FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola nadstavby: Sparta vyhrála derby a má titul na dosah

13.05.2023, 17:00, aktualizováno 14.05.2023, 20:00
Komentáře a souhrny
Oslavující Asger Sörensen (© AC Sparta Praha)

Sparta oplatila Slavii porážku z finále poháru, vyhrála 3:2 a tabulku vede o pět bodů. Plzeň opět nevyhrála, tentokrát před vlastními fanoušky prohrála 1:3 s Olomoucí. Bohemians 1905 remizovali se Slováckem a nadále drží čtvrté místo. Finále ve skupině o umístění se bude týkat Hradce Králové a Liberce, Mladé Boleslavi a Českým Budějovicím sezona skončila...

O titul

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

14.05.2023 18:00

Góly: -

Bohemians 1905 ubránili na domácí půdě v Ďolíčku ofenzivní výpady Slovácka a po bezbrankové remíze zůstávají na čtvrtém místě zajišťující pohárovou Evropu. Domácí tým se většinou zápasu probránil, ale útočníky Slovácka do žádné větší šance nepustil.

Úvod zápasu jasně odrážel jeho důležitost a mnoho šancí fanoušci v Ďolíčku neviděli. Překvapit vyběhnutého brankáře Jedličku zkusil v 6. minutě z poloviny hřiště Milan Petržela, ale jeho provedení chyběla dostatečná kvalita.

Na hráčích Slovácka šlo poznat, že mají větší zkušenosti se zápasy tohoto typu a zatlačili domácí tým na jeho polovině. Domácím však tento styl hry nijak nevadil a do větších šancí hosty z Moravy nepouštěli. Nebezpečnou střelu ze střední vzdálenosti, která skočila před Jedličkou vyslal ve 24. minutě Havlík, ale pětadvacetiletý brankář vyrazil míč na roh.

Velká šance pro Bohemians přišla ve 39. minutě v podobě volného přímého kopu z ideální pozice před pokutovým územím. Jeho provedení se ujal vyhlášený exekutor Jan Kovařík, ale míč poslal jen nad Nguyenovu bránu.

Po změně stran musel kvůli zranění opustit hřiště domácí brankář Jedlička a mezi tři tyče se postavil po necelých dvou měsících Roman Valeš. Domácí tým v druhé půli mírně zvýšil aktivitu, ale první šanci mělo opět Slovácko, když po Kalabiškově centru těsně vedle zakončil aktivní Vecheta.

Trenér Bohemians Jaroslav Veselý naordinoval svým svěřencům po defenzivním kolapsu na Slavii obrannou taktiku a ta se proti Slovácku vyplácela i v druhém poločase. Hosté si až do závěrečného hvizdu nevytvořili stoprocentní příležitost a domácí ohrozili Nguyena jenom jednou v 82. minutě, kdy ho z úhlu nepropálil Köstl. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou, která mezi čtvrtým Bohemians a pátým Slováckem udržela jednobodový rozdíl.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 3:2

13.05.2023 18:00

Góly: 30. Lukáš Haraslín, 63. Asger Sørensen, 90+7. Ladislav Krejčí (pen.) - 35. Ivan Schranz, 85. Stanislav Tecl

První dva jarní souboje proti rivalům z Vršovic Spartě moc nevyšly. Ten třetí už ano. Letenští díky proměněné penaltě ze závěru zápasu porazili Slavii a výrazně se přiblížili mistrovskému titulu. Tři kola před koncem sezony totiž mají na sešívané k dobru pětibodový náskok.

Sparta v sobotním šlágru vedla nad slávisty celkem třikrát a až na její poslední přesný zásah nenašli hosté odpověď. Rozhodující gól padl až v nastaveném čase druhého poločasu. Stoper sešívaných Igoh Ogbu daroval domácím pokutový kop, jenž v rozdílovou trefu proměnil k velké radosti většiny stadionu kapitán Letenských Ladislav Krejčí.

Nezaujatým divákům se herně jistě více líbil druhý poločas. Avšak již v tom prvním padaly branky. Navzdory tomu, že se oba týmy dohromady zmohly na pouhé tři střelecké pokusy. Slavia sice domácí jasně drtila v držení míče, nicméně kreativnější než mužstva na hřišti byly oba fanouškovské tábory se svými choreografiemi. Na trávníku toho k vidění dlouho moc nebylo. Zaujala snad jen hloupá žlutá karta pro Krejčího, jehož sudí Černý potrestal za odkopnutí balónu.

Vskutku zničehonic se tak sparťané dostali do vedení. Haraslín ve 30. minutě potrestal faul na Kuchtu, postavil se ke standardní situaci a povedenou trefou přes zeď nedal šanci brankáři sešívaných Kolářovi. Za dalších pět minut ovšem domácí o nabytý náskok přišli. Pravý bek Slavie Douděra narýsoval přesnou kolmici na Van Burena, ten procpal míč na zadní tyč, kde balón usměrnil do sítě Schranz.

Už krátce po změně stran bylo jasné, že druhá půle bude zábavnější než ta první. Ochutnávku následujícího dění přinesl ve 47. minutě Kuchta, jenž se po dlouhém autovém vhazování Sadílka vytočil ke střele, která ale prosvištěla nad břevnem. Za okamžik zakončoval dost podobně na druhé straně Van Buren. Také Slavia ukázala, že umí zahrozit z autu. Provod stejně jako Sadílek vhodil merunu do pokutového území, kde střílel Jurečka, dobře však zasáhl gólmana Sparty Kováře.

Mužem dalších minut se stal stoper Letenských Sörensen. Dánský fotbalista nejprve v 54. minutě odcentroval z ostrého úhlu takovým způsobem, že jeho pas spadl na břevno. Po hodině hry se tentýž hráč objevil v nebezpečnějším prostoru, z něhož vrátil domácím vedení. Po dalším autu od Sadílka vznikl před bránou Slavie zmatek, čehož přízemní střelou využil právě Sörensen. Kolář si sice na balón sáhl, gólu ale nezabránil.

Druhé vyrovnání v utkání mohl v 77. minutě zařídit Provod, jenže po přihrávce od Schranze pálil do tyče. Sparta odpověděla vysláním střídajícího Mabila, který sedm minut po zakončení od Provoda protáhl přízemní střelou Koláře, jenž se konečně dočkal prvního úspěšného zásahu v duelu. Mabil se tak z branky neradoval, nicméně ve zbývajících minutách ještě sehrál důležitou úlohu.

Ještě předtím ovšem musel se svými spoluhráči sledovat, kterak se Tecl odpoutal od bránícího Panáka, naskočil si na centr od Ševčíka a přesnou hlavičkou upravil na 2:2. Nějakou chvíli se zdálo, že i druhé jarní ligové derby skoční dělbou bodů. To by ovšem Ogbu nesměl ve třetí minutě nastaveného času nesmyslně faulovat Mabila. Stoper sešívaných sice dělal, co mohl, aby arbitra Černého donutil k přehodnocení verdiktu. Rozhodčí ale zůstal neoblomný a potvrdil nařízenou penaltu. Tu bez větších potíží proměnil Krejčí, který tak na Letné rozpoutal obrovskou euforii.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:3

13.05.2023 15:00

Góly: 45+3. Rafiu Durosinmi - 45+5. Jan Sýkora (vl.), 54. Dele Israel, 75. Jan Navrátil

Další výsledkově nepovedený zápas ze závěru sezony má za sebou plzeňská Viktoria. Západočeši podlehli Olomouci a v nadstavbové části probíhajícího ročníku dál čekají na vítězství. Sigma po nečekaném tříbodovém zisku přiživila alespoň trochu své šance v boji o postup do evropských pohárů.

První poločas přitom Plzeň zvládla, alespoň tedy po herní stránce. Dostala se do řady příležitostí, z nichž mohla vstřelit více než jeden gól. Síť mohl už v osmé minutě rozvlnit po centru od Sýkory hlavičkující Chorý, tomu ovšem překazil radost zasahující brankář hostů Macík. Za dalších pět minut zakončoval pro změnu Kaša, na jehož pokus už Macík nedosáhl, gólmana Sigmy ale zachránila tyč.

V 17. minutě už Kaša překonal Macíka. Ten po standardní situaci rozehrané Sýkorou vyrazil hlavičku Chorého jen před sebe, kde se pohyboval právě Kaša. Gól ovšem nakonec neplatil, neboť sudí u videa odhalili, že si Chorý při výskoku pomohl faulem. Čekání na gól neskončilo ani o 20 minut později, kdy se do nůžek parádně opřel Durosinmi. Útočník Viktorie však bránu soupeře těsně netrefil, navíc se nacházel v ofsajdu.

Ve třetí minutě nastavení první půle šli Západočeši přece jen do vedení. Opět zahrozili ze vzduchu a tentokrát již byli úspěšní. Kalvach z volného kopu oslovil Durosinmiho, jehož hlavička se otřela o břevno a následně ji zastavila až síť. Jenže nastavený čas pokračoval a dvě minuty po zásahu Durosinmiho přispěchala s odpovědí Sigma. Do centru od Ventúry se moc dobře neopřel Zorvan, stihl ovšem míč tečovat tak, že se kulatý nesmysl odrazil od nešťastníka Sýkory do brány Viktorie - 1:1.

Herní převaha z prvního poločasu tak byla Plzni k ničemu. Po změně stran mohl vedení domácím vrátit Kopic, který pohledně zakombinoval s Durosinmim, nepřišel si ale na Macíka. To Olomoučtí pokračovali ve skvělé efektivitě a v 54. minutě otočili stav utkání. Rychlý přechod do útoku vyšperkoval Fortelný přenecháním balónu za sebe Israelovi, který přízemním zakončením přelstil brankáře Západočechů Staňka.

Viktoria samozřejmě chtěla vyrovnat, jenže volej Vydry po oslovení od Mosquery skončil v rukavicích Macíka. Hned vzápětí navíc vstřelili svůj třetí gól Hanáci. Opět v něm měl prsty Fortelný, jenž si naběhl za defenzivu Plzně. Následně umožnil odcentrovat Chvátalovi, do jehož pasu se opřel Navrátil, který svůj citlivý volej umístil k tyči. Západočeši poté zahrozili už jen projektilem Kaši, který ale proletěl kolem tyče do zámezí. Po závěrečném hvizdu tedy slavil hostující tým.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
32
22
8
2
74 : 31
74
2
Slavia Praha
32
21
6
5
89 : 28
69
3
Viktoria Plzeň
32
17
7
8
58 : 34
58
4
Bohemians Praha 1905
32
14
7
11
53 : 55
49
5
1. FC Slovácko
32
13
9
10
38 : 40
48
6
Sigma Olomouc
32
11
11
10
48 : 42
44

O 7. místo - semifinále - odvety

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 4:0

13.05.2023 15:00

Góly: 38. Matyáš Kozák, 66. Christián Frýdek, 81. Ľubomír Tupta, 90. Victor Olatunji

První zápas: 2:3, postupuje Slovan Liberec

Liberec se oklepal ze ztraceného zápasu v Českých Budějovicích a domácí odvetu naprosto jednoznačně ovládl. Slovan ještě do přestávky smazal jednobrankové manko a po změně stran si třemi góly zajistil postup do další fáze skupiny o umístění. Pro budějovické Dynamo naopak sezona skončila.

Před týdnem vsítili Jihočeši tři branky, na severu Čech ovšem mlčeli a spíše přihlíželi šancím soupeře. Do té první se dostal Olatunji, toho ovšem vychytal gólman Budějovic Janáček, jenž si poradil také s dorážkou Kozáka. Akce ještě pokračovala a Olatunji dostal po přihrávce od Mikuly druhou šanci, jenže trestuhodně přestřelil bránu.

Při další akci si tak Olatunji raději vyzkoušel roli asistenta a oslovil Kozáka, který z úhlu vypustil křižnou přízemní střelu, Janáček však zasahovat nemusel. Další ránu Frýdka zase strážce svatyně Dynama ukryl do rukavic. To se ale Janáčkovi o několik minut později nepodařilo při hlavičce Olatunjiho, kterou vyrazil jen před sebe. Dorážející Plechatý se však z gólu dlouho neradoval, neboť radost mu překazil Olatunjiho ofsajd.

Ve 38. minutě už ale Liberec zúročil herní převahu. Slovanu pomohl Janáček, jenž nechytil centr od rohového praporku. Následná střela Mikuly skončila po teči hostujících zadáků na břevně, poté ale už i silou vůle dotlačil merunu za brankovou čáru Kozák - 1:0. V závěru první půle mohl náskok Severočechů navýšit Pourzitidis, jenže po dalším rohovém kopu nemířil přesně.

Po přestávce se už ale domácí rozstříleli. V 66. minutě zužitkoval souhru, kterou započali Olatunji s Tuptou, zakončující Frýdek, jenž prostřelil Janáčka. Za dalších šestnáct minut skonči centr od Fukaly po teči Králika na zadní tyči, kde dopadl ideálně k Tuptovi. Slovenský fotbalista upravil zblízka už na 3:0.

Gólový koncert Slovanu ještě neskončil, neboť přesného zásahu se nakonec dočkal také Olatunji. Ten před svou trefou ještě jednou ztroskotal na Janáčkovi, v 89. minutě se ale přece jen radoval. Děkovat mohl především Tuptovi, který pláchl po levé straně a následně vyhledal Olatunjiho. Útočník Liberce nejprve trefil tyč a poté si nastřelil vlastní stojnou nohu. Přesto se balón dokutálel tam, kde z pohledu domácích měl skončit.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 2:0

13.05.2023 15:00

Góly: 26. Matěj Koubek, 28. Daniel Vašulín

První zápas: 0:0, postupuje FC Hradec Králové

Hradec Králové ještě nezabalil aktuální sezonu. "Votroci" vyzráli na Mladou Boleslav a čeká je dvojzápas s libereckým Slovanem. To Středočeši na obranu Východočechů za 180 minut ani jednou nevyzráli a ročník 2022/23 pro ně tím pádem již skončil.

Když první šanci zápasu spálil útočník Votroků Vašulín, dostali příležitost ke skórování Boleslavští. A mladý Kaulfus po standardní situaci rozehrané Matějovským skutečně rozvlnil síť. Avšak ještě předtím prodloužil míč v ofsajdu stojící Donát, kvůli němuž gól nakonec neplatil. Skóre tak otevřel Hradec. Koubek si ve 26. minutě naskočil na rohový kop a svou hlavičku usměrnil přesně k tyči.

Za další dvě minuty vedli Východočeši již o dvě branky. Donát korunoval své nepovedené představení v první půli a tentokrát nedokázal odkopnout balón z pokutového území Středočechů. Toho využil Vašulín, jenž se procpal do úspěšného zakončení. Votroci tak již v prvním poločase položili pevné základy pro tříbodový zisk.

O další branky usilovali Východočeši po změně stran. Brankář Boleslavi Mikulec však zlikvidoval projektil Trusy z úhlu, následnou dorážku Kubaly i další pumelici Gabriela. Středočeši nesložili zbraně, přáno jim ovšem nebylo. Ránu Suchomela zneškodnil Reichl, který si poradil i s přímým kopem Ladry, po němž dorážející Kušej netrefil zblízka bránu. Čisté konto uhájil Reichl i po hlavičce Šimka, který jenž zakončil po rohovém kopu rozehraném Ladrou.

Více informací k zápasu

O udržení

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:1

14.05.2023 15:00

Góly: 35. Jan Chramosta (pen.) - 51. Cadu

Fotbalisté Jablonce neudrželi proti Baníku Ostrava vedení a oba týmy si tak zopakovaly výsledek z letního vzájemného utkání na Střelnici 1:1. Domácí tým poslal do vedení v první půli z pokutového kopu Chramosta, za hosty krátce po změně stran vyrovnal Cadú.

Oba týmy do utkání vstoupily se vzájemným respektem a potvrdily, že jsou v této sezóně vyrovnanými soupeři. Po pomalejším úvodu si první větší šanci vypracovali ve 12. minutě hosté, kdy Hanuš neudržel Fleišmanův střílený centr a k dorážce se dostal Tijani, který ovšem velkou šanci neproměnil. Tlaku chtěl ještě vzápětí využít Plavšič, ale jeho střela zpoza pokutového území minula bránu.

Jablonec se v průběhu úvodního dějství zlepšoval a nakonec se dočkal gólové odměny. Ve 33. minutě vyslal střelu ze střední vzdálenosti Souček, jehož nepovedený pokus Letáček nedokázal zkrotit a následně se k míči dostal později než dobíhající Sejk, kterého ostravský brankář v pokutovém území zfauloval. Sudí Hocek nařídil zcela jasnou penaltu, kterou Chramosta střelou doprostřed s přehledem proměnil a dal už svůj patnáctý ligový gól v této sezóně.

Baník mohl hned vzápětí odpovědět, když Cadú našel centrem na zadní tyč nabíhajícího Plavšiče, který však ukázal, že není nejlepší hlavičkář a zamířil pouze na bránu. Další nebezpečný pokus pak vyslal z dálky Miškovič, ale brankář Hanuš opět nemusel zasahovat.

Po změně stran byli hosté aktivnější a už v 50. minutě se mohli radovat z vyrovnávacího gólu. Plavšič měl na levém křídle prostor k centru, který mířil na Buchtu, ale míč propadl za něj na Cadúa a brazilský záložník v dobré příležitosti nezaváhal a rozjásal plný sektor pro hostující fanoušky.

Kdo naopak podruhé v utkání zaváhal ve velké příležitosti byl Tijani. Nigerijský útočník mohl vzápětí přidat po přesné průnikové přihrávce Plavšiče druhý gól Baníku, ale neporadil si sám před vybíhajícím Hanušem s poskakujícím míčem a poslal jej vysoko nad bránu. Na tuto šanci mohl na druhé straně odpovědět po rychlém uvolnění Považanec, ale jeho prudkou střelu Letáček vyrazil.

Utkání nabízelo divákům souboj vyrovnaných týmů a ani jeden z nich neměl větší část zápasu jednoznačnou převahu. Přesto se diváci nenudili a další šance je zvedla ze sedaček v 84. minutě. To se ke střele z prostoru před šestnáctkou odhodlal Miškovič, ale míč nakonec proletěl těsně nad bránou. V 89. minutě pak vytvořil velkou šanci pro Martince Sejk, ale domácí stoper nepovedeným zakončením ukázal, proč je jeho místo právě v obraně.

Jablonec si tak s Baníkem na severu Čech stejně jako v létě rozdělil body po remíze 1:1. Vzhledem k výsledkům na ostatních stadiónech ale bod oběma týmům pomohl a přiblížily se k očekávané záchraně.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Trinity Zlín 2:1

14.05.2023 15:00

Góly: 18. Daniel Fila, 79. Daniel Fila - 72. Dominik Simerský

Pořádně nakvašení byli fotbalisté Zlína po konci utkání v Teplicích. Moravané dostali míč do brány soupeře třikrát, k tomu se jednou dožadovali penalty. Gól jim byl ale uznán jen jeden a pokutový kop nekopali. To teplickým "Sklářům" posvětil sudí hned dvě branky a Severočeši se tak na rozdíl od "Ševců" výrazně přiblížili záchraně.

Domácí se do vedení dostali poměrně brzy. První gólovou akci odstartoval rychlonohý Gning, po jehož centru uvolnil Trubač nabíhajícího Urbance. Ten z levé strany hřiště poslal balón před bránu, kde jej do sítě usměrnil Fila. Aktivní Gning poté připravil palebnou pozici také pro Jukla, ovšem jeho nepříliš povedený skákavý volej ukryl do rukavic brankář Zlína Dostál.

Do přestávky se jednou osmělili také hosté. Hrubý vypustil z přímého kopu pumelici, jenže pouze doprostřed brány, kde hlídkoval připravený gólman Sklářů Mucha. Ještě před koncem první půle mohl na druhé straně potrestat chybu v obraně Moravanů Jukl, na Dostála si ale znovu nepřišel.

Ševci po změně stran duel zdramatizovali. Po dlouhém autovém vhazování zůstal na zadní tyči neobsazený Simerský, který vyrovnal. Jenže vyrovnaný stav příliš dlouho nevydržel. Dostál vyrazil střelu Žáka pouze k Juklovi, jehož dorážku ještě tečoval Fila, načež balón doputoval do sítě - 2:1.

Moravané chtěli po hře rukou jednoho z hráčů domácích kopat pokutový kop, arbitr ale jejich volání nevyslyšel. V závěru pak rozhodčí rozzlobil Zlínské ještě dvakrát. V obou případech překazil gólovou radost Kozákovi, jenž se nejprve nacházel v ofsajdu, v druhém případě pak balón dopravil za brankovou čáru rukou. Alespoň tedy dle názoru arbitrů, s čímž se Ševci nechtěli vůbec smířit.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Pardubice 0:2

14.05.2023 15:00

Góly: 34. Martin Chlumecký, 90+5. Ladislav Krobot

Většinu sezony drží Jakub Řezníček Zbrojovku nad vodou, teď ovšem brněnský mančaft potopil. Nejlepší střelec ligy neproměnil proti Pardubicím hned dvě penalty i jeho vinou nestačili Moravané na Pardubice. A právě Východočeši se díky tříbodovému zisku dotáhli v tabulce nadstavbové skupiny o udržení na Brňany.

Nutno říct, že kromě pokutových kopů toho Zbrojovka proti Pardubicím moc nevymyslela. Na stadionu ve čtvrti Královo Pole tak diktovali tempo především hosté. Hned do dvou šancí se na začátku utkání dostal středopolař Východočechů Hlavatý. Jeho přízemní střela z dvanácté minuty ale skončila v zámezí a za dalších pět minut nepotrestal špatný odkop gólmana Brna Berkovce, který svou chybu vzápětí napravil a překazil Hlavatému kličku.

Po půlhodině hry už ale Berkovec kapituloval. Hranáč po rohovém kopu ještě hlavičkoval do tyče, avšak dorážející Chlumecký již síť rozvlnil. Domácí za první poločas nic zajímavého nevymysleli. Za zmínku stojí pouze rána Koželuha zpoza pokutového území, kterou ovšem bez větších potíží lapil brankář Pardubic Nita.

Mnohem víc se strážce hostující svatyně zapotil po změně stran. V rozmezí šesti minut čelil hned dvěma penaltám, obě však zneškodnil. Nejprve dostala Zbrojovka obrovskou příležitost ke skórování poté, co záložník Východočechů Jeřábek srazil ve vlastní šestnáctce k zemi Alliho. Nita ale vystihl směr zakončení od Řezníčka. Druhý pokutový kop způsobil sám Nita, jenž při snaze chytit balón nedovoleně atakoval Řezníčka. Ten si opět vzal penaltu na starost, tentokrát ovšem mířil na druhou stranu. Jenže rumunský gólman znovu skvěle zasáhl.

Zmar domácích vyvrcholil v nastaveném čase druhé půle, v němž podruhé inkasovali. Hlavatý dostal míč za defenzivu Zbrojovky a sám Berkovce nepřekonal. Dorážející Krobot už ale pojistil vítězství Pardubic, po němž mají Východočeši v tabulce stejně bodů jako Brňané.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
32
10
9
13
48 : 43
39
12
FK Teplice
32
10
8
14
41 : 64
38
13
FK Jablonec
32
9
10
13
48 : 59
37
14
Zbrojovka Brno
32
8
7
17
40 : 62
31
15
FK Pardubice
32
9
4
19
31 : 59
31
16
FC Trinity Zlín
32
5
12
15
39 : 58
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (493)

Přidat komentář
exse

Snad Ludvu chytí chvilka nostalgie, praští se přes kapsu a podepíše Victora s Tuptou. Ta přední pětka Tupta, Frýdek, Doumbia, Ghali - Olatunji je na ligu velkej nadstandard a pokud by zůstali pospolu, tak můžem v klidu myslet na poháry.

Reagovat
Blasphemer

Hrajeme takový hovno, že doslova ze dvou střel na bránu dostaneme tři góly.

Reagovat
Pablos

Hradec bez červené Něco je jinak... je možné, že ta Sparta tu Slavii konečně porazí nejspíš

Reagovat
John Obi Mikel

K tomu nemá smysl nic psát

Reagovat
CHONG

Česká Barcelona

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dvě české Barcelony. Sparta díky penaltám a Slavie díky držení míče.

Reagovat
Rizek

Komplexáčku.

Reagovat
CHONG

Jsem komplexní člověk.

Reagovat
Rustin

2022/23 Real Madrid 11 penalt (1.), Barcelona 2 penalty (18.), takže asi spíš český frankisti.

Reagovat
valloire

neny penyz, neny penalta

Reagovat
Eichel

Tak sme si zapreháňali... v akom zápase tejto alebo minulej sezóny bola Barca zvýhodňovaná. Mňa skôr napadne kopec situácií, kedy bola poškodená. A btw. dnešná pencla jasná.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Penalta byla? (Zápas jsem nevidel)

Reagovat
ratusek

Jojo jasná. Ogbu tam šel jak blb

Reagovat
Nuno čomes

Jasná to vážně nebo ironie?

Reagovat
ratusek

samozřejmě vážně. jak to někdo může zpochybňovat

Reagovat
Pablos

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kilobyte

I kdyby mu zlomil nohu, tak budou penaltu pro Spartu zpochybňovat.

Reagovat
Blasphemer

Zápas jsem taky neviděl, ale určitě byla.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Jolly Roger

Nebyla. Spartě to na konci pískají jak Žižkovu za Horníka . Vyrovnaný zápas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wwwx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Byla (zapas jsem taky nevidel)

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
$dolar$

Nebyla (zapas jsem taky nevidel)

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
janinho
Reagovat
Eichel

Jop, šiel tam úplne nezmyselne.

Reagovat
ratusek

No Bohemka bude kousat na Spartě. Ještě nic jistého není, pak na Slovácko a doma s Plzní. Nedivil bych se, kdyby se rozhodlo až v posledním kole. V ideálním scénáři (výhra s Klokanem a remíza na Slovácku) bude Sparta slavit už ve středu 23.5. no uvidíme.

Sparta hrála to, co na Slavii platí a s čím má Slavia problém. Prokoukli to už všichni a hlavně venku s tím má Slavia obrovský problém. Doma to vždy uhraje až teda ted s Hradcem, ale 100% vyhrávat doma nemůže.

Reagovat
Martin9719

No zajímavý je to, že Sparta hrála to s čím má Slavia nevětší problém, zatímco když to uděláme my tak jsme ti největší sráči a betonáři na celým světě.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Vy jste zdržovaly ještě víc, ale máš pravdu

Reagovat
ratusek

Tak Sparta utočila aspon ve dvou nebo třech hráčích a dostávala se za půlku. Vy tam býváte jednou za poločas a utočí sám Chorý

Reagovat
Martin9719

Pokud srovnáme klíčový zápasy z loňska se Slavii tak herně i dle statistik jsme nakonec byli na polovině soupeře víc než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta za mě nebyla. Tečka.

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
JFT97

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Rizek

Já jsem jasně viděl, jak ji Krejčí proměnil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
wwwx

Reagovat
Pablos

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
Selänne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
jsemdement

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gimme

Naštěstí nás tvůj názor vůbec nezajímá

Reagovat
xjert02

Reagovat
icka

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
ACSeRw!n

.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude říkat, že penalta byla, tak ho dojel až za lajnou. Penalta být neměla.

Reagovat
Martin9719

A ty myslíš že když je to "za lajnou" tak se penalta nepíská??

Reagovat
Mike Litoris

Měli ji kopat zpoza lajny

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
diskoschlampe

Dyť to je přece úplně jedno, kde ho dojede, když je míč na hřišti.

Reagovat
$dolar$

Co to je za blbost?

Reagovat
diskoschlampe

Cože?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
r.mrazik

jeste!

Reagovat
icka

Reagovat
JFT97

mickey mouse liga no…

rip koeficient

Reagovat
Greny

Sparta dneska vytěžila doslova z minima maximum..

Penalta jasna.. otázka je jestli to nebylo ještě za žlutou..

Ale co nepochopím proč tam v 90+ jde Ogbu takhle blbě ? vždyť tam nic nehrozilo

Reagovat
Allianz_Arena

Ogbu šíleně, ale Mabil naopak skvěle.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Za mě přísná penalta, ale Ogbu tam šel debilně. Sparta 17% držení míče, ale zajímalo by mě xG. To asi nebude takový rozdíl. Sparta měla poslední zápasy štěstí, ale za to jak hrála předtím než se zranil Čvančara tak si titul zaslouží. Bohemka, my a Plzeň jí zadarmo nic nedáme, ale už to asi zvládnou. Když dojde pár posil tak to nemusí být špatné a veřím, že minimálne EL dají.

Reagovat
diskoschlampe

Ale teda podat takovejhle výkon tým, kterej je na prvním místě, hraje doma, má hrát poháry příští rok... strašnej humus fotbal.

Reagovat
joshua

Hraje se o titul tvl, se prober. Fotbal se může hrát příští rok v LM a s lepším kadrem

Reagovat
diskoschlampe

Čekám kurva víc od slovutné sparty, než bejt připosraná a mít držení míče pod 20 procent, to je naprosto trapný.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Té slovutné Spartě se před sezónou všichni smáli, že na titul nemá.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Penalta jasná. O titulu rozhodnuto, gratulace.

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
joshua

Penalta jasná. Je úplně jedno, že byl Mabil za čarou. Míč bylo na hřišti a mimo souboj. Ještě že to Priskemu vyšlo. Jinak by ho lidi sezrali

Reagovat
clinger

tak pokud byl za čárou tak nevím za co penalta.to pak postrádá veškerou logiku

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

No Sparta má nejvíce bodů tak titul asi zaslouženě,prostě rozhodují body a ne herní projev

Jsem zvědavý zda je ale novináři budou kritizovat za projev jako Plzeň

Protože tohle bylo mnohem horší jak Plzeň

17-83 na držení míče je tragédie ještě když hrajete doma

No snad se Sparta do předkol zlepší a nevyletí hned ze startu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak než se zranil Čvančara tak hráli super. Když se jim podaří pár posil tak to může být dobré.

Reagovat
Kiwi-21

V tom souhlasím že hráli dobře ale i tak chybí pouze 1 hráč a nemyslím si že by dnes i s ním hráli jinak

Reagovat
clinger

a ty vymyšlený penalty v nastavení v Liberci nebo na Slovácku zapomeneme. Kdyby čistě získali více bodů neřeknu ani popel ale takhle prostě zaslouženě ne.Koukni na Juventus se Sevilou ke konci stejný zákrok ve vápně jako u vás v Libeci a penalta se kupodivu ani s Varem nekopala. pošlete velkou kytici Adámkové, která teď řádila i u sparťanského béčka

Reagovat
Rizek

Že se vůbec ozýváš po tom, jak vás sudí tlačil s Teplicema a Bohemkou.

Reagovat
r.mrazik

jdi se podivat na sestrih zapasu s teplicema a nebrec porad

navic v liberci byly spravne

Reagovat
clinger

ne nebyly. takový by se pak našly v každém druhém zápase. tam prostě sudí tak dlouho hledal až něco našel. to už se mohla kopat penalta v Liberci i na Oliyanku (taky tam kontakt byl jak na Kuchtu ale nic). a větší už byla na Jurečku v prvním derby než ty vaše v Liberci. a furt ty Teplice, Slávia tam snad vyhrála?a bylo něco spornýho na konci kdy už s tím soupeř nic neudělá?

Reagovat
kilobyte

Tak penalta na Olayinku se v Liberci pískala, přitom takových bys našel v každém zápase 10.

My jsme taky na Slovácku nevyhráli, tak proč to teda vytahuješ?

Reagovat
r.mrazik

ja na Cinana nekoukam, videl jsem sestrih jen s tema teplicema,takze je mi to fakt jedno,co bylo v jinych

ty dve posledni vety jsou zlaty

Reagovat
Skleepy

Furt to Slovácko, Sparta tam snad vyhrála?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kiwi-21

To máš jedno stačilo porazit doma Hradec a dnešní zápas mohl být úplně jiný

Takhle to Sparta uhaluzila no

Reagovat
Bechy1893

Slyším tady pláč

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Allianz_Arena

Většinu jara měla Sparta nejlepší herní projev. Došla jim šťáva skrze úzký kádr, ale zvládají to i bojovností. Kritizovat Spartu budou jen hlupáci.

Reagovat
Neon

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
clinger

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
adoxx

Reagovat
Greny

17% držení míče to je za předpokladu že by byl mic ve hře celých 90 minut nějakých 15 minut ne?

To měla Sparta balón v držení za zápas tak 10 minut a dala z toho tři góly....

Když se to napíše takhle tak neuvěřitelně produktivní že to vůbec jde jak dát nebo na místě Slavie za tu dobu dostat 3 goly

Reagovat
Martin9719

Teď koukám že jsme v tom jarním zápase loni se Slavii měli o 10% větší držení míče než Sparta po 90ti minutách a o 1 střelu míň.

Reagovat
KnoxXx

A Slavia by chcela titul za vykony (nie prvy) ako tento? Drzat loptu cez 80%, potrebujes vyhrat, opakovane dotahujes manko na supera a pokusis sa o strelu 7x (slovom sedemkrat)? To je akoze chvalyhodny vykon? Pochybujem.

Reagovat
andrew96

Tolik bodů mají i díky hernímu projevu.

Reagovat
fenixLFC

mne teda pride smutne ze s 83% drzanim lopty vyprodukovali rovnaky pcoet striel a dokonca mensi pocet striel na branu

Reagovat
Tromas

Tak nás kritizoval hlavně deník Spart a idnes (což jsou prostě zčásti bulváry, které nepíšou o fotbalu objektivně). Jinak včera hrála Sparta proti Slavii to stejné jako my v nadstavbovém zápase se Slávií, ale Spartu díky oblíbenosti fanoušků a taky díky tomu že deník Spart vlastní Křetínský, tak je budou pouze chválit.

Reagovat
ACSeRw!n

uz konecne uznas, ze jsi se ani v jednom z tvych antisparta tipu netrefil ?

Reagovat
insane

Ogbu letos za Spartu hraje skvěle

Reagovat
vceradnesazitra

Penaltička, to je ale překvapení

Reagovat
Rizek

Krejčí parádní rohovor.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Co řekl? Já se díval jen na stream

Reagovat
Rizek

To chce vidět. Z něj úplně tryská síla a sebevědomí.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ono to pak bude na youtube kanále o2.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, on je prostě lídr. Sice mě bude srát celých 90min jak u nás budou hrát, ale jinak ho mám rád. Díky takovým hráčům je to vetší zábava.

Reagovat
Jolly Roger

Mluví jak hotentot. Ale penalty kope skvěle

Reagovat
HorajzmAmmann

Krejčí

Reagovat
clinger

mrdka.nejlepší že stejně jako s Plzní proměnil v závěru penaltu a to už tam ani v jednom zápase neměl být.se žlutou může řvát na rozhodčího a nic

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
clinger

ty si tu chyběl.ne v pohodě.nedávám to jsem nasranej,zklamanej tak asi melu sračky.no co jsem jen zaslepenj fanoušek

Reagovat
Posledni Kovboj

jdi se vibourat

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
bbbauch

Zbrohem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
LFC182

slyším tady pláč?

Reagovat
lampas

Penalta z těch, když se nepiskne, nikdo nemůže říct ani popel. Nevím, jestli se mají takový věci pískat v 95. minutě takového zápasu, ale Příhoda nám to určitě vysvětlí... Český fotbal bohužel takhle ztrácí další mainstream fanoušky, protože tohle je prostě účelová komedie...

Reagovat
r.mrazik

typek jde do skluzu, sejme protihrace a my to nebudeme piskat? nekterym uz slusne skube

Reagovat
exse

Sejme?

Reagovat
r.mrazik

jo,skocil mu pod nohy

Reagovat
clinger

penalta by měla snad být za zmaření golové šance ne?z logiky věci

Reagovat
clinger

ale je to jedno prohra nebo remíza už je jedno.to už by si pohlídali takže dnešní penalta mě nesere

Reagovat
ACSeRw!n

jj, to je videt

Reagovat
verv

Penalta je za faul ve vápně, z logiky věci

Reagovat
Losinho

Za faul ve vápně.

Reagovat
Rizek

penalta je za faul ve vápně, ale ano, konečně víme, proč tady plácáš nesmysly - neznáš prostě jen pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyla?

Reagovat
r.mrazik

nauc se pravidla

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
janinho

nemyl si penaltu a CK

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pablos

přesně z téhle logiky se třeba pískají ruce na penaltu

Reagovat
Zephyr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vacin

Jo tak ty jsi jenom blbej...

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JessePinkman

Já se opravdu nestačím divit, co ty lidi vymejšlí s tím, že to nebyla penalta.

Reagovat
Losinho

Byla jasná tyvole, nevěřím vlastním očím občas. A to si o sobě občas myslim, že jsem co se týče SKS/ACS nesoudnej.

Tuhle nepísknout pro Slavii, tak skončím s banem.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
off-olda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
adoxx

Reagovat
Rarášek

Reagovat
verv

Reagovat
ratusek

Ty vole vzdyt je uplně jedno jaká je minuta. To mu musí zlomit nohu aby se to v nastavení mohlo písknout?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Neon

Reagovat
Salfovic

Tak u některých týmů se ho nemusí ani dotknout.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
adoxx

Reagovat
Martin9719

Tady je to úplně jasný a to já jsem jeden z hlavních odpůrců toho co se pískalo pro Spartu v minulých zápasech.

Reagovat
Pablos

Reagovat
chavi.27

Proc by se to jako mohlo pisknout ve 25. Ale v 95. Uz ne?

Reagovat
JFT97

historie se opakuje, jsme zpatky v devadesatkach

Reagovat
r.mrazik

prosim,vypravej, jake to tehdy bylo

Reagovat
vceradnesazitra

Volal Pelta...

Reagovat
r.mrazik

pelta byl ve sparte az v novem tisicileti

Reagovat
valloire

já ti to můžu vyprávět

Reagovat
Hasan Šáš

To bylo tenkrát, když Sagvan Tofi nosil plísňáky?

Reagovat
valloire

přesně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
adoxx

Reagovat
clinger

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Gratulace Spartě.

Nevím co mě sere víc, jestli nonstop chyby v defenzivě, nebo to (poslední rok a čtvrt docela častý) barcelonský (čti zkurvený) tiki taka s minimem šancí. Každopádně druhá sezóna po sobě, kdy se podělal titul, aniž by proti nám byl nějakej hodně kvalitní soupeř, při vší úctě. Dost na zamyšlenou.

Doufám v šanci pro Kričfalušiho, zbavení se plevelu (Kačaraba, Hronek, Tecl, hostování pro Provoda), a v další nenafukování tohohle obřího kádru (návrat Červa a příchod Chytila beru jako jistotu) - což ale nevyjde, protože předkola že jo.

Reagovat
r.mrazik

vzhledem ke kvalite cinana to je fakt prdel...loni tragicka plzen,letos sparta na vlne

Reagovat
Greny

Tecl dneska gol zítra smlouva do 2025

Reagovat
Rizek

Ty chceš ty Slávisty fakt zabít.

Reagovat
Losinho

Bože na to jsem úplně zapomněl

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja mam pocit, ze uz bylo avizovano, ze i dal bude pusobit ve Slavii. Ale popravde nevim v jake roli, mluvilo se i o becku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Me zacina zas srat Kolar, on nechytne nic navic. Docela by me zajimala jeho uspesnost zakroku.

Reagovat
Losinho

Já ho tam vidím furt mnohem radši než Mandouse. A v lize nikoho místo něj nevidím.

Reagovat
Greny

Tak tam jebnete toho Kinskyho ... Těch pár střel za zápas taky pochyta

Reagovat
Losinho

Já bych šel do další sezóny s Markovičem nebo Kinským jako dvojkou za Kolářem. Ať má Kolář klid.

Smysl v Mandousovi jako dvojce nevidím. Spoleh na něj není a mladý gólmani k dispozici jsou.

Reagovat
Mass

Z těch co mají víc jak 10 zápasů v lize

1. Bajza 80,7%

2. Nita 76,9%

3. Staněk 73,9%

4. Šeda 73,9%

5. Kolář 72,6%

Reagovat
ratusek

Zrovna tu chybu udělá ten, o kterém se mluvilo že je držák a opora. Strašně nevyrovnaní jste. Proti vám stačí nepresovat a vy pak nevíte co s tím. Přitom hráče na to otevřít obranu nebo to vystřelit za vápnem máte. Nevím proč častěji nestřílíte za vápnem když je obrana zatažená.

Jinak ještě otázka. Pokud titul nebude, tak Jindrova pozice je furt silná? Případně by asi rozhodly předkola. Pokud byste endali poháry, tak bych řekl, že končí

Reagovat
Losinho

Je silná, furt je to druhej flek a pohár. Nejsem spokojenej, ale za tohle bych nevyhazoval.

A nedávno i prodlužoval smlouvu. Imho zůstane, i kdyby podělal předkola a v lize skončil zase druhej (za rok).

Reagovat
ratusek

Čoveče tím si nejsem tak jist. Kdyby to bylo jak píšeš, tak bez pohárů, třetí rok po sobě bez titulu. To bych řekl, že už neustojí. Ale to je kdyby, je možný že titul udělá i letos když se Sparta zesere

Reagovat
Losinho

Určitě ustojí, ale měl by nůž na krku. Teď má tu pozici furt silnou, i podle Tvrdíka je 2. místo minimum (alibista, jasný, ale má hlavní slovo).

Reagovat
Pablos

Alibista bych neřekl, spíš normální v tomhle… aby druhé místo mělo hned znamenat průser je přeci blbost. Ale naopak ty poháry jsou určitě hlavní.

Reagovat
Martin9719

Tak ono tohle není Premier league bohužel pro Slavii. Tam by to asi neúspěch objektivně nebyl v té konkurenci, tady ano když vidíš zbytek ligy.

Reagovat
Pablos

Nemůžou si dovolit Spartu nebrat jako konkurenta… ani Vás by vyloženě neměli… nejsme určitě liga o jednom týmu jak někde v Bulharsku apod

Reagovat
Pablos

Navíc jim jde o prodeje dobrých hráčů ven… takže se počítá i s tím, že to někdy nemusí vyjít. Každopádně vždy je důležitý průběh a je jasný, že to po tomhle průběhu budou brát jako i neúspěch, ale na Trpišovo pozici to mít vliv nebude dle mého a dle toho jak to právě Tvrdík prezentoval. Priorita poháry, z toho žijou.

Reagovat
adoxx

Nepodceňoval bych naší ligu. Naopak bych řekl, že kvalitou šla výrazně nahoru oproti letům minulým a ubylo i týmů vyloženě do počtu. Skončit 2. v naší lize (i z pozice Slavie) za mě rozhodně není neúspěch, či podnět k vyhazovu.

Reagovat
Martin9719

No vidíš já si naopak myslíš že to k zamyšlení je a sice už jen proto, že jak mluvíš o těch týmech tak těch je čím dál víc. Jestliže třeba Boleslav právě Slavii není schopná porazit ač Slavie defakto od začátku hraje v 10 ti lidech tak je za mě něco špatně. Dál, úpadek Liberce, Baníku, to Slovácko mimochodem taky není takovej zázrak jak se o něm říká, jakmile jede do Prahy tak to končí klidně rozdílem třídy. Pak tu máš Hradec který se sice hecne a se Slavii neprohraje, ale sledoval jsem víc zápasů a kolikrát to ani na 1. ligu rozhodně není. Slovácku se to v nějakým laufu třeba povedlo, ale absolutně si neumím představit zbytek ligy v Evropě. Samozřejmě tohle je jen nějakej pohled o ničem, to hlavní je podle mě zázemí, trenéři, rozpočet, hráči. S tím prostě Slavia nemůže nevyhrávat tituly.

Reagovat
kilobyte

Tak ale to je spíše dané tím, jaký styl ty týmy hrají. Na každý tým platí něco jiného. Většina má problém, když je nenecháš v klidu rozehrát. Slavia má naopak problém, když je necháš hrát.

Reagovat
Martin9719

Tak to je třeba model toho našeho zápasu s nimi loni před nadstavbou. Celou první půli viz Sparta letos 16% držení míče, 0 střel na bránu. Pak jsme dostali gól, zatlačili, Chorý srovnal a oni do konce zápasu už díky našemu tlaku, napadání a agresivitě nebyli schopni s tím zápasem něco udělat. Takže ano, jdeš-li proti Slavii jejich medicínou, tak uspěješ, ale musíš to umět oběhat.

Reagovat
Martin9719

Jsem rád, že i vy si to uvědomujete. Posrali jste to totiž uplně stejně. Je to další sezona jako přes kopírák s tím že loni jste měli aspoň ty poháry na jaře. Teď už se jen můžete uklidňovat cenou útěchy - Mol cupem. Tady se skvěle hodí věta plukovníka Johnsona z filmu Odstřelovač: "prohrál jsi a já vyhrál, už zase.."....odpověď Trpišovského může přijít v další sezoně, ale upřímně, doufá v to ještě někdo ze Slavie?

Reagovat
Losinho

Já jo. Pořád v tom týmu vidím největší potenciál a Trpiš svoje kvality ukázal už několikrát. Zas bych z něj nedělal lempla.

Ale těch chyb/divnejch rozhodnutí je od loňský zimy hodně. Za mě hodně ovlivnil odchod Nezmara.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rovinu, pro Slavii (i pro vás) byla letošní sezóna poslední šance na titul na hodně dlouhou dobu. Jen za jaro Sparta přejela Slavii o 10 a Plzeň o 23!! bodů a tenhle trend bude pokračovat, protože vy i Slavia v přestupáku oslabíte, zatímco Sparta nemá potřebu prodávat a bude naopak posilovat.

Reagovat
Kiwi-21

Pokud se Sparta dostane do nějaké skupiny pohárů tak bude ztrácet a to hodně

Jinak nejdůležitější jsou hlavně poháry zda tam něco uhraje a nebo ne

Reagovat
Martin9719

Tak zrovna u nás se to nedalo zase tolik čekat i když po podzimu jsme měli slušně našlápnuto. Ale měli jsme LM a titul jsme za dobu co jsme hráli v pohárech udělali pouze jednou pokud vím. Zároveň my jsme klub který je rozpočtem pořád jinde i když s průběhem sezony jsme měli na titul možná větší šanci než loni, což je prostě fakt, takže selhání z naší strany taky.

Reagovat
Tromas

No, aby to nedopadlo jako po titulu v roce 2014 a skoro dekádu dlouhé čekání na titul.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak jestli sparta přejde přes předkola, tak velmi pravděpodobně bude na podzim hodně ztrácet. I když posílí, stejně bude mít slabou lavičku.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Plzeň minulou sezónu měla i dost štěstí, ale máš pravdu. Tu velkou rotaci nechápu. Rotace je potřeba, ale ne taková. To mohlo mít vliv na sebevědomí ve venkovních zápasech.

Reagovat
Martin9719

Měli jsme formu, bojovnost a nasazení. To je to, co nás letos o titul připravilo, protože mít těch ztrát o něco málo míň tak jsme stále ve hře. Máme teď 2 zápasy vyhraný asi z 10-11, stačilo jich mít místo toho třeba alespoň 6 výher (což pořád není moc z tý šňůry) a kde bychom byli.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jo, to samozřejmě taky. Proto jsem vám titul přál.

Reagovat
KnoxXx

Nie je treba, kedze ani Slavia nie je taky tim, ako sa z nej nepochopitelne robi (v sucasnosti, nehodnotim 3-4 roky stary tim).

Reagovat
7kaka7

Slavie zažívá nejlepší období v novodobé historii, takže 2 roky bez titulu, v období kdy Plzeň lepí rozpočet jak se dá a Sparta x let tápe jak má vlastně vypadat, jsou objektivně obrovské zklamání (letos teda ještě není konec)

čekal jsem, že nás po vyrovnání ve druhé Slavie půli přejede.. ale ono opravdu tahle destruktivní taktika, s trochou štěstí, platí na

Slavii nejlépe.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt těch podzimních zářezů proti Spartě, tak se už dnes slavil titul, takhle se to o týden odkládá, ale v derby by to bylo o hodně sladší a zkorumpovaní rozhodčí o ten pocit Spartu připravili

Reagovat
Kiwi-21

Nebýt toho nadržovaní v posledních kolech tak jdete do zápasu z 2 místa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, uznat se dá maximálně to Slovácko, kde by místo bodu byla nula (i když i v tom zápase byly špatně posouzené situace i proti Spartě), takže by pořád byla Sparta 1. a teď měla náskok 4 body. Jen na podzim rozhodčí Spartu připravili o 6 bodů a bylo to tak do očí bijící, že to uznal i úhlavní nepřítel (Tvrdík). Na jaře hrála Sparta taky dlouho proti lehce nakloněné rovině, až od přátelské návštěvy DK v kabině rozhodčích se to srovnalo.

Reagovat
Kiwi-21

Prd ani v Liberci neměla být ani 1 penalta na Slovácku samozřejmě vůbec ne totálně vymyšlená

Slavia měla taky neuznaný gól v Liberci co měl být

Ale je to fuk máte nejvíce bodů tak užívejte titul

I když dnes jste to vyloženě uhaluzili více než Plzeň v minulosti ale to je fuk

Reagovat
$$CaptainKokotko

To by se mohl slavit titul už na podzim no

Reagovat
Beči

No, rozhodně to nebyl pohledný zápas, Slávka samozřejmě tlačila, měla daleko více ze hry a my jsme hráli přesně tak, jak jsme potřebovali a jak se na Slávku hrát musí - hnusně, úsporně, se smrtícími stadardkami a k žádným vážným šancím jsme je nepouštěli, až na ty gólovky. Pencle podle mě jasná, Mabil to udělal dobře a Ogbu, ač je to skvělý stoper a totální defensivní monstrum to zahrál s prominutím jako idiot, úplně zbytečný faul. Ale pro nás jen dobře.

Doufám, že to ještě neposereme a ten titul po devíti letech konečně dáme. ACS

Reagovat
Martin9719

Sparta zvítězila zaslouženě, tentokrát o penaltě není pochyb, i když si bude půlka národu myslet, že neměla být, protože byla za brankovou čárou. Chtěl bych moc poděkovat Slavii do jaký debilní situace nás dostala, a sice že budeme v posledním zápase k tomu všemu co teď zažíváme ještě dělat sparing partnery pro slavící Spartu, takže dík jste skvělí.

Sparta konečně zjistila, že proti Slavii se opravdu nemá hrát otevřený fotbal a není ji ani třeba chtít porazit, vycházela ze stejnýho modelu jako my loni. 16 % držení míče v půli, žádný střely (možná 1) - stejný údaj jako jsme měli my loni v zápase doma se Slavii před nadstavbou a za co nás celej národ posílal pod kytky (že mě to překvapuje). Jsem zvědav co se na tohle téma napíše o Spartě letos. Slavii prostě nepotřebuješ porazit, tu potřebuješ ubránit a ona se v dalších zápasech porazí sama. Už druhý rok po sobě se nechal Trpiškovský vykoupat ve stejným rybníku a patří mu to, protože nedokázal prakticky nic změnit. K tomu ještě přidal ostudu v pohárech. To že Slavie vyhrála Mol cup - tím se za mě nemůže uklidňovat ani náhodou. To co jsem avizoval už před sezonou se potvrdilo.

Reagovat
Bakary3

Fakt někoho zajímá, co bude dělat Plzeň v posledním kole tvl, není zač

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Martin9719

To se ještě uvidí v příštích 2 kolech zda to někoho bude zajímat.

Reagovat
Bakary3

Fakt? Tak proč brečíš, když se to teda teprve ještě uvidí?

Reagovat
Martin9719

Protože tomu nevěřím, ale vám pak nemusí nic jinýho zbývat.

Reagovat
Bakary3

Aha, ses do toho trošku zamotal

Reagovat
goodbay

Vyhra super, ale vzpomnel si nekdo na sezonu 2007/08, 3 kola do konce, Sparta naskok 4 body a rozhodujici hlavicka Repky proti Bestovi?

Reagovat
goodbay

Letos Slovacko venku, kde Sparta prohrava. S Plzni take nevitezi casto a Bohemka je nevyzpytatelna. 4 body je jeste opravdu dost.

Reagovat
kilobyte

Slavia ten los nemá o moc lehčí. Jako jisté to Sparta nemá, ale pro Slavii už to bude hodně složité.

Reagovat
KingMaster13

Tak víš co Sparta se teď může zesrat že to má fakt na talíři (přitom ti soupeři fakt nejsou jednoduchý) a ze Slávie ten tlak může spadnout a vše v klidu vyhrát. Nicméně je na 99 % hotovo, pochybuji že by se našel druhej Řepka a tohle už doklepete

Reagovat
kilobyte

Já si myslím, že bychom se možná zesrali, kdyby to byla remíza a my vedli jen o 2 body. Ale takhle nás to spíše nakopne. Další zápas je až za týden, takže se dáme fyzicky dohromady a Bohemku doma prostě musíme dát. Potom co byli doma slabí a venku silní, si to zas nějak prohodili a teď venku schytávají debakly. I se Zlínem dostali.

Možná vám to trochu pomůže, ale stejně si nemyslím, že vyhrajete všechno. Jestli Plzeň ještě v nějakém zápasu zabojuje, tak to bude s vámi.

Reagovat
KingMaster13

Plzeň to má hodně na salámu už. Tu si myslím že porazíme my i vy. To spíš ta Bohemka a Slovácko čekám že budou kousat (tam se hraje o 4. flek). My jak naschvál si myslím, že vyhrajeme teď všechno aby nás to na konci o to víc sralo

Reagovat
kilobyte

Ale Bohemka je teď venku fakt tragická. Nám se včera dostal do formy Haraslín. Po tom gólů úplně ožil. Kuchta mi taky připadal takový živější, potom co zvládnul pár soubojů. Kairinen si odpočinul. Karabec v posledních zápasech ukázal taky formu. Vrátil se nám Sorensen.

Jak to vypadalo s naším kádrem na přelomu dubna a května špatně, tak teď si myslím, že jsme na tom dobře. Nevěřím tomu, že bychom v momentální situaci udělali o 6 bodů méně než Slavia. To by nám muselo vypadnout dost hráčů (zranění/forma). Přitom je to spíše naopak, že se nám vrací.

Klidně bych si tipnul, že uděláme 7-9 bodů.

Reagovat
Pablos

A při rovnosti bodů by Slavia byla druhá jo ? To se počítá jen ten jeden zápas v nadstavbě ?

Reagovat
kilobyte

Bere se v úvahu pořadí po základní části.

Reagovat
Pablos

aha dík... já tohle vždy přes ten rok zapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
inferno08

Nevzpomněl, protože to nebyla hlavička, ale hozený míč do ksichtu.

Reagovat
goodbay

Ajo, mas pravdu.

Reagovat
Coutinho10

aspoň můžeme klíčový hráče od příštího kola, možná bych dal klidně celej A tým poslat na Béčko, ať udržíme 2. ligu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ratusek

Počkej to uplně nejde ne? Že byste tam nasadili celé áčko. Nebo jo?

Reagovat
Cotton

V okresních soutěžích je myslím limit 5 hráčů áčka, tak snad to tam mají stejně. Ať si nemyslí, že jsou něco víc!

Reagovat
Greny

Jsou tam maximálně už jen dva hra i ze soupisky otázka je koho mají napsaný na soupisce acka

Reagovat
Coutinho10

upřímně nevím, jestli a jaká je horní hranice možných hráčů z A týmu poslat za B tým, ale pokud není, tak bych to tak udělal

zítra bych neváhal tam dát do základu hráče, co dnes nezasáhli z lavičky a příště všechny

Reagovat
Cotton

Takže příští týden sázím barák na Slavii B

Jinak ta Sigma B mě dost překvapuje. Hrají klidný střed i bez hráčů áčka.

Reagovat
Coutinho10

já Sigmu B viděl zrovna proti nám a jako mají tam taky dost hráčů, co mají zkušenosti z A týmu, až jsem se divil, co všechno za jména tam mají, takže mě to až tolik nepřekvapuje

jo, teď už musíme, hlavně zítra bezpodmínečně, protože pak je Karviná venku a nepříjemná bude i Líšeň, ale ta je doma, tak doufám, že to zvládneme a poslední v Prostějově by se mělo taky bodovat, tak uvidíme

Reagovat
Gedofrey

Tak oni už v MSFL loni neměli co dělat. Tam byli o dva parníky před zbytkem soutěže.

Reagovat
kilobyte

Tak oni mají dost zkušených hráčů už přímo v béčku.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Losinho

A bude sestup.

Reagovat
Coutinho10

nesmíme tam dávat Hronky, Hromady atd., ale ty lepší

Reagovat
Losinho

Radši bych viděl některý z béčka v áčku než naopak

Reagovat
Coutinho10

to se nevylučuje a byl bych pro, ať si hráči B týmu zkusí nadstavbový zápasy a hráči A týmu naopak zachrání 2. ligu

Reagovat
Greny

Tak to hodně štěstí zrovna před zapasama s Karvinou myslím a Líšni... To je tak pět zraněnéch

Reagovat
Kang & Kodos

NAZDAAAAAAR

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Rizek

Černý se doučí Angličtinu a hurá do Evropy. Tohle je pan rozhodčí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wwwx

Slavia má komplex. V posledních dvou letech další zápas o všechno, který nezvládala - Ferencvaros, Plzeň, Kluž, dnes Sparta. Před jarem měli 5 bodů nískok, teď mají 5 bodů ztrátu - tolik k tomu kdyby někdo namítal nějaký bláboly o zásluze, držení míče, předvedený hře, nebo jakákoliv jiná nepodstatná houna. Potěší dvojnásob, když to je jedna z mála situací v dnešním světě, kde čínskej bolševik dostane přes prsty.

Reagovat
inferno08

Tak hlavně, aby neměla Sparta komplex v předkole.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jj, v Pekingu dneska Si nespí

Reagovat
wwwx

Mě by to neskutečně sralo, kdyby můj klub vlastnil genocidní diktátorskej komunistickej režim, zvlášť, kdybych měl část svý identitiy založenou na brečení na ústrky od komančů. Ale to už je pak podle gusta každého soudruha, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

JJ, děkuju za osvětu, ode dneška jsem přestal fandit Slavii. Máš pravdu, tomuhle fakt fandit nemůžu. Hrůza běs. Ještě jednou díky.

Reagovat
Mass

Část akcií Sparty taky patří Číňanům, na to si zapomněl?

Reagovat
wwwx

Ano, skrze 10 % podílu u minoritního vlastníka. U SKS 99.98 % klubu. Aneb kdo z těch dvou klubů je vlajkovou lodí manifestické činské soft power v ČR?

Reagovat
Mass

Ani jeden. Jde o investici, CITIC je investiční firma a klidně podíl ve Slavii prodá, pokud bude dobrá nabídka.

A je lepší vidět Slavii s dobrým čínským investorem, než se špatným českým investorem (Natland/Řebíček).

Ten tým sou hráči, trenéři , historie, přátelé, atmosféra, ne nějakej ředitel čínský banky, případně Čínská lidová republika, který oficiálně CITIC patří, jako všechny velký firmy v Číně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mass

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
andrew96

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Smoula14

Reagovat
verv

Reagovat
emisarpravdy

Sere mě to hrozně. A hlavně mě sere ta ostuda Tvrdík. Je to pro mě peklo. Ale prostě jsem Slávista, musím to vydržet.

Reagovat
emisarpravdy

Teda ještě abych upřesnil. Ten Zvrdik mě sere víc. To, že nás vlastně Cinani si ještě dovedu Jakš taks omluvit tím, že to je prostě na západě u fotbalových klubů běžný

Reagovat
Lof

Reagovat
Cotton

FNL OT: Líšeň posere závěr stejně jak loni? Jinak teda někoho z ligy nejspíš čeká výlet do Drnovic, tam si ligoví hráči uvědomí, že sestup by znamenal hrál na takových místech každý týden, a začnou se snažit.

Opava snad nespadne

Reagovat
inferno08

A jestli hráči Vyškova pojedou třeba do Zlína, tak si řeknou, že vlastně není o co stát a vyserou se na to

Reagovat
Rizek

Reagovat
Cotton

taky pravda

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň dělá všechno proto, aby se do baráže nedostala, ale má to letos těžký, ostatní ji v tom dost konkurují.

Reagovat
Messiáš

Komedie

Reagovat
Mass

Je tu někdo objektivní (tzn. asi někdo kdo nemá rád Spartu i Slavii stejně ) kdo by ohodnotil penaltový zákrok? https://tv.isport.blesk.cz/video/8359177/sparta-slavia-ogbu-fauloval-ve-skluzu-mabila-sokujici-penalta-v-zaveru.html

Reagovat
Cotton

Byla

Reagovat
kilobyte

Někdo takový existuje?

Reagovat
Mass

Možná někdo z Brna nabo Ostravy

Reagovat
Greny

asi se k tomu nebudu vyjadřovat

Reagovat
Mass

Zatim teda koukám že sem dostal jen odpovědi od nejméně objektivních diskutérů na ef, takže máš asi pravdu, že tady to nemá cenu se ptát.

Reagovat
Greny

Tak spíš jinak, proč to podle Tebe neni penalta?

Spíš se divím že si nestezujete na ten souboj Provod vs Krejčí tam bych řekl že taky byla penalta....

Sparťani nemají takhle moc na co, jedině na gol Tecla tam to vypadalo všelijak s ofsajdem

Reagovat
Mass

Já sem ale nechtěl svojí otázkou prezentovat svůj názor, nejsem moderátor ČT

Mně samotnýmu přišla pískatelná, ale že se i pískat nemusela. Vyloženě tim skluzem nešel do hráče, dokonce to vypadalo, že i hrál balon a Mabil na něj došlápl a upadl. Na druhou stranu, za takový skluzy se dávají žlutý, i když netrefíš hráče, protože je to právě nebezpečný kvůli tomu špatnýmu došlápnutí. Každopádně chodit tam takhle do toho Ogbu neměl, to je jediná jeho nevýhoda, že do všeho jde moc hrr.

Reagovat
Tevezinho

offside

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

bylo na Douděru, ale přihrávka od Provoda....ta byla jasná:

https://ibb.co/jG909cR

https://ibb.co/ccgwSmJ

a offside to taky nebyl: https://ibb.co/0p7Zt9B

na druhý straně bych nepochyboval o zásahu VARu

Reagovat
Tevezinho

Myslel jsem, že to byl offside. Nemáš spíše video než screeny?

Reagovat
Neon

offside to nebyl, ale mám pocit, že Krejda hrál bezpečně míč.

Reagovat
Coutinho10

pokud míč, což mi nepřišlo, tak i s nohama Douděry, což se už běžně píská jako faul...dřív možná ne, ale poslední roky už jo

Reagovat
kilobyte

Ve vápně se míč s nohama nepíská.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem si myslel, že byl, ale nakonec ne....tady ještě pozdější screen, kdy míč už je dávno odehraný...není moc vidět, je u ruky toho prvního hráče Sparty a i tak ještě není Douděra v offsidu

https://ibb.co/pj079xn

Reagovat
Coutinho10

jinak video bohužel nemám nebo jestli poradíš nějaký osvědčený program, můžu zkusit

Reagovat
Coutinho10

Takže VAR nemůže opravit chybně odmávaný offside, když pak následuje penaltový faul...

https://twitter.com/LudekMadl/status/1657497291337392128?t=MMc6qGdkzaLmPthKtCeOjg&s=19

Ta možnost využívání VARu fakt na dvě věci , když, nelze opravit 2 chyby, ale v uvozovkách jenom jednu (offside či penalta)

Reagovat
Nuno čomes

Kde je ten faul, dotyk, kontakt, whatever?

Reagovat
Coutinho10

nemám video, ale i ze screenu se to dá posoudit, ikdyž Douděra tomu občas přidává, tak tady si míč přikrejval a Krejčí to na dlouhou nohu bral všechno i s Douděrou a že by jenom vypíchnul míč, tak to tak opravdu nevypadalo

Reagovat
r.mrazik

obcas pridava...

Reagovat
$dolar$

Ja teda opravdu nenavidim oba kluby.

Reagovat
Kiwi-21

1 dojem co to k...a je ??

Že to penalta není

Ale objektivně po opakovačkách nejspíše ano byla

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla 100%, ale 99,7% a to se podle mě má pískat.

Reagovat
Pablos

Mabil si zasekne míč a nemůže se k němu vrátit, protože mu Ogbu skočí pod nohy …co na tom hledáte za vědu ? Špatný zákrok no.

Reagovat
Pablos

Resp. pokračuje ve skluzu pod nohy Mabila

Reagovat
Well

Za mě taky jasná, nešťastný zakrok, souper už neměl s míčem co udělat, ale vzal prostě nohy, docela hloupost tam takto jít.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Martin9719

Objektivně prostě váš jindy hrdina stoper jde absolutně nesmyslně do skluzu v 95. minutě (kdy Mabil nemá podporu) a podrazí hráče. Penalta jasná a pokud k zákroku došlo za brankovou čarou tak se zákrok vrací kolmicí od místa přestupku do hřiště - tudíž do pokutového území. Penalta, tečka.

Reagovat
Salfovic

Šedá zóna.

Reagovat
C-M@ster

Ta penalta byla.

Na druhou stranu aby Sparťani nejásali, Slavie měla jednu kopat taky: https://twitter.com/Sima_Ondra/status/1657460785176625154/video/2

Reagovat
r.mrazik

achjo...padak Doudera...

Reagovat
kilobyte

Mě to teda přijde, že ho hrál přes míč. Ale těžko posoudit, jestli ten pixel je míč nebo noha.

Reagovat
Martin9719

V ofsajdový pozici asi těžko.

Reagovat
fenixLFC

ja nefandim ani jednemu a netusim teda co je na tom diskutabilne hore sa spomina ze to bolo mimo ihrisko, nebolo, zakrok bol na ihrisku a dopad mimo. takze uplne rovnake ako faul pred vapnom s dopadom donho nie je penalta. a najskor som chcel pisat ze to je podobne ako ked hrac prepadne cez brankara a je to penalta, ale tu ho predsa len trafil, aj napriek vyskoku. tu fakt nie je co spochybnovat

Reagovat
jsemdement

Reagovat
frankiefcb

Za mě ano.

Reagovat
oddy

Jasná.

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
Laliga

Pred zápasom vsadil že Sparta bude kopať penaltu. A to absolútne nesledujem českú ligu. Nevedel som ani ako vyzerá tabuľka. Penalta ale jednoznačná. Neviem o čom sa presne polemizuje?

Reagovat
Greny

Kuchta na přestup ve Sparte

Reagovat
Pablos

Za kolik se ví ?

Reagovat
ACSeRw!n

100m

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Salfovic

Posílat peníze do Ruska

Reagovat
Neon

jen dneska jim spadly dvě stihačky a tři helikoptery v ceně asi šedesáti Kuchtů, bych byl v klidu

Reagovat
Salfovic

To máš jeden, dva Kuchty, další hnojivo a máš novou stíhačku.

Reagovat
forrest

10 let Sparta bez titulu, tak ji to trochu prejme…

Reagovat
inferno08

Nasrat

Reagovat
Salfovic

Jenom 9.

Reagovat
Jolly Roger

Ne.

Reagovat
emisarpravdy

Nedá se nic dělat. Posrali jsme si to sami. Nejen tím, že tam Ogbu šel prostě hloupě, ale hlavně plichtama v Teplákách, v Liberci, v Bolce, s Hradcem a prohrou v Budějkách. I ta vymyšlená penalta na Slovácku by nic neznamenala, nebýt těch ztrát. Ještě negratuluju, je tam jiskřička naděje, ale asi je hotovo.

PS: TECL KANONÝR!!!

Reagovat
wwwx

Reagovat
Mass

Ty plichty a hlavně Budějky nás staly titul spíš.

Standa má 11+6 tuhle sezonu, 4. nejlepší hráč bodově v lize, úspěšnost střelby má lepší už jen Jurečka a Krejčí, hodně dobrej počin na to , že většinou jen střídal.

Reagovat
emisarpravdy

Přesně, vůbec nechápu ten kotel co od spousty lidí dostává. 11+6 je dobrej počin. Škoda jen, ze to asi nebude vysperkovany tím sedmým titulem.

Reagovat
Mass

Ty předchozí sezony byly bodově o dost slabší. Tuhle měl dost dobrou, asi druhou nejlepší v kariéře. Navíc se proslavil tim, že nedával jasný šance, i když jindy zase něco trefil. Přece jen, ve Slavii má útočník mnohem víc šancí než jinde, minimálně 10 gólů by mělo být pravidlem, ne výjimkou jako u Standy.

Reagovat
Selänne

Snad dostane novou smlouvu.

Ale žerty stranou, na jaře dal jedinej gol. Jestli ho Jindra bude chtít podepsat i třeba jenom na rok, tak se zbláznil. Čím dřív se Slavia zbaví Hromady, Tecla nebo Kačaraby, tím líp pro ní. Ale přeju si opak, to je jasný.

Reagovat
Mass

Opravdu si myslíš, že se dají sehnat lepší hráči, kterým nevadí většinou vysedávat na lavičce?

Reagovat
Well

V Realu byl Bale, tomu to vůbec nevadilo, ale chtěl trošku vyšší plat.

Reagovat
Mass

Jj s Hazardem dobrá dvojka. Ale když už seš u toho Realu, Tecla, Hromadu a Kačarabu bych spíš přirovnal k Nachovi, Vasquézovi a Asenciovi. Prostě hráči, který nejsou top, ale mít je v týmu se určitě vyplatí.

Reagovat
Selänne

A opravdu Slavie potřebuje hráče, kterým nevadí vysedávat na lavičce?

Reagovat
Mass

Ano. A potřebuješ hráče do rotace. Navíc kluci z juniorky ve druhý lize bohužel ukazujou, že na tu první ještě nemají.

Reagovat
Mass

Ano, potřebuje hráče do rotace a mladý hráči z béčka ukazujou, že na to ještě nemají.

Reagovat
emisarpravdy

Tak zrovna tuhle sezónu se ukázalo jak dovede být Hromada platnej.

Reagovat
Selänne

V jednom zápase proti Spartě. Nejsem si úplně jistej, jestli je tohle měřítko.

Reagovat
Mass

Pleteš se. Odehrál toho celkem dost a byl vždycky platnej.

Reagovat
Mass

Těch zápasů bylo víc než jeden.

Reagovat
emisarpravdy

Taky se dnes ukázalo jak chyběl Sevcik. Pár minut na hřišti a hned najde Standu

Reagovat
Salfovic

OT: Není tu nějaký odborník na koeficienty a postupy do pohárů? Jak by to bylo, kdyby nastala následující situace. Top4 SerieA Neapol, Lazio, Juve, Inter. A k tomu AC vyhraje LM a AS EL. Všichni postoupí do LM?

Reagovat
Coutinho10

myslím, že se to někde řešilo už a výsledek takový, že by 4. tým v Serii A o tu LM přišel

Reagovat
Pablos

Počet té dané země se nezvyšuje… vždy z toho má výhodu někdo jiný…

Reagovat
Salfovic

Ale vždyť po té sezoně, kdy Slepice přišly o LM kvůli vítězství Chelsea v LM se přece nějak měnila pravidla, že místenky z ligy do LM jsou pevně daná, ne?

Reagovat
Coutinho10

max. je 5 míst pro LM pro jednu zemi a přednost má výhra v LM a v EL než 4. místo v lize

Reagovat
Salfovic

Takže se to změnilo tehdy, když získal vítěz EL postup do LM.

Reagovat
Coutinho10

jj, respektivě nikdy žádná země neměla 6 účastníků v základní skupině LM ne ?

a tím, že vítěz EL začal chodit do základní skupiny, tak to teoreticky může být překážka pro 4. tým v lize, když i obhájce LM by to nedal z ligy

Reagovat
fenixLFC

nemala, 5 je maximum. anglicania tusim mozu mat za urcitej konstelacie 10 timov v poharoch, ale v LM je maximum proste 5. v takej situacii by 4. z ligy siel do EL predpokaldam

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
Pablos

no nemám pravdu... zvyšuje se... ale max na těch 5 v LM jak píšou kluci dole.

Reagovat
Pablos

*takhle vlastně nahoře

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
O.Giroud

To už neni náhoda, Sparte to tento rok futbalový Boh praje. Nebol Priske vyhadzovaný? ci co sa zmenilo

Reagovat
7kaka7

Všichni trenéři ve Spartě, za posledních 20 let byli vyhazování a nakonec i vyhození to, že sezónu nedohráváme s Horňákem beru jako Priskeho největší úspěch, který se moc nedoceňuje... Titul by byl letos příjemný bonus.

Reagovat
Salfovic

Vždyť se skoro celej podzim předháněl se Štramákem.

Reagovat
7kaka7

Btw Krejčího penalty v záplavě nenávisti se zapomíná ocenit, že proměnil 4 klíčové penalty v řadě, v dost vyhrocených situacích, každou v podstatě musel dát. I o dost lepší hráči by se za to nemuseli stydět.

Ale ty jeho karty za keci mě serou... Teď reálně hrozí, že kapitán bude chybět poslední dva zápasy, ve chvíli kdy je titul takhle blízko. Dával bych mu velký flastry za karty mimo hru, nebo klidně naopak bonus, když je dostávát nebude.. prostě ať to nedělá

Reagovat
Greny

Když ho budeš měnit, může být výkonem poloviční

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo dvojnásobnej. Nikdy nevíš.

Reagovat
7kaka7

Reakce níže

Reagovat
Coutinho10

dnes jí měl primárně za to zakopnutí míče, ale pak i rozhodčímu nadával, což bylo dobře vidět, ale bacha by si na to dát měl...v LM předkolech se s ním rozhodčí mazlit nebudou

Reagovat
Neon

no snad i kvůli tomuhle ještě rok ve spartě zůstane, a až se definitivně v tomhle umravní, tak půjde ven.

Reagovat
7kaka7

Za kecy nebo za zakopnutí míče je pro mě stejná kategorie.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale taky jsme párkrát viděli, i v naší lize, kdy rozhodčí neměl slitování a klidně vytasil 2 žlutý karty během chvilky....nevím, jestli třeba v LM předkole, kdyby Krejčí zakopnul po odpískaným faulu míč, dostal žlutou a pak by rozhodčímu následně nadával, tak že by mu na 100% nedal i druhou....klidně by mohl, tak by si to měl uvědomit, že když je kapitán, tak to neznamená, že může všechno

Reagovat
kilobyte

Tak v pohárech se nebude hrát se Slavií. Letos dostal 7 karet a 3 z nich byli proti Slavii. Prostě je na derby až moc nabuzenej.

Jinak se dost zklidnil a v Evropě si nedovolí tolik jako v lize.

Reagovat
7kaka7

Že nadává rozhodčímu a dostane za to žlutou mi nepřijde, že by pozitivně ovlivňovalo jeho výkon chápu jak to myslíš, ale emotivní může zůstat i bez toho aniž by za to fasoval karty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak emoce opadly, je nutné napsat jednu důležitou věc. A sice, že je Trpisovskeho ostuda, stejně jako celého realizačního týmu i hráčů, že nejen, že nevyhráli, ale oni ten zápas navíc i prohráli, když měl soupeř 17!, slovy sedmnáct procent držení míče. Pokud je Trpisovsky fanoušek PL a vidí tam každý týden Guardiolu, který naučil svůj tým kontrolovat nejen držení míče, ale hlavně hru, tak by si měl jednoznačně stoupnout před zrcadlo a říct, že to dneska posral. Protože není možné, aby tým, který chce vyhrát titul nedokazal zvládnou zápas, ve kterém má 83% držení míče. A ještě jedna věc. Nejen, že nedokázali zvládnout zápas, ale nevyhráli ani na střely (7:7). Bylo úplně jasné, že Sparta s 2 bodovým náskokem zaleze a nebude hrát žádný hura fotbal. To věděl každý. A Slavia si s tím nedokázala poradit. Takže pokud chce Trpisovsky vyhrávat zase tituly, tak není možné, aby s 83% držením dokázal prohrávat zápasy.

Reagovat
Mass

Trpišovský to určitě dnes posral tím, že poradil Kolářovi, aby nechytal přímák, při druhym gólu aby se tam Jurečka motal jak trotl a 3x se to od něj blbě odrazilo a při třetim aby Ogbu vletěl pod nohy neškodnýmu Mabilovi. Měl by se stydět!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vůbec nechápeš vo co gou. Chyby se ve fotbale dějí, ale tady jde o způsob, jakým Slavia dovolila Spartě vyhrát zápas. Oni neměli vůbec dovolit takový počet střel, měli jim dát pětku a jet domů. Ale na to tvůj mozek asi nestačí.

Reagovat
Mass

Sparta nejsou Pardubice, ale klub se stejnym ne-li vyšším rozpočtem,ty Centrální mozku lidstva

Reagovat
DieFohlenBMG

Mladý Krejda měl dostat rudou, zakopnutí míče a pak řval na rozhodčího. Minule mu ten samý rozhodčí za kecy dal kartu, dneska ne.

Reagovat
oli9

Penalta jasná, Sparta i s tím honem s hrála prostě vyhrála a takové západy dělají titul...

Ovšem proč VAR neřešil tohle

Když už u nás máme ten metr a penalta a takový v predeslich zápasech

https://twitter.com/FilipFuchs1/status/1657469789793648640?s=20

Reagovat
Coutinho10

i tato se nám dala zapískat

Reagovat
Salfovic

Doufám, že se brzo vyjádří Tvrdík, jak je spokojen s výsledkem své urgence ohledně řezání Sparty Tomu říkám vlastňák století.

Reagovat
r.mrazik

covece asi ze stejneho duvodu,proc nepiskl faul stanka a nguyena na kuchtu

kazdopadne tady aspon Kovar hral prvni balon

Reagovat
Bakary3

No... Tak zrovna od Staňka byla úplně jasná a byla chyba, že se nepiskalo

Reagovat
r.mrazik

Chyba to byla.

Každopádně tady hrál aspoň první míč.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
kilobyte

Kdy v předešlých zápasech se taková kopala?

V zápasech Sparty jsem viděl horší zákroky brankářů, kdy nejdříve sundali hráče a až pak chytili míč a nic. Staněk a Vliegen

Reagovat
mistr129

Vliegena jsem neviděl, ale Staněk byl jasnej a myslím, že to tu tvrdili i sparťani

Reagovat
kilobyte

A přesto se nekopala a kromě sparťanů s tím byli všichni v pohodě. Naopak to viděli jako čistý zákrok. Teď byl podobný zákrok proti Spartě a najednou je to hned jasná penalta.

Reagovat
mistr129

Já sparťan nejsem a taky jsem říkal že to je penalta

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-29-kola-sparta-drzi-krok-se-slavii-619363/?forum=1#post14243229

(nevím jestli odkaz vede přímo na příspěvek, kdyžtak si dej do vyhledávání "5:1")

Reagovat
kilobyte

Já tam teda vidím, že píšeš, že Sparta měla v posledních 5 zápas 1 sporný moment proti sobě. Nic o penaltě jsi tam nepsal.

Jsem spíše čekal, že ten 1 sporný moment myslíš tu červenou pro Kašu.

Reagovat
mistr129

Zkoušel jsem najít něco, kde jsem to psal přímo, ale nenašel, takže lepší argument nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nejspis rozhodnuto, tak co tymy pristi sezonu, uz se vi koho se budou chtit obe S zbavit nebo o koho bude zajem z venku, pripadne nejaky nakupy? A ma na Slavii v predkolech nejaky vliv ze vyhrala pohar nebo to bude porad stejny?

Reagovat
Coutinho10

podle všeho budeme hrát 3. předkolo EL, ale hráli bysme ho asi stejně, ikdyby se pohár nevyhrál, protože by ta pozice v EL na nás spadla jinak za 2. místo v lize, když Sparta má LM předkolo

Reagovat
smazaný uživatel

vazne El? ja mel za to ze krome mistra vsichni jen Ekl

Reagovat
Coutinho10

jj EL, z ligy je 2. - 4. místo EKL, ale Mol Cup dává 3. předkolo EL viz minulou sezonu Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz dame to 3.predkolo EL tak mame jistou skupinu EKL?

Reagovat
Salfovic

Jo.

Reagovat
Coutinho10

přesně tak

Reagovat
Greny

Nejsem si jistej .. ale v případě že by Inter nebo AC vyhrálo LM a nebylo na pozici zajišťující LM v lize že vás to posune jinam snad druhé predkolo

Reagovat
Coutinho10

mám pocit, že už ne, ale dřív to tak bylo např. u LFC po výhře v 2005, pak startovali myslím v 1. předkole

Reagovat
mistr129

Druhé předkolo EL neexistuje

Reagovat
JessePinkman

Jelikož přeji Spartě a ke Slavii cítím za poslední dobu opravdu nenávist, tak včerejší derby skončilo skvostně.

První derby v životě na stadionu a ty emoce a konečná euforie z výhry byly takový, že na to nikdy nezapomenu.

Když jsme jeli na zápas, říkali jsme si, že by to mohl rozhodnout v nastavení z penalty Krejčí, aby Slávisti mohli brečet.. povedlo se.

Titul je blízko, blizoučko...

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Pablos

tak jsem měl odhad správnej

Reagovat
mistr129

šťastný to život, když je hlavní, aby někdo jiný brečel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už snad Zlínu nepomůže nic.

Reagovat
KingMaster13

Příští týden jim musí zasadit úder Pardubice, což by mohli protože doma hrajou o dost lépe. Ale furt jsou schopni dostat pod sebe Brno, ztrácí 4 body, což by jim v případě výhry nad nima a prohrou s Pardubkama nestačilo, takže rozhodne Baník jestli je porazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Zlín může dělat cokoliv, ale když jdou proti tobě rozhodčí, tak ses bez sance. Zasrany Teplice se zase zachrání a budou oxidovat i další sezónu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

Tak ani Zlín nebo ty další dva nejsou pro ligu nějaká výhra

Reagovat
run

zasraný Teplice hrajou pod Frťalou dobře. neprohrály teď 5 zápasů v řadě a v první půli si mazaly ševce na chleba. pak se teda zbytečně zatáhly a bály o výsledek, ale sudí byl marnej na obě strany.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno stejně nespadne ale mohlo by!

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Švancara. Kdyby všechny money neprochlastal a neujebal za děvky

Reagovat
ACSeRw!n

Nita

Reagovat
Kily

prý jste nám už lehce vyrabovali akademii a s Plzní a Slavií si rozebrali nejlepší mladé kluky, možná by nebylo na škodu i gesto na druhou stranu, jako třeba prodloužit Nitovi smlouvu a poslat ho sem na další hostování. A vzhledem k tomu, jak jste k nám kdysi poslali Haška a na cestu mu zabalili šest mladých kluků, kteří tady měli sbírat první zkušenosti, by to hostování pro nás tentokráte mohlo být úplně zadarmo

Reagovat
kilobyte

Nestěžuj si, nebo vykoupíme z Brna Haška (možná bychom spíše ještě něco dostali) a pošleme vám ho tam znovu.

Reagovat
Kily

už budu hodnej

Reagovat
Salfovic

Vždyť mu teď končí smlouva, ne ?

Reagovat
Kily

jj, ale to by doopravdy musel jít strašně dolů s platem (teď má 800 tisíc měsíčně a my hradíme jen deset procent), abychom ho mohli udržet. Kouká se hezky na to, jak to prožívá, po vstřeleném gólu sprintuje radovat se za spoluhráči a po domácí výhře si děkovačku užívá se dvěma ratolestmi, které si jde vyzvednout na tribunu, ale tohle bude finančně neřešitelné, vlastně tady v tuhle chvíli neznám nikoho, kdo by to bral za aspoň trochu reálné

Reagovat
Salfovic

Teď koukám, že jsi psal ať ho prodlouží

Reagovat
kilobyte

U něj mě víc než to, jak byl dobrý na čáře a výborný při penaltách, bavilo, kolik energie dal do radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kupte Markovice, ten takovy ranec brat nebude a stejne se u vas chytil a ve Slavii beztak sanci nedostane nikdy.

Reagovat
Kily

nedávno před ním při absenci Nity dostal přednost Budínský, navíc Markovič žádná jistota nebyl, o něj asi usilovat moc nebudeme

Reagovat
Zdechlina

Zlíneček

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bude to ještě napínavé

Reagovat
Slovácký trojboj

To bude. Snad je ještě přeskočíme. A příští sezónu s útočníkem..

Reagovat
FCSL

Sigma B - Chrudim 2:2

Slavia B - Jihlava 7:2

Varnsdorf - Táborsko 5:3

Ve FNL dneska 7 gólů na zápas

Reagovat
Salfovic

Řezníček to prodal?

Reagovat
fabec1222
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Vtipný je, že Křetinský se šel slušně zeptat na jasný zářez (stejně to ale v pořádku není) a všichni z toho byli znechucení, jaký je to průser (což teda byl).

Tady Grigera dělá bordel, nikde o tom pořádně ani nepíšou a lidi z toho mají jen prdel.

Od příští sezóny musí zavést opravdové tresty. Jinak si vedle šatny můžou dát kasičku na vstupný, když bafuňářům nevadí ta ostuda.

Reagovat
Salfovic

Už jsem to psal vedle, Zlín je všem u prdele.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fakt

Tak Křéťa tam hlavně zašel o poločase žejo

Reagovat
Rizek

No tak teď jsem zvědav na reakce. Krétu málem ukřižovali.

Reagovat
anarchochuligan

Dle informací je to politické rozhodnutí aby Sparta vyhrála titul. Slavii vlastní Čína a u moci je Pětidemolice /která dělá vše proto aby Čínu dost omezila/ se signálním fialovým šaškem. Křetinský je celkem slušný sponzor ODS a proto se musí táhnout za jeden provaz. Jen mne udivuje, že za deset let vlády Miloše SKS získala jen 4 tituly.

Reagovat
Rizek

A co ufoni? Ti už si pro tebe byli?

Reagovat
kilobyte

Volil jsem je i bez toho, ale teď mají můj hlas znovu.

Reagovat
Blasphemer

Konečně taky dělají něco pro lidi.

Reagovat
Salfovic

Protože byl skoro pořád na sračky.

Reagovat
lampas

Představa, jak zrovna Fiala s Lipavským tlačí suchý hajzl pro Spartu, aby nasral Číňani, mě upřímně dost pobavila

Reagovat
r.mrazik

dosly prasky?

Reagovat
oli9

Ten Red Bull a Plzeň je vtip ne?

Reagovat
Salfovic

Pozdě, Horváth s křídlama by byl super.

Reagovat
KingMaster13

By ho ty křídla neunesly

Reagovat
Salfovic

Konečně pořádná výzva pro RB, copak nějaká Formule 1.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kecipep

https://twitter.com/pantovarnik123/status/1658048129227186178 Jaký je rozdíl s penaltou Sparty v Liberci?

Reagovat
Skleepy

To nevím, za mě jsou obojí fauly a Zelinka Vám odepřel penaltu.

Reagovat
Bakary3

Pětka jasná, ale co jako na to chceš slyšet?

Prostě v jednom zápase to rozhodčí pisknul, v jiným zápase to jiný rozhodčí - chybně - nepisknul.

Konec příběhu.

Reagovat
kecipep

chtěl jsem si prostě pobrečet. Každopádně DK se k tomu vůbec nevyjadřovala.

Reagovat
Bakary3

Co od DK čekat

Reagovat
r.mrazik

bo Zelinka je proste kopyto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele