejně bodů, tak je 1. Sparta, protože rozhoduje tabulka po základní části. A pokud jde o zápasy venku, tak tam je daleko pravděpodobnější ztráta Slavie než Sparty, když se vezme v potaz, jak hrají venku celé jaro. A problém pro ně je, že budou muset do Olomouce, která je na podzim dost jasně vyklepla a je to pro ně po Hradci asi nejhorší soupeř z těch týmů druhého sledu. Můj tip je, že Sparta vyhraje ligu o 4-5 bodů. Jestli si to Dan pohlídá, tak 7-9

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
noustres

Prdlačky, titul získá ten, kdo víc vysolí.

Reagovat
7kaka7

Nejvtipnější na tom je to, že pořád bylo letos víc zářezů proti Spartě než připískuntí v její prospěch ale chápu, že si slavisti nepamatují momenty ze začátku sezóny, kdy se Spartě nedařilo naopak teď sledují dokonce celé zápasy a vědí přesně jestli si Sparta zasloužila nebo nezasloužila vyhrát.

Reagovat
oli9

Slavie ani Sparta mě nezajímá. Ale od té frašky na Slovácku si prostě všímám situaci pro Spartu které jsou ihned rozhodnuty

Reagovat
kilobyte

A na začátku sezóny to bylo opačně. Ale to bylo proti Spartě, tak to nikdo neřešil. Kdyby včera kopal takové penalty Liberec, tak to taky nikdo moc neřeší. Maximálně se nám bude půlka republiky smát, že jsme přišli o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde (asi na twitteru) jsem viděl v zimě tabulku podzimních zápasů, jak by vypadala bez zářezů, Sparta vedla tuším o 7 bodů.

Reagovat
mistr129

Jo, to nepopírám, lidi se spíš smějou tomu, že Křéťa začne mazat a hned to jede.

Jak jsem psal jinde, doteď jsem si z toho spíš dělal prdel, Slovácko asi penalta nebyla, ale žádný extrémní zářez (taky jsme takové kopali), Plzeň taky docela v pohodě (vylil bych v první půli Krejčího, druhou jsem neviděl, ale penalta ok), ale včerejší první penalta byl naprostý výsměch čemukoliv.

Druhou jsem neviděl a ani se nechystám, nicméně to už Liberec hrál v 10, takže touhle penaltou vám přihráli v boji o titul 4 body plus domácí prostředí do rozhodujícího zápasu. Takže se to pochopitelně řeší víc a je to důležitější moment, než když vám proti Zbrojovce ve vyhraném zápase nepískli penaltu na 3:0.

A taky jde o tu kombinaci, když se to stane jednou, tak v pohodě, ale ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech všech asi 6 sporných momentů vyřešeno ve prospěch Sparty (možná jedna věc proti Plzni byla v neprospěch tuším).

Reagovat
kilobyte

Hele kdyby opravdu mazal, tak to rozhodčí nebude dělat takhle okatě. Tady to bude spíše o tlaku.

Já bych teda řekl, že penalta na Slovácku byl zářez a včera na Kuchtu obhajitelná, která se píská často.

Proti Plzni nám neuznali gól kvůli faulu. Správně, ale často podobné pouští. Kdyby rozhodčí chtěl, tak to pustí. Pak tam byla odpuštěná červená a zákrok na Kuchtu mohla být klidně penalta.

Včera tam taky Vliegen zboural Kuchtu a až potom hrál míč. Těch sporných momentů bylo víc a nebyli všechny na naši stranu.

Reagovat
mistr129

Jo, s tou Plzni jsem myslel Kuchtu, faul Krejčího mi přišel jasny, stejně jako ten Staňkův.

Toho Vliegena jsem neviděl takže nedokážu soudit, zas bylo na druhé straně to strceni do toho utikajiciho útočníka ve vapne - ale právě ten metr, kdy se v průběhu celého zapasu nic nepiskne (jako třeba Jurečka nebo tohle, a možná se dalo najít i něco pro Spartu, to nevím), a pak se v koncovce zapasu piskne takováhle soft penalta ve stylu “sáh na mě a to nemá”, tak to je fakt divny.

Jinak si taky nemyslím, že by Křéťa posílal sudím něco na účet, moje (asi zkreslená) představa je, že skrze třeba Tydýta nebo další svoje lidi vytváří na rozhodčí tlak (ve stylu jestli nějak poděláte Spartu, tak si dlouho nezapiskate, když jí pomůžete, řekneme že je to chyba, ale zapomeneme na to) a v tý kabině jim byl říct, at se okamžitě “srovnají”, jinak to bude řešit s jejich vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak teď všichni začali používat soft penalta omg

Reagovat
clinger

vždyť to byly většinou simulace od vás na podzim

Reagovat
r.mrazik

Největší simulaci máš mezi ušima

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím souhlasit s uživatelem r.mrazik. Opravdu tady vystupuješ jak dement

Reagovat
r.mrazik

A tak to my všichni.

Ale aspoň je letos na konec ligy zábava

Reagovat
Kiss Me Polka!

chudinka sparta

Reagovat
Remt

Já bych si vzpomněl letos třeba 2-3 situace kdy Sparta dávala gól z jasného offsidu (k čemu je Var když nevidí ani posrany offside?) a to jsem viděl dohromady letos Spartu tak 90 minut když to všechno sectu Teď jsem se podíval na sestřih a zas vám tam vymyslel dvě penalty, doprdele co byste ještě chtěli? Kde vám pořád ubližují? Podle vás by bylo fér kdyby vám vše zkontumovali ve váš prospěch, abyste snad vůbec nemuseli na hřiště To už by bylo konečně fér že? To je fakt neskutečný, z toho včerejšího zápasu se mi chce blejt, dejte jim ten zkurvenej titul a už to ani nedohravejte, protože tohle snad krom "vždy objektivních" fandů Sparty nechce vidět fakt nikdo.

Reagovat
kilobyte

Tak vzpomínej a nahlas prosím.

Reagovat
Remt

hele jen z hlavy to byly dva goly z offsidu, oba protečovaný na hráče v offsidu. Viz Krejčí protečoval míč, který letěl dlouho jak sviňa na hráče co byl o kus za obranou, to, že ho tečnul bylo z VARu jasně vidět (Pokud to nevidíš, nemáš co dělat u VARu), a uznáno. Teď asi 4 zápasy zpět tuším opět protečováno na hráče z offsidu.

Sorensem, který, jakožo poslední hráč, propadne, míč jde za něj, útočník je v tu chvíli za nim a jde na brankáře (přesto, že má před sebou půlku hřiště, tak sorensen je poslední), tahá ho za dres, div mu ho nerozškube, dlouho jsem neviděl nic takovýho, to snad v devadesátkách v anglii naposled, a... Žlutá karta, ačkoliv tutově měl jít do sprch.

Teď proti Plzni - neuznaný gól, rozhodčí v té shrumáži bez varu vidí faul a okamžitě má jasno, nemusí se podívat, to je vážně dobrej. Teď Kuchta proti Liberci - dlouho jsem neviděl tak trapně a špatně nafilmovaný pád - rozhodčí má z jedničky jasno. Druhá penalta v neděli - musí si to pětkrát vrátit aby tam něco viděl, přesto uznaná penalta. Neuvěřitelný.

Reagovat
kilobyte

Krejčího teč byla jasná. Ale proti Brnu byl míč na úrovni zakončujícího hráče. To nebyl jasný ofsajd. Hraniční ofsajdy se mají bez čáry prostě pouštět. Gól Brna byl taky pravděpodobně z ofsajdu. Předtím nám zas neuznali gól proti Zlínu, protože rozhodčí mávnul a bylo to hraniční (spíše nebyl, než byl), ale protože to mávnul, tak už to nemohli z videa změnit.

Proti Plzni měl Kaša dostat jasnou červenou. To samé hlavička Chorého na Sorensena. To byly jasné situace, které z nějakého důvodu VAR neviděl.

Ten neuznaný gól ani nepřešel čáru a Hejda stál v ofsajdu. Na co se měl jít rozhodčí dívat?

Zas nepřeháněj, každý týden můžeš vidět horší simulace. Druhou penaltu vrátil pětkrát, protože mu svítilo na monitor a záběr byl ve stínu. Musel jít do stínu, aby vůbec viděl, co se tam vlastně děje. Zkus si vzít mobil na sluníčko a snížit jas na minimum.

Reagovat
Remt

Ten poslední odstavec - ano pokud to interpretuješ takto, zní to pochopitelně. Nebo to taky můžeš interpretovat tak, že se na to musel dívat pětkrát než tam vůbec něco proti pravidlům viděl. Já viděl veškeré dostupné záběry, že to "PROŠLÁPNUTÍ STOJNÉ NOHY" o kterém se mluví tam já prostě nevidím. Video - ne obrázek. To že skluzoval a útočník do něj kopl, to vidím. Prošlápnutí stojné teda ne, možná jsem neviděl veškeré záběry

Reagovat
7kaka7

Teď nám právě po delší době neubližují (ačkoliv vlastně ano, Plzen měla mít červenou) a všichni to berou jako komplot, že se Sparta neřeže

Reagovat
7kaka7

Zpracování všech komuniké komise rozhodčích od začátku roku, tabulka zvýhodněných a poškozených týmů. Jedná se o branky, nebranky, ofsajdy a ČK:

ZVÝHODNĚNÍ:

Plzeň 5x, Slavia 4x, Zlín 3x, Brno 2x, Sparta 2x,Bohemka 1x, Ostrava 1x, Pardubice 1x, Budějovice1x

Olomouc 1x

POŠKOZENÍ:

Sparta 5x, Teplice 3x, Brno 2x, Jablonec 2x, Bohemka 2x, Slavia 1x, Hradec 1x, Liberec 1x, Olomouc1x, Slovácko 1x, Zlín 1x

CELKOVÁ BILANCE (dám jenom relevantní týmy)

Plzeň +5, Slavia +3, Sparta -3

Reagovat
Remt

Když to je těžký když penalty v neděli byly podle nich OK. Komise rozhodčích nám nějak vyměkává, pár měsíců zpět by za toto rozhodčí dostal stopku. Za takový nesmysly co tam vymyslel.

Reagovat
exse

https://giphy.com/gifs/gt2UTJIRzCFaNWoAMs divný že VAR po 5 minutách hledání najde mini kontakt ve skrumáži ve vápně, ale tohle nikdo neřeší

Reagovat
kilobyte

Jakože našel mini kontakt, tak měl najít ještě menší kontakt?

Reagovat
exse

Wut?

Reagovat
Bakary3

Tyjo, my se většinou shodneme, ale tohle snad ne, ne ?

Jasný a okatý strceni zezadu, faul bez jakýchkoliv debat, jakože tohle je malej kontakt?

Jsi v plným běhu, soustředis se na zakončení a někdo tě jednoznačně strčí do zad, to bys nechtěl penaltu?

A zase, tohle je totální kretenismus toho obránce, jak si tohle doprdele může dovolit?

To není hra tělem, nic, rukama se prostě nehraje.

Udělal to s jasným vědomím, že to je nedovolený zákrok a jen doufal, že mu to projde.

Což se bohužel stalo. Naprosto chybně.

Reagovat
kilobyte

Tak ten šlapák na Wiesnera byl teda větší kontakt a Kuchtu kromě ruky ještě brknul o nohu. Pokud všem vadí penalty pro Spartu, tak o téhle snad ani nemůžou uvažovat.

Reagovat
Bakary3

Na toho Wiesnera jsem to neviděl, na kuchtu nejsem teda úplně přesvědčenej, že to bylo takový, aby padl, on to ale umí dobře a jistej si nejsem, budiž.

Ale tohle je pro mě penalta na 1000 procent, protože je to úplně jasně a jednoznačně viditelný, to bych si musel vypíchnout obě oči, abych to neviděl.

Za co už se má pískat?

Reagovat
kilobyte

Vidět to je, ale byla to intenzita na penaltu? U Kuchty hned všichni věděli, že tam nebyla, protože nespadnul hned, nebo že ho držel málo, atd.

Ale popravdě jsem z toho už docela unavený, jak se furt řeší jen výkony rozhodčí a co je nebo není penalta/karta. Komise rozhodčích tomu taky moc nepomáhá, když se hlavně snaží obhájit výkony rozhodčích.

Mě by se třeba líbilo udělat nějakou expertní skupinu z bývalých rozhodčích a hráčů (kteří se tomu věnují) a ty by nezávisle na sobě hlasovali o každém sporném okamžiku. Tam kde by se shodli třeba z 80% (podle počtu lidí ve skupině) tak tam by bylo jasno. Tam kde by to vyšlo třeba 55%-80% by se řeklo, že to není chyba, ale udělala by se diskuze, jestli tohle pískat a pak tím školit rozhodčí. Tam kde by to bylo na rozmezí, tak nepískat.

Teď to v komisi taky řeší myslím v 5 lidech, ale rozhodující je většina. Takže 3 lidi řeknou, že rozhodčí to odpískal dobře a dají zelenou fajivku. Což pro veřejnost není moc informativní.

Z komise rozhodčích nemám úplně pocit, že dělají v pravidlech větší přehled.

Reagovat
oli9

Počkej, jednou se kontakt hledat může a je to ok.. Podruhé se kontakt hledat nemá?

Reagovat
kilobyte

Ne. VAR by měl prověřit všechno, ale když všem vadí penalty pro Spartu, tak mi přijde divné chtít penaltu za menší kontakt.

Reagovat
oli9

Já neřeším Spartu Slavii nebo Plzeň.. Zrovna jsem zmínil někde Spartu jelikož u nás na Slovácku to zrovna penalta nebyla a VAR mlčel... Ten metr mi vadí a vkastne žádné postihy pro lidi za videem

Reagovat
kilobyte

Za penaltu na Slovácku dostali určitě trest.

Reagovat
Rothbard

Co u toho 0,0001s dlouhého gifu vidět? A to jsem se tu kriticky ke Spartě vyjadřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha,co by se tam mělo řešit?

Reagovat
Martin9719

Tady Otalunji zakopnul o zem, tím ale neříkám že Sparta penalty zahrávat měla.

Reagovat
PBLead

Reagovat
fabec1222

Z druhý ligy nikdo nechce postoupit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele