FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Sparta U Nisy, Slavia s Hradcem

30.04.2023, 08:22
Previews
Brian Priske (© AFP)

Nedělní patnáctá hodina přinese společný výkop všech osmi zbývajících zápasů základní části FORTUNA:LIGY. O první místo a co nejlepší pozici v boji o titul si na dálku zahrají Slavia, jež hostí Hradec Králové, a do Liberce jedoucí Sparta. Záchranářský duel se odehraje v Českých Budějovicích, kam dorazí Pardubice. Dynamo má ještě v případě vítězství naději na posun do prostřední skupiny, pokud zároveň Jablonec podlehne Bohemians...

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice

neděle 15:00

Tuhý záchranářský boj bude k vidění v Českých Budějovicích, kam dorazí Pardubice. Zatímco ty si chtějí připravit jen co nejlepší pozici pro nadstavbu, Dynamo má stále teoretickou šanci i na únik ze skupiny o záchranu.

Pokud by totiž vyhrálo a Jablonec zároveň nezvládl utkání v Ďolíčku, posunulo by se na jeho úkor na desátou příčku. Případná porážka mu ale může situaci naopak pořádně zkomplikovat - aktuálně patnácté Pardubice by se mu totiž přiblížily na rozdíl jediného bodu. Právě ten uválčili Jihočeši ve středečním dramatickém v závěru v Brně, když třetí minuta nastavení přinesla gól Čermáka.

Kováčovi svěřenci prožívají poměrně povedené jaro, byť na začátku dubna přišla série tří po sobě jdoucích nezdarů. Z té se ale dokázali zvednou a po úspěšném derby s Hradcem získali nečekané tři body i proti Slovácku. O poločase sice prohrávali, góly Janoška s Pikulem a vlastencem Reinberka ovšem otočili na konečných 3:1.

Domácí se v zápase musí obejít bez zraněných Čoliće se Sladkým, na druhé straně zdravotní potíže nepustí do hry Mareše se Solilem, karetní trest pak Vlčka.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Hora, Čavoš, Hellebrand, Potočný - Čermák - Adediran

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Chlumecký, Helešic - Vacek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Sychra - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.82 - 3.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno

neděle 15:00

Ačkoliv začátek sezony vypadal pro brněnskou Zbrojovku nadějně, nakonec je z toho tuhý boj o záchranu. V posledním kole základní části může získat cenné body proti Slovácku, které je naopak zpátky nahoře a v boji o poháry.

Muži z Uherského Hradiště v úvodu ročníku v kombinaci se zápasy Konferenční ligy paběrkovali, nicméně postupně se zvedli a aktuálně okupují páté místo s pouze dvoubodovou ztrátou na čtvrté Bohemians. Aktuální forma už ovšem opět není příliš zářná, z posledních šesti zápasů totiž vyhráli jediný. Že třeba před týdnem remizovali se Spartou, to není žádný neúspěch, nicméně úterní porážka v Pardubicích už ano. Zvlášť když po Reinberkově trefě vedli, tentýž hráč ale po Janoškově trefě vlastencem dokonal obrat domácích a jejich vítězství pečetil Pikul.

Brněnští jsou tam tom ještě o něco hůře, neboť za celé jaro dokázali zvítězit jen ve dvou případech. Úspěch právě s Pardubicemi je sice nesmírně cenný, jenže následně přišly porážka v Liberci a domácí remíza s Českými Budějovicemi. To přitom celý zápas díky Ševčíkovi vedli, avšak ve třetí minutě nastaveného času dokázal srovnat Čermák. Na třináctém místě je tak Zbrojovka jen o skóre nad barážovou pozicí Teplic, na přímý sestup má náskok šesti bodů.

"V zápase s Budějovicemi do toho tým dal všechno, ale získali jsme pouze bod a zůstalo v nás jen zklamání. Nicméně bojovnost a nasazení bylo příkladné a takto musíme bojovat až do konce soutěže. Teď nás čeká Slovácko, které hraje o poháry, má svoji velkou kvalitu. Ale my musíme řešit především naši situaci a zdravotní stav našeho kádru. Někteří hráči už na tom jsou líp, vrací se Hlavica po karetním trestu. Chceme něco uhrát," nabádá trenér Martin Hašek.

Diváci by se mohli těšit na gólově zajímavý zápas, jako tomu bylo v posledních vzájemných střetech. Před dvěma lety Slovácko uspělo v přestřelce 4:2, úvodní kolo této sezony přineslo po dvou gólech na každé straně. Nyní domácí nemohou počítat se zraněným Kohútem, na straně hostí zdraví nepustí do hry Endla, Pachlopníka, Šurala a možná ani Koželuha s Rogožanem.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Sinjavskij, Trávník, Holzer - Mihálik

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Hlavica, Tijani, Granečný - Souček, Texl - Falta, Ševčík, Allli - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.14 - 6.22

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha

neděle 15:00

Sparta ve středu zvládla důležité utkání proti Plzni a úspěšně odpověděla na vítězství Slavie. Zaváhat by Letenští neměli dle papírových předpokladů ani v Liberci, byť si na severu Čech budou muset poradit s početnější marodkou.

Pražané uplynulý víkend zaváhali v Uherském Hradišti, kvůli čemuž přišli o dvoubodový náskok na slávisty. Pražský rival navíc následně uspěl v Ostravě a vystavil sparťany, které čekal náročný duel, pod tlak. A Letenští nakonec měli proti Viktorii skutečně co dělat. Západočeši se ve středečním klání dostali do vedení, které sice domácí ještě do přestávky smazali, po změně stran ale Sparta dlouho nemohla využít výraznou herní převahu. Nakonec se však v závěru dočkala a díky proměněné penaltě mohla po závěrečném hvizdu slavit.

Za vydřený tříbodový zisk nicméně Letenští něco málo zaplatili. Křídelník Martin Minčev si vysloužil červenou kartu, kvůli čemuž přijde jak o zápas v Liberci, tak i o nadcházející finále národního poháru. Na severu Čech nebudou hrát kvůli trestu za žluté karty také obránci Ladislav Krejčí s Jaroslavem Zeleným. Kvůli zranění pak utkání proti Plzni nedohráli stoper Asger Sørensen s útočníkem Tomášem Čvančarou.

Je tedy jasné, že na straně Sparty se v Liberci objeví nějaké nové tváře. "Může se stát, že uděláme třeba pět změn v základní sestavě, obavy z toho ale nemám. Všichni, co tu jsou, jsou schopni bojovat za tým a teď to musí ukázat. Mým jediným úkolem je soustředit se na zápas v Liberci, což také udělám. Během utkání se tak souběžně hraným zápasům věnovat nebudu. Budeme se stoprocentně koncentrovat na sebe. Víme, jaká je teď situace, víme, o co se hraje," prohlásil trenér Pražanů Brian Priske.

Liberec před posledním kolem základní části okupuje v ligové tabulce sedmé místo a teoreticky se může ještě vyšplhat o příčku výš. Reálně ale k tomuto scénáři těžko dojde, neboť Slovan by musel silnou Spartu výrazně přestřílet a šestá Sigma by ve svém souboji s Baníkem musela rovněž inkasovat mraky gólů.

Severočeši se tak budou spíš soustředit na to, aby udrželi protivníky pod sebou. "Všichni jsme šťastní za poslední vítězný zápas s Hradcem, kluci potvrdili dobrou formu. Proti Spartě se budeme snažit natáhnout šňůru zápasů bez porážky a před nadstavbou udržet sedmé místo v tabulce," řekl asistent hlavního kouče Liberce Jakub Harant.

Slovan dál postrádá dva zraněné hráče: obránce Theodora Gebre Selassieho a záložníka Denise Višinského. O nasazení středopolaře Mohameda Doumbii se teprve rozhodne.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Červ, Valenta, Frýdek, Ghali - Olatunji, Tupta

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Panák, Pavelka, Vitík - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Höjer - Karabec, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.91 - 4.70 - 1.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice

neděle 15:00

Neschopnost Plzně zvítězit ve venkovním utkání se projevila i ve středu na Spartě, kde viktoriáni prohráli, a na obhajobu titulu tak mají už jen teoretickou šanci. Reálné však je to, že jejich soupeř z Teplic nebude nakonec muset ani do baráže.

Západočeši venku zvítězili naposledy na začátku února, na rozdíl například od Slavie se jim ovšem nedaří vše nahnat na domácím hřišti. V dubnu sice dokázali uspět proti Zlínu a horko těžko i s Jabloncem, předtím ovšem nestačili na Bohemians a jen smírně se rozešli se Sigmou. I proto byl poslední zápas na pražské Letné de facto poslední šancí, jak uživit své šance na titul. Po Durosinmiho gólu a Kuchtově srovnání to dlouho vypadalo aspoň na remízu, ve čtrnácté minutě nastavení ovšem rozhodl z penalty Krejčí.

"Porážka na Spartě nás samozřejmě všechny mrzela a mrzí, ale liga jede dál a čeká nás další zápas. Na Teplice se připravujeme se vší vážností, chceme zakončit základní část výhrou, abychom měli dobrou výchozí pozici do nadstavby. Teplice hrají o záchranu, mají teď dobrou sérii a silný trenérský štáb. Respektujeme jejich současnou sílu, ale doma chceme vyhrát za každou cenu," burcuje asistent trenéra Pavel Horváth.

Pro skláře je duben povedeným měsícem, získali v něm dokonce víc bodů než samotná i naprostá většina zbytku ligy. Za tři body totiž uspěli s Hradcem Králové, Českými Budějovicemi i Olomoucí, prohráli jen se Slováckem a naposledy zažili také dělbu bodů s Mladou Boleslaví. Proti té díky Hybšově penaltě dlouho vedli, v závěru ale po Grigarově chybě srovnal Šimek. A jelikož teplický gólman předvedl i nevídaný zkrat, za který byl vyloučen, strachovali se s Yasserem v bráně i o ten jeden bod.

Po vyloučení se Spartou nepomůže Plzni Hejda stejně jako zranění Bucha, Havel, Kopic a Pernica. Na straně hostí je vedle Grigara potrestán i Vondrášek, Hybše nepustí do hry dohoda klubů a trio Dramé, Knapík, Kučera zase zranění.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Kaša, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Květ - Vlkanova, Vydra, Mosquera - Chorý

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Hora, Chaloupek, Mičevič, Hyčka - Mareček, Jukl - Urbanec, Trubač, Gning - Fila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.91 - 11.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava

neděle 15:00

Zpackaná sezona pro Baník ještě nekončí, Ostravané budou muset bojovat o prvoligovou příslušnost ještě v nadstavbě. Před jejím zahájením by si rádi vylepšili výchozí pozici, k tomu ovšem musí porazit Olomouc, která míří do skupiny o titul.

Oproti většině ostatních ligových účastníků má Baník jednu velkou výhodu: může se pravidelně spoléhat na hlasitou podporu z ochozů. Jinak tomu nebude ani v Olomouci, kde "chachaři" hodlají rozpoutat bílé peklo. Avšak i těm nejvěrnějším dochází trpělivost a v minulých týdnech dali několikrát najevo, že s aktuálním umístěním Ostravanů nejsou spokojeni.

Nedá se však svítit, Slezany totiž skutečně čeká tvrdý boj o udržení. "Potřebujeme zvítězit a získat důležité body. Chceme jít do nadstavby v co možná nejlepším výchozím postavení a mít o jeden domácí zápas navíc, takže váhu nedělní utkání má. Olomouc je kombinační a technické mužstvo. Dostala se do šestky, takže už může hrát i klidněji. Ale my se musíme dívat na sebe. Chce to naše zlepšené výkony podpořit ještě větší agresivitou v šestnáctce a v zakončení," uvedl kouč Baníku Pavel Hapal.

Olomoucká Sigma se pohybuje v komfortnějších patrech tabulky a na aktuální šesté pozici zřejmě zůstane i po konci základní části. Předběhnout ji může pouze Liberec, a to jen v případě vysoké výhry Slovanu nad Spartou a současného selhání Hanáků proti Baníku. I v případě zajištění nadstavbové skupiny o titul ale práce pro Olomouc ještě nekončí, neboť si chce proklestit cestu do vytoužených evropských pohárů.

Na Andrově stadionu si tedy dobře uvědomují, že sezona ještě není u konce. "Víme, že na 99 procent máme jistou šestou pozici, čímž jsme splnili první předsezonní cíl. Ale rozhodně to tím pro nás nekončí, s Baníkem jdeme vyhrát. Mohl by to být odrazový můstek," řekl asistent hlavního trenéra Sigmy Milan Kerbr.

Hanáci dál postrádají zraněné záložníky Jiřího Spáčila s Jakubem Matouškem i forvarda Jakuba Přichystala. Problémy navíc trápí též křídelníka Jana Vodháněla s útočníkem Antonínem Růskem, o jejichž startech se teprve rozhodne. Baníku schází středopolaři Daniel Tetour s Ladislavem Takácsem, hrát dost možná nebudou ani další záložníci Jiří Boula a Matěj Šín.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Pospíšil, Ventúra - Zifčák, Breite, Navrátil - Chytil

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Šehič - Cadu, Kuzmanovič, Kaloč, Klíma, Plavšič - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.42 - 3.16

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Zlín má za sebou vydařený zápas, nadále ovšem potřebuje makat, jinak zůstane poslední a sestoupí do druhé ligy. Překvapí "Ševci" Mladou Boleslav, které v závěru sezony už o tolik nejde?

Moravané ve středu překvapili Bohemians, a to zejména díky vynikajícímu výkonu mladého záložníka Toma Slončíka. I tak ale zůstávají na dně tabulky s tříbodovým mankem na předposlední Pardubice. "Musíme se dívat nejen na nejbližší zápas, ale i na celkovou situaci. Prostě chceme uhrát co nejvíce bodů a vytvořit si takovou pozici, aby naše postavení bylo řešitelné, tedy vedlo k záchraně," uvědomuje si trenér Zlína Pavel Vrba.

Boleslav čeká po základní části už jen play-off o finanční prémii. I tak ale hodlá na hřišti ještě něco předvést. "Určitě chceme základní část zakončit vítězstvím na domácím hřišti, kde jsme v jarní části sezony poztráceli už hodně bodů. Utkání se Zlínem nebude jednoduché, i když je poslední. Ale my chceme, aby tři body zůstaly v Boleslavi," řekl asistent hlavního kouče Středočechů Pavel Medynský.

Domácí na marodce evidují brankáře Jana Šedu a mladé útočníky Vojtěcha Stránského s Matyášem Vojtou. Kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezoně nebude hrát ani obránce Ondřej Karafiát, start křídelníka Antonína Vaníčka je pak nejistý. Zlín bude postrádat zraněného záložníka Vachtanga Čanturišviliho i vykartovaného forvarda Libora Kozáka.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kubista, Suchý, Šimek - Suchomel, Mareček, Donát, Fulnek - Ladra, Kušej - Škoda

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Kolář, Procházka - Hrubý, Hlinka - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Balaj

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.89 - 4.99

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Slavia v úterý ve vloženém kole konečně zvítězila na hřišti soupeře, což nyní potřebuje potvrdit také na domácím stadionu. Čelí přitom Hradci Králové, který v posledních dvou kolech nestačil na jemu srovnatelné soupeře.

Sešívaní jako by se nastartovali zdařile odehraným derby na Letné, kde až v samotném závěru přišli o vítězství. Následovala přesvědčivá domácí výhra v souboji o Vršovice s Bohemians a v týdnu pak již zmíněný úspěch v Ostravě. Tam to dlouho vypadalo na další venkovní ztrátu, avšak dvěma slepenými góly po osmdesáti minutách hry rozhodl střídající Matěj Jurásek.

"Pro nás je to s Hradcem vždy těžké, trenéři Koubek a Hejkal vnukli týmu náročný styl. Trenér Koubek tam udělal velkou práci, já ho vždy uznával. Znám se dobře i s Hejkym, byli jsme spoluhráči. Uvidíme, co na nás vymyslí. Na začátku jarní sezony měli hodně zraněných hráčů, ale teď už se dostávají do bývalé formy. S Hradcem je to vždy boj, zápasy s nimi jsou nepříjemné, fyzicky a mentálně náročné. Ale hrajeme doma a musíme vyhrát. Je to pro nás strašně důležitý zápas. Kdyby byla rovnost bodů i na konci soutěže, rozhoduje to, kdo vyhraje základní část. Takže pro nás je strašně důležité ji vyhrát," nabádá asistent trenéra Slavie Zdeněk Houštecký.

Votroci na jaře po většinu času paběrkovali a vinou toho se propadli z elitní šestky a boje o poháry. Úspěchy s Brnem a Českými Budějovicemi jim zase vlily krev do žil, o naději ale přišly posledními dvěma porážkami ve východočeském derby v Pardubicích a v utkání s libereckým Slovanem. V něm po bezgólové první půli inkasovali z kopaček Rondiće a Olatunjiho, skóre jen korigoval Kodeš.

"Promyslíme, jaké budeme mít personální obsazení. Z individualit soupeře vůbec nemohu nikoho vypíchnout. Slavia nemá dvě, ale tři mužstva, která by hrála v první šestce o titul. Nenávidím, když se říká - pojďme si zápas užít. Ne, užít si můžeme někde u bazénu, ale zápas musíme odpracovat," burcuje nedávno povýšený Stanislav Hejkal.

Z minulého kalendářního roku slávisté nemají na Hradec Králové dobré vzpomínky. Nejprve je totiž Východočeši oloupili ve svém mladoboleslavském azylu v nadstavbě a následně i v úplně prvním kole probíhající sezony, kdy nedlouho po návratu ze šaten rozhodl jediným gólem Vašulín.

Domácí se nadále musí potýkat s absencí zdravotně indisponovaných Ševčíka, Davida Juráska a Lingra. Hostům nepomohou zranění Čihák, Gabriel a "jejich" Ševčík stejně jako nemocný Kubala.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz - Jurečka, Olayinka - Van Buren

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Harazim, Kodeš, Pudhorocký, Ryneš - Kučera, Koubek - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.41 - 25.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec

neděle 15:00

Bohemians se nadále drží na pro ně skvělé čtvrté příčce, nicméně poslední zápasy se jim nevyvedly a nyní již potřebují zabrat. O hodně hraje i jejich soupeř z Jablonce, který potřebuje alespoň bod k uhájení prostřední skupiny.

Remíza by tak byla přijatelným výsledkem asi pro oba, byť Klokani rozhodně míří výše. Bod by jim totiž dal díky lepším vzájemným zápasům se Slováckem jistotu čtvrté příčky a tím pádem i domácího střetu v nadstavbě. Je však potřeba zlepšit poslední dva výkony - před týdnem totiž přišla jasná porážka na Slavii, ve středu pak ještě větší šok v podobě nezdaru ve výši 4:1 ve Zlíně. Po gólech Slončíka a Vukadinoviće snížil Puškáč, Hrubý a znovu Slončík ovšem stanovili konečný výsledek.

"Proti Zlínu bylo všechno špatně, nebyl jsem spokojen s ničím. Nehodlám to akceptovat, ztrácíme tak kredit, který jsme si vybudovali. Pokud hráče svazuje nějaká představa o Evropě, tak o ní přestaňme snít. S takovou by bylo lepší Evropu nehrát, akorát bychom si tam udělali ostudu. Proti Jablonci máme co napravovat," říká trenér Jaroslav Veselý.

Severočeši povedenou sérií nakoukli do boje o šestku a třeba i o poháry, posledních pět utkání ale nezvládli, vytěžili z nich jen tři body a rázem mají záchranářské starosti. Těm přitom mohl být ve středu konec, jelikož doma proti Olomouci v pětadvacáté minutě vedli díky Chramostovi a Sejkovi už o dva góly, jenž ve druhé půli snížil z penalty Chytil a ve čtvrté minutě nastavení srovnal Beneš.

Domácím chybí pro zápas zranění Čermák, Petrák a Shejbal, hostům ze stejného důvodu Houska, Kratochvíl, Krob a Malínský, k nimž se přidává i vykartovaný Považanec.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Matoušek, Hála - Puškáč

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Černák, Šulc, Hübschman, Polidar - Jovovič, Chramosta - Sejk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.82 - 3.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
29
20
5
4
80 : 24
65
2
Sparta Praha
29
19
8
2
67 : 28
65
3
Viktoria Plzeň
29
17
5
7
54 : 28
56
4
Bohemians Praha 1905
29
13
6
10
49 : 48
45
5
1. FC Slovácko
29
12
7
10
35 : 38
43
6
Sigma Olomouc
29
10
11
8
44 : 36
41
7
Slovan Liberec
29
10
8
11
38 : 40
38
8
FC Hradec Králové
29
11
4
14
33 : 39
37
9
FK Mladá Boleslav
29
9
9
11
38 : 41
36
10
FK Jablonec
29
9
8
12
45 : 53
35
11
Baník Ostrava
29
8
8
13
39 : 41
32
12
Dynamo České Budějovice
29
9
5
15
32 : 53
32
13
Zbrojovka Brno
29
8
7
14
40 : 55
31
14
FK Teplice
29
8
7
14
37 : 62
31
15
FK Pardubice
29
8
4
17
28 : 55
28
16
FC Trinity Zlín
29
5
10
14
36 : 54
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
FCSL

Snad nám aspon Slavia slíbila pár hostovaček na příští sezonu, pokud je oberem Škoda že už o nic nehrajem, tekhle si nemyslim, že půjdem úplně na krev. Spíš si kluci půjdou na pohodu zahrát. Sparta sice slušný absence, ale nás bude dost pálit deffenziva. Mimo 2 nej obránci a dirigenti deffenzivy, Theo a Plechatý. Stoperská trojice Ndefe, Prebsl, Purzitidis je slabota a na krajích Fukala a Ghali/Preisler. Ne nedarmo jsme 4. nejhorší tým v počtu vytvořených šancí soupeřů proti nám. Vidim to na přestřelku a pokud to hecnem, tak 2:2 jako v poháru

Reagovat
Pablos

podle zdější tabulky hrajete o PL, nepodceňoval bych to

Reagovat
lampas

Mně přijde, že jistější může být se dohodnout rovnou se Spartou, že nebudeme dělat problémy a oni nám v létě pustí bez keců třeba Plechatýho.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Prý když uhrajete aspoň bod, tak máte na příští sezónu slíbeného Tecla, tak od vás čekám do 10. minuty 2 vlastence, ať je klid. Já to vidím na 0:4, vám o nic nejde a Sparta je i přes řadu absencí zdaleka nejsilnější tým ligy.

Reagovat
jackinho10

zblízka ale až tak 3-4

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se dnes ukázalo

Reagovat
fabec1222

Podle té tabulky to vypadá, že v naší lize došlo k jistým změnám....

Reagovat
Coutinho10

takže Priske trénuje Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo? Teď je tam normální tabulka F:L.

Reagovat
Coutinho10

byla tam tabulka PL

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to bych se trochu lekl. Berxitoví uprchlíci přicházejí i se svojí ligou. Ale netuší, že nejlepší je ta naše česká. To by byli hodně zklamaní. Ať si zůstanou kde jdou.

Reagovat
Losinho

Tabulka jako by nestačilo se o titul tahat se Spartou, teď se sem nasere ještě Man City

Reagovat
Kily

za mě spokojenost, elegantní způsob, jak zachránit Pardubice

Reagovat
exse

S touhle Spartou prostě nemůžeme prohrát. Už v poháru to bylo vyrovnaný a to se hrálo na oraništi. Teď s dobrým hřištěm, ve formě a proti oslabené Spartě, která může být psychicky dost svázaná, to by byla velká škoda, kdybychom alespoň bod neudělali.

Reagovat
Cottage

A nebylo to spíše vyrovnané, protože se hrálo na oraništi? Jinak dneska neprohra Liberce, Sparta to nedá v hlavách, navíc bez Krejčího a Čvančary.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Krásný počasí, atraktivní zápasy a na většině stadionů se hraje o hodně - pokud nebude rekordní návštěvnost sezony dneska, tak nevím kdy jindy. Musíme vyhrát!

Reagovat
Salfovic

To by musela SS hrát doma.

Reagovat
Rothbard

Mně přijde ten kurz na Spartu dost nízký. Čekal bych něco jako 1,8. Sparta má absence u klíčových hráčů, je svázaná z boje o titul, ale hlavně Liberec na ní umí zahrát asi jako žádný jiný tým mimo TOP3. Z posledních 10 zápasů odešli 6x po 90 minutách neporaženi.

Reagovat
Coutinho10

nemá to value

Reagovat
Kiwi-21

Nepohra domácích byl pěkný kurz

Reagovat
Neon

Dneska čekám 4-5-1, pokud je i Sorensen out. Hojer, Daněk, Karabec základ.

Reagovat
Kepy_FCB

Poslední kolo

Reagovat
Pablos

Doufám, že v každém zápase padne alespoň 1 červená, stanou se tak 5-7 pochybení rozhodčích, budou výtržnosti fanoušků, unese se letadlo, budou aspoň 2-3 poločasové návštěvy majitelů u rozhodčích a klidně ještě něco co jsem vynechal. Prostě končím v práci až ve 20hod., tak ať mám o čem číst, když se vše hraje už od 15hod.

Reagovat
Rothbard

Jak se chtěl pochlubit, že je dneska v práci.

Reagovat
Pablos

*politovat

Reagovat
KingMaster13

Ty pracuješ pro Jankta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
doshcz

"pracuje"

Reagovat
Salfovic

A nepřeje si, aby si ho pozval na kobereček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ideálně v zápasech bez VAR

Reagovat
ACSeRw!n

no vcera sem v hospode zaslech, ze Priske hobluje Denisku.. nema k tomu nekdo vic informaci ?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno stála za naší lavičkou náhradníků a vesele tam klábosila asi s kolegou. Bylo mi divný, že jí tam nechají. Možná paní Priske-ová chtěla vidět, jaké koťátko udržuje jejího muže ve formě. A tím vlastně celou Spartu.

Je to dost drb?

Reagovat
Coutinho10

teď jí Loučka tykal v rozhovoru, takže něco na tom asi bude

Reagovat
doshcz

proto má tak rád českou ligu

Reagovat
KingMaster13

Musí se nechat že skvěle zapadl do naší země Tohle je nejvíc česká věc co mohl udělat, maximálně že by před mrdem si dal ještě 10 Plzínky.

Reagovat
r.mrazik

Jirku Prochazku?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Jak vůbec přišel k takto dementní přezdívce.

Reagovat
Lemond Laws

Je to asi v každym z posledních 352 rozhovorů co dělal..

Byl na tréninku a někdo v gymu zavolal na nějakou Denisu, ale otočil se i Procházka, tak si z něj dělali srandu a začali mu řikat Deniso a dal si to i jako přezdívku. Teď už má tu svojí BJP

Reagovat
ratusek

Ne já jim u toho nesvítil

Reagovat
smazaný uživatel

A Jankto hobluje Sobiška

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste Neiprejova Rakusana.. rozjelo se to slusne

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Salfovic

Nejde mu nepřát.

Reagovat
delfin

Nejde mu nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to tu tak čtu, jaro je tady.

Reagovat
Radin

Takže klasika? Žena hodná farářka a manžela zmrda sportovce? :)

Reagovat
Cotton

Nedivil bych se.

Monty, nevíš o tom něco?

Reagovat
monty25

Nevím, ale zkus se zeptat v agentuře JPP.

Reagovat
Coutinho10

tak jo, pojďme si zajistit aspoň jedno z těch 3 derby v jarní části doma

Sestava: Kolář – Ousou, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz – Provod, Olayinka, Jurečka

Lavička: Mandous – Masopust, Tecl, van Buren, Bořil, Hromada, Traoré, Kačaraba, Jurásek D., Jurásek M., Šmiga

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad to klapne a po dvou nepovedených zápasech je porazíme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

narval jsem tam, že tam padne vlastňák... Ousou v základu... hmmm, šance tam je

Reagovat
Coutinho10

to jako jo no

Reagovat
Coutinho10

gratulace

Reagovat
Pablos

právě, že jsem to posral nedal jsem to samostatně.. jinak by bylo 900,- za kilo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Tvl a já k tomu dám ještě rohy v Liberci

Reagovat
Coutinho10

tak ať dojdou , byla by to velká škoda, kdyby ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

On dal fakt Juráska zas na lavičku. To je fakt nepochopitelný

Reagovat
Pablos

měl málo zblokovaných střel ve vlastním vápně

Reagovat
lampas

Předpokládám, že je to dneska opravdu dohodnutý, protože jinak ty kurzy při pohledu na sestavu Sparty nedávají smysl.

Reagovat
Salfovic

Tak, všichni víme, jak končí zápasy ke konci ligy, když hraje tým s motivací s týmem bez motivace. Škoda toho gólu, co dala Olomouc na konci nastavení Jablonci.

Reagovat
clinger

přesně to jsem si říkal když tam Olomouc srovnala, že je to dneska v pi...

Reagovat
doshcz

jestli tohle vyhrajem tak Priske na hrad

Reagovat
Pablos

jeden co chlastal jak Dán už tam byl to je fakt

Reagovat
John Obi Mikel

Chytej doprdele

Reagovat
Coutinho10

Kolar musi chytat

Reagovat
Losinho

Koláček

Reagovat
wyqinac

Kolář

Reagovat
mistr129

nechytatelná

Reagovat
monty25

RIP Fantasy hned v 7. minutě

Reagovat
Salfovic

Teda kurz na to, že v dnešním kole dá první gól Hradec musel být gargantulovskej

Reagovat
PhilipS

Tak Kolář už se bohužel neprodá. A to chvíli vypadalo, že půjde za ranec.

Reagovat
Salfovic

Souboj kriplů o titul

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Jestli to oba poserou dneska, tak má vítěz základní části méně bodů než loni třetí Sparta

Reagovat
Kiwi-21

Z Katastrofickým Vrbou dle Vacka

Reagovat
mistr129

*rvačka kriplů*

Reagovat
John Obi Mikel

Gooool

Reagovat
mistr129

Ousou přišel o gól roku tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Takhle hezky by to nezakončil žádný náš útočník.

Reagovat
Coutinho10

GOOOAAAALLL Gabrieel

Reagovat
Greny

Jindřišská nejstarší střelec ligy? Ještě v zápase proti Hubschmanovi

Reagovat
Greny

Jindrisek

Reagovat
Mass

Souboj metuzalémů.

Reagovat
KingMaster13

Kurva že jsem si na ten Baník nevsadil Já to přesně čekal že na Sigmě to daj

Reagovat
John Obi Mikel

A druhej

Reagovat
KingMaster13

Tijani začíná vypadat dost zajímavě

Reagovat
John Obi Mikel

A jakou tady dostával kritiku...

Reagovat
KingMaster13

Tak Sor byl taky docela kritizovanej ale my jsme to v něm viděli Tijani by mohl být dobrá posila, navíc umí zahrát víc postů

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Reagovat
Mönchengladbach

*Hapalball

Reagovat
KingMaster13

A v boji o záchranu 2 body

Reagovat
bobis21

Takže když chodil na pár minut, nedařilo se mu. Když dostal prostor v základu na několik zápasů, hned mu to tam začne padat ... přesně to říkám o všech těch, které odstavujeme proto, že po nastoupení na posledních 15 minut nerozhodnou sami zápas

Reagovat
ratusek

souhlasím. Nicméně Tijani těch šancí v základu dostával taky dost a vypadal, že má tak na divizi. Ted má formu a snad mu vydrží i v příští sezoně

Reagovat
bobis21

I teď mu to začalo padat až když byl v základu 3 zápas po sobě (což do té doby nebyl). Prostě se každý musí rozehrát a těch pár minut na konci, kdy už třeba jeden z týmů jen betonuje výsledek často hráčům nestačí.

Reagovat
ratusek

Jo to souhlasím

Reagovat
Neon

a co ten faul na karabce jak za to dával výhodu? za to žlutou taky nedá?

Reagovat
Imos

hlavně že Laci a Wiesner za ty prasárny nedostali žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Douděra

Reagovat
djiros

Reagovat
hodoňa

Snad to přežil.

Reagovat
clinger

s tím ať jde do prdele

Reagovat
Coutinho10

redka musi bejt

Reagovat
djiros

Reagovat
Coutinho10

VAR tragickej jak v Anglii, tak tady

Reagovat
KingMaster13

To jsou prasata ten Hradec. To není fotbal, to je zabíjená

Reagovat
Coutinho10

Provod neda Jurečkovi do prazdny

Reagovat
ACSeRw!n

ta obrana je fakt peklo.. Vydra na to absolutne nema zatim

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí si dělá prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Takový obranný zákrok

Reagovat
Mirek na tenisu

Letáček

Reagovat
John Obi Mikel

Nic moc zatím, musíme přidat. Ten gól Hradce byl sice hodně lacinej, ale ani dopředu to není stoprocentní.

Reagovat
Greny

Čekám hojně penalt v druhým polocase

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Sparta teda zatím zoufale marná

Reagovat
John Obi Mikel

My zas hrajem naše typické obléhání, kdy držíme míč 70%, k ničemu to moc nevede a soupeř dá góla z jediné střely.

Reagovat
Mass

V Budějovicích doslova z jedné střely.

Reagovat
John Obi Mikel

No dnes právě zatím taky

Reagovat
Mass

Ještě sme neprohráli.

Reagovat
Mass

Btw jeden faul Slavie za polovinu, měl někdo míň? :)

Reagovat
ratusek

Mabil, takže rezignace na otočení výsledku

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole nezkoušejte to pořád, nebo to EF prokletí jednou zafunguje.

Reagovat
Mass

Kéž by to u Standy fungovalo častěji.

Reagovat
John Obi Mikel

Standa je ale imunní

Reagovat
John Obi Mikel

Něco jako Pulišič.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme.

Reagovat
Neon

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jeden ************ (představ si na místě hvězdiček takovou nadávku, která by tě urazila nejvíc), táhni do *****, ***** *****.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Mirek na tenisu

Z toho Folprechta se stává klaun číslo 1 mezi TV experty.

Reagovat
meno

Vůbec, Folpy bůh!

Reagovat
Mirek na tenisu

Straka má nástupce.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Akorát jsem zapnul 2. půli...

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Kouká někdo na Bohemka - Jablonec? Sejk střídal už ve 14. minutě...

BTW: Budějovice snad ještě dají tu prostřední skupinu...

Reagovat
Mirek na tenisu

Momentálně jsou ve skupině o záchranu Gablonz a Slezská. Tragické dynamo v klidu.

Reagovat
monty25

A nejspíš to tak už zůstane...

Reagovat
John Obi Mikel

Bureeeeeen.

Ale vůbec jsem mu nevěřil.

Kolář je ožralej?

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd

Reagovat
mistr129

Kde byl ten ofsajd?

Reagovat
mistr129

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Z toho druhého záběru tam byl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je ještě v šatně? Budíček!

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka!

Reagovat
djiros

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic

Reagovat
John Obi Mikel

Asi to vyhodnotili, že to bylo zblízka.

Reagovat
mistr129

Zblízka a podle mě kdyby tam tu ruku neměl, tak ho to stejně trefí.

Reagovat
ACSeRw!n

Mabil a Pavelka, dekujeme

Reagovat
Salfovic

Tý jo, Pavelka ještě žije

Reagovat
Mirek na tenisu

Tijani je ve vzduchu prakticky nebránitelný. Ovšem Beneš

Reagovat
Coutinho10

dej tam ty Jurasky...

Reagovat
Mass

už tam sou

Reagovat
Greny

Dneska to střídání Priskeho nějak nechápu....

Každopádně zatím nikdo z top3 nevede

Reagovat
Greny

Kovář patičky před velkým vapnem

Reagovat
Pablos

Kovář

Reagovat
Mirek na tenisu

S tou svou obranou nemůže Sigma nic uhrát.

Reagovat
meno

Uaaaaaa, tohle smrdělo!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže u Teplic se nakonec ukáže, že jedinou jejich slabinou byl talentovaný a sympatický trenér?

Reagovat
ACSeRw!n

to mi zni jako profil trenera absolutne nehodiciho se do Gambrinus ligy

Reagovat
Salfovic

To víš, pro mnohé je známkou kvality, když je trenér mladý a ,,progresivní´´

Reagovat
monty25

Mucha Chorý málem gól nůžkama.

Reagovat
ACSeRw!n

trefil Mabil za nas uz branu ?

Reagovat
ratusek

Tvl dejte nám soupeře

Reagovat
John Obi Mikel

Vystřídáme Douděru se Schranzem a Maso se zraní.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář je ožralej?

Reagovat
KingMaster13

Klasika jeho no. On neudrží dlouhodobě formu krom toho 1 podzimu. Akorát je problém, že při jeho neformě je zralej na divizi

Reagovat
Imos

sucháč podržel neboj

Reagovat
Imos

špatný vlákno

Reagovat
Rothbard

Priske je bez svých opor v pí*i

Reagovat
monty25

Ach jo, zase Teplice dostaly gól v závěru...

Reagovat
ratusek

To už je demolice. Tijani příští sezonu zlatá kopačka

Reagovat
KingMaster13

Příští rok u nás

Reagovat
ratusek

Nene. Dáme Vám Almasiho

Reagovat
smazaný uživatel

Takze z Liberce Ghali a Olatunji?

Reagovat
ACSeRw!n

Mabil konecne

Reagovat
mistr129

Co to je za penaltu?

Reagovat
ACSMan

Byla jo?

Reagovat
ACSeRw!n

klasicka, utocnik bezi, pak zpomali a ten souper za nim ho sunda, aniz by chtel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

ne, nebyla

Reagovat
exse

Ty pičo, Sparta mrdá jak za Chovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Mabil teď luxusní přihrávka

Reagovat
$dolar$

To je vtip ta penalta, ne?

Reagovat
Salfovic

Kde ?

Reagovat
Salfovic

Aha.

Reagovat
$dolar$

Sparta, ještě smesnejsi než na Slovacku

Reagovat
Salfovic

Tak to už musí ohrožovat legendární na Lafatu.

Reagovat
Imos

Reagovat
Fakt

Klasika, penalta

Reagovat
wwwx

Tvl ta je přísná

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Tak Mabil přišel jen kvůli penaltaám

Reagovat
Salfovic

9 minut

Reagovat
$dolar$

Tvl já bych ten titul fakt radši přál Spartě, než Číňanům, ale proč to dělají tak okatě?

Reagovat
Cotton

2 minuty, však jen od toho odpískání penalty se nehrálo víc

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má hroznou smůlu. Už nás mohli dávno smáznout.

Reagovat
mistr129

tzv. $$$můla

Reagovat
Fakt

Tak co? Bude ještě 2 penalta?

Reagovat
$dolar$

To je jasný..

Reagovat
Imos

Reagovat
mario23

Snad nám foukne ještě jednu, když už s tím začal.

Reagovat
ACSMan

Zase si musíme říct, že jestli Ryneš dostal žlutou za faul na Douděru tak tohle byla jasná penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Ryneš dostal kartu za tu nesportovní reakci, ne za ten faul

Reagovat
Cotton

To musí být redka

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pěkná tlačenka

Reagovat
dave30

Proč ne červená?

Reagovat
mario23

Za tu nikdo nezaplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla v Křetínského kabele.

Reagovat
exse

Pooojď ještě druhou

Reagovat
Cotton

Oni jim tam snad vykouzlí další

Reagovat
dave30

Já myslel, že jde zkoumat červenou. A on jde hledat 2. penaltu...

Reagovat
ACSMan

Taky jsem myslel že Vydra pujde ven

Reagovat
Mass

Reagovat
Imos

Reagovat
Imos

a byla někde za druhá? odkaz pls

Reagovat
wwwx

Suchej hajzl 2.0

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

No, mohla být výhra, ale po tom tlaku Plzně v závěru ten bod beru. Ty závěry zápasů v podání Teplic nedělají mojí nervové soustavě vůbec dobře. Pozitivní ale je, že Brno prohrálo na Slovácku a Teplice jdou do nadstavby aspoň ze 13. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné, takhle tlačenou káru už jsem hodně neviděl

Reagovat
exse

Ok, beru zpět takhle okatě Sparta nemrdala ani za Chovance. Zrušte tu ligu ty vole.

Reagovat
Imos

Reagovat
fabec1222

Reagovat
ACSMan

Jasnej faul nebo ruka nebo offside. Prostě cokoliv co piskl tak naprosto správně

Reagovat
Radin

Pak, že nemělo to Křetínského lození do kabiny rozhodčích smysl :)

Reagovat
ACSeRw!n

MABIL NA HRAD

Reagovat
Posledni Kovboj

vzdycky jsem mu veril

Reagovat
fabec1222

Tak titul se asi řešit nemusí, tam je to viditelně pořešené...

Bohemka teď vypadá, že to 4. místo taky zvládne.

A co ten sestup? Za mě se ještě Zlín přehoupne přes Pardubice a pošle je rovnou do druhé ligy, pak v baráží se klasicky oba týmy (Zlín + Brno) zachrání.

Reagovat
Pablos

Ale jo veselo tu bude

Reagovat
ratusek

Tak díky tomuhle se Mabil stal nesmrtelným. Co sme si to sme si. Už může hrát zase hovno

Reagovat
ACSMan

V příštích týdnech číslo 1 v taterskych salonech a Mabil nejčastejší jméno u novorozenců

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože za 20 let bude v kotli víc Mabilů než Adolfů?

Reagovat
dest1l

Adolfo Mabil Mugabe

Reagovat
ACSeRw!n

konecne se vyplatil

Reagovat
mario23

Ty vole, to muselo bejt drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

O co komu jde? Obě penalty naprosto v pořádku. Liberec měl dost šancí, aby dohrával v klidu s náskokem.

A ten kvikot tady, ten stojí za počtení

Reagovat
mistr129

Jistě, ještě další dvě jste měli mít

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nic dalšího tam přece nebylo, ty objektivní diváku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
$dolar$

Ta první rozhodně

Reagovat
Imos

Reagovat
lampas

Taková komedie by se nestala ani v 90s. Snad je na sebe rozhodčí pyšný... No jako naštěstí nám jde o hovno, pojebana byla teď spíš Slavia

Reagovat
mistr129

Slavia se pojebala hlavně sama, že si to Křéťa pojistil je už nějaký čas jasný

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

Reagovat
Fakt

Sparta snad ten titul získá Slavia

Reagovat
ACSeRw!n

MISTRI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole My neporazíme Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty venkovní zápasy vám nejdou trestuhodně. Oh wait...

Reagovat
Urbis__

Sparta neskutečně zoufalá. V Evropě se jim takhe pískat nebude. Pak to zase vypadne s nějakou Suboticou a můžeme si do zařadit do další obrovské ostudy pro český fotbal.

Reagovat
wyqinac

my jsme meli vyhrat a mohlo nam to bejt jedno, ale ta komedie v liberci to tu nadstavbu rovnou zruste, jestli se tam sparticce bude hledat za nerozhodnyho stavu penalta v kazdym zapase ve 100. minute

Reagovat
mistr129

Reagovat
Imos

Reagovat
exse

Tohle je tak hnusný, že by snad bylo i čestnější kdyby Křéťa každýmu týmu v lize dal narovinu 100 míču, Spartě se dal automaticky titul a celou sezónu by se hráli jen přáteláky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

hrálY přáteláky

Reagovat
Imos

Reagovat
fellaininho

Proč se v Liberci nastavovalo 15 minut?

4. místo je tam, uvidíme jestli ho udržíme. Bylo by zajímavé vidět Bohemku v pohárech, ačkoliv se možná půlka kádru rozprodá.

Reagovat
Pablos

nastavení bylo oprávněný... VAR, plus nějaké to ošetřování a bla bla bla

Reagovat
Fakt

Sparta potřebovala vyhrát

Reagovat
Pablos

objektivita nula

Reagovat
smazaný uživatel

protože kabela

Reagovat
Pablos

objektivita nula

Reagovat
Imos

sakra pablos, dvě vymyšlený penalty, objektivita nula, od tebe

Reagovat
Pablos

S tím problém nemám, ale nastavování času za mě bylo pořádku

Reagovat
Imos

Reagovat
Mass

Rozhodčí tam asi 10 minut hledal tu druhou penaltu na videu.

Reagovat
Pablos

objektivita nula

Reagovat
Mass

No tak jak dlouho byl u videa? Sám píšeš VAR.

Reagovat
Pablos

Nejdřív se řešil dlouho faul Vydry, pak šel koukat na VAR na tu druhou penaltu... ale svítilo tam sluníčko... viděl hovno, než to zjistil, že vidí hovno... tak mu přesunuli celej monitor někam do stínu, celé to tam obíhal (banery) a pak to znovu zkoumal ....prostě těžko tohle ohodnotíš objektivně, když si to neviděl

Reagovat
Mass

Předpokládám že do vozu VAR taky svítilo sluníčko. Nebo tam rovnou zašel Křéťa

Reagovat
Pablos

to s časem souvisí jak ?

Reagovat
Imos

Reagovat
KnoxXx

2 penalty, 2-3 minuty osetrovanie Meszarosa + klasicke minuty za striedania atd.

Reagovat
Coutinho10

proti takovýto zákulisní tlačence to ani fotbalově nejde, nedá se nic dělat...jsme o 20-40 let zpět

Reagovat
mistr129

Ono by to šlo, kdybychom nebyli kokoti

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale to je pořád poslední dobou, min. jednou z té nadstavby by nás to dohnalo, nejsme tým, který získá 100% všech bodů

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

takže obě 2 regulérní jako vždy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Jak presne muze Dan za to, ze nedate Hradci ani gol?

Reagovat
Coutinho10

není to jenom o dnešku, kdyby ne dnes, tak by nás to dohnalo v nadstavbě, nejsme tým, který získá 100% možných bodů

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

takže obě 2 regulérní jako vždy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ACSeRw!n

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nekoukal na Slávii, ale na Spartu?

Reagovat
Coutinho10

sledoval jsem oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, to bych si neužil ani jedno. Takže trochu závist, že to dáváš

Reagovat
Coutinho10

tak Slavii na TV se zvukem a vás na notebooku bez zvuku, jenom jsem občas na to hodil oko, případně zapnul zvuk u klíčových situací....nebyl to problém

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Jak tam našel ty penalty

Reagovat
jackinho10

Sparta poslednich 7 bodu ziskala diky 4 vymyslenym penaltam

Reagovat
mario23

Abych byl soudnej, tak z prvních záběrů za mě nebyla ani jedna penalta.

Reagovat
mistr129

Já tedy nějaké hysterii nepropadal po minulých zápasech, na Slovácku mi přišla na první dojem s přihmouřením očí pískatelná (ačkoliv tam je sudí pojebal Reinberkem), proti Plzni v pohodě, druhou dnešní jsem neviděl, ale ta první byla teda naprostej vtip

Reagovat
Imos

Reagovat
Imos

*

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pan.Antonin

Sparta v posledních 4 zápasech šest gólů z nastavení poločasů a pět penalt. Kterej debílek tady tvrdil jakou mají hroznou smůlu a Slavia štěstí???

Reagovat
Mass

Však tohle není o štěstí. Kdyby ta penalta třeba dneska byla jasná, tak jí tam nehledá 5 minut.

Reagovat
Pablos

viz nahoře... viděl píču kvůli sluníčku... ve stínu měl jasno do pár vteřin

Reagovat
Mass

Neviděl to poprvý na hřišti, neviděl to podruhý na monitoru, viděl to až za banerem a měl jasno hned. Jen teda my sme zase neviděli za ten baner.

Reagovat
Pablos

Tak kdybys útočil na ty penalty přímo tak oká... ale ty útočíš na čas nastavení... a čas nastavení byl prostě v pořádku.

Reagovat
Pablos

mělo být jako reakce k té debatě nahoře

Reagovat
Pablos

Nepískal bych ani jednu... pískat šli obě... a nutno podotknout, že na druhé straně ani v průběhu zápasu nic takového neproběhlo, takže nelze soudit... na čas bych tedy nekoukal, prostě jednu pískl, druhou našel VAR. Zase bych z toho nedělal takové haló, Liberec měl vyhrávat dávno 3:0 a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ty se tu projevuješ už delší dobu jako latentní Sparťan, takže nic divného.

Reagovat
Pablos

Přeju titul spíš jim letos, to je pravda... ale vždy píšu jakej z toho mám pocit, když ten zápas vidím... a tady jsem to měl takhle. Jen jinde se opravuji, že ta první rozhodně pískatelná nebyla.

Reagovat
Imos

jediný s čím souhlas, že jsme je měli zabít 3:0, šance na to byly a Sparta byla dneska tragická, hlavně první poločas, závěr suchej jak Sahara

Reagovat
Pablos

Ale jo zářez to byl, to zase jo. Ale pískat to prostě šlo, i když se mi takové penalty nelíbí

Reagovat
dondinho

Tenhle pojeb dost konkuruje Frýdkově(to si už nepamatuju přesně) vyškrábnutému gólu rukou z vinglu v zápase (asi) s Duklou v před- nebo posledním kole pár let zpět

To holt ještě nebyl VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jste chtěli video vy joudové tak teď nebrečte..

Reagovat
Mass

Však já brečim že u vás se používá tak nějak víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže od 89. minuty dvě vymyšlené penalty, červená pro Libe, odpuštěná červená sparťana a 15 minut nastavení. Kdybych to neviděl, tak neuvěřím

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

15 se hrálo protože 10 minut čuměl na video jak já na porno

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ještě licitoval o ceně

Reagovat
Imos

Reagovat
žrout

Prý že "nechceme soft penalty"

Tlačenka dobrá, to zas jako né že né, ale bude znova překvapení v Evropě, že takhle se tam góly nedělají, a vypadnou s nějakým severským noname týmem hned v prvním předkole

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby se severským...třeba s Čukarički Bělehrad.

Reagovat
hodoňa

A teď si představte, kdyby nebyla nadstavba, tak Slavia díky těmto penaltám by přišla o titul.

Reagovat
Mass

To se ještě uvidí v nadstavbě, kolik dalších penaltiček najdou Spartě. Neřikám jestli byly nebo nebyly, ale když hledáš dostatečně dlouho, tak vždycky něco najdeš.

Zrovna teda dneska, na tu možnou červenou pro sparťana se nepodíval, zato druhou penaltu kontroloval možná 5 minut.

Reagovat
mario23

Já se nemůžu zbavit dojmu, že když jde ten hráč nejdřív do těla a až po tom do balonu, tak že to je faul a mělo by se pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten Kuchtův gól na 3:1? To by bylo blbý tohle pískat, ne? To je normální fotbal přece.

Reagovat
Imos

to by se muselo pískat skoro všechno, musíš jít do těla a do souboje, tohle není basket aby se hrálo jen balon

Reagovat
Kiwi-21

Nepiskal bych ani 1 penaltu ale ten 3 gól mi přišel ok

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuchta když už to řešil var tak měl Kuchta dostat žlutou za filmování. U var byla Adámková? Příhoda by měl spáchat rituální harakiri. Zlomeným pomezním praporkem...

Reagovat
Imos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele