FORTUNA:LIGA - souhrn 27. kola: Derby bez vítěze

15.04.2023, 17:59, aktualizováno 16.04.2023, 20:58
Komentáře a souhrny

Drama a dělbu bodů přineslo další derby, Sparta dvakrát dohnala manko a se Slavií remizovala 3:3. Plzeň pak v neděli nestačila venku na Baník, a zase tak ztratila v tabulce na oba pražské protivníky. Bohemians rozstříleli Mladou Boleslav a potvrdili čtvrtou příčku. Teplice a Zlín mají další problém v boji o záchranu - Skláři totiž doma nestačili na Slovácko, Zlín podlehl Olomouci. Na dně tabulky zůstávají Pardubice, které nestačily na Brno...

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 2:1

16.04.2023 19:00

Góly: 7. Muhamed Tijani, 58. Muhamed Tijani - 79. Lukáš Hejda

Chytá Baník druhý dech? Příznivci mužstva z Ostravy se báli, že jejich tým v závěru základní části mnoho bodů nezíská. Slezané si ale s těžkým losem zatím umí skvěle poradit. Po Slovácku totiž porazili také silnou Plzeň, od které především díky vynikajícímu výkonu brankáře Jiřího Letáčka inkasovali pouze jednou. Sami naopak zásluhou Mohameda Tijaniho skórovali dvakrát.

Baník se ke druhé nečekané výhře v řadě odrazil již v úvodu zápasu. Ve třetí minutě ještě Klíma pálil do rukavic připraveného gólmana Viktorie Staňka, ten však následně vyrazil soupeřovu hlavičku pouze před sebe. Toho využil číhající Tijani, jenž balón úspěšně dorazil za Staňkova záda, a poprvé tak rozveselil stadion ve Vítkovicích.

Hosté, kteří hodlali využít zaváhání pražských S a chtěli se mančaftům z hlavního města v ligové tabulce přiblížit, se samozřejmě snažili o co nejrychlejší vyrovnání. To se jim ovšem nepodařilo, namísto toho rozchytali Letáčka. Strážce svatyně Ostravanů se poprvé zaskvěl v 17. minutě, kdy zlikvidoval postup Chorého. Ve 38. minutě zase lapil pokus Buchy a ve čtvrté minutě nastavení prvního poločasu zneškodnil hlavičku Chorého po standardní situaci.

V nastaveném trendu pokračoval Letáček také po přestávce. Devět minut po změně stran vyrazil střelu Sýkory, posléze schoval do rukavic dorážku Chorého. Asi nejlepší zákrok utkání vytáhl hrdina domácího publika za další minutu. Bucha si šikovně narazil balón s Vydrou, radost ze vstřelené branky mu nicméně překazila Letáčkova levá dolní končetina.

Slezané šetřili municí, což se jim vyplatilo v 58. minutě. Nenápadně vypadající akci zakončili do zdárného konce centrující Klíma a hlavičkující Tijani. Za dalších pět minut se skóre dokonce na chvíli upravilo na 3:0, nicméně Bitri rozvlnil síť za Staňkem z ofsajdu. Radovali se naopak konečně Plzeňští. Jejich kapitán Hejda si v 79. minutě naskočil na centr od Buchy a zakončením hlavou překonal do té doby neomylného Letáčka.

V nastaveném čase utkání mohl Hejda také vyrovnat, trefil však tyč. A když Mosquera po rohovém kopu pálil nad břevno, mohl se Baník radovat z překvapivého, avšak o to cennějšího zisku tří bodů.

Po výsledku 2:1 se Slezané posunuli v tabulce na deváté místo. Viktoria zůstává třetí s komfortním náskokem na týmy za sebou, ale též se značnou ztrátou na Spartu i Slavii.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice 2:1

16.04.2023 16:00

Góly: 32. Daniel Vašulín, 35. Jakub Kučera - 84. Lukáš Čmelík

Hradečtí fotbalisté zdá se překonali temné období s dlouhým čekáním na výhru a dokázali naplno bodovat podruhé za sebou. Díky gólům Vašulína s Kučerou zdolali České Budějovice, za které na 2:1 snižoval Čmelík. Dynamo tak už potřetí v řadě nedokázalo bodovat.

Hned v úvodu hostujícího gólmana Janáčka pořádně protáhl Daniel Vašulín, poté se na větší příležitost dlouho čekalo. A přišla po půlhodině, kdy se právě Vašulín rozhodl vypálit z otočky a tentokráte již na zaskočeného brankáře vyzrál.

Jen o tři minuty později dostalo vedení Votroků dvojnásobných rozměrů. Opět Janáček nemohl mít čisté svědomí, Smržovu střelu z dálky totiž vyrazil zpět do nebezpečného prostoru, kde si balón našel Jakub Kučera a snadno dorazil do poloodkryté klece. Ještě před odchodem do šaten se prosadil i Koubek, jenže po zhlédnutí videozáznamu dospěli sudí k závěru, že využil svého ofsajdového postavení.

Po pauze o sobě dal hned dvakrát vědět Adediran. Oběma svými ranami během úvodní čtvrthodiny protáhl Bajzu, který dokonce druhý z pokusů vyrážel ven o břevno. Hra se přelévala ze strany na stranu, tato pasáž vyvrcholila deset minut před koncem gólem hostí. Centr z levé strany si našel Lukáše Čmelík, jehož hlavička připravila domácí o čisté konto.

Hradečtí se i tak drží na rozdíl tří bodů od šesté příčky, Budějovice jsou naopak jen bod nad barážovými pozicemi.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Pardubice 2:1

16.04.2023 16:00

Góly: 47. Jakub Řezníček, 76. Jakub Řezníček - 90+3. Ladislav Krobot

Martin Hašek zvládl svou premiéru na lavičce Zbrojovky. Brňané sice proti Pardubicím nepředvedli žádný oslňující výkon, nadále se ovšem mohou spoléhat na skvěle hrajícího Jakuba Řezníčka. Nejlepší střelec ligy využil dvě své příležitosti a opět prokázal, že bez něj by Moravané bojovali o udržení jen horko těžko.

Klenot Zbrojovky mohl poprvé skórovat již v sedmé minutě, to ale ještě nevyužil pobídky od Alliho. Po slibném úvodu se domácí zatáhli a nechali hrát Pardubice. Východočeši se v první půli hned několikrát dostali do zakončení, žádné však nevyústilo v gól. Icha z nadějné pozice přestřelil, Hlavatý jednou střílel mimo tři tyče, podruhé jej vychytal brankář Brna Berkovec. A Janoškovu ránu zase zablokoval Tijani.

Po přestávce poslal Hašek na hřiště Ševčíka, jenž se překvapivě nevešel do základní jedenáctky. Talentovaný záložník chtěl po vyběhnutí na trávník očividně ukázat, že si zaslouží hrát od úvodní minuty. A tak zkraje druhé půle obral o balón Hranáče, následně další střídající Brňan Hladík přihrál do vápna Řezníčkovi, jenž prostřelil gólmana Pardubic Nitu - 1:0.

Poté měli ze hry opět více hosté. Kostka nicméně z hranice vápna přestřelil a Pikulův šikovný obstřel vytěsnil Berkovec. Místo neúspěšných hostů prokázal v 76. minutě svůj um znovu domácí Řezníček. Tentokrát si našel centr Falty z levé strany a vynikající hlavičkou k tyči navýšil náskok svého celku.

Pardubice se nicméně nevzdaly a Zbrojovce ještě zatopily. Hlavičku Hranáče po rohovém kopu musel vyrazil Berkovec. Pak na druhé straně hřiště zastavil Ševčíka v tutovce Nita. Ve třetí minutě nastaveného času už Východočeši zužitkovali rohový kop, a to zásluhou Krobota, jenž se po prodloužení centru od Hlavatého prosadil na zadní tyči.

Záhy se hosté málem dočkali také penalty. Hlavní sudí totiž po souboji Krobota se Štěrbou odpískal faul stopera Moravanů. Po poradě s kolegy u videa ovšem rozhodčí Orel svůj verdikt změnil. Pokutový kop se tedy nekonal, a tři body tedy zůstaly v brněnském Králově Poli.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 4:0

16.04.2023 16:00

Góly: 40. Jan Matoušek, 62. Jan Kovařík, 74. Erik Prekop, 90+1. Václav Drchal

Ve skvělé formě i nadále pokračují hráči Bohemians. Ti už podeváté v řadě v základní hrací době neprohráli, když Mladou Boleslav přejeli 4:0. Díky gólům Matouška, Kovaříka, Prekopa a Drchala se tak opět přiblížili evropským pohárům.

Vstup do utkání přitom nebyl nikterak zběsilý, po deseti minutách sice Matoušek využil Jánošova pasu ke střele mezi tři tyče, Šedovi tím ale moc starostí nenadělal. Zajímavě na konci úvodní čtvrtiny zápasu hlavičkoval Křapka, ten si pro změnu neseřídil mířidla. Aktivnější Klokani nakonec zaslouženě šli do šaten s vedením v zádech. Prekop v protiútok skvěle našel Jana Matouška, jenž si poradil s bránícím hráčem a překonal i Šedu.

Po návratu ze šaten sice hosté zahrozili závarem, v němž se nepovedlo zakončit Suchému, jenže jinak tato půle patřila jednoznačně domácím. Jindřiškovi ještě po hodině hry kousek chyběl, jen o chvíli později už ovšem Bohemians slavili. A neslavili jen tak ledajaký gól, z rohu vápna totiž Jan Kovařík vyslal skvostnou ránu, po níž se Šeda natahoval marně.

Ve čtyřiasedmdesáté minutě si hlavní aktéři první branky vyměnili role. Matoušek tentokrát efektní patičkou našel Erika Prekopa, který chvíli podržel balón, navedl si jej na střed a technickým pokusem přinutil gólmana lovit míč ze sítě potřetí. A to ještě Jan Šeda nevěděl, že není všem dnům konec. V nastaveném čase totiž velmi špatně zakročil proti Nového střele, čehož využil Václav Drchal snadným doklepnutím do odkryté klece.

Vršovičtí tak v tabulce i nadále drží výtečné čtvrté místo, navíc se opět přiblížili třetí Plzni. Pokud bychom zredukovali pořadí jen na jarní část, byla by na tom lépe pouze Sparta. Naopak Mladá Boleslav počtvrté v řadě nedokázala zvítězit a klesla na desátou příčku, tu drží jen o skóre před Libercem a může tak mít i záchranářské starosti.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 3:3

15.04.2023 19:00

Góly: 59. Ladislav Krejčí (pen.), 71. Jaroslav Zelený, 90+4. Aiham Ousou (vl.) - 40. Ivan Schranz, 54. Václav Jurečka, 85. Igoh Ogbu

Fotbalisté Slavie neudrželi ve 27. kole Fortuna ligy hned dvakrát náskok a odvezli si ze stadionu Sparty jen bod za remízu 3:3. Strhující duel hraný v elektrizující atmosféře dvěma góly odstartovali sešívaní, Letenským se však povedlo v 71. minutě zásluhou exslávisty Jaroslava Zeleného srovnat. Hosté se přesto dostali do vedení ještě jednou, když po rohovém kopu udeřil Igoh Ogbu. Počin stoperského kolegy ovšem znegoval Aiham Ousou, jenž ve třetí minutě nastavení poslal míč za záda vlastního brankáře, a vrátil tak Rudé na první příčku tabulky.

Zatímco Letenští v jarní části sezony ztratili pouhé dva body, forma Slavie v posledních týdnech výrazně kolísala. Velký problém pro Jindřicha Trpišovského představovala také marodka, neboť značná část týmu scházela vinou virového onemocnění. Mírnou psychickou výhodou sešívaných mohl být alespoň výsledek posledního vzájemného duelu, v němž Rudí schytali debakl 0:4.

Do 305. derby pražských "S” vstoupily oba celky aktivně, na úvodní herní převahu Letenských odpověděli hráči v sešívaných dresech ve 12. minutě střelou Václava Jurečky, kterou zlikvidoval pozorný Matěj Kovář. Po půlhodině hry to začala Sparta zkoušet z dálky, dalekonosné pokusy Tomáše Čvančary a Lukáše Haraslína skončily vysoko nad brankou Ondřeje Koláře. Ve 34. minutě se po nedůrazu hostující obrany v pokutovém území dostal ke střele Jan Kuchta, ani on však mezi tři tyče nezamířil. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 40. minutě, kdy se po centru Jurečky z pravé strany a zakončení Ivana Schranze na dlouhou nohu ujali vedení slávisté.

Vstup do druhého poločasu vyšel rovněž lépe sešívaným. Svěřenci trenéra Trpišovského odskočili v 54. minutě již do dvougólového vedení, když se po sérii odrazů a následné pohotové střele prosadil Jurečka. Možnost k rychlé odpovědi se Rudým naskytla o pět minut později, kdy po faulu Lukáše Masopusta nařídil rozhodčí pokutový kop. Míč si vzal domácí kapitán Ladislav Krejčí a střelou k tyči i přes zásah Koláře snížil. Krátce po hodině hry mohlo být vyrovnáno, když mezery v obraně Slavie využil Haraslín. Tlak domácích gradoval, zaslouženého vyrovnání se tým z Letné dočkal v 71. minutě, kdy střelu Čvančary do tyče dorazil do odkryté branky Zelený. V 85. minutě mohl červenobílé dostat do opětovného vedení střídající Petr Hronek, jeho projektil ale vyrazil pohotový Kovář na rohový kop. Z toho se následně prosadil hlavou Ogbu, a přiblížil tak Slavii třem bodům. Gólové hody druhé půle zakončil v nastavení Ousou, jenž nešťastnou trefou do vlastní branky zařídil remízu.

Sparta se tedy podělila se Slavií o body a náskok na čele zvýšit nedokázala. V příštím kole ji čeká výjezd do Uherského Hradiště, kde se 22. dubna utká se Slováckem, Slavia ve stejný den doma přivítá rozjetou Bohemku.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Sigma Olomouc 0:1

15.04.2023 16:00

Góly: 18. Juraj Chvátal

Fotbalisté Sigmy Olomouc si v rámci 27. kola Fortuna Ligy připsali proti Zlínu těsné vítězství 1:0. O jedinou trefu utkání se krátce po čtvrthodině hry postaral dorážkou přímo z brankové čáry Juraj Chvátal. Hanáci si tak v nekompletní tabulce drží tři kola před koncem základní části české nejvyšší soutěže šestibodový náskok na poslední příčce zaručující postup do skupiny o titul. Ševcům naopak stále hrozí pád na úplné dno tabulky, od kterého ho aktuálně dělí pouze lepší skóre.

Ševce držela nad vodou domácí forma. Po zimní přestávce na svém stadionu prohráli jen jeden duel z pěti, a to ten se Spartou, který svou nedisciplinovaností poznamenal Martin Fillo. Nebýt povedených výkonů na zlínské Letné, mohli svěřenci Pavla Vrby v tabulce zaujímat ještě horší než předposlední pozici. Na samý chvost je chtěl poslat třeba probuzený Mojmír Chytil, jenž v minulém kole dvakrát skóroval do sítě Bohemians.

Úvod utkání mnoho pohledného fotbalu nenabídl. Hrálo se bez větších šancí především mezi hranicemi vápen. První větší šance přišla ve 13. minutě, kdy si míč po rohu našel ve volném prostoru Denis Ventura. Jeho střela ale mířila do prostoru, kde stál gólman, přičemž následná dorážka už byla z ofsajdového postavení. Akce téměř jako přes kopírák se opakovala i o pět minut později, tentokrát však vyraženou ránu Ventury dorazil do prázdné branky Chvátal. Dále ale první poločas pokračoval bez větších šancí.

Šest minut po změně stran si zaseknul míč na rohu vápna Mojmír Chytil, jeho projektil ale směřoval pouze do náruče Mateje Rakovana. Ševci byli blízko srovnání v 57. minutě, kdy mířil balon do malého vápna na Josse Didibu, ten ale skákavý míč netrefil. Zlín se mohl ve druhé půli pyšnit zlepšenou hrou, ta byla ale i přesto svázána mnoha nepřesnostmi, a domácí celek si tak nedokázal vytvořit žádné další nebezpečnější šance.

Sigma tak vyhrála první venkovní duel od poloviny listopadu. V příštím kole 22. dubna přivítá Teplice, Zlín se o den později představí v Plzni.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 1:3

15.04.2023 16:00

Góly: 63. Matěj Hybš (pen.) - 26. Milan Petržela, 49. Jan Kalabiška, 84. Filip Vecheta

Slovácko zvítězilo ve 27. kole Fortuna ligy na hřišti Teplic 3:1 a dotáhlo se v tabulce na čtvrté Bohemians. Úvodní gól přinesla 26. minuta, kdy poslal tým z Uherského Hradiště do vedení pohledným lobem jeho nejstarší hráč Milan Petržela. Na úvod druhé půle navíc Sklářům zkomplikoval cestu za vyrovnáním jiný velezkušený hráč Tomáš Vondrášek, který se nechal vyloučit. Jen chvíli nato rozhodl o šestém úspěšně zvládnutém vzájemném střetnutí v řadě 36letý Jan Kalabiška.

Atmosféra v nejmenším ligovém městě nebyla ideální. Už po remíze v Jablonci na veřejnost prosákly informace o výrazné nespokojenosti Martina Svědíka, temperamentního kouče však následně ještě více dopálila domácí prohra s Baníkem. Teplicím se naopak zřejmě vyplatil mnohými nepochopený tah v podobě odvolání Jiřího Jarošíka, slovenský stratég Zdenko Frťala totiž dovedl Skláře ke dvěma po sobě jdoucím výhrám. Ve vzájemných duelech se Slováckem ovšem prohrály pětkrát v řadě.

V úvodních minutách sledovali diváci Na Stínadlech poměrně vyrovnané utkání. Šance si vytvářeli hráči na obou stranách, což zvyšovalo atraktivitu zápasu. Ve 26. minutě si udělal prostor v levé části pokutového území Petržela, který dokázal z úhlu krásným obloučkem přehodit domácího brankáře a dostat míč do sítě. Možnosti na vyrovnání se ujal Lukáš Mareček, jenž se do míče opřel z úctyhodné vzdálenosti. Dalekonosná rána zkušeného středopolaře však branku přeletěla.

Teplice do druhého poločasu bezpochyby vstupovaly s myšlenkami na vyrovnání. Hned první minuty hry po změně stran nicméně ukázaly, že je čeká takřka nadlidský úkol. Ve 47. minutě totiž viděl za ostrý zákrok na Kalabišku červenou kartu Vondrášek, rozhozený severočeský celek navíc vzápětí podruhé inkasoval. Přízemní nabídka Vlasiye Sinyavského doputovala právě ke Kalabiškovi, který z úhlu poslal míč mezi tři tyče.

Kalabiška byl klíčovým aktérem i dalšího důležitého momentu zápasu. Kvůli jeho hře rukou ve vlastním vápně dostali domácí příležitost pokutového kopu, kterou využil nekompromisním zakončením Matěj Hybš. I přes početní nevýhodu si žlutomodří dokázali vytvořit několik šancí, jejich naděje nicméně definitivně utnul v 84. minutě Filip Vecheta, jenž se prosadil hlavou po rohovém kopu.

Teplice se tak první výhry ve vzájemných utkáních po téměř čtyřech letech opět nedočkaly a nezískaly ani bod. V příštím kole se 22. dubna představí v Olomouci, Slovácko tentýž den přivítá Spartu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 1:1

15.04.2023 16:00

Góly: 81. Jan Chramosta - 60. Mohamed Doumbia

Fotbalisté Liberce remizovali v severočeském derby v rámci 27. kola Fortuna ligy na půdě Jablonce 1:1. Skóre otevřel po hodině hry Mohamed Doumbia, když se prosadil nádhernou ranou pod břevno poté, co na půli hřiště vystihl rozehrávku zelenobílých. Na tři body to ale Slovanu nakonec nestačilo, neboť v závěru zajistil domácím remízu svou 13. ligovou trefou v sezoně Jan Chramosta, jenž využil nedůslednosti liberecké defenzivy při bránění standardních situací, které v probíhajícím ročníku představují pro modrobílé značný problém.

Ačkoliv to delší dobu vypadalo, že v severočeském derby půjde o střet dvou týmů umístěných na příčkách znamenajících skupinu o záchranu, zlepšená forma obou celků tomu zamezila. Jablonec přišel až prohrou v Plzni o pětizápasovou sérii bez porážky, na druhé straně Liberec po heroickém vyrovnání v duelu se Slavií remizoval v Ostravě a doma porazil Zlín. Modrobílí přijeli na Střelnici s touhou napodobit výsledek z minulé sezony, kdy o jejich výhře na půdě rivala rozhodl Ľubomír Tupta.

Do první gólovky se už po šesti minutách dostal Christian Frýdek. Liberecký záložník se po přesném pasu od Victora Olatunjiho pokusil obejít gólmana hostů. Jan Hanuš však jeho úmysl předvídal a míč za svá záda nepustil. Krátce před půlhodinou hry vyslal pěkným centrem za obranu Pavel Šulc Chramostu. Jablonecký útočník se rázem objevil volný před libereckou bránou, k zakončení se však díky dobrému obrannému zákroku nedostal. O chvíli později poslal Václav Sejk z úhlu střílený centr před opuštěnou bránu, klouzajícímu Chramostovi chybělo pár čísel, aby balon doklepl do sítě.

Jako první se po pauze připomněl Jablonec. Jakub Považanec se po krátkém přiťuknutí odhodlal ke střele z uctivé vzdálenosti. Olivier Vliegen si s jeho prudkým přízemním projektilem zkušeně poradil a změnu skóre nepřipustil. Na druhé straně přispěchal s nejlepší možnou odpovědí Doumbia. Ve středu hřiště se zbavil svého obránce a následně ze své kopačky vypustil nechytatelnou ránu, která zapadla pod břevno Hanušovy brány. Hráči v modrých dresech se o chvíli později radovali z další výstavní střely. Gól Michala Fukaly byl však po konzultaci s videorozhodčím kvůli faulu odvolán. Domácí se nakonec dočkali v 81. minutě. Centr Vladimira Jovoviče propadl až na nehlídaného Chramostu, jenž neměl problém dopravit balon do odkryté brány.

Touha modrobílých po napodobení výhry z minulé sezony se tak nenaplnila a získali jen bod. V příštím kole 23. dubna přivítají Zbrojovku Brno, Jablonec se tentýž den představí na hřišti Českých Budějovic.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
27
18
7
2
64 : 26
61
2
Slavia Praha
27
18
5
4
75 : 24
59
3
Viktoria Plzeň
27
16
5
6
49 : 26
53
4
Bohemians Praha 1905
27
13
6
8
48 : 41
45
5
1. FC Slovácko
27
12
6
9
33 : 34
42
6
Sigma Olomouc
27
10
10
7
41 : 32
40
7
FC Hradec Králové
27
11
4
12
32 : 36
37
8
FK Jablonec
27
9
7
11
42 : 46
34
9
Baník Ostrava
27
8
8
11
39 : 38
32
10
FK Mladá Boleslav
27
8
8
11
36 : 40
32
11
Slovan Liberec
27
8
8
11
33 : 38
32
12
Zbrojovka Brno
27
8
6
13
38 : 51
30
13
Dynamo České Budějovice
27
8
4
15
26 : 51
28
14
FK Teplice
27
7
6
14
34 : 60
27
15
FC Trinity Zlín
27
4
10
13
32 : 49
22
16
FK Pardubice
27
6
4
17
24 : 54
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (343)

Přidat komentář
Slovácký trojboj

SLOVÁCKO

Reagovat
oli9

Reagovat
Mass

Slovácko dlouhobě prokazuje, že je 4. nejlepší v ČR a že i s menšim rozpočtem se dá hrát dobrej fotbal, když sou zkušený a sehraný hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Kurevsky vydřené 3 body

Reagovat
Slovácký trojboj

To jo. Po penaltě byl tlak Teplic velký. Snad nás to nakopne

Reagovat
Pablos

Olomouc mě teda zklamala, čekal jsem, že nasází aspoň trojku Zlínu.

Reagovat
Zdechlina

1:0 stačí. Vodění medvídků.

Reagovat
Salfovic

Hraje v Evropě rychlejší čtyřicátník, než je Petržela ?

Reagovat
Pablos

nějákej ,,18" letej černoch by se asi našel

Reagovat
Mass

Kanga

Reagovat
Pan.Antonin

Měli jsme vyhrát, ale bohužel Sparta hrála ve 12 lidech. Ousou její nejlepší útočník.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pan Křetínský byl asi opět v kabině rozhodčích.

Reagovat
Pan.Antonin

Tohle spíš vypadalo, že byl u nás v kabině

Reagovat
mistr129

Tak zas abychom byli fér, my měli půjčeného Kuchtu, takže 11 na 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám vyhrocený dramatický fotbal. Finále MS hypovaný jak prase oproti tomu bezvýznamný přáteláček.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jj, věřím že ani v Guatemale nebo Bhútánú ani nedutali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Skoro ideál. Jen chybělo pár zlomenin a červených.

Reagovat
Salfovic

A ta zřícená Letná.

Reagovat
Cotton

To si nechte na finále poháru, tam vás na to bude víc

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Dobrý čuráci jsme no. Proti takový Slavii sotva zachránit bod

Reagovat
r.mrazik

pitomy goly, pitomy stridani

Wiesner je fakt divnohrac

a Mabil traged a nechapu,ze nejde rosicky za priskem,at se vysere na to ho tam davat misto danka a karabce

Reagovat
Pablos

Když jsem viděl Daňka s Karabcem a Mabilem v Pardubicích, tak byl z nich teda rozhodně ten lepší. A dnes posral jeden souboj a jinak bez ztráty vrátil vždy přihrávku, bych z toho nedělal průser i když souhlasím, že je to na posilu bída.

Reagovat
r.mrazik

Je to průser. Hraje špatně a bere minuty mladým našim hráčům.

Reagovat
Pablos

Tak celkově ano v rámci budování týmu, páč s ním snad nepočítají do budoucna… ale jak říkám v Pardubicích mi Karabec a Daněk přišli fakt vyloženě špatny. Ale chápu tě, jako fanouška, že bys rozhodně radši, aby hráli oni.

Reagovat
r.mrazik

Právě.

Když už to nikomu moc nejde, tak to zkoušet s tímhle typkem je úplně na hlavu

Reagovat
kilobyte

Když u křídelních hráčů strašně dělá forma. Priske ho zná nejlépe a ví jestli je u něj šance se do toho dostat a nebo ne.

Třeba Harslín byl v jednu chvíli na vyhazov a teď je náš nejlepší hráč.

Reagovat
r.mrazik

Vždyť je to už pár let, co ho měl u sebe ne?

To je jak pokoušet se to u Ladika Krejčů staršího

Reagovat
kilobyte

2 roky. Takže když ho přiváděl to bylo rok a půl.

Já to vidím tak, že jsou dvě možnosti. Buď si řekneme, že Mabila chtít nebudeme a přestane ho hrát. Nebo se o něj snažit budeme a Priske ho bude hrát, aby zjistil, jestli se chytne.

Mě se to odhazování hráčů, aniž by dostali šanci moc nelíbí. Mabil má odehráno 240 minut. To je za mě málo, pokud má důvěru.

Třeba v minulosti jsme s velkou slávou přivedli Paixaa. Dostal 205 minut a sbohem. Jasně, nevíme jak vypadal na tréninku, ale je to divné, takhle odstřelit hráče.

Reagovat
r.mrazik

ja bych proti tomu nic nemel,kdyby mel zajem a zapal samotny hrac

haraslin se aspon snazil, bojoval

tenhle typek je liny, do souboju nechodi...uplne zbytecny aby tam chodil a navic v derby,kdyz to ma u parku

Reagovat
kilobyte

Asi by potřeboval větší herní zátěž a důvěru, což teda teď určitě nedostane. Nechci se ho moc zastávat, protože se mi taky nelíbí, ale přijít do derby na posledních 10 minut nebude pro cizince, který hraje derby poprvé lehké.

Radši bych taky viděl hrát Daňka, ale ten je spíš na druhou stranu a na 343 asi nemá návyky.

Reagovat
r.mrazik

Přesně

Reagovat
r.mrazik

I když Daněk by toho krajního ve 343 zahrál taky

Reagovat
kilobyte

To nevím. Hrál tam snad jenom v béčku. Když hrál za áčko, tak jsme hráli jinou formaci a většinu zápasů hrál ve středu.

Jako jsem zvědavý, jak to Priske příští sezónu vyřeší. Budeme potřebovat rozšířit kádru, hlavně kvalitou. Ale zase nemůžeme přivést hafo nových hráčů, takže bude muset podle mě najít Daňkovi a Karabcovi místo.

Reagovat
r.mrazik

tusim,ze jeden cas hral i zprava,kdyz mel kuchta tu stopku a cvancara byl na hrotu

uvidime,karabec bud na hostovani,nebo prodat

danek musi jeste dostat sanci...doufam

Reagovat
kilobyte

Zprava hrál, ale bylo to v jiném rozestavění.

Reagovat
r.mrazik

to se jeste zkouselo to 4231?

ono to je skoro to same proste hraje zkraje na kridle

Reagovat
kilobyte

Snad nás to nakopne jako minulé derby.

Reagovat
Pan.Antonin

Opačným směrem ideálně.

Reagovat
KingMaster13

Jako Priske je dobrý trenér ale proti nám už je to druhé derby kde to takticky moc netrefil a Trpišák ho přelstil.

Reagovat
smazaný uživatel

JT je skvělý trenér, určitě lepší než Priske,ale sráží ho to, že si myslí, že je nadčlověk

Reagovat
meno

lol

Reagovat
PhilipS

Tohle bylo zábavný. Slavia by před zápasem remízu asi brala.

Reagovat
Salfovic

Nejlepší derby od toho, co taky skončilo 3:3.

V pravidlech není jasně dáno od kolika nemocných hráčů je možné utkání odložit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí 7 hráčů do pole, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

? Slavia má Béčko,dorost navíc kádr A mužstva je snad třicet lidí. Co by si chtěl odkládat?

Reagovat
Salfovic

Celkem mě překvapuje, že taková intelektuální kapacita nedokáže pochopit zcela jasnou otázku.

Reagovat
Remt

Za mě nejzábavnější derby za hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Sledovat Ogbua jako novýho hráče vedle pomalu nejzkušenějšího Ousoua je tedy do očí bijící rozdíl, fakt nevím v čem je ten hráč lepší než Kačaraba. Doufám že bude následovat Santose, nebo ideálně půjde v balíčku s Hronkem do Bohemky.

Včera nájezd v poslední vteřině, dneska tohle, už chybí jen zítřejší Xhakovinka v nastavení a bude to perfektní víkend

Reagovat
Pan.Antonin

Nebýt toho vola švédskýho, tak 3:1 v klidu vyhrajem.

Reagovat
Salfovic

Aha, Osou je švéd

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá spíš jako Francouz

Reagovat
Realita

Spíš jako Arab.

Reagovat
kilobyte

Kačaraba v derby béček předvedl podobný výkon jako Ousou.

Reagovat
Pan.Antonin

Na Slavii nemá ani jeden.

Reagovat
KingMaster13

Kačaraba je mimo ještě víc. Prostě musíme se smířit že ani jeden nemá v týmu co dělat ale Ousou je furt alespoň mladej. Nicméně šancí se mu dalo dost. Je třeba přivést ještě 2 hráče výkonostně na levlu Ogbua

Reagovat
Mass

No ale koho. Kdo ti bude chtít bejt 3. nebo 4. stoper. Klidně bych se nebránil nějakýmu staršímu hráči typu Kúdela.

Reagovat
KingMaster13

No však někoho takového přesně potřebujeme. Někoho kdo dodá tu jistotu.

Reagovat
Jackmaker1989

Skvelé derby, ešte tomu troška chýbala nejaká mela. 6 golov, boj o 1. miesto.

Ako Sparťan som spokojný, že sa neprehralo vzhľadom na vývoj zápasu.

Krejčí je borec, obaja golmani 2 svetové zákroky, plné tribúny, bomba.

To bude snáď boj do posledného kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia určitě techničtější, inteligentnější, ale Sparta bojovnější a rychlejší. Celkově zaslouženě remíza. Ikdyž Slávia se mi líbila víc.

Reagovat
naheCZ

Jako fotbalově nejlepší derby za poslední roky, respektive spíš druhý poločas. Takhle by to mohlo vypadat častěji, jen by jsme to příště nemuseli takhle na konci zesrat...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
oli9

Jako od Slavie jsem toho moc nečekal... Ale překvapila

Sparta, se štestim proměněná penalta a v nastavení klika jak prase.. ZA remízu může být ráda

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor

Reagovat
guzman

Tak za remízu sem rád, snad nás to pro další těžké zápasy posílí, abychom si nemysleli jak všechno půjde lehce, pokud nás tohle posílí tak tenhle výsledek beru (samozřejmě i po tom vývoji)

Reagovat
r.mrazik

skvely derby

stastna remiza s ohledem na prubeh,ale jinak ze neporazime takovou slavii?

Priske za stridani pohlavek a wiesner za prvni gol facku

Reagovat
smazaný uživatel

Na straně Sparty jediné střídání, které neoslabilo tým byl Hojer za Zeleného (tak na stejno), ostatní moc nechápu. Mabil, Minčev, Laci,... Všechno k horšímu. Rozehrávat by se mohli v jiných zápasech.

Reagovat
Pan.Antonin

U nás taky bohužel nevyšla. Hronek s Teclem ten závěr nezvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trochu jste nás podrželi. To se musí ocenit

Reagovat
KingMaster13

Tak ono upřímně ta Sparta nemá prostě dobrou lavičku. Tam ať pomalu vystřídáš kohokoli tak je to oslabení, což jí od nás ještě odlišuje lehce.

Reagovat
Rizek

Sparta má užší kádr. Priske to nehraje na tak široký kádr. Lavička je dobrá, ale nesmíš z ní vytáhnout to nejlabší, co tam je - Mabila.

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě ale furt to oslabení je, když vystřídáš třeba Haraslína za Minčeva. V ten moment se třeba mě dost ulevilo, protože Haraslín byl nebezpečnej. Pak když vystřídáš Kuchtu za Mabila tak to už jsem věděl že si můžeme ublížit už jen sami (stalo se )

Reagovat
Martin9719

Haraslín toho měl po krk takže smysl to dávalo a Minčev je v tuhle chvíli prakticky 12. hráč. Laci si myslím že je v pohodě, ale jinak tam nikoho Sparta nemá.

Reagovat
KingMaster13

Neříkám, že Minčev je zlý ale ihned ten triangle vepředu už není tak nebezpečnej s ním

Reagovat
Martin9719

No tak jasně. Tohle je v podstatě i věc která může Spartu zabít. Hrát v zápasech v tomhle systému s jinými hráči tak bude Sparta do ofenzivy poloviční. Tam je jediná šance na změnu rozestavení a oživení např. Daňka který je v 3-4-3 k ničemu. Doteď ji hlavně nekosí zranění.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně nesmí se jim nikdo zranit. Ta sestava je možná silnější než naše ale pouze ten základ. Jakmile vystřídají tak jim to ihned hrozně padá.

Reagovat
Martin9719

My jsme loni taky neměli lavičku vůbec silnou. Tam byl v podstatě jen Chorý a pak chodil Káčer nebo Šulc a jinak samí defenzivní hráči - což má i Sparta.

Reagovat
kilobyte

Já bych poslal Daňka a Karabce na pár zápasů do béčka, aby se do toho systému víc dostali. Občas tam třeba poslal i Minčeva, nebo Mabila. Myslím, že by to těm hráčům pomohlo a i béčku.

Reagovat
Martin9719

Za mě zrovna tyhle hráče to moc nenaučíš, ale samozřejmě lepší než nehrát vůbec. Každopádně ten systém i když budou rozehraní stejně už nebude tak efektivní, protože Kuchtu nebo Haraslína prostě nenahradíš. Klasický AM začíná být i ve světovým fotbale ale trochu zabitý, tihle hráči už musí působit celoplošně viz Fernandes nebo KDB. Navíc třeba teď mě napadá že Erik ten Hag je poslední co vůbec hraje z momentálních top týmů 4-2-3-1. U vás jediný co, tak že by hráli oba třeba místo Haraslína takovou Čvančarovu roli z druhý strany, jinak mě nenapadá jak je do toho systému dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, místo v televizním studiu tě nemůžou minout. Neskutečný taktický rozbor. Klobouk dolů

Reagovat
kilobyte

Museli bychom hrát trochu jinak, ale podle mě je prostě potřebujeme dostat do "týmu". Jestli budeme chtít hrát příští rok i poháry, tak budeme potřebovat širší kádr a nemůžeme ho rozšířit jen novými hráči, protože by se zas museli sehrávat/aklimatizovat, ale mi budeme potřebovat hráče na rotaci a střídání hned. Už teď máme problémy se střídáním.

Reagovat
Martin9719

Tak někoho Priske vyházel, o tom už jsem někdy psal, ale ti co přišli bohužel zatím nejsou lepší asi až na Laciho. Takže souhlas.

Reagovat
Pablos

Kde je vůbec Pešek ?… já na něj normálně už i zapomněl že kdy hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád mezi marodama. Ale co mu je nevím.

Reagovat
Pablos

Ok dík

Reagovat
Salfovic

Chodí okolo.

Reagovat
r.mrazik

Začíná trénovat..byl zraněný.

Reagovat
Rizek

Minčev tam neměl moc co hrát, ale to střídání bylo dobrý. Laci za Sadílka taky OK, byť je to trochu jiný hráč, takže v tomhle "systému" jeho hra trpí. Mabil je strašná nula. S ním hraješ v deseti.

Reagovat
delfin

Skoda, to jsme meli dotahnout. Hronek.

Reagovat
Pablos

Nepochopil jsem že po vyrovnání Sparta začla hrát náhodný odkopávačky na 50 metrů a tím dávala Slavii furt výhodu určitého tlaku, když v pokračování své hry by věřím Slavii položila dalším gólem. I jsem jim tu prohru přál, ptž to jsem jen kroutí hlavou co to předváděj a gól dostali naprosto zaslouženě. Pak zase začnou kombinovat a je z toho na 3:3 … kokoti no

Reagovat
Rizek

Ještě bych doplnil, že Sparta hrála přesně opačně, jak měla - rozehrávka od gólmana nefungovala, tak to hrála často. Naopak kontrola hry v záloze fungovala, tak se na to Sparta vždy vysrala a začala zase šudlat zpětný nahrávky. Priske se musí poučit. Čekají nás ještě dvě derby.

Reagovat
Pablos

Od minulého derby dlouhá doba a stalo se za tu dobu dost, aby svým způsobem nevěděli oba co čekat vlastně… teď už se vědět bude a poučí se z toho oba dva.

Reagovat
Neon

Reagovat
jackinho10

Skoda, meli jsme je na lopate.. Ousou jim daroval dva goly, nevadi jede se dal, jdeme si pro to

Reagovat
Rizek

Strašně zvláštní je, že po derby jsou všichni spokojení.

Reagovat
Pablos

Slávisti být asi neměli, 2x vedeš venku

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Rizek

To sice jo, ale s touhle sestavou uhrát bod na Letné je dobrý výsledek pro ně.

Reagovat
Pablos

Před zápasem ano, ale takhle po zápasu určitě zklamání.

Reagovat
Salfovic

Ty vole, když přijdeš o výhru v 93´ tak spokojenej bejt nemůžeš, nechte si ta zenová cvičení.

Reagovat
Pablos

Však mu to naznačuju… proč reaguješ na mě ?

Reagovat
Salfovic

Doplnění.

Reagovat
Pablos

A ještě musím ocenit Koláře, jak se zachoval po gólu vůči Ousouovi. Nejvíc ho podržel psychicky, palec Když jsem si za něj představil třeba… třeba Laštůvku

Reagovat
Salfovic

Tak Laštůvka nejvíc prcá spoluhráče, když jde gól za ním. Tady by byl v pohodě.

Reagovat
Pride

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
shitcool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Cotton

Reagovat
Blasphemer

Plzeň titul, to nemá kam.

Reagovat
Salfovic

Kdyby ti kokoti v domácích zápasech s Bohemkou, Hradcem a Olomoucí nepoztráceli 8 bodů tak to vyhrajou s prstem v prdeli.

Reagovat
Bakary3

Přesně, protože jiný týmy oproti předpokladům nikdy neztrácí.

Reagovat
Martin9719

To přesně jak píše Salfovic. Letos jsme měli i díky Slavii ještě větší šanci než loni a i v tuhle chvíli stačilo opravdu ne moc a byli jsme stále první. V tuhle chvíli už je to skoro nereálný. I přes výhru na Letné by to bylo těžký a na to si myslím, že při herním projevu a rozpoložení Sparty nemáme.

Reagovat
Blasphemer

Já když vidím los Sparty a Slavie, tak je tam určitě prostor na to, aby nějaké body ztratili. A my samozřejmě musíme vyhrát vše, včetně zápasu se Spartou a pak si ještě povodit nadstavbu, což se třeba loni povedlo úplně skvěle.

Jako samozřejmě je to furt scifi, ale když se sebereme, tak to není nemožné. Furt by to obrovské štěstí a souhra všeho možného, ale stát se to může.

Reagovat
Martin9719

No, to je ale stejná pravděpodobnost jako že skončíme 4. za Bohemkou.

Reagovat
Salfovic

Tak to by v první řadě musel zítra ráno Šádek vyhlásit, že s Bílkem prodloužil.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to samozřejmě nevypadá moc dobře, že trenér by měl za dva měsíce skončit. Na druhou stranu, Bílek je podle mě profík, co se tím nenechá ovlivnit a ta kabina za ním jde, takže se snad budou taky snažit.

Reagovat
Salfovic

No právě protože za ním jde, tak je asi dost nasraná, že končí.

Reagovat
Martin9719

Právěže ta kabina za ním moc nejde. Možná řekli že za ním stojí, ale na hřišti to tak nevypadá. Každopádně tahle situace která je spojená i pravděpodobně s prodejem klubu neprospívá nikomu. Navíc ve chvíli kdy on nabídnul rezignaci tak asi taky těžko přepne a najednou do tý práce bude mít chuť jako dřív. Já v jeho kůži bych popravdě nevěděl moc co dělat nebo jak se snažit. Buď teda Adolf nepřijímá rezignaci a dá mu smlouvu - což ač jsem ho vyhazoval ještě pár týdnů zpět mi dává teď skoro největší smysl, protože trenéři nejsou nebo ho měl vyhodit rovnou po Bohemce. Jenže opět, trenér nebyl. Takže co, dáš to Horváthovi kterej s tím už moc neudělá a udělá to zároveň další bordel v kabině a v klubu nebo vezmeš zkušenějšího trenéra na kterým ale v tu chvíli nevíš zda to chceš stavět i po sezoně. Takže Míša je teď vlastně obětní figurka která možná jen vyplňuje čas než se najde trenér s tím že když se nenajde tak mu Adolf dá možná smlouvu. Ti trenéři se teď musí podle mě cítit hrozně a divil bych se kdyby Míšovi neproběhlo hlavou něco ve smyslu, tak vole, já mu tady zachráním prdel, prohlásí o mě že jsem nejlepší trenér a zároveň mi nechce dát smlouvu. A pochybuju, že to ti hráči nevnímají, přitom nakopat prdel si zasloužili v první řadě oni a né, že se druhej den přišlo trénovat a: "Tak kluci, jak jste spokojeni s tréňou? Jo dobrý, tak já vám ho tady ještě nechám." Když jsem se nad tím zamyslel s odstupem času tak mě to přijde absurdní.

Reagovat
Salfovic

a divil bych se kdyby Míšovi neproběhlo hlavou něco ve smyslu, tak vole, já mu tady zachráním prdel, prohlásí o mě že jsem nejlepší trenér a zároveň mi nechce dát smlouvu. A pochybuju, že to ti hráči nevnímají

Přesně tak. Tohle Šádek vůbec nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si vzpomenout, kde byla Sparta na začátku jara v tabulce. Nic není nemožné. Ale klidně zůstaňte 3. To je v pořádku

Reagovat
Martin9719

My hrajeme spíš vaši roli loni na jaře pod Vrbičem a vy zase tu naši z loňska.

Reagovat
kilobyte

Nakonec všichni trochu zklamaní, ale nakonec šťastný. Nezaujatý diváci viděli parádní jeden poločas. Slávisti sice ztratili výhru, ale před zápasem by to asi brali. A my jsme rádi, že jsme uhráli remízu.

Rozhodčí neměl těžká rozhodnutí, ale občas rozhodoval trochu alibisticky.

Reagovat
KingMaster13

Jo mám z toho stejnej pocit. Před zápasem 100 % beru, teď mě to štve. Udržet to, tak to totálně převáží váhy v náš prospěch

Reagovat
7kaka7

Nevím, u některých to chce více nadhledu... Pořád je to sezóna ve který přišel zahraniční trenér který v ČR nikdy nikde neuspěl, kdy se předvedlo 5 remíz v řadě, prohrálo derby 4:0...a přesto po 27 kole vede Sparta tabulku, takže za mě pořád dost komfortní situace (za mě tenhle tým příští rok vyhraje v klidu ligu o 10-15 bodů). Dneska to nebyl povedený zápas a ukázal velké mezery a samozřejmě Trpiš to skvěle takticky připravil.

Reagovat
jackinho10

Zbytecne to podcenujes, rekl bych ze to vyhraje o 20 bodu

Reagovat
Salfovic

Tak Sparta bude mít 105 bodů, to je jasné, otázkou je, kolik bude mí druhá Bohemka.

Reagovat
jackinho10

85

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé bude Brno. vždyť i Hašek prohlásil, že to je spící obr

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je zlaté dělo.

Reagovat
7kaka7

Přijde ti, že Slavie nebo Plzeň mají příští sezónu potenciál být výrazně lepší? Protože Sparta těch 5 remíz znova na podzim spíš neudělá.

Reagovat
jackinho10

Slavia rozhodne ten potencial ma. A i kdyby ne, tak Sparta bude hrat podzim zase bez poharu? Ten kadr Sparty neni na ligu i evropu dost kvalitne siroky. A dneska Slavia hrala derby bez 3-5 hracu, kteri by hrali zaklad. Sparta v plne palbe a rozhodne nebyla lepsi.

Reagovat
kilobyte

A neodejde těch 3-5 hráčů v létě?

Reagovat
jackinho10

Sevcik, Zafeiris asi ne, Lingr mozna, Jurasek mozna

Reagovat
kilobyte

A ještě Olayinka.

Reagovat
jackinho10

Olayinku uz ani nepocitam, ten jde pryc stoprocentne. Akorat nechapu proc je tady vypisuju, proste Sparta nevyhraje ligu o 10-15 bodu

Reagovat
Cotton

Ševčík kam?

Reagovat
jackinho10

Nikam

Reagovat
7kaka7

Momentálně je úzký kádr to poslední co Spartu trápí (hlavně díky prázdné marodce), naopak se na dost hráčů nedostane. Vždyť píšu, že Slavii ten zápas vyšel a imho si myslím, že tahle v uvozovkách "běhavá, kopáčská" sestava nesedí Spartě víc a Trpiš by vyměnil možná 2-3 jména. Mne ale jde o ten trend, Priske je tu první sezónu a kádr se spíš posílí než oslabí.... Ta éra Slavie naopak spíš očividně mele z posledního. Ačkoliv Trpiš dnes ukázal, že prostě derby umí, tak ho kritizuje i dost slavistů a letošní výkony na Spartu příští rok stačit nebudou.

Reagovat
Kiwi-21

Víceméně souhlas

Kdyby Slavia nastoupila v nejlepším tak myslím že vás Zafeiris pěkně vycvičí

Letos jsem říkal že Spartě nevěřím a to trvá

Ale na dalsisezonu to vidím trochu jinak

Reagovat
7kaka7

Tak letos bych pořád bral titul jako bonus, ten podzim byl prostě slabý kromě závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsou všichni vyplesklý z toho Zafeirise Frajer odehrál dva dobré zápasy

Reagovat
Kiwi-21

A předtím nikde nehrál že?

Třeba v Norské 21

Reagovat
jackinho10

Priske vsude fungoval hlavne prvni sezonu. V Mitjulandu byl celkem 2 a v Antverpach ani ne 2. A ty napises, ze v druhe vyhraje ligu o 10-15 bodu Ale o ere Slavie pises, ze mele z posledniho Pokud takhle budeme mlit z posledniho kazdou sezonu, kdy dame Sparte 4:0 a u nich remizujem, do posledniho kola se hraje o titul a jsme ve finale poharu, na podzim jsme hrali evr. pohary, tak to vy jste museli byt ve vsech predchozich sezonach mrtvi..

Reagovat
7kaka7

Vždyť ano, od sezóny 2014 je Sparta v podstatě mrtvá až na pár záblesků

Vždyť já netvrdím, že Slavie je na odpis a že je to konečná.... Ale zkrátka jí reálně hrozí, že může být 2 sezóny bez trofeje (ale ano stále to může být double) a to je oproti tomu, že neměla v lize konkurenci a nikdo se k ní ani nepřiblížil prostě útlum. A můj názor je, že Trpiš s Tvrdíkem už z toho podruhé podobný válec neudělají (ať už že sportovních nebo ekonomických důvodů) a naopak Sparta bude příští rok konzistentní..... ale samozřejmě může být všechno úplně jinak (Čvancara se popere s Kuchtou a oba ve Spartě skončí..nebo Slavie bouchne v předkolech a naopak udělá šňůru v lize).

Reagovat
jackinho10

Ale tady nejde o to, jestli ze Slavie udelaji zase takovy valec. Proste dneska se chce kazdy proti Slavii vyhecovat. A tak stejne se budou chtit vyhecovat proti Sparte, kdyby byla valec.

Ale jde tady o to, ze ty pises, ze Sparta vyhraje pristi rok ligu o 10-15 bodu. Promin, ale to by Slavia musela rozprodat pulku tymu a propustit Trpise. A ani to by na to nestacilo.

Reagovat
7kaka7

Jako že se teď soupeři na Spartu nehecují? No tak uvidíme můj názor je, že se Sparta spíš zlepší než zhorší (Priske bude mít další přípravu a přestupák a už ten náš hurá fotbal prostředí dobře zná narozdíl od léta) a u Slavie vidíme spíš klesající tendenci (ačkoliv je to pořád na titul). Ale samozřejmě...Myslím, že vedení Slavie Spartu nepodceňuje jako ty, a vidí že tohle přišít rok stačit nebude a něco s tím udělají.

Reagovat
jackinho10

A kadr se spis posilni nez oslabi? Kolik do toho Kretinsky napumpuje? 200 micu? Jen Kuchta vas bude stat 100, pokud ho budete chtit.

Reagovat
kilobyte

Otázka je, jak budou týmy vypadat po přestupním oknu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kokesh

O + O, Oba na hovno. Co to má Slávka na stoperu za nýmandy? To když to člověk srovná s érou Deli, Ngadeu, tak se musí regulérně smát. Naprosto stěžejní posty obsazené průměrně i na českou ligu, natož na poháry.

Reagovat
doshcz

ty vole ten Ogbu si tam mazal Kuchtu na chleba celej zapas a jeste dal gol

Reagovat
Martin9719

Ogbu hlavně nejlepší obránce utkání i dle hodnocení. Stopeři Slavie byli důvod proč Sparta nakonec Slavii nepřestřílela.

Reagovat
kilobyte

Hodnocení? Myslíš z livesportu? Tam dost dělá, že dal gól.

Ale nejlepší asi byl a hrál fakt dobře.

Reagovat
Martin9719

To dal Krejčí taky. Ale obrana Sparty a výkony Vitíka nebo Wiesnera šly dolů hlavně s tím, že se nechaly vyprovokovat. Sörensen hrál dneska na hraně penalty, takový 2 zákroky nejistý tam měl. Lepší než Ogbu nikdo nebyl.

Reagovat
kilobyte

Krejčí měl gól z penalty. Nevím, jestli se to zohledňuje, ale řekl bych, že jo.

Vitík se vyprovokovat nenechal. Tam nechápu za co dostal tu žlutou. To bylo vyloženě, aby si rozhodčí ulehčil práci a zklidnil emoce. Ale Pecha odstrčil tělem a pak do něj Pech dvakrát strčil a při druhém strčení jen Vitík zvednul ruce na obranu. Za tohle dát žlutou je podle mě píčovina. Když už "musel" dát žlutou, tak jí měl dostat Wiesner.

Reagovat
Martin9719

Tam aby žlutou nedostal měl Vitík spíš spadnout na zem. Ono když se dostaneš do strkanice a prostě jsi byť jen trochu aktivní což Vitík byl, tak se nezohledňuje kdo si začal. Prostě se dává vždycky oběma i když v tom byl víc Pech a mohli dostat žlutou klidně všichni. Ale Wiesner se nechal vyprovokovat už v 1. 10ti minutách tam v tom souboji se Schranzem. Chtě nechtě se to na nich podepsalo. Vitík dnes nejhorší stoper Sparty.

Reagovat
kilobyte

Takže měl simulovat, aby nedostal žlutou?

Reagovat
Martin9719

Nebo stát a nic nedělat.

Reagovat
kilobyte

Ještě řekni, že se měl Pechovi omluvit.

Reagovat
Martin9719

Prostě pripletes se do strkanice dostávají žlutou oba, tak to je.

Reagovat
Cotton

Wiesner navíc zavinil první gól.

Reagovat
Blasphemer

Já hlavně nepochopil to jeho střídání. Střídat stopera, když nemáš jistý výsledek o dva a více gólů a zároveň tam nebyl žádný zdravotní důvod, to je hodně divný. To snad nikdo na světě nedělá.

Spíš měl vystřídat toho druhýho, co si to tam krásně poslal.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ogbu hral vyborne

Reagovat
Kokesh

Žádná konstruktivní rozehrávka, spoustu situaci pod lehkým tlakem řešil jen odkopem na tribunu a několikrát špatně odhadl situaci, v druhém poločase myslím 2x po sobě nesmyslné vystoupil a otevřel celou obranu, kdy šli skoro samo na GK...

Pro mě to není hráč co by byl skála a sedělo z něj sebevědomí, prostě žádný hrad na kterým by se mělo stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
PhilipS

Jinak Godbu hráč zápasu. Co ten dělá v Český lize, to nechápu.

Reagovat
jackinho10

Nerikam, ze to byl ofsajd, ale proc v tv neni zaber z boku odkud vybihal Hojer pred tou vlastni brankou?

Reagovat
Neon

Aby se nemohlo říct, že to byl ofajd

Reagovat
jackinho10

tak tim padem rikam, ze to byl ofsajd

Reagovat
Salfovic

Bez kalibrované čáry by stejně hovno rozeznali.

Reagovat
jackinho10

Bez kalibrovane cary se rozeznalo, ze i pri sanci Pecha nebyl Jurecka v ofsajdu.

Reagovat
Mass

Tam to snad nebyl ofsajd o půl metru. Ale všiml sem si, že v podobných situacích rozhodčí dost často chybují i jinde, asi kvůli tomu, že je to ve vysoké rychlosti a ani rozhodčí není na čáře a má to z úhlu a možná i přes hráče.

Reagovat
jackinho10

Jo ja to chapu, Pech to mel promenit a VAR by to snad opravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dlouhý vlákno kvůli ofsajdu po kterém se nic nestalo. Kdyby byl gól, bude EF zahlušenej

Reagovat
SaianSupaCrew

Super derby.

Ten vlastňák je to poslední, co bych mu vyčítal. Tohle jsou pro obránce hrozně zku*vené míče, prudká na dva metry v malém vápně, zlomek vteřiny a musíš odklidit z první..

Krejčího, i když mi není bůhví jak sympatický, bych chtěl vidět stabilně v repre, z toho roste fakt špičkový hráč.

Jinak nejsrandovnější za mě ten Biabiany.

Reagovat
Mass

Však podle mě pokud repre bude hrát na tři vzadu, tak Holeš-Brabec-Krejčí je první volba.

Reagovat
Salfovic

A to ještě nedávno spousta spartanů psala, že je ho v obraně škoda.

Reagovat
doshcz

podle me zapas s nejvetsim poctem autu v historii

Reagovat
Rizek

Jurásek ale teda Zelenýmu pěkně fandil při tom gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej Jurásek je zoufalec, což ví i Jindra a po právu má do sestavy daleko. Absolutně nechápu,co z něj sešívky dělají

Reagovat
Pablos

Jinak aby to nezapadlo, Tecl dva kontakty s míčem a z toho 2x zbytečnej útočnej faul. To je prostě už smutný.

Reagovat
jackinho10

Jinak aby to nezapadlo, tak je to blbost

Reagovat
Pablos

Pravda, on se u těch faulů toho míče možná ani nedotkl

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Salfovic

Tak aspoň u toho gólu Ogbua si svoje odvedl.

Reagovat
Bakary3

Tak když jsi těžkej, pomalej, pozdě reaguješ, jsi všude druhej, tak z toho nic jinýho být nemůže..

To všichni víme. Teda, všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Trpiš bude fotbalu rozumět víc než ty

Reagovat
Bakary3

Turbodement pls

Reagovat
kilobyte

Jenže ty vůbec nevidíš, kolik řekne v kabině vtipů.

Reagovat
Pablos

Víc než Kovář jich určitě nedá a taky nechytal

Reagovat
Neon

stejně u většiny zahodí pointu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

Reagovat
Mass

Reagovat
Pride

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, zase to zkurvil pred tim golem, tam mohl pridrzet mic, misto z toho udela faul.

Reagovat
7kaka7

+ se tam za stavu 2:3 někomu že sparťanů vysmál, že zase prohrajou derby

Reagovat
Blasphemer

Aby to nezapadlo, tak ten jeho jeden útočnej faul předcházel gólu Sparty. Samozřejmě už je to spíš takovej ten efekt motýlích křídel než aby se mu to mohlo přišít, že je to jeho vina, ale bejt na hrotu někdo jinej, tak možná nefauluje, vyřeší to líp a Sparta by nemusela rozehrávat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

i pres to vysoke skore, tak me to teda fotbalove stale moc nebavilo ani ve druhem polocase. cvancara mi prijde jako jeden z nejprehypovanejsich hracu co tu byl, silene kopyto, jak si tam zkousel obhazovat oscara, tak to jsem se jen smal, to byl manevr jak z pripravky..

nevim, moc se mi nezdala ani atomsfera (aspon takto z tv, mozna na stadionu to bylo super)

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KnoxXx

Cvancara je kopyto a Kuchta je co potom? A minimalne polovica Slavistov (napr. Masopust je parodia na techniku)?

Reagovat
Mass

Čvančara je čurák, ale už má v lize 12 gólů. Vysokej, mladej českej útočník. Tohle trenéři mají rádi, i když nějaký technický nedostatky má.

Reagovat
bartes

A co bys od české ligy chtěl? Pokud chceš fakt kvalitní fotbal, tak se podívej na top týmy top lig. Za mě bylo derby super. Obrovské nasazení z obou stran, vysoké tempo, spousta gólů, Slávia vedla 2:0, Spartu dostala do hry penalta, pak Sparta Slávii zatlačila tak, že to mohla obrátit, ale dostala na 3:2, aby nakonec skončil zápas remízou 3:3 po vlastenci Ousoua. K tomu oba brankáři ukázali fakt top zákroky. Bylo několik žlutých, žádné vyloženě prasácké fauly a boj o střed pole, jak dříve bývalo zvykem.

Za mě se ten zápas prostě musel líbit a snesl evropské parametry. I ostatní týmy musí pochopit, že klasický obranný blok je pryč a musí se naučit hrát fotbal. Pak na takové zápasy bude chodit mnohem více lidí a je vidět na mladých trenérech, že se ten útočný fotbal snaží ordinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

(tleskací emotikon tu bohužel není).

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Žvást

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

No, to je prostě škoda.

Ousou je tele, ale narozdíl od Santose je spolu s kacarabou v oblibe trenérů, takže se nic neděje.

Jinak výkon dobrý, hrozná blbost Masopusta, který hned dostal Spartu do hry.

Ale vepředu Jurečka, schranz, buren, to mělo stavu, líbilo se mi to víc než s motakem olayinkou.

Sparta pro mě ani ne zklamání, pro mě se teď ukázala kvalita její hry, je silná ve vápně, hraje nátlakove, ale mezihra slabá, zelený na lwb je málo behavej, Wiesner je Wiesner a stredaci jsou alibisticky posouvaci. Dnes to bylo vidět, pod tlakem balón nechtějí.

A abych si jako správný slávista trošku pobrecel, nerozumím tomu, proč se po objimacce Sorensena na Jurečku nepiskala penalta. Ten obránce tam jde vyloženě s vědomím, že se dopouští nedovoleného zákroku a jen doufá, že to rozhodčí nefoukne, tohle mě sere. Že s sebou pak Jurečka i flakne.. co už má dělat, no, když ho ten stoper ne a ne pustit.

Reagovat
Skalda29

U toho Jurecky si myslím, že kdyby to byl jiný tým než Sparta tak to bez problému pískne. Že by se to svedlo na nešikovnost bránícího hráče ve slabším týmu, tady to asi nechtěl rozhodčí vzít na sebe. Tak to v derby nechal hrát, i když by var tam něco našel.

Reagovat
Bakary3

To je asi pravda...

A var by se asi nemusel ani moc snažit

Ale jak funguje, nefunguje, kdy může a nemůže zasahovat, o tom se už ani nechci zamyslet

Reagovat
Salfovic

Tak skoro všechno schováš za geniální formulku ,,zjevné pochybení´´. Fakt systém pojď mě jebat.

Reagovat
r.mrazik

Chtit penaltu za tohle je boží.

Chápu, že jste zvyklí na skoky Mingazova, ale...

Reagovat
Bakary3

Jojo, a vy Lafata.

Prosím tě, hadr na hlavu....

Nemám rád tyhle zákroky, kdy ten bek tahá, strká, nakonec ještě použije tolik síly, že sám spadne, ví, že tohle není dovolený způsob bránění, ale udělá to, protože se to bohužel dost často toleruje.

Kdyby jí fouknul, nemohl by říct ani popel.

Reagovat
r.mrazik

Tohle pískat může chtít jenom blázen.

Ale klidně brec dál.

Reagovat
Bakary3

Tak jsem blázen a ty zase neoddiskutovatelný génius, jako v každý diskuzi, je to černobílý a jednoznačný, jen jeden názor je správnej a zase je to ten tvůj, zase ty máš pravdu, není o čem, ahoj

Reagovat
r.mrazik

a co cekas? jako cinan prijdes a chces penaltu za tohle? ze ti jako spartan budu pritakavat?

ses zblaznil?

Reagovat
Bakary3

Nevím, asi čekám, že se někdy jako je-mi-jedno-komu-fandis budeš chovat normálně a normálně diskutovat.

Ty tvoje neustále arogantní výlevy "všechno vím nejlíp" mě nějak nebaví, no.

Reagovat
r.mrazik

V pohodě.

Mě taky nebaví vymýšlení penalt z takových zákroků. A je jedno jestli to je Conan, nebo někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to píšeš zrovna ty

Reagovat
Bakary3

A pročpak by ne, fendi?

Reagovat
smazaný uživatel

Výše mě urážíš do dementů jen proto, že jsem napsal, že fotbalu Trpišák rozumí více než ty

Reagovat
Bakary3

Nene, to si vykladas špatně, to jen proto, že vím, co jsi zač.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Remt

No nezlob se na mě ale obejmout jako bránící hráč ve vápně soupeře, tím si dost koleduješ. Asi mi extra nevadí že se nepiskla, např ta slavisticka byla třeba vyloženě z těch Úplně jasných, tam nebylo o čem, nicméně tuhle bych si úplně v pohodě představil pisknutou. A Sparta by nemohla říct vůbec nic. Takhle se bránící hráč chovat ve vápně nemůže.

Reagovat
r.mrazik

To by musely být penalty při každém rohu přece

Jurecka to spíš zkusil, než aby to byl zákrok na penaltu. Navíc.Ruce používají i útočníci.

Kdyby to piskl, tak by to byl slušný fail.

Reagovat
Remt

Žádný fail by to nebyl. Takhle se obránce chovat ve vlastním vápně nemá. Hotovo.

Reagovat
r.mrazik

a takhle hrac skakat a padat nema, hotovo nazdar

Reagovat
Kiwi-21

Jj byla taková že chápu že nezískl i když tam bránili jak blbci ale úplně stejně bych si řekl to je blbec tá se píská

Reagovat
KnoxXx

hlavne to nikdy nemoze byt penalta s totalne prihranym padom

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak

Reagovat
Bakary3

Presne, ikdyby si tam předtím ten bránící hráč dovolil cokoliv, až toho útočníka skoro donutí padnout, protože už nemá skoro jinou možnost.

To dává smysl.

Reagovat
kilobyte

Ve druhém poločase rozhodčí podle mě trochu zvolnil metra a Jurečka prostě skočil. Těžko říct. Ale třeba Haraslín v Olomouci tomu taky jen přidal a nepísklo se to.

Reagovat
Bakary3

No, já se do krve hádat nebudu, nějak mi na tom nesejde. Ale prostě za mě to nebyl čistej zákrok a nerozumím tomu, proč se spíš hledá obecně důvod, proč to nepisknout.

Sorensen určitě čistý svědomí neměl.

Reagovat
kilobyte

Protože to není jednoznačný zákrok. Ty ruce tam podle mě nebyly jednostranně a navíc ten pád mi přišel dost nepřirozený. Pokud je nastavený trend, že se při přihrání písknout nemá, tak bych to nepískl. Pokud bude trend, že se píská i při přihrání, tak nemám problém, aby se to písklo.

Reagovat
Bakary3

Jo, budiž.

Jinak já bych rozlisoval prihrani, kdy dojde k letmýmu kontaktu, na kterej ten útočící hráč vyloženě čeká a jde hned dolů.

A pak tady u Jurecky, kdy ho Sorensen zpracovává, až s sebou Jurečka už tak rezignovaně, ikdyz teatrálně, flakne.

Asi být na jeho místě, už z nasrání něco teatrálního udělám taky

Reagovat
Mass

Kontakt tam byl, ale aby sme byli fér, tak Jurečka šel na zem hodně ochotně, ještě k tomu roztáhl ruce. Hned jak sem viděl, co nám rozhodčí pískl za ofsajd před tou tutovkou Pecha (cca 15. min), tak sem si řikal, že dnes sou rozhodčí spíš na Křéťově strane a rozhodně nás šetřit nebudou.

Reagovat
Bakary3

Já už to tu psal, ochotně, ale po nějaký dobe, kdy byl prostě faulovanej a už neměl šanci se z toho dostat, co už taky měl dělat.

Reagovat
Mass

Místo padání zkusit přinutit obránce, aby fauloval okatěji.

Reagovat
Bakary3

snad víš sam, že někdy nemusíš faulovat vůbec okatě, abys přitom útočícího hráče úplně eliminoval.

Tohle je blbost, měl mu jako fouknout peprak do ksichtu, nebo co měl podle tebe dělat?

Reagovat
Blasphemer

Já tu vaší politiku se stoperama prostě nechápu. Ousou samozřejmě předvedl i skvělý výkony, ale zároveň je to ten typ, že když nemá den, tak ti ten zápas úplně posere. Prostě žádná opora, co si odehraje ten pokaždý svůj standard, ale výkon dle toho, jak se zrovna vyspí.

Kačaraba vůbec nechápu, že tam ještě je, to je tak na hovno hráč, že ten Liberec byl fakt strop a nechápu, že ho ještě nevyjebali zpátky do Sudet. Druhýho Ukrajince, co byl nejlepší stoper ligy dle dat, raději stavíte na DM, kde hraje totální píču, aby byl následně odstřelen.

Santose, co kraloval v Karviný, ale zároveň i v Plzni, pošlete taky do hajzlu. Musím teda uznat, že předváděl šílený věci za Slavii, ale zároveň nechci věřit tomu, že by na to neměl. On na to měl, ale ve Slavii asi nepřišli na to, jak z něj dostat maximum.

A pak musí hrát stopera Holeš, kterej tam zahraje vždy velice slušně, ale asi shodneme, že v tom středu zálohy je daleko lepší a platnější, takže si tím vlastně Slavie ubírá kvalitu na jiným místě v sestavě.

Reagovat
Bakary3

Tomu nerozumí asi nikdo, nebo je tu něco, co nevidíme.

Kacharaba byl tele už v Liberci, byly tam červený, velký kiksy... Neumí hrát pod tlakem, co se asi dalo čekat.

U ousoua se to omlouvá mládím, budiž, tam nějaký prostor na zlepšení být může, i prodejní potenciál tam asi je (jen ho využít co nejdříve...)

Santos udělal tu červenou v předkole, hloupost, ale stává se .. pak s tou Plzni, kdy pro sebe ho pořád omlouvám, byla to debilita, ale na vyloučení jsem to neviděl, to už je jedno.

Každopádně že s ním hned zametli, když vidíme supervykony ostatních stoperu, co na to říct.

Talovjerov, kapitola sama pro sebe... Šílenej DZ, na stoperu přitom byla díra, kde by nebyl horší...

A to si i říkam, že třeba Vlček na hostování v Pardubicích by to, co ti současní, musel zahrát taky... Ale proč, ten přece nestal žádný peníze, jen úsilí mládežnických trenérů, to se nepočítá...

Holeš... Jo... V záloze chybi, na stoperu dobrý, ale v záloze to byl rozdílovej hráč, což je z jeho poštu DZ mimořádný.

Reagovat
Blasphemer

Podle mě Santose Trpišovský moc nechtěl, ale chtěla ho Plzeň, tak ho holt koupili, aby nešel ke konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Další taktický expert z tv studia. Takže Kacharaba byl otřesný už v Lbc,tak proto ho za dvacet mega koupila Slavia. Santosova CK vlastně nebyla CK A Ousou má prodejní potenciál Jako chápu, že ne úplně každý tady fotbalu rozumí,ale tohle už je extrém

Reagovat
Bakary3

Ano, byl, třeba sem napiše pár fandů Liberce, jak moc litovali jeho odchodu.

Nebyla.

Ousou - ano, psalo se o něm, že chodí nabídky, tak jen reaguji na to. Tomu nahrává i jeho věk.

Každý nedement to pochopil - to se tebe netýká.

Reagovat
mistr129

Já hlavně nechápu, proč se Santose tal rychle zbavili. Jasný, těch chyb udělal víc, ale s Ousouem a Kačarabou už mají trpělivost x let, přitom fotbalově jsou horší

Reagovat
Martin9719

Protože mistr Tvrdík.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pan.Antonin

Hele derby nederby, my jsme prostě kreténi, že jsme pokazili zápasy s Teplicema, Budějkama, Libercem, Bolkou. Mohli jsme mít o 9 bodů víc, Spartu v zádech a klid.

Reagovat
Bakary3

O tom žádná, a ta penalta mi žíly netrhá, i tak tam bylo vedení 2:3.

Jen to nějak nechápu, proč se tohle těm bránícím hráčům promíjí.

Reagovat
Edgar Davids

Protoze bude muset vymizet tahle generace hracu co to dela instinktivne jeste z dob z pred VAR ery. Nova generace (snad ) to uz bude muset mit v sobe, ze tohle nesmi, ze to ani neomluvi to, ze fotbal je kontaktni sport, tohle proste je HLOUPOST

Reagovat
Bakary3

Já tady nebudu řešit nějaký generace, ale prostě když faul je, ať se píská.

Co je na tom přesně za hloupost?

Proč se ve fotbale tyhle nečistý zákroky začaly tolerovat? Proč je hra rukama považována skoro za standard a píská se, až když někdo někomu pomalu rozpare dres, přestože pravidla to prostě zakazují?

Včera Sorensen měl jediný úmysl, rukama hráče zastavit a ještě při tom použil tolik síly, že sám upadl jak nemehlo.

Tohle není faul?

Zajímalo by mě, kdybys byl na místě toho útočícího hráče, jestli by sis připadal čistě připraven o míč.

Obecně vůbec nechápu, že se hájí špinavá hra a neustále se hledají důvody, proč to tolerovat.

A Jurečka v tomhle případě fakt nebyl příklad toho, co popisujes, že se instinktivně skaci k zemi, to by udělal při prvním položení ruky na záda. Držel, az už v souboji nemohl pokračovat, tak spadl, co už má dělat... Nesnáším simulanty, ale tohle už skoro chápu, já bych byl nasranej.

Tyhle bukvice, co hrajou víc rukama než nohama, to je hnus.

Reagovat
Edgar Davids

Zjevne si me nepochopil, ja mluvil o tom debilnim objimanim ze strany obrancu

Reagovat
Bakary3

Aha, promiň

Mně to bylo popravdě i divný, protože mám pocit, že se tu velmi často shodneme, ale nevěděl jsem, jak je to míněny

Reagovat
Coutinho10

nejhorší možnej výsledek....takto ztratit 3 body a ještě takovýmto způsobem

Reagovat
Salfovic

Konečně normální reakce

Reagovat
Stannis Baratheon

Podle mě by byla prohra 0:9 mnohem horší, ale nevím...

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Coutinho10

nebyla, předpokládalo se, že nás přejedou i k vzhledem venkovní formě a tomu infekčnímu onemocnění a vyřazení dost hráčů z nominace, takže jakákoliv jasná prohra by vlastně potvrdila to, co se očekávalo, jaký průběh a výsledek bude, že si asi neškrtneme, nicméně hráli jsme dost dobře a tohle se prostě už mělo udržet, aby se to trochu zdramatizovalo

Reagovat
Pablos

Nevěřím... chápu zklamání díky průběhu, ale po (byť jak píšeš očekávané) prohře a nic moc si škrnutí... byste byli úplně dole (jak fanoušci tak tým), Sparta odskočená o 5 bodů... další zmar venku, plus by se stejnak říkalo, že díky šířce kádru Slávie ta sestava nebyla vůbec špatná a už by se jelo. Takhle máte dobrej výkon, elán do toho bojovat o titul, páč na to prostě očividně máte... jen s malým zklamáním, že jste mohli být o bod před Spartou, ale pořád s nějákou oporou v tým.

Reagovat
Pablos

Plus po špatném výkonu a vyší prohře bys ani druhej den nešel na EF, ještě číst ten brekot od Vás (nic proti, ale byl by), výsměch od ostatních a machrování od Sparťanů Pak si zašel do trafiky, viděl tam ty noviny to strašný skóre, radujícího se Sparťana na titulce a zase depka

Reagovat
Coutinho10

já na to už byl připravenej, takže asi bych to ustál horší by bylo ale číst ty posměšný komenty od rudejch + to všude poslouchat od těch, kteří byly skoro 10 let zalezlý v kanále a teď začínají pomalu vylejzat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už to potřebujeme. Navíc, když se ti posmívají plzeňáci... Euforii z toho vzestupu brzdí jen to, že tušíme, že potenciál to někde podělat máme slušnej

Reagovat
Coutinho10

náhodou to bylo hezký období docela jsem si to užíval a ani neměl potřebu se sparťanům nějak smát, bylo to klidný, pohodový....no co se dá dělat, ale aspoň to teda není tak jednoduchý pro vás

Reagovat
oli9

Před zápasem bys to bral

Reagovat
Coutinho10

remíza nic moc neřeší, s výhrou jsem nepočítal, to přiznám a asi před zápasem bysme si řekli, že samozřejmě po konci lepší prohrávat v tabulce o 2 body než o 5 bodů, ale po tom průběhu to je těžší rána než jasně prohrát, protože jsme věděli, jaká byla situace před zápasem viz venkovní forma a ta infekce, takže by nás to nepřekvapilo

Reagovat
Kiwi-21

To já se nebál jít z kůží na trh a tipoval přesto všechno výhru Slavie a nadále to že Sparta nevyhraje ani další 2 kola

Pořád je k tomu sice poměrně daleko ale myslím si že to má reálné obrysy

Reagovat
Coutinho10

bylo by to hezký, ale oni ty běžný zápasy zvládají, trochu by se hodilo, kdyby Plzeň dnes vyhrála, aby proti nim měla větší motivaci, ale bojim se toho, že ikdyby jsme vyhráli, tak to zase venku znehodnotíme, což se bojim i teď, že to v Ostravě poděláme a nějaký nahecování na derby je tak k ničemu

Reagovat
verv

tys tipoval už ze ztratí v Pardubicích

Reagovat
Kiwi-21

Jo tam jsem se spletl uvidíme co dál

Na Slovácku jsem jim 100% nevěřil a nevěřím pořád

U té Plzně si už tak jistý nejsem abych byl upřímný tam jsem věřil 2

Reagovat
Modi6

Oslabená Slavia mile překvapila. Jinak to byl konečně v derby FOTBAL , nikoli RAGBY.

Reagovat
Pablos

Reagovat
bartes

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je málo, ale po tom průběhu ok. Důležitý je, že se tím zajistilo domácí prostředí do derby v nadstavbě a tam už to snad Sparta takhle nepodcení.

Reagovat
emisarpravdy

Ale kapitán Sparty po zápase plakal štěstím

Reagovat
emisarpravdy

Remízka doma vystřelená Ousouem proti zdecimovaný Slávince ho dost vzala. Jsem klidnej. Ten titul letos ukopem. Sparta na na nás nemá.

Reagovat
Salfovic

Co v Brně v samotném závěru utkání VARovali ?

Řezníček 19 branek, to mě poser.

Reagovat
Pablos

Penaltu, už jí Pardubice měli připravenou na puntíku... ale nakonec teda ještě odběhl se podívat na video a zrušil to A byla by přísná, ale klidně i pískatelná (ale to je vždy věc názoru), každopádně by byla asi až moc krutá pro Brno.

Reagovat
Salfovic

Ale za co ?

Reagovat
Pablos

Odražený balón ve vápně který šel směr ven k němu dva hráči brna a jeden pardubičák... ten pardubičák by normálně šel do souboje s tím hráčem ke kterému se odrážel balón, ale ten druhý brňák ho k tomu nechtěl pustit, dal si před něj ruku tak, že mu dal loktem někam na bradu a ještě mu tam vklínil lehce nohu, aby nemohl pokračovat. Prakticky ten brňák prostě neměl snahu hrát vůbec balón to měl jen pardubičák a druhej brňák, proto bych jí asi pískal i. Ale zase nějaká velká intenzita to nebyla to je zase druhá miska vah. Ufff... snad jsem to vůbec vypsal něják srozumitelně a představitelně

Reagovat
Salfovic

Aha, tak to byl komentátor na tipáči úplně mimo, ten nevěděl jestli se zkoumá ruka nebo úder do tváře.

Reagovat
Pablos

tak já zrovna přepnul na ně a viděl už jen párkrát zopakovanou tu situaci a upřel pozornost jen na ten souboj... jestli se náhodou třeba někde otřel míč o ruku, to bych si ani nevšiml

Reagovat
ratusek

Brno

Pardubice budou mít ještě velké starosti se záchranou a to jsem si během jara ani nemyslel

Reagovat
Salfovic

Efekt nového koštěte vyprchal.

Reagovat
Kepy_FCB

A efekt nového chrámu taky moc nenastal.

Reagovat
Salfovic

To je logické, je v něm moc děr, kterými unikají body.

Reagovat
Pablos

a ta jejich brána pamatuje převážně druhou ligu

Reagovat
Salfovic

Tu už rozmlátili Švédi.

Reagovat
fellaininho

Bohemka válec. Honza Morávek snad po 15 letech opět nastoupil za Bohemku v lize.

Reagovat
fabec1222

Aby to nebyl i jeho poslední zápas

Reagovat
Imos

Reagovat
Freedo

Byl jsem se na Bohemku podívat a vypadala hodně silně, hlavně co se týče produktivity. Budeme to mít s nimi příští kolo těžké, ale věřím, že to zvládneme.

Reagovat
Greny

Mě by zajímala nějaká statistika jak Plzeň hraje když je na hrotu sám Chorý a jek když se potká na place Vydra a Durosinmi z těch zápasu a části zápasu co vím mě ta druhá varianta přijde mnohem více nebezpečná a podle mě i na nějaké skóre lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mají do útoku víc variant, které jsou funkční.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Řezník tak velice řešil?

Reagovat
Wyrda

Asi přestup...

Reagovat
Pablos

Už je ten Bílek venku ?

Reagovat
Martin9719

Doufám že ne.

Reagovat
Pablos

S ním už to bude jen horší a horší… poděkovat a s úctou se rozloučit. Kádr máte rozhodně lepší než jaře.

Reagovat
Pablos

* na podzim

Reagovat
Martin9719

No popravdě v tuhle chvíli zbývá jen proměňovat šance, podívej se na statistiky. Poslední dva zápasy spíš ukazujeme že děláme celkem velkej herní progres.

Reagovat
Pablos

No to je pravda, ale jsou to poslední dva zápasy. Suma sumárum jaro je špatný prostě s lepším kádrem. Nadruhou stranu já ho nemám rád, takže jsem i trochu zaujatej

Reagovat
Martin9719

Toho nemá rád nikdo takže to je celkem fuk. Samozřejmě to jaro je největší tragédie za poslední 2 dekády, ale pokud měl být vyhozen tak podle mě buď jindy nebo v tuhle chvíli ne. O nic nehrajeme, tak ať ukáže do konce sezony zda udrží nastolený trend.

Reagovat
Pablos

Je pravda, že už o nic nehrajete… tak je to asi jedno. Třeba pak zase postoupí do pohárů a vykoupí se.

Reagovat
Martin9719

To je právě ono. Poháry potřebujeme a víme jak předkola dopadly když dělal Bílek poprvé přestavbu a dostával ten tým na vrchol z těch všech Ondrášků, Miháliků a Faltů.

Reagovat
HorajzmAmmann

porazíme Slovácko venku a Plzeň, ale prohrajeme s Budějkama

Hapal po repre pauze Zvednul to, překvapivě. Super. Je tak dál... za mě do té branky na 2:1 slušný výkon, pak celkem štěstí. Ale nevadí, 14 let čekání u konce

Tijany, Letáček, Bitri a vlastně všichni

Reagovat
$dolar$

I Hapal pochopil, ze Lastuvka je k hovnu, dal do brany Letacka a od ty doby Banik hraje a sbira body. Brankar je drzi.

Bilek bohuzel Choryho neposadi, na lavicce nam sedi zvire Durosinmi a strelec Vydra, ale radsi budem nakopvat na nahodu a sledovat, jak to drevo nepromenuje sance.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Vydra musí hrát.

Reagovat
Blasphemer

Tak zatím se mu povedl sotva jeden zápas, a to zrovna ten minulý. Takže nějaký “musí hrát” fakt ne.

Reagovat
Martin9719

On je hlavně platný i herně, třeba dnes min. 1 vytvořená šance pro Buchu. Ale souhlas že pro náš herní styl má stejně možná větší potenciál Rafiu. A nebo 4-4-2 Vydra + Durosinmi, herně to stejně vypadá nejlíp.

Reagovat
HorajzmAmmann

já ho sleduji celou karieru po odchodu z Baníku, jeden z mých oblíbenců... za mě osobně hráč jako Vydra musí hrát v naší lize základ. Pokud bude hrát základ bude čím dál tím lepší... takže za mě fakt ano!

Reagovat
Blasphemer

Takhle - já si momentálně myslím, že je lepší než Chorý, to určitě. Ale zase jak píše Dolar, tak dle mě by taky měl hrát spíš Duro. A pak je otázka, jak to postavit, aby tam mohl hrát i Vydra. Na dva hroty se nedá proti každému.

Reagovat
bobis21

Tak Vydra byl vždy nejlepší jako podhrot. Jeho ideální pozice je stejná, jakou u vás roky hrával Kolář.

Reagovat
$dolar$

A to byla nase nejlepsi hra.

Reagovat
ratusek

radost pohledět

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Martin9719

No tak dneska tam těch hráčů bylo dřevěných daleko víc, byť Chorý na tom má možná největší podíl.

Reagovat
Kepy_FCB

Byl k hovnu je slabé, byl pro tým vyloženě toxickej. Já bych ho v klubu nenechal vůbec..

Reagovat
Blasphemer

du se vibourat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

guta + smutek?

Reagovat
Blasphemer

ledový mam srdce, ledový mam pocity

Reagovat
Martin9719

Tohle je "Slavie" bohužel. Máme asi 45 střel za 2 zápasy a dáme 4 góly. Stejně jako se zvednul Baník, zvedli jsme se i my. Odvolání trenéra není na místě. Je to jen o proměňování šancí. Ve finále Chorý se do těch šancí taky dostal a v 1. půli vyhrál nějaký souboje. Dnes se k tomu ústupu od nakopávání přidala ještě rychlejší rozehra, za to palec nahoru i když by to chtělo ještě zrychlit. Chodili jsme taky v mnohem větším počtu hráčů dopředu, ale dovolili jsme soupeři svou lehkovážností zase min. 2 góly, to je prostě špatně. Musíme pokračovat v tom co jsme začali, Zlín je k tomu ideální soupeř. O titulu se bavit nedá, ale už někde od Slovácka stejně bojujeme sami se sebou, hra je ale v posledních 2 zápasech úplně někde jinde.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
ratusek

Tak a pak že to nepůjde. Stačilo posadit svatou nedotknutelnou trojici. Z Tijaniho asi nikdy nebude ostrostřelec, ale na naši ligu by stačit mohl. No uvidíme. Dokonce i Letáček vypadá jako ligový golman. Snad se pročistí klima v týmu, trochu se zvedne sebevědomí a snad to nějak půjde a vykopeme aspon ten střed, jelikož na týmy okolo sebe neumíme, tak hrátskupinu o záchranu by bylo peklo

Reagovat
HorajzmAmmann

hrozná horská dráha ten Baník. Úplně v klidu teď ze 3. zápasů můžeme udělat 6 bodů nebo klidně i 3x prohrát.

Reagovat
SuperBanikovec

Tak či tak, už to vypadá, že o záchranu se nemusíme bát. Díky bohu.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je možná i dobře, by v té skupině o záchranu ani jednou nevyhrál. Hlavně, že Baník porazil doma Bohemku, Slovácko a Plzeň, ale prohrál s Teplicema, Brnem a Budějkama

Reagovat
SuperBanikovec

To je klasika, já si myslím, že tu prostřední skupinu už neudržíme, ale aspoň půjdeme do té poslední s bodovým polštářem a pak ano, jak říkáš, to bude ještě drsné, ale 13. místo v nejhorším

Reagovat
SuperBanikovec

Vskutku uvidíme. Brzo hodnotit, ale našlápnuto je to dobře. Obraná čtveřice se ustaluje. Všichni vypadají že se jim klidněji hraje když nemají za zády Laštyho. Začíná se nám konečně usazovat osa týmu... Hlavně to teď nijak moc nerozesrat. A hlavně žádné cíle jako evropské poháry příští rok. Chce to klid a čas.

Reagovat
ratusek

hlavně to neposrat teď v Bolce, protože by nám skupina o střed odskočila na 3 body a hrát skupinu o záchranu by bylo velmi špatné s našimi dosavadními výkony proti těm týmům okolo.

Uvidíme, jak to půjde bez Tijaniho.

Reagovat
SuperBanikovec

S Almásim na hrotu problém nebude. To je takový zápas kdy to může vyhrát kdokoliv. Já myslím, že ani pád do té třetí skupiny už by nás neměl ohrozit

Reagovat
Rizek

Martin Hašek při těch rozhovorech mele fakt strašné kydy. Jsem si jistej, že na něčem jede nebo jel a chybí mu to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele