FORTUNA:LIGA - preview 3. kola: Slavia musí zareagovat

05.08.2023, 08:57, aktualizováno 06.08.2023, 08:51
Previews

Neděle nabídne další řadu atraktivních zápasů české nejvyšší soutěže. Vedle Slavie, která proti Zlínu chce dotáhnout Spartu, se představí i Plzeň s Baníkem s potřebou zabrat ve vzájemném zápase. Stoprocentní chtějí vedle pražských "S" zůstat i Teplice, které čelí Jablonci. V duelu aspirantů na poháry hostí Liberec Bohemku.

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava

neděle 15:00

Dva ambiciózní celky s nepovedeným startem do soutěže na sebe v neděli odpoledne narazí ve Štruncových sadech. Domácí Viktoria ani Baník nedokázaly v prvních dvou kolech zvítězit, nyní je pro oba nejvyšší čas.

Větším problémem je pouhý bod na kontě pro Plzeň. Od té jsou jednak vyšší očekávání než od soupeře, jednak se její los nedá nazvat jako těžký. V prvním kole odjížděla s prázdnou z Teplic, v tom druhém doma sice díky Hejdovi vedla proti Hradci Králové, nicméně i přes Vašulínem neproměněnou penaltu srovnal v samotném závěru nastavení Šašinka. Premiérovou výhru v sezoně si viktoriáni připsali ve čtvrtek v Kosovu, kde to byli pro změnu oni, kdo rozhodl na poslední chvíli. Na Durosinmiho gól ještě v barvách Drity odpověděl Krasniqi, po jeho vyloučení a Jirkou proměněné penaltě už ale postup do třetího předkola Konferenční ligy patřil západočeskému celku.

"Pozitivní výsledky a postupy vždy pomáhají, jednoznačně se od toho dá odpíchnout. Na druhou stranu to, že jsme vyhráli evropský dvojzápas s Dritou, neznamená, že všechno půjde samo. V neděli chceme navázat na pozitivní čtvrteční výsledek. Můžeme očekávat silného soupeře. Baník potvrzuje možná ne výsledky, ale určitě hrou, že má velkou kvalitu. Musíme se dobře připravit, zregenerovat, jít do toho s cílem být dominantní a doma vyhrát," burcuje asistent trenéra Koubka Marek Bakoš.

To Slezané měli v prvních dvou kolech za soupeře potenciální konkurenty v boji o elitní šestku. Zatímco proti Liberci se bodům příliš nepřiblížili a z jeho trávníku odjeli s prázdnou, na druhý pokus už byli úspěšnější a doma proti Slovácku vybojovali bezbrankovou remízu. Těžkým zápasům však není konec, vždyť toto je první ze série tří dalekých výjezdů na hřiště celků z evropských pohárů.

"Plzeň asi momentálně nehraje výsledkově úplně podle svých představ, ale pořád to je silný a kvalitní soupeř. V předchozích ligových utkáních hrála dobře, měla šance, ale neproměňovala je. My se na ni zkusíme přichystat jako její soupeři. Její přednosti jsou určitě v ofenzivě, kde má spoustu kvalitních hráčů i na lavičce, ti pak můžou přijít do hry. Chceme ovšem hrát odvážně a nedopouštět se chyb jako v Liberci. Některé naše herní pasáže v utkání proti Slovácku byly kvalitní a chtěli bychom si je přenést i do zápasu v Plzni," nabádá trenér hostí Pavel Hapal.

Ačkoliv Baník v poslední době dokázal Plzeň obírat o body, pokaždé to bylo v Ostravě. Ve Štruncových sadech pětkrát za sebou zvítězili domácí, a to navíc se souhrnným skóre 13:2. Naposledy loni v říjnu po brankách Kalvacha s Klimentem snižoval Almási, Mosquera ovšem potvrdil úspěch Západočechů.

Ti se tentokráte musí obejít bez zraněných Čiháka, Havla a Pernicy, otazník dále visí nad Vydrou. Na straně hostí se nepředstaví za červenou kartu potrestaný Bitri, zdravotní indispozice do hry nepustí Klímu, Miškoviče a Takácse.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň vyhraje o jeden gól
Padne více než 2.5 branky a skórují oba týmy
Abdullahi Tanko vstřelí gól

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Jirka, Bucha, Kalvach, Sýkora - Vlkanova, Mosquera - Durosinmi

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Blažek, Lischka, Kpozo - Tanko, Tetour, Boula, Šín, Ewerton - Kubala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.19 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec

neděle 15:00

Sparta, Slavia a... nečekaně také Teplice. Tak vypadá výčet tří týmů, které vyhrály v obou dosud odehraných kolech nové ligové sezóny. Navzdory vynikajícímu startu však tepličtí "Skláři" nehodlají usnout na vavřínech. Dobře tak vědí, že proti Jablonci je nečeká nic jednoduchého.

Teplice si dosud poradily jak s Plzní, tak také s Bohemians. Překvapivé výhry ale nechtějí Skláři přeceňovat. "Vážíme si šesti bodů ze dvou těžkých zápasů. Bylo by krásné proti Jablonci na ně navázat a potvrdit formu, kterou kluci mají. Našim cílem je ale především zopakovat zodpovědný výkon, nic nevypustit," nabádá asistent hlavního trenéra žlutomodrých Jan Rezek.

Někdejší český reprezentant jistě ví, o čem mluví. Na teplická Stínadla totiž dorazí hladový mančaft, jenž podlehl Mladé Boleslavi a naposledy promrhal přesilovou hru na východě Čech. "Dva venkovní zápasy nám úplně nevyšly. Sice máme bod z Pardubic, ale při tom vývoji hry to je určitě málo. Chyběl nám větší pohyb nahoře, měli jsme být víc drzí a víc si dovolit v zakončení. To budeme určitě chtít v Teplicích zlepšit," vzkázala pravá ruka hlavního lodivoda Jablonce Tomáš Čížek.

Po zápase v Teplicích se Jablonec konečně představí také na své Střelnici, která momentálně ještě prochází částečnou rekonstrukcí. Ještě předtím by ale chtěl výsledkově zabrat na Stínadlech. A to i bez zadáka Davida Štěpánka, jehož limitují zdravotní potíže. Skláři budou v neděli dost možná postrádat zadáky Jana Knapíka s Nemanjou Mičevićem, které rovněž trápí zranění a o jejich nasazení se teprve rozhodne.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Teplice neprohrají
Počet žlutých karet - méně než 5.5
Teplice vstřelí 1. gól

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Hora - Radosta, Jukl, Dramé, Urbanec - Trubač - Gning, Fila

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Slávik, Tekijaški, Hurtado, Polidar - F. Souček, Považanec - Čanturišvili, Kratochvíl, Alégué - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.42 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Už po dvou zápasech skončilo putování Bohemians pohárovou Evropou. Vršovické mužstvo se tak nyní může plně koncentrovat pouze na zápasy s tuzemskými soupeři. Jak si "Klokani" povedou v Liberci, kde letos na jaře již jednou zvítězili?

I díky březnové výhře pod Ještědem zakončila Bohemka uplynulou prvoligovou sezónu na vynikajícím čtvrtém místě. Po tomuto umístění dostala příležitost zahrát si předkola Evropské konferenční ligy, se kterou se ovšem rozloučila hned po prvním dvojzápase. Ukázalo se, že norské Bodø/Glimt je oproti Vršovickým mnohem kvalitnějším mužstvem, což taky demonstrovalo souhrnným skóre 2:7 v neprospěch Klokanů.

Z pohledu Pražanů šlo nicméně i tak o cennou zkušenost. "V minulé sezóně jsme sportovně předběhli ekonomický vývoj a možnosti Bohemians, tak to cítím. Pokud bychom tohle chtěli dál, musíme se inspirovat. Bodø to po postupu do nejvyšší soutěže budovalo tři roky, než se dostalo do pohárů. Je to inspirující," řekl trenér týmu vyznávajícího zelenou a bílou barvu Jaroslav Veselý.

V domácí soutěži uhráli Klokani v úvodních dvou kolech tři body. Nejprve trochu šťastně uspěli v Pardubicích, před týdnem ale nestačili na Teplice. Liberec získal o jeden bod víc, mohl jich však klidně mít i šest. Po skalpu ostravského Baníku měli Severočeši na lopatě také Mladou Boleslav. Nakonec ale prohospodařili dvoubrankový náskok, a přestože mohli těžit z početní výhody, z města automobilů si odvezli pouze bod za remízu.

Není proto divu, že hráči Slovanu byli po druhém kole dost zklamaní."Říkali jsme si, že nesmíme soupeři umožnit standardky. Těch jsme jim dali strašně moc, a pak se dostali na koně. My jsme naopak byli skleslí. Od nás to prostě bylo hrozně málo. Měli jsme navázat na situace z prvního poločasu, kde jsme po chybách chtěli neustále hrát. Boleslav nás za to potrestala," štval stopera Liberce Matěje Chaluše výsledek zápasu v Boleslavi.

Náladu si Severočeši budou chtít spravit proti Bohemians. Do tohoto snažení se ovšem nezapojí zranění záložníci Denis Višinský s Tomášem Polyákem. Klokani si budou muset poradit bez obránců Jana Vondry s Janem Shejbalem i středopolaře Ondřeje Petráka. Po zdravotních problémech by se na hřiště rád vrátil záložník Adam Jánoš, jeho start nicméně zůstává nejistý.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Liberec zvítězí, ale dostane gól
Padne více než 2.5 branky
Liberec vyhraje 1. poločas i zápas

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Chaluš, Purzitidis - Fukala, Červ, Doumbia, Ghali - Frýdek - Kulenović, Tupta

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Beran, Dostál - Hála, Matoušek - Prekop

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.66 - 3.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Zlín

neděle 18:00

Zareagovat na sparťanské vítězství proti Pardubicím potřebují v neděli hráči Slavie. Ti v Edenu přivítají Zlín, jenž je naopak jedním ze dvou celků, které stále čekají na premiérový bod.

Aby se sešívaní vrátili do čela tabulky, potřebují vsítit minimálně tři branky. To se jim přitom povedlo minulý víkend v Českých Budějovicích, kde na Zafeirisovu úvodní trefu sice po pauze zareagoval Ondrášek, nicméně Provod s Chytilem poté společnými silami dodali hostům definitivní náskok. V součtu s úvodním triumfem nad Hradcem Králové tak mohou být Trpišovského svěřenci spokojeni se vstupem do sezony, ve které se po třech letech chtějí vrátit na mistrovský trůn.

"Úvodní kolo Zlínu nevyšlo herně ani výsledkově, na druhé se silným týmem (Spartou) se dobře nachystal. Dobře do utkání vstoupili, dali gól, který jim nebyl uznán, trefili břevno. Hráli s velkým nasazením a zápas jim sedl. Předvedli diametrálně odlišný výkon od prvního utkání. Byl to výborný výkon, měli minimálně na bod," varuje kouč Jindřich Trpišovský.

Naopak Zlín, jenž v minulé sezoně horko těžko odvracel sestup, najel na podobnou trajektorii jako v minulém roce. Týden stará, Jindřichem Trpišovským zmíněná prohra se Spartou po nešťastném pokutovém kopu v závěru je sice plně pochopitelná, avšak úvodní debakl na hřišti nováčka z Karviné o to méně. Pokud Ševci co nejdříve nezaberou, nemusí už letos povedená nadstavba na záchranu stačit.

"Na Slavii chceme podat podobný výkon jako proti Spartě a pokud možno i bodovat. Se Spartou jsme i přes porážku podali dobrý výkon. Na hráčích vidím velké odhodlání, nepanikaříme, jsme docela v pohodě. Před námi je pořád spousta zápasů, nálada je stále pozitivní. Slavii chceme potrápit nějakou zajímavou akcí, aby soupeř musel myslet trošku více na defenzivu. Musíme být aktivní a snažit se Slavii potrestat po nějaké její individuální chybě," nabádá zkušený trenér Pavel Vrba.

V posledních vzájemných zápasech měla jasně navrch Slavia. Ta uspěla devětkrát v řadě, za tu dobu inkasovala jen pět gólů a hned pětkrát vstřelila tři a více. To byl i případ posledního zápas, kdy loni v listopadu ve Zlíně vedla už po pěti minutách 0:2 zásluhou Lingra s Douděrou. Po necelé půlhodině navyšoval Olayinka a pečeť zasadil po pauze znovu Lingr.

Právě zmiňovaný Douděra je spolu s Pechem a novou posilou Sinyanem jedním z absentérů kvůli zranění, nejistota panuje i nad startem Tecla a Wallema. Zato Pavel Vrba by měl disponovat kompletním kádrem.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Mojmír Chytil vstřelí gól
Slavia dá branku v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Vlček, Ogbu, Holeš - Masopust, Zafeiris, Oscar, Jurásek - Lingr, Jurečka - Van Buren

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Didiba, Simerský, Čelůstka - Tkáč, Kolář - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Žák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 10.50 - 23.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Pardubice

sobota 15:00

Po dvou kolech se Sparta dál může chlubit dobrou obranou. Čisté konto hodlají obhájci titulu uhájit také proti Pardubicím, které ze dvou domácích utkání získaly jediný bod. Překvapí Východočeši na Letné?

Zatímco v prvním kole neměli sparťané větší problémy se skolením olomoucké Sigmy, před týdnem se ve Zlíně vcelku trápili. Nakonec ale získali šťastné tři body díky penaltě proměněné kapitánem Pražanů Ladislavem Krejčím. Letenští tak po dvou ligových kolech zůstávají spolu se Slavií a Teplicemi jedním ze tří stoprocentních celků. V sobotu budou chtít opět zvítězit, čímž by se dobře naladili na úterní střetnutí s dánskou Kodaní, se kterou se poperou o postup do čtvrtého předkola Ligy mistrů.

Na Letné změří Pražané síly se soupeřem, jenž zatím čeká na první gól v sezóně.

"Pardubice v lize ještě neskórovaly, jednoduše jim chyběla trocha štěstí a kvalita ve finální fázi. Naše obranná fáze je zatím v této sezoně velmi kvalitní, minulý zápas ve Zlíně nám vyhrála právě obrana. Na ofenzivě pracujeme každý den, není to naše noční můra, ale musíme se zaměřit na způsob, jakým si šance vytváříme a jak z nich vytěžit ještě víc," uvědomuje si asistent hlavního trenéra Sparty Lars Friis.

Pardubice vyšly naprázdno jak proti Bohemians, jimž podlehly, tak i v souboji s Jabloncem, s nímž však navzdory dlouhé početní nevýhodě uhrály alespoň bezbrankovou remízu. Navzdory útočné impotenci ovšem zůstávají na východě Čech v klidu. Trenérská rošáda rozhodně není na pořadu dne, což potvrdilo nedávné prodloužení smlouvy s hlavním koučem Radoslavem Kováčem.

Na pražské Letné se Pardubice chtějí navzdory roli outsidera prezentovat nebojácnou hrou. "Pro nás je to dost těžký zápas, to je jasné, je to (Sparta) úřadující mistr. Přeju si, abychom tam podali dobrý výkon, měli odvahu hrát a neztráceli zbytečné míče. Myslím si, že to bude klíčové, řekl Kováč před sobotní seancí.

Východočeši budou postrádat brankáře Antonína Kinského, jenž po nevybíravém zákroku na jabloneckého Vachtanga Čanturišviliho dostal disciplinární trest na čtyři ligové zápasy. Na marodce zůstávají záložníci Tomáš Solil s Dominikem Marešem a Adamem Lupačem. Na straně Sparty není jisté, zda bude pro utkání zdravotně v pořádku středopolař Adam Karabec.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje v handicapu -1.5
Jan Kuchta vstřelí gól
Sparta zvítězí s čistým kontem

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Mejdr, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančević, Haraslín - Kuchta

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Halinský, Donát, Helešic - Icha - Patrák, Hlavatý, Darmovzal, Pikul - Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.00 - 21.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Vůbec poprvé v historii se Karviná pokusí v nejvyšší soutěži zdolat Mladou Boleslav. Naváže ligový nováček na vyvedené představení v prvním kole? Nebo zůstanou hostující Středočeši i po třech zápasech neporaženi?

Karviná vstoupila do sezóny 2023/24 přesvědčivou výhrou nad Zlínem. Následně Slezané podlehli Olomouci, nyní však doma opět chtějí uspět. "Nesmíme se bát hrát a musíme přidat v osobních soubojích. Také musíme dbát na to, aby měla Boleslav daleko méně prostoru, než jaký měla Sigma v posledním zápase," nastínil tříbodový recept trenér MFK Tomáš Hejdušek.

Také Boleslav rozehrála aktuální ročník domácím vítězstvím. Před týdnem se Středočeši rovněž představili na vlastním hřišti. Proti Liberci jim vůbec nevyšel první poločas, během něhož dvakrát inkasovali a ještě přišli o vyloučeného krajního beka Dominika Kostku. Po změně stran se ovšem mužstvu kouče Marka Kuliče podařilo navzdory hře v oslabení dvakrát skórovat a tím pádem i vyrovnat na konečných 2:2.

Do Karviné se s boleslavským celkem nevydá disciplinárně potrestaný Kostka, jenž si po obdržení červené karty proti Liberci nezahraje dva ligové zápasy. Slezané se objedou bez indisponovaných obránců Jaroslava Svozila, jenž přitom do kádru MFK přišel před nedávnem, a Dominika Soukeníka. Zranění do hry nepustí ani záložníka Martina Řežníčka a dost možná ani gólmana Jiřího Ciupu, jehož start je nejistý.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padne více než 2.5 gólu
Mladá Boleslav neprohraje
Zápas přinese 2-4 branky

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Čurma, Krčík, Bederka, Mikuš - Boháč, Budínský - Memić, Bartl, Papelelé - Doležal

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kadlec, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Jawo, Mareček, Kušej - Júsuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.76 - 2.04

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Dva ambiciózní celky na sebe narazí v Uherském Hradišti. Slovácko v úvodu ročníku dál čeká na přemožitele, to olomoucká Sigma již jednou klopýtla. Obě mužstva však od sebe dělí v ligové tabulce jediný bod.

Slovácko vstoupilo do sezóny kanonádou proti českobudějovickému Dynamu, které bez potíží zdolalo. Následně chtěli Moravané získat tři body i v Ostravě. Tamní Baník se jim skutečně podařilo zaskočit, gól ovšem nevstřelili, a když jim v závěru docházeli síly, museli být rádi, že impotentní zůstali také Slezané.

Po dvou kolech tak mají Uherskohradišťští na svém kontě čtyři body. Urvou další v sobotu? "Sigma má silný kádr, který je výborně poskládaný. Jsou spolu už delší dobu, takže ta sehranost je tam veliká. Očekávám těžký zápas. Hrajeme před našimi fanoušky, chceme vyhrát. Věřím, že je odměníme nějakým gólem a po zápase si společně zazpíváme," uvedl před třetím kolem české nejvyšší soutěže kapitán Slovácka Vlastimil Daníček.

Olomoučtí vstoupili do ročníku těžkým střetnutím na hřišti obhájce mistrovského titulu Sparty. Pražanům podle očekávání podlehli, o týden později už ale ukázali svůj potenciál. Na domácím Andrově stadionu totiž neměli větší potíže s nováčkem soutěže Karvinou. MFK nasázeli tři branky, přičemž sami inkasovali jen jednou. Jednou se prosadila i očekávaná útočná opora Hanáků Lukáš Juliš.

Také Sigma očekává v sobotu nelehké střetnutí. "Snažíme se je překvapit, oni budou chtít to samé. Ale herní styly jsou podobné. Známe dobře trenéra Svědíka i jeho hráče. Zápas bude hodně podobný těm předchozím. Bude to o prvním gólu, o první šanci. O tom, kdo bude více zodpovědný, kdo bude více dostupovat hráče a kdo bude více efektivní. Nečekám, že to bude gólová smršť," předpovídá asistent hlavního kouče Olomouce Milan Kerbr.

V Uherském Hradišti budou Hanáci postrádat čtveřici zraněných: obránce Jiřího Slámu, středopolaře Denise Ventúru a útočníky Antonína Růska s Pavlem Zifčákem. Slovácko na marodce dál eviduje stopera Tomáše Břečku i záložníka Michala Kohúta.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza
Slovácko vstřelí 1. gól
Počet rohů - méně než 12.5

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Sinjavskij - Havlík, Trávník - Petržela, Kim, Holzer - Mihálik

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Křišťál - Chvátal, Breite, Pospíšil, Zmrzlý - Vodháněl, Navrátil - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.60 - 4.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Konečně se příznivci královéhradeckého fotbalu dočkají. Po letech strádání se budou moct vrátit do ochozů stadionu v Malšovicích, kde však stařičké tribuny mezitím nahradila moderní aréna. Pokřtí ji "Votroci" vítězstvím proti českobudějovickému Dynamu?

Celý Hradec se na sobotu velmi těší. Fotbaloví oblíbenci se jim konečně představí na domácím hřišti. První dvě kola totiž Východočeši odehráli v Praze a Plzni. Zatímco Slavii podlehli, z druhého těžkého střetnutí proti plzeňské Viktorii dokázali vydolovat cennou remízu.

Na nečekaný skalp ze západu Čech budou chtít Východočeši navázat i na svém novém stadionu. "Samozřejmě se všichni těšíme. Zároveň sami nevíme, do čeho jdeme, protože jsme na stadionu ještě nehráli, takže to pro nás bude novum," přiznal jisté obavy před očekávanou premiérou asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.

Čest být prvním vyzyvatelem "Votroků" v nové aréně bude mít budějovické Dynamo. To ovšem domácí rozhodně nebude šetřit, neboť po dvou porážkách na úvod ligového ročníku potřebuje samo zabrat. V Hradci budou moct Jihočeši otestovat dvě nové posily - bosenského křídelníka Alena Dejanoviće a reprezentanta Dominikánské republiky Thomase Jungbauera, který má také rakouské kořeny.

V minulém kole proti Slavii se nechal vyloučit středopolař Budějovic Jakub Hora, jenž se tak nyní na východě Čech neukáže kvůli disciplinárnímu trestu. Hrát nebudou ani zranění brankář Martin Janáček, zadák Martin Sladký a forvard Tomáš Zajíc. "Votroci" se musí obejít bez dvou marodů, záložníků Václava Pilaře s Vojtěchem Smržem. K tomu nejsou jisté starty obránců Davida Heidenreicha s Michalem Leiblem, o jejichž nasazení se teprve rozhodne.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Hradec Králové vyhraje o jeden gól
Padne více než 2.5 branky
Hradec Králové bude kopat 1. roh

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Ševčík, Čech - Gabriel, Kodeš, Kučera, Horák - Juliš, Krejčí - Vašulín

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Osmančík, Čermák, Hellebrand, Trummer - Čmelík, Adediran - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.78 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
2
2
0
0
5 : 1
6
2
Sparta Praha
2
2
0
0
3 : 0
6
3
FK Teplice
2
2
0
0
3 : 1
6
4
1. FC Slovácko
2
1
1
0
4 : 1
4
5
Slovan Liberec
2
1
1
0
5 : 3
4
FK Mladá Boleslav
2
1
1
0
5 : 3
4
7
MFK Karviná
2
1
0
1
5 : 4
3
8
Sigma Olomouc
2
1
0
1
3 : 3
3
9
Bohemians Praha 1905
2
1
0
1
2 : 2
3
10
Viktoria Plzeň
2
0
1
1
1 : 2
1
11
FK Pardubice
2
0
1
1
0 : 1
1
12
FC Hradec Králové
2
0
1
1
1 : 3
1
FK Jablonec
2
0
1
1
1 : 3
1
Baník Ostrava
2
0
1
1
1 : 3
1
15
FC Zlín
2
0
0
2
1 : 5
0
16
Dynamo České Budějovice
2
0
0
2
2 : 7
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Přidat komentář
fabec1222

Dneska v 18:00 tedy definitivně končí EF

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě by o tom mohli vydat podcast.

Reagovat
kilobyte

Rozhodčí neuzná způsobilost hrací plochy, protože bude do kopce a nebo bude menší než povolují pravidla.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Dokud budou vtípky na Kozohorskýho, tak je to pořád ještě dobrý. Ten až skončí v ČT, tak to bude bolet.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně chybí Karoch

Reagovat
fabec1222

Tak už i tam to drží hlavně stará garda. Z mladejch to pak potáhne jen Štěpán.

Reagovat
kilobyte

Vlášek a Zelenka?

Reagovat
Uwe háže buly

Ten je dohromady tak 110 ne.

Reagovat
kilobyte

Zelenka 49, Vlášek 42. Kolik je Štěpánovi jsme nenašel, ale přes 30 mu podle mě bude. Takže mezi ním a Vláškem není zase tak velký rozdíl.

Reagovat
fabec1222

To už je stará garda

Reagovat
kilobyte

Zase o tolik ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se bude hrat vsude a nebudou odklady kvuli desti.

Reagovat
Greny

Snad se nebude hrát v HK

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

kvuli tem par kapkam ?

Reagovat
oli9

Slovácko pojdme

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Sigma Olomouc

Zrovna můžete chytnout horší formu. doufám, že Sigma bude 4. a vy 5.

Reagovat
oli9

Tady se rozhosovat nebude sezóna je dlouhá. Přesto si myslím že ani jeden nebudou chybět v první šestce

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
db18

Hradec v prime time a stejně je vyprodaný stadion. Nice.

Reagovat
emisarpravdy

Dokud Pardubice nepovedou 0:4, nemají zápas ve svých rukách.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Rothbard

Plzeň - Baník 2:1

Teplice - Jablonec 1:1

Liberec - Bohemians 2:1

Slavia - Zlín 3:1

Reagovat
3M

Jablonec musime porazit!

Reagovat
ondrasch77

Při současný formě obou týmů by bylo trapný, kdyby ne...

Reagovat
Pablos

Trapný né, spíš klasický. Udělají body kde se to nečekalo a vám je nechají.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ondrasch77

Trošku doufám, že by to tak mohlo být..., ale když jsem viděl podvakráte naši nemohoucnost a Teplice s Plzní, tak myslím, že se potvrdí předzápasová prognoza...

Reagovat
kilobyte

Něco něčeho je nic ničeho.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

To psal asi sám Adam

Reagovat
HorajzmAmmann

Ostravský Gattuso

Reagovat
Mirek na tenisu

Ostravský Salgado...to byl Matušovič v představě nevidomého hlasatele Dalibora Suchánka kdysi na Bazalech. Asi mu to někdo poradil.

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Kuchta, Haraslín

Reagovat
kilobyte

Sorensena šetří na Kodaň?

Reagovat
Ross Geller

V sestavě pro dnešní utkání nejsou k dispozici Olatunji, Sørensen a Højer. Důvody nebyly uvedeny.

Reagovat
Frick

106 https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-preview-3-kola-v-hradci-kralove-oteviraji-stadion-637351/

105 https://www.eurofotbal.cz/clanky/vsechno-zle-je-k-necemu-dobre-hodnoti-jukl-dokonceny-projekt-hradeckeho-stadionu-637191/

104 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-ma-jasno-po-kolaudaci-muze-hrat-na-zrekonstruovanem-malsaku-636841/

103 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-dohodu-o-stadionu-jeste-zbyva-kolaudace-636747/

102 https://www.eurofotbal.cz/clanky/prvni-zapas-na-dokoncovanem-hradeckem-stadionu-umozni-dohoda-se-zhotovitelem-635785/

101 https://www.eurofotbal.cz/clanky/prvni-zapas-hradce-na-novem-stadionu-neni-v-ohrozeni-veri-lfa-634783/

100 https://www.eurofotbal.cz/clanky/radnice-stadion-v-hradci-kralove-zrejme-do-31-cervence-hotovy-nebude-634619/

99 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-by-si-mel-stadion-prevzit-s-mesicnim-zpozdenim-31-7-634315/

98 https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-stadionu-v-hradci-kralove-zacaly-kolaudace-vetsina-praci-ma-byt-hotova-17-7-631694/

97 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-kralove-bude-mit-mesic-zpozdeni-hotovy-by-mel-byt-do-30-7-628903/

96 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavbe-fotbalove-areny-v-hradci-kralove-hrozi-zpozdeni-strabag-to-odmita-618025/

95 https://www.eurofotbal.cz/clanky/zastupitele-hradce-kralove-schvalili-zdrazeni-stavby-stadionu-608505/

94 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-areny-v-hradci-kralove-zdrazi-o-dalsich-20-milionu-607199/

93 https://www.eurofotbal.cz/clanky/chceme-hrat-ligu-i-v-pristi-sezone-na-novem-stadionu-zni-z-hradce-601267/

92 https://www.eurofotbal.cz/clanky/soud-vyhovel-h-kralove-sportovni-agentura-musi-znovu-rozhodnout-o-dotaci-601019/

91 https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-stadion-v-hradci-kralove-se-vratilo-prvni-osvetlovaci-lizatko-599785/

90 https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-stadion-hradce-se-v-prosinci-vrati-lizatka-590293/

89 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-hleda-provozovatele-areny-564345/

88 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-areny-v-hradci-ma-zpozdeni-strabag-nasadi-vice-lidi-562043/

87 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradecti-zastupitele-souhlasi-ze-stavba-stadionu-bude-drazsi-o-59-milionu-561073/

86 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-ma-byt-drazsi-o-59-mil-strabag-udela-i-prace-navic-560121/

85 https://www.eurofotbal.cz/clanky/arena-v-hradci-kralove-bude-drazsi-556469/

84 https://www.eurofotbal.cz/clanky/o-zdrazeni-stadionu-bude-za-hradec-jednat-tym-neschvaleny-zastupiteli-550785/

83 https://www.eurofotbal.cz/clanky/narodni-sportovni-agentura-zastavila-dotaci-na-hradecky-stadion-548275/

82 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-bude-se-strabagem-jednat-o-zvyseni-ceny-areny-545582/

81 https://www.eurofotbal.cz/clanky/strabag-bude-jednat-s-hk-o-zvyseni-ceny-stadionu-545416/

80 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-zacal-stavet-stadion-hotovo-bude-v-dubnu-2023-538410/

79 https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-stadionu-v-hradci-kralove-bude-moci-hrat-i-reprezentace-535982/

78 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-zada-zruseni-dotacni-vyzvy-nsa-na-stavbu-stadionu-532134

77 https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-stadionu-v-hradci-by-po-jeho-dokonceni-mohla-hrat-i-reprezentace-530942

76 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-areny-v-h-kralove-jde-podle-planu-resi-se-naklady-na-provoz-515003

75 https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-hradci-kralove-demontovali-posledni-stozar-osvetleni-stadionu-512983/

74 https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-hradci-kralove-sundali-prvni-stozar-stadionu-512782/

73 https://www.eurofotbal.cz/clanky/dodavatel-stavby-stadionu-v-hradci-se-potyka-se-zdrazenim-stavebnich-materialu-509789

72 https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-predstavenstvu-fc-h-kralove-je-poslanec-masek-ma-pomoci-s-dotaci-na-stadion-501956

71 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-smlouvu-na-stadion-strabag-zacne-stavet-na-podzim-498329

70 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-kralove-postavi-strabag-geosan-a-d-d-496790/

69 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-kralove-by-mely-postavit-strabag-geosan-a-d-d-496220/

68 https://www.eurofotbal.cz/clanky/komise-vybrala-viteze-tendru-na-stavbu-stadionu-v-h-kralove-494410/

67 https://www.eurofotbal.cz/clanky/termin-tendru-na-stadion-v-h-kralove-odlozen-na-19-unora-491549/

66 https://www.eurofotbal.cz/clanky/o-stavbu-stadionu-v-hradci-kralove-maji-zajem-ctyri-subjekty-489462/

65 https://www.eurofotbal.cz/clanky/tendr-na-stadion-v-h-kralove-jde-do-2-kola-vsichni-postoupili-486834/

64 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-chyboval-v-tendru-na-stadion-spatne-resil-namitky-486421/

63 https://www.eurofotbal.cz/clanky/do-tendru-na-stadion-v-h-kralove-se-prihlasilo-nekolik-zajemcu-481346/

62 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-posunul-podani-prihlasek-do-tendru-na-stadion-478370/

61 https://www.eurofotbal.cz/clanky/h-kralove-vypsal-tendr-na-stadion-firmy-se-mohou-hlasit-do-5-10-475714/

60 https://www.eurofotbal.cz/clanky/tendr-na-stadion-chce-hradec-kralove-vypsat-do-poloviny-zari-475398/

59 https://www.eurofotbal.cz/clanky/h-kralove-vypise-ctvrty-tendr-na-stadion-475340/

58 https://www.eurofotbal.cz/clanky/mesto-h-kralove-podepsalo-smlouvu-se-spravcem-stavby-stadionu-471958/

57 https://www.eurofotbal.cz/clanky/spravcem-stavby-stadionu-v-hradci-kralove-bude-arcadis-469585/

56 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavbu-stadionu-v-hradci-kralove-zdrzuje-vyber-spravce-stavby-467683/

55 https://www.eurofotbal.cz/clanky/iko-nebude-spravovat-stadion-v-hradci-464121/

54 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-administratora-pro-ctvrty-tendr-na-stadion-456020/

53 https://www.eurofotbal.cz/clanky/o-stavbu-stadionu-v-hradci-kralove-se-zajima-12-firem-451705/

52 https://www.eurofotbal.cz/clanky/o-zadani-tendru-na-stadion-v-hradci-kralove-chce-jednat-12-firem-450804/

51 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-bude-s-firmami-jednat-o-stavbe-stadionu-449647/

50 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-zrusil-treti-tendr-na-stadion-jasno-o-nem-ma-byt-v-breznu-448745/

49 https://www.eurofotbal.cz/clanky/o-postupu-vystavby-stadionu-v-h-kralove-ma-byt-jasno-v-unoru-447344/

48 https://www.eurofotbal.cz/clanky/tendr-na-stadion-v-h-kralove-bude-kvuli-vysoke-cene-zrusen-445418/

47 https://www.eurofotbal.cz/clanky/h-kralove-posedme-posunul-tendr-na-stadion-nove-plati-24-zari-444032/

46 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-popate-posunul-tendr-na-stadion-zpozdeni-je-pres-mesic-442657/

45 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-posunul-podani-nabidek-do-tendru-na-stadion-na-konec-srpna-441028/

44 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-vypsal-treti-tendr-na-stadion-uzaverka-je-15-8-438678/

43 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-vypise-treti-tendr-na-stadion-za-740-milionu-436721/

42 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-chce-pristi-rok-zacit-stavet-arenu-za-740-milionu-436203/

41 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-zacal-chystat-novy-tendr-na-stadion-za-nejvyse-605-milionu-426855/

40 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-stadionu-v-h-kralove-bude-drazsi-a-nabere-dalsi-zpozdeni-426249/

39 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-si-necha-proverit-projekt-stadionu-za-tri-ctvrte-milionu-419246/

38 https://www.eurofotbal.cz/clanky/jukl-odlozeni-stavby-stadionu-v-hradci-je-pro-klub-citelny-zasah-416768/

37 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-stadion-mit-zatim-nebude-zastupitelstvo-zrusilo-tendr-416700/

36 https://www.eurofotbal.cz/clanky/nove-vedeni-hradce-chce-zrusit-tendr-na-stadion-416330/

35 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-vybral-firmu-pro-organizaci-tendru-na-stadion-413404/

34 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradecti-zastupitele-schvalili-novy-tendr-na-stavbu-stadionu-410659/

33 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-zrusi-tendr-na-stavbu-noveho-stadionu-409536/

32 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-vypise-tendr-na-stadion-zahajeni-stavby-v-lednu-404060/

31 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-odlozil-tendr-na-stadion-stale-resi-projekt-398739/

30 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-projekt-stadionu-tendr-by-mohl-vypsat-v-kvetnu-395942/

29 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-vsechna-stavebni-povoleni-na-stadion-382231/

28 https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-hradci-kralove-zacala-demolice-stadionu-mesto-chysta-novy-377379/

27 https://www.eurofotbal.cz/clanky/v-hradci-symbolicky-zacala-demolice-stadionu-mesto-chysta-novy-375922/

26 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-ma-stavebni-povoleni-na-novy-stadion-373282/

25 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-pozadal-o-stavebni-povoleni-na-stadion-367359/

24 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-stadionu-v-hradci-kralove-by-mohla-zacit-v-unoru-357299/

23 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-chysta-novy-fotbalovy-stadion-lizatka-zustanou-328767/

22 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradeckou-arenu-bude-projektovat-centroprojekt-zlin-312523/

21 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-kralove-chce-projektovat-osm-subjektu-303221/

20 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-si-na-stavbu-stadionu-zjedna-supervizora-299142/

19 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-vypise-tendr-na-projekt-noveho-stadionu-295933/

18 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-ukoncil-smlouvy-s-ece-a-zacal-chystat-vlastni-stadion-288830/

17 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-se-dohodl-s-ece-na-rozvazani-smluv-na-stavbu-stadionu-288312/

16 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-ma-studii-na-stadion-pocita-se-zachovanim-tzv-lizatek-285278/

15 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-by-mohl-mit-novy-stadion-v-roce-2018-280746/

14 https://www.eurofotbal.cz/clanky/ece-potvrdila-odchod-z-projektu-v-hradci-kralove-278069/

13 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hradec-kralove-chce-studii-proveditelnosti-na-stadion-270828/

12 https://www.eurofotbal.cz/clanky/obchodni-centrum-arkady-v-h-kralove-chce-postavit-crestyl-263810/

11 https://www.eurofotbal.cz/clanky/ece-obchodni-centrum-v-h-kralove-nepostavi-mesto-resi-stadion-262224/

10 https://www.eurofotbal.cz/clanky/hb-reavis-neprevezme-projekt-hradci-kralove-261516/

9 https://www.eurofotbal.cz/clanky/odpurci-obchodu-a-stadionu-v-hradci-napadli-projekt-u-soudu-246272/

8 https://www.eurofotbal.cz/clanky/projekt-stadionu-a-obchodu-v-h-kralove-zrejme-skonci-u-soudu-245262/

7 https://www.eurofotbal.cz/clanky/projekt-malsovice-v-hradci-ma-prevzit-hb-reavis-242488/

6 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-areny-v-hradci-kralove-nabere-dalsi-zpozdeni-239861/

5 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stavba-stadionu-a-obchodu-v-hradci-by-mohla-zacit-v-roce-2015-215904/

4 https://www.eurofotbal.cz/clanky/rizeni-na-stavbu-stadionu-a-obchodu-v-hradci-napadlo-14-odvolani-212434/

3 https://www.eurofotbal.cz/clanky/mfd-stadion-a-nakupni-centrum-v-hradci-maji-uzemni-rozhodnuti-205799/

2 https://www.eurofotbal.cz/clanky/stadion-v-hradci-bude-bez-strechy-149891/

1 https://www.eurofotbal.cz/clanky/smlouvy-hradce-o-novem-stadionu-jsou-pred-schvalenim-75707/

Reagovat
Sigma Olomouc

Kamo už 14 a půl roku to muselo dát práci.

Reagovat
monty25

Nechci ti do toho kecat, ale titulek preview se bude měnit...

Reagovat
Sigma Olomouc

nasere po takové namaze

Reagovat
Cotton

Reagovat
naheCZ

Zajímavý první zákrok brankáře

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak ale Beny!? Vždyť by šel ten borec s míčem do autu!

Reagovat
Greny

Vindahl první zákrok vyloženě jistej

Reagovat
kilobyte

Z toho bych nedělal soudy. Ten míč se točil od něj. Asi měl stát lépe, ale zase si s tím na "poslední" chvíli dobře poradil.

Reagovat
ACSeRw!n

no tak s tim ze neumi vysoky balony to nebyl kec

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak dobrý, ale to špatně vidět z televizního pohledu. Ronaldo ve Slovácku Juroška

Reagovat
exse

Pardubky jak je od začátku motaj. Myslím, že už teď je jasný, že Kováč bude na roky dopředu nejlepší český kouč.

Reagovat
Mönchengladbach

Kozel a Hapal jsou světelné roky před ním. Možná i Trpišovský.

Reagovat
exse

Možná i Pulpit.

Reagovat
Mönchengladbach

No 3:0 v 25. minutě by netekl asi ani on.

Reagovat
kilobyte

Až se sami zamotali.

Reagovat
exse

Tak pořád je to tým mladíků, který povyměňovali za dvoje kopačky a tři balóny, proti klubu kterej za hráče pálí 500 milionů ročně. Ale to co tam dělá Kováč je neskutečný a je jen otázka kdo ze S bude mít dříve koule odvolat úspěšného trenéra a vzít ho.

Reagovat
kilobyte

Nedokáže uzpůsobit hru.

Reagovat
FCSL

Tak snad si ho neproklel jak Skuhravýho Dneska je to od Kováče spíš na roztrhání licence

Reagovat
smazaný uživatel

To není o Kováčovi, takhle budou letos proti Spartě vypadat všichni soupeři.

Reagovat
meno

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pablos

Koukám, že to na letné bude asi jen na jednu bránu Tak aspoň uvidíme jak čape ten novej

Reagovat
Sigma Olomouc

Juldaaaaaa

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
guzman

Reagovat
ACSeRw!n

luxusni gol.. Birma

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Celkem kruté pro Pardubice, ale teda nutno uznat, že centr i zakončení výborný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Brankář Karvine to bylo geniální co udelal

Reagovat
ACSeRw!n

Kulic maze hejtry

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pardubky zatím úplně mimo

Reagovat
Skalda29

Ciupa retard. Co to mělo být

Reagovat
John Obi Mikel

Proč chytá Cipísek a ne gólman z U21 Neuman?

Reagovat
Coutinho10

a hlavně proč ne Lapeš ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Nevím jestli je víc k smíchu obrana, nebo ta oslava

Reagovat
mistr129

tak už vím

Reagovat
ACSeRw!n

exhibice.. Wizinho v Kodani uz maj nakakano

Reagovat
KingMaster13

No ti dali 6 kousků Breidabliku, což je asi podobná kvalita

Reagovat
John Obi Mikel

Helešič úplně mimo

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
romeo351

Odkaz na jakejkoliv zápas? Děkuji moc

Reagovat
Rustin Spencer Cohle
Reagovat
Sigma Olomouc

O2 tv

Reagovat
naheCZ

Obrana Pardubic naprosto k smíchu

Reagovat
John Obi Mikel

Kily, co tam děláe?

Budínský

Reagovat
Kily

však jsem psal, že stopka pro Kinského je trestem, jelikož čtyři zápasy odchytá Budínský

Reagovat
Pablos

Kuchta ničitel

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam zkoumaj?

Reagovat
Greny

Rozhodci zranenej

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby se zranil další sudí, tak se vymění s VAREM?

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, už se na to sudí nemohl dívat

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně jako já

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kuchtič on fire

Reagovat
Pablos

Sparta střídá rozhodčí ?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
mistr129

U tohohle si nechávají nabitý kredit, až to bude potřeba

Reagovat
Greny

Pardubice jsou tak špatní že i Wiesner vypadá jako kvalitní krajní obrance

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
oli9

Slovácko dejme kurva gól...

Reagovat
mistr129

už tu Spartu řežou, to se bude muset v příštím kole vykompenzovat

Reagovat
Greny

To jako klidně mohla být penalta

Reagovat
exse

To ani nebyla soft, Krejčí ho trefil bez balónu úplně jasně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
exse

Být Sparťanem, taky bych byl vysmátej

Reagovat
exse

Teda až do úterý, kdy Vám nikdo nepomůže a s tou sračkou co hrajete dostanete trojku.

Reagovat
doshcz

jeste neco?

Reagovat
kilobyte

Vždyť trefil míč a zároveň útočníka.

Reagovat
naheCZ

Vždyť se toho balónu (pokud vůbec) sotva dotknul. Ukázková penalta prostě, po tom, co jste ke konci minulé sezóny byli schopni tady obhajovat za penalty, bych čekal trošku soudnosti

Reagovat
Nuno čomes

Blazne to nečekej

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
kilobyte

Loni Staněk a Vliegen podrazili Kuchtu a až potom hráli míč a tady mi bylo vysvětleno, že tohle na penaltu není. Možná by neškodilo trochu soudnosti od vás.

Reagovat
exse

Reagovat
exse

Hlavně za stavu 3:0, jim fakt už jebe.

Reagovat
exse

Ehm, úplně jasná penalta.

Reagovat
Miguel19

To je snad od Krejčího penalta ne?

Reagovat
naheCZ

To jako není penalta?

Reagovat
John Obi Mikel

Matějovský klasik

Reagovat
Greny

Za toto bez karty tam i žlutá byla dost na hrane

Reagovat
Greny

Ty vole jakože Sparta si na rozhodci fakt stěžovat nemůže letos..

To jako penalta nic, červená taky nic

Reagovat
naheCZ

Ale se žlutou pro pardubického hráče běží hned. Teda ne, že by nebyla jasná...

Reagovat
mistr129

Zrovna dneska bych to neřešil, to je přesně ten zápas, kterými se naopak loni sparťani oháněli, že se jim v nich uškodilo. To i kdyby Spartě vyházel čtyři hráče a písknul proti ní 3 penalty, tak vyhrají.

Reagovat
Greny

Tak řešil neřešil.. Hlavatý měl málem z nohy logo Nike a Kairinen odejde v klidu bez karty

Reagovat
mistr129

jo to souhlasím, ale tady bych ani neřekl že jde tolik o Spartu, jakože rozhodčí celkově nechrání zdraví... podle mě by červenou v Česku nedostal, i kdyby šlo o hráče Boleslavi, Karviné nebo Zlína (teda pokud by nehráli proti Spartě )

Reagovat
doshcz

tak slapak jasnej nvm proc tohle netrestaj, ale to je zapas co zapas a i horsi zakroky, proste sudi na hovno pencle nvm, prislo mi ze hral Krejci mic a pak uz se jen klouzal s nohama na zemi, videl jsem to jen jednou ale sel tam zbytecne jak picus no

Reagovat
Noke

Tak zas na červenou to určitě nebylo, to by ta noha musela jít vejš, že nedal žlutou, to samozřejmě chyba je

Reagovat
doshcz

Reagovat
oli9

Právě že to nejde omlouvat tím, že by to nic nerozhodlo... Penalta 3:1 v 10... Druhý poločas by vypadal jinak z pohledu šanci Pardubic

Reagovat
kilobyte

Kdyby za tohle kopala penaltu Sparta a Pardubice dostali za tohle červenou, tak se můžou všichni posrat, jak nám jde rozhodčí na ruku.

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Řekl bych, že je to právě proto, že vy byste tu penaltu kopali

Reagovat
Imos

však vám jde na ruku i tím, že tohle nepískl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Penalta od Krejčího a minimálně hodně oranžová od Kairinena. A to Spartě přeju.

Reagovat
Slovácký trojboj

Kurva

Reagovat
Pablos

Za mě žlutá a penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Ve studiu pro jistotu ani jedno neukázali

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pablos

ale prostřídali dobře teda nakonec no

Reagovat
John Obi Mikel

Já po zranění sudího přepnul na Bolku

Reagovat
doshcz

tam stihnou sotva ukazat goly, myslis jako ze ten zaznam ted jdou vymazat a navzdy znicit nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, ale já na to už nekoukam a nechce se mi to hledat.

Reagovat
Sigma Olomouc

Je mi líto Rainberka nebo kdo to byl

Reagovat
Neon

Tolik gólů a to tam ještě není bulharský princ.

Reagovat
Greny

A teď na brankové čáře zákrok a jak rozhodci vůbec nevahal

Reagovat
C-M@ster

Kde co?

Reagovat
Greny

Nikde nic var rozhodčího opravil

Reagovat
C-M@ster

Jo, sorry... já se dneska nedívám, ale Láďovu pentli jsem si pustil aspoň zpětně a jasná...

Reagovat
exse

Být Kováčem tak se jim na to regulérně vyseru a pošlu je do kabin. Ať si Sparta dělá prdel z někoho jiného.

Reagovat
John Obi Mikel

Má stavět Páju Černýho a nevymýšlet blbiny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kily

a neutápět Zlatohlávka na hrotu, to hrajeme regulérně o deseti

Reagovat
Neon

Penalta a žlutá za simulaci k tomu.

Reagovat
John Obi Mikel

To nejde

Reagovat
Neon

Bohužel. Někdy by to prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit VAR

Reagovat
Noke

Vykompenzoval

Reagovat
guzman

To je komedie, doufám že jsou teď ostatní spokojení

Reagovat
ACSeRw!n

world class akce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už Sparta penaltu kopat nebude

Reagovat
exse

Kuchta je strašnej dement, ale fotbalově je úplně jinde, snad půjde ještě v zimě ven.

Reagovat
zorz767

Kuchta už venku byl.

Reagovat
John Obi Mikel

A měl tam někde zůstat

Reagovat
doshcz

ste ho nemeli prodavat do takovy prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Oni moc neměli na výběr, Kuchta se odmítal podřídit tý jejich šílený hiearchii, kdy všichni v kabině musí poslouchat 2 nejhorší hráče v týmu (Kolář, Tecl) a trotla s vychozenou zvláštní školou Houšteckého, takže se ho rádi zbavili, už je to stálo loňský titul a vypadá to, že i letošní.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by chodil? Na jaře ho bude čekat playoff Ligy mistrů.

Reagovat
exse

To bych mu po tý podzimní ostudě ve skupině KL i přál.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jo ahá

Reagovat
smazaný uživatel

Připrav si kapesníky na úterý, budou potřeba.

Reagovat
wyqinac

Na přestup do týmu, který bude hrát na jaře lm mu nevěřím

Reagovat
Noke

Z toho Vindahla nemám vůbec dobrej pocit, dneska několikrát mohl rozehrát v klidu po zemi na obránce a furt snaží dávat nějaký loby na střed

Reagovat
ACSeRw!n

prvni zapas, budou tam jeste nerviky

Reagovat
Greny

Jestli má nervy ze zápasu doma proti Pardubicím tak se těším na dvojzápas s Kodani

Reagovat
Nuno čomes

Místo aby podrželi Vorla aspoň bude sranda

Reagovat
doshcz

Panak

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná, že by nějak využila "klasický" poločasový stav?

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Macík je takovej zdržovač, až mě to sere

Reagovat
Greny

Já to mám stejně u Berkovce ten když má rozehrávat tak než se rozhoupe tak to vypadá že zdržuje a je úplně jedno zda vedeme, prohravame nebo je to remiza

Reagovat
STR

Berkovec si to tři prdele času chystá a pak to odkopne do autu.

Reagovat
Neon

Panák dostane dneska asi ceres

Reagovat
Pablos

Co tam prováděli A golman sněhulák ještě jako bonus

Reagovat
Losinho

Vindahl vypadá dobře

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Ten Karabec suveréně zaostává fotbalově i za pardubičákama... okamžitě ať ho Sparta střelí dokud někdo neprokoukne, že to dál než do 3. něměcký nedotáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ani penaltu nafilmovat neumí

Reagovat
Cotton

Brno

Reagovat
kilobyte

Špatná sekce. Brna se první liga netýká.

Reagovat
Shevchenko

RIP EF

Reagovat
Bakary3

Co? Proč?

Reagovat
Shevchenko

Začal zápas na hradeckém stadionu přece

Reagovat
Bakary3

A jo

Reagovat
fabec1222

Tak co, už jim to spadlo?

Reagovat
Pablos

Hodit aut do autu to už jsem taky dlouho neviděl

Reagovat
Pablos

Jinak stadec mi příjde celkem nuda... ale tak aspoň, že něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Na novým stadionu v Hradci se hraje fotbal. Teď už jsem viděl fakt všechno.

Reagovat
Mass

Vašulín by se hodil do Sparty, už jen proto že toho hráče nemám rád.

Reagovat
Pablos

Však průměráky umíte kupovat hlavně vy.

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

euforie v Hradci hned to vypada jinak, kdyz maj stadak a podporu

Reagovat
Hasan Šáš

Podroužek sucks

Reagovat
kilobyte

Jsem zvědavej, jak dlouho tam vydrží. A jestli se po vyhazovu vrátí k novinařině. Jakákoliv kritika by se mu vrátila jako bumerang a nikdo ho nebude brát vážně.

Reagovat
John Obi Mikel

On ho někdo bral vážně?

Reagovat
kilobyte

Moc ne, ale diskutovali s ním. Pokud Budějovice spadnou, tak i kdyby v tom byl Podroužek nevině, tak mu to budou všichni podsouvat.

Reagovat
Prometheus

Tak jestli má ve smlouvě zkušebku,tak je jasnej. A s ním samozřejmě i Nikl a Zápotočný. Tragédie,co ten tým v obraně předvádí. Za tři kola dvanáct gólů zatim

Reagovat
Losinho

Za chvíli bude zas rozdávat rozumy v Zajíci holt kecat o tom umí každej.. i my

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě by mohl Vacíno do Zlína

Reagovat
Nuno čomes

A vybere si zrovna Budějovice

Reagovat
Pablos

Láďa ofsajd Krejčí proč to vubec zkoumaj

Reagovat
Pablos

Ale já to myslel, že musel bejt s jeho jménem v ofsajdu… a oni to uznaj

Reagovat
Mass

Hradec má stadion, Láďa neni v ofsajdu, co to je?

Reagovat
ACSeRw!n

Lada skoruje jak jinak nez z ofsajdu

Reagovat
Skalda29

Vždyť to vypadalo na ofsajd půl tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího uši se nepočítají.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Byl metr v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm, jeden obránce Budějc tam byl s Krejčím tak na stejno, já bych to pustil.

Reagovat
Noke

Reagovat
Pablos

Ty Budějky s takovou obranou odjedou se šestkou

Reagovat
Pablos

A taky že jo

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec válec

Reagovat
djiros

Všechny góly s takovou pachutí. První hraniční ofsajdová situace s Heidenrechem, druhému souboj ve vápně HK a třetí ofsajd Krejčího

Reagovat
smazaný uživatel

Minule penalta proto Plzni a gól až po uplnynutí nastavenýho času. Hradec má koupenou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Krejčího nakopne k návratu do reprezentace

Když vidím, jak hrajou Budějovice, tak můžou být soupeři v boji o záchranu asi v klidu, ti budou mít hodně práce, aby se vůbec dostali na dvojciferný počet bodů.

Reagovat
Martin9719

Čmelík teda za mě super hráč. Adolf by konečně mohl vzít telefon.

Reagovat
HorajzmAmmann

ofsajd ani náhodou, již několikrát se ukázalo, že pokud to nemáme z dobrého úhlu tak to zkresluje jak prase, ale stejně tady budete rozumovat že to byl 100% ofsajd.

Podle lajny jsem si myslel, že tam tu nohu měl dost za Krejčím a lepší záběr to jenom potvrdil. Regulerní branka

Reagovat
Mass

Souhlas ale kde si viděl lepší záběr?

Reagovat
HorajzmAmmann

Před chvilkou tam byl, z něj už to vypadalo že měl Krejčí rezervu ještě půl metru

Reagovat
mistr129

Hradec pěkně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
STR

Jinak ten dres Hradce pěkný

Reagovat
Rizek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Hradec stadion závidím. Čekání se vyplatilo. Teď je na řadě Baník a Brno, takže se o EF nebojím

Reagovat
Mass

Brno

Reagovat
HorajzmAmmann

Přál bych jim to...

Reagovat
Mass

Diváckej potenciál řekněme na 15k lidí pravidelně tam je, ale to by museli mít právě ten stadion a hrát do pátýho místa. Ani jedno v dohledný době nehrozí, pokud to tam nekoupí nějakej šejk.

Reagovat
John Obi Mikel

Chcete stavět nový stadion?

Reagovat
HorajzmAmmann

Je to v plánu, Brabec chce čisté fotbalový. Ale Hradec chtěl nový stadion už v 96, předpokládám, že u nás to bude trvat stejně dlouho...snad se toho dožiju

Reagovat
wyqinac

Brnu na druhou ligu stačí, co má

Reagovat
Greny

Na treti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Hradec? Sklízí ještě plody Koubkovy práce, nebo to Weber posouvá dál?

Reagovat
Martin9719

Už jsi viděl aby Weber někam někoho posunul?

Reagovat
John Obi Mikel

Karvinou spolu s dalšími posunul do druhé ligy

Reagovat
Martin9719

Však je taky v Hradci jen díky tomu že je levnej a má licenci pro 1. ligu.

Reagovat
Mass

Hrajou to stejný co s Koubkem.

Reagovat
Prometheus

Koubkovu práci vidíš teď v Plzni. Dával bych spíš kredit Hejkalovi

Reagovat
Martin9719

Za co že bys mu dal kredit?

Reagovat
Uwe háže buly

Za 200.

Reagovat
John Obi Mikel

Co se to děje v Hradci

Reagovat
Martin9719

Nic, Budějovice nedávají tutovky a zároveň přihrávají Hradci před prázdnou branku. Tomu co se děje na hřišti výsledek moc neodpovídá.

Reagovat
Mass

Jo herně ČB vůbec nebyly horší, měly víc nebezpečných útoků i střel. Ale chyby vzadu obrovský.

Reagovat
Skalda29

Kdyby aspoň ukázali záběr kamery z druhé strany hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tohle není Premier League.

Reagovat
inferno08

To říkám, Hradec top 6.

Reagovat
Rizek

Hradec má krásné dresy.

Hradecké útočné trio je fakt skvělé. Ale Budějky mají v obraně ohromná okna.

Reagovat
AjaxFans

Zálohu mají čb dobrou

Reagovat
pingla

jako tohle je penalta?

Reagovat
Skalda29

Neměla by být penalta

Reagovat
Noke

Tohle snad není penalta ne?

Reagovat
Selänne

Klauniása pokračuje

Reagovat
Firkraag

Tohle není penalta na první pohled, co tam řešej zase půl dne

Reagovat
Martin9719

Tohle je penalta, ale pro Pilaře u komise za 40 tisíc.

Reagovat
Pablos

Nafilmovaný, žlutou Pilař a jedeme dál

Reagovat
Mass

Pilař jakej skok

Ale rozhodčí by mu to sežral.

Reagovat
Mass

Wtf tak to sežral i VAR.

Reagovat
mistr129

Však VAR mu právě řekl, že to podle něj penalta není, jinak by to nešel zkoumat. Jen Černý je klasicky úplně mimo a za odměnu zas dostane derby ještě.

Reagovat
Martin9719

To je fakt idiot, stejně jako ten Klíma kterej už dávno nemá pískat 1. ligu. Nic se nezměnilo.

Reagovat
Mass

Jo vlastně teď mi došlo, že si právě VAR nemyslel, že to je penalta, a proto poslal hlavního k videu. Díky za opravení.

Reagovat
Nuno čomes

To je ten? To brzo začal upadat po těch “dobrých” výkonech

Reagovat
Nuno čomes

To je možné jen v české lize. Pak se nemůže nikdo divit, že je k smíchu. Ještě chybí zmínit jen to, že hráči v české lize mají kvalitu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Cerny, ty si jakej curak

Reagovat
Martin9719

To je především Pilař, kterej tam ještě rozhazuje rukama, jako kdyby nevěděl co dělá.

Reagovat
Nuno čomes

To je silenost. Co se tomu hráči musí prohnat v hlavě, aby tohle udělal.

Reagovat
Martin9719

Tam je spíš o to zarážející že ve svým věku má tohle zapotřebí.

Reagovat
Nuno čomes

Věk nehraje roli. Vždyť ho znáš ne

Reagovat
Martin9719

Možná v trochu jiný souvislosti ne že se pořád chováš jako dítě.

Reagovat
Mass

U některých hráčů se ten projev na hřišti s věkem spíš zhoršuje, viz. Matějovský.

Reagovat
Noke

Cože?

Reagovat
Cotton

Penalta ani omylem

Reagovat
mistr129

Klasik Černý

Reagovat
Martin9719

Tak tohle už je moc hoši.

Reagovat
mayday

To si dělá prdel ten rozhodčí

Reagovat
Selänne

Wtf

Reagovat
Pablos

No tvl tak co to

Reagovat
5PUR5

Tpč, neřeknu, kdyby se nešel podívat k monitoru. Ale on má x zpomalených záběrů a stejně jí nařídí.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mirek na tenisu

A ještě má tu drzost svou chybu na Kyslíku hájit. Doufám že ho Kovařík sejme. Ale jak znám praxi komise rozhodčích pojede se dál kočárem bílým kolem černých skal

Reagovat
jsemdement

PENALTA???????????????????????? Mně to bylo jasný hned od prvního gólu, který padl zcela náhodou při celostadionovém choreu!!!! A teď tenhle výmysl . Notičky dorazily.. .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle byl naopak jeste faul Pilare na hrace Budejovic. A skok k tomu.

Reagovat
Martin9719

to jsem chtěl napsat

Reagovat
Pablos

Tak koupit si kolaudačku a nekoupit si rozhodčí by byla chyba

Reagovat
mayday

Ucejtil jsem kontakt (čti šlápl jsem mu na nohu)

Reagovat
Pablos

Tebe jsem tu viděl snad ještě na starým ef

Reagovat
mayday

Ten mě ještě bavil Novej otevřu sem tam. Už to není ono

Reagovat
Martin9719

Ono toho je víc, to je nejhorší, jako ten Adediran v brejku v první půli kdy to ani nepískl to podražení.

Reagovat
Skalda29

Pilař ještě k tomu udělal krok bokem ale stejně by se asi někdy střetli

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal, kde dostaneš 5 gólů někdo nazývá jako atraktivní?

Reagovat
ACSeRw!n

taky cumim.. to nepochopis

Reagovat
Nuno čomes

Však jo. Akorát pro soupeře

Reagovat
Sigma Olomouc

Byl někdo na tom stadionu v Hradci? Je to tam tak dobré a moderní?

Reagovat
Uwe háže buly

Prej ne, chcijou do rohu. Lopaty.

Reagovat
John Obi Mikel

Za béčko dnes Teclnaldo

Sirotník - Trédl, Švec, Hunal, Bořil - Kopáček, Planka - Hronek, Ogunbayi, Sy - Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak Teclík to tam mohl šoupnout, ale musel by to uklidit trochu prudšeji no

Reagovat
John Obi Mikel

Já se divim, že trefil bránu vůbec

Kotel Admiry je docela slyšet Kobylisy Kobylisy hej hej hej

Reagovat
Coutinho10

jojo, určitej potenciál tam je

j zatímco od nás nic moc ..parkrát SKS, ale jinak skoro nic

Reagovat
Coutinho10

ty vole Teclík jaký áčko a jaká akce

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkná akce

Reagovat
Coutinho10

a ten dědek z Admiry, jak to tam řve, tak prej: první vyhrání z kapsy vyhání

Reagovat
John Obi Mikel

Borec

Reagovat
John Obi Mikel

Po standardce 2:0

Reagovat
John Obi Mikel

A třetí jak přes kopírák: Kopáček-Trédl-gól

Reagovat
Coutinho10

a stejný hráč po rohu taky další gol hlavou asi nacvičený

Reagovat
John Obi Mikel

A grafika TVCom úplně mimo. Zeronik už dávno hraje druhou ligu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

A z Touly je zas Moses Usor

Reagovat
Coutinho10

v tom prvním případě si toho třeba určitý lidi nemuseli všimnout, ale s Usorem to trošku už hapruje

Reagovat
Coutinho10

a teď to ještě povýšili dali tam Usora

Reagovat
Freedo

Gól jsem neviděl, ale ten Ogungbayi vypadá asi dobře, ne? Slyšel jsem už delší dobu na jeho stranu pochvaly.

Reagovat
Coutinho10

jo, něco odehrál i ke konci minulý sezóny ve 2. lize + něco i v přípravě za A tým v Rakousku a jako je rychlej, technickej a zakončení má, takže určitě dobrej hráč

Reagovat
srandamač

Kde se v Teplicích parkuje u stadionu? Nikdy jsem tam nebyl a dnes to mám v plánu. U Kaufu není místo ani normálně, napadá mě v galerii.

Reagovat
oli9

Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu.

Reagovat
Martin9719

Jsi nikdy nebyl na svým oblíbeným klubu?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
srandamač

Autem ne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Včera jsem v Hradci skouknul jenom prvních 10 minut abych viděl atmo na novém stadionu. Šest fíků mě přinutilo špil flesh přehrát. Z pěti gólů HK jenom druhý a čtvrtý čistý. Při prvním za bukem skákající Vašulin se zapojil do hry, postavení Heidenreicha s ? Třetí gól Krejčí za bukem? Penalta na Pilaře dárek Černého. Obránce ve skluzu bez kontaktu s utocnikem, který se otřel o holeň soupeře, nafilmoval sražení i pád. Adámková u var to zřejmě černému řekla. Ten ani u videa špatné rozhodnutí neodvolal. HK vyhrál zaslouženě ale výkon všech sudích otřesný.

Reagovat
Mirek na tenisu

A co Plzeň Banik? Čekám dobrý špil. Bitri bude moc chybět. Z obrany mám trochu obavy. Ovšem Plzeň je vzadu taky zranitelná.

Reagovat
ACSeRw!n

bude v Teplicich kolem 10k ? a kotle uz budou konecne pospolu ?

Reagovat
monty25

Kotle budou pospolu až na zápas proti Spartě.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gelu28

Dnes jsou pro Baník jen dvě možnosti...bud překvapí a zaboduje nebo se prohloubí už tak agónie, kterou diriguje neschopný Pavlík Hapalů a je tady i možnost, že s jedním bodem budou proti HK pod takovým tlakem, který nedají a pak jedou na Slávii na další těžký špíl

Reagovat
Martin9719

No dneska je to otázka, i vzhledem že takový věkový průměr obrany jsme neměli možná ani v Mol cupových zápasech. Ale budu obraně fandit protože pokud zahrají, tak Jemelka má utrum a na konci sezony zpět Olomouc.

Reagovat
vestinustarychdubu

Dneska snad za tri body s Bohemkou, ale teda opet po vcerejsich penaltach/nepenaltach nemam absolutne chut plytvat casem na ceskou ligu.

Reagovat
PavlíčeQ

hanus - tekijaski, martinec, hurtado - plestil, kratochvil, fsoucek, polidar - drchal, jovovic

vitezna

Reagovat
PavlíčeQ

a jeste chramosta

Reagovat
dinss

Šulc, Paluska Jemelka na lavici…já zírám

Reagovat
$dolar$

Hejda, Kopic a Mosquera sedí.

Reagovat
Pablos

šetří na poháry

Reagovat
dinss

Vydru nechapu. Co ho nutí vzít na lavici Řezníka místo Vydry, když tam mas Holíka.

Reagovat
Martin9719

Mohl dostat volno. Drobný zranění.

Reagovat
Martin9719

Tak Hejda tu svoji roli pořád má, ale Kopice s Mosquerou je třeba nahradit. A v tuhle chvíli by byli i zajímaví hráči v lize, viz Čmelík.

Reagovat
doocetung

Čmelík Borce si tři roky nikdo nevšiml a teď jednou pochčije holeše a už do plzně

Reagovat
Martin9719

No včera pochcal levou stranu Hradce min. v první půli. Potenciál je v něm za mě obrovský.

Reagovat
$dolar$

Už si sem cpal Kralika, na hráče Budejic se vyser.. navíc máme nahrady v kadru, jen je stavet

Reagovat
Sosi

Pekne to koubek toci, povinny postup udelal, ted muze trosku zase okyslicit

Reagovat
Martin9719

On ho odstavil už v Dritě tam ta reakce byla, zvláštní ale že na nejvíc vyhraných soubojů v lize zatím.

Reagovat
dinss

Tojo, ale mimo vápno. Tam kolem útočníků skáče jako koza v horách.

Reagovat
Tevezinho

Neví někdo co je s Daňkem? Proč nehraje ani za Bčko?

Reagovat
ACSeRw!n

nic s nim neni, normalne byl na lavici vcera u acka.. asi neprisla nejaka zajimava nabidka, tak proste musel zustat

Reagovat
doocetung

Zase bez Pojezného btw ten Rigo nezahraje CDM ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Obrana Plzně...to je teda loterie.

Reagovat
Pablos

Typický zápas 10. se 14. ...bude těžké si tam něco najít no

Reagovat
Martin9719

Bucha!!!!!!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Baník

Reagovat
Salfovic

Gól úplně z hovna, zatím byla úplně marná.

Reagovat
ratusek

na nás to stačí

Reagovat
John Obi Mikel

právě

Reagovat
ratusek

Běžte do piče. to je bránění jak u žáků nebo dokonce v přípravce. Lischka si vystoupí jak blb, pak nechá hráče nahrát a zbytek tam kouká a nechá si Buchu udělat čaj, dokouřit cigárko a pak si to v klidu vystřelí

Reagovat
Mirek na tenisu

Letáček jako šraňky

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
iamek

První chybu udělal Blažek, který na půlce prohrál souboj.

Reagovat
Nuno čomes

Do brány máte Markoviče, na stopera Pojezného, ten Rigo by taky neměl být k zahození ne? Pavel ví co dělá.

Reagovat
Selänne

Lischka jako žáček.

Reagovat
ratusek

nejnadějnější stoper Pojezný sedí a hraje marnej Lischka

Reagovat
andrew96

Reagovat
Nuno čomes

Proč vůbec pořad hraje?

Reagovat
Nuno čomes

I když asi se nedivím, on by beztak hrál pořád i Frydrych, dokud se nezranil

Reagovat
Pablos

Kalvach kreativním fotbalistou ...asi vypnu zvuk

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten vopálenej plzeňskej obránce se ŽK dostane brzy redku.

Reagovat
Noke

Letáček

Reagovat
John Obi Mikel

Když nastoupí Letáček, dostanete na fráček

Reagovat
iamek

Blažek je naprostá parodie na obránce

Reagovat
Mirek na tenisu

Je to kapitán!

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Holt Skalica je trochu jiný level. Tady to vypadá, že to asi nevyšlo. I když Bitri tak pomale vypadal taky a ted je nejlepší stoper

Reagovat
JarousFCB

Celá obrana je parodie

Reagovat
bobis21

Každý kdo u nás má hrát do defenzivy hned vypadá jako parodie. Tak buď jsou všichni špatní, nebo je to chyba systému ...

Reagovat
ratusek

chyba systému a jednoznačně to jde za trenérem

Reagovat
Paprika

Tak si s Banickem protrpime dalsi rok… diky kluci!

Muze mi nekdo vysvetlit proc hrajeme tak otevreny fotbal, kdyz vime ze Plzen ma problem do zahustene obrany? Proc to kurva nehrajeme na brejky kdyz mame ve predu konecne aspon rychle hrace… Ne radeji nechame brejkovat Plzen… Hapale to te chteji hraci odstrelit, nebo jsi vazne tak blbej?

Reagovat
HanzBP

Protože by se zase nadávalo, že hrajeme připosraně. Mně je tedy tohle mnohem příjemnější.

Reagovat
Paprika

Tak si tech 5-0 ve zkurvene Plzni vychutnej :) masochisto… snad hraju tak, abych mel sanci na uspech…od toho snad treneri a taktiky…

Reagovat
ratusek

Otevřenou partii můžeš hrát, když máš kvalitní obranu. Tu bohužel nemáme. Absolutně ti hráči neví, jak bránit. V přípravě se něco zkouší a po půl hodině prvního zápasu hrajeme něco uplně jiného a pokračujeme v tom. Hapal je neschopnej šašek. Další sezona v prdeli a budeme ho tam držet do konce podzimu, abysme nebyli za čuráky, že ho vyrazíme příští týden po Hradci

Reagovat
Nuno čomes

Tím jak po prvním poločase v sezóně odepsal hru na 3 stopery asi ukazuje, jak super to v přípravě namyslel

Reagovat
ratusek

Doufám,že ho po dnešku vyrazí

Reagovat
Nuno čomes

To měli udělat už po minule sezóně.

Reagovat
Noke

To je penalta ale. Co s tím má ten útočník dělat?

Reagovat
Pablos

Jasná pecka... však hrál i rukou

Reagovat
Pablos

tak ta ruka byla teda hodně jemná, než jak jsem to prvotně viděl Každopádně za mě tohle je pecka no.

Reagovat
bobis21

Za co tady má být ta penalta? Vždyť tam ani žádný kontakt nohama ani rukama nebyl ne?

Reagovat
bobis21

OK, kontakt nohama byl, ale teda jestli tohle je na penaltu, tak rovnou fakt řekněme že hrajeme nekontaktní sport a pískejme každý kontakt.

Reagovat
JarousFCB

Tak když mu to dřevo pak hodí šipku pod nohy.

Reagovat
andrew96

To štrnchnutí zezadu vem čert, to Durosinmiho ani nerozhodilo. Pak ale jasný faul.

Reagovat
bobis21

No podle toho jaké záběry rozhodčímu na videu ukazovali pískali právě ten kontakt nohou.

Reagovat
andrew96

To je dost možné no.

Reagovat
Pablos

každé pády pod nohy by se pískat mohli no

Reagovat
Miguel19

Jasně ho kopl levou nohou...

Reagovat
iamek

Kopl ho zezadu do lýtka ne?

Reagovat
John Obi Mikel

No, kontakt nohama byl...

Reagovat
Skalda29

Kopl mu do nohy, po opakovačce bylo vidět

Reagovat
thewall

Dotek není kopnutí. Vždyť Durosinmi ještě udělal tři kroky a pak teatrálně upadl.

Včera Hradec, dnes Plzeň - obě nesmyslné penalty.

Reagovat
ratusek

Hlavně můžou plzenáci opět pičovat na penalty. Ve čtvrtek i dnes si na ně stěžovat fakt nemůžou

Reagovat
ACSeRw!n

jj jenom krome toho faulu

Reagovat
jackinho10

Soft penalta

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

jeste jsi si nezvyknul na penalty v dobe VAR ? kazdej kontakt se proste piska, fotbal to zmenilo, ale takova je proste realita

Reagovat
doshcz

Reagovat
Nuno čomes

Což je blbost. Mají říct, že od varu je hra ve vápně nekontaktni sport a je to vyřešeno. Otázka zní, kdo by to pak sledoval

Reagovat
iamek

Lischka a Blažek je dokonalost

Reagovat
Paprika

Katastroficke DUO

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
guzman

Jasná penalta

Reagovat
andrew96

Proč furt řeší nějaký kontakt? Ten tam sice byl taky, ale zásadní byl pád pod nohy.

Reagovat
Noke

Reagovat
thewall

Pád pod nohy si tedy představuji jinak ...

Reagovat
andrew96

A toto bylo co?

Reagovat
thewall

Daleko více šel na zem vedle něj než pod něj. To, že se pak na Lischku svalil Durosinmi z toho nedělá pád pod nohy.

Reagovat
andrew96

Jednoznačně padl do cesty k míči, za nimž se Durosinmi hnal.

Reagovat
thewall

Duronsimi ten pád nasimuloval. Teď jsem se na tu situaci 3x podíval a nevidím penaltovou situaci. Stejně jako ji nevidím na druhé straně v případě Kubaly.

Reagovat
chavi.27

Uz vcera jsem byl z ty penalty na Pilare nasranej ze to ten kokot i po varu pisknul... tedka si poustim studio a z tech jejich kecu jsem nasranej snad jeste vic.... a co to tam vyblil ten Cerny pak... no mam dost

Reagovat
chavi.27

Takze kdyz pobezis a slapnes nekomu na nohu tak je to faul na tebe? Se mu nedivim ze tu jednu vetu ze sebe koktal minutu idiot...

Reagovat
guzman

Proč tam nejde rovnou, ale ne místo toho několik minut stojí na místě

Reagovat
Skalda29

Ty kamery přepíná nějaký vrátný ne.

Reagovat
C-M@ster

To zkoumali tak 3 minuty, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Co mu to tam posílali za záběry

Reagovat
Salfovic

Taková klasická sparťanská, kontakt tam byl, ale hráč kvůli tomu pada nemusel.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně spadl dost se zpožděním

Reagovat
JarousFCB

Taky nechtěl, ale když se mu pak svalí pod nohy ten co ho nakopl, tak se asi těžko pokračuje v akci.

Reagovat
mistr129

Reagovat
bartes

Vždyť si tam nadskočil jako Neymar v nejlepších letech. Byla hodně sporná........

Reagovat
thewall

Reagovat
Pablos

Chorý stejnak nedá

Reagovat
Pablos

tak s klikou jo no

Reagovat
havrys99

Za mě celkem přísná i jako pro plzeňáka. Sice ho kopnul, ale pak ještě udělal Rafiu dva tři kroky. Ten kontakt nebyl důsledkem pádu.

Reagovat
thewall

Reagovat
doshcz

to jsem zvedav jak to mistni experti na spartanske zapasy vyhodnoti

Reagovat
bobis21

Už to někdo vyhodnotil jako takovou sparťanskou penaltu no

Reagovat
mistr129

Já jsem tedy vedle sparťanských expertem i na plzeňské zápasy, ale tohle je jasná penalta, Lischka se ukázkově všemi možnými způsoby postaral, aby ten hráč skončil na zemi

Reagovat
Skalda29

Vždyť tam ti trenéři mají tablety, to jim tam též nemůžou pustit VAR ať pak nepičují

Reagovat
Noke

Tak u těch spornejch situací se bude pičovat vždycky

Reagovat
bobis21

Plzeň zkušeně zneškodnila Csaplára

Reagovat
bobis21

sorry, neměla být reakce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

V momentě kdy Lischka začal předstírat zranění bylo jasné, že fauloval.

Reagovat
Greny

Nechápu jednu věc.. proč mu ukázali dva záběry kde ten kontakt byl nejméně vidět a ten kde byl vidět ten neukazali

Reagovat
Skalda29

mají tlačítka ulepena, tak to samo přepíná

Reagovat
Nuno čomes

Přece nepožaduješ, aby u toho uvažovali logicky a pouštěli jim smysluplné záběry a tím jim to delali lehčí k rozhodnutí?

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně se štěstím proměněná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

On Koubek nema zuby nebo mi to tak jen prijde?

Reagovat
Mirek na tenisu

Stejně jako vcera na Pilaře. Ani na Durosinmiho bych pentli nepiskal.

Reagovat
Skalda29

Tady Lischka aspoň do něj kopnul, Pilař si šlápl sám

Reagovat
Rizek

No, dolare, včera jsi tady brečel jak želva, a dneska tady máš takovouhle penaltu.

Reagovat
mistr129

Jakože kvůli tomu, že má Sparta ob zápas tlačenku, tak ostatní nesmí kopat penalty jo?

Reagovat
KingMaster13

No tohle je snad vtip ne? 3. kolo ligy!!! A už tu máme průserů na celý podzim, nejvíc mě sere že zase se víc bude mluvit o podvodech, rozhodčích, chybách a ne o fotbale samotném

Reagovat
Greny

Jenže za toto můžou novináři ne rozhodci sorry

Reagovat
KingMaster13

I rozhodčí, však tohle kolo tam bylo takovejch chyb!! Jasně nemůžou za to, že se o tom mluví (píše)

Reagovat
Greny

Ne myslím to jejich zpiceny soft penalty..

Je to faul na půlce je , je to i faul ve vápně je...

Reagovat
bobis21

Jenže on to právě faul na té půlce není. Ale ve vápně tam na záběrech 3 minuty hledají kontakt.

Reagovat
Greny

To je třeba tato situace .. pak máš situace dlouhý balón vzdušný souboj na půlce faul po odkopu třeba ve vápně nic po standardce

Reagovat
bobis21

Však jo, já bych se k tomu i v těchto situacích pořád choval stejně. Ale rozhodčí se k tomu stejně nechovají. A to není chyba médií, ale těch rozhodčích.

Reagovat
bobis21

Ne, za to můžou rozhodčí a komise, která všechny ty jejich nesmysly kryje.

Reagovat
Greny

Já teda nevím zda je nějaký rozdíl ve faulu ve vápně nebo mimo vápno kdyžtak mě to v pravidlech najdi rád se poucim

Reagovat
bobis21

Žádný. Proto když to není faul na půlce, nepískal bych to ani ne vápně. Ne strávit několik minut hledáním nějakého sebemenšího kontaktu ve vápně a pak přestírání, že fotbal je bezkontaktní sport a každý dotek se musí pískat.

Reagovat
Martin9719

Komise za to může hlavně tím, že všechny ty rozhodčí co trošku něco uměli vyházela. Samozřejmě že bude hodně lidí protestovat, ale to co tam je teď je sotva na divizi. Pískají každý dotek, soft penalty, to co mají pískat nepísknou a obráceně. Nejhorší je na tom taky ten VAR, protože ta komunikace tady u nás je oproti jiným ligám k zblití. Pak se podívej co z toho je, Bernady tam lítá jak debil na konci poločasu.

Reagovat
kilobyte

Já jsem hlavně zvědavý, které 4 situace vyberou. Po tomhle kole by měla komise rozhodčích říct, že to byla blbost a zhodnotit všechny situace.

Reagovat
KingMaster13

A to ještě hrajeme večer my, tam se taky něco posere tutově

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť právě tohle většinu diskutujících na EF přece zajímá. Tak jim to neber

Reagovat
C-M@ster

Nechcem Csaplárovku, dobrá práce

Reagovat
havrys99

Jirka v obraně fakt směšnej....

Reagovat
guzman

Ok tak tahle byla ještě jasnější

Reagovat
John Obi Mikel

Jirka zkušeně bojuje proti Csaplárově pasti.

Reagovat
Nuno čomes

Prý bude letos dělo.

Reagovat
C-M@ster

Oba si sáhli, oba těsně neměli.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jirka

Reagovat
John Obi Mikel

Šín taky hodně se štěstím.

Reagovat
Harley111

Tak co Plísnáci máte radost z takový penalty? Já jen , že se tady rozčilujete kvůli každý naší penaltě, kdy podle vás a sešitů nikdy pro nás penalta není nařízená správně. Durosin udělá po lehkým kontaktu ještě dva kroky a když viděl , že je v prdeli tak sebou hodí a světe div se penalta. No bylo by tady asi tisíc příspěvků , kdyby takovou směšnou penaltu odpískali pro nás a nemluvě o tý klauniádě včera od Pilaře

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

ser na to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin9719

A jsi spokojenej ty, co dostal Baník? Penalta pro nás tak na 30%, pro Baník tak na 10%. To co udělal Kubala je jako Limba vs. Hušbauer. Nic se nezměnilo, pískají se tady pořád ty stejný sračky jako loni. Penalta ani pro jednu stranu.

Reagovat
bobis21

Kdyby nepískali ani jednu, vůbec bych s tím neměl problém. Potom co písknul plzni už prostě neexistuje způsob jak obhájit, že nepískne tohle.

Reagovat
Martin9719

No však já jsem to věděl, proto jsem ani neprotestoval. To pro Baník to byl ale ještě o něco horší úlet, ale ve výsledku to je jedno, nebyla ani jedna.

Reagovat
bobis21

Nesouhlasím. Ten plzeňský obránce aspoň reálně šel nohou proti útočníkovi. Pád plzeňského útočníka ani nemohl mít s tím kontaktem který pískli společného vůbec nic.

Reagovat
Martin9719

Nesouhlasíš protože jsi z Baníku, jinak ta situace s Jirkou je přesně jako případ co jsem psal výše.

Reagovat
bobis21

To nemá nic společného s tím, komu fandím. V jedné situaci hráč padal tak, jak by to odpovídalo tomu kontaktu. V druhé situaci hráč padal tak, že je jasné že to s kontaktem nemělo nic společného.

Padat nemusel ani jeden.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ratusek

pencle ani pro jednoho. ale oba naštěstí proměnili, takže dobrý ale souhjlasím s tím, že se stále VAR/neVAR pískají totální kokotiny a sračky

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přísná, ale furt penalta. Nebuď tolik emocionální prosim.

Reagovat
Salfovic

Tak teď ten Baníkovec přes tu nohu vyloženě přepadl Do prdele s takovejma penaltama.

Reagovat
Rizek

Na tý penaltě je nejhorší to, že VAR má zasahovat při hrubých chybách sudích. Jako pentle s přivřením obou očí pískatelná, ale jestli to sudí posoudil jako čisté, tak VAR měl držet hubu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, to je furt dokola. A kdyz uz to udelaj dobre, jako vcera Adamkova v Hradci, tak to potopi Cerny.

Reagovat
bobis21

Když tam faul hledáš 3 minuty, řekl bych že to automaticky není hrubá chyba...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Rizek

Jirka měl být v týhle sezoně dělo.

Reagovat
Harley111

Koubek měl pořádně vyplísnit rozhodčího , protože Plzeň teď zahrávala rohový kop v čase 51,45 což je 45 vteřin po avizovaném nastavení , co kdyby z toho padl gol. Neměl by to Koubek nechat jen tak a podat po zápase do kamer stížnost na překročení času

Reagovat
Salfovic

To je divný, že se nastavuje víc, než kolik avizovali, když v něm byli dvě penalty

Reagovat
Rizek

Reagovat
thewall

Reagovat
Martin9719

Hochu ty perlíš.

Reagovat
Prometheus

Nebuď trapnej

Reagovat
Hasan Šáš

Dejte jim to třetí místo rovnou!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Komu ?

Reagovat
Hasan Šáš

Dá se to použít na oba týmy

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Teplicím

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Penalta samozřejmě být neměla, ale to naše bránění, to je skandál.

Reagovat
Salfovic

Která ?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tu sparťanští fandové totálně nezvládaj

Reagovat
Noke

Přesně jeden

Reagovat
Martin9719

Zbytečně si to komplikujeme, nedokážeme Baník setnout tehdy když mají velký hřiště a jdeme do brejku, místo abychom se otočili s míčem, dali do strany nebo kolmici, tak tam vznikají nějaký debilní narážečky a ztráta míče. Takový tým musí v poločase ležet 3:0, co jsme Baníku nenabídli, to si nevytvořil.

Reagovat
bobis21

To samé platí i na druhé straně. Co Baník plzni nenabídnul, to si nevytvořila.

Reagovat
smazaný uživatel

To už Plzeň zase kopala penaltu? Koukám, že v lize je všechno při starým

Reagovat
Hasan Šáš

Klasická hornická tlačenka, jak za časů Miroslava Mamuly.

Reagovat
thewall

Tentokrát to alespoň sudí vykompenzoval stejně stupidní ne/penaltou v náš prospěch. Úroveň posuzování penaltových zákroků absolutně ubohá.

Reagovat
bobis21

A hlavně tohle pískání nejvíc pomáhá simulantům. Cítíš nějaký sebemenší kontakt, hned sebou práskni o zem. Rozhodčí pak budou několik minut ten kontakt hledat a z nějakého jednoho úhlu ho třeba uvidí. Pak to písknou, protože prostě posuzují systémem "vidím kontakt, musím pískat".

Na kritice simulantů se tu shodneme doufám všichni, ale někteří pak jdou a takové posuzovaní chválí, když je to zrovna ve prospěch jejich týmu

Reagovat
thewall

Simulování je mor. Vrchol křiváctví.

Proto mě ta Kubalova simulace pěkně naštvala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už zase, sice se za první tři ligový zápasy vždycky v každym zápase kopala penalta proti nám, ale už zase.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Šádkův záměr, aby to nepůsobilo tak okatě.

Reagovat
Firkraag

LOL, vyprcanec z O2

Reagovat
Gelu28

Na Teplice lehce přes 5200 lidí.....je to jen přehypovaný klub..Tam chodí lidé jen na soupeře a ne na svůj klub To samé bohužel i jinde v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že v Teplicích je nával na Jablonec?

Reagovat
Nuno čomes

A co by sis přál?

Reagovat
Gelu28

Třeba to aby lidi chodili na svůj klub i na Jablonec a ne jen když se daří a nebo přijede soupeř....ale žijeme v čr a to nastavení hlav tu je patrné takto

Reagovat
Nuno čomes

Já se divím, že vůbec někdo chodí :)

Reagovat
JarousFCB

Tolik zbytečných ztrát

Reagovat
Salfovic

Strašný

Reagovat
Firkraag

Hrubý wtf, ten se úplně posral ne?

Reagovat
Firkraag

Reichl borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle v Plzni se na trávník zatoulal nějakej děda s gofovym vozíkem to tam odpálil až z toho hřiště v Rokycanech ne.

Reagovat
Salfovic

Ten už jezdí v Plzni strašně dlouho.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Durosinmi A já ho tipoval na nejlepšího střelce.

Reagovat
Salfovic

Z té šance si doslova sednul na prdel.

Reagovat
Salfovic

Z něho nové Božolé nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sulc ty mice pekne rozdava

Reagovat
Rizek

Baník hraje dopředu strašně špatně. Nejsou vůbec sehraní.

Reagovat
bobis21

3/4 nejofenzivnějších hráčů v dnešní sestavě přišli v létě, tam se asi nesehranost dala čekat ...

Reagovat
Rizek

nesehranost ano, ale oni se vidí poprvní v životě

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať ten míč!

Reagovat
Martin9719

Proč si to furt takhle komplikovat. Ibra

Reagovat
John Obi Mikel

Rigo na plac

Reagovat
KingMaster13

Ibrakadabra

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahim ? Traoreeee ! Ibrahim ? Traoreeee !

Reagovat
Basty

Ten Baník ze svého stínu nevyleze další rok co bude zase jen do počtu

Reagovat
ratusek

Hapal doufám už dnes do Ostravy cestovat nebude a zítřejší trénink povede někdo jiný. Předpokládám, že to vezme ten angličan

Reagovat
Prometheus

Majitel Brabec už sondoval situaci u Horejše,zda by případně měl zájem

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Jirka u té pentle

Reagovat
Sigma Olomouc

Pošlete sem pls někdo odkaz na ten Černého rozhovor o tom "faulu"?

Reagovat
Firkraag
Reagovat
Rizek

Pilař šlápl úplně bokem. Tohle je od Černého velký fail. Jeho první a snad i poslední.

Reagovat
mistr129

První jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Ten mýtus, ze všechna derby zvládl dokonale, pořád žije

Reagovat
mistr129

Tak derby mi ani tolik nevadila, ale byl to zrovna on, kdo nechal na hřišti Cedidlu po likvidaci Ewertona i Dočkala po tom kung-fu kopu

Reagovat
Bakary3

Tak to byl taky on?

Já rozhodčí nemám takovou kapacitu zas tak vnímat, ale TVL AHA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Liberec Místo aby měli 9 bodů tak mají 4 well done Lubošku

Reagovat
Martin9719

Pořád dokola, brejky, brejky, brejky. Kolikrát my můžeme ten zápas totálně rozhodnout.

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Schranz, Zafeiris, Oscar, Provod – Jurečka, van Buren, Lingr

Lavička: Mandous – Ousou, Wallem, Masopust, Tijani, Chytil, Ševčík, Hromada, Tomič, Kačaraba, Jurásek

Reagovat
KingMaster13

Zatím příjemná změna oproti loňské sezoně, že ta sestava je prozatím víceméně stálá

Reagovat
naheCZ

jen mám strach, jak to bude vypadat, až začneme nastupovat v pohárech

Reagovat
KingMaster13

Jo tam se bude muset, to je jasné ale loni se šíleně rotovalo ikdyž už tým nebyl v pohárech a nemuselo se

Reagovat
Pablos

Teď má co slibovat, že je ještě začátek ligy a že si zahrajou dost, navíc ty poháry, že dostane šanci někdo tam.... uvidíme až nebude co slíbit jak bude rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavicka stoji porad vic za hovno akorat Chytil s Juraskem

Reagovat
Pablos

Wallema si viděl kolikrát v akci pořádně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nikdy, ale jde mi o to, ze vetsina lavicky jsou bud hraci ktery jsou zdravotne v pici(Masopust, Sevcik) nebo prumeraci co kazdou sanci ukazujou ze na to nemaji (Kacaraba, Ousou, Tomic, Hromada jednou jo, pak zase ne, Tijani.....z toho ma Ostrava jeste ted prdel, kolik za nej dokazali dostat).

Reagovat
Pablos

Masopust je taky tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten mel aspon talent zazarit v pravou chvili

Reagovat
Pablos

To Zmrhal taky ...a přesto nikomu nevadilo, že šel

Reagovat
Prometheus

Evidentně fotbalu nerozumíš

Reagovat
meno

Vyhrála by proti 13 týmům z ligy s prstem v nose

Reagovat
John Obi Mikel

Bez překvapení, možná jsem trochu čekal, že se Chytil posune do základu

Reagovat
naheCZ

Čekám ho proti Dnipru. Tam by měl být vhodnější, jak Jurečka

Reagovat
Coutinho10

já ani ne...Trpišák to minule říkal, že na základ to ještě není z hlediska kondice

Reagovat
ACSeRw!n

Chytil musi bejt slusne frustrovanej.. ale Lingr se proste asi musi prodat co nejdriv

Reagovat
Pablos

No on Chytil prý nemá kondici na celej zápas ještě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nuno čomes

To je radost, když už je 3. kolo

Reagovat
Coutinho10

nicméně na návštěvu 17k to zatím nevidím

Reagovat
Martin9719

Se divíš v tom dešti? Hezky bylo snad jen na západě dnes.

Reagovat
Coutinho10

nakonec bylo ještě asi o 3 stovky víc jak minilr

Reagovat
Coutinho10

*minule

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jede

Reagovat
C-M@ster

by mohl ten Šebrle dát hattrick

Reagovat
C-M@ster

Orel...

Kéžby se Zlín držel a třeba překvapil... a hlavně ať zápas není o rozhodčím.

Reagovat
Greny

Já doufám že to zeserou i tam a pořádně chci vidět co se pak vybere za situace

Reagovat
Gelu28

Orel je jeden z nejhorší sudích co jsou v lize......a to že má konkurenci velkou... Za mně on má notičky skoro vždy...ale uvidíme dnes

Reagovat
Martin9719

Tak proč myslíš že ho vykopli z mezinárodní listiny. Já tvrdím že min. většina sudích co jsou momentálně v lize mají výkonnost max na divizi nebo ČFL. Ti co jsem znal a pískají momentálně tyhle soutěže by se mezi nimi v lize rozhodně neztratili.

Reagovat
John Obi Mikel

Málem tam byl

Reagovat
naheCZ

Oscar

Reagovat
Harley111

tvl ty klauni z O2 ani z opakovanýho záběru nevidí , že ho přislápl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny drn Provod vybral

Reagovat
Greny

No na kartonek to bylo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Tyč

Reagovat
naheCZ

Parádní střela, to měl být gól

Reagovat
Mass

Starej dobrej Provod ze sezony 20/21 se vrací.

Reagovat
Martin9719

To je to furt 0:0?

Reagovat
C-M@ster

Ano, aIe ZIín to nemuze ustát...

Reagovat
Martin9719

No tak to si snad nikdo nemohl myslet, že zrovna Zlín by Slavii venku o něco obral.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo tak proto se to tady snažíš "zakřiknout" stylem "tohle nemůžou udržet"

Reagovat
C-M@ster

Noo.. ten 1. góI tam dost visí ve vzduchu...

Reagovat
kilobyte

Slavia právě doma ztrácí jen s týmy co hrají o záchranu. Zlínu bych možná věřil nejvíce z celé ligy.

Reagovat
Martin9719

Prr, Karviná je zpět v lize.

Reagovat
Martin9719

Jinak ač přeju Vrbičovi jakýkoli úspěch tak pro mě je objektivně Zlín hlavní kandidát na sestup, resp. na poslední místo. Ale vzhledem k tomu že Pardubice nemají útok tak se tam nejspíš s Karvinou přidají.

Reagovat
kilobyte

Taky to vidím, že Zlín chytne černého Petra. I když Budějky by na tom mohli být taky bídně. Teď mají těžký los a pak se to dohání těžko. Navíc bych se nedivil, kdyby Koubek udělal nějakou bejkárnu. Něco podobného jako minulou sezónu Bartoněk s angažováním Haška na poslední zápasy.

Reagovat
Martin9719

Právě těm Budějovícím nepřeju sestup ani náhodou, protože ve dvou po sobě jdoucích zápasech ukázali jen mizernou obranu, jinak je jejich hra dopředu až skoro nadprůměrná na Fortuna ligu. Samozřejmě ale to s sebou přináší i ty důsledky debaklů.

Reagovat
kilobyte

Taky bych jim nepřál nic špatného, ale majitel je fakt kokot. Když se Budějovice vrátili do první ligy, tak na tom byli o dost lépe a jenom díky Koubkovi jdou dolů a dolů. Takže dokud tam bude, tak jim nebudu přát, aby se ho mohli zbavit.

Reagovat
Kiwi-21

České Budějovice bych nevynechal

Reagovat
C-M@ster

zeď o metr před

Reagovat
smazaný uživatel

travnikarska ceta

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíme dát

Reagovat
naheCZ

Ale to tam někdo musí trefit

Reagovat
Harley111

co to zase mele prej další velká šance , vždyt ještě nic neměli, tyč z 25 metrů jako šanci neberu

Reagovat
John Obi Mikel

Břevno

Reagovat
naheCZ

Už by to tam mohlo spadnout

Reagovat
DieFohlenBMG

Van Buren a Lingr v základu do takovýho zápasu, to zas netrefili

Reagovat
DieFohlenBMG

A kdo dal góly?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

za tohle žlutou a když Lingr přejel Didibu, tak to byl jen faul, bez dalšího napomenutí

Reagovat
veikko

Jak bez napomenutí? Však Orel napomenul Didibu, že se po té kose rozčílil.

Reagovat
pingla

jo, všiml jsem si toho

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
naheCZ

Buren vole

Reagovat
John Obi Mikel

Buren

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

To už není možný

Reagovat
John Obi Mikel

Co my nedáme Zase tyč

Reagovat
meno

Koukám, že jsme si zase rozchytali gólmana Nechceme to mít jednoduchý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zatím super, snad v 2. poločase rozhodnou z brejku

Reagovat
Harley111

Reagovat
dest1l

Dostál chytá skvěle, škoda těch neustálých laciných ztrát.

Reagovat
Losinho

0:1 tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Kdo mě hodně zaujal je Slončík. Snad všechno vyřešil nadstandardně fotbalově. 18 let. Tohle může být zajímavej hráč.

Reagovat
C-M@ster

výbornej

Reagovat
Greny

Proč se zde Slávisti tak nervuji ? Skončí to 1:0

Abych byl nasran já i můj tiket (mám je v hcp)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že jim Orel pískne penaltu? I když oni by potřebovali aspoň 3, aby z toho dali 1 gól.

Reagovat
Coutinho10

aha, proto jsme vyhráli teda jenom 2:1 a nervovali se do poslední vteřiny

Reagovat
Greny

OT : co je v třetí lize to Zlínsko? To jsou Otrokovice pak Kvítkovice a teď Zlínsko?

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
Gelu28

Ano

Reagovat
STR

Též jsem musel dlouho hledat, ale jejich webovky mají název viktoria Otrokovice

Reagovat
DieFohlenBMG

Taky mi chybí Stanciu, ale aspoň bude čerstvej na Dněpro

Reagovat
Komix

OT: Václav Hladký ve 32 letech chytá svůj 1. zápas v Champu. Po poločase zatim drží čistý konto na Sunderlandu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Hurá Lingr

Reagovat
Abbe Faria

asi nejnesympatictejsi hrac v lize momentalne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Jak si na to přišel?

Reagovat
Abbe Faria

koukam na to nemam ho rad proste,takovej zoldacek premotivovanej a zakernej... nedelejte z toho drama, hosi zapijim vyhru Bohemky

Reagovat
Mass

Přemotivovanej žoldák? Vždyť to ani nedává smysl.

Zákeřnej? Vždyť v kariéře nemá ani jednu červenou a to přišel z Karviný. Minulou sezonu jen dvě žlutý. Žoldák? Vždyť ve svym životě jen jednou přestoupil a pořád nenechá na Karvinou dopustit. Když tam hrála Slavia pohár, tak se ještě dvě hodiny ochotně fotil s každym fanouškem.

Jo je to spíš makač než technik, ale nijak výrazně nefauluje ani nesimuluje. To se s takovýma případama jako Chorý, Kuchta, Vašulín nebo Mosquera vůbec nedá srovnávat.

Reagovat
Abbe Faria

smysl to dava. chce si vykopat lepsi angazma, na ktery nema...umi akorat behat, napadat a provokovat. typickej kikan

Reagovat
Bakary3

brutální snůška nesmyslů

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

A je po zápase

Reagovat
Pablos

Proč ? Zlín vyrovná... jo sice pak dostanou 2 fíky od Chytila ještě, ale vyrovnaj

Reagovat
Gelu28

Po dnešku nejen Lischka ale i Simerský at jdou oba hrát MSFL za jejich B-týmy.....hrozný "ligový stopeři "

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

A Jurečka

Reagovat
naheCZ

Jurečka ten si tu formu fakt nepřenesl a dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to časuje na závěr sezóny, v prostřední skupině tam bude sypat gól za gólem.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pablos

Jurečka Vlček

Reagovat
Pablos

Jurečka Vlček

Reagovat
ratusek

Slavisti se předhání v tom, kdo spálí větší tutovku?

Reagovat
naheCZ

To je naše klasická herní disciplína

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Asi nějaká interní soutěž o právo nosit Teclíkovo číslo na dresu.

Reagovat
Mass

Jurečka snad byl na dovolený se Standou nebo co.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ne, byl na repre srazu

Reagovat
STR

Jurečka to bude přes ten hrát proti dnipru co nedá 3 tutovky a pak slavia prohraje 0:1 z 85. minuty

Reagovat
John Obi Mikel

Buren

Provod a Vlček

Reagovat
smetos

Dostal tam mel byt

Reagovat
smetos

Dostal tam mel byt

Reagovat
ratusek

pokaždý když si jdu dolít pivo, tak dá Slavia gol. Slavisti není zač

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Tak pij rychleji, ať tam ještě něco přidáme

Reagovat
Spalovač šancí

Nechceš to trochu zrychlit?

Reagovat
kilobyte

Alkohol je zhouba. Už nechlastej.

Reagovat
ratusek

neviděl jsem ani jeden gol, to je dostatečný trest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

jak se chtěl pochlubit, že má pivo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Chlastej

Reagovat
ratusek

ne, dva vám stačí

Reagovat
KingMaster13

Ještě jedno ať jdeme na první místo

Reagovat
kilobyte

Běž si nalít dvakrát slivovici a on je ten humor přejde.

Reagovat
ratusek

tak tenhle jsem zrovna viděl

Reagovat
kilobyte

Tak přestaň chlastat a čum pořádně dál.

Reagovat
KingMaster13

Běž si ještě dát A pokud budeš pít i proti Dnipropetrovsku tak ti klidně koupím basu

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
Komix

Kolář wtf

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář nespi tam

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarovinu uz mame za sebou, tak ted by uz mel byt klid

Reagovat
andrew96

To je fakt blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

"impakt"

Reagovat
John Obi Mikel

"Když budu používat cizí slovíčka, budu znít chytře"

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Není nad to, používat cizí termity, když sem suverén.

Reagovat
John Obi Mikel

*suterén

Reagovat
Pablos

tak je to rekulérně

Reagovat
John Obi Mikel

Rekulérně působí jak edukovaný suterén

Reagovat
Mass

Reagovat
wwwx

Koukám, v brance je čaroděj, ale zeťák to není. A druhej čaroděj je ten borec, co vyčaroval 17 500 diváků z poloprázdnejch tribun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni takhle fixlujou s návštěvama dlouhodobě, aby vedle Sparty nevypadali trapně i v tomhle ohledu. Reálně tam bylo tak 12-13k.

Reagovat
Mass

Kolik tady na ef máš těch masturbačních účtů?

Reagovat
PhilipS

Zafeiris je boží. To je naprostej omyl, že se dostal do Český ligy

Reagovat
DieFohlenBMG

Já si myslím, že to má naopak dobře promyšlený, proč šel zrovna do Slavie.

Reagovat
naheCZ

Místo 6:0 z toho bude ještě drama

Reagovat
Mass

Haluz, no to se stane. Ale těch neproměných šancí bylo vážně dost.

Reagovat
naheCZ

Jo, takový zápas vždy přijde. Jako hlavně, že z toho jsou 3 body.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co všechno neproměníme

Reagovat
John Obi Mikel

To byl roh

Reagovat
meno

Dostál do repre!

Reagovat
kilobyte

Ale v sestavě kola EF bude Macík, protože nedostal góla.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vlček taky, vždycky tam dávají stopery, kteří dali gól.

Reagovat
pingla

když nevystřelíš za 90 minut na branku, přesto dáš gól a další si málem střelí brankář soupeře do vlastní

Reagovat
KingMaster13

Ty vole hlavně je držte co nejdál od brány, dnes jim tam spadne i nějakej random nákop z 60 metrů

Reagovat
Selänne

Tijany

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten Tijani je hroznej

Zbytečně zkomplikovanej zápas.

Reagovat
delfin

Tomič ne? To on tam dával za sebe přihrávku na gól.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tyhlety Zlíny, Brna, Karviný, Budějovice jsou prostě zlo

Reagovat
wyqinac

Ten Dostál je magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele