FORTUNA:LIGA - preview 27. kola: Plzeň bojuje o Ligu mistrů

15.04.2023, 09:13, aktualizováno 16.04.2023, 09:14
Previews

Plzeň i přes špatné jaro zůstává ve hře o Ligu mistrů, před týdnem konečně vyhrála a potvrdit to hodlá na půdě oblíbeného soupeře z Ostravy. Bohemians budou své pohárové plány nadále kout proti Mladé Boleslavi, Pardubicím by se hodila minimálně remíza z Brna.

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice

neděle 16:00

Hradci Králové se nedařilo a rychle se přibližovala skupina o záchranu, minulé kolo ovšem přineslo důležitou výhru a to aktuální by mohlo představovat definitivní zlom. Votroci hostí České Budějovice.

Východočeši uspěli v Brně a na jedenáctou pozici mají k dobru pět bodů, střed tabulky tak mohou mít jistý již po tomto kole, navíc dostanou možnost znovu zaútočit na skupinu o titul, na šestou Olomouc ztrácejí jen tři body.

"S Budějovicemi jsme se v sezoně už dvakrát potkali, naposledy jsme s nimi prohráli v poháru, ale to byly jiné sestavy. Soupeř je ohrožený (sestupem) a na zápas s námi se velmi soustředí. Utkání ubývají a jim body nepřibývají, takže nemohou nic vypustit. Venkovní zápasy nehrají špatně, jejich hra má tvář. My se na to chceme připravit a konečně prolomit šestizápasovou šňůru porážek doma," řekl asistent trenéra Stanislav Hejkal.

České Budějovice zažívají trochu jiný příběh. Na jaře už to vypadalo, že rychle opustí spodní šestku, místo toho ale přišly debakly od Zlína a Teplic a znovuzačlenění do boje o záchranu. Navíc se rozplynul sen o finále v poháru, o to se postarala Sparta.

"Do zápasu jdeme napravit naše poslední zaváhání doma proti Teplicím a jako vždy máme cíl zvítězit. Musíme se zlepšit a být nebezpečnější. Situací dopředu na náš vkus je málo, pořád na tom děláme. Věříme, že se to projeví už v tomhle zápase. Pohárový zápas s Hradcem byl něco jiného, teď hrajeme venku, kde nám to na jaře výsledkově ještě nevyšlo. Ale věříme, že uspějeme," nechal se slyšet jeden z dvojice trenérů Marek Nikl.

České Budějovice venku nevyhrály sedmkrát za sebou a k přerušení série by nemuseli pomáhat Zajíc s Čoličem, jejich starty jsou nejisté. Na domácí scéně nenastoupí distancovaný Klíma a zranění Čihák, Gabriel a Ševčík, kvůli nemoci se na lavičce podruhé za sebou neobjeví trenér Miroslav Koubek.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Čech, Kodeš, Smrž - Harazim, Rada, Pudhorocký, Ryneš - Kubala - Matěj Koubek, Vašulín.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Havel, Králik, Skovajsa - Adediran, Čermák, Hora, Hellebrand, Potočný - Škoda.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.76 - 4.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Zbrojovka Brno - FK Pardubice

neděle 16:00

V Brně se po nekončící sérii špatných výsledků rozhodli ke změně na trenérské sesli. Nový lodivod Martin Hašek si premiéru v Králově Poli odbude proti Pardubicím. Obě mužstva bojují o záchranu, hůř však na tom přece jen jsou Východočeši, kteří uzavírají celé ligové pořadí.

Moravané na jaře zvítězili pouze jednou, aktuálně dokonce třikrát za sebou prohráli. To má změnit nový kouč. "Ze dne na den těžko něco naběháte a nezměníte významně organizaci hry, i když něco samozřejmě i tady udělat lze. Nejdůležitější ale je nastavit hlavy, aby hráči nebyli svázaní jarní historií a hráli maximum toho, co umějí, na co jsou fyzicky připravení a třeba to, co předváděli na podzim," řekl Hašek po svém příchodu do Brna.

Pardubice získaly po zimní pauze víc bodů než Zbrojovka. Přesto se jim pořád nedaří se odlepit od dna tabulky. "Musíme zkvalitnit posledních 30 metrů hřiště a více se tlačit do zakončení. Chce to více hráčů ve vápně a samozřejmě i více centrovaných míčů," nabádá trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Do Brna se na straně Pardubic nevydají středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem a útočník David Huf. Domácí evidují na marodce zadáka Lukáše Endla a středopolaře Filipa Součka. Hrát nebude ani záložník Jiří Texl, který si musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Matejov, Tijani, Šural, Granečný - Musa Alli, Blecha, Ševčík, Nečas, Falta - Řezníček

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Kostka, Janošek, Hlavatý, Helešic - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.71 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav

neděle 16:00

Bohemians 1905 jsou příjemným překvapením sezony a v jejím zbytku budou útočit na pohárové příčky. V neděli odpoledne hostí Mladou Boleslav a jednat by se mohlo o velice atraktivní duel, napovídají tomu výsledky posledních vzájemných zápasů.

Mladá Boleslav v říjnu svého soupeře přestřílela 4:3 a utkání potvrdilo, že mezi těmito soupeři branky zkrátka padají - v posledních devíti duelech jich hráči nasázeli celkem 36.

Klokani zažívají povedené jaro a nebyli daleko ani od postupu do finále MOL Cupu, proti Slavii do poslední chvíle drželi náskok a nakonec padli po prodloužení. Remízou skončilo i jejich vystoupení v Olomouci.

"Bod v Olomouci je pro nás zisk. Musíme být pokorní, vyhráli jsme předtím čtyři kola po sobě. Nemůžeme si myslet, že budeme vyučovat celou republiku a vyhrávat zápas za zápasem. Máme bodový polštář do závěrečných kol. V kombinaci s výhrou nad Slováckem máme ze dvou zápasů s přímými konkurenty o první šestku čtyři body. Boleslav po ní taky ještě pokukuje, čili čekám další urputnou bitvu," tuší trenér Jaroslav Veselý.

Mladá Boleslav naopak zažívá rozporuplný ročník, přestože naposledy obrala Slavii. I tak má naději na skupinu o titul, manko na šestou Olomouc činí pět bodů.

"Bohemka má vyvážený tým, velmi dobře vedený současnými trenéry a bouřlivě podporovaný věrnými fanoušky doma i venku. Momentálně sní o Evropě, a proto nás čeká velmi těžký zápas. Respektuji sílu Bohemky. Pokud proti ní chceme uspět, musíme herně i nasazením navázat na předchozí domácí zápasy proti Plzni a Slavii," nabádá svůj tým trenér Pavel Hofrych.

Domácí se musejí obejít bez vykartovaného Berana, zraněných Morávka, Petráka a Shejbala a vedle toho není jisté, zda budou k dispozici Puškáč a Čermák. Mladá Boleslav je na tom v tomto ohledu podstatně lépe, mimo hru jsou jenom Vaníček a Vojta.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Kadlec, Křapka, Hůlka - Köstl, Jánoš, Jindřišek, Kovařík - Hála, Matoušek - Drchal.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Suchomel, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra - Jawo.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.59 - 3.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň

neděle 19:00

Plzeň se před týdnem konečně dočkala výhry a tu hodlá potvrdit v dohrávce kola na půdě Baníku Ostrava. Západočeši mohou stále pomýšlet na obhajobu titulu, domácí mají zcela jiné starosti.

Viktorii jaro nevychází, od začátku března nevyhrála čtyřikrát za sebou a její manko na vedoucí pozici postupně narostlo na sedm bodů. O to větší úlevu přinesl souboj s Jabloncem a obrat, který režíroval Matěj Vydra. Ostrava pro Plzeň představuje ze statistického hlediska ideálního soupeře - na půdě Baníku neprohrála 12x za sebou, minimálně bod brala z posledních 27 vzájemných duelů.

"Baník je těžký soupeř, potvrdil to výhrou na Slovácku. Víme, jak těžko se v Uherském Hradišti hraje, a oni to zvládli. Dá se očekávat velmi nepříjemný tým. Na druhou stranu my jsme doma zvládli zápas s Jabloncem, takže na něj určitě chceme herně i výsledkově navázat. Bylo to povzbuzení pro všechny, ukázala se síla kolektivu. Jedna vlašťovka ale jaro nedělá a z týmu je cítit odhodlání uspět i v Ostravě," prohlásil asistent trenéra Marek Bakoš.

Baník na tom je ve druhé polovině sezony ještě hůře a dokonce se propadl k sestupovému pásmu. Hodně by mu měl pomoci zápas na půdě Slovácka a v něm překvapivá výhra 1:0.

"V mentální přípravě je minulé vítězství na Slovácku důležitý faktor. Bude ale hrozně důležité to potvrdit v domácím prostředí. Musíme se odrazit od našeho vlastního výkonu, zase hrát poctivě dozadu, dobře bránit, neudělat chybu. Minulá kola nám ukázala, že se s Plzní dá hrát. Jiné týmy s ní bodovaly a mohl by to být návod i pro nás. Věřím, že se nám to taky povede," nechal se slyšet kritizovaný trenér Pavel Hapal.

Domácím určitě nepomůže vykartovaný Cadu, zdravotní problémy pak léčí trojice Frydrych, Takács, Tetour. Kompletní nebude ani Plzeň - otazník se vznáší nad startem Klimenta, na marodce se nachází Řezník a společnost mu čerstvě dělá Pernica, ten byl se zraněným kolenem na operaci a v letošní sezoně si už nezahraje.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Buchta, Šín, Kaloč, Klíma, Plavšič - Tijani.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Kalvach, Bucha - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Vydra.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.87 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FC Trinity Zlín - Sigma Olomouc

sobota 16:00

Po prohře na Slavii a remíze s Bohemians chce Olomouc poprvé od reprezentační přestávky naplno bodovat. Pokusí se o to ve Zlíně, jenž před dvěma týdny opustil poslední místo, stále ovšem hraje o udržení v nejvyšší soutěži.

Olomoucká Sigma by se ráda probojovala do evropských pohárů, aktuálně je ovšem v tabulce až šestá. Musí tedy zabrat. "Budeme chtít ve Zlíně vyhrát. Cítím, že tým je nastavený tak, že nic jiného než výhru nebereme. Doma s Bohemkou jsme nevyhráli, i když jsme na to měli, to byla škoda. Pokud chceme atakovat čtyřku, tak výhru potřebujeme," potvrdil asistent hlavního trenéra Hanáků Milan Kerbr.

Zlín zkraje dubna rozdrtil oslabené České Budějovice, poté ovšem vyšel naprázdno v Liberci. Nadále tak hledá konstantní formu, díky níž by se mohl vyhnout sestupu do druhé ligy. "Pořád je to nahoru a dolů. Máme podařený zápas, vysoko vyhrajeme, a když to máme potvrdit, tak selžeme. I tak ale pořád věřím, že se zachráníme a že mužstvo rozhodující zápasy odehraje stejně jako s Českými Budějovicemi, kdy ukázalo, že na to má. Chyby, které jsme udělali v Liberci, mě ale moc do klidu nedostaly," řekl kouč "Ševců" Pavel Vrba.

Proti Olomouci bude Zlín nadále postrádat disciplinárně potrestaného Martina Filla, zranění zase do hry nepustí Antonína Fantiše. Na marodce Sigmy figurují stopeři Vít Beneš s někdejším hráčem Ševců Lukášem Vraštilem, záložníci Jan Fortelný s Jiřím Spáčilem a Jakubem Matouškem a útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Čanturišvili - Vukadinovič, Hlinka, Hrubý, Dramé - Kozák, Balaj

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Greššák, Sláma - Ventúra, Pospíšil - Navrátil, Breite, Vodháněl - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.60 - 2.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Teplice - 1. FC Slovácko

sobota 16:00
Slovácku se v dubnu zatím moc nedaří. Ze tří zápasů získalo jediný bod a v souboji o pohárovou Evropu nestíhá rozjetým Bohemians. O zlom se Moravané pokusí v Teplicích. Tamní "Skláří" ovšem v současnosti píší jiný příběh. Pod novým koučem se zvedli, vzdalují se dnu tabulky a vylepšují si tak svou pozici před závěrem ročníku.

Zatímco nezdar na hřišti Bohemky a remízu v Jablonci ještě šlo Slovácku odpustit, nečekanou domácí porážku od Baníku, jenž se přitom trápí, už příznivci klubu z Uherského Hradiště těžko skousávali. "Všichni cítíme, že nám poslední zápasy výsledkově nevyšly. Kabina je ale dobře nastavená, není nijak zlomená. Mužstvo je zdravě naštvané, špatnou sérii chceme zlomit," řekl asistent hlavního kouče Moravanů Jan Baránek.

V Teplicích to ovšem Slovácko nebude mít jednoduché. Tamní "Skláři" totiž v dubnu přemohli "Votroky" z Hradce Králové i budějovické "Dynamo" a utíkají co nejdál od dvou nejhorších týmů soutěže ze Zlína a Pardubic. "Do každého zápasu jdeme s nějakou představou a taktickým záměrem, zatím se nám vše daří plnit. Jsme schopni hrát kompaktně, organizovaně, čekáme na chyby soupeře. A v Budějovicích byly i první náznaky toho, že jsme sami schopni dostat se díky fotbalovosti do zakončení," pochvaluje si trenér Severočechů Zdenko Frťala, jenž před několika týdny nahradil odvolaného Jiřího Jarošíka.

Proti Slovácku se na straně domácích nepředstaví pouze zraněný obránce Jan Knapík, což je velká změna oproti nedávnému stavu, kdy Teplicím běžně scházelo hned několik členů kádru. Moravanům zase bude chybět záložník Michal Kohút, nejisté jsou pak starty obránce Michala Kadlece a středopolaře Vlastimila Daníčka.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Mičevič, Chaloupek - Vondrášek, Trubač, Kučera, Jukl, Hybš - Gning, Vachoušek

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Břečka, Kalabiška - Sinjavskij, Havlík, Daníček, Kim, Petržela - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.32 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Jablonec - Slovan Liberec

sobota 16:00

Už po šedesáté na sebe narazí dva regionální rivalové: Jablonec a liberecký Slovan. Oba týmy se pohybují ve středu tabulky nejvyšší soutěže, stále ovšem mohou sklouznout do nadstavbové skupiny o udržení. Stejně jako v souboji mezi pražskými S půjde v sobotu o hodně také v severočeském derby.

V Jablonci už se pomalu smiřovali s tím, že je tuhý boj o udržení v lize nemine. Na konci února se ovšem zelenobílí dostali do formy, čtyřikrát zvítězili a utekli týmům pod sebou. Nic na tom nezměnila ani týden stará porážka v Plzni, byť i zde Jablonečtí sahali po nečekaném bodovém zisku.

Do souboje s Libercem vstoupí Jablonec jako osmý nejlepší celek soutěže. "Obě dvě mužstva půjdou do utkání s tím, že chtějí uspět. Ve hře jsou tři body, které jsou dnes velmi důležité, protože ligová tabulka je ohromně vyrovnaná," prohlásil trenér zelenobílých David Horejš, který dlouhodobě postrádá levého beka Jana Kroba a trio marodících středopolařů Davida Housku, Miloše Kratochvíla a Tomáše Malínského.

Domácí Liberec naopak nemá příliš plodné jaro. V minulém kole sice přemohl Zlín, což však byla teprve druhá výhra Slovanu v kalendářním roce 2023. Jinak se mužstvo z úpatí Ještědu spíše trápí a v tabulce sídlí až na desáté příčce, tedy dvě pozice za rivaly z Jablonce.

V derby chtějí Liberečtí navázat na skalp zlínských "Ševců". "Přeji si, abychom byli úspěšní. Po delší době jsme o víkendu zvítězili a chtěli bychom to potvrdit. Tím spíš, že je to derby. Víme, že pro fanoušky v celém regionu se jedná o sledovaný zápas. Budeme chtít těm libereckým udělat radost a zvítězit," řekl kouč Slovanu Luboš Kozel. Ten na marodce dál eviduje obránce Theodora Gebre Selassieho s Janem Mikulou a záložníka Denise Višinského. Nejistý je start stopera Filipa Prebsla i křídelníka Karola Mészárose. Po karetním trestu by se naopak do sestavy mohl vrátit levý bek Dominik Preisler.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Hübschman - Šulc, Považanec, Jovovič, Polidar - Sejk, Chramosta

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Pourzitidis - Ndefe, Červ, Doumbia, Preisler - Ghali, Rondič - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.60 - 3.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - Slavia Praha

sobota 19:00

Po opravdu dlouhé době bojují obě pražská S proti sobě o ligový trůn. Sobotní derby tak má veškeré předpoklady pro to stát se památným. Uspěje v něm domácí Sparta, která se v neděli vyškrábala na první místo ligové tabulky, nebo Slavia hodlající navázat na výsledek z posledního vzájemného měření sil?

Tohle tu skutečně dlouho nebylo. Naposledy před necelými 15 lety. Poté Slavia řešila finanční potíže a na přední příčky v tuzemské soutěži hleděla z uctivé vzdálenosti. Když se sešívaní vrátili na vrchol, ustoupila pro změnu Sparta. Na levém břehu Vltavy se dlouho řešil směr, jakým by se Letenští měli ubírat. Ten nalezli až nyní díky dánskému trenérskému štábu, jenž vede na podzim zavrhovaný, nyní už ale oslavovaný Brian Priske.

A právě Sparta půjde do možného šlágru celé sezony v lepším rozpoložení. "Jsme ve velké pohodě. Poslední zápasy se zvládly, vyhrávalo se a střílelo se hodně gólů. Teď je to o tom, abychom v tom pokračovali," potvrdil středopolař Letenských Lukáš Sadílek. Jeho slovům se nelze divit. Priskeho mužstvo na jaře neprohrálo jediný zápas, body ztratilo pouze v lednu při remíze v Olomouci a díky devět utkání trvající vítězné šňůře smazalo manko na čelo, které se přitom po podzimní části ročníku jevilo jako nedostižné.

Zkraje kalendářního roku 2023 se totiž zdálo, že o titul se porvou Slavie s plzeňskou Viktorií. Jenže Západočechům se v poslední době moc nedaří a nyní s nimi málokdo počítá. Slávisté jsou na tom lépe, ani jim ale není úplně do zpěvu. Sešívané sráží především výsledky z hřišť soupeřů. Zatímco doma ve vršovickém Edenu dominují, mimo svůj stadion získali všechny tři body naposledy na začátku února v Pardubicích. Poté je postupně obraly Teplice, České Budějovice, Liberec a naposledy před týdnem i Mladá Boleslav.

I tak se ale Vršovičtí na derby velmi těší. "Pro všechny je to zajímavý zápas, pro nás, pro veřejnost, pro fanoušky. Každý chce vidět velké zápasy, že jde liga do finále je dobře pro týmy. Mám nejradši, když rozhoduje vzájemné utkání těch nejlepších. Že se potkáme třikrát a jednou z toho v souboji o trofej je jedině dobře," uvedl trenér Slavie Jindřich Trpišovský, jenž v pátek s klubem podepsal novou smlouvu.

Nejraději by sešívaní spustili v sobotu podobný koncert jako v říjnu, kdy nenáviděného rivala vyzvali v Edenu. Tehdy Sparta nakonec schytala čtyřgólový debakl. Podobná kanonáda se nicméně nyní neočekává. I kvůli tomu, že hostům bude na Letné scházet klíčový křídelník Peter Olayinka, jemuž dál trvá disciplinární trest za nesportovní chování při zápase v Liberci. V roli ofenzivního lídra by jej nicméně mohl zastoupit Christos Zafeiris, jenž se dostal do výborné formy.

Sparta zase bude spoléhat především na svůj ofenzivní trojzubec ve složení Lukáš Haraslín, Jan Kuchta a Tomáš Čvančara. Poslední jmenovaný sice v neděli neunesl své stažení ze hřiště, celý incident se ovšem po omluvě rychle vyřešil.

Letenské navíc netrápí moc absencí. Mimo hru zůstávají obránci Ondřej Čelůstka s Janem Mejdrem a křídelník Jakub Pešek, nejistý je pak start forvarda Martina Minčeva. I bez těchto hráčů se ale základní sestava Sparty v posledních týdnech ustálila a vzhledem k uspokojivým výsledkům nemá Priske důvod cokoliv měnit.

Na straně Slavie není situace tak přehledná. "Hodně hráčů zasáhla viróza. Někteří se postupně vrací, někteří naopak odpadli. Budeme vycházet z aktuálního stavu hráčů," prozradil Trpišovský. Jistá je tak pouze již zmíněná absence Olayinky a zadáka Jana Bořila. Podle Deníku Sport se pak vznáší otazník nad starty hned jedenácti fotbalistů.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Oscar - Douděra, Zafeiris, Ševčík, Schranz - Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.41 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
26
18
6
2
61 : 23
60
2
Slavia Praha
26
18
4
4
72 : 21
58
3
Viktoria Plzeň
26
16
5
5
48 : 24
53
4
Bohemians Praha 1905
26
12
6
8
44 : 41
42
5
1. FC Slovácko
26
11
6
9
30 : 33
39
6
Sigma Olomouc
26
9
10
7
40 : 32
37
7
FC Hradec Králové
26
10
4
12
30 : 35
34
8
FK Jablonec
26
9
6
11
41 : 45
33
9
FK Mladá Boleslav
26
8
8
10
36 : 36
32
10
Slovan Liberec
26
8
7
11
32 : 37
31
11
Baník Ostrava
26
7
8
11
37 : 37
29
12
Dynamo České Budějovice
26
8
4
14
25 : 49
28
13
Zbrojovka Brno
26
7
6
13
36 : 50
27
14
FK Teplice
26
7
6
13
33 : 57
27
15
FC Trinity Zlín
26
4
10
12
32 : 48
22
16
FK Pardubice
26
6
4
16
23 : 52
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (644)

Přidat komentář
ACSeRw!n

ACS 5:0 SKS, cokoliv jinyho bude velky zklamani.. kazdopadne neni nic lepsiho, nez zacit den flaskou vodky a palenim SKS artefaktu

Reagovat
Losinho

Na tipu je ta vodka dost znát.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty SKS artefakty jsi získal jak? Koupil jsi je? Tiskneš to doma na 3D tiskárně? Já nic na pálení nemám a SKS artefakt by se k nám domů nedostal ani s návštěvou

Reagovat
ACSeRw!n

koupil sem v Tescu balicek karet a byl tam Sevcik, takze na hranici s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl jsi s tím počkat na zápas. Jestli nastoupí, viděli bychom pěkné woo-doo a Ševčíka s popálninama.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Kiwi-21

1:3 vyhraje Slavia

Góly budou padat po chybách v rozehrávce Sparty

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

Ať je to jak chce teď musíš sám uznat že jsem měl blíže k pravdě jak ty a za remízu můžete být rádi

Ale jak jsem Spartu nerespoktoval tak dnes i za mě respekt mají ale pořád jim nevěřím a zápas na Slovácku hodně ukáže

Reagovat
KnoxXx

Vacino sa prave demaskoval

Reagovat
Kiwi-21

Jej jen to ne

My stačilo jak z Podroužkem dělají z Messiho skoro pruměráka pokud ne méně atd

Reagovat
Kiss Me Polka!

to jako fakt? odkaz pls at se muzu nastvat a napsato o nich, ze jsou retardovani kokoti

Reagovat
Kiwi-21

V kudy běží zajíc poslední 2 díly

Reagovat
Bakary3

Na tohle derby se těším, vzhledem k tomu, co se děje celý týden, to bude asi neskutečná show, ať to dopadne jakkoliv

Reagovat
Pablos

To já jako nezaujatej (i když v tomhle derby přeji radši spíš Spartě) očekávám spíš cirkus, že se i dobře zasměju, než že bych ocenil fotbal... no jsem zvědav jaké to zase bude derby

Reagovat
$dolar$

Jsem myslel, že jsi Sparťan.

Reagovat
Pablos

nejsem... jen z nostalgie ještě z dob LM když jsem jim fandil, tak jim občas přeju... teď třeba jim přeju, aby po těch letech udělali titul... ale jinak nemám problém přát i Vám či Slávii (pokud hrajete dobrej fotbal).

Reagovat
Pablos

zatím u mě asi vede (i když né derby) Slavia - Plzeň jak se tam krásně vykartovávali ...laťka je vysoko

Reagovat
$dolar$

Jako člověk, kterej si přeje remizu, tak hlavně doufám ve spoustu excesu, že si dají do huby, nějaký červený, kosy, tvrdý zákroky, zranění, krev, nadávky apod. Hlavně pořádně vyhroceny emoce

Reagovat
Pablos

remízu bych taky bral... ať máte šanci ještě dramatizovat, ať v nadstavbě ještě prdel

Reagovat
Bakary3

Muže být

Reagovat
mistr129

prdel to bude, jen se obávám že pro nezaujatého diváka, pro nás moc ne

Reagovat
Bakary3

Snad nebude tak zle

Reagovat
Imos

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:

Vliegen - Plechatý, Prebsl, Pourzitidis - Ndefe, Červ, Doumbia, Preisler - Ghali, Rondič - Olatunji

Tupta podle mě bude určitě v základu a klidně bych zkusil v základu Fukalu a Preislera dal až v druhý půli případně, Prebsl není 100 % jistý že bude

Reagovat
Nieuwendyk

Jabka dnes za 1, dárek Peltovi do báně.

Reagovat
Imos

nakonec dobrej fotbal

Reagovat
Losinho

0:3 Tecl, Tecl, Tecl

Reagovat
Pablos

tak tady byla jedna flaška vodky a LSD k tomu ?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Tomu se ta nemoc určitě raději na míle vyhnula, takže musíme doufat že bude mít zrovna ten jeden jarní zápas, kdy mu tam padne vše

Reagovat
kilobyte

Já bych se nedivil, kdyby to přitáhnul on.

Reagovat
KingMaster13

Ten má auru, že na něj nic nevleze

Reagovat
Salfovic

Je to přenašeč/likvidátor konkurence.

Reagovat
wyqinac

na tom treninku vcera byl no

Reagovat
ACSeRw!n

trumfnul si me

Reagovat
mistr129

a od té doby si pod Trpišem nekopne

Reagovat
KingMaster13

Tím by se kruh hezky uzavřel

Reagovat
kilobyte

Takhle si zkazit slušnou kariéru defenzivního útočníka.

Reagovat
KingMaster13

Tak mohl by se jednou pro nás obětovat, když mu 5 let přichází plat za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím komunitu Eurofotbalu. Blíží se zápas roku, tak jak to vidíte? Za mě jasná Sparta, tipuju 2:0. Mimochodem kde budete sledovat? Ja doma v pokoji, zaplacena O2 je, můžeme to rozjet. Všem kdo jdou do hospůdky přeji hezký splávek.

Reagovat
Pablos

Já jdu vsadit Sparta dva góly už do půle ...nevim proč, ale něják tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nieuwendyk

Nejvíc gólů dáváme prej 16.-28. minuta, říkali kucí z Footcastu. Takže jo!

Reagovat
Kepy_FCB

Zápas roku? A v nadstavbě další zápas roku?

Reagovat
Puskas

Rok zápasů roku.

Reagovat
mistr129

pro dnešní výhru Slavie a dalších 5 výher Vítkovic

Reagovat
braveheart

Vítky to dneska dají

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

tak znovu remíza a prodloužení. Dneska se místní dostanou domů až tak kolem 22.hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má tak široký kádr, že pár schvácených virózou ze základní sestavy může naopak nakopnout ty, co na svoji šanci obvykle musí čekat. Navíc Trpiš sestavou rád točí, takže ta dnešní bude vlastně Trpišovsky normální.

Reagovat
mrtvej ofsajd

S kostry tymu budou chybet pravděpodobně Zafeiros, Sevcik, Doudera, D. Jurasek. To proste nejsou moc vyhlídky. (Pokud z nich někdo bude, tak je to z postele rovnou na hřiště).

Reagovat
Martin9719

No někdo jako Jurásek který sedí na otevřeným tréninku na střídačce asi nepotřebuje postel.

Reagovat
kilobyte

Beztak si pak potají potrénovali a nakonec nebude chybět nikdo.

Reagovat
Martin9719

Celý je to jedno velký Trvdíkovo drámo, jen otázka zda to bude komedie nebo tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

V preview je použit obrat "nenáviděný rival". Já nějak nenávidět neumím a už určitě ne dlouhodobě. Jak to máte s tou "nenávistí" vy - řekněme na stupnici 1-10 (1 je lhostejnost ,10 radši bych umřel než)?

4

Reagovat
ACSeRw!n

Slavie 8, Rusko 9

Reagovat
Pinturicchio

A 10?

Reagovat
Kepy_FCB

Peltonec

Reagovat
ACSeRw!n

zatim nic, to si jeste setrim

Reagovat
letitfly

Tchyně

Reagovat
Nuno čomes

Juventus

Reagovat
Pablos

Šilhavý 5

Reagovat
eder

Nenávist je rozhodně nemístné a přehnané slovo. Koneckonců já bych Spartě nic špatného nepřál, nanejvýš snad aby všichni pochcípali v ukrutných bolestech...

Reagovat
Nieuwendyk

Joo, to s nenávistí nemá nic společného, vůbec, tvůj vztah ke Spartě je takový, no, přinejhorším ambivalentní

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Tomu říkám zdravé hecování. Vlastně nám nepřeješ nic jiného, než tu virózu co stihla Slávii.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jiri strach 10

honza dedek 9

tvrdik 8

jagr 7

zlin 4

Reagovat
Salfovic

10 vs 10, doufám, že se na ně po úvodním hvizdu zřítí zrezavělá Letná.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
oli9

Rusko 10

Influenceri 8

United 3

Reagovat
ratusek

Influencerům bych dal 10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lichna.

Reagovat
fabec1222

10 nové EF

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Čenda

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Až ti začnou sousedi dělat celoročně bordel, tak nenávidět začneš. Neboj, život tě naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel dělám já "Musíš tomu štěstíčku naproti" jak říká klasik.

Reagovat
AjaxFans

To by bylo na ban

Reagovat
AjaxFans

Ale Fiala 10

Reagovat
Pinturicchio

Jinak teda

10 ukurveny Putin / Rusko

9 pojebanec Babiš a celá ta jeho sebranka

8 Zeman

7 Inter

Reagovat
Nieuwendyk

10 Rusko, komunistí, 8-9 Slavia, ManU, Chelsea, 7 další věci co mě a nejen mě serou. Ale ta nenávist by měla bejt taková ta sportovní. I když Masopusta bych asi autem přejel no, kdybych mohl

Reagovat
eder

Chudák Masopust...

Reagovat
oli9

Za Rusko

Reagovat
Pinturicchio

FINISH THEM!

! ! ! ACS ! ! !

Reagovat
Bakary3

Na to, že jsi tu roky, tak tě snad poprvý vidím psát ke Spartě

Reagovat
Pinturicchio

Jj, nějaký pátek už to je. Ale teď se daří, tak je pravý čas "na návrat".

Reagovat
Bakary3

Nic ve zlým, ale tak mi to přišlo, no

Reagovat
Pinturicchio

Ne, však v pohodě, je to tak:).

Reagovat
mistr129

ještě bych před zápasem a nástupem emocí chtěl poděkovat všem twittterovým sparťanům, že svými potoky slz napomohli podmáčenému trávníků a odložení našeho pralesního zápasu, díky nim stihnu derby

Reagovat
Salfovic

Kvůli čemu by měli brečet ?

Reagovat
kilobyte

Protože se Slavie snažila vybrečet prominutí trestu pro Olayinku a teď jedou mindgames, že do derby nebudou mít skoro s kým nastoupit.

Reagovat
Pablos

On něják narážel na tu Příbram... ale něják absolutně nechápu souvislost.

Reagovat
Pablos

ale to je spíš blbost... ale zase o jiném zápasu odloženém kvůli podmáčenému terénu nevím

Reagovat
Bakary3

Mluvil o pralesním zápasu, tedy někde na nižší úrovni

Reagovat
oli9

V momentální forme a rozpoložení kdy všichni čekáme, že je Sparta smazne čekám nudnou remízu 1:1

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Už jste nervózní?

Reagovat
smazaný uživatel

No, pomalu to jde nahoru

Reagovat
Pablos

z té sázky ano... to jsem měl asi moc růžový brejle

Reagovat
ACSeRw!n

Fraktal plnej az po strop.. spousta lidi na ulici, choraly.. a to sou tri hodiny pred zapasem. dneska to bude velky

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou Slávisti na Letnou z Edenu v průvodu?

Reagovat
Cotton

Myslím, že jdou z Můstku, pak přes řeku a přes tunel na Letnou.

Reagovat
meno

Slovaňáci, co zatím říkáte na Olatunjiho?

Reagovat
Imos

je dost dobrej, rychlej, umí s balonem, uhraje dost těžkých situací, umí vystřelit

Reagovat
ACSeRw!n

to zni jako hrac minimalne pro Bayern

Reagovat
Imos

Serwine notak, ještě můžu říct že je vysokej, umí hrát hlavou a vrací se bránit poctivě

Reagovat
Martin9719

Když teď vidím Zlín tak si myslím že Vacíno konečně někoho bude moct poslat do divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý pán to v Teplicích hezky vyškolil

Reagovat
Pablos

ale určitě centroval

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude i v 50 porad behat jak camrda

Reagovat
Pablos

Tvl a nic.... nikdo ze Slovanu z Jablonce, Olomouce, Slovácka... a ani ten Monty tady ...to je fakt úpadek tvl tady

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je nějaký důležitý mač mezi holkama ?

Reagovat
Pablos

Jako nejspíš... ale na druhou stranu ho to neomlouvá, jak hrajou Teplice má tu mít nástup!

Reagovat
kilobyte

Na pornhubu takové mače dávají nonstop.

Reagovat
monty25
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

pozdě, už se nenudím

Reagovat
Slovácký trojboj

Už je to veselejší...FCS

Reagovat
ratusek

Tak Kozel zachráněn, sakra

Reagovat
Pablos

proč sakra... chtěl si ho zpět do Baníku ?

Reagovat
ratusek

Ne, ale chtěl jsem, ať ho odvolají

Reagovat
Pablos

plichtu jsem tipoval a je tam ...třeba ještě Jabka otočí a může bejt

Reagovat
kilobyte
Reagovat
lampas

Zelinka dobře jede Peltovi noty. Jak může dát na základě VAR žlutou nakonec? To je v normálním světě na distanc do konce sezony.

Reagovat
ratusek

přesně, měl ho za ten loket rovnou vylejt

Reagovat
Imos

ztěží faul bože, hlavně že faul neřešil loket na Mariose ve vápně

Reagovat
kilobyte

Může dát žlutou na základě opravení od VAR.

Reagovat
lampas

Já myslel, že žlutou na základě upozornění od VAR dávat nemůže, jen případně redky.

Reagovat
kilobyte

Podle mě nemůže na žlutou upozornit, ale když řeší faul před gólem a nebo možnou ČK, tak žlutou dát může. Když řeší penaltu, tak taky dávají někdy žlutou.

Reagovat
lampas

No stejně se mi to zdálo účelové, snad to udržíme i tak.

Reagovat
kilobyte

Účelově vám dal žlutou až po zásahu VAR? Nebylo by jednodušší jí dát rovnou?

Reagovat
lampas

Myslím neuznaný gól. Každopádně i tak bod dobrý, musíme dát teď hlavně Brno doma a snad tu desítku udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek si Kozla namaže na chleba

Reagovat
Imos

účelově jako že to nebyl faul a chudák Fuky dal fakt hezký gol co mu zbytečně odvolali

Reagovat
Pablos

může si dávat co chce, je to jeho rozhodnutí... jen VAR doporučuje, že tam bylo třeba něco na redku

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
oli9

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
oli9

Jsem držel pivko, venku kosa jak kráva a jednoruc na telefonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, díky ostatním tady jsem to pochopil . A máš pravdu. Slovácko

Reagovat
Slovácký trojboj

Stane se

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

VAR by měl mít stanoveno, že musí trvat přesně minutu a TV by během té minuty mohla vysílat třeba koťátka jako za starých časů. Vrátilo by to tomu spád

Reagovat
Pablos

nebo recept na vařené koťátka v mirkovlnce podle ládi hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Starou kočku nerozkoušeš ani po 6h v papiňáku

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín sestup. Ten tým nemá ani na první pětku druhé ligy.

Reagovat
Coutinho10

čekal jsem tu sestavu teda horší

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Ousou, Oscar – Pech, Holeš, Provod, Schranz – Jurečka, van Buren

Lavička: Mandous – Naskos, Tecl, Beran, Bořil, Hronek, Traoré, Konečný, M. Jurásek, Šmiga, Kričfaluši

Reagovat
kilobyte

Ousou! Ou, jo!

Reagovat
KingMaster13

Na čase si vsadit na redku v derby

Reagovat
kilobyte

Zrovna jsem hledal kurz. 2,3 je docela slušný.

Reagovat
KingMaster13

A hlavně to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou v zápase potvrdil,co tady tvrdím už dlouhou, že to je zoufalec

Reagovat
kilobyte

Původně jsem svůj komentář myslel hlavně jako vtip. Ale nakonec jsem fakt rád, že nastoupil. Doufám, že nastoupí i v dalších derby. Priske by mohl určit hráče, který by se s ním šel na začátku pošťuchovat a vykoledoval mu žlutou. Jako to udělal Pech Vitíkovi. Se žlutou by byl ještě lepší.

Reagovat
$dolar$

Víc obránců by to ještě chtělo.

Reagovat
jackinho10

To uz hrajete jen vy u nas

Reagovat
mistr129

Jsou tam 2 nebo 3, to ti přijde hodně?

Reagovat
kilobyte

Vždyť je to samej bek. Tedy aspoň podle Trpiše.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
kilobyte

A ne snad?

Reagovat
mistr129

No podle Trpiše možná původem ale jen Ogbu, Holeš a Ousou.

A i kdybys to bral podle toho, jak je dlouhodobě hraje Trpiš, tak jen vyměň Holeše za Oscara

Reagovat
kilobyte

Ještě Pech, ne? Ale jinak tam hráli skoro všichni.

Reagovat
mistr129

Muže být, i když ten vzorek za nás není moc reprezentativní

Reagovat
jackinho10

Reagovat
$dolar$

Já jich vidím 7, hráčů co u vás hrajou v obraně.

Reagovat
andrew96

Cože?

Reagovat
$dolar$

Kolář – Masopust, Ogbu, Ousou, Oscar – Pech, Holeš, Schranz

Všichni tihle hráči hrajou ve Slavii v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust, Oscar, Schranz by podle mě dali buhvíco za to, kdyby za obránce nebyli považováni.

Reagovat
$dolar$

Tak to je jejich blbost, že do Slavie lezli..

Reagovat
kilobyte

Lepší než lavičkáři.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Jsem hodně zvědav na Pecha, předtím dostal psychickou sodu v Teplicích a teď nastoupí rovnou až v derby, to je docela drsný Teď je otázka v jakém stavu jsou ty lidi v sestavě, protože takovej Holeš se obávám že nepředvede zrovna top výkon Ale tak třeba se kousne. A Ousou se musí rovněž kousnout protože loni nezvládl samotného Haraslína, letos ho to čeká trojitě (Haraslín, Čvančara, Kuchta)

Reagovat
Coutinho10

normálně by asi nehrál, takže má jedinečnou šanci zaujmout

Reagovat
Pablos

píče on tam ani tak nedá toho Juráska

Reagovat
Coutinho10

aspoň máme někoho schopnýho jako žolíka

Reagovat
Pablos

to za stavu 0:3 třeba nebude už tak super mít žolíka na lávce Ba né, co já vím... mám vsazeno, takže 1:1 max

Reagovat
kilobyte

Který v létě odejde, protože se nehodí do systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na to nemá

Reagovat
Nuno čomes

Zahraje si dost, říkali.

Reagovat
kilobyte

Ještě k té viróze. Ve čtvrtečním Podry a Vacíno mi přišel Vacek nějaký nachcípaný. Nemotal se kolem slávistické šatny a nechrchlal tam na všechny strany?

Reagovat
KingMaster13

Spíš jen aby se ta viroza neprojevila za týden u Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle někdo sleduje? Lol

Reagovat
kilobyte

Teď jsem viděl dva díly k derby. Nic extra se tam nedozvíš, ale je to docela zábava. A oproti Tiki Taka tomu fotbalu aspoň trochu rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tady fórum je něco jako Tiky Taka. Fotbalu tady rozumí málokdo

Reagovat
kilobyte

Oproti Tiki Taka tady rozumí fotbalu snad každý. Tam jsou schopní si pozvat někoho, kdo třeba ani fotbal nesleduje.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
shitcool

Má někdo link na stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to O2 sport už nějakou dobu platím, ale v záložkách mám ještě web, kam jsem dřív chodil: https://thesports1.com/ Tak to zkus.

Reagovat
Salfovic

Ne/výhodou Slavie je, že se nedá říct, kolik hráčů ze základu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvk narvaný Prachar v přímém přenosu, lol. O2 estrada hodná Novy.

Reagovat
kilobyte

Furt to nemá na Čtvrtníčka na ČT:

https://youtu.be/XcDxdczF0rI

Reagovat
mistr129

Kolář - Douděra, Kačaraba, Holeš, Jurásek - Hromada, Ševčík, Zafeiris - Ewerton, Lingr, Olayinka.

Kromě Koláře tak kvůli zdraví nemůže nikdo hrát na své pozici a pokud prohrajeme, je to jen a pouze proti marodce, sparťani budou pořád nuly

Reagovat
kilobyte

U Olayinky je to kvůli duševnímu zdraví?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacvičovali Slávisti na otevřeném tréninku i pyro?

Reagovat
Pablos

Tvl on už i tipáč jede svoje předzápasové studio ...teda předzápasové sednutí na schodech

Reagovat
smazaný uživatel

Všem přeji hezký sportovní zážitek. Jste tu skvělá komunita

Reagovat
kilobyte

Gayyy

Reagovat
smazaný uživatel

O tobě jsem si obzvlášť myslel, že jsi fajn člověk

Reagovat
kilobyte

Dík, cením. Ale jsem na holky.

Reagovat
fabec1222

Registrace 2022, to bude nějaký livesport bot, prosazující moderní věci a chváící nové EF

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta trumpetka. To je fakt zničující energie. Slavia kompletně v hajzlu

Reagovat
Pan.Antonin

Tvl nové rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

Začalo derby a Tipsport spadnul

Reagovat
Salfovic

Neklekl taky někomu tipáč ?

Reagovat
bartes

jo, klekl. Se přihlásí pár lidí na derby a server odpadl

Reagovat
Salfovic

Taky kdyby měl někdo kvalitné stream, zatím jsem nenašel.

Reagovat
samson192

mne funguje ale zo streamu mám max zvuk

Reagovat
bartes

nějaký lepší stream než tipsport?

Reagovat
ratusek

cdn.livetv650.me/webplayer.php?t=ifr&c=2114810&lang=en&eid=126808177&lid=2114810&ci=29&si=1

Reagovat
pingla

jsi zlatý

Reagovat
samson192

Reagovat
bartes

dik, funguje

Reagovat
Salfovic

Tohle jsem taky našel, hrůza.

Reagovat
ratusek

buď rád a nedržkuj

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas neskutečný hnus. 10 minut pryč a kolik se hrálo celkem? 2 minuty max.? Demence. Samé přerušení.

Reagovat
KnoxXx

aspon dobry trening pre Kovara

Reagovat
smazaný uživatel

Marna Sparta v plné kráse. Slavia bez 6 hráčů základní sestavy a nedokáží si vytvořit ani tlak.

Reagovat
ratusek

aspon se ted potvrdilo, že je lepší to nechat dohrát, když to ten dement nevidí pár metrů před sebou

Reagovat
Freedo

Tak si dáme chorál.

Smrt smrt smrt ACS, duše děvky, cikánská krev!

Reagovat
Mass

Ofsajd nebyl tak o půl metru.

Reagovat
Salfovic

To byl Houštecký na tom slávistickém choreu ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten o2 komentator, ktery pokazde kdyz se nekdo kopne mic do vapna prepne do smesne falesneho trapneho hlasu, jako kdyby nekdo dava gol na ms, je nejhorsi komentator na svete fakt zlaty stepan.

a fotbal teda zatim dost sileny

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Se asi učil u Poulíčka s Tittelbachem.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak ty nepamatuju pri fotablu, neni mi 80

Reagovat
Salfovic

Nejvíc řvali, když komentovali hokejové MS, neskutečná prdel

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak tam se to da pochopit, jestli to teda nebylo s nejakym kazachstanem, italii nebo slovenskem

Reagovat
Salfovic

No právě, řvali i když byla šance dát gól na 6:0 proti Itálii.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tam znam jen nejake hlasky/prereky, ale tenhle to ma proste takto nastavene, dela to schvalne, ne proto, ze je neschopny a o to vic me to sere..

Reagovat
Likan7

Reagovat
mistr129

Gólík

Reagovat
Pan.Antonin

Schranz

Reagovat
C-M@ster

Paráda.

Reagovat
WienArsch

Ivane BIJ!

Reagovat
oli9

Nejlepší jsou ty mrdky jak celý rok nevidí českou ligu, možná ani zápas a pak si pustí akorát derby čekají fotbal a skóre 5:5 a pak nadávají na českou ligu a skatulkuji to podle tohoto zápasu..

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
jenage

A podle jakého by se mělo škatulkovat, Zlín - Teplice?

Reagovat
Ferda Kokeš

Reagovat
Kiss Me Polka!

jestli hraje fillo, tak to muze byt lepsi divadlo

Reagovat
Ferda Kokeš

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Reagovat
zasranej malíř

IVAAAAAN

Reagovat
ratusek

Tak to bylo naprosto jasný, žeto tak dopadne. Slavia celý poločas nic, pak jedna šance a gol. Jak jednoduché

Reagovat
Rizek

Jenže tohle derby není o Slávii, ale o Spartě. A ta zatím propadá ve všech oblastech.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor

Reagovat
Pan.Antonin

Kdyby to Pech trefil, tak vedeme 2:0

Reagovat
Kiss Me Polka!

trochu to viselo ve vzduchu, posledni minuty cinani lepsi. sparta zatim nic, jen ne na nahodu a odrazy po dlouhych micech, zklamani od nich

Reagovat
ratusek

Sparta horkotěžko vyrovná a vydělá na tom akorát Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Namyslena Sparta Si myslela, že se Slavia porazí sama

Reagovat
Salfovic

To je hroznej kokot ten Wiesner

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

Sparta si za to může sama. Proti takhle složené Slávii vůbec nic nehrají. Já jsem čekal, že na ně vletí a bude tráva hořet. Místo toho hrají takovou přetahovanou a překopávanou.

Tohle je hnus.

U gólu propadl Wiesner, který jako jediný dneska splňuje kritéria. Naopak Kairinen a Čvančara mi dneska připadají úplně vypnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi něco od českého hnusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe je tady škoda, měl by si být ve studiu O2. Opět neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Sorensen mu jeste ukazuje at si ho hlida a stejne se na to vymrda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on prostě není obránce. Tohle mu nějak prostě chybí.

Reagovat
r.mrazik

Ten Wiesner je hrozná pica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

To je ostuda.

Reagovat
Salfovic

Když takhle klekne tipáč, tak je to musí stát na live sázkách dost peněz, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Pech zkušeně udělal žlutou stoperovi

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vitík poté, co uklidil za čáru hráče i s míčem si mohl s úsměvem odklusat pryč. Netuším, co si tam řešil za problémy. Hrozná nekázeň tohle.

Reagovat
mistr129

Já bych ji ale dal když už tak Wiesnerovi, Pech s Vitikem si něco řekli k souboji a trochu se šťouchli, zvlášť Vitik mi přišlo že je v tom dost nevinně

Reagovat
Mass

Já bych jí Wiesnerovi nedával, co kdyby ho pak Priske vystřídal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Na druhou stranu sou to kluci z u21, tam prostě taková dravost a měření piňďourků musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jo, no

Reagovat
kilobyte

Vždyť Vitík nic neudělal. Až když do nich Pech chtěl strčit podruhé, tak zvednul ruce, aby se bránil.

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Zase je otázka za co mu ji rozhodčí dal.

Reagovat
naheCZ

A ještě bude střídat o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

O přestávce Kuchta dolů, Čvančara na hrot a Karabec na plac

Reagovat
Greny

Zatím hrozná nuda čekal jsem teda masakr a tempo hlavně od Sparty

Reagovat
Pablos

nuda úplně né... ale souhlas že Sparta zklamala, ale i tak mi přišla úplně jinde než Slavia a pak najednou gól

Reagovat
Pablos

Tak love v hajzlu ....ale jinak fotbal sice né moc šancí, ale docela dobrý... moc prasení tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner se chová jako zmrd.. kdyby se radši naučil bránit frajirek.

Reagovat
Pan.Antonin

Kluci bojujte, bude to těžké, síly budou ubývat, na lávce moc hráčů na oživení nemáme a jde o hodně. Zatím chválím přístup.

Reagovat
KingMaster13

Ten přístup je úplně odlišnej od toho co jsme do teď předváděli na jaře venku

Reagovat
Miguel19

Wiesner Hraje si tam na největšího tvrďáka a bitkaře, ale fotbalově je k smíchu...

Reagovat
Rizek

Několikrát svojí stranu slušně přehrál. Pro mě to je dneska po hříchu jeden ze dvou nejlepších Sparťanů se Sadílkem. Zbytek posranej až za ušima.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj nemá cenu reagovat. Samozřejmě máš pravdu.

Reagovat
Skalda29

Schranz se zkušeně trhl, když Wiesner otáčel hlsvu zpět

Reagovat
KingMaster13

Wiesner je v té defenzivní fázi prostě boží Takhle se vysrat na Schranze v derby

Reagovat
Salfovic

Bílej TAA.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tvl videl jsem hodne urazek taa, ale tohle je uz trochu moc

Reagovat
Mass

Reagovat
oli9

Trent ale má aspoň plnou prdel asistencí s je skvělý do předu...

Reagovat
Rizek

Hoši, do druhé půlky si přineste na plac koule, protože tohle je strašná ostuda. Slávia si to tam ščudlá přesně tak, jak chce. Sparta na to přistoupila a jediné, co vytáhla jako protizbraň byly dvě střely z nesmyslné dálky do dvacáté řady. Hladovost Kuchty a Čvančary je ta tam. Jak kdyby tam vůbec nebyli. Haraslín se o něco snažil, ale taky slabota. V záloze lítá Sadílek, ale to je vše.

Při rozehrávce přes Kováře mi několikrát pěkně zatrnulo.

Vitík si nechal dát v nesmyslném souboji kartu, která by mohla přijít ve druhé půlce řádně draho.

Strašné zklamání a jen teda ještě poznámka, že takhle se o titul nebojuje.

Reagovat
KingMaster13

Tak a teď co nejvíc šťouchat do Kuchty s Čvančarou a přerušovat Ať jeden z těch Einsteinů se vykartuje

Reagovat
Pablos

největší kokot a adept na snadné vykartování je tam rozhodně Wiesner

Reagovat
oli9

Sparta za poločas nevystrelila na bránu

Reagovat
Mass

Tak prakticky z těch vážnějších akcí tam Sparta měla jen jeden náhodnej odraz na Kuchtu.

Každopádně Slavia dnes hraje o jednoho stopera víc a je to znát.

Sem zvědavej, jestli to Sparta riskne a dá někoho dopředu nebo bude hrát pořád stejně.

Reagovat
oli9

Jinak Wiesner klasika.. Do každé strkanice, potycky letí i na druhou stranu hřiště.. Ale jakmile má bránit tak je 5 metrů od chlapa

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kilobyte

Přitom poslední zápasy vypadá dopředu dobře a pak si to takhle posere. Snad už konečně přivedou pravého beka.

Reagovat
Stannis Baratheon

Čteš diskuze na iDnesu co?

Reagovat
oli9

ne dívám se na zápas

Reagovat
Cotton

Reagovat
WienArsch

"Tady vidime 3-4-3 Slavie okopirovane od Sparty..."

Reagovat
Stannis Baratheon

To říkal kdo?

Reagovat
WienArsch

Ve studiu nejaky chytrak u 'chytre tuzky' nebo jak tomu rikaji.

Reagovat
kilobyte

Máme je tam, kde chceme. Teď zapnem a budeme trestat.

Reagovat
Rizek

Přidejte v těch soubojích.

Reagovat
Mass

To je rada jak od Jana Jelínka

Reagovat
Rizek

Protože mě serou. Sofťáci. Když už hrají hovno, tak ať alespoň bojujou.

Reagovat
Rizek

Na Vitíkově bránění je ta žlutá strašně vidět. Nejlíp ho stáhnout dolů. Ten už do souboje nepůjde.

Reagovat
Miguel19

Ten Zelený je taky vtip na tom LWB...

Reagovat
Rizek

Normálně ne, ale dneska je jak namalovanej. Ten snad nevyhrál souboj.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rizek

Čvančara teď.

Reagovat
Rizek

Ta rozehrávka je pořád stejná. To opravdu nemáme plán B?

Reagovat
oli9

Reagovat
Pan.Antonin

Jurečka

Reagovat
mistr129

Inža si čvachtá

Reagovat
Rizek

To je ostuda.

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
oli9

Zelený je mazec ze trener po nich chce at to vytukaji ven z obrany ten balon ale nekdy to chce prostě prásknout dopředu

Reagovat
C-M@ster

Co děIá Sparta na prvním místě?

Ta ještě skončí za Plzní.

Reagovat
Salfovic

Plzeň zejtra rupne s trapným Baníkem

Reagovat
C-M@ster

vím, troIIím to

aIe chci výhru SIavie a dotažení PIzně

Reagovat
$dolar$

Ideál je remíza.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

O tom se rozhodne poměrně brzo. Možná už dnes.

Reagovat
Ross Geller

To jsou dementi, proč tam tak dlouho kombinují u vlastní brány? Místo aby to odkopli do pi*e... A ten Zelený hraje hroznej zápas, okamzite dolů a Hojer místo něj... No finále poháru projedeme a ligu nakonec taky...

Reagovat
Kiss Me Polka!

to sklepnuti byl dobry luck

Reagovat
Salfovic

Je to sice dřevák, ale vítěznou mentalitu Masíčko má.

Reagovat
Mass

Jurečka

Tak ještě gól Tank Buren a uznám že je Sparta o gól lepší než na podzim

Reagovat
mistr129

co to vymysleli?

Reagovat
ratusek

Masopust je blb no

Reagovat
Pan.Antonin

Ousou

Reagovat
mistr129

fakt místo něj postavit šimpanze, jeho inteligence je naprosto nulová

Reagovat
Mass

Wtf Wiesner ani žlutá?

Reagovat
ratusek

Stejně to nedá

Reagovat
Remt

Wiesner docela prasácky ne?

Reagovat
masly008

Co se rozčilují vždyť byla jasná

Reagovat
Remt

Tohle teď taky moc nechápu, za mě malokterá je tak jasná

Reagovat
Rizek

Konečně hezká akce. Teď ji jen proměnit.

A Masopust teď šel do souboje jak debil. Co asi mohl čekat.

Reagovat
Salfovic

Prostě dřevák.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasna

Reagovat
Salfovic

V podstatě dvojitá

Reagovat
naheCZ

Takhle je dostat zpátky do zápasu

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
Salfovic

Mandous by to měl.

Reagovat
Pan.Antonin

Tvl kousek

Reagovat
Rizek

Jak ho tam nechal dlouho stát, tak jsem měl bobky.

Tak a teď jedeme, kurva.

Reagovat
r.mrazik

Dostal vůbec masopust kartu za ten faul?

Reagovat
mistr129

Ano

Reagovat
r.mrazik

Já to ve streamu neměl

Reagovat
masly008

dle mě pak za kecy

Reagovat
kilobyte

Maso za faul a Schranz za kecy.

Reagovat
Pan.Antonin

Kolář

Holeš

Ousou

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
mistr129

Ousoua okamžitě vystřídat a poslat do Vlašimi, zlatej Santos

Reagovat
Pan.Antonin

Ty vole ten Aiham hraje za Spartu

Reagovat
kilobyte

Pšt.

Reagovat
Miguel19

Wtf Holeš Proč ho nechal běžet sám na bránu?

Reagovat
Remt

Podle mě se zachoval cca jak měl, možná ve finále měl přistoupit blíž ke střelci

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

taky se divím, proč šel hlídat toho nabíhajícího

Reagovat
masly008

věřil golmanovi

Reagovat
oli9

vzdyt to vyřešil nejlíp jak mohl... vykryl tím pohybem střelu doprava i přihrávku a Kolář mohl vyběhnout...

Reagovat
Rizek

Ale hezká akce. Chce to prostě víc pohybu, přidat v soubojích a ono to půjde.

Reagovat
Greny

Ogbu

Reagovat
Greny

Haraslin teď hodně ostré na kotel

Reagovat
kilobyte

Kotel se to zase snažil posrat.

Reagovat
Pan.Antonin

Kolář

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
Pan.Antonin

Oscar

Reagovat
pingla

tyvole Kolář

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rizek

Sparta to otočí.

Reagovat
oli9

v tomto zápase neexistuje střední záloha

Reagovat
Remt

Proč to Oscar nezkusil do prázdný?

Reagovat
masly008

nebo třeba nešel pořád sám

Reagovat
Remt

Hele fakt to měl zkusit, řekl bych větší šance na gol než brejk

Reagovat
Mass

To by nebyl Oscar

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rizek

Slávistům docházejí síly. Teď to chce přidat a zlomí se.

Reagovat
Rizek

A jedeme dál. Už nemůžou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

Krejčí

Reagovat
Neon

Prodlužoval krásně. Kolář naštěstí vytěsnil jen do tyce

Reagovat
mistr129

Proč tam jako na Zelenýho koukají?

Reagovat
masly008

věřili Kolářovi

Reagovat
Rizek

Na plac Minčev a Daňek. Hned.

Reagovat
r.mrazik

Chce to čerstvý síly

Reagovat
Rizek

Přiznejme si - kdyby Jurečka tak neskočil, tak to mohl fouknout.

Reagovat
pingla

Jurečka neskočil, jen natáhnul ruce a spadnul

Reagovat
Remt

Já jsem proti tomuhle objímání v pokutovým území, který se běžně odpouští, mistr v tom je Maguire, tomu tyhle judo zákroky nikdy nepískají. Klidně bych jí fouk

Reagovat
Skalda29

Kdyby hrála slávka s někým slabším tak se to v klidu píská.

Reagovat
cubinho

Taky celkem jasna, ne?

Reagovat
Rizek

Perfektní střídání.

Minčev by to mohl rozhodnout.

Reagovat
Rizek

Mabil. Proč proboha.

Reagovat
r.mrazik

Priske ať jde s Mabilem už do hajzlu

Reagovat
Mass

V pohodě, Trpiš kontruje Standou

Reagovat
ratusek

Mabil naprostý omyl. To se Priskemu nepovedlo

Reagovat
Miguel19

Jak mu utrhl rukáv

Reagovat
naheCZ

Tecl rozhodne

Reagovat
zasranej malíř

Bacha jde Standa

Reagovat
ratusek

Standa rozhodne, tak či onak

Reagovat
Pan.Antonin

Hronek

Reagovat
DieFohlenBMG

Rozhodne buď Mabil nebo Tecl

Reagovat
DieFohlenBMG

Standa udělal prostor a nechal vyniknout kamaráda

Reagovat
mistr129

Hronek

Reagovat
naheCZ

Tohle nedat

Reagovat
Mass

Asi trénuje zakončení se Standou

Reagovat
Mass

Twl Hronku

Reagovat
KnoxXx

Teclovinka od podobneho kopytaka

Reagovat
Rizek

Ta pomalá rozehrávka nefunguje. To kurva nikdo soudný nevidí?!!!

Reagovat
Pan.Antonin

Ogbu

Reagovat
naheCZ

Gooooooooooooool

Reagovat
mistr129

Joooooooooooo

Reagovat
ratusek

Reagovat
zasranej malíř

OGBUUUUUUUUU

Reagovat
Rizek

Reagovat
iamek

To jsou kaspari

Reagovat
r.mrazik

Gola z rohu idioti

Reagovat
mistr129

ještě k tomu zrovna od Slavie

Reagovat
Mass

Vy ste nám dali góla z autu

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak to mohl nedat a ten komentatorsky curak se svetovymi zakroky

Reagovat
Remt

Doprdele co se to stalo?

Reagovat
Remt

to bylo na Hronka, abych to upřesnil

Reagovat
oli9

parádní bránění rohu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ogbu vyborny

Reagovat
Rizek

Místo dalšího tlačení, když se ještě k tomu chytli diváci, tak jsme to zase začali šudlat u brány a ... máme, co jsme chtěli.

Tohle je prokaučovaný mač od začátku do konce. Priske se musí ještě hodně učit.

Reagovat
kilobyte

Hele, tohle nejde za Priskem. Ten se od začátku snažil hnát hráče dopředu.

Reagovat
Neon

Z dementního pasu křížem na vlastní půli tohleto

Reagovat
Kepy_FCB

Křič Ujfaluši !!

Reagovat
Rizek

Mabil.

Reagovat
r.mrazik

Mabil....Priske debil

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

Ten týpek nezahral dobře ani v jednom zápase a von ho tam pořád sere

Reagovat
r.mrazik

Ousu, ty kluku usata....díky díky

Reagovat
Rizek

Reagovat
Miguel19

To nevim, ale rýmovačka dobrá

Reagovat
r.mrazik

Že jo?

Reagovat
Cotton

Tak i na druhém břehu mají svého Tecla

Reagovat
r.mrazik

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitánskou pásku mu ještě nepůjčili a v základní sestavě se taky neobjevuje pravidelně. Máme ještě co dohánět. Prostě jste napřed, to se musí nechat.

Reagovat
oli9

ten Tecl je kokot ? se nedotknul balonu ještě a jen jde vždycky do faulu

Reagovat
Pan.Antonin

To je fakt hovado, to není možný.

Reagovat
Pan.Antonin

Až je mi ho líto

Reagovat
naheCZ

Ousou

Reagovat
Neon

Už ho konečně prodejte, to je horší jak Štetina

Reagovat
Mass

On hraje většinou dobře. Nechává si ty "extra" výkony na Spartu.

Reagovat
bartes

Ousou absolutně nezvládá vypjatější zápasy. A ani Kačaraba. Nemít v obraně Holeše, tak Slávia má min. o 5 bodů míň.

Reagovat
Mass

To bych neřekl, s Panathinakosem nebo Rakowem hrál Ousou dobře. Naopak třeba Rakow dával gól přes Holeše.

Reagovat
bartes

Právě že dle mě v pohárech jak Ousou, tak Kačaraba hořeli jak papír. Neschopni si zpracovat míč nakrátko, zbytečné vytahování obrany, špatné poziční postavení atd. Už si nepamatuju proti komu to bylo, ale jak teď proti Spartě vyběhli oba s Ogbuem bez dohody mimo pozici, tak úplně stejná situace byla s Kačarabou v pohárech a dostali z toho gól. Oba vyběhli vysoko napadat 1 hráče, ten si balón narazil se spoluhráčem a pak šel sám na bránu a ti 2 se na sebe vyčítavě dívali.

Necítím ani z jednoho žádnou jistotu a naopak je téměř jistota, že vytvoří nějakou minelu, protože se to zápas co zápas opakovalo. Až Holeš tam udělal pořádek.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně fotbalu absolutně nerozumíš

Reagovat
Mass

Na rozdíl od tebe sem viděl víc jak dva zápasy Slavie, tak tomu pořád rozumim víc než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hraje většinou dobře Slušnej žvást

Reagovat
Miguel19

Reagovat
WienArsch

Ty krabe....

Reagovat
mistr129

To už jdu fakt do prdele, jak takovýhle hrách muže hrát

Reagovat
Rizek

Hezká haluz. Děkujeme.

Reagovat
Greny

Ousou gól a nebo ofsajd?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ousou korunoval svuj vykon

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta nemůže, Slavia pomůže

Reagovat
Rizek

Už to ukonči. My jsme schopní si tam něco nechat dát.

Reagovat
Mass

Ousou zatim totálně posral každý derby

Reagovat
Rizek

Jde o to, z jakýho pohledu na to koukáš. Já jeho výkony oceňuju.

Reagovat
Mass

A Hroňas za tu chvilku co byl na hřišti nedal jednu tutovku a vymyslel dvě standartky pro Spartu před vápnem

Reagovat
oli9

Tecl neměl ani míč a 2x faul kdy ho nezajímal ani balon

Reagovat
Greny

Půjde Ousou do béčka nebo u něj jsou jiný pravidla než u Santose? Jako chybuje taky strašné moc toto byla smůla ale ty velký zápasy nedava

Reagovat
mistr129

ale tohle bych fakt smůlou nenazval, přišlo mi že nepochopitelně chtěl hrát levou na roh, místo aby to pravou nakouřil do autu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
j_mrazik

Sparta si neumí pomalu 3x přihrát, nedostanou se rozumně blízko, tak jim to dvojka Hronek + Tecl ulehčí. Udělají fauly 30-40 metrů úplně zbytečně a létají tam potom nebezpečný míče.

Reagovat
Jackmaker1989

Skvelé derby, ešte tomu troška chýbala nejaká mela. 6 golov, boj o 1. miesto.

Ako Sparťan som spokojný, že sa neprehralo vzhľadom na vývoj zápasu.

Krejčí je borec, obaja golmani 2 svetové zákroky.

Traore je skurveny cigan.

Reagovat
Freedo

Dobrej zápas. Škoda vlastňáku, měli jsme na výhru. Vzhledem k absencím super výkon. Těším se na další derby.

Reagovat
Rizek

Hurá.

Výkon dobrý tak půl hodinku. Za to je bod ještě hodně dobrý rezultát.

Příští derby musíme hrát úplně jinak. Hlavně teda musíme chtít hrát.

Priske překoučován.

Nejlepší Sparťan gólman Kovář. Ze Slávie Jurečka a taky gólman Kolář.

Mabila prosím pošlete někam jinam. On snad ještě neměl povedené utkání. Je neuvěřitelný, že ho Priske vidí výš, než Daňka nebo Karabce.

Zlatý bod.

Děkujeme, Ousou.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, opět neskutečný rozbor hodný experta

Reagovat
Greny

A teda druhá půlka byla skvela

Reagovat
KingMaster13

Fotbalově asi nejlepší derby co jsem viděl a má potenciál to být ještě lepší až budeme hrát s Lingrem, Juráskem, Olayinkou

Reagovat
meno

A ty 2 nejlepší a nejfotbalovější jsi vynechal

Reagovat
KingMaster13

Ty už budou jen třešnička na dortu

Reagovat
KingMaster13

Na to jaká byla sestava tak výbornej výkon. Ten dnešní zápas si myslím, že dopadl lépe pro nás než pro Spartu, která i v tom nejlepším laufu co mohla mít tahala za kratší část provazu a v boji o titul je to důležité zjištění, že se s nima dá v pohodě hrát.

Ty vole ale když už to bylo takhle tak se to mělo dohrát s výhrou a byli bychom úplně na koni a oni v dece. Ousoua jsem často fakt často bránil a zastával se ho ale jako je to strašnej labil co většinu situací řeší blbě. Zbytečně se sere dopředu a pak chybí vzadu. Gol na 1:2 je jeho protože tam vznikla kvůli němu díra a tohle na konci Neskutečný

Reagovat
kilobyte

Derby je vždycky jiné. Vy jste hráli jednoduše a odmakali jste to dozadu. Když byste měli k dispozici všechny hráče, tak by to zase vypadalo asi jinak.

Reagovat
naheCZ

Já Ousoua taky vždy bránil a ty kiksy tak nějak omlouval, že je postupem časem přestane dělat, že to přijde se zkušenostmi. Ale jak jde vidět, tak on je prostě labilní Prodat k Turkovi, pokud tam o něj bude pořád zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

O něj zájem nikdy nikde ve skutečnosti nebyl. To tvrdil jen Tvrdík. Předpokládám, že skauti mají oči

Reagovat
mistr129

Hlavně on ze začátku občas udělal kiks, ale byl slušný na balónu a solidně vyhodnocoval sitauce. Teď už to není o nějaké nervozitě, ale vyloženě o tom, že je fotbalově úplně blbej (nemá fotbalové myšlení).

Ten vlastní gól, i když doteď nechápu, jak se mu to povedlo, ok... ale kam vyběhl u druhého gólu? A hlavně v první půli několikrát s balónem na kopačce vybral snad to nejhorší možný řešení a odevzdal balón soupeři.

Kačaraba je taky kiksař, ale u něj je to prostě tím, že je dřevák a slabší v soubojích.

Reagovat
KingMaster13

Mě přijde, že se zhoršuje místo toho aby rostl. Pokud na něj nějakej bláznivej Turek pošle nabídku tak okamžitě prodat a přivést alespoň 2 pořádné stopery aby nemusel hrát Holeš (1 něco jako Ogbu ale trochu jiného typově a nějakého staršího zkušeného kterému nebude vadit pozice číslo 3 a budeme ho moci dát i do vyhrocenějších zápasů, něco jako byl Kúdela ale bohužel toho v ČR aktuálně nevidím )

Reagovat
Martin9719

Já teda nevím z čeho pořád vzniká ta nadřazenost slávistů, že Sparta tahala za kratší konec provazu. Konečný statistiky až na nebezpečné útoky ve všem Slavia horší. Vyrovnaný zápas kde mohli vyhrát oba týmy. Gólů mohlo a mělo padnout na obou stranách víc, každý tým těch gólů nakonec dosáhnul jinou cestou. Z toho co tady vy slávisti píšete to vypadá na dominanci Slavie celý zápas a skončilo to 3:3 jen kvůli Ousouovi.

Reagovat
meno

Jako sorry, nejlepší Sparta asi za 10 let, proti nám, kterým chybělo 5 nejlepších hráčů, dala jeden gól ze hry před vyprodanou letnou. Být v základu Jurásek, Ševčík, Zef, Olí a v 60. nastoupit Lingr, tak dostanou bůra.

Reagovat
Martin9719

Jo přesně proto dostaly 5 gólů i Budějovice s Teplicemi.

Reagovat
meno

Úplně jinej fotbal. Proto nikdy nebudou Budějky a Teplice prodávat do zahraničí za 100M+

Reagovat
Martin9719

Nadřazenost, nadřazenost, nadřazenost. My jsme Slavie, vy nejste nic.

Reagovat
Mupi

Remíza ok, bral bych před zápasem vzhledem k stavu našeho kádru. Jinak se mi líbí, že sparta absolutně není tak silná a že, když se na ni zatlačí, tak má dost problémů a protože. nám chybělo tolik důlelžitejch hráčů, tak věřím, že další derby vyhrajem. Navíc sparta ted ma celkem těžkej los

Reagovat
KingMaster13

Tohle beru jako tu největší výhodu z dneška. Zjistili jsme, že i v tom nejlepším laufu nejsou lepší. Jen prostě my nesmíme tak pitomě ztrácet ty venkovní zápasy, protože zbytek ligy bohužel nemá na to aby s nima hráli jak Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné si tady foukáte cukr. Měli by jste řešit, jak si tak zkušený tým nechá utéct vítězství. Vedeš 2:0 a 3:2 a nedotáhneš ten zápas. Všichni tady vždycky hejtujete Tecla, ale měli by jste spíš řešit Ousoua. Dlouhodobě rikamz, že to je zoufalec a dnešek to jen potvrdil

Reagovat
mistr129

jakože tady někdo Ousoua chválí? A myslíš ten "zkušený tým", kde půlce týmu je max 24?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář 28, Holeš 30, Masopust 30, Buren 30, Provod 26, Jurečka 28, Hronek 29, Tecl 32, Traore 34

Já tam těch zkušeností tedy vidím dost

Reagovat
jackinho10

naprosta pravda

Reagovat
bartes

Mě se to derby líbilo. První půli hodně ovlivnila viróza, Slávia hrála v poslepované sestavě a Sparta nevěděla, co na ni má hrát. Pro Slávii to nebyla žádná novinka, spíš Sparta si s tím nevěděla rady. Rozhodně nelze říct, že by Slávia hrála ve slabší sestavě. Na Slávii byla vidět větší zkušenost s podobnými zápasy a Sparta se nemohla dostat do hry. Slávia dala do pauzy krásný gól. Pak haluz na 2:0 a se Spartou to vypadalo bledě. Fakt oceňuji, že se zvedla, dala penaltu a nechyběly super zákroky obou brankářů. A jako třešnička na dortu to podělal Ousou vlastním gólem. Dohromady si myslím, že zasloužená remíza. Sparta byla původně favoritem, Slávia hodně zapracovala na tom, aby uhrála venkovní zápas a byla dohromady o něco lepší díky zkušenostem. Dále je to otevřené a máme se na co těšit. Slávia teď musí vyprázdnit marodku a Sparta má o něco těžší los. Ztratit můžou oba. Jak Slávia s Bohemkou, tak Sparta na Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole další expert

Reagovat
Martin9719

Slavia by vyměnila tak max 3-4 posty a sice Juráska za Dorleyho (což byl dle deníku Sport hráč utkání) Pecha za Ševčíka a Olayinku za Jurečku (který dal gól). Pak teda ještě Provoda za Zafeirise. To jsou 4 hráči a z těch kteří nastoupili reálně fakt zklamal asi jen Provod. Takže kecy typu, že Slavie by bez marodky vyhrála jsou fakt povrchní. Akorát politický hlemzy pana Tvrdíka který už není v politice tak má hold potřebu na sebe upozorňovat jinak.

Reagovat
mistr129

+ ještě Douděra, který na jaře nehrál v základu jen v prvním zápase v Jablonci a v poháru s Vyškovem, to už je půlka základu. K tomu Lingr jako nejlepší možný žolík, který by možná zrovna na Spartě hrál taky od začátku.

A samozřejmě že nikdy nevíš, jak by to dopadlo za jiný situace, ale pravděpodobnost vítězství je pochopitelně větší, když máš k dispozici kompletní kádr.

Reagovat
Martin9719

Kdybych měl počítat třeba na podzim zápasy kde jsme neměli kompletní kádr tak teda nevím no. Vy máte kádr kde je 20 hráčů kteří min. v ligovým zápase můžou nastupovat v základní sestavě. Dokonce jste museli přes zimu některý hráče nechat odejít. Ve Slavii by pro tohle prostě za mě neměla být omluva. Ti hráči berou všichni min. 300 takže prostě musí mít kvalitu když je třeba je dát do sestavy. Prostě hráli jiní, tečka. A pokud to nebereš, podívej se na lavičku Sparty.

Reagovat
mistr129

To že Hronek bere 300 tisíc z něj ještě nedělá kvalitního hráče

Ale jinak to nesrovnávám s ničím jiným, jen jsem reagoval přesně na to co píšeš ty. Nepíšu, jestli by se bez toho vyhrálo, nebo že máme nějakou smůlu oproti jiným

Reagovat
jackinho10

Prosim te starej se o Plzen

Reagovat
Martin9719

Starej se o svoji mámu.

Reagovat
Pablos

Derby bylo dobrý... snad teď Plzeň za tři body, ať to má furt náboj větší.

Reagovat
ratusek

Hajzle

Reagovat
Pablos

jo já ani nekoukal s kým vlastně hraje... ale teď už mi to je jasný

Reagovat
Greny

Hašek začíná drsne

Vypadá to na defenzivní sestavu 3-5-2 bez Sevcika a Surala nebo nevim co chce postavit jinýho z toho

Reagovat
Greny

Tak dle ofiko webu prý 4-4-2 a ve středu zálohy Falta a Fousek to nemůže snad vůbec myslet vážně to by byl totální pruchodak

Reagovat
Edgar Davids

nevim, ale nabeha to sto tisic kilometru

Reagovat
Greny

Fousek určitě ne ten střed takhle nemůže hrát proti Pardubicím jejich nejsilnější zbraň střed pole a my tam dáme dva ofenzivní hráče kteří ani úplně stredaci nejsou

Reagovat
Posledni Kovboj

Nejsilnejsi zbrani Pardubic je samozrejme https://www.youtube.com/watch?v=D74Vid68yXU

Reagovat
Edgar Davids

Hasek prvni zapas s Brnem a hned posadi Sevcika

Reagovat
Pablos

je to lepší fotbalista než jeho synové, to se nepromíjí

Reagovat
Posledni Kovboj

Pak zbejva jen kontumace.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

<3

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Komu prejete v barazi Kladno-Zlin? Ja spis Zlinu, prinesl by zase ty svoje "emoce"

Reagovat
ratusek

ani jednomu, ale když si mám vybrat tak Kladno. ubrečenci ze Zlína, at si radši hrají prales

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes hokej nejak, nevis jestli Chomutov se snazi o navrat vzhledem k ty jejich arene?

Reagovat
Pablos

Já Chomutov sleduju... tam nejde o snahu o návrat kvůli aréně... ale kvůli srdcařství, ten tým je prostě po absolutním krachu. Zatím co rok to postup... až letos je sejmulo Znojmo no v semi. Ale jinak ta snaha je tam o první ligu... určitě né o extraligu.

Reagovat
Greny

Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínu. Sportovními novináři a reportéry milované Jarouškovo Kladýnko nemusím a hlavně postupovat a sestupovat by se mělo přímo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Kladnu, tipuju Zlín, i když dnes 1. zápas prohrál. Podle skóre to musela být lahůdka pro FDH.

Reagovat
ACSeRw!n

Kladynko

Reagovat
Kily

Kladno, je to blíž, ale z principu je jedno, který z těch dvou týmů půjde za rok do baráže znovu

Reagovat
ratusek

Brno - Pardubice krásný atraktivní fotbal

Reagovat
KingMaster13

Hašekball

Reagovat
ratusek

co sleduješ ty?

Reagovat
KingMaster13

No lákalo mě Brno s Pardubicema ale asi to přepnu na Bohemku

Reagovat
ratusek

jo to jsem taky měl udělat. klokan letos baví. Ale vydržím u Brna, to si nemůžu nechat ujít

Reagovat
KingMaster13

Pokud tě baví Haška baroko tak prosím

Reagovat
Pablos

já taky zvolil Brno a taky mám teď nutkání dát spíš tu Bohemku Ale ještě jim dám asi šanci do 55. min

Reagovat
Greny

Jak to vypadá ? Stíhám až druhou půlku .. bída co?

Reagovat
ratusek

první poločas bída z obou stran, u vás bez nějaké myšlenky, na náhodu. Druhý poločas už pohoda

Reagovat
Greny

Čekali na mě asi

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Hoftych, uz by to taky mohl mit nahnuty?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kádrem hraje tužku. Za mě dojet sezónu a konec

Reagovat
ratusek

Hoftych už nemůže trénovat klub v 1.lize. Ale když tam může být takový Hašek a další recyklovaní trenéři, tak se bude točit dál a dál, semtam do druhé ligy, ale angažmá bude mít vždy. Na druhou stranu ho nepovažuji za zase až tak špatného trenéra. Jsou i horší.

Reagovat
Pablos

Řezníček demolice

Reagovat
Didier Drogba

Reznicek

Reagovat
Greny

Je to demon

Reagovat
dondinho

Si říkám kolik by měl gólů v letošní formě v týmu co hraje o titul.

Reagovat
kilobyte

V Brně je nuda a Starobrno, tak přestal chlastat. V Praze by to nedal.

Reagovat
ratusek

Jak jsem si myslel ze začátku jara, že ty Pardubice nebudou mít problém se záchranou. Tak ted o ně mám zase strach příští domácí zápas proti Hradci bude klíčový a hodně napoví.

Reagovat
Pablos

navíc z nich vůbec necítím nějákej drajv... jsou takový odevzdaný

Reagovat
Kily

docházejí nápady, zmizel Janošek, Hlavatý je u míče jen okolo půlící čáry a další varianty moc nemáme

k tomu nepomáhá obrana, do dvou zápasů s Brnem jdeme s tím, že Řezníček nedostane ani centimetr prostoru a on nám dá pět gólů, to je ještě šílenější, než když se kdysi hrál fotbal v Lázních Bohdaneč, přijel Synot, k Malárovi si měli od začátku stoupnout tři hráči a on jim dal hattrick snad za poločas

Reagovat
Greny

Ty jo za Bohemku na place Morávek

Reagovat
Greny

Jako byla by přísná

Reagovat
Pablos

jako ale hlavně byla snaha, že ho tam nechce pustit a oba byli bez míče, ten loket by se dalo říct tam byl, plus ještě šprajc nohou pak... ale jo přísná by byla no.

Reagovat
Pablos

Já bych jí asi i písknul ...nebo teda spíš, už jsem určitě takové penalty viděl. Každopádně pro Brno by to bylo drsný.

Reagovat
Bohemak12

Mít od začátku sezony Jedličku v bráně, tak naháníme Plzeň

Reagovat
Didier Drogba

Co vlastne Soucek? Ma ten kotnik znovu v hajzlu?

Reagovat
Greny

Jo obnovil si to

Reagovat
JarousFCB

Vypadalo to docela ofsajdově...

Reagovat
bartes

2 baníkovci byli tak v metrovém ofsajdu

Reagovat
wwwx

A ten ofsidovej záběr neukázou a neukážou

Reagovat
mario23

To byl podle mě ofsajd.

Reagovat
Lemond Laws

To tam ta kráva kouka na Sama doma nebo co?

Reagovat
Greny

Baník gól z ofsajdu nebo co řešíme že byl ofsajd zase nestíhám začátek zápasu a zapínám až ted

Reagovat
bartes

střela z dálky, u brankáře zůstali viset 2 hráči Baníku v jasně viditelném ofsajdu, 1 míč dorazil do sítě a všichni se tváří, že to bylo v pohodě

Reagovat
mario23

Já doufám, že o přestávce ukážou nějaký záběry, protože já žádný rozumný záběry neviděl.

Reagovat
kilobyte

Na livesportu je dobrý video, ale nejde to tak dobře stopnout.

Nejlepší, co jsem zvládnul: https://postimg.cc/tZfcR8RW

Reagovat
Pablos

já to teda neviděl... ale nejde třeba ten míč od Plzeňáka ?

Reagovat
bobis21

Tijani podle tohoto v ofsajdu není. Takže pak jedině říct, že brankáře ovlivnili ti ostatní ...

Reagovat
kilobyte

Úplně jistý si tím nejsem, ale určitě je podle mě větší šance, že v ofsajdu nebyl. Kdyby z tohohle udělali ofsajd, tak by to podle mě byla hrubá chyba. Takhle je to za mě v pořádku. Dřív by to bez videa normálně pustili jako hraniční. Takže když nemáme kalibrovanou čáru, tak není co řešit.

Reagovat
bobis21

Beru to podle trávníkové čáry, ke které vypadá Tijani bliž než ten krajní hráč. Samozřejmě je možné, že by tam nějaký milimetr kalibrovaná čára našla ...

Reagovat
mistr129

dle mého not even close, Tijani je na úrovni toho prostředního obránce (oproti němu spíš v ofsajdu), ale Mosquera vzadu jez o další kus blíž bráně než oba tihle.

Reagovat
jackinho10

vypada to, ze to Mosquera zrusil, bez cary absolutne nejde vyvratit

Reagovat
JarousFCB

Podle střihu trávníku to nakonec vypadá OK. Ale vůbec by mi proti těm zmrdum nevadil nějaký gól, co neměl platit. Ještě že mě nevyprchala ta několik let stará křivda, kdy nám neuznali jasný gól

Reagovat
Mass

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak přešel míč branku celkem jasně? Asi 10 sezóny zpátky?

Reagovat
JarousFCB

Jojo, pak byl ještě nějaký gól po otočeném rohu a myslím, že toho bylo více. Prostě Plzeň vede v mém žebříčku neoblíbenosti.

Reagovat
ratusek

to tehdy chytal Kozáčik ne?

Reagovat
Kepy_FCB

ať Berbr pukne vzteky

Reagovat
kilobyte

Tak pro Plzeň je křivda i tohle.

Reagovat
kilobyte

Tijani byl v ofsajdu maximálně tak 10 cenťáků. Asi to ofsajd byl, ale jasně viditelný nebyl určitě a koule bych na to nevsadil.

Prostě je potřeba kalibrovaná čára. Jenže tu asi všichni nechtějí.

Reagovat
wwwx

Protože to asi ofsajd nebyl, Mosquera se vracel jak ponocnej ze stíhání Jurošky a v době střely je v úrovni Tijaniho, ale zase záběr neprůkaznej a to je k posrání

Reagovat
Tevezinho

Vzadu se zapomněl Mosquera, máš to na isportu, jestli offside tak jeden cm a i to by se mohli lidi hádat.

Reagovat
mistr129

Ano, dva byli v jasně viditelném ofsajdu, ale míč dorazil třetí

Reagovat
JarousFCB

Ten kurz přes 4 docela láká

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ofsajdu. Na O2 není problém si to vrátit zpátky. V metrovém ofsajdu byl hráč, který byl mimo hlavní dění. Druhým hráčem na hraně ofsajdu byl střelec gólu Tijani. Trochu mimo záběr tam ofsajd vymazává Mosquera. Ale je to fakt hraniční. Rozhodně ale ne 2 hráči v metrovém ofsajdu.

Reagovat
bartes

ok, z prvního pohledu to tak vypadalo

Reagovat
JarousFCB

Jinak zatím Letáček ... Snad jsem to nezakřikl

Reagovat
HorajzmAmmann

Bitri bude zvíře. Ty jeho odkopy, skluzy... Letacek hodně jistě zatím. Super... Bude to ale hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá, že jeho nejoblíbenější obranný zákrok je kop přes hlavu. Skoro jako když se v tom vyžívá

Reagovat
bobis21

Hraje pro diváky

Reagovat
bobis21

Jestli bude mít Letáček 3 zápasy a 3 čistá konta v řadě, tak už v české lize uvěřím asi fakt všemu. V září hořel i proti třetiligovému týmu

Reagovat
Kepy_FCB

Kepy_FCB

11.03.2023

17:06

Trenérů už jsme povyhazovali dost, zkusil bych vyhodit Laštůvku, možná bychom čuměli co by to s týmem udělalo....

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-23-kola-slavia-prehrala-plzen-610589/?forum=1#forum

Zase jsem měl pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Svatou pravdu

Reagovat
mario23

Podle té fotky od kilobyte to ofsajd nebyl, takže správně uznanej gól. Mosquera stál blbě podle mě.

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda, proti těmto křivákům by potěšil neregul gól

Reagovat
Firkraag

Boleslav je tým, kterej kdyby spadnul, tak si toho snad nikdo ani nevšimne.

Reagovat
wwwx

O jeden domácí zápas pro pražská S v sezóně míň.

Reagovat
Kepy_FCB

Lety zrození legendy

Reagovat
Selänne

Klíma fantasticky

Reagovat
HorajzmAmmann

Černej Zlataaaaan Klima Letáček

Reagovat
bobis21

Všichni skvěle Kaloč přihrávka mezi nohama, Klímova otočka a Tijani tam vletěl jak tank

Reagovat
Rizek

Baník, pičo

Reagovat
Rizek

Na ručník

Reagovat
bobis21

Ve kterém roce nám naposledy vyšel nějaký signál ze standardky?

Reagovat
ratusek

Tak to už je demolice. dejte nám soupeře a na včerejším derby nakonec vydělaly oba týmy

Reagovat
ratusek

Tak nic

Reagovat
Kepy_FCB

Baník zařizuje že o letošní titul se v klidu poperou jen mírně nekorumpující kluby ..

Reagovat
dondinho

Praha dnes fandí Baniku, pyčo

Reagovat
Rizek

Dneska všichni v modrém dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co přijde ráno Michalovi smska od Adolfa ať už nechodí?

Reagovat
Rizek

Jestli dneska prohrají, tak odstoupí sám.

Reagovat
Greny

Dostálek je volnej

Reagovat
bartes

ať jde Bílek fakt do pryč. Vydra dá 2 góly minulé kolo, v podstatě jejich nejlepší hráč a on staví Chorého. Vydra prostě potřebuje pravidelně hrát.

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má ale dneska z prdele Letáček

Reagovat
bobis21

Proč tohle zvíře sedí a hraje chorý Chorý?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí byl kurz na výhru Plzně 1:55

Reagovat
bobis21

Každý zápas který Mosquera dohraje je překvapení. Ten je v každém zápase na kartu minimálně 5x

Reagovat
Rizek

Děkujeme do Ostravy.

Hned ta plichta v derby vypadá líp.

Reagovat
Puskas

Vypadá to, že reprepauza pomohla.

Reagovat
JarousFCB

dnes v tom byla i řádná dávka štěstí, že zachytal gólman a spousta střel mu šla přímo do ruk. A u té tyčky mě malem trefilo

Reagovat
ratusek

ten sestřih zápasu vypadá hrůzostrašně. Hodně pomohl golman a spíše se k nám otočilo štěstí. Plzeň si tu jarní "formu" a smůlu vyžrala i s náma.

Reagovat
HorajzmAmmann

do 70. minuty celkem vyrovnaný zápas na tutovky. Až po kontaktní brance tlak jak prase... nevadí, ještě jeden takový zápas a budeme vyrovnaný se zápasem doma s ČB a Libercem.

Reagovat
ratusek

Lupneme doma Slavii, nedá se nic dělat.

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak to už nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebudou body nad plán, s tím se počítá od začátku sezóny. Ty body do plusu budete muset uhrát pak v nadstavbě proti Zlínu nebo Budějovicím.

Reagovat
ratusek

Když lupneme Slavii, tak se Zlínem ani Budějicama hrát nebudeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele