FORTUNA:LIGA - preview 6. kola: Slavia prodlužuje stoprocentní bilanci

26.08.2023, 09:50, aktualizováno 27.08.2023, 08:28
Previews

Slavia je po pěti kolech beze ztráty a stoprocentní bilanci chce prodloužit v Jablonci, který naopak ještě nevyhrál. Sparta se pokusí vrátit na vítěznou vlnu proti Karviné, zatímco Olomouc přivítá Liberec. Bohemians 1905 doufají ve tříbodový zisk proti Hradci Králové...

Sigma Olomouc - Slovan Liberec

neděle 15:00

V silách Olomouce by letos mělo být umístění v první šestce, prognózy zatím Sigma naplňuje a pokračovat v tom může proti jednomu z konkurentů. V rámci šestého kola na Hanou dorazí Slovan Liberec.

Olomouc je pátá a za jejími devíti body se skrývají triumfy nad Karvinou, Slováckem a Teplicemi. Nezvládla jen dva z nejtěžších duelů sezony, když s prázdnou přijela z Letné a před týdnem z Plzně. Na západě Čech ji vaz zlomil nepovedený závěr prvního poločasu.

"Liberec je silný soupeř. Mají delší dobu stejného trenéra a tím pádem také zažitý způsob hry. Na to, kde jsme v těchto chvílích v tabulce, se moc nedíváme. Hrajeme doma a chceme uspět. Po utkání v Plzni jsme měli k výkonu našeho mužstva výhrady, protože jsme v určitých fázích odbočili z principů naší hry. V tréninku jsme se na to zaměřili a věřím, že s Libercem bude vidět posun," nepochybuje asistent domácího trenéra Jiří Saňák.

Liberec v minulém kole ukončil třízápasové čekání na výhru a doma udolal Pardubice (1:0). V utkání rychle vedl a klidný průběh odmítl sám, když nejprve zahodil několik vyložených šancí a po vedoucí brance následně ubral plyn a nechal hrát soupeře.

"V naší situaci bylo strašně důležité, že jsme zvládli domácí utkání s Pardubicemi vítězně. Poprvé v sezoně jsme navíc udrželi nulu, což je pro mužstvo také pozitivní. Výkon měl přesto ještě plno chyb. Věřím, že nám výhra pomůže a na bodový zisk navážeme v Olomouci," doufá trenér Luboš Kozel.

Liberci to na Olomouc poslední dobou nejde a z Androva stadionu si všechny body nepřivezl osmkrát za sebou, celkem Sigmu porazil jenom jednou z posledních jedenácti vzájemných soubojů. Celková bilance v české lize je ale vyrovnaná - oba týmy zaznamenaly po 21 výhrách, šestnáct duelů skončilo nerozhodně.

V domácí sestavě se neobjeví potrestaný Vraštil a zraněný Růsek, stoprocentně fit nejsou ani Křišťál, Pokorný a Zifčák. Liberci nepomohou Plechatý, Polyák a Višinský, nejistý je start Červa.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Výsledek zápasu bez remízy - Olomouc
Padne méně než 2.5 gólu
Jan Vodháněl vstřelí branku

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Pokorný, Zmrzlý - Ventúra, Breite - Vodháněl, Pospíšil, Navrátil - Juliš.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Mikula - Ghali, Doumbia, Varfolomejev, Preisler - Frýdek - Kulenovič, Tupta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.60 - 3.41

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slavia Praha

neděle 15:00

Po týden staré ztrátě Sparty už je její rival Slavia posledním stoprocentním týmem v nejvyšší soutěži. V rámci šestého kola zamíří na hřiště soupeře, který zatím paběrkuje - Jablonec totiž stále čeká na první vítězství.

Je pravda, že Severočeši zatím odehráli jen jeden domácí zápas, nicméně prakticky v každém zápase zaostali za očekáváními. Porážka v Mladé Boleslavi, bezbrankové výsledky v Pardubicích a Teplicích, debakl 1:5 od Sparty, tím se rozhodně chlubit nemohou, stejně jako týden starou remízou 1:1 v Karviné. Tam přitom po Kratochvílově penaltě dlouho vedli, v závěru ovšem srovnal Akinyemi.

"Slavia budí respekt, je to kvalitní mužstvo, ale strach ze soupeře nemáme. Co jiného si hráči mohou přát, než hrát doma proti Slavii? Nejspíš bude zase vyprodáno, tak se na to hráči musejí připravit a těšit se na takový zápas. Není důvod jít na hřiště se strachem. Hráči musejí chtít ukázat, že fotbal hrát umějí," nabádá domácí kouč Radoslav Látal.

To sešívaní zatím prožívají minimálně výsledkově skvostnou sezonu. V lize pětkrát zvítězili, naposledy Baník sestřelil jediným gólem jeho někdejší útočník Tijani. V evropských pohárech snadno přešli přes Dnipro, byť v odvetě došlo k jejich jediné remíze v sezoně, a ve čtvrtek zdolali další ukrajinský celek Zorju Luhansk. Proti té se i přes obrovský tlak dlouho nedokázali prosadit, až po osmdesáti minutách je opět spasil Tijani, v nastavení pak po centru debutanta Ogungbayiho pojistil vítězství Masopust.

"Chvilku jsme se bavili o možnosti odložení zápasu, i kvůli tomu, že v neděli hrajeme už ve tři hodiny a panují horka. Na druhou stranu tým je rozjetý, jsou dobré terény a termíny se pak těžko hledají. Máme navíc hráče v záloze. Rotace nám zatím výsledkově vychází, nechceme z toho vypadnout. Upřímně nejsem moc pro odkládání zápasů, pokud se nejedná o nějakou zdravotní situaci. Celkově jsme na to téma měli krátkou diskuzi, ve které jsme si řekli, že chceme zkusit hrát a dát šanci dalším klukům," komentuje situaci trenér Jindřich Trpišovský.

Ve vzájemných střetech mají jasně navrch Vršovičtí, kteří čtyřikrát v řadě vyhráli, poraženi nebyli dokonce jedenáct zápasů, z nichž jen jeden skončil nerozhodně. V lednovém střetu v Edenu byl sice první poločas po gólech Jurečky a Jovoviće vyrovnaný, v tom druhém ovšem přišla dominance završená čtyřmi brankami.

Domácí trenér Látal má k dispozici pro utkání kompletní kádr, na straně hostí se nepředstaví Pech se Sinyanem a otazník visí i nad Oscarem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí s čistým kontem
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - Slavia
Padnou 2-4 góly

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tekijaški, Martinec, Hurtado, Polidar - F. Souček, Houska - Černák, Kratochvíl, Čanturišvili - Drchal

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Vlček, Ogbu, Bořil - Tomič, Hromada, Ševčík, Jurásek - Schranz, Jurečka - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.63 - 4.88 - 1.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Bohemians Praha 1905 po loňské euforii zažívají pomalejší start do sezony a potřebují se co nejrychleji rozvzpomenout na několik měsíců staré výkony, další šanci dostanou v neděli odpoledne proti Hradci Králové.

Klokani rychle ukončili své působení v předkole Konferenční ligy a daleko k dokonalosti mají i výsledky v lize. Na úvod sice vyhráli v Pardubicích a poté loupili i v Liberci, poslední dva duely ale opět znamenaly zklamání. Doma přenechali body Slovácku, naposledy si pak přivezli výprask z Českých Budějovic.

"Nemyslím si, že bychom v Budějovicích předvedli odevzdaný výkon. Podle mě hráči nejsou špatně nastaveni. Pokud ale vstřelíte za pět kol jedinou branku ze hry, je to málo. Přitom to není tak, že bychom neměli šance. Navíc pořád inkasujeme v závěrech poločasů, skoro v každém utkání. Na to si proti Hradci musíme dát největší pozor," varuje trenér Jaroslav Veselý.

Hradec po letech plánování a budování konečně otevřel nový stadion a moderní stánek od začátku představuje důležitého pomocníka. Na východě Čech nejprve nepochodily České Budějovice a naposledy odjel s prázdnou i Zlín, podstatně horší už je bilance z venkovních duelů.

"Poslední dvě utkání doma Bohemce výsledkově nevyšla, tak uvidíme, s čím přijdou. Ďolíček je specifické prostředí. Tribuna blízko hráčů, za bránou kotel, pod kterým se nechytá moc dobře. Musíme si s tím poradit. Řekl bych, že ani pro jednu stranu nebude výhoda, že za Bohemku chytá náš bývalý brankář Michal Reichl. Situace před bránou jsou pokaždé jiné, nemůžete je nacvičit," říká asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Bohemians minule nad Hradcem zvítězili, ale předtím ho v lize devětkrát po sobě neporazili. Svou roli by mohla sehrát i početná marodka, jelikož mimo hru jsou Hála, Jánoš, Novák, Petrák, Shejbal a Vondra, na poslední chvíli se navíc rozhodne o startu Matouška.

Hradec je na tom ohledně absencí lépe, hrát určitě nebude zraněný navrátilec Čihák a Smrž, otazníky se vznášejí nad starty trojice Dancák, Harazim, Leibl. K tomu je třeba započítat i odchod obránce Gabriela.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Oba týmy dají gól
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza
Méně než 10.5 rohů

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Prekop, Beran - Puškáč.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Pilař, Kodeš, Rada, Horák - Kučera, Krejčí - Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.79 - 4.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - MFK Karviná

neděle 18:00

Tři zklamání v řadě má za sebou pražská Sparta, která se po nadějném začátku sezony trápí. Nyní však má ideálního soupeře na to, aby se chytla - na svém hřišti přivítá nováčka z Karviné.

Letenští v úvodních pěti utkáních sezony čtyřikrát zvítězili a k tomu si přivezli nadějnou remízu z Kodaně v rámci třetího předkola Ligy mistrů. Jenže v odvetě s dánským soupeřem přišli během prodloužení dvakrát o vedení a vypadli na penalty, minulý víkend pak po Krejčího vyloučení a v závěru inkasovaném gólu remizovali v Teplicích. Aby toho nebylo málo, ve čtvrtek se vydali do Záhřebu, kde je sice z penalty poslal do vedení Ladislav Krejčí, avšak Špikić, Perić a Ivanušec se postarali o poměrně rychlý obrat Dinama na konečných 3:1.

"Nějaké změny proti Karviné nastanou. Například Krejčí byl minule vyloučen, takže je automaticky mimo hru. Je to pro nás důležitý zápas, z Evropské ligy musíme přepnout na ligu. Je jedno, jestli jsou mezi utkáními tři dny nebo sedm. O účasti v pohárech jsme snili celý rok a teď se nám to plní. Zároveň ale musíme být připraveni i na ligové zápasy. Hrajeme doma, automaticky je na nás tlak. Na Letnou dorazí spousta fanoušků, i kvůli nim do toho musíme dát všechno a zvítězit," nabádá kouč Sparty Brian Priske.

Obdobný postup sezonou vlastně v jejím měřítku platí i pro Slezany. Nadějný začátek v podobě jasného vítězství proti Zlínu nebyl následován dalšími úspěchy a po třech porážkách v řadě si musí vážit týden staré remízy proti Jablonci. To sice po Kratochvílově penaltě dlouho prohrávali, nicméně Akinyemi v závěru dokázal vyrovnat na konečných 1:1.

Trenér Priske nemůže pro utkání vedle zmíněného Krejčího počítat ani se zraněným Höjerem, nejistý je i start Mejdra. Na straně hostí se nepředstaví Zedníček, otazník visí i nad čtveřicí Budínský, Čurma, Lapeš a Soukeník.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje a padne více než 2.5 branky
V utkání padne gól hlavou - ano
Sparta vyhraje 1. poločas i zápas

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Gomez - Wiesner, Laci, Sadílek, Ryneš - Pešek, Haraslín - Kuchta

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Krčík, Svozil, Ražnatovič - Boháč, Čavoš - Memič, Bartl, Papalelé - Doležal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.63 - 16.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Zatím dvakrát se představili pardubičtí fotbalisté domácímu publiku a přemožitele nenašli. Uloupit z východu Čech tři body se tak do třetice pokusí Slovácko. Mimochodem v loňské sezoně se z Pardubic vracelo s nepořízenou.

Slovácko tehdy padlo 1:3 a přivřelo si tím dveře do pohárové Evropy. "Dobře si ten zápas vybavuji, první půlku jsme hráli dobře, šli jsme do vedení, ale druhý poločas jsme se rozsypali. Máme jim co vracet," říká záložník Marek Havlík.

Tentokrát se v Pardubicích představí z kraje sezony a v jejím průběhu zatím střídá lepší výsledky s těmi horšími. V pěti zápasech uhrálo Slovácko dvě výhry a dvě remízy a venku paradoxně ještě neprohrálo.

Hosté mají dobré první poločasy, ale po změně stran ztrácejí a to je stojí lepší výsledky. "Bylo by dobré, kdyby se nám podařil vstup do zápasu, dát nějaký gól a nejlépe přidat další, protože zatím neudržíme tempo toho zápasu," pokračoval Havlík.

Pardubice v minulém kole podlehly Liberci 0:1 a rozhodně měly na to uhrát lepší výsledek. "Zbytečně se toho zbavujeme. Škoda. Musíme si víc věřit. Nevadí mi, když se nepovede akce jeden na jednoho, ale vadí mi, že nemáme odvahu. To mě štve," prohlásil po zápase s Libercem trenér Radoslav Kováč. Odvaha, větší agresivita a lepší komunikace, to jsou podle kouče vlastnosti, které Pardubicím chybí a na kterých je potřeba zapracovat.

Pardubice doma na Slovácko umí a znovu chtějí těžit z domácí kulisy, nicméně papírovým favoritem je soupeř. Hosté z Uherského Hradiště mají ambice hrát skupinu o titul a v tuto chvíli jsou s osmi body na šesté místě. Pardubice zaujímají až třináctou příčku. "Hodně by nám pomohlo proti Slovácku uspět, protože bychom se tím odpíchli od spodku tabulky. Víme, že to bude důležitý zápas," říká pardubický obránce Halinský.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Pardubice neprohrají
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza
Padne méně než 2.5 gólu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.72 - 2.04

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - FK Teplice

sobota 15:00

Pavel Vrba je pod tlakem. Zlín od začátku sezony ještě nevyhrál a domácí utkání proti Teplicím by mohlo být zlomové. "Ševci" už zkrátka potřebují zabrat a nejlépe získat tři body. Na druhé straně Teplicím se daří, což před týdnem pocítila i mistrovská Sparta.

S pouhým jedním bodem jsou zlínští fotbalisté poslední a to si samozřejmě v klubu nikdo nepřál, včetně zkušeného trenéra Pavla Vrby. Výsledky v prvním pěti kolech nejsou, byť předvedená hra nebyla vždy špatná. "Musíme být důraznější, hladovější a efektivnější v zakončení. Rozhodují malé detaily, které nezvládáme. Na celých 90 minut si to zatím nesedlo," zhodnotil dosavadní vystoupení generální zlínský ředitel Zdeněk Grygera.

Sobotní zápas je pro "Ševce" mimořádně důležitý, může totiž klub odpoutat od poslední příčky. "Doma je nutno vyhrát. Bod je pro nás málo. Jsme v situaci, kdy je pro nás tento zápas hodně důležitý. Narazíme na soupeře, se kterým bychom chtěli hrát o střed tabulky. Musíme prostě vyhrát," prohlásil Vrba. Zlín v minulém kole nestačil na Hradec Králové (0:2) a v tabulce má pouhý bod za plichtu 1:1 s Libercem.

Naopak vstup do sezony se povedl Teplicím. Severočeši už posbírali slušných osm bodů a před týdnem remizovali s mistrovskou Spartou. Celkem obrali už třetí tým, který letos zasáhl do evropských pohárů. Dobrou formu je ale vždy nutné potvrzovat a duel ve Zlíně určitě nebude jednoduchý. Od roku 2020 tam totiž "Skláři" ani jednou nevyhráli.

Co se týče absencí, jsou na tom oba celky podobně. "Nemáme žádná nová zranění, takže všechno je v pořádku. Tým, který byl k dispozici v poslední době, je k dispozici stále," upřesnil Vrba. Ani Teplice nemají kdovíjakou marodku. Chybí Gning, ale k dispozici už je Mičević.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Daniel Fila vstřelí branku
Padnou 2-4 góly

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.48 - 3.25

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Dosavadní výkony Baníku jsou zklamáním, ale stále je tu prostor pro zlepšení. Ostravané se mohou proti Českým Budějovicím posunout do příjemnějšího středu tabulky. Jihočeši zase doufají, že je třígólová výhra nad Bohemkou patřičně nakopla.

Aktuální dvanácté místo se Baníku nemůže líbit a změnit to mohou jen výkony na hřišti. Před týdnem neuspěli se Slavií v Edenu (0:1) a na stadionů soupeřů zatím všechno prohrál. Domácí výkony jsou lepší, ale ani tady není důvod k přehnanému optimismu. Remíza 0:0 se Slováckem je určitě ztrátou a tak jediné potěšení si fanoušci užili proti Hradci Králové (2:0). Povinnost Baníku tak velí v sobotu zvítězit!

"Čeká nás soupeř, který je povzbuzený prvním vítězstvím v sezoně. Ale my potřebujeme vyhrát a půjdeme si za třemi body. Budeme se chtít prosadit v útočné fázi. Myslím, že směrem do defenzivy tým pracuje dobře, ale potřebujeme si vytvářet situace v útočné fázi a proměnit je. Chtělo by to už takový zápas, který nám v ofenzivní činnosti vyjde a my se v něm dokážeme střelecky prosadit. Věřím, že proti Budějovicím to už prolomíme," nechal se slyšet trenér Pavel Hapal.

Baník si v minulé sezoně na Budějovice ani jednou nepřišel. Dvě prohry má teď šanci napravit, nicméně hosté chtějí navázat na výborný výkon v zápase s Bohemians. I bod by byl v tuto chvíli úspěchem.

České Budějovice totiž až do minulého týdne nebodovaly, ovšem střeleckou smůlu protrhly a do zápasu v Ostravě jdou v lepší náladě. Dalším lákadlem je samozřejmě posun v tabulce, protože se třemi body jsou Budějovice předposlední. Pomoci by měl i příchod křídelníka Musy Alliho.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Vyhraje zápas nebo povede o 2 góly - Ostrava
Ostrava bude zahrávat 1. roh
V obou poločasech padne alespoň jedna branka - ano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.84 - 6.94

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
5
5
0
0
9 : 2
15
2
Sparta Praha
5
4
1
0
14 : 4
13
3
Viktoria Plzeň
5
3
1
1
11 : 6
10
4
Sigma Olomouc
5
3
0
2
8 : 6
9
5
FK Mladá Boleslav
5
2
2
1
9 : 7
8
6
1. FC Slovácko
5
2
2
1
7 : 5
8
Slovan Liberec
5
2
2
1
7 : 5
8
8
FK Teplice
5
2
2
1
5 : 4
8
9
FC Hradec Králové
5
2
1
2
8 : 6
7
10
Bohemians Praha 1905
5
2
0
3
3 : 6
6
11
MFK Karviná
5
1
1
3
8 : 9
4
12
Baník Ostrava
5
1
1
3
4 : 7
4
13
FK Pardubice
5
1
1
3
4 : 8
4
14
FK Jablonec
5
0
3
2
3 : 9
3
15
Dynamo České Budějovice
5
1
0
4
8 : 17
3
16
FC Zlín
5
0
1
4
3 : 10
1

Zbývající zápasy

27.08. 15:00
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teplicim vypadavaji dalsi hraci, ze se to od zacatku tydne zvedlo ze 2.50 skoro na 4?

Reagovat
ACSeRw!n

Sevcik konecne za acko.. proti Karviny idealni prilezitost se ukazat.. a snad i Priske vidi, ze kreativita chybi

Reagovat
ratusek

ale tipuji to na Pavelku v základu

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Dneska 3:0 a zasloužené ovace "To je Baník", "Hapi je král"

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Myslím, že 3:0 klidně dát můžete, ale pro vás možná lepší výprask 0:3 a Hapal ven

Reagovat
smetos

Furt vsichni vyhazujeme hapala. Koho ale misto nej a byl by to progres? Sanci bych dal Horejsovi, vlhky sen je Svedik

Reagovat
mistr129

Tak Svědík by byl návrat někam k Pánikovi se Smetanou, o poháry by asi hrál, ale fotbal nekoukatelný a s prostorem pro mladý by to bylo bůhvíjaký.

Reagovat
ratusek

Ty jdeš dost proti proudu máš o Svědíkovi dost nízké mínění

Reagovat
mistr129

To vůbec ne, ačkoliv ho nemám rád, jelikož Houštecký je oproti němu slušný kluk trenér bezesporu dobrý a věřím, že by vás výsledkově zlepšil, jen to není zrovna nejhezčí fotbal a navíc s věkovým průměrem asi 30 let (což pravda nemusí být jeho vina, ale filozofie Slovácka)

Reagovat
ratusek

To není jeho vina. On pracuje s tím, co má

Reagovat
Salfovic

To je jako ulítlá představa, že si Svědík libuje v budování týmu důchodců.

Reagovat
didosh

Ty nejsi ostravak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to bere podle Slovácka, koukat se na to moc nedá a půlka základu má průměr 46 let.

Reagovat
podnebný

Dokonce 5:0, Almássi hattrick, Tanko a Ewerton po jedné

Reagovat
PISTOLERO

Synot!

Reagovat
oli9

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
ACSeRw!n

zitra 250k GTD

Reagovat
vrabejka

Přestoupí Kuchta?

Reagovat
Gelu28

Dnes porazíme Budějky a agónie pod Hapalem bude trvat minimálně do 10.kola......jelikož si zase poražením slabšího soupeře na měsíc či dva udrží práci....v Baníku vedení stojí za nic....nevědí co dělat ....smysluplně

Reagovat
inferno08

Bych s tím poražením moc nepredbihal.

Reagovat
Gelu28

Jo, jako i remíza dnes jen a hlavně at ho vyhoděj už a klidně příjde ten Horejš a dají mu čas na práci a v zimě hráče do koncepce co bude chtít hrát...a nedržet tam nikoho za zásluhy jako Fleišman a tak.Takto to vidím já

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mirek na tenisu

Almasi by měl být v základu stejně jako buchta. Tanko jako žolík.

Reagovat
oli9

Tak jsem dneska zvědavý na Slovácko. Na perníčky neumíme. Ale pokud chceme pomýšlet na 6ku 3 body by být měly

Reagovat
Kily

no neumíte, prohry s námi dvakrát nesly podpis uspokojení, kdy se povedlo dát první gól a pak Slovácko přestalo hrát. Ten první vzájemný prvoligový zápas (0:1 v nastavení) pak byl nedohraný do konce a vlastně o zakončení

dneska jsme si to pro změnu svým způsobem prodrbali my těmi třemi šancemi za prvních cca sedmnáct minut + inkasovaný gól, kdy se Reinberk, Petržela a Kalabiška museli pomalu bát, když se nikdo neobtěžoval s jejich bráněním

Reagovat
Salfovic

Jak pod titulek (V sobotu hrají týmy ze spodu tabulky) dali fotku Hapala

Reagovat
ratusek

bohužel no. Už nás berou jako tým ze spodku tabulky

Reagovat
Salfovic

Nevěřím, že si někdo schválně nešťouchl.

Reagovat
emisarpravdy

Jak jinak brát tým ze spodku tabulky...

Reagovat
FCSL

Hradeckej stadion už stojí, tak by to ještě chtělo najít Baníku pořádnýho trenéra, protože číst tu už 10 let každý kolo at ho vyhoděj, nebo jestli bude lepší vyhrát nebo prohrát aby ho vyhodili už je taky docela otravný

Reagovat
ratusek

jako souhlas. Ale o Kozlovi to někteří vaši taky píšou

Reagovat
podnebný

Pardubice - Slovácko 1:2

Zlín - Teplice 3:0

Reagovat
monty25

Že by dal Zlín tolik gólů jako za celých 5 kol?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Vecheta to je neštěstí ty vole...

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč nehraje Plzínka? To jeli z Kazašska busem , jako kdysi Bělorusi do ostravy ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byli ještě na cestě.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten Gottwaldov je strašný kdo jiný by měl spadnout? Teď Fantyš nedal z 5 m do prázdné....

Reagovat
Rothbard

Budějovice, Karviná, Pardubice - stejně marné týmy. Bodově i v tabulce půjdou níž i Teplice. Kdo ví jak Jablonec či Baník.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník půjde nahoru. Až trenér stabilizuje sestavu a přestane s ní točit jak s kolem štěstí na pouti. Hapal nebo kdo přijde po něm.

Reagovat
Salfovic

Jablonec a Baník mají nesrovnatelně lepší kádry než zbytek jmenovaných. To už by bylo hodně velké trenérské umění dostat takové do baráže. Ale pravda, zvolili si pro to ideální trenéry

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Budějky a Pardubky mají trenéry. Karviná má nováčkovský elán

Reagovat
Rothbard

Když jsi na důchodě, tak můžeš:

1) ještě chodit do práce

2) zahradničit nebo kutit kolem domu

3) jezdit s vnoučaty na výlety

4) hrát fotbal za Slovácko

Reagovat
Mirek na tenisu

5) chodit na demošky proti Fijalčenkově vládě

Reagovat
inferno08

6) nadávat na drahé potraviny a bránit Babiše do roztrhání těla.

Reagovat
Salfovic

Ano, to je vrchol demence těchto lidí

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Imos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

V Pardubkach už přestal fotbal tahnout?

Reagovat
Salfovic

Spíš ani nezačal.

Reagovat
Kily

lol, však dneska nejvyšší návštěva sezony

táhne, ale jenom tu malou skupinu, která má fotbal před hokejem, zbytek stávkuje a nadává kvůli cenám vstupného, kvalitě kádru, stadionu, občerstvení a dalším věcem a už po šesti kolech odpískal sezonu, skončil a přestává sledovat, protože sestup je nevyhnutelnou záležitostí

Reagovat
emisarpravdy

Co je špatně se stadionem a občerstvením?

Reagovat
Kily

podle morousů všechno, je pravda, že se tam ani nemůže nějak smysluplně odrážet zvuk, což je dneska tak nějak jedno, když ultras domácí zápasy bojkotují. Ale morousové nadávají, že tam na fanoušky prší a když neprší, tak na ně svítí sluníčko, překvapivě ale nejvíc nadávají ti, kteří tam vůbec nechodí...

u občerstvení se celkově s pochopením nesetkalo zlevnění piva z 50 na 45, ale s tím, že už to není půllitr, ale 0,4. A někdy to ani není 0,4, kamarád se včera nasral a vyprotestoval si nové pivo, když mu obsluhující do půllitrového kelímku nenatočil ani třetinku

Reagovat
ACSeRw!n

proc je bojkot ?

Reagovat
Kily

VYJÁDŘENÍ K SITUACI V KOTLI

Již několik dnů se na nás kupí otázky ohledně aktuální situace v kotli. Po loňské sezóně jsme si naivně mysleli, že má kotel slušně našlápnuto a první celá sezóna bude z naší strany famózní. Začali jsme plánovat chorea, výjezdy, oblečení a nové samolepky. Úzká skupinka lidí jednala před sezónou se zaměstnanci klubu, aby celý ligový ročník probíhal bez problémů.

Po zveřejnění cen permanentek a vstupenek jsme se snažili vysvětlit, že jsou ceny přemrštěné a divácké kulise to neprospěje. I přesto jsme plánovali další sezónu dále a doufali, že bude lepší, než sezóna předchozí. Nasvědčovalo tomu i to, že jsme měli informace ohledně zvučných posil. To se bohužel nestalo, a k tomu všemu došlo z nepochopitelného důvodu k rozvázání smlouvy s LEGENDOU JANEM JEŘÁBKEM, se kterým jsme nadále v kontaktu. Po vyjádření obou stran jsme chtěli hromadně protestovat pouze první domácí utkání.

K tomu všemu se nahrnula chamtivá věc klubu, kdy permanentkářům dali dárek v podobě starého plastového kelímku za 50,-. Držitelé permic z loňské sezóny nemají nárok na slevu ke koupi nové vstupenky, apod…

I přes všechny negativa jsme oficiální bojkot nechtěli vyhlašovat. Bohužel většina fanoušků se rozhodla sama za sebe, že nebudou podporovat tento systém klubu.

Nechceme zabíhat více do detailů, každý fanoušek se může podívat na návštěvnost a kvalitu kádru. Fanoušci, kteří utrácejí nemalé peníze za fotbal, chtějí vidět prvoligovou koncepci. Po zápase s každým silným soupeřem jen slyšíme, že máme moc mladé mužstvo….Jak vlastně máme budovat fanouškovskou základnu, když novým fanouškům žádní hráči nemůžou přirůst k srdci, protože tu vydrží maximálně rok?!

Absolutně byl zabit zájem a hlad fanoušků z loňské sezóny.

PS: Pokud se gaučákům nelíbí atmosféra na stadionu, rádi je přivítáme v sektoru za brankou!

Reagovat
ACSeRw!n

muzou bejt radi, ze hrajou prvni ligu a maji aspon nejakej stadion.. spousta tymu je na tom mnohem hur

Reagovat
emisarpravdy

Se tam musím zajet podívat. Jinak na pernice jsem taky čuměl jak puk, nevím jak to tam přesně máte, ale vím že se to srovnávalo se Slavií. Tam mám permici jako novej permanentkář bez uplatnění slevy za šestku. Což ve finále vyjde supervýhodně. Jestli je to teda srovnatelný, nedovedu si představit cenu jednotlivých listku v Pardubicích :D No a v Příbrami mám permici za litr. To je krása, ještě když po pažitu pobíhá Pepík Hušbauer. Navíc jednotlivý lupeny jsou tu za kilo, ať se hraje první nebo druhá liga už asi 20 let. Lidí na stadionu bohužel jako by byl nejakej protest i tady :D přitom stadion si myslím, že je celkem solidní na naše poměry.

Reagovat
Kily

ceny jsou vysoké, hráli jsme dva roky po sobě do konce sezony o záchranu a máme nejdražší vstupné, nejdražší permanentka za 5900 i pro fanoušky, kteří si permici obnovovali (já tu svojí po sezoně nechám zarámovat a pověsím si ji na zeď s tím, že aspoň v něčem jsme nakopali prdel i Spartě a Slavii). Vstupenky jsou pak oddělené podle "rizikových" zápasů, což jsou Sparta, Slavia, derby, Bohemka, Plzeň a Baník (ty jsou dražší) a zbytek. Jestli si to dobře vybavuju, tak nejlevnější lístky jsou za brány a stojí 220

z tohohle pohledu je kritika na místě, při počítání vstupného se zapomnělo na jednu proměnnou, kterou představuje přízeň lidí v hokejovém městě, a pak na jednu konstantu, kterou představuje fakt, že se dvacet kilometrů na sever otevřel ještě jeden stadion. Hradec má prý krásný stadion + levnější vstupné a díky tomu výhradní právo na neutrální fanoušky z východočeského regionu. Ten hlad po prvoligovém fotbale tady je a i ti neutrální raději pojedou kvůli fotbalu o čtyřicet kilometrů dále

do kontextu s tím se ale svým způsobem dá dát vstupné na hokej. Nejde porovnávat sportovní možnosti, Dědek do toho pumpuje peníze a jde pro titul, ve fotbale je titulem záchrana. Ale je trochu legrační a smutné sledovat místní, kterým vadí vysoké vstupné na fotbal a přitom si v klidu koupili permici na hokej, která je oproti loňsku cca o 40% dražší (permice na béčko loni byla za 5600, letos za 8300 a pro nového majitele za 9200). I tak se permanentek na hokej prodalo přes sedm tisíc, což je nový rekord

Reagovat
emisarpravdy

Taky jsem dal za permici 5900, ale mám místo přesně na půlce, což v Pardubicích nejde

No je to škoda, cenama to neodpovídá boji o záchranu, kdyby neděl bože sestoupili, můžou se jít se třetinkou za 45 vysrat. A ono nechybělo zas tolik, při baráži v Příbrami je dvakrát zachránila tyč, než sami skórovali. Po tom co jsem si od tebe počet, působí Pardubky mnohem méně sympaticky

Reagovat
Kily

ten první poločas v Příbrami se moc nepovedl, další tři už byly víceméně pod kontrolou především herně, bylo vidět, že Příbram nemá z čeho brát a ani postoupit nechce

v případě sestupu by se změnila spousta věcí, jedna důležitá i možná v případě záchrany, dost se začíná šuškat o tom, že by CFIG mohl skončit jako generální sponzor

a permanentku doprostřed je možné koupit si na VIP lusuxní tribunu naproti, kde jedna vstupenka stojí necelé dva tisíce a k dispozici je pohled na legendární Bránu borců

Reagovat
Salfovic

S těma cenama se u vás někdo (majitel?) totálně posral.

Reagovat
Kily

šlo se strašně jednoduchou matematikou - loni vyskočil rozpočet na 85, letos je třeba platit nájem za stadion, začít dělat hráče na přestupy a při výpočtech se to najednou nasčítalo na sto milionů. Spočítaly se peníze od sponzorů a zbytek se měl dát dohromady na vstupném, suvenýrech a občerstvení, to se sečetlo, vyšla částka a podle té se všechno nacenilo...

jestli tedy myslíš fotbal, na hokeji dávno padl nový zimák u dostihového závodiště, který měl Dědek financovat sám společně se svými kamarády. Aréna bude stát jinde a je třeba zaplatit i obchvat, na čemž se už podílí i fanoušci. Definitivně měla padnout rekonstrukce střechy současného zimáku, která je děravá a na tribuny nám tam zatéká

Reagovat
Salfovic

Jo, fotbal. Dědek mě vůbec nezajímá.

Reagovat
Kepy_FCB

to jsou tragédi tvl , ti si tam zaslouží velký kulový

Reagovat
andrew96

Uff, to je teda dost laciné a ublížené.

Reagovat
Kily

laciné, ublížené a i na sílu vzhledem k jejich prezentování informace o Jeřábovi, kterému nebyla smlouva ukončena, ale jen nedošlo k prodloužení, jelikož hodně nepovedenou nabídku odmítl. Nebo alespoň takové je oficiální stanovisko klubu, jestli mi něco neuteklo, tak sám hráč se k situaci nevyjádřil

Reagovat
Kily

mimochodem včera v kotli s paličkami a bubny úřadovalo několik sedmiletých dětí, a v letošní sezoně to nebylo poprvé

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mirek na tenisu

Dneska je zase solidní lípa. Hrát v létě v 15h to je masakr. Výmluva na to že tak hrají i jinde? Stačilo by v 17 druhý špil v 19. Svěcenka nepotřebuje hodinu na to aby nechal placat kraviny Folprechta nebo Rosu. Idioti!

Reagovat
Salfovic

Tak dneska už žádné tropy nejsou, proč ne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ve Slezsku je na zdechnuti. A to už dvakrát pršelo.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska ještě jo

Reagovat
ratusek

Zápas nevidím, ale když se dnes nevyhraje tak Kováč letí ne? Nebo až příště před repre pauzou?

Reagovat
meno

WTF proč? Tohle není Baník

Reagovat
KingMaster13

Já teda nevidím jedinej důvod proč by měl být i v lehkém ohrožení

Reagovat
ratusek

No upřimně jsem čekal, že bude mít o pár bodíků víc

Reagovat
KingMaster13

Já nefandím Pardubicím ale hrají na co mají. Kováč je jeden z faktorů že v tý lize ještě jsou. Teď jsou v ohrožení akorát tak trenéři co trénují týmy, které jsou daleko za očekáváním (Jablonec, Baník)

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Krejčího s tím druhým taky odvolali dost neočekávaně.

Reagovat
KingMaster13

Tak to bylo někde v 10. kole a vypadalo to s nima fakt blbě. Teď je ta situace ještě v pohodě.

Reagovat
ratusek

No v pohodě moc není. Myslíš, že najednou začnou vyhrávat? Jako já jim přeji, ale ještě pár takových kol a letí. Doma musí kromě top3 porážet každého nebo aspon bodovat

Reagovat
KingMaster13

Klíčové bude porazit ty kolem sebe a tam hráli pouze s Karvinou a tu porazili a Jablonec nepočítám protože ten až vymění trenéra tak půjde nahoru

Reagovat
meno

Jo, až si to sedne, tak začnou vyhrávat. Nezapomínej, že jim odešel nejvytíženější hráč Janošek, oba stopeři Vlček s Hranáčem + i Chlumecký, Kostka, který měl taky skoro 30 zápasů, Icha je zraněnej, Markovič s Nitou jsou pryč.

Reagovat
Pablos

Jo jenže na to se u trenérů moc nehraje mnohdy ...jasný, že mi si to tady takhle vysvětlíme, vyargumentujeme. Ale vedení si kolikrát tohle nevyhodnotí, chtějí body... tak jako každé jiné vedení. Nicméně můj názor je, že ho nevylejou... ale určitě to nemá teda na pohodičku bez rizika.

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to po 5 kolech, v nichž si připsali 4 prohry.

Prohra s Budějovicema, Plzní, Slavií a Bolkou a výhra nad Libercem.

Reagovat
John Obi Mikel

A po trenérské rošádě prvních 5 kol prohráli

Reagovat
Kily
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

A to hráli hodně dobře, jen dojížděli na střeleckou nemohoucnost. Úplně dementní vyhazov.

Reagovat
Kily

na tu nemohoucnost jsme doplatili v prvním kole, ve druhém dostali cenu sympatie a ve třetím po do té doby jasně nejhorším výkonu dokázali porazit Liberec. Pak přišly zoufalosti na Slavii a s Bolkou, ale ten vyhazov byl strašně unáhlený, to si tady dodnes myslí drtivá většina

Reagovat
Salfovic

Protože zatím předvedl velké hovno.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kily

před cca dvěma týdny podepsal novou smlouvu, stejně jako jeho asistenti, tady ten vyhazov v dohledné době vůbec nepřipadá v úvahu

Reagovat
ratusek

Tomu rozumím. Nepřeju vám to. Ale když bude pokračovat v nastoleném trendu, tak myslíš, že to nepřijde?

Reagovat
Kily

to by muselo trvat tak dva měsíce. Kováč má své mouchy, mně třeba v tuhle chvíli vadí důvěra v Patráka, na křídla máme tři lepší hráče a podruhé za sebou nejenže nastoupil v základu, ale strávil tam 75 minut někdo, kdo nepředvedl prakticky nic

na druhou stranu pořád beru v úvahu to, co tady je zmiňováno - materiál, jaký dostal v defenzívě. Budínský by nechytal ani v řadě druholigových klubů, do středu obrany má tři kluky, kterým je dohromady lehce přes šedesát a sbírají první prvoligové starty a ještě horší to je na krajích obrany, kde nějaké měřítko možné snese beztak špatně hrající Surzyn, Helešic hrál ještě hůř než Chlumecký a Tischler je nouzová varianta, která neumí bránit, což ukázal i včera při jediné gólové akci

Reagovat
emisarpravdy

Vždyť má 14 dní novou smlouvu.

Reagovat
monty25

Radosta to měl dát.

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník dnes poprvé bez Albánce Bitriho! Přestup do Norska. To je pro Banik obrovská ztráta. Jeden z nejlepších obránců ligy. Mám trochu obavy o pevnost obrany.

Reagovat
monty25

Aby to nakonec fakt nebylo těch 3:0.

Reagovat
Salfovic

Proč zrovna 3:0 ?

Reagovat
monty25

Protože to tady tipoval podnebný.

Reagovat
monty25

Góóól!!! A pojďme ještě!

Reagovat
monty25

Krsmanovič místo centru zakopne o balon.

Reagovat
monty25

Druhá půle od Teplic herně lepší než první, ale co je to platný.

Reagovat
smazaný uživatel

poprvy vas mam na tiketu, si rikam hrajete proti nejvetsim zoufalcum, 02 aspon a hovno

Reagovat
Vinci

Tak snad konečně skončí ten hype Teplic

Reagovat
veikko

To je zase výkon... Vepředu opět neproměníme dvě tutovky a dozadu každý protiútok Dynama smrdí. Když vidím Frydrycha, jak se u toho bránění vždycky nekoordinovaně točí jak holub na báni, aby si našel výhled na míč, tak mě mrazí. Juroška je taky kouzelník. On se snaží, ale to je tak vše, úplně marný týpek dobrý tak pro béčko v MSFL. Nechápu, proč má větší důvěru než Ndefe.

Reagovat
meno

Jsem naložil na Baník, koukám, že jsem se unáhlil

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf sudí si je spletl

Reagovat
Greny

?? Ještě jsem to nezapnul

Reagovat
Firkraag

?

Reagovat
John Obi Mikel

O poločas ukazovali jak si sudí během udělování žluté karty spletl Čmelíka s tím Rakušákem.

Reagovat
ratusek

Ukončete to trápení. Hapal ven. Bez ohledu na to, jestli se vyhraje nebo ne

Reagovat
Remt

Taky si říkám, že je to takovej... "milosrdnej, utrápenej" gól, kterej by ale fans Baniku nemel moc uklidnit.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Ale přinesl do kabiny koláčky od manželky. Hapal se neztratí a Neček přežije všechno.

Reagovat
Kepy_FCB

Tanko po dnešku na odchodu?

Reagovat
ratusek

Do Slavie

Reagovat
KingMaster13

Za rok u nás jakožto náhrada za Tijanyho který bude přestupovat za 8 míčů do Itálie

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Stannis Baratheon

Za 8? Možná tak před 2 rokama ještě, trochu jsi zaspal.

Reagovat
KingMaster13

Může za víc ale zase jsem tu nechtěl rozjet diskuzi ohledně nesmyslných cen. Tu si necháme na jindy

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak pokud by šel už za rok, tak by to znamenalo že se mu dařilo opravdu hodně. A to mi musel hodně dupat, aby šel jenom za 8.

Reagovat
KingMaster13

Já to beru dost podle Sora no ale je pravda že kdyby se přijmula ta první nabídka tak šel za 10

Reagovat
monty25

Tanko kapitán ve Fantasy

Reagovat
ondrasch77

Váhal jsem nad ním taky, nakonec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tanko 2G. Půjde do Slavie ještě teď, nebo až v zimě?

Reagovat
KingMaster13

V létě, necháme ho vyhrát

Reagovat
ratusek

Nejhorší je, že to tak bude

Reagovat
djiros

Brejkový hráč, takže pro Slávii v lize nepoužitelný, ale takových nákupu už v rámci ligy měli.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude na kšeft jako Sor, Baník dostane mega, on dá 3 góly v pohárech, půjde ven za 5-7 a už o něm nikdo nikdy neuslyší.

Reagovat
KingMaster13

Jako Sor, necháme ho vyniknout v pohárech a šup obratem ven

Reagovat
djiros

To jste měli udělat i s Matouškem

Reagovat
KingMaster13

Ten se sám dobrovolně raději poslal několikrát na hostování

Reagovat
fabec1222

OT: Komu nesedí experti na fotbal, tak doporučuju Fibingerovou u atletiky

Reagovat
Firkraag

Jakože je dobrá, nebo je to ještě větší katastrofa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Něco příšernýho. Její vzhled, její mluva, její dopingová minulost, její bejvalej starej, její arogance a namyšlenost...

Reagovat
Salfovic

Mi jednou vyprávěl známej strejdy, která dlouhá léta pracoval na Julisce, že vedlejšími příznaky braní dopingu byly silné změny nálady, takže když na Fibingerku přišla zuřivost, tak pravidelně naháněla lidi po stadionu

Reagovat
thewall

Nejhorší spolukomentující "expert" napříč sporty a napříč časem, kterého jsem zažil.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já já já já já! Já jsem vrhala sunem nevím jestli bych se otočku naučila. Zmalovana byla jak z Mrazíka.

Reagovat
pingla

“Já přišla na stadion v 8 ráno a odcházela jsem v 9 večer”

Nacpaná steroidy a různými sračkami no, státem řízený doping, to se jim to házelo.

Reagovat
smazaný uživatel

V 80. letech to byl víc souboj chemických laboratoří než atletů. To, že tolik hlavně ženských WR vydrželo dodnes, kdy jsou nesrovnatelně lepší tréninkové i regenerační možnosti, je vyloženě směšný.

Reagovat
pingla

přesně tak, a když jim (Kratochvílové, Bugárovi apod.) tento názor řekneš, tak ti odpoví něco ve stylu: "my jsme to dělali srdíčkem, my mohli vycestovat do zahraničí jen na závody, proto jsme dávali do toho všechno"

Reagovat
Puskas

Jeden z mála, koho chytli, byl Machura.

Takový Zaremba to přiznal bez okolků.

Reagovat
PrebihatResslovku

""za mých mladých let házely ženy stejně daleko jako muži. A podívejte se dnes. 2 metry rozdíl""

No fuj.

Reagovat
PavlíčeQ

z poslednich 16 ligovych zapasu 1 vyhra

z poslednich 11 zapasu proti slavii 10 proher

forma je a na slavii umime, takze se tesim

Reagovat
Losinho

takže 1:0 (Kratochvíl)

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že dostaneme klepec jak se Spartou a Látal konečně potáhne...

Reagovat
PavlíčeQ

dnesek latal jeste prezije, zapas o vsechno bude za tyden v budejovicich - kdo prohraje, konci

Reagovat
ondrasch77

Jasně, máš pravdu. Dneska může Látal jen překvapit, prohru čekají všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Napadl už v Jablonci sníh? Ať má Jindra nějakou výmluvu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jindra se nevymlova, jen poukazuje na různé rušivé okolnosti.

Reagovat
delfin

To asi až na jaře, pokud vůbec.

Reagovat
Firkraag

https://www.livesport.cz/zapas/ja8uydUD/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Jsme si jistí, že se v těch sázkách nějak nepokračuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že pokračuje. Většinou se to ale dělá tak nenápadně, že se na to nepřijde, stačí, aby rozhodčí nebyl dement jako Paták.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Doba smartphonů tomu ale nepřeje. Kazdej dement kluky natočí a cela akce jde do prdele. Kde je ta doba, kdy stačilo mít poresenyho Capouna? Kam se to ritime (draku)?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Salfovic

Vždyť se dá sázet třeba na počet žlutých karet, Paták je idiot.

Reagovat
Coutinho10

Zajímavá a Bořil se asi pomalu vrací, znovu v základu

Sestava: Kolář – Holeš, Ogbu, Bořil – Tomič, Wallem, Hromada, Provod – van Buren, Jurečka, Tijani

Lavička: Mandous – Ousou, Wallem, Tijani, van Buren, Jurečka, Bořil, Ogungbayi, Hromada, Tomič, Toula

Reagovat
Coutinho10

počkat to nedává moc smysl ta lavička plno hráčů tam i z těch ze základu

tady graficky

https://slavia.esports.cz/foto/sestava-Twitter-FB-2.png

Reagovat
naheCZ

Z webu:

Lavička: Mandous, Masopust, Zafeiris, Tecl, Chytil, Douděra, Ševčík, Boluwatife, Schranz, Vlček, Jurásek

Čekám, že Tecl dneska dostane první minuty

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
Mass

Takže pokud se vyhraje, tak budou žurnálisti chválit Trpiše, jak pěkně šetří opory. A pokud ne, tak budou kritizovat, jak moc to zase točí.

Jinak teda pro mě největší překvapení ten etoro v bráně, toho sem snad ještě neviděl hrát

Reagovat
djiros

Že to točí moc je pravda. Ukrajinci neukázali nic světoborného, aby tak šetřil. Zase tam dá Hromadu (proč tam ještě je?), Wallema po zranění a Tomiče, aby po hodině hry pochopil, že to nefunguje. Navíc ještě venku, kde jste poloviční.

Reagovat
Mass

A pak sou tu lidi jako ty, který budou kritizovat v každym případě

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
djiros

Vůbec ne, mě sere jen, že venku to je jako den a noc a promrdate na tom dva tituly nic, možná překvapíte

Reagovat
Mass

Kwa už se dnes musí Jurečka konečně trefit!

Reagovat
Coutinho10

já potřebuju Micka do fanty

Reagovat
Mass

Reagovat
Ahoj1

Do fanty jsem přidal douderu a zafeirise a ani jeden nehraje:D provoda jsem dal na lávku a ten hraje

Reagovat
Coutinho10

to se nepovedlo

Douděru chci taky zpět, ze začátku jsem ho měl, ale po zranění prodal

teď mám 3 volný přestupy, tak nějaký změny udělám

Reagovat
Coutinho10

+já mám pro změnu i Vlčka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tu zalohu sem sakra zvedavy jak to bude vypadat

Reagovat
Greny

Jestli bude hrát záloha Jablonce stejně jako proti Spartě tak to nemusí fungovat vůbec a furt to bude v suchým tričku

Reagovat
Coutinho10

kéž by

Reagovat
Remt

Jak dokaze byt Tijani na hraci plose a zaroven na lavicce?

Reagovat
Salfovic

Na Jablonec bude jeden stoper stačit.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ousu je koukam na odstřel, nehraje ani při rotaci...

Reagovat
Greny

Tomu kdyby měřili stejně jak Santosovi tak už ve Slavii neni

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vubec je Santos, prodany nebo nekde hostuje?

Reagovat
Greny

V Brazílii na hostování s opci

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hral tam i v základu, ale zranil se...

Reagovat
Greny

prý uřvaný vazy v koleni

Reagovat
Greny

Urvany

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Remt

Pokud na nej prijde jaks taks dobra nabidka poslal bych ho pryc a za ty prachy koupil nekoho noveho mladeho nadejneho, protoze s Ousouem to vzdy hori, vzdy udela pruser, nikdy to neni od nej bez nejakyho fatalniho propadnuti.

Reagovat
emisarpravdy

Myslíte že Látal bude po zápase muset vrátit i tu teplákovku?

Reagovat
Mass

Vrátit Peltovi do krimu?

Reagovat
emisarpravdy

To by neoblík

Reagovat
Salfovic

Jako slávista by ses měl vrácení teplovákovek radši vyhnout obloukem.

Reagovat
Pablos

Aby jí neměl politou od šampusu jo ? Aha, zrovna asi vyrovnání

Reagovat
emisarpravdy

Nedej bůh!

Reagovat
naheCZ

Tijani

Reagovat
Coutinho10

to chce uklízet Tijani

Reagovat
emisarpravdy

To zdržování od prvních minut okoukal8 od Luhansku? To k zblití

Reagovat
smetos

Kde je Frýdek? Není ani na lávce

Reagovat
ratusek

Jurečko ty jsi hovado

Reagovat
ratusek

Komentátor navíc řekne, že to nebyl umysl. borec se na něj podívá a vší silou do něj naběhne. Aspon, že tam nebyl loket

Reagovat
ondrasch77

Nejlepší je, jak ty dementi z O2 ještě řeknou, že v tom nebyl špatný úmysl, když Jurečka celou dobu sleduje Součka pouze s cílem ho zbourat, míč ho vůbec nezajímal... Mrdky z O2

Reagovat
Salfovic

re: vyprcanci z O2

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Dobře Barbiemu naložil

Reagovat
PhilipS

No o půli Zaf a Ševčík in. Takhle to nepůjde

Reagovat
PhilipS

Přehlídka dementních faulů

Reagovat
Coutinho10

stupidní žlutá od Tijaniho

Reagovat
naheCZ

Kokot se ještě bude hádat, že nefauloval

Reagovat
smazaný uživatel

zase na to budou cumet pul hodiny

Reagovat
Mass

Ta sparťanská vyvařená od Černýho

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic tam teda nevidim, aspon podle toho zaberu

Reagovat
Mass

Chránil si obličej a brnklo mu to o ruku, já bych tohle nepískal.

Reagovat
PhilipS

Já bych za tohle penalty nedával

Reagovat
naheCZ

Já taky ne, ale to u několika ruk, za který se penalty pískají. A i naopak se nepískají po rukách, za které bych pískal

Reagovat
Remt

Ne asi. Hrac si chrani oblicej, strela sla uplne do hajzlu. Rozhodne takovehle penalty nepiskat.

Reagovat
Remt

V zadnym pripade nechci za takovehle "zakroky" videt penalty at uz rozhodne jakkoliv.

Reagovat
ratusek

To jsou penalty ty vole

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSMan

Měli byste se stydět za takovou penaltu slávisti. To kdyby pískli spartě tak by to hráči raději zakopli vedle

Reagovat
Remt

Proč to nezakopávali posledních deset kol loni, srandisto?

Reagovat
Komix

To jo, Láďa Krejčí určitě

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
JackBlack

Proč Jurečka kope přímáky a penalty?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ratusek

Tam byla při té dorážce hned další, ale to už se neodvážli písknout

Reagovat
Remt

To byla větší penalta než ta ruka

Reagovat
naheCZ

okamžitá kompenzace

Reagovat
monty25

To jsem si taky říkal, že ho tam docela sundal.

Reagovat
mistr129

ta byla 100%, ruka 0%

Reagovat
Losinho

To by byla i červená ne?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
ondrasch77

To jsem si ani nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

to jde kopat typek ktery je strelecky od zacatku sezony mimo

Reagovat
PhilipS

To byl ale pak jasnej faul na Jurečku u tý dorážky ne? Vůbec balón netrefil

Reagovat
Rizek

Chce prej přeblafnout obránce. Hmmm.

Reagovat
ondrasch77

Jestli se budou pískat pecky po tom co si hráč chrání xicht z bezprostřední blízkosti střely, tak to běžte do prdele!!! Mrdky z FAČRu

Reagovat
mistr129

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ajajaaj, nedáš dostaneš

Reagovat
mistr129

Ten Černý je fakt šašek, nejdřív pískne úplně směšnou penaltu, pak tam při dorážce jablonecký hráč Jurečku zezadu sundá a to už je v pohodě

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Greny

Kompenzace fifty fifty

Reagovat
wwwx

Že se píská penalta, když míč spadne ve schrumáži hráčů na ruku obránce, to dokážu pochopit. Že se píská potom, co se míč odrazí od ramene a letí směrem do dvacáté řady a cestou náhou štrejchne prsty obránce, tak to je fakt na hlavu.

Reagovat
mistr129

Rovnou jsi mohl napsat, že penalty pro Spartu jsou ok, penalta pro Slavii ne

Reagovat
wwwx

To jsem měl v úmyslu

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
emisarpravdy

Zkracene: penalty Sparty dokážu pochopit, penalty Slavie ne.

Reagovat
Coutinho10

nedáš - dostaneš

Jurečka

Reagovat
ratusek

2 na 6 a dají gol. A Kolář někde v prdeli Kolářův gol

Reagovat
PhilipS

Lol Kolář slušná komedie. Asi bych se smířil s tím, že ho Slavie neprodá a posadil ho

Reagovat
naheCZ

Ho nikdy neposadí, maximálně na pár zápasů, než Mandous dostane jeden gól, který by mohl světovým zákrokem chytit, a šup s Kolářem zpátky do brány.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nuno čomes

Neposaditelný. Nemůžeš posadit brankáře vzhledem k daným okolnostem

Reagovat
Lemond Laws

Kam šel ten Kolář ten mu padal pod nohy asi jak ja do postele tvl

Reagovat
monty25

Ty jsi na marodce, že teď vůbec nehraješ za Povltavskou?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
JackBlack

Kolář co to bylo za zákrok?

Reagovat
Losinho

Jurečka kretén, forma na hovno a ještě to odflákne.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
emisarpravdy

To mě poser :D

Reagovat
djiros

Kolář klasik Ještě že JT netočí gólmany. A Ogbu taky slušně vykoupaný. Vlado

Reagovat
Salfovic

Jovovič si ho nádherně povodil

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jasně Kolaruv gol, byl tam pozdě, je pomalej...Uplne zbytecnej gol.

Takovýhle pencle fakt ne...

Reagovat
mistr129

Když vidím tu klauniádu Jurečky, Černého a Koláře, tak asi nadále zůstanu u klauniády Ferrari

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zvládám obojí btw

Reagovat
ACSeRw!n

50. minuta

Reagovat
naheCZ

To byl záběr jak prase zas

Reagovat
Lemond Laws

Pytel jasnej

Reagovat
PhilipS

To fakt pořád nemáme kalibrovanou čáru?

Reagovat
Komix

Mně přijde, že se u nás většinou spoléhá na kalibrovaný traktůrky a hodnotí se to podle střižení trávy

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Reagovat
DieFohlenBMG

Jakej ofsajd?

Reagovat
ACSMan

taaaaaaaaaaaaakej

Reagovat
naheCZ

No spíš byl, ale z těchto záběrů bych to rozhodovat fakt nechtěl

Reagovat
DieFohlenBMG

Z těch záběrů rozhodnout ani nejde

Reagovat
Salfovic

Však VAR má i jiné záběry.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pak nemá VAR zasahovat.

Reagovat
Coutinho10

těsný, škoda

Reagovat
wyqinac

Tvl ten Jurečka škoda, že jsme ho neprodali, to je zatím tragicky tuhle sezónu

Reagovat
ACSMan

šetří se na nadstavbu

Reagovat
Salfovic

Kam ?

Reagovat
Losinho

Turecko

Reagovat
doshcz

ten Kolar je fakt takova slavisticka tragedie, to ze ma sefa dceru je fakt silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle flink bude chytat porad a i kdyby sel do brany Mandous, tak jak psal nekdo nahore, jakmile pusti nejaky gol, tak Kolar jde hned zpet.

Reagovat
PavlíčeQ

borcovi leti pumelice ze dvou metru na hlavu, da si tam intuitivne ruku jako kazdy normalni clovek a je z toho penalta, zumpa liga jede

Reagovat
Lemond Laws

Tam podle mě nejvíc šlo o to, že mu to vzalo tu druhou.. kterou se jakoby nechránil a měl ji hodně nepřirozeně…

Reagovat
clinger

Reagovat
Strojmír

Reagovat
mistr129

To není žumpa liga, to je Černý, který by v pralese dostal do 20 minut po hubě

Reagovat
emisarpravdy

Si za půl roku změnil pověst že spolehlivýo sudího na totalni vemeno

Reagovat
mistr129

což nechápu kde tu pověst vzal upřímně

Reagovat
emisarpravdy

Ale měl ji, nemůžeš říct že ne

Reagovat
Kang & Kodos

S tou vaší lavičkou se mu to může stát i v lize. Ale každej rozhodčí začíná v pralese

Reagovat
doshcz

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To je reklama jak stehno. Ten ma kliku, ze mu tu spolupraci hned nezrusi

Reagovat
Salfovic

Přitom se vyloženě nabízí reklama: Plácám se v bráně jak výbornej tuňák od Rio Mare.

Reagovat
wwwx

"Tuňák jedině z konzervy. Protože kdybych ho měl chytit, tak umřu hlady."

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Pablos

ježiš to je trapný

Reagovat
Salfovic

Přijde mi nějak podezřele hubenej, to určitě prohnali photoshopem.

Reagovat
Nuno čomes

Neee

Reagovat
emisarpravdy

Inženýr mě teda pěkně sere. Vosel ty vole.

Reagovat
Greny

Stejně je to skvělej poločas

Nejdřív penalta co není tak ji piskne, aby ji Jurečka nedal a další zákrok co připomínal penaltu víc nepiskl...

U gólů Jablonce tvl co tam zase ten Kolář dělal? Vyběhnout tak blbě do takovýho úhlu a ještě z toho dostat gola

Reagovat
emisarpravdy

Otřesný. Jsem Kolářová skalní příznivec, ale tohle bylo hrozný.

Reagovat
Mass

Asi pospíchal na hajzl potom, co sežral ty tuňáky...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
naheCZ

Doufám, že Chytil se Zafou do hry a Hromada s Jurečkou ze hřiště.

Reagovat
emisarpravdy

Jurecku bych poslal na 14 dní na dovolenou.

Reagovat
Nuno čomes

Jako za odměnu jo?

Reagovat
emisarpravdy

V zájmu všech.

Reagovat
Nuno čomes

Dělat práci špatně a za to jej poslat na dovolenou, to mi nějak nevychází.

Reagovat
DieFohlenBMG

Cože? On hrál Wallem?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
djiros

Jasně Jurečku se sebevědomím na bodě mrazu tam nechám a odjebu MvB, se kterým se zametá jak je libo

Reagovat
naheCZ

Holeeeeeeš Bořil taky pěkně

Reagovat
Coutinho10

Bořil top střela

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdyby to byla top střela, tak by byla v síti už ona.

Reagovat
Pablos

Reagovat
inferno08

Reagovat
emisarpravdy

Parádní radost Juráska!

Reagovat
naheCZ

Tijani to měl uhrát daleko líp

Reagovat
Komix

Souček totální kunda

Reagovat
mrtvej ofsajd

Boril srovnal účet.

Reagovat
emisarpravdy

Hrozná bramboračka

Reagovat
Pablos

Dal bych si …sakra

Reagovat
PhilipS

Strašnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul někdy v 50. minutě a pořád ještě koukám. Tak to asi je zajímavé.

Reagovat
PhilipS

Fanoušek defenzivního fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl kus Zlína s Teplicema. Tam jsem trpěl a vypnul to. Tohle nějaký náboj má. Ale je to věc vkusu

Reagovat
inferno08

Tak pokud někdo viděl pár minut Zlína s Teplicema, pak mu ostatní zápasy přijdou jak z jiného vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zvědavý na derby týmů, co potrápily Spartu.

Reagovat
Greny

Mít teď Černý koule tak dál Borilovi druhou žlutou za to jak zjebal toho pomezního po té hlavicce

Reagovat
Raylan

Reagovat
Kang & Kodos

To by se každej zápas dohrávalo v osmi.

Reagovat
clinger

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Puskas

Hodně rychle by si ti hráči zvykli zdržovat se podobných výlevů.

Reagovat
emisarpravdy

Udělat z nich roboty

Reagovat
Puskas

V jiných sportech je jde zklidnit.

Reagovat
andrew96

Ne, pouze je naučit chovat.

Reagovat
Cotton

Reagovat
zrzek999

Reagovat
vestinustarychdubu

Ale picu, presne takovyhle omlouvani to nikam neposune. Dostal by jednu zlutou a priste by si to rozmyslel.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

No ale to by tvůj brněnskosparťanskej oblíbenec letěl v každym zápase.

Reagovat
naheCZ

Tomičovi centry jsou velká bída, konečně jde ze hřiště

Reagovat
emisarpravdy

Seberte to Hurtado

Reagovat
Mass

Reagovat
JackBlack

Ten Hurtado to je ležák

Reagovat
naheCZ

Tohle beztak bude ofsajd

Reagovat
Greny

Hlavně ho uznej kurva

Reagovat
JackBlack

Dneska to vypadá, že hrají s gumovým míčem pro děti, když vidím ty centry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Komix

Cože?

Reagovat
Pablos

Když neuzná tak musí pískat ruku Součka né ?

Reagovat
wyqinac

Jako taky jsem si říkal, že ta se pískat dala

Reagovat
Pablos

Rozhodně víc než ta první… ale věřím, že to doteď ani neví, že tam nějaká byla

Reagovat
wyqinac

Zase Jurečka var a ofsajd

Reagovat
Pablos

Tvl tak co to je

Reagovat
PhilipS

Tak kolik nastaví. 3 minuty?

Reagovat
naheCZ

Doufám, že ten přímák bude kopat Jurečka

Reagovat
C-M@ster

Tak ale ten ofsajd byl jasnej, nebo co se nezdá?

Reagovat
C-M@ster

Teď jsem to zapl, tak mi chybí lore celýho zápasu, ale Bořil se tak tak vyhnul míči.

Reagovat
doshcz

jasnej no

Reagovat
jackinho10

Ale tak to snad neni poruseni pravidel ne? Tam jedine, ze by Boril branil brankari ve vyhledu, coz teda tezko

Reagovat
doshcz

ty vole

Reagovat
C-M@ster

Tak ono stačí, když hráč v ofsajdu ovlivní hru a podle mě v tomhle případě Bořil mohl ovlivnit zákrok gólmana...

https://i.imgur.com/cRgepQ1.png

Pak tam gólman reklamoval nějakej hokejovej krosček nebo co, ale to bych musel vidět víckrát...

Reagovat
jackinho10

Ano, pokud ho ten mic trefil, coz podle me ne, tak je to ofsajd.

Reagovat
inferno08

Pokud by ho ten míč trefil, tak není o čem, ale pro odpískání ofsajdu se hráč míče vůbec dotýkat nemusí...

Reagovat
jackinho10

Ja vim. Chapu, ze to piskli protoze, “ovlivnil” brankare a komise to potvrdi. Jen ja bych to treba nepiskal, at uz by slo o jakykoliv tym nebo proti Slavii. Za me by proste ten hrac v ofsajdu musel branit brankari ve vyhledu. Dneska to bylo stejne v zapase Rennes-Le Havre a tam to rozhodci uznali, protoze brankar pres toho hrace v ofsajdu proste videl mic i strilejciho hrace. Ale zopakuju to, chapu to, je to ofsajd, jede se dal

Reagovat
Pablos

Za mě se nezdá ta hra rukou Součka

Reagovat
PhilipS

7 minut je taky vtip. Se víc nehrálo než hrálo. Proč sakra už nenastavuje čas AI bez nějakýho subjektivního vstupu člověka.

Reagovat
C-M@ster

Až v zahraničí začnou používat AI na nastavování času, v ČR se možná pořídí kalibrovaná čára na ofsajdy místo kusu papíru přiloženýmu k monitoru ve VAR voze.

Reagovat
Edgewalker

U nás už je VAR vůz? Jsem myslel že to zkoumají na noťasu v parku na lavičce.

Reagovat
C-M@ster

Park nemá dveře a ve voze jsou kvůli bezpečnosti schovaní před Grygerou a Křetínským.

Reagovat
Salfovic

Kvůlli Křetínskému se museli přestěhovat do bankovního vozu.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Víc už pro Slavii nemůže Černý udělat. Snad ještě penaltu.

Reagovat
naheCZ

Co pro nás přesně udělal? Ok, penaltu bych taky nepískal, ale to hned vykompenzoval neodpískáním naprosto jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si tak trochu rejpu. Dva tresňáky poblíž šestnáckty, u druhého si spíš Provod naběhl do bránícího hráče...

Reagovat
jackinho10

A proto se piskala ruka Hubshmana

Reagovat
smazaný uživatel

Který letěl vzduchem a co měl jako dělat, žejo?

Reagovat
jackinho10

Nehrat rukou

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, já tyhle fauly posoudit neumím. Obránce jde za míčem, stejně jako útočící hráč. Mně to tak laicky prostě přijde. Ale je mi jasné, že rozhodčí to písknou jednou tak jednou onak.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím, ale tady mi to fakt přišlo jako faul obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale z pohledu fanouška útočícího týmu. Počkej za chvíli, jak budu objektivní já

Reagovat
Greny

To byla ta situace jak Provod běžel po levé straně a ten mu tam nechal nohu a zároveň Provod trefil hráče Jablonce někam do ucha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Vždyť nám neuznal dva góly a nepisknul jasnou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na mysli ty dva tresňáky na konci. Zápas sleduju až od 50. minuty. Určitě vám něco nepísknul. Jste stejní chudáci, jako budeme my za hodinu

Reagovat
Greny

Tak teoreticky neuznal dva góly po ofsajdu po varu...

Penaltu bych neřešil .. první být neměla

Reagovat
jackinho10

Ja bych tu penaltu taky nepiskl, ale aspon to byla ruka po strele a ne jak Zlin-Sparta, kde ji taky piskli pry podle pravidel.

Reagovat
PhilipS

Jako Bořil bojovnej výkon o tom žádná, ale asi není úplně chytrý chtít tvořit hru přes něj

Reagovat
emisarpravdy

Odehrál si to velice solidně.

Reagovat
PhilipS

No docela se těším na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je až na Zafeirise a Oscara tým totálních průměráků, míč jim překáží, ale asi mají dobrý atletický čísla. Díky do Jablonce.

Reagovat
PtákOhnívák

Tak jestli jsou všichni kromě těchto dvou průměráci... Tak nechápu, jak můžou hráči Sparty, Plzně a dalších týmů hrát Fortuna ligu. Podle tvého měřítka jsou to hráči tak pro divizi.

Jó vlastně to jsme v týdnu viděli, takže máš pravdu... jsou to průměráci. zaplat pánbů za ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, porazili jste tým na úrovni Příbrami, zatímco Sparta prohrála s týmem, který by v cz lize za 10 let získal 8 titulů, gratuluju Zkus si pustit pro srovnání s dneškem 14 dnů starý zápas Jablonce se Spartou a uvidíš, jak vypadají fotbalisti. Nebo se na to mrkni za 40 minut live.

Reagovat
emisarpravdy

Tak to prrrrr. Příbram netahá čas od šestý minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Heroická Jabka. Slavia začíná svoji novou serii remíz venku

Reagovat
C-M@ster

Ševčík lavička... kolik minut tak dostane?

Reagovat
hrundy

Trpišovskej promr*a dva tituly v řadě, ale ten frajer se prostě neponaučí a píčo*viny začne dělat už v 6. kole... Jinak Jurečka jako velkej výkon, bezva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký píč*viny konktrétně? Mně přijde zase dost prozíravý, že si nechává rozehrát hodně hráčů a zkouší je na různých postech. Pak má právě dost kvalitní lavičku. Ale třeba máš na mysli něco jiného.

Reagovat
hrundy

Tak záloha Wallem Hromada je prostě píčo*ina, jakákoliv záloha s Hromadou je chyba trenéra... Nechat Jurečku kopat penaltu jde taky za ním, nechat Jurečku s tímhle výkonem na hřišti až do konce je prostě nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalitní lavička je mýtus, který se tady z nějakého důvodu šířil a byl dáván jako hlavní důvod, proč je Slavia favorit na titul - že Sparta prý naopak kvalitní lavičku nemá. Zápasy obou S v Jablonci, kde oba nastoupili s náhradníky, přitom nabídly srovnání docela jasně.

Reagovat
hrundy

Nehezky se to čte, ale bohužel na tom něco je...

Reagovat
Pablos

Vždyť je to trolí píčovina to posuzovat na základě jednoho mače s Jabloncem

Reagovat
ratusek

trolí pičovina

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole ten Látal, to je další myslitel podle toho rozhovoru

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rizek

Teda ale Černý byl nejlepší hráč Slávie. Ten to tam foukal hodně jednostranně. A to měl našláplo být nejlepším sudím u nás.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale picu

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Igner Farnsworth

Myslím, že je načase si uvědomit, že provoda už neprodáme, takže není nutný ho dávat do zápasů. Taky bych vrátil Osoua a Holese dal zpátky do zálohy kde jsme hodně slaboucky když nehraje Zafeiris nebo Oscar.

Reagovat
bartes

to bych chtěl taky . Fakt si myslím, že hlavně díky Holešovi Slávia je tam, kde je. Protože když nastoupí nějaký komik typu Ousou, tak člověk nikdy neví, co vzadu provede a nemá to po něm kdo hasit. Slávka by potřebovala 2 hráče typu Holeš. Jeden aby zpevnil střed hřiště, který je teď průchozí a druhý, aby držel obranu. Takto Slávia hraje menší zlo, že Holeš aspoň drží obranu.

Reagovat
Pablos

Provod jak mi přišel marnej po zranění... tak naopak na začátku sezóny mi přišel jako asi váš nejlepší hráč. Zafeiris má většinou dvě dobrý věci na zápas, které převyšují technické zvyklosti z ligy, jinak na něm nic úžasného nevidím (resp. čísla prostě nemá a důležitej pro tým a hru, když se nedaří mi taky nepříjde) ...buď někoho lepšího k němu, ať si to má s kým pořádně dávat a nebo je to jenom o tom, že se můžete kasat, že tam máte i jednoho fotbalistu

Reagovat
Igner Farnsworth

Je to sice jen můj názor bez statistik ale podle mě si se Zafeiresem prostě vytváříme mnohem víc šanci než když tam hraje někdo jinej.

Reagovat
Pablos

Tak já samozřejmě taky nemám nic podloženo... jen jak mi to příjde, což nemusí být správně nebo zaručeně objektivní. Prostě jen, když potřebujete zlomit zápas tak on to určitě nespasí jako mnohdy Stanciu např. Ale ono taky k němu dávat Hromadu

Reagovat
Mass

Stanciu to sice spasil a často se dostal i do zpráv, ale na druhou stranu to byl zase nejčastěji střílející hráč v lize s nejhorší úspěšností.

Reagovat
Pablos

Jasný, ale to tě tak úplně nenasere a promineš mu to, že jo... Stochovi jsem taky promíjel furt ty šance o životní góly někde z půlky

Reagovat
Mass

Asi jeden takovej hráč v týmu nevadí. Každopádně v současnosti maj Slávisti problém se trefit i z malýho vápna, ale snad se to brzo zlomí a uvidíme Jurečku s Juráskem dávat zase nějaký pěkný góly z dálky. Od Zafeirise bych to moc nečekal, ten spíš dělá předfinální přihrávky než že by vyhledával místo na střelbu jako ten Stoch nebo Stanciu.

Reagovat
Pablos

Uvidíme v evropských pohárech hlavně… resp. já hlavně uvidím, ptž to mě na českém fotbale zajímá nejvíc. Pak až budu kdyžtak více soudit, jak to máte poskládané a jestli jste se v něčem poučili.

Reagovat
Mass

Pokud ho neni nutný dávat do zápasů, to tam chceš na levym beku hrát pořád Bořila?

Reagovat
Igner Farnsworth

Zcela upřímně ano, se na něj podívej někdy celej zápas, on v 70% soubojů spadne na zem a ztratí míč a nebo nahraje soupeři, a když se mu jo povede nahrávka tak je to spoluhráči v tak debilní pozici, že nemá šanci míč udržet. Už mě to neuvěřitelně vytáčí a je to zápas co zápas.

Reagovat
Mass

Viděl sem všechny jeho zápasy a pleteš se.

Reagovat
Igner Farnsworth

Vidím to teda jinak, ale od toho jsou diskuze

Reagovat
emisarpravdy

Ta ztráta jde za Jurečkou a Kolískem.

Reagovat
jackinho10

Ano a i za trenery. Meli uz behem prvniho polocasu zmenit rozestaveni na 4-5-1. Jablonec mel ve stredu 3 hrace a Wallem s Hromadou to nemohli stihat.

Reagovat
emisarpravdy

Nemám obecne rád to 343. Doufám že zase budeme hrát co nejvíc zápasu 4231.

Reagovat
jackinho10

Jo to ja taky

Reagovat
Greny

Jenže na 4231 vám momentálně chybí krajní bek vlevo a střední záložník ne ? A naopak na to máte dost útočníků

Reagovat
Losinho

Středních záložníků máme jak nasráno, levýho beka zahraje Provod i Bořil.

Reagovat
jackinho10

No ja nevim, mame Zafeirise, Sevcika, Oscara, Hromadu, Wallema. Pokud ted Provoda pocitame vlevo. Tak to mi 5 hracu neprijde moc na 3 pozice.

Reagovat
Greny

A to píšu momentálně takže Oscar zranenej ne ?

Reagovat
jackinho10

Jo, ale mel by byt snad brzo ok.

Reagovat
Mass

2 pozice

Reagovat
emisarpravdy

To by se dalo poskládat. Nějaký útočníci by holt zahráli z křídla, já bych to viděl na Micka a Inženýra.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

Proč zve O2 do studia kovanýho slávistu jako je Kalivoda? Vždyť je jeho komentář viditelně neobjektivní. Bývalý hráči ostatních klubů tam v pohodě s nadhledem dokáží okomentovat cokoliv. Kalivoda je prostě neobjektivní blb. Kdyby si teda alespoň do studia bral červenobílou šálu, aby bylo jasno i těm divákům, co ho neznají.

Reagovat
Rizek

bývalí

Reagovat
ondrasch77

Přesně..., už jsem psal na O2, když se ti jejich rádoby experti nedokážou odprostit od "svých" zápasů, tak ať se na to vyserou, kokoti...

Reagovat
Greny

Hele já jsem pro ať si tam klidně zvou jako experty jako je Kalivoda s tím nemám absolutně problém..

Ale ať je druhej expert třeba Pelta

A ať se tam klidně pohadaji

Reagovat
John Obi Mikel

Ale zrovna Peltu ne tvl

Reagovat
Greny

Vole nikdo jinej z Jablonce mě nenapadl

Reagovat
ondrasch77

Co Fukal, Zelenka, Špit, Vošahlík, Hušek...

Reagovat
Pablos

Jožku Webera

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

ten bude tímhle tempem brzy bez práce

Reagovat
ondrasch77

To by z něj ten myslitel Kalivoda dostal doživotní škytavku...

Reagovat
Mass

Pelta na telefonu. Co chtěl ten čurák?

Reagovat
ondrasch77

Kopnout doprdele toho komunistu Tvrdíka...

Reagovat
emisarpravdy

Peltič by neuvedl nohu.

Reagovat
ondrasch77

A asi ani ruku... Vůbec netuším, co jsi chtěl napsat...

Reagovat
naheCZ

A píšeš to, i když na našich zápasech tam jsou taky často kovaní sparťani? Ono se to stává dost často...

Reagovat
Rizek

třeba kdo? Který Sparťan je takhle neobjektivní?

Reagovat
naheCZ

Jednu chvíli tam býval snad na každém našem zápas Siegl. Já ty studia zas často neposlouchám, takže co přesně tam kdyžtak mlel ti nepovím, ale O2 na objektivitu zas tolik nehraje...

Reagovat
Rizek

Sigy je právě skvělý. Ten dokáže být jak objektivní, tak dokáže Spartu slušně seřezat. To je vidět, že to nesleduješ a jenom plácáš.

Reagovat
andrew96

Jenže Siegl kritizuje a přitom plácá.

Reagovat
ratusek

Naopak. Siegl je tlučhuba, který do teď nemůže zkousnout, že se na něj Křéťa vysral a nedostal od něj trafiku. při jakékoliv příležitosti si rád do Sparty kopne. Pod Italem a ještě po něm to byly žně pro legendu Siegla. To stejné platí o Frýdkovi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Cotton

Taky se vám dneska O2 tak seká?

Reagovat
Ross Geller

Mně se neseká, ale nutno podotknout, že já O2 nemám.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
ondrasch77

Na PC i telefonu mi to šlo, na TV nic...

Reagovat
emisarpravdy

To ne, ale strašně nekvalitní obraz. Při centrech mi mizí balón. O to víc jsem sw divil kam to Tomičovi

Reagovat
emisarpravdy

pořád lítá.

Reagovat
Ross Geller

Olatunji po tom hrůzostrašném výkonu v Zágřebu je opět v základu?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba ten Kuchta odejde do Dánska.

Reagovat
Pablos

Ten nemá celkově možná ani na Spartu B …nechápu proč ho pořád hrajou…prý náhrada za Čvančaru…hmmm, dobrý.

Reagovat
bartes

Olatunji má slušnou hlavu, ale fotbalista to není

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem zvědavej, jak to zvládne ten Ražnatovič. Ten byl zvyklý na návštěvy kolem 800 ledí max., aby ho to dnes nedusilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kara góool. Komu to přát víc?

Reagovat
Pablos

Krejčímu

Reagovat
emisarpravdy

Kajínkovi

Reagovat
C-M@ster

Ševčíkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem, kdo dnes nastoupí. Takže 16:0, když si dá gól i Vindahl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rynešovi

Reagovat
Pablos

Karabec po roce a půl něco předvedl To bude zase nahypováno

Reagovat
smazaný uživatel

Na to máme ještě celý zápas před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Česká kolonie v Leverkusenu se těší na další přírůstek

Reagovat
Pablos

Reagovat
exse

Jim tam za chvilku udělají českou lavičku.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kilobyte

Reagovat
bartes

Reagovat
smazaný uživatel

No a je po hajpu

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Ross Geller

Pavelka snad nedal jedinou přesnou přihrávku. Hlavně že Daněk pořád sedí na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska tam zbytečně zabírá místo komukoliv tvořivému. Jeho dnešní nasazení vůbec nechápu.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek v čase 15:00: Sparta Praha @2,95

Reagovat
Pablos

To Priske spíš měl hrát s lavičkovejma hráčema tu odvetu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

odveta teprve přijde...

Reagovat
Pablos

No a to právě naznačuje, že šetří hráče.

Reagovat
C-M@ster

Když bude mít Sparta dobrej náskok, může nastoupit Ševčík už třeba v poločase.

To je jediný plus takovýho výsledku.

Reagovat
naheCZ

Pešek kdyby chtěl, tak by ho nechali proběhnout až za brankouvou čáru

Reagovat
monty25

Sakra, včera jsem koukal, že na Ryneše byl kurz 6.

Reagovat
Pablos

To je docela málo, já měl minule Vlčka v kurzu 15… jako nedal, ale furt ta pravděpodobnost mi příjde stejná.

Reagovat
monty25

Ryneš se dostává hodně do zakončení, už v Teplicích trefil tyč. Tak nějak jsem tušil, že by dneska mohl dát gól, ale bohužel jsem na ten kurz jenom koukal.

Reagovat
naheCZ

Nemáš koukat, ale sázet baráky...

Reagovat
monty25

Tak třeba v tipovačce Sazky dneska vyhraju aspoň 50 korun.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude Karviné trvat, než pochopí, že Sparta hraje vlastně ho*no?

Reagovat
exse

Mít aspoň Budínského, tak by i hrozili a mohlo by to být vyrovnané. Bohužel to co maj na hřišti, to je materiál tak na střed druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Černé dresy vypadají hodně dobře. I ty co mají Teplice se mi líbily. Ale rudá je rudá

Reagovat
Rizek

Memič dá Vitíkovi loket a válí se s hlavou v dlaních.

Reagovat
pingla

Červená pro Karabce je kde???

Reagovat
naheCZ

Karabec

Reagovat
doshcz

no to je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten rozhodci pokazdy ignoruje Pavelku kdyz za nim jde na pokec

Reagovat
Neon

From zero to hero to zero again.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Brimančeviče stoper? Karabec se vyndal sám, takže už je tam jen Pešek s nějakým potenciálem něco vymyslet dopředu. Tak snad to 2:0 ubráníme

Reagovat
kilobyte

Stoper, ale dopředu toho udělal snad nejvíc.

Reagovat
naheCZ

Doležal si je namaže na chleba

Reagovat
KingMaster13

Bitri gol......Maže si Kanga na chleba

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně má kvalitní spoluhráče

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
naheCZ

Sejk byl na školení u Tecla společně s Jurečkou?

Reagovat
bartes

Sejk střelec

Reagovat
C-M@ster

Teď měla přijít žlutá za filmování pro Peška, ne?

Reagovat
bartes

dostal loket, ten útočící hráč si ho chtěl rukou odstavit, ale místo těla ho trefil do hlavy

Reagovat
C-M@ster

Z opakovačky mi přišlo, že ho trefil někde dole a Pešek si chytl čelo.

Faul stopro jo, s tím souhlasím.

Reagovat
inferno08

Už se někdy stalo, aby na hráče byl písknutý faul a zároveň dostal žlutou za simulování?

Reagovat
Rizek

Dostal tam loket a ještě další odstrčení do obličeje.

Reagovat
bartes

Sejk dohrál

Reagovat
Hafna

Se divím, že se tu nikde neřeší ta Kovaříkova pumelice, za mě jeden z nejhezčích gólů co jsem za poslední dobu viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Gabča si tě najde, šmejde!

Reagovat
monty25

Přesně tak, Gabča chce mít děti.

Reagovat
kilobyte

Už možná nebude jako bejk.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25
Reagovat
naheCZ

Borec si to tam k té střele šteluje půl minuty, ale stejně měl tolik prostoru, že dokázal vystřelit a dát gól

Reagovat
$dolar$

Vindahl

Reagovat
bartes

Strašný průměrák. I v lize jsou lepší brankáři.

Reagovat
Nuno čomes

Jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tam nemá absolutně nikoho do mezihry. Neskutečná prdel teď koukat na ten pokus o útok

Reagovat
Rizek

Je Vindahl vůbec brankář? Už poněkolikáté udělal takové zvláštní nególmanské reakce.

Reagovat
bartes

on velmi málo balóny chytá, naopak jich spoustu vyrazí před sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

Jako spíš se dá říct, že jich spoustu jen tahá ze sítě. Tohle je prostě strašný průser. Jeden podařený zápas a už 4 (?), kdy si člověk spíš povytáhne obočí.

Reagovat
bartes

Njn, na Spartu je to málo, ale chtěli šetřit a pak ho prodat. Pokud se Vindahl rapidně nezlepší, tak ho můžou prodat tak maximálně do 2.ligy......

Reagovat
naheCZ

On je jen na hostování ne?

Reagovat
bartes

myslím, že jo. Hostovačka s opcí. I kdyby ho nekoupili, tak musí koupit jiného. Z hlavy mě nikdo nenapadá, kdo by se jim hodil, tzn. byl dostatečně dobrý s prodejním potenciálem. Určitě jsou lepší třeba Reichl z Bohemky nebo Dostál ze Zlína, ale ti už mají 30 a více.....

Reagovat
Greny

Já bych na jejich místě koukal do Rakouska do Innsbrucku a v zimě to vyhodnotil zda by to nebyla lepší varianta

Reagovat
bartes

Tak v cizině nějaký ten brankář pro Spartu určitě bude. Jenže oni mají skauting typu "Briane, neznáš dobrého volného brankáře?" a přišel Vindahl

I v Norsku určitě nějaký bude. Mě se líbil třeba ten, co chytal za Viking, když s nima Sparta rupla. Pamatuju si, že Viking slušně podržel a byl celkem mladý, takže stál za sledovačku. Tuším, že to byl tento https://www.transfermarkt.com/patrik-gunnarsson/profil/spieler/429563

Reagovat
bartes

taky možnost. Akorát teď podepsal novou smlouvu a nikam se moc nepožene. Předpokládám, že to bude na delší dobu. Ale hned máš 2 brankáře, které by mohla Sparta sledovat.....

Reagovat
naheCZ

Tak pro Priskeho bude důležitá ta hra nohama, klidně mu odpustí tyhle nezákroky, to je jak u Koláře (i když ten už nemá ani tu hru nohama mi přijde). Vůbec bych se nedivil, kdyby ho vlastně ve výsledku koupili.

Reagovat
bartes

Kolář ví, že má díky Tvrdíkovi auru neposaditelnosti, takže čekám, že ten už s formou půjde jen dolů. Nemá potřebu se snažit.

Mě teda nepřišlo, že by Vindahl byl nějaký dobrý ve hře nohama, to by mě teda víc vadilo, že pustí gól, který je z dálky, vidí na něho a přitom jde na něho jako teď ten od Karviné.

Reagovat
smazaný uživatel

No a když tam pošle Kairinena, sundá Peška.

Reagovat
wwwx

Tak si říkám, že Pavelka půjde dolů, že by se nemuselo hrát zbytečně v devíti, a vono ne.

Reagovat
smazaný uživatel

si tě namazal

Reagovat
wwwx

Ok

Reagovat
John Obi Mikel

Vytlačí ze základu Sadílka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vydra

Reagovat
Greny

Vydra wingback jak prase

Reagovat
naheCZ

Vydra pro Karvinou teda dost kruté.

Reagovat
Rizek

Vydra zatím fantastický. Proč ho nehrajeme častěji?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Karviná nezasloužila

Reagovat
doshcz

Vydra buh

Reagovat
Pablos

Ale sranda hrát golmana co by Vorlovi měl nosit vodu na tréninky a ještě navíc i vědět, že ani Vorel není holman na Spartu

Reagovat
doshcz

Sejk nejhorsi na hristi a to se nechal jeden vyloucit

Reagovat
monty25

Vůbec, při tom gólu na 3:1 dobře navázal obránce. Akorát už potřebuje chytit se nějakým gólem. Taky mu nepomohlo, že zase hrál v zápase, kdy Sparta dohrávala o deseti.

Reagovat
Nuno čomes

Jak dlouho ho budeš obhajovat?

Reagovat
monty25

A co jsem napsal špatně? Pořád je to hráč U21, navíc z vlastní akademie a ve Spartě zatím odehrál všehovšudy nějakých 200 minut, ale někteří už by ho vyháněli. Podle mě je jenom otázka času, kdy mu to tam padne.

Reagovat
ACSeRw!n

no je nejhorsi kazdej zapas co hraje..horzne je na nem videt, jak chce dat gol, ale o to vic to domrdava

Reagovat
doshcz

presne no.. na ty kecy co mel pred sezonou je to dost hrozny

Reagovat
Rizek

Reagovat
bartes

hlavně nemá žádnou kvalitu v zakončení. Když šel sám na bránu a křižoval ho obránce, tak to měl prostrčit na toho volného spoluhráče nebo to zaseknout a obránce nechat přeběhnout. Ne, on si zvětší úhel a snaží se prorvat brankáře silou. Vybral si to nejhorší možné řešení.

Reagovat
ACSeRw!n

ano, samozrejme to mel prihrat, to videli vsichni.. i on vi, ze by to bylo idealni reseni a normalne by ho udelal, kdyby hral kazdej zapas zaklad treba v Jablonci a uz mel v sezone nakej ten gol. ale tady je nakej utocnik cislo 3 a zoufale se snazi ukazat

Reagovat
ondrasch77

Sejk je útočník do týmu, co hraje na brejky, k ničemu jinýmu dobrej není (tzn. ve Spartě nikdy neprorazí), má naprosto šílený příjem míče, naopak docela dobrou kopací techniku. U nás dal 7 gólů jen proto, že jsme každý druhý zápas dotahovali...

Reagovat
Pablos

Ten titulek je docela vtipnej teď Aneb neznat rozdíl napsat může prodloužit a prodlužuje se může vymstít no

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se jim to vždycky povede takhle zakřiknout, tak doufám v podobné titulky i v dalších kolech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele