FORTUNA:LIGA - preview 5. kola: Zůstane Slavia stoprocentní?

19.08.2023, 08:39, aktualizováno 20.08.2023, 08:37
Aktuality

Sparta jen remizovala v Teplicích a na čele tabulky se díky tomu může osamostatnit Slavia, sešívaní k tomu potřebují porazit Ostravu. Plzeň hraje doma s Olomoucí, na novém stadionu se podruhé představí Hradec.

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

V neděli v 15:00 dojde ke střetuní trápících se Českých Budějovic a pražských Bohemians 1905. Domácí zažívají katastrofální vstup do sezóny, naopak hosté budou chtít navázat na poslední dvě venkovní vítězství.

Dynamo minulý týden podruhé v řadě inkasovalo pět branek, po prohře 1:5 na půdě Hradce Králové je tentokrát smetla Viktoria Plzeň. Na Střeleckém ostrově šli plzeňští rychle do dvoubrankového vedení, a tak bylo už v 10. minutě o vítězi téměř rozhodnuto. Za Budějovice se prosadilo alespoň duo Jakub Hora - Osmančík, nicméně další pozitiva na nedělním střetnutí by hledali domácí fanoušci jen stěží. Svěřenci trenérů Nikla a Zápotočného se totiž po čtyřech kolech krčí na poslední příčce, nezískali ani bod a hrozivá je také bilance vstřelených a obdržených branek - 5:17!

Domácím v utkání nepomůžou dlouhodobě zranění Martin Sladký a Tomáš Zajíc. Okleštěná sestava tak bude krátce před první reprezentační přestávkou muset konečně bodovat, aby se alespoň trochu zlepšila nálada v týmu.

Hosté z pražského klubu pokračují v trendu z loňské sezóny. Na domácím hřišti se trápí, naopak venku sbírají jednu výhru za druhou. Už to jsou dva týdny od vypadnutí z Konferenční ligy, a tak se svěřenci trenéra Veselého mohou plně soustředit na domácí soutěž. Po venkovních výhrách v Pardubicích a Liberci však naposledy "Klokani" doma padli se Slováckem, a tak se v průběžné tabulce propadli na 8. příčku.

Do nového ročníku dobře vstoupil brankář Michal Reichl, který do klubu přestoupil v létě. Po heroickém výkonu v prvním kole proti Pardubicím se několikrát zaskvěl i v posledních dvou ligových zápasech, a tak může trenér Veselý počítat s jistotou mezi třemi tyčemi.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Oba týmy vstřelí gól
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza
Méně než 11.5 rohů v utkání

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Osmančík, Havel, Králik, Trummer - J. Hora, Čermák - Čmelík, Hellebrand, Adediran - Ondrášek

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Matoušek, Beran - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.77 - 2.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

neděle 15:00

Souboj třetího se čtvrtým bude k vidění v neděli odpoledne ve Štruncových sadech. Zatímco Plzeňští mají výhodu domácího prostředí, hosty zase po třech výhrách v řadě hřeje drobný bodový polštář v tabulce.

Viktoriáni měli velmi pomalý start do sezony, nyní se ale rozjeli a připsali si, i díky snazšímu losu, pět po sobě jdoucích vítězství. V Evropě porazili Dritu a dvakrát Gziru, v domácí soutěži po výhře s Baníkem rozdrtili České Budějovice 5:2. Na jihu Čech rychle vedli po gólech Traorého se Šulcem, po pauze navyšoval skóre Bucha a následně završil hattrick Šulc.

"Proti Gziře jsme potvrdili roli favorita, navíc jsme přispěli do klubového i českého koeficientu, takže můžeme být spokojeni. S Olomoucí to bude důležitý a náročný zápas. Máme za sebou náročné cestování, musíme se maximálně dobře připravit. Věřím, že nás podpoří plný stadion," říká kouč Miroslav Koubek.

Hanáci v prvním kole odjížděli s prázdnou z pražské Letné, pak se ale chytili a třikrát po sobě naplno bodovali. Po Karviné a Slovácku dokázali vyzrát i na Teplice, proti nimž jim pomohly gól Vodháněla a Chaloupkův vlastenec. Jílkova družina tak za sebou má povedený start a je nejbližším pronásledovatelem pražských hegemonů.

"Po Spartě a Slovácku nás čeká další těžký soupeř venku. V Plzni to bude náročná prověrka. Chci, abychom obstáli herně a ukázali, že jsme schopni hrát vyrovnaný zápas s účastníkem pohárů. Na Spartě byly nějaké úseky, ale nebyli jsme konkurenceschopní celých 90 minut, na Slovácku jsme to zvládli jen výsledkově. V Plzni chceme plnohodnotný výkon a pak to může být atraktivní utkání. Naše mužstvo je posíleno třemi vítězstvími a věřím, že to ukážeme," doufá hostující lodivod Václav Jílek.

Rovněž vzájemné zápasy jsou poslední dobou velmi vyrovnanou záležitostí. Z pěti předchozích duelů uspěl každý z týmů jednou, zbylé tři střety skončily nerozhodným výsledkem. Naposledy v květnu se ve Štruncových sadech radovala Sigma, jež po obratu zvítězila 1:3.

Trenér Koubek se nyní musí obejít bez zraněných Čiháka, Havla, Pernicy, Řezníka a Sýkory, otazník visí i nad Jirkou a Vydrou. Na straně Sigmy se nepředstaví Růsek a možná ani Křišťál se Zifčákem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň vyhraje, ale dostane gól
Padne více než 2.5 branky
Více rohů v zápase - Plzeň

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Kalvach, Traoré, Cadu - Šulc - Durosinmi

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Vraštil, Beneš - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Navrátil, Vodháněl - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.42 - 6.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FC Zlín

neděle 15:00

Hradecké "Votroky" čeká druhé domácí vystoupení na zbrusu novém stadionu a jejich soupeřem bude Zlín. Hosté zatím čekají na první vítězství v sezoně a v tabulce jsou předposlední.

Dlouho očekávané otevření nového hradeckého stadionu proběhlo na začátku srpna v duelu s Českými Budějovicemi a pro Hradec Králové dopadlo fantasticky. "Votroci" potěšili nabuzené fanoušky v ochozech pětigólovou výhrou a není tak divu, že i v dalším utkání se očekává zajímavá kulisa.

Na skvělou atmosféru Hradec spoléhá a bude jí potřebovat. Přeci jenom porážka s Baníkem vrátila Východočechy zpět nohama na zem a se čtyřmi získanými body ve čtyřech zápasech není trenér Jozef Weber úplně spokojen. Jeho asistent Stanislav Hejkal pak upozorňuje, že zápas se Zlínem bude úplně odlišný, než ten s Českými Budějovicemi. "Čeká nás úplně jiný protivník než České Budějovice. Dynamo hrálo otevřený fotbal, což nám vyhovovalo, chodili jsme do rychlých protiútoků. Zlín vede zkušený trenér, jehož mužstvo hraje organizovaně z bloku. Bude to tedy naprosto odlišné utkání než s Budějovicemi," upozorňuje Stanislav Hejkal.

Zlínu zatím začátek sezony nevychází a na první výhru teprve čeká. Ve čtyřech kolech získal jen jeden bod z minulého utkání proti Liberci (1:1). To není zrovna optimální začátek a zkušený trenér Pavel Vrba to moc dobře ví. Tlak na jeho osobu tak přirozeně roste a pod tíhou čekání na vítězství i tlak na celý tým. Na Hradec je ale mužstvo dobře připraveno. "Hradec je stabilizované mužstvo a teď si ještě víc váží toho, že hraje na novém stadionu. I ten první výsledek domácího zápasu byl jednoznačný, takže doufáme, že to zvládneme lépe," prohlásil trenér "Ševců" Pavel Vrba.

V minulé sezoně se z výhry neradoval nikdo a oba zápasy skončily plichtou (0:0, 2:2). O poznání zábavnější duel se sehrál ve Zlíně, který divákům nabídl celkem čtyři branky. Domácí prostředí a přeci jenom lepší forma favorizuje Votroky.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Výsledek zápasu bez remízy - Hradec
Hradec vstřelí více než 1.5 gólu
Daniel Vašulín dá branku

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Kodeš, Kučera, Horák - Juliš, Pilař - Vašulín

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Slončík, Dramé - Fantiš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.82 - 4.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava

neděle 18:00

Spolu se svým rivalem z Letné je Slavia po čtyřech kolech jediným stoprocentním týmem nejvyšší soutěže. Hájit tuto bilanci bude proti další velké značce, Baník se však v tabulce nachází v její spodní polovině.

Sešívaní jdou do utkání posilnění o postup do 4. předkola Evropské ligy a tím pádem jistotu účastní v základních skupinách jednoho z kontinentálních pohárů. Remíza v Košicích proti Dnipru nicméně pro ně byla prvním zápasem sezony, ve kterém nevyhráli. Byť v lize to není taková gólová hitparáda, vždyť poslední dva střety vyhráli jen o gól. Před týdnem v Mladé Boleslavi jim k tomu pomohl až vlastencem Poulolo.

"Je to velká úleva, že máme jistou skupinu v pohárech. Výkon v prvním poločase proti Dnipru ale nebyl dobrý, asi jeden z nejhorších za poslední dobu. Zápasy jdou v rychlém sledu po sobě, s Baníkem se těšíme na nový trávník. Intenzivně se na něm pracuje. Jestli se to uchytí, jak má, už v neděli bude mnohem lepší hřiště než předtím," věří Jindřich Trpišovský s odkazem na výměnu trávníku v Edenu, která byla dokončena teprve ve středu.

Naopak Baník se při svém posledním vystoupení dočkal premiérové výhry. Po nezdarech v Liberci a Plzni a remíze se Slováckem se mu povedlo na domácím hřišti přehrát Hradec Králové. Brankami v nastavení se o to zasloužilo duo střídajících Buchta, Tanko. Venku nicméně Slezané uspěli naposled ještě v dubnu, od té doby ze čtyř utkání vytěžili jediný bod.

Ve vzájemných střetech Ostravští v Edenu nebodovali dokonce více jak deset let. V minulé sezoně navíc nedokázali po nějaké době potrápit soupeře ani doma a v obou duelech tak vyšli bodově naprázdno. V dubnovém zápase ve Vítkovicích rozhodl o výhře hostí dvěma góly v závěru střídající Matěj Jurásek.

"Připravujeme se na jednoho z nejtěžších soupeřů v lize. Měli jsme hodně taktických tréninků a věřím tedy, že hráči budou vědět, co po nich budeme chtít. I když je soupeř kvalitní, nějaká slabá místečka tam jsou, byť jich moc není. Věřím, že se jimi dokážeme prokousat. Soupeř má doma dlouhou sérii zápasů bez prohry, ale my zase jedeme povzbuzeni vítězstvím nad Hradcem. Chceme jít do zápasu sebevědomě a uděláme vše pro to, abychom byli úspěšní," nabádá trenér Pavel Hapal.

Červenobílí se musí v zápase obejít bez zraněných Pecha se Sinyanem, otazník visí i nad starty Lingra, Tecla a Wallema. V barvách hostí se kvůli dohodě klubů o hostování nepředstaví Ewerton, zdravotní indispozice zase nechají za postranní čarou Klímu, Miškoviće, Šehiće, Takácse a možná i Fadaira.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Více než 10.5 rohů v zápase - ano
Slavia vstřelí gól v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, Provod - Ševčík, Oscar - Jurečka, Zafeiris, Jurásek - Van Buren

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Bitri, Lischka - Juroška, Boula, Tetour, Kaloč, Kpozo - Kubala, Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.21 - 12.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Mladá Boleslav zamíří v pátém kole FORTUNA:LIGY do Uherského Hradišti, kde vyzve domácí Slovácko. Půjde o střet pátého s šestým týmem tabulky, navíc si oba dosud připsaly sedm bodů. Případný úspěch tak zaručí kontakt s nejlepšími.

Slovácko v minulém ligovém klání vybojovalo velmi cennou výhru, na Bohemians vyhrálo 1:0, když se trefil Stanislav Hofmann. Nyní však trenér Svědík nebude moci počítat s Reginem Ciciliou, jelikož vyfasoval v Ďolíčku červenou kartu za úder loktem. Mezi zraněné patří Tomáš Břečka, Michal Kohút a Petr Reinberk. Duely Slovácka v poslední době příliš atraktivní nejsou, v posledních třech padly jen tři góly, celek z Uherského Hradiště si v nich přitom připsal jen jeden.

Že svého příštího soupeře Slovácko nepodcení, potvrdil v rozhovoru pro klubovou televizi Jan Kalabiška: "Mají zkušené hráče, vysoké, ten mix mužstva je dobrý. Přišel tam Trmy (brankář Matouš Trmal), viděl jsem nějaké jejich sestřihy. Je to kvalitní tým a bude to těžký zápas. Musíme se zodpovědně připravit, ať znovu neztratíme doma nějaké body."

Mladoboleslavští vstoupili do letošního ročníku slibně, naposledy však padli doma se Slavií, když si vlastní gól vstřelil Paulolo. Kuličovi svěřenci neporazili Slovácko už čtyřikrát v řadě, což by nyní rádi prolomili. Nový kouč Středočechů může těžit z kompletního kádru, má zkrátka k dispozici všechny hráče. Do utkání v Uherském Hradišti půjdou boleslavští s faktem, že příští víkend mají volno. Plzeň totiž využila svého práva účastníka evropských pohárů a klání odložila.

Trenér Marek Kulič chválil své svěřence, že Slavii nepustili do větších šancí, zároveň ale litoval vlastního gólu: "Slavia nás zatlačila a rozhodla utkání jediným gólem, který byl naneštěstí pro nás vlastní. Jsem spokojený, že jsme Slavii, která je opravdu silná, nepustili do více šancí. V naší hře chybělo více aktivity po křídlech," prozradil pro klubový web exligový útočník.

Poslední vzájemný střet Slovácka s Mladou Boleslaví skončil výhrou celku z Uherského Hradiště 2:1. Trefili se tehdy Sinjavskij a Kadlec, na druhé straně Jawo.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Slovácko bude zahrávat 1. roh
Více než 0.5 branky mezi 76. a 90. minutou

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Daníček, Kadlec - Sinjavskij, Havlík, Valenta, Holzer - Petržela, Vecheta, Juroška.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Sakala, Matějovský - Jawo, Ladra, Kušej - Hilál.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.56 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice

sobota 15:00

Krom úvodního vítězství nad Baníkem toho Slovan Liberec doposud moc nepředvedl. Prohrál sice jen jednou, zato však v domácím prostředí a o to víc teď bude chtít u Nisy zvítězit. Pod Ještěd přijedou Pardubice, které mají jen o jeden bod méně.

Česká nejvyšší soutěž má za sebou čtyři kola a Liberec ani Pardubice zatím nemohou být plně spokojeny. Domácí se dočkali vítězství jen v prvním kole a přestože hned v následujícím zápase vedli na půdě Mladé Boleslavi o dva góly, nadějný výsledek prohospodařili (2:2). Vedení neudrželi ani ve Zlíně, a tak si na druhé vítězství v sezoně musejí počkat. Pět získaných bodů samozřejmě není žádnou tragédií a pokud se Slovanu podaří vyhrát, pohled na tabulku bude o poznání veselejší.

Podobně si vede i soupeř, i když v opačném pořadí, protože vyhrát se mu poprvé podařilo minulý týden. Trenér Radoslav Kováč si po výhře 2:1 nad Karvinou ulevil a pevně věří, že to jeho mužstvo zdravě nakopne. "Přípravu na Liberec máme důkladnou, soupeř má velmi dobrý tým a trenéra, který chce hrát, velmi dobře vidí meziprostory. Určitě nás nečeká nic lehkého proti soupeři, který má svou jasnou tvář," prohlásil na oficiálních stránkách klubu Radoslav Kováč. "Rádi bychom v Liberci něco urvali a potvrdili výhru z minulého kola. Sám jsem zvědavý, jak tým zareaguje po tříbodovém zisku, ale věřím, že jsme na sobotu dobře připravení," dodal pardubický kouč.

Papírově je favoritem Liberec, ale například v loňské sezoně nedokázal Východočechy ani jednou porazit. Od roku 2020 je vzájemná bilance obou soupeřů naprosto vyrovnaná, což dává předpoklad, že ani v sobotu neuvidíme jednoznačný výsledek.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Liberec vyhraje, ale dostane gól
Padnou 2-4 branky
Liberec skóruje v obou poločasech

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Pourzitidis, Chaluš, Prebsl - Ghali, Doumbia, Červ, Mikuláš - Frýdek - Tupta, Kulenovič.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budínský - Surzyn, Donát, Halinský, Tischler - Vacek - Matoušek, Hlavatý, Darmovzal, Pikul - Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.14 - 4.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec

sobota 15:00

Od tří hodin se na městském stadionu v Karviné představí Jablonec. Oba celky mají rozhodně co napravovat, jelikož domácí tři zápasy v řadě prohráli, zatímco Jablonec ještě ani jednou nevyhrál.

Bezprostřední začátek sezony vyšel karvinským fotbalistům na jedničku. Návrat do nejvyšší soutěže ozdobili čtyřbrankovou výhrou nad Zlínem, ale pak přišel pád do reality. Se Sigmou, Boleslaví i Pardubicemi prohráli a po třech nezdarech v řadě je čas zabrat.

"Budeme moc rádi, když duel s Jabloncem zvládneme. Kvůli nám samotným, ale samozřejmě i kvůli fanouškům. V minulém domácím zápase s Mladou Boleslaví byli naším dvanáctým hráčem a bylo moc fajn, že nás přijeli povzbudit i do Pardubic. Moc bychom jim jejich důvěru chtěli oplatit vítězstvím," nechal se slyšet trenér Tomáš Hejdušek.

Jeho svěřenci na Jablonec v uplynulých sezonách moc neuměli a i když soupeř ještě ani jednou nevyhrál, je třeba se mít na pozoru. "Jablonec má tým nabitý velkými jmény. Ale pozor, kvůli novému trávníku hráli už třikrát venku a doma narazili na Spartu. Z hřišť soupeřů dovezl Jablonec bezbrankové remízy a porážku 1:3. Je ale vidět, že venku moc gólů nestřílí, ale také příliš neinkasují s výjimkou prvního utkání v Boleslavi," zhodnotil Hejdušek.

Jablonec cestuje do Karviné s jasným cílem urvat první vítězství v sezoně a také odčinit debakl 1:5 od pražské Sparty. Aktuálně mají Severočeši jen dva body. "Chceme napravit tu blamáž z domácího zápasu se Spartou. První poločas byl z naší strany hrůzostrašný. Víme, že nás nečeká lehké utkání, ale chceme odčinit to, co jsme doma před vyprodaným hledištěm pokazili. Nechci říkat, že jsme se s fanoušky rozkmotřili, ale náš výkon nebyl dobrý a chceme to napravit," prohlásil trenér Radoslav Látal.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Karviná neprohraje
Padne méně než 2.5 gólu
Výsledek 1. poločasu nebo výsledek zápasu - remíza

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Mikuš, Bederka, Svozil, Ražnatovič - Boháč, Budínský - Memič, Málek, Papelélé - Doležal.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Slávik, Martinec, Hurtado, Polidar - Hübschman - Pleštil, Kratochvíl, Chramosta, Jovovič - Drchal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.57 - 2.55

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha

sobota 18:00

V pátém kole FORTUNA:LIGY vyzvou Teplice ve své AGC Aréně pražskou Spartu. Ta musí zapomenout na trpké vypadnutí ze 3. předkola Ligy mistrů a rychle přepnout zpět na domácí soutěž.

Tepličtí zažívají úspěšný vstup do sezony a po čtyřech kolech mají na kontě sedm bodů. Naposledy však prohráli, na Sigmu Olomouc nestačili v poměru 1:2, když na branku Jana Vodháněla parádní trefou zareagoval Nemanja Krsmanović, jenže pak si dal vlastní gól Štěpán Chaloupek a bylo po bodech. Do zápasu se Spartou určitě nenastoupí zranění Jan Knapík a Nemanja Mičević. Na domácí půdě Teplice neprohrály už šestkrát v řadě, v prvním kole tu porazily Plzeň. Doposud však v jejich duelech padlo jen sedm branek, což je druhé nejmenší číslo soutěže po Bohemians (6).

V Teplicích se čeká vysoká návštěva, sparťané už vyprodali celou východní tribuny. Výkon svého příštího soka v utkání s Kodaní pochválil kouč Teplic Zdenko Frťala: "Předvedli skvělý výkon. Klobouk dolů před trenérem Priskem, co s týmem udělal, dokázal s ním získat titul a svést krásný boj o Ligu mistrů. Sparta měla velkou smůlu. Uvidíme, jaký kádr u nás postaví, ale zápas v Jablonci ukázal, že co hráč, to obrovská kvalita," míní.

Sparťané v úterý spolkli opravdu hořkou pilulku. Ačkoliv v prodloužení zápasu s Kodaní dvakrát vedli, duel nakonec skončil 3:3 a v penaltách byl úspěšnější dánský celek. Sen Sparty o Lize mistrů se tak opět rozplynul a čeká ji předkolo Evropské ligy. V minulém ligovém zápase Pražané nastoupili proti Jablonci, jehož nový trávník "pokřtili" pěti góly při výhře 5:1. Na domácí scéně jsou tak Priskeho svěřenci první, za čtyři duely stihli nasázet třináct gólů a zatím jsou bez ztráty bodu.

Podle asistenta trenéra Luboše Loučky nečeká Spartu v Teplicích jednoduchý zápas: "Vypadnutí bolelo, ale kluci dostali jeden den volna na vyčištění hlavy. Teď nás čeká další těžký duel, trenér Frťala Teplice výborně připravil. Bude to o tom dobýt jejich obranu. Pozor si musíme dát na jejich protiútoky, které mají velmi kvalitní."

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje v handicapu -1
Padne více než 2.5 gólu
Jan Kuchta vstřelí branku

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dramé, Chaloupek, Hora - Bílek, Jukl, Mareček, Radosta - Trubač - Gning, Fila.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Krejčí - Mejdr, Laci, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Kuchta, Haraslín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.58 - 5.58 - 1.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
4
4
0
0
13 : 3
12
2
Slavia Praha
4
4
0
0
8 : 2
12
3
Sigma Olomouc
4
3
0
1
7 : 4
9
4
Viktoria Plzeň
4
2
1
1
9 : 5
7
5
FK Mladá Boleslav
4
2
1
1
7 : 5
7
6
1. FC Slovácko
4
2
1
1
5 : 3
7
7
FK Teplice
4
2
1
1
4 : 3
7
8
Bohemians Praha 1905
4
2
0
2
3 : 3
6
9
Slovan Liberec
4
1
2
1
6 : 5
5
10
FC Hradec Králové
4
1
1
2
6 : 6
4
11
Baník Ostrava
4
1
1
2
4 : 6
4
12
FK Pardubice
4
1
1
2
4 : 7
4
13
MFK Karviná
4
1
0
3
7 : 8
3
14
FK Jablonec
4
0
2
2
2 : 8
2
15
FC Zlín
4
0
1
3
3 : 8
1
16
Dynamo České Budějovice
4
0
0
4
5 : 17
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (571)

Přidat komentář
iamek

Vasil Kušej dnes mimo nominaci Mladé Boleslavi v Uherském Hradišti, míří do holandského @fcutrecht

Reagovat
Ahoso Widaho

to není vůbec špatná adresa. Holandská liga mu sedne.

Reagovat
Losinho

super

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartes

za kolik? Snad si řeknou aspoň o 30 mega

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

A Utrech je jeden z tech lepsich tymu za tou silnou trojkou Ajax, Psv, Feye, neco jako Twente, Alkmaar a driv i Arnhem?

Reagovat
bobis21

Utrecht je rozhodně jeden z nejstabilnějších týmů v lize. A pohybuje se někde na pomezí postupu do Evropy - buď poslední postupující nebo první nepostupující je kde je většinou najdeš.

Reagovat
Pablos

,,Třiadvacetiletý křídelník a bývalý český mládežnický reprezentant posílí FC Utrecht"

Tvl proč to tam píšou Nenapsat reprezentant u21 a dát tam tohle

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pablos

No copak není dulezitejsi info reprezentant do 21 let, než bývalý mládežnický reprezentant ? Vždyť je to totální píčovina

Reagovat
andrew96

Reprezentant U21 už není.

Reagovat
Pablos

Jo já vůl myslel, že je U21 odskočená, že se nebere jako mládežnická Tak ok, moje blbost a navíc jsem nevěděl, že už mu je 23… takže 2x blbě

Reagovat
db18

Reagovat
Nadržený šimpanz

Teď sem zjistil, že do MB šel John Solomon z Vlašimi. Sice z druhý ligy, ale super křídlo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ahoso Widaho

Over na Spartu a Krejčí gól z vymyšlené penalty.

Reagovat
Kepy_FCB

F.C. København

Reagovat
PavlíčeQ

ot: ma nekdo zkusenost s koupi listku na legii? koukal jsem na jejich stranky a dle vseho je potreba mit nejaky ucet, tak me zajima jestli tam staci zadat par udaju a bez problemu se k listkum dostane i clovek ze zahranici nebo jestli to je slozitejsi?

Reagovat
vestinustarychdubu

Online nemam, ale na miste uplne v pohode, kupoval jsem den pred zapasem na tribunu vedle Zylety a bez problemu. Nejaky udaje budes muset zadat, protoze listky jsou na jmeno oproti nejakymu dokladu (obcanka, pas). Ale pokud nechces jit nejaky derby extra, tak vyprodano nebude a v pohode se dostanes.

Jinak Legia urcite fajn, krasnej moderni stadion, fajn atmosfera, pivo v pohode, pokud asi neprijedou nejaky poloopice z Katowic tak v klidu a bezpecno a po zapase je kousek za stadionem pod mostem hospudka, kam po zapase chodi fans. A cenove levnejsi nez jit na fotbal v Praze.

Reagovat
Nadržený šimpanz

poloopice z Katowic, Varšavy, Poznaně, Krakowa.......

Reagovat
PavlíčeQ

jooo, dik, ja byl ve varsave uz nekolikrat, ale nikdy se mi to terminove neseslo s nejakym zapasem legie, coz se ted v zari mozna zmeni

Reagovat
8lampard8

Ja kupoval online, vytvoril jsem si ucet a pri spusteni prodeje jsem listky poridil bez problemu na hlavni tribunu. Sice to bylo v sezone po titulu, kdy hrali skoro o udrzeni a za dob doznivajiciho covidu, ale rekl bych, ze listky sezenes v klidu i ted.

Reagovat
PavlíčeQ

super, diky

Reagovat
Kily

menší OT:

jak to funguje v jiných městech včetně toho hlavního při zápasech Sparty a Slavie v pohárech? Fandí se rivalovi kvůli koeficientu jako to v úterý dělali místní pardubičtí slávisté, z nichž někteří na sobě měli trika se symboly tribuna sever? Bylo mi řečeno, že na tom nevidí nic špatného...

Reagovat
andrew96

V Brně jsem se s fanoušky Barcy díval na zápas proti Slavii a když při promarněné šanci Messiho povzdechli, dostali od nějakých Zbrojováků čočku, že to nejsou žádní Češi.

Jinak co já znám (rodina/kamarádi), tak většinou FC Koeficient. Ale u core fans (obě S, ale i třeba Baník) je ten národní sentiment logicky potlačován. Případně se pak společně zasmějeme tomu, jak to ti dřeváci nezvládli —třeba Mario "Kristova noho" Holek v Bernu.

Reagovat
mistr129

V úterý jsem fandil Kodani, až bude Sparta ve skupině Konferenční ligy, tak jim budu přát co nejvíc bodů.

Reagovat
Pablos

čočka málo, měli dostat po držce

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

50/50

Reagovat
Coutinho10

jako fandit rivalovi asi vyloženě ne...ono jde i o soutěž, kterou ten tým hraje a taky případně i o to, co případný úspěch či neúspěch v předkole znamená pro ten tým, zda bude či nebude hrát skupiny a taky jaký

a koukat se na to taky dá i z pohledu koeficientu, že lepší je hrát v uvozovkách tu horší evropskou soutěž, ale ani to nemusí zajišťovat přísun bodů a úspěchu viz Slavia minulou sezonu

když se vrátíme např. ke Kodani, tak během zápasu jsem to měl tak, že asi mi to bylo jedno...buď o tu LM budou hrát proti Plavšičovi, bude to atraktivní, nebudou se křížit evropský zápasy....na druhou stranu díky Křetínskýmu mají peněz dost, takže jestli dostanou ještě nějakej nášup peněz za 4. předkolo LM či pak skupinu, tak by asi nic zásadního pro ten tým nezměnilo...jasný, mají nějaký mantinely, co se týká dražších nákupů atd., že do toho už nechodí, ale LM je prostě top a tu hrajou jenom ti nejlepší a jak jsem psal pod tím zápasem té odvety, tak asi bych to překousl, kdyby to hráli, ale na druhou stranu jsem rád, že po tom závěru té minulé sezony i těch rejpaček od Krejčího atd., že to dopadlo přesně takto a karma zafungovala....pokud by ligu dali tak, jako my, kdy jsme neměli konkurenci, zároveň se nechovali jak burani po titulu, tak bych si řekl, že si tu LM zaslouží, takto ne, takže jsem rád, že LM hrát nebudou a nebudeme tady poslouchat ty jejich přehnaně posměšně rejpavý gesta a kecy jako posledně...už stačilo, aspoň se vrátěj na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Poslusne hlasim, ze 5. kolo uz nepujdu zase do minus 200, stacily blby 4 kola a uz sem to pochytil ......takze plan do konce podzimu se dostat aspon na nulu a pak cesta vzhuru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Já zase zapomněl, že je uzávěrka ve 13:30.

Reagovat
Coutinho10

já naštěstí drobný změny udělal už dopoledne, ikdyž u této fanty to není takový průser jako u sazkafantasy, kde se na každý kolo skládala nová sestava

Reagovat
monty25

To jo, ale abych se přiznal, tak mě to moc nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, mam to stejne. Ztratilo to pro me to kouzlo jak nemusim kazdy kolo delat sestavu a premyslet kym prekvapit aby to souper nemel stejny

Reagovat
Coutinho10

jo, je to jiný, ale třeba ofiko FPL mě celkem baví a je to na podobným principu...asi vidím to tak, že když se mi bude dařit, tak mě to bude bavit a když ne, tak ne

Reagovat
Kiwi-21

Já jsem jim LM naopak přál i z tím že dostanou skupinu jako Plzeň

Myslím si že smích co byl na Plzeň by je rychle přešla

Reagovat
Coutinho10

jako souhlas, věřil bych jim víc

Reagovat
Losinho

Já třeba Plzni v pohárech přeju, ale že bych si na sebe vzal nějakej její dres/triko mi přijde docela úchylný.

Ale jestli to jsou prostě sešívky z Pardubic, tak na tom asi nic divnýho není - hádám že na sobě ty trika mají často

Reagovat
Kily

někteří v tom snad i spí, no

Reagovat
mistr129

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nez fandit Spartě, to budu radši ležet mrtvej v příkopě.

Reagovat
Salfovic

Konečně pořádnej přístup slávisty

Reagovat
Puskas

Kdo je ten mrtvej? Mrtvej ofsajd.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Nefandím Spartě, ale ani nijak zvlášť soupeři.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jen blbec Sparťan nebo Slávista muže v pohárech fandit tomu druhýmu, nikdy to nepochopím.....stejně tak nechápu tu honbu za pěti místama v pohárech, když je jistota, že ten tým bude vypadat jak Klokan. Super je bejt do Top 12 a mít tým v LM, ale k tomu je celkem dálka

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Salfovic

Není to jen o pěti týmech, ale hlavně o nasazování těch týmů. Pokud se nepletu, tak kdybychom byli pro letošní sezonu v národním žebříčku koeficientů o místo níže, tak by Sparta musela hrát už druhé předkolo a Slavie by hrála jen o eklhaft.

Reagovat
Salfovic

Respektive by coby vítěz poháru musela začínat v prvním předkole EL.

Reagovat
Cotton

první předkolo EL nemá, musela by do KL

Reagovat
thewall

Už 100x to tu bylo vysvětleno, ale je to marný, je to marný, je to marný ...

Reagovat
Nadržený šimpanz

OK. Ale to že Sparta nebo Slavia hrajou o předkolo víc nemůže bejt problém viz.treba Slavia loni proti týmu z Gibraltaru....Bohemka nebo jakýkoliv jiný tým v předkole vypadnutý si vydělá úplný hovno. V TOP 12 máš asi jistotu LM u mistra a pohárovýho vítěze v EL. Přinese to super prachy, ale taky jistotu, že se neuhraje moc bodů, a to se to ještě bude dělit pěti....ale úplně nejvíc mne nasere ten přístup třeba MB, která bojuje o poháry a pak když je hraje, tak je šťastná za vypadnutí, jelikož by měli moc naročnej program a nemůžou se pak soustředit na boj o poháry za rok

Reagovat
Rimmer77

Hrozný bláboly tvl. Pořád tady takovým jako ty nedochází k čemu ten koeficient je. Takový kecy tvl že pět týmů je zbytečný, že stejně nic neuhrajou. Fandis Spartě jako já, tak schválně jestli přijdeš na to proč je důležité aby koeficient byl co nejvyšší. Po změně formátu Lm kdy bude už jen jedna skupina bude přímo postupovat do Lm jen prvních deset zemí a světě div se až začne příští rok nová sezóna a nám zmizí ta příšerná sezóna s 2.5body tak budeme světě div se reálně hrát o to desáté místo, ale to chce aby se sesivky i Plzeň dostali do skupiny a tam uhráli co nejvíce bodů. Pak se může stát pokud by se nám povedlo ligu vyhrát mohli by jsme jít rovnou do skupiny Km. Takže ano asi budu ten podle tebe blbej sparťan, ale právě pro to sesivkam i Plzni v pohárech přeju co nejlepší výsledky.

Reagovat
Rimmer77

Mohli jít do LM

Reagovat
meno

My už jistotu skupiny máme

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Losinho

Tam mi jde spíš o nasazení (v mým případě Slavie) než o počet týmů.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Naopak je to zábavný. Zážitek s kámošema spartanama z hospody s Hackenem nebo Suboticou si pamatuju dodneška...Kodaň jsem sledoval jen na livesportu, ale pak se spalo krásně...

Reagovat
emisarpravdy

Proti spartě bych fandil i gestapu.

Reagovat
Puskas

Chtěl bych Tě slyšet na tribuně skandovat "gestapo"...

Reagovat
Salfovic

To se snad řve pokaždé, když v hledišti zasahuje policie

Reagovat
Puskas

Jo, ale teď by to v rámci fandění mělo pozitivní nádech.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím samozřejmě svojí Plzni a pak koukám prakticky na všechny zápasy Slavie v pohárech a docela jim fandím, něco jako fandím Japoncům na MS, takový to, že jim to přeješ, ale když se to nepovede, tak ti je to jedno. Na Spartu koukám hlavně v předkolech (ona taky více méně nic jinýho ani nehrává ) ale Spartu sleduju tak pro pobavení, ať to skončí vždycky jakkoliv, tak se u toho pobavím. Ostatním českým týmům v Evropě samozřejmě fandím, ale už mě to tak netankuje, protože to většinou nestojí za nic. Dřív se dalo v Evropě koukam na Liberec a loni relativně na Slovácko.

Reagovat
St. Pauli

A ja si celou dobu myslel, ze Klokan & Kun, ale vy jste si zjevne Vrso oblibili i na temne strane sily.

Reagovat
Kily

tady většina lidí o družbě s Bohemkou ani neví. Já třeba chodím do hospody, kde víc lidí prožívalo i nedávné finále jednadvacítek, ve kterém přitom dohromady znali tak dva hráče tady se hodně vyznává to debilní pravidlo, že český národ se po fotbalové stránce rozděluje na sparťany a slávisty, protože Pardubice přece první ligu nehrály a člověk musel někomu fandit. Dotazů a rozhovorů na téma "jak můžeš fandit někomu, kdo hraje divizi/ČFL/druhou ligu?", nebo "nemůžeš přece fandit takovým tragédům" jsem taky absolvoval víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

5. kolo je vzdy takovy zlom, ma krome Latal a Nikla se Zapotocnym jeste nekdo uz nuz na krku?

Reagovat
Losinho

Hapal

Reagovat
smazaný uživatel

Po zapase se Slavii ne, to by byli za blbce. A i tak myslim, ze Miklosko ho bude drzet, meni trenery kazdou sezonu

Reagovat
mistr129

tak lepší ho vyhodit po zápase se Slavií nebo Spartou, než před, aby nový trenér na uvítanou potenciálně schytal nášup

Reagovat
ratusek

Hapal bohužel ne

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice prý budou vyprodané a přes 3000 sparťanů, fakt jooo

Reagovat
srandamač

Pravděpodobně ano, akorát na to ten stadion vůbec není uzpůsobený

Reagovat
ACSeRw!n

ACS 3k v sektoru, celkove 5-6k

Reagovat
didosh

Reagovat
oli9

Vecheta zase

Reagovat
djiros

Frýdek

Reagovat
iamek

Frydek

Reagovat
Greny

Hlavně ať zas pak pochválí komise pomezního že to bylo hraniční a tak to správné pustil..

Když pak var zkoumá ofsajd metr za půlící čarou kamerou na rohovým praporku

Za mě teda spíš ofsajd

Reagovat
FCSL

Od Kováče opět naivní fotbal jako na Spartě. Nebejt tragédi, už jsme mohli dát minimálně 3 goly

Reagovat
exse

To že chce hrát fotbal i přes to že na to nemá hráče není naivní. Mohl by hrát sračku jako Bohemka a proti každýmu lepšímu týmu to zavřít a čekat na brejky, ale body by to přineslo stejný a nedalo by se na to koukat. Takhle semtam dostane nakládačku, ale v klidu se zachrání a to při koukatelným fotbalu a zlepšování hráčů. O parník nejlepší mladej trenér.

Reagovat
exse

A pak nás ty naivní Pardubice přehrávají, protože i přes to, že máme mnohem lepší kádr, tak jsme úplně posraní na míči a nedáme si 3 přesný přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zalohou a utokem co mate, tak sem cekal vic od Liberece letos. Tolik zbytecne poztracenych bodu, pritom to vypadalo na stiku ligy.

Reagovat
exse

Bohužel Kozel narazil na svůj limit, mít takovej kádr Kováč a mít ho v podstatě rok a půl takhle pospolu, tak s ním hraje TOP 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom bych cekal, ze Kozlovi prave ten vas tym bude vyhovat, kdyz on rad hraje ten aktivni fotbal dopredu.

Reagovat
Salfovic

Ty jseš z toho Kováče nějakej hotovej, hele.

Reagovat
Losinho

Úplně stejně může na svůj limit narazit Kováč.

Reagovat
bartes

Jsi úplně zapomněl, že Kováč měl loni po podzimu s Pardubicemi 9 bodů. Ano, čteš správně, 9 bodů, protože chce hrát útočný fotbal a úplně zapomíná bránit. Pak přišel Nita, zorganizoval obranu, díky tomu udělali na jaře 20 bodů a zachránil Pardubicím ligu. A Kováč místo vděku a líbání nohou ho nezapomněl poplivat za tu 1 minelu.

V tomto světle je úplně stejný jako Jarošík, který se pakoval z Teplic, protože neměl v bráně Nitu.

Kdyby Liberec hrál fotbal a ne tu svoji udržovací holomajznu, tak je rozstřílí 5:0 podobně jako minulé kolo Sparta. Kozla bych za tento zápas vyhodil nebo bych chtěl pořádné vysvětlení. Pardubice hrají na 2 stopery, kterým je dohromady cca 40 let, nemají zkušenosti s ligou a Kozel se nechá zatlačit poměrně solidním útokem Pardubic místo toho, aby tu mizernou obranu Pardubic úplně rozcupoval. Takže je otázkou, jestli tuhle sračku ordinuje sám Kozel nebo ti hráči neumí útočit. Podle toho bych pak vyrazil Kozla nebo celou ofenzivní část Liberce.

Jak silná je obrana Pardubic bylo vidět, když jim propadl ten jednoduchý dlouhý balón na Rabušice. Kdyby Rambo nebyl dřevák, tak to musí prostě dát.

Reagovat
Axelrose

Akorát těch devět bodů neměl Kováč, ale Krejčí, no.

Ono když přijdeš k mužstvu a chceš ho něco naučit, chvilku to trvá.

Reagovat
FCSL

Tak nás když vedem, drtili i Bolka v 10 nebo Zlín, takže to není nic překvapivýho. Je hezký, že chce hrát fotbal, ale asi by to šlo i bez toho aby každej útok soupeře smrděl golem. Vzadu hrajou neskutečně naivně. Maj štěstí, že my máme šílený dřeváky a Frýdek netrefí z metru prázdnou bránu a Kulenovič míč

Reagovat
Salfovic

O tom klidu celkem pochybuji. Pce letos určitě nemají lepší tým než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouka nekdo na Jablonec, jak to vypada, jestli je ve hre nejaka zmena, kdyz Latal hraje o flek?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jsem live, tragédie za mne. Hlavně rozhodčí píská hodně podivně.

Reagovat
Salfovic

Janošek to v Belgii pěkně roztáčí.

Reagovat
Greny

V té druhé Nizozemské déle jak rok nebude, podle mě ho v zimě nebo po sezoně nějak klub vytáhne nahoru

Reagovat
Salfovic

Někteří ten přestup kritizovali, ale podle mě s tímhle právě počítal, když se mu zadaří, tak hned půjde do první.

Reagovat
Tevezinho

V Nizozemsku

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Igli

Pikul český Grealish

Reagovat
emisarpravdy

*polský

Reagovat
slonzacky_lenoch

Karviná Jablonec zábava

Reagovat
Edgar Davids

Cvancara prave celkem sebevedomej gol v Bundeslize

Reagovat
Edgar Davids

*prave ted mezitim Augsburg stacil snizit na 1:2, celkem dobrej fotbal

Reagovat
Greny

Ten jde na hattrick, gol, žlutá, cervena

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cvancurak uz to tam sype

Reagovat
Greny

No na něm jste hodně peněz promrdali

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim kdy byl ve Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

V mládeži chvilku ano

Reagovat
Losinho

A nic na něm nepromrdali, chtěl odejít.

Reagovat
ACSeRw!n

ten jede

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecky oblibenec Kratochvil gol

Reagovat
ondrasch77

Se štěstím...

Reagovat
mistr129

Slovácko

Reagovat
FCSL

Bolka jako s náma Ti hrajou líp v 10 než v 11

Reagovat
Salfovic

Z loňska s tím mají bohaté zkušenosti.

Reagovat
bartes

tvl. z toho Liberce bolí oči. Místo toho, aby jim dali 3:0, tak to ještě prohrají...

Reagovat
iamek

Trmal dobrý zoufalec . Vždyť tam u tyčky takhle stál už potřetí

Reagovat
Mass

Někdo mi tu včera psal, že je lepší než Kolář.

Reagovat
Greny

Sakala takovej skok po Danickovi.. dokonce i v styl to připomínalo

Reagovat
lampas

Asi musím uznat, že na ty sracku co hrajeme, tak je umístění v lize zatím dost nadstandard. Absolutně nechápu, proč se Kozel vždycky posere, když vedeme. Teď se nám aspoň malinko vrátilo štěstí za Boleslav a Bohemku. Pardubice si minimálně remízu každopádně zasloužily.

Reagovat
FCSL

Nemyslim si, že by to bylo Kozlem. I minule nadával, že jsme přestali hrát. Pochybuju že jim řekne, paráda vedem, jdeme bránit. Spíš je to psychikou hráčů a hlavně máme těžce nekreativní tým. Kozel by měl ustoupit od 3 vzadu, protože to je jeden větší dřevák než druhej. Dozadu to ještě jde, ale jak maj Prebsl nebo Chaluš rozehrát, tak to je ztracenej balon a pak jsme hned v deffenzivě. Z tý dnešní sestavy balon podrží jenom Doumbia, Frýdek a Tupta, jinak je to bída. Navíc jsme totálně bez lavičky. Chtělo by to posily, kor jestli jsme ted dostali za Tiehiho 15-20 mega. Máme snad nejslabší lavičku v lize

Reagovat
Kily

tu taktiku s rezignací na aktivitu jsem nepochopil, stačilo pokračovat a bylo jasno do poločasu, naše defenzíva úplně zoufalá. Jinak výhra Liberce podle mě celkově zasloužená, do dvacáté minuty to taky mohlo být 4:0 a na rohy, u kterých nemáme hlavičkáře, a držení míče, z něhož jsme po té šanci ze třetí minuty vytěžili vlastně jen střelu Hlavatého z prvního poločasu, tyč Patráka, který tou dobou dávno měl sedět na lavičce a pak vytouženou střelu na bránu v podání Tischlera, jsme jinak nic neměli

Reagovat
Greny

Ten Cvancara má sebevědomí jak prase ... V 90+6 prohrávas hraješ první zápas v bundeslize venku a vezmeš si penaltu

Reagovat
monty25

Ještěže dal "jenom" dva góly. Kdyby dal hattrick, tak bych měl obavy...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Salfovic

A kdyby dal čtyři, tak rovnou RIP.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Bolce to v deseti jde a to jim to ještě pokazil Trmal. Šeda už vyhlíží návrat.

Reagovat
Mass

Co ta Adámková, červená pro Pulkraba správně?

Reagovat
John Obi Mikel

Neviděl jsem.

Reagovat
Salfovic

Ano.

Reagovat
Mass

Asi se lepší, holka.

Reagovat
Mass

Bolka byť hodinu v desíti, nebýt chyby Trmala, mohla vyhrát na Slovácku?

Reagovat
Spejbl

Mohla. Kdyby nebylo té chyby, ještě teď bychom střelami a centry trefovali prvního blokujícího hráče Boleslavi.

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí (c) - Wiesner, Laci, Pavelka, Ryneš - Minčev, Kuchta, Haraslín

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Mejdr misto Wiesnera

Reagovat
Ross Geller

Pardon, myslel jsem Mejdra a psal Wiesnera

Reagovat
ACSeRw!n

snad Teplicim vydrzi ten kotel ! konecne to nejak vypada a lidi evidentne jsou ne ze ne

Reagovat
Mass

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

ale dlouho to tam nevydrží včetne té vlaky tepličáci

Reagovat
ACSeRw!n

bohuzel si myslim to samy ale treba prekvapi

Reagovat
Salfovic

Nepřekvapí.

Reagovat
Mass

Hronek nebo Fila gól, tak pojď!

Reagovat
DieFohlenBMG

Pavelka je pořád ve Spartě to je úlet

Reagovat
Mass

Dobrej kopyťák teď

Reagovat
Ross Geller

Po sezóně půjde.

Reagovat
Ahoso Widaho

Ten Pavelka na Spartu už prostě nemá.

Reagovat
Ross Geller

Nechápu, proč místo něj nehraje Daněk. Toho raději ani na lávku nedali.

Reagovat
Salfovic

Tak Daněk musel Priskeho evidentně poslat do Krejčího prdele nebo něco takového.

Reagovat
Selänne

Dobrý dva roky ale. Bohužel, tohle je Rosova největší bolístka, že se nedokáže rozhodovat objektivně, ale všechno tlačí na srdíčko.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ve Slavii je to v tomhle ještě horší. Bořil, Tecl, Kolář, van Buren... Těm se taky pořád dávají nový smlouvy, i když měli dávno odejít

Reagovat
Axelrose

Proč by měl odcházet MvB

A Kolář neskončí, dokud neskončí Tvrdík.

Reagovat
ratusek

Pavelka je příšernej a Mejdr mi přijde, že roste zápas od zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Nita je tam porad pod smlouvou nebu uz chyta jinde?

Reagovat
SpartaOvenka

To podle mě nikdo netuší

Reagovat
Ross Geller

Od 1. července 2023 je volným hráčem.

Reagovat
Ahoso Widaho

Mejdr je furt snaživý kopyto, jen poctivý dozadu

Reagovat
ratusek

No hele mívá tam i fotbalové věci a překvapuje mě

Reagovat
Ahoso Widaho

Je to fotbalista. Nebudem přece wing beka chválit za to, že má v zápase občas něco fotbalovýho. To je jak argument pro Wiesnera, že občas něco zvládne i odbránit.

V systému, jakej Sparta hraje, by Sparta potřebovala kombinaci Wiesnera a Mejdra. Takhle na tom postu mají vždycky polovičního hráče, než by bylo třeba.

Reagovat
ratusek

Však já souhlasím. Na základ je to málo, ale do rozběhnutého zápasu uplně v pohodě

Reagovat
zorz767

Asi se napil vody ve Fangornu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

do vyprodání to má teda daleko

Reagovat
monty25

Grigar má dobře postavený tyče. Ale co tam udělal Vachoušek...

Reagovat
ratusek

Tak se Teplice během 25 minut vybláznily, dohromady tam skoro nic neměly a ted budou hrát jen na brejky

Reagovat
ACSeRw!n

prukazny zaber nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co ten asistent? Ofsajd nebo neofsajd? Co to zas vymysleli za volovinu?

Reagovat
ratusek

Kuchta nebyl, dobře posouzeno

Reagovat
Pablos

Reagovat
doshcz

i kdyby trochu byl tak to bez cary nepoznaj ani hovno no

Reagovat
monty25

No, z toho záběru O2 bych si teda netroufal nic posoudit...

Reagovat
Greny

To byl ještě zlatej záběr... Kdyby jsi viděl podle jakýho záběru se snažili odhalit ofsajd u gólů Liberce to jsem nevěděl zda se mám smát nebo brecet

Reagovat
monty25

Holt už jsem si zvyknul z MS žen, že to mám i včetně animace...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Kepy_FCB

aspoň to mohu vypnout

Reagovat
John Obi Mikel

Mohla být i červená. Škoda.

Reagovat
monty25

Ty vole, to jsou zase záběry. Za mě teda může být Krejčí rád za ŽK.

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci v tehle situacich jezdi dost na oranzovou

Reagovat
monty25

Tak už dojezdil.

Reagovat
ACSeRw!n

no jasna cervena

Reagovat
Ahoso Widaho

Vitík by tam byl pozdě. Krejčí redka, nazdar.

Reagovat
naheCZ

Krejčí má super týden

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Zase si borec brkne o svoji nohu. Jak s Kodaní

Reagovat
ACSMan

Slyším toho Svěcenýho "Ladislav Krejčí napadl kameramana o2 sport"

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Ahoso Widaho

"Ladislav Krejčí se zbláznil..."

Reagovat
John Obi Mikel

Šel by sám na branku, červená úplně jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam bylo za faul? Škrtnul mu o nohu? On ten Fila je hroznej drsňák dokud na něj někdo nesáhne. Takový Krmelec 2.0.

Reagovat
naheCZ

Krejčí, který by normálně startoval po rozhodčím jak utržený ze řetězu sklopil hlavu a spokojil se žlutou. Jo, ale nic tam nebylo...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
guzman

Jako ze záběru mi taky nepřišlo, že by tam byl nějaký extra důraz, spíš že cítil kontakt a tak spadl, ale zase z reakce Krejdy to asi dost zkresluje

Reagovat
Kepy_FCB

Koukám na Kozlomajznu už nechodí ani dvojka v létě

Reagovat
Mönchengladbach

Tak to je síla.

Reagovat
ACSeRw!n

slusna krize

Reagovat
Coutinho10

wow cožeeeeee fakt se odhodlal a dal mu redku ? Spartě redku v naší lize

Reagovat
Ahoso Widaho

Bude kompenzovat ve druhé půli

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že už to tak jednou kdysi,když dostali redku bylo nebo jestli to bylo ještě u Plzně, když dostali redku, tak hned o pár minut si našel důvod to dát i soupeři, uvidíme, co dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam podle tech zaberu teda nic nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Chaloupek dohrál naprosto vědomě.

Reagovat
jsemdement

Teplicím se pískne redka pro Krejčího za simulaci hráče Teplic. Tady je i bez jakéhokoli detektivství jasná spolupráce mezi #Plíseň a #SKSVolalNezmarAPakBílek.

Reagovat
JessePinkman

Jsi dement, ale pravdu máš.

Reagovat
JessePinkman

Ale joo.. teď všichni můžou bejt spokojeni. Snad na jednu červenou případnou další 2-3 penalty v důležitější části sezóny.

Reagovat
guzman

Dobrej zmrd ten Chaloupek

Reagovat
ratusek

Chaloupek dobrá piča. A var mlčí. Pičus. Však Panák se mohl dost nepříjemně zranit

Reagovat
ACSeRw!n

emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Priske dnes rozjetej jak Houštecký

Reagovat
FCSL

Redka Spartě a ještě pro Teplice Co se to děje

Reagovat
Mass

Dneska si zapomněl Křéťa zaplatit VAR

Reagovat
doshcz

zrovna proti Teplicim s tim mate nejvic zkusenosti vy ne

Reagovat
Mass

Co odešel Berbr, tak se už moc nevyplácí jezdit v Teplicích na oranžovou

Reagovat
Mass

Kdybych tady psal to stejný, co dnes sparťánci, tak bych dostal nálož brečounů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od tebe pořád brečení. Ale dej si

Reagovat
samson192

Reagovat
Mass

Zrovna dneska si tu nejvíc stěžuješ ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš...

Reagovat
adoxx

Dneska máš slabší den no

Reagovat
Greny

Tak nějak podobný zákrok jak na konci minulé sezony na Kuchtu v Liberci ne ?

Červená klidně mohla přijít hned

Reagovat
Mass

Hodně podobný, díky za reflexi, přijemně si překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí tu obranu či rozehrávku kazí poměrně často... To mi na nejlepšího hráče ligy přijde dost průšvih.

Reagovat
Ross Geller

Protože to je primárně DM, nevím, proč ho Priske pořád staví na stopera.

Reagovat
doshcz

protozo hraje jen na dva stredni zalozniky a tam se Krejci nehodi

Reagovat
guzman

Pomalu v každém zápase založí protiútok soupeře špatnou rozehrávkou, naštěstí to soupeř většinou dojebe.. Raději bych ho viděl v záloze než na stoperu

Reagovat
Bakary3

ale to tu skoro nikdo nechce vidět

Reagovat
Losinho

Protože není ani zdaleka nejlepší hráč ligy. Jen to u něj hrozně zkreslují ty penalty.

Reagovat
FCSL

Krejčí slušná minela. Ve vzduchu je zvíře, ale jinak mi herně nepřijde v poslední době zrovna jistej. Co se mi ale líbílo, jak ani neprotestoval a šel úplně v klidu Normálně posílá rozhodčího někam za kraviny a ted nic za vyloučení, fakt jsem čuměl

Reagovat
ratusek

Kurz 10 na Teplice? Kdo to nedá okrádá rodinu

Reagovat
jsemdement

Dávám protisázku, čekám na klíče v soukromé zprávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fila, Filo. To je nějaké teplické prokletí, ne?

Reagovat
ratusek

Dej tomu Filovi hned rudou at je prdel

Reagovat
monty25

Loučka, zalez do tý kukaně!

Reagovat
Mass

Jak tam pořád hrozí prstem

Reagovat
Rizek

Fila rudá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Jak začali být v každém souboji extra dramatický

Reagovat
Mass

Padaj jak mouchy, tu kompenzaci chtějí hrozně okatě.

Reagovat
guzman

Dostaneme výhodu jako prase

Reagovat
Rizek

Fila

Reagovat
John Obi Mikel

Filova finta s balónem

Reagovat
Mass

A pořád tu lidi budou psát, že nedostal pořádnou šanci ve Slavii. Je to kopáč.

Reagovat
naheCZ

Vachoušek

Reagovat
monty25

Vachoušek Gning dneska hodně schází.

Reagovat
John Obi Mikel

Vachoušek ty vole

Reagovat
Mass

Twl Vachoušek tu pravačku má ještě horší než jeho táta.

Reagovat
doshcz

Fila je hodne blizko vylouceni, dobre ze ho nestrida..

Reagovat
Pablos

Vachoušek To aby ho fotr zbil

Reagovat
John Obi Mikel

To změnili po té šanci z Fily na Vachouška

Reagovat
naheCZ

Ale měl jít Fila, takto přemotivovaný hráč se žlutou je vždy časovaná bomba...

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě

Reagovat
Rimmer77

Tvl dvoumetrový ofsajd a nic, Fila už měl mít druhou žlutou, solidně rozhodčí rozjel druhej poločas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Oceňuji Frťalu... trénovat v Teplicích jedině v teplákách

Reagovat
Mass

Otázka na kterou stranu si dáš kule

Reagovat
Rimmer77

Teď další žlutá pro Fila za filmování, nemá rozhodčí pod tím černým ještě červenobílý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

To se ještě semele hezky..

Ale jak teď teda Laci fauloval na té půlce nevím no , vždyť hlavičkoval a zastavil se

Reagovat
doshcz

jn to byla picovina

Reagovat
ratusek

Ten rozhodčí to začíná nezvládat

A Fila při příštím zákroku červená

Reagovat
Pablos

Sejk taky nedohraje ...taková vynervovaná hra na obě strany, rozhodčí nezvladajko ...ten něco provede taky

Reagovat
John Obi Mikel

Poperou se spolu

Reagovat
Pablos

může být

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25

Jedinej zápas, kdy Sejkovi nefandím.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek, ne?

Reagovat
monty25

Bejk

Reagovat
smazaný uživatel

Yes

Reagovat
Mass

Sejk na hřišti, monty má dilema

Reagovat
monty25

Nemám.

Reagovat
John Obi Mikel

Prý nemá

Reagovat
Mass

Tak prý nemá..

Reagovat
Pablos

Však Olatunji hraje v nějáký cyklistický helmě nebo co to má na kebuli... ať nesimuluje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

Ty Teplice mě tak serou.

Góla nedají.

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

Ty Teplice mě tak serou.

Zápas nedokážou otočit.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Stoper a střílí

Reagovat
naheCZ

Chaloupek vždyť to měl posunout doprava...

Reagovat
emisarpravdy

Udělal ro geniálně

Reagovat
naheCZ

Tepláky

Reagovat
monty25

Góóól!!! Yasser Krsmanovič parádní roh

Reagovat
Rizek

Vindahl je sněhulák

Reagovat
John Obi Mikel

Ja, sir .

Reagovat
emisarpravdy

JALALALALOMOS JALALALALOMOS!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Trubač

Reagovat
Mass

Zrovna sem chtěl pochválit Spartu, jak všechny ty rohy v pohodě odvrací, a oni potom dostanou na přední tyč.

Reagovat
naheCZ

Yasser

Reagovat
doshcz

klasika ze standardky jak s Kodani no

Reagovat
John Obi Mikel

Klop to

Reagovat
monty25

Bod je fajn. Jenom škoda, že to vyloučení nepřišlo za stavu 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Karoch "Noooo cha cha cha"

Reagovat
Ross Geller

Krejčí dojebe LM a pak ještě následující ligový zápas.

Reagovat
emisarpravdy

jen tak dál

Reagovat
dondinho

No fuj, to byl hnusnej mač!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom úterku, zase zpátky na pr*eli v české "soubojové" lize. Ale z pohledu Teplic, to udělali jak nejlíp mohli.

Reagovat
ratusek

Teplice hovno. Ten rádoby tlak a pressing 25 minut uplně k hovnu. Pak soupeře pokopat protože jsme přece soubojová liga a pomoct si proti 10 jen rohem a na víc se nezmohnout.

Ale vím, že takhle to s něma budeme hrát i my a vlastně skoro všichni no

Reagovat
monty25

Troufám si říct, že s Gningem místo Vachouška by to mělo jiný grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs, Hozna "udělal jsem vám ME" Rezek jasně říkal dopředu, že chtějí Spartě fotbal znechutit na několik příštích zápasů. Mně to v zásadě nevadí, ale Tepláci to občas přepískli a rozhodčí to až moc pouštěl. Tam to bylo lehce přes čáru.

Na druhou stranu naše hvězdy nepochybně vědí, jak fotbal někdy bolí. To spíš diváky to přivádí do varu. Jak já včera klel

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes potřeba využít ztrátu Sparty a porazit Baník a (minimálně bodově) navázat na ženský tým včera . Uvidíme, jak moc to Trpiš protočí, určitě nějaké změny budou, ale Baník bude namotivovanej, prezentují to jako výjezd podzimu, tak hlavně je nepodcenit.

Reagovat
Losinho

Aspoň Ogbu si zajistil dostatek odpočinku

Reagovat
Pablos

Baník se určitě vyloženě nepodceňuje... to je za mě nesmysl, je to stejný jako Liberec, MB... prostě tohle nepodceníš. Na tohle letos bude doplácet nejvíce Bohemka dle mého, ptž ta už se podceňovat nebude... naopak Teplice toho teď trošku využívají. Jinak když se vrátím k zápasu... čekám klasickou Hapalovinu... 2:0 prohra po 40 min ...a pak ještě nějaká pecka kolem konce poločasu či na jeho začátku... konec zápasu 3:1. Kurva asi vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si zminil ten zensky tym, zajimalo by me, jesli v Cesku aspon hrackam Slavie a Sparty staci ten fotbal na uziveni nebo i tak musi mit praci?

Reagovat
monty25

Záleží na životních nárocích. Ve Slavii a Spartě už mají hráčky profesionální smlouvy, ale přesto běžně mívají i práci, nebo ještě studujou. Zaprvé ten fotbal nebudou hrát věčně a taky chtějí mít nějaká zadní vrátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, že mají přední vrátka

Reagovat
ratusek

Baník bude motivovanej možná tak v hledišti. Na hřišti to bude jako vždy. Nečekám vůbec nic. Prohrávají už ted v buse 2:0

Reagovat
Kepy_FCB

Tak ustašovskej dobytek dostal zákaz výjezdů od UEFA

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
inferno08

Tak oni už neměli bejt ani v tom Řecku, ne? A stejně přijeli a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne jsem zvedavy na ten travnik, aby z toho zase nebyl samy drn po prvim zapase

Reagovat
ratusek

Tak jsem si v domnění toho, že Hradec je doma přejede a bude dělat radost divákům, pustil Hradec-Zlín. A nestačím se divit. Něco tak hrozného jsem dlouho neviděl. Ale vydržím to. Já ten náš český fotbal mám asi fakt rád

Reagovat
djiros

Podle čeho si soudil, že je přejedou? Snad ne podle vysledku s ČB Mohl by je Zlín jednotu.

Reagovat
djiros

*jebnout

Reagovat
ratusek

Čekal jsem, že jsou v elánu v novém stadionu před tolika lidma a Zlín je tragickej.

Reagovat
Cotton

Taky jsem si říkal, ale nakonec se dívám na Budějky, protože mě zajímá, jak budou špatný. Zajímavý, že ten nejatraktivnější zápas Plzeň-Olomouc by byl pro mě až třetí volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt cesky fanousek je narocny a chce cely zapas cekat na tu jedinou sanci, ktera mozna rozhodne zapas a nestoji o to blaznivy litani nahoru dolu

Reagovat
Cotton

My chceme polehávání a nakopávaný balóny, ne nějakej totální kombinační fotbal nahoru dolu

Reagovat
ratusek

No gol jsem v Hradci viděl, takže druhá půle jistota Budějovice s klokanem.to bude taky lahůdka

Reagovat
Pablos

Tak ten já tedy vybral bez rozmyšlení jako ten první... však Plzeň Olomouc... to nabízí dobrou možnost atraktivity.

Reagovat
ratusek

Plzeň vidět nepotřebuji, navíc doma, kde jasně vyhraje

Reagovat
Pablos

jak jasně ? Mám dva tikety... na jednom olomouc dva góly a na druhém Plzeň tři góly ...takže doufám, že to bude něco jako 3:2 či 3:3, což by tak jasné nebylo ...docela v to věřím

Reagovat
Cotton

Tak škoda

Reagovat
Pablos

Chcípáci Plzeňský už jen zrdržovali a faulovali

Reagovat
Martin9719

Po gólu Chvatala jsem čekal další průser. Se Sigmou a navíc doma není jistyho nic. Cenný skalp pro nás.

Reagovat
Pablos

Adept jako jedinej po tomhle kole na vyhazov mi zbyl Vrba, páč u Vás neočekávám, že by po Slávii přišel čau čau a šáteček. Jenže pak mi tak došlo, že on vlastně Zlín na to, že jen a jen oslabil a má vlastně druholigovej kádr, nehraje vůbec zle... tudíž nějaká práce trenéra tam vidět docela jde a proto bych si dnešní zápas rozhodně nevybral a už vůbec netipoval, že je Hradec přejede. Taková remka 1:1 možná výhra Hradce 2:1 ..to bych tak čekal.

Reagovat
ratusek

Zlín dnes gol nedá. Takže to skončí 1:0. Nemá z čeho dát gol

Reagovat
Pablos

tvl tak ale chceš bejt hnusnej prorok nebo co ? Mám dva góly Hradce v zápasu, nestraš

Reagovat
ondrasch77

Já doufám, že po příštím už potáhne Látal... a může si sebou přibalit Kratochvíla a Štěpánka...

Reagovat
Greny

To byla bomba

Reagovat
monty25

Koukám, že ve všech třech zápasech padly šatňáky, v Plzni dokonce dva.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Hoši, co to je takhle ty dva góly do šatny.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Bohemka bude letos asi v piči

A ten gol? To Reichl měl mít ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim to u nich bohuzel vypada, ze to byla jen vlastovka. Hlavne jim odesel Drchal a do toho Matousek ma zase hlavu v pejru

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
Nuno čomes

Však přesně se tohle dalo předpokládat.

Reagovat
Nuno čomes

Co udělají 2 zápasy v Evropě.. a sezóna pohřbena.

Reagovat
ondrasch77

Dalo se to čekat...

Nicméně čekám, že od nás dotáhnou Chramostu, kterého ten kretén Látal úplně zazdil

Reagovat
Miguel19

Vraštil

Reagovat
Remt

slušný

Reagovat
bartes

tvl. jak tohle může být prvoligový fotbalista

Reagovat
Sigma Olomouc

Přesně, Vrastil mi přijde mega špatný, nechápu proč hraje

Reagovat
bartes

on tam teď nikdo jiný není. Ale tohle prostě bylo nejhorší možné řešení. Když už si to neodcouval, tak měl jít do klasického souboje. I kdyby to prohrál a dostali gól, tak se tak moc nestane. Teď je díky němu Olomouc bez stoperů, to je prostě na vyhazov......

Reagovat
Sigma Olomouc

radši bych už dal šanci Matysovi. Jediný náš stoper je Beneš a pak Matys, jenže ten je asi v B. Pokorný, Vraštil, Křišťál out, takže příště na stopera Zmrzlý ??

Reagovat
Sigma Olomouc

No tak Vrašťo!

Reagovat
wyqinac

Kolář – Vlček, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Hromada, Jurásek – Schranz, Tijani, Chytil

Slušně protočeno

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je masakr

Reagovat
naheCZ

Bořil A to jako fakt bude hrát stopera? Posledně se tam moc nepředvedl

Snad vyhrajeme i po této rotaci, nevyužít zaváhání Sparty by byla škoda...

Reagovat
John Obi Mikel

- Trenéři vyslali do zápasu s Baníkem obměněnou sestavu! #slafcb

(C) Bořil v základu po 687 dnech

- Tijani a Hromada poprvé letos od první minuty

- Douděra zpátky po zranění

- Ze zdravotních důvodů chybí Sinyan, Wallem, Lingr, Pech a Oscar

Reagovat
Coutinho10

jsem si říkal, že divný, že nejde za B

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Standa Vlček?

Reagovat
Coutinho10

Lavička: Mandous – Ousou, Holeš, Masopust, Tecl, van Buren, Jurečka, Provod, Ševčík, Ogungbayi, Tomič

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Sheriff Sinyan, Conrad Wallem, Ondřej Lingr, David Pech a Oscar Dorley.

Reagovat
Salfovic

Na Baník klidně v deseti.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník dnes nasadí Frydrycha

Reagovat
John Obi Mikel

A my zas Bořila

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

To už jde trumfnout jen tím, že soupeř nasadí hráče bez nohou.

Reagovat
doocetung

Ok takze dnes je to oficialní. Náš bezkonkurenčně nejlepší stoper, jediný s potenciálem se zlepšovat, jediný s nějakou vyhlídkou dobrého prodeje, je stoper č.5 , ok , už jsem viděl vše . Hapal ven

Reagovat
doocetung

možná že i 6. ,nedivil bych se kdyby tam ten jouda radši narval i fleišmana

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Losinho

Bořil

Reagovat
db18

V září v repre.

Reagovat
Martin9719

Myslíš starých pánů?

Reagovat
db18

U Franca.

Reagovat
Pablos

Co to bylo za otázku na Hapala od O2: ,,Pokud nastoupí Jurásek jste schopný ho ubránit ? " Tvl vždyť ten kluk je od ME úplně průměrák až podprůměrák ...co z něj jako dělají ?

Reagovat
naheCZ

Tak Jurásek jim dal ve dvou startech 4 góly...

Reagovat
Pablos

Aha. No stejnak je to píčovina tyhle staty

Reagovat
ratusek

Za odjebání Pojezného by tam měli všichni letět

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Remt

"Pánové vy jste teda na mě v přesile!" mě by reálně zajímalo komu všemu tam Deniska v Outůčku nastavila Někdo tu kdysi psal, že jí znal na střední a brala to touhle cestou snad už tehdá

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu koho tyhle dávačky berou než jít s takovou č*bkou co tam má každej den jinýho, tak raději půjdu s nějakou brejlatou knihovnicí. Čim jsem starší tim víc mě takovýhle typy odpuzujou a naopak víc přitahujou na první pohled nevýraznější ženy.

Reagovat
Remt

Souhlasím, mám to stejně, ve 20 by mě takovej typ holky asi bavil, teď už spíš vůbec

Reagovat
Martin9719

Já popravdě nechápal kdo tam tyhle lidi z čistě profesního hlediska dosazuje. Ale myslel jsem si to.

Reagovat
Remt

Já to vlastně i chápu, i v Anglii častokrát vidím v přenosech ženský na hřisti s mikrofonem, dokonce i ve studiu, takhle daleko jsme se jeste nedostali. Za me je to OK, prima oziveni, napr. Vrba pri rozhovorech s Deniskou je skvelej

Reagovat
monty25

Upřímně doufám, že na příští sezonu ligy získá práva Canal+ a Deniska tam přestoupí.

Reagovat
Martin9719

Já taky, ale proto že z O2 jsme odešli a máme Magentu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Lepší než Kozohorskej nebo ten wuřt jak dělá ty spoty na o2

Reagovat
Martin9719

Ty máš z Davida špatné pocity?

Reagovat
Mirek na tenisu

To je favoritka Svěcenky. Střídá ji se Švancarou

Reagovat
Salfovic

Svěcený se Švancarou

Reagovat
Greny

Proč nehraje Tanko? To by stačilo kopat za obranu přes Borila

Reagovat
smazaný uživatel

Travnik uz v pohode?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo, ale poslední dobou jenom střídá ke konci

Reagovat
Losinho

To je rozhodčí tyvole, tam není minuta bez faulu.

Reagovat
naheCZ

Tijani

Reagovat
FruFru

Tijani klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Tijani koukám měl individuál se Standou

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo Baníku

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil

Reagovat
Martin9719

To je to furt 0:0?

Reagovat
naheCZ

Chytil tam musíš být připravenej, že ten míč propadne...

Reagovat
JarousFCB

Ten Blažek se jeví jako solidní tragéd.

Reagovat
naheCZ

Konečně jsme se do toho dostali, chtělo by to gól do přestávky

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil jak dostal balónem

Reagovat
KingMaster13

Ten Tetour mě málem sejmul, to narval o 2 řady vejš

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš ho tu kritizovat, on si tě najde.

Reagovat
KingMaster13

Tak já proti němu zrovna neřekl nic

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kepy_FCB

Lety

Reagovat
John Obi Mikel

My jako nechceme vyhrát?

Reagovat
naheCZ

Výkon žádnej zázrak, ale šancí na to, aby jsme odcházeli do šaten alespoň za stavu 1:0 tam bylo dost...

Reagovat
Losinho

Je to bída, ale dva góly tam bejt mohly úplně v pohodě. Tijani s Chytilem dohromady ale fakt ne.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Herně nejsou špatný, ale neproměnili...

Reagovat
KingMaster13

Jako není to zlé jako jsem čekal když jsem tu sestavu poprvé viděl Přesně jsem čekal že těch šancí si nevypracujeme zase až tolik ale to proměňování je šílený

Reagovat
ratusek

Čekání na gol. Ted tam Slavia prostřídá a to teprve bude kolotoč. Snad ten bod udržíme, protože to evidentně chceme. Žádná snaha dopředu

Reagovat
KingMaster13

Obranná hra z naší strany "zatím" letos super. Trochu jsem se bál venku proti Dnipru ale jinak super a celkově i ta dominance hry Zakončení je holt naše achilovka roky.

Reagovat
Pablos

Tak ta Slavia na mě zatím v takové sestavě připadá celkem hrozná. Baník absolutně nudnej. No zatím zápas jedno velké utrpení pro nezaujatého diváka.

Reagovat
Mirek na tenisu

Trpišovský ta sestava v první půli nějaká charita? S Bořilem hrají o deseti. Neviditelní Hromada, Schranz, Doudera... Baník fotbalovější. Výborný Šín.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Mirek na tenisu

Vítej odborníku! Jak to vidíš ty?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JarousFCB

Hrajeme hovno, jako vždy v Edenu. Spousta nepřesností a zbytečných odevzdání balónu. Fotbalovost jsem z naší strany viděl, tak při té jedné narážečce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sleduj hru a ne chorea.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Martin9719

Šetří se na předkolo, stejně jako my, společné máme to, že ani jedno jméno soupeře neumíme vyslovit.

Reagovat
naheCZ

Výbornej nástup a zasloužený gól

Reagovat
Greny

Nahé vole bez do prdele ..

Reagovat
naheCZ

Vlítli jsme na ně a dali gól, co je špatně? Ofsajd bych teda neposuzoval, to stejně mohl neplatit včera gól Kuchty. Tijani určitě nefauloval, Frydrych tam šel dost podobně. Zbývá Bořilův zákrok a ten si klidně rozhodčí jako faul vyhodnotit mohli no, stejně tak šel ten borec dost ochotně přesvědčený, že to rozhodčí pískne...

Reagovat
Kepy_FCB

Tijani za neslavení a omluvné gesto

Reagovat
Cechino

Reagovat
DieFohlenBMG

Offside, foul a ruka

Reagovat
Firkraag

To snad nemůže uznat, ne?

Reagovat
bobis21

Že to uznají bylo jasné od začátku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ofsajd bez kalibrační čáry var nedá byl to na hraně, Juroška spadl po souboji Tijani s Frydrychem? Co tam měl pískat?

Reagovat
Greny

Tak to nevím no

Reagovat
iamek

Silnější pes mrdá

Reagovat
ratusek

Juroška je prostě vymaštěnej. On se ve vápně válí a doufá, že rozhodčí pískne. Celej zápas akorát kecá a pak udělá tohle. A bránění Blažka je taky zoufalost.

Reagovat
Kepy_FCB

taky nechápu proč tam ti dva popadali

Reagovat
Mirek na tenisu

přesné

Reagovat
Losinho

Chytil má to krytí míče fakt nesmyslný. Tijani je kopyto, ale naštěstí Frydrycha netrefil.

Reagovat
doshcz

snad po tomto kole zase pan Kretinsky zajisti rovinu

Reagovat
John Obi Mikel

Nakloněnou?

Reagovat
Greny

Tak po tomto si stěžovat nemůžete sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Já si nestěžuju, já se ptám.

Reagovat
Remt

Jak po "tomto"? Viděl jsem to až teď. Vracel jsem si tam. Co tam bylo?

Reagovat
John Obi Mikel

Sporný souboj Bořila s Juroškou.

Reagovat
mistr129

letos jsme si se Spartou kvit, teď by to chtělo aby je sudí říznul v derby, abychom si byli kvit i za minulou sezonu a neodnášely to ostatní kluby

Reagovat
Blasphemer

Snad budou po tomto zase sešívky brečet, jak se píská pro Spartu.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Dneska se proti vám poprvé nekopala penalta, takže pro vás.

Reagovat
Remt

Však piska

Reagovat
rufus

Jasne, ze budou. Slavisti si klasicky nevidi do huby..

Reagovat
jackinho10

Jediny kdo tady breci jsi ty a to ani nezminujes klub, kteremu fandis, ale dva kvuli kterym mas mindrak

Reagovat
db18

Dva fauly a gól uznaný. Teším se, až média vyberou k přezkoumání červenou Krejčího, gól Kuchty, červenou Pulkraba a ruku Vraštila.

Reagovat
Greny

Já bych vybral červenou pro Vraštila dvakrát...

Reagovat
Martin9719

To poběží na ČT v Timeoutu, tam je myslím basket ne?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Za tři hodiny vyjde Tweet od Jardy ..

Omlouváme se Baníku chceme hrát fair play posral to rozhodci mrzí nás to

Reagovat
Mirek na tenisu

Zabalí se do ukrvlajky.

Reagovat
Greny

Reagovat
Kepy_FCB

Jak to dopadlo s tou nabídkou stadionu? Není pro UK dost nóbl a málo jim slíbil?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijeli se do Edenu podívat, ale nakonec upřednostnili Doněck.

Reagovat
mistr129

tak Britové mají větších stadionů desítky, taky bych nehrál v Edenu být jimi

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajincům se zkráceně říká úkáčka co pamatuju. Zkráceně UK.

Reagovat
clinger

tady je zase nabuleno od známých firem.jestli tam byl opravdu faul tak to byla chyba pro Slávii po kolika zápasech?15 nebo i více? takže nic nadprůměrného oproti ostatním a někteří to srovnávají se šňůrou Sparty.jako fakt

Reagovat
Greny

Aha,, a ten Baník k tomu přijde jak? Stejně jako soupeři Sparty nijak za týden jim pomůžou q budete si říkat jak máme super ligu

Reagovat
clinger

jen říkám že někteří museli hodně dlouho čekat kdy přijde něco sporného pro Slávii.během té doby byly spíše sporné momenty proti.a já osobně něchtěl aby se to uznalo, poslouchat ty kecy potom ikdyž jsem zvědavej na rozbor jestli to fakt nebylo ok

Reagovat
Greny

Doufám že taky jednou takhle gol dostanete a pak budete říkat že je to ok

Reagovat
clinger

a já někde říkám že to bylo ok?

Reagovat
Greny

Viz minulou sezonu Ndefe vs Olayinka vždy zarezou Baník

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Měli jste proti nám nějaký zápas, kdy by nic takového nebylo? Mám pocit že zrovna proti vám je to opravdu každý zápas. Proti plzni nebo spartě aspoň třeba každý druhý.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Remt

Třeba se na to dívat s odstupem. Ne hodnotit jedno kolo. Ale sledovat "trend". Plus co za faul či co u tohohle gólu teda vlastně bylo? Tijani toho hráče trefil nohou nebo?

Reagovat
db18

Poslední chyba pro Slavii byla minulé kolo proti Bolce...

Reagovat
Remt

A to byla která?

Reagovat
John Obi Mikel

Cože?

Reagovat
Blasphemer

Maximálně jedou za deset let.

Reagovat
r.mrazik

to je kašpar

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Alespoň vystřelte na branku, třeba to pustí...

Reagovat
Martin9719

Nn, Baník střílí na branku jenom na Moravě, teda ve Slezsku.

Reagovat
Greny

Pasta

Reagovat
Losinho

Pasta

Reagovat
Kepy_FCB

Na to že tam je Frydrych s tím slovákem tak to skoré je zatím snové, snad to nezakřiknu

Reagovat
Komix

ale ne, Almási těžký Zahustel vibes

Reagovat
doshcz

produktivni jsou tak stejne no

Reagovat
Komix

tak snad mu ta bandana nepřidá podobný superschopnosti jako Zahudonovi

Reagovat
doshcz

Tanko no ty vole

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To byl skandál

Reagovat
Blasphemer

černý Tecl

Reagovat
Losinho

O2

Reagovat
KingMaster13

Blažek už kartu má. Rozhodčí neumí počítat

Reagovat
bobis21

Nemá, první dostal Boula. Na O2 jsou klasicky mimo...

Reagovat
db18

Reagovat
wyqinac

ale na livesportu taky bylo, ze ji dostal v 68. minute a pry to i hlasili na stadionu rikali

Reagovat
db18

Tak jsou všichni mimo.

Reagovat
KingMaster13

Na stadionu mu jí hlásili taky, pak v tom nemá být bordel

Reagovat
Komix

?????

Reagovat
wyqinac

cervena az za 3.zlutou? nebo jak?

Reagovat
DieFohlenBMG

Teď ta první zmizela

Reagovat
John Obi Mikel

Tak je blbej sudí nebo kometátor? Já zrovna sledoval Chelsea.

Reagovat
Greny

Podle mě dostal předtím Frydrych

Reagovat
John Obi Mikel

Frydrych dostal v první půli

Reagovat
John Obi Mikel

Viděls Chelsea?

Reagovat
Greny

Ještě že ne ale kámoš psal že herně to špatný nebylo akorát že po vapno

Reagovat
John Obi Mikel

Herně to šlo, koncem prvního poločasu jsme je válcovali, ale bohužel směrem dozadu máme mezery.

Reagovat
naheCZ

To měl být ten souboj na půlce ne? No tam rozhodčí potom od toho odběhnul a dával za druhý zákrok tuším Boulovi, ale už měl v ruce kartu asi právě pro Blažka, jen se na to kokot vysral pak

Reagovat
bobis21

Komentátor. Boula dostal předtím.

Reagovat
Losinho

Byla tam strkanice Tijaniho s Blažkem, imho tam dostal žlutou právě i Tijani.

Reagovat
doshcz

Reagovat
naheCZ

Tijani na Livesportu kartu nemá Ale byl tam ten faul předtím, nevím který z baníkovců dělal co, každopádně kartu dostal jen jeden, i když ji měl připravenou i pro toho druhého...asi to zmátlo všechny

Reagovat
wyqinac

hele nevim, prej ji hlasili i na stadionu a na livesportu taky svitilo, ze Blazek 68'. Pak to najednou zmizelo a objevilo se tam Blazek 73'

Reagovat
Firkraag

Vyprcanci

Reagovat
Remt

Ten Tijani, na to že jsem od něj čekal že je to jen naprosty lempl s balonem na kterého budou posílat centry, tak mě docela baví. V některých věcech má obrovský limity ale se svými přednostmi umí docela pracovat a být tak užitečný pro tým

Reagovat
clinger

Reagovat
ratusek

Obrovsky zapracoval na technice a přihrávkách. Na naši ligu to bude top utočník. Otázka je, co v pohárech, tam asi ne

Reagovat
naheCZ

Zrovna loni by se nám asi hodil do skupiny EKL

Reagovat
John Obi Mikel

Tam by se hlavně hodil Jurečka.

Reagovat
Remt

Zas ty dýmovnice, jak pár kriplu dokaze zkazit zazitek ze zápasu všem ostatním. Nechápu že někdo dokáže říct že tohle k tomu patří. Vidím na půlce hřiště úplnou píču. To k tomu fakt patří no.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Remt

Typická reakce. Přijde ti normální že ostatní fans kteří toto nefeelujou jako těch pár vylízanců mají zkažený zážitek tím že prostě a jednoduše nic nevidí? Já bych takový dementy na stadiony nepustil. Poustejte si dýmovnice u sebe doma, u televize, kokoti vylizany

Reagovat
Vinci

Já bych hodil hlavně dýmovnici rovnou pod nohy někomu kdo dokáže napsat ,,nefeelujou’’

Reagovat
Remt

Nechápu co je na tom špatného. Navíc to s daným tématem nemá nic společného.

Reagovat
Vinci

To je mi jasný ze to nechápeš, když to používáš

Reagovat
Remt

Tak já tu řeším dýmovnice na stadionech což je pro mě vážná věc a ty přijdeš s takovým nesmyslem.

Reagovat
bobis21

Napsat takovou sračku je podle mě teda vážnější věc

Reagovat
Nuno čomes

Tak ty používáš nefeelujou, ale dýmovnice je vážná věc.

Tím to končí, o čem se tady pokoušíš diskutovat?

Reagovat
Remt

Mě příjde prdel, že jsem se tu snažil řešit "vážné téma" a vy přijdete s úplně nesouvisející sračkou, vy jste fakt vylízanci Měníte téma aby se tu nedejbože nesešlo dalších pár lidí, kteří by vám řekli, že ti co podporují tyhle hlouposti na stadionech jsou prostě vylízaní poloopi? Což je prostě fakt.

Reagovat
Nuno čomes

To netuším, musíš to zkusit feelovat s ostatníma fans.

Reagovat
Remt

Tak já jsem si jistej, že kdokoliv kdo má mozek a není mrdnutej bezmozek tyhle nesmysly na stadionech taky "nefeeluje":-)

Reagovat
smazaný uživatel

čeština bude pomalu potřebovat druhé národní obrození. Takhle byla tehdá zapráskaná germanismy. Což se ale dalo v Rakousko-Uhersku pochopit. Dneska je to prostě jen móda. O to horší. Vlastní máma jim nerozumí, kašparům.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

tady tohle vkládání anglických výrazů do českých sdělení na sílu, abych dokázal, že jsem moderní

Reagovat
Remt

Vyloženě jsem se jedním slovíčkem snažil být moderní, ano, odhalili jste to.

Reagovat
Kepy_FCB

frikulín a mlamoj

Reagovat
smazaný uživatel

Já to spíš zobecnil, protože jsem měl možnost se pohybovat mezi IT mládeží, a tam to jede furt. A když vedení říká, že se musíme "fokusovat", tak už ani nevnímám o čem mluví. Přitom česky jednoduše: Zaměřit se, věnovat se, víc vnímat, nepřehlížet, nebo hezoučky, pověnovat se...

Takže tím jedním slovíčkem jsi mě spíš "trigroval".

Reagovat
John Obi Mikel

Pověnovat se je taky hrozný.

soustředit se

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajímavé, já z kotle Baníku viděl všechno. Nebreč....

Reagovat
Remt

To se máš. Já v televizi na velký části hřiště pěkný prd. Jeden idiot/pár idiotů tím otravuje kolik.. desítky tisíc dalších lidí? Ujetý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslím, že jsi v tomto spíš v menšině... Stačí se kouknout kolik lidí z okolních tribun vždycky tahá telefon nebo kouká na chorea místo na hřiště ... včera top zážitek a ne kvůli tomu co se dělo na hřišti. Pro 1000 chacharů a určitě i dost Slávistů

Reagovat
Remt

Souhlasím, většina lidí na stadionu a u obrazovek si užije když je část hřiště několik minut na houby vidět, případně (což nebyl tenhle případ) se kvůli tomu musí přerušit zápas. To jsou chvíle, které si obecně fanoušci velmi užívají. Vlastně si ten zápas pouští většina lidí hlavně kvůli tomu aby nic ze zápasu neviděli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

5 minut z 90. Vy jste fakt hrozně ubrečený...

Reagovat
Remt

Zkurveny zápas kvůli par curakum. O cem se tu bavime?

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím , fakt nevím co hrotíš ... jestli máš zkažený celý zápas kvůli 5 minutám tak je asi špatně něco v tobě a ne ve fans...

Reagovat
Remt

Můžu tedy v 80 minutě vlizt na hřiště a dělat tam pět minut picoviny jen proto že se mi chce a tebe to nebude srat? Jste k smichu, všichni co tohle neodsuzujete. Totalni traparna dělat tyhle nesmysly na zápasech. Proste chci jít na fotbal, vlezu na tribunu, fandím a stojim tam jak tupa pica a nedelam bordel a neseru tím ostatní. Tak velký problém, tak složitý, že to nedokážete? Prostě tupý opice, nic jinýho.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

Tebe zrovna bych tu tak nějak čekal s tímhle komentářem

Reagovat
naheCZ

No ukázal žlutou dvakrát

Reagovat
John Obi Mikel

Ale s tou první se asi spletl.

Reagovat
bobis21

On ji ukázal Blažkovi, pak mu ji ukázal podruhé a udělal gesto že to ruší.

Reagovat
naheCZ

Gesto ukazoval jo? Já si toho právě nevšiml, každopádně celá situace dost zvláštní

Reagovat
KingMaster13

Jestli to ukázal, pak se omlouvám za reakce ale toho jsem si fakt nevšiml

Reagovat
naheCZ

Proč, proč tam sakra takhle blbnete u toho rohu

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ten slovák

Reagovat
KingMaster13

Šílenej zápas Jako tady si nebudu brát servítky ani na jednu stranu. Slavia hodnocením tak za 3 z 5, Baník tak 4-. Jako Baník tak nějak defenzivně ok ale směrem do útoku? Co to jako bylo? Pokud tam zůstane Hapal tak budete mít na konci ligy tak 10 střelených golů ze hry. Směrem do ofenzívy totální nula. Slavia v defenzivě ok, šancí taky docela málo. Budiž porotovala se sestava. I tak se šance dali proměňovat. Můžete mi ale říct co mělo znamenat těch 5 posledních 5 minut? Kolísek si tam v chilu hraje s balonem když ho napadají 2 hráči, pak to zakope několikrát do autu, stopeři tam pod tlakem vymýšlí blbosti. A pak ten roh a ta nesmyslná nahrávka tomu černochovi kterýmu stačilo lobnout Kolíska (kop který by měl zvládnout každý ligový hráč). Dnes se o ten míč perou děcka v 15. řadě. Hrozný. Nicméně body máme, z toho golu mám teda blbej pocit ale kouknu na to ještě doma z více záběrů, na stadionu to šlo z kotle blbě vidět. A snad teda ve čtvrtek lepší výkon

Reagovat
bobis21

Před tímto zápasem měl Baník jedno z nejvyšších xG v lize. Hodnotit to podle zápasu na Slavii, kde jsme naposledy vyhráli když vás tam ještě chodila třetina dnešního počtu

My máme většinou problém, že zahazujeme tutovky.

Reagovat
KingMaster13

Tak o to ani tak nejde. Spíš mi přijde škoda toho prostě nevyužít, dneska jsme byli zranitelní dost. Do 70. minuty snad ani náznak šance. Jako u nás to je pro soupeře těžký ale přesto i normální ligové kluby si jsou schopny u nás vytvořit dost šancí a zle nám zatopit. Třeba Sparta mi přijde doma nebezpečnější.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě že o vzhledem k rotaci dnes šance byla. Jen jsem chtěl poukázat na to, že to co nás trápilo dnes není úplně to samé co nás trápí v ostatních zápasech. A na Spartě jsme na tom podobně jak u vás

Reagovat
KingMaster13

Tak já taky hodnotím jen tenhle zápas Nicméně co se týče dodatku o Hapalovi....tak to je na delší povídání samozřejmě

Reagovat
mistr129

Aha, tady se brečí kvůli faulu, já myslel že se řeší ofsajd, který mi taky přišlo že byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele