FORTUNA:LIGA - preview 20. kola: Střídání stráží na čele?

18.02.2023, 09:08, aktualizováno 19.02.2023, 08:55
Previews
Jhon Mosquera a Tomáš Chorý (© twitter.com/fcviktorkaplzen)

Slavia zklamala v Teplicích a to je šance pro Plzeň - pokud mistr uspěje na půdě Slovácka, vrátí se na první místo. Do boje o titul se navíc může zapojit Sparta, pakliže zvládne souboj s Jabloncem. Existenční bitva bude k vidění v Pardubicích, body do boje o záchranu potřebují i České Budějovice...

FK Pardubice - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Pardubicím i Zlínu se v minulém kole podařilo do tabulky připsat důležité tři body. Vyhráno ovšem nemá ani jeden tým. Dál se totiž nachází u dna ligové tabulky. Jejich vzájemný střet tak bude nesmírně důležitý.

Teprve podruhé se Pardubice představí na svém zbrusu novém stadionu. Poté, co při domácí premiéře podlehly favorizované Slavii, se tentokrát pokusí navázat na týden staré vítězství v Mladé Boleslavi. "Kluci jednoznačně vědí, o co jde. Já do toho dávám klid, nepochybně jde o důležitý zápas. Jistě, ligových utkání je před námi ještě hodně, ale bitva proti Zlínu je pro vývoj v tabulce důležitá, stačí se na ni podívat," prohlásil trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Zlín si v 19. kole poradil s Teplicemi, a byť dál zůstává na nelichotivé 15. přičce, na mužstva před sebou už tolik neztrácí. "Hráči zvládli výsledkově zápas s Teplicemi, za to jsme samozřejmě rádi. Zároveň ale víme, že jsme na začátku cesty. Zápasů nás čeká hodně, bodů je ve hře také hodně. Tím, v jakém postavení jsou oba týmy, bude zápas v Pardubicích zajímavější," řekl asistent hlavního trenéra Moravanů Víť Vrtělka.

Také v Pardubicích si Zlín bude muset poradit bez útočníka Libora Kozáka, jenž pyká za červenou kartu, kterou viděl před dvěma týdny v Jablonci. Vedle něj bude možná absentovat také levý bek Lukáš Bartošák. Východočeši postrádají obránce Marka Ichu a středopolaře Jana Jeřábka s Tomášem Solilem.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Niță - Mareš, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Tischler, Janošek, Hlavatý, Pikul - Černý

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Fillo - Hrubý, Hlinka - Reiter, Janetzký, Čanturišvili - Balaj

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.11 - 3.22

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

České Budějovice po třech jarních kolech stále čekají na vítězství. Zatímco Jihočechům teče do bot, Bohemians dál vzdorují předsezonním očekáváním a drží se v první polovině tabulky. Na jihu Čech by ovšem "Klokani" rádi odčinili poslední nezdar.

Výsledkově se budějovickému Dynamu moc nedaří, avšak herně mají na čem stavět. Alespoň soudě dle posledního utkání v Plzni, kde domácího favorita značně potrápili. Podle trenérů tedy není důvod k panice. "Na tabulku se moc nekoukám. A když ano, tak na to, kdo je nad námi. Vidíme zlepšení ve hře, posouváme se dál. To je pro nás to nejdůležitější a věříme, že přijdou i výsledky," prohlásil kouč Jihočechů Tomáš Zápotočný.

Bohemians první dva jarní zápasy zvládli, poté ovšem inkasovali nepříjemný direkt v pražském derby. Z něj se pokusí oklepat u soutoku Vltavy a Malše. "Musíme se vzpamatovat po vysoké porážce 2:6 se Spartou. Na druhou stranu jsme přišli jenom o tři body, věřím, že jsme se z toho poučili. Venku se nám daří, doufám, že to potvrdíme. Nepůjde to ale samo, Budějovice hrají o záchranu a na jaře ještě nebodovaly," vzkázal trenér Vršovických Jaroslav Veselý.

Také v Budějovicích si Klokani budou muset poradit bez stopera Daniela Köstla. Říznému fotbalistovi dál trvá trest za červenou kartu, kterou mu rozhodčí udělil před dvěma týdny v zápase s Hradcem Králové. Na marodce zůstává nedávná posila, obránce Jan Shejbal. Nejisté jsou starty zadáků Antoníka Křapky s Martinem Hálou a středopolaře Jana Morávka. Dynamu bude scházet pouze zraněný útočník Daniel Hais.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolić, Havel, Králik, Skovajsa - Hora, M. Čermák - Jakub Matoušek, Hellebrand, Mršić - Škoda

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Petrák, Vondra - Dostál, Jindřišek, A. Čermák, Kovařík - Jan Matoušek, Drchal - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.61 - 2.26

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň

neděle 15:00

Díky zisku sedmi bodů z devíti možných se Slovácko za poslední tři kola vyšvihlo na čtvrté místo ligové tabulky. V neděli ovšem Uherskohradišťské čeká dosud nejtěžší protivník v průběhu jarní části ročníku. K řece Moravě dorazí Plzeň, která nechce ztratit z dohledu vedoucí příčku.

Zatímco na podzim se Slovácku v nejvyšší soutěži i kvůli nabitému programu tolik nedařilo, v roce 2023 dělá vše pro to, aby se zase vrátilo na pozice, které okupovalo v předchozích dvou letech. Nejprve Moravané splnili povinnost a porazili České Budějovice, poté se rozešli smírně s olomouckou Sigmou a před týdnem vydřeli výhru v Liberci.

Zdá se, že mužstvo z Uherského Hradiště se vrací do herní pohody. Náladu uvnitř klubu jistě zlepšilo také vyřešení několika záležitostí. Uzavřela se sága okolo obránce Michala Tomiče, jenž přestoupil do pražské Slavie. V kádru naopak setrval gólman Filip Nguyen, o jehož služby usilovali ve Vietnamu. Aktuálně tak Slovácko výrazněji trápí jen trest pro trenéra Martina Svědíka. Emotivní stratég neudržel v Liberci nervy na uzdě a za vulgární urážky adresované rozhodčímu nebude svůj tým dirigovat ve třech soutěžních utkáních.

I bez Svědíka si ale Moravané chtějí vyšlápnout na Plzeň. "Člověk se musí opravdu dobře vyspat, aby je nějak potrápil. Mně osobně se Viktoria zdá v domácím prostředí o hodně silnější. Myslím, že nějakou cestičku ke třem bodům dokážeme najít," doufá zkušený křídelník Milan Petržela, který v kariéře řadu let strávil právě na západě Čech.

Zatímco Slovácko od konce ledna vystoupalo tabulkou vzhůru, Plzeň o jednu příčku klesla. Zimní pauzu přečkala na vedoucí pozici, avšak hned na úvod druhé poloviny ročníku nečekaně podlehla Hradci Králové. Brněnskou Zbrojovku i českobudějovické Dynamo sice následně Západočeši přemohli, to už ovšem jen naháněli bezchybnou Slavii, která využila prvotního klopýtnutí Viktorie a dostala se do průběžného vedení v soutěži.

Viktoria tak bude mít co dělat, aby pražského rivala zase předehnala a obhájila mistrovský trůn. Poslední zápas s Českými Budějovicemi ostatně ukázal, že se Plzenští mohou trápit i se slabšími protivníky. Pevná obrana sice zůstává devizou Západočechů, avšak i ta už za tři jarní kola dovolila soupeřům čtyřikrát skórovat.

Sami hráči Viktorie si nicméně dál věří. "Slovácko je kvalitní tým, jsou dlouho pospolu a několik let v řadě se drží v horních patrech tabulky. My chceme vyhrát každý zápas. První jarní kolo s Hradcem nám sice nevyšlo, ale v dalších dvou zápasech jsme to dokázali napravit. Byť ten poslední s Budějovicemi nebyl optimální, my ho dokázali dotáhnout do vítězného konce. A to je důležité," sdělil obránce Plzně Milan Havel.

V Uherském Hradišti se Západočeši budou muset obejít bez záložníka Lukáše Kalvacha a někdejšího útočníka Slovácka Jana Klimenta. Moravané by naopak měli být pro nedělní klání kompletní.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Petržela, Havlík, Daníček, Doski - Kim - Mihálik

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Pernica, Hejda, Jemelka - Ndiaye, Bucha - Kopic, Květ, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.09 - 2.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - FK Jablonec

neděle 18:00

Po zaškobrtnutí v Olomouci se Sparta rychle postavila na nohy. Porazila Mladou Boleslav i Bohemians a dál se tak snaží zatápět dvěma týmům, které v tabulce sídlí před ní. Nyní mohou Letenští využít zaváhání Slavie. Pokud tedy přemůžou Jablonec, jenž má na opačném konci tabulky zcela jiné starosti.

Ve dvou zmíněných vítězných utkáních dokázali sparťané nasázet úctyhodných deset branek. Čtyřikrát pokořili obranu Boleslavi, šesti zásahy pak zlomili odpor Bohemians. Zdá se tedy, že útok Letenských šlape. Což je důležité i s ohledem na to, že obraně Sparty se po zimní přestávce ještě nepodařilo udržet čisté konto.

Zastřílet si Pražané budou chtít také proti Jablonci. Chybět jim sice bude útočník Tomáš Čvančara, jenž na hřišti Bohemians viděl čtvrtou žlutou kartu v sezoně a kvůli disciplinárnímu trestu se tak nepředstaví proti svým někdejším spoluhráčům. V základní sestavě by jej však zdatně mohla nahradit lednová posila ze španělského Cádizu Awer Mabil.

Jablonec se podobně jako Sparta prosadil v každém ze třech utkání v jarní části sezony, vítězství ovšem oslavil pouze jednou. A to před týdnem v Ostravě, kde o body nečekaně oloupil Baník. Předtím museli Severočeši zkousnout debakl od Slavie i remízu se Zlínem, s nímž bojují o udržení v nejvyšší soutěži. Kdyby ligová sezona skončila nyní, Jablonec by nesestupoval. Jenže kol zbývá pořád dost a proto by se na 12. místě neměl spoléhat pouze na nemohoucnost mužstev pod sebou.

Dobře to ví také trenér Severočechů David Horejš, který sní o dalším lupu také na Letné. "Zápas vždycky začíná za stavu 0:0. Věříme, že mužstvo připravíme tak, abychom předvedli kvalitní výkon jako na Baníku. Samozřejmě víme, že nás čeká obrovská síla, Sparta v domácím prostředí má velkou kvalitu, za poslední dva zápasy dala deset branek. Musíme se připravit na její silné stránky, ale samozřejmě známe i slabší místa, které budeme chtít využít. Věřím tomu, že máme na to, abychom předvedli takový výkon, který by nám zaručil bodový zisk," řekl.

Na hřišti Sparty neobléknou jablonecký dres záložník Matěj Polidar a útočníci Vojtěch Patrák s Václavem Sejkem. Všichni tři totiž v podhůří Jizerských hor hostují právě z Letné. Hrát nebudou ani zranění levý bek Jan Krob, středopolař Miloš Kratochvíl a křídelník Tomáš Malínský. Marodku Pražanů zaplňují stoper Ondřej Čelůstka s křídelníkem Jakubem Peškem. Nejisté jsou starty brankáře Milana Heči, zadáků Caspera Höjera s Filipem Panákem a záložníka Jakuba Jankta.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Mabil, Kuchta, Haraslín

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Martinec, Král - Hübschman - Šulc, Považanec, Jovović, Souček - Ikaunieks, Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.16 - 9.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Mladá Boleslav opět jednou odehraje ono zvláštní utkání, kdy bude v zápise vedena jako hostující celek, přestože se představí na hřišti, které dobře zná. Hradečtí "Votroci" totiž boleslavskou půdu dál využívají jako své dočasné útočiště. Půdu ve středních Čechách ale drancují obstojně, na rozdíl od Boleslavi, která do jara vstoupila špatnou nohou.

Také ve druhé sezoně po postupu z nižší soutěže se Hradec Králové drží v tabulce vysoko. Pohybuje se v její horní polovině a nic nenasvědčuje tomu, že by se měl zaplést do bojů o udržení. Po zimní přestávce už Východočeši posbírali jak výhru, tak také remízu s porážkou. Naposledy získali bod za remízu 2:2 na půdě olomoucké Sigmy, po níž figurují na sedmém místě šestnáctičlenného pelotonu.

Přestože Hradec v Olomouci dvakrát neudržel vedení, našel asistent hlavního kouče Votroků Stanislav Hejkal i několik pozitiv ve hře Východočechů. "Hlavně jsme konečně dali gól ze standardky, to je velice důležité. Je to taky dané tím, že jsme nasadili vyšší hráče - Ševčíka, Čiháka. Když uvážím, že v minulé sezóně jsme tam měli urostlého Krále a Mejdra, tak v tomto kontextu můžeme být nyní spokojení," řekl.

To v Boleslavi nemohou být s hrou po zimní pauze spokojeni. Mužstvo trenéra Pavla Hoftycha získalo ve třech zápasech jediný bod, a to hned na úvod po bezbrankové remíze s brněnskou Zbrojovkou. Poté Středočeši podle očekávání podlehli na pražské Letné Spartě a před týdnem vyšli v domácím prostředí gólově znovu naprázdno, když je zaskočily poslední Pardubice. Po těchto výsledcích zůstává Boleslav v tabulce na neuspokojivé desáté pozici.

A může být hůř, pokud Středočechy zaskočí další sok. "Čeká nás nesmírně těžký soupeř, který je výborně organizovaný, fyzicky vyspělý a velmi produktivní. Umí z minima šancí dát maximum gólů. Uspějeme, pokud se mu vyrovnáme nasazením a začneme se prosazovat v koncovce," uvedl asistent hlavního trenéra Boleslavi Marek Kulič.

V zápase s Hradcem se Boleslav bude muset opět obejít bez obránce Denise Donáta, záložníka Samuela Dancáka, křídelníka Antonína Vaníčka a útočníka Vojtěcha Stránského. Votroci dál řeší potíže v útoku. Zraněný zůstává Daniel Vašulín, další alternativa na hrot Matěj Ryneš si po čtyřech udělených kartách v ročníku musí odpykat disciplinární trest. Vrátit se může Filip Kubala, nicméně jeho start je podobně jako v případě zadáka Michala Leibla dál nejistý. Vedle Vašulína marodí také záložník Jakub Kučera.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Ševčík - Gabriel, Kodeš, Rada, Novotný - Smrž, Trusa - Koubek

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Šimek, Karafiát, Suchý - Tomič, Kubista, Mareček, Fulnek - Kušej, Škoda, Ladra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.26 - 2.46

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava

sobota 15:00

Baníku to na jaře jde zatím výhradně na hřištích soupeřů. V domácím prostředí před týdnem zklamal, v Brně se tak pokusí znovu dostat do herní pohody. Domácí Zbrojovka ovšem na po zimní přestávce ještě nezvítězila, což chce zlomit právě proti Ostravanům.

Dosud se Brňané mohli vymlouvat na těžký los. Po remíze v Mladé Boleslavi podlehli v tabulce druhé Plzni i lídrovi soutěže Slavie. A také ve 20. kole vyzve ambiciózního soupeře. Před Baníkem už ovšem Moravané nemohou strkat hlavu do písku. Na ligovou výhru čekají od konce října a mezitím se na ně dotahují níže postavené celky.

Dočká se tedy Zbrojovka konečně vítězství? Asistent hlavního mužstva Josef Dojčan doufá, že s podporou diváků na tribunách to Brno proti Ostravanům zvládne. "Všichni vědí, o co se hraje. Doufám, že nás přijde podpořit i hodně fanoušků, které máme výborné. I na Slavii byli hodně slyšet, šli s námi do té jámy lvové. Bohužel jsme je neodměnili bodem, ale snad viděli, že jsme tam odevzdali maximum. Doufáme, že se i teď zmobilizují a vytvoří co nejlepší atmosféru," řekla pravá ruka kouče Richarda Dostálka.

Na hlasitou podporu se tradičně budou moci spolehnout také fotbalisté Baníku. Svým věrným svěřencům se ale potřebují revanšovat. Slezané v minulém kole nezvládli domácí střetnutí s Jabloncem a zůstávají tedy v dolní polovině tabulky. Tentokrát to raději znovu zkusí venku, kde jim to od ledna zatím jde. Ve Zlíně jim vítězství uniklo jen o vlásek, v Teplicích si už ale pořádně zastříleli a Severočechy zničili pěti góly.

V Brně tak chtějí Ostravané oslavit druhé jarní vítězství. "Zápas s Jabloncem jsme doma neodehráli vůbec dobře. Ale rozebrali jsme si to a věřím, že to hráči nějakým způsobem vstřebali a připravíme se dobře na Brno. Viděli jsme ho v posledním domácím utkání proti Plzni a i přes porážku podalo velmi dobrý výkon. Je to houževnatý soupeř, má ve svých řadách nebezpečné a produktivní Ševčíka a Řezníčka, na ně si musíme dát pozor. Ale věřím, že i my se dokážeme prosadit svými zbraněmi a vytvoříme si nějaké situace, které proměníme," uvedl trenér Slezanů Pavel Hapal.

Ostravané na marodce dál evidují stopera Jaroslava Svozila a středopolaře Ladislava Takácse s Danielem Tetourem. V Brně bude chybět také ofenzivní záložník Nemanja Kuzmanović, který proti Jablonci viděl čtvrtou žlutou kartu v sezoně a musí si tedy odpykat jednozápasový trest.

Zbrojovce se v průběhu týdne nakupily zdravotní patálie. Vedle dlouhodobě zraněných středopolařů Filipa Součka s Adamem Fouskem začali laborovat také stoper Lukáš Endl a pravý bek Matej Hrabina. Po udělené červené kartě proti Plzni navíc zůstává mimo hru další zadák Josef Divíšek. Na kraj obrany se však může vrátit Róbert Matejov, jenž po drobném zranění začal trénovat, Endla zase může zastoupit čerstvý host z plzeňské Viktorie Mohamed Tijani. K dispozici už je také záložník Filip Blecha, který se před týdnem kvůli dohodě o hostování nemohl ukázat proti svému zaměstnavateli Slavii.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Musa Alli, Ševčík, Pachlopník - Řezníček

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pojezný, Lischka, Fleišman - Boula - Cadu, Kaloč, Buchta, Plavšić - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.64 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Slovan Liberec - Sigma Olomouc

sobota 15:00

S řadou pozitiv i negativ vstoupily do jarní části sezony jak liberecký Slovan, tak olomoucká Sigma. Oba týmy chtějí své postavení vylepšit, a tak v průběhu týdne oznámily příchod posil. Ukáží se nové akvizice na trávníku již během sobotního vzájemného střetu?

Liberec se ze zimního spánku probral remízou s Pardubicemi. Následně dovezl tři body z Českých Budějovic, avšak uplynulý víkend podlehl Slovácku gólem z nastaveného času. Po přičtení zmíněných výsledků se Severočeši drží v ligové tabulce na osmém místě. Směrem vzhůru jim má od nynějška pomáhat také pravý bek Gigli Ndefe, jenž k řece Nise dorazil na hostování z ostravského Baníku.

V sobotu chce Slovan především uhlídat nebezpečné zbraně protivníka. "Musíme si dát pozor na ofenzivní hráče Chytila, Růska, štírka Navrátila, šikovného Slováka Ventúru, ale také na zkušenosti Breiteho, Beneše. My jsme v posledním zápase nešťastně prohráli se Slováckem, takže všichni už chceme v domácím prostředí získat tři body," řekl asistent hlavního trenéra Liberce Ivan Kopecký.

Také Olomouc si před časem vyhlédla cizince. Nigerijský záložník Dele Israel uspěl na Andrově stadionu na zkoušce a po lotyšské kopané si vyzkouší také české soutěže. V té nejvyšší figuruje jeho nový zaměstnavatel na šesté pozici. Sigma na jaře ještě nezvítězila, zároveň ale ani nenašla přemožitele. Postupně totiž remizovala s pražskou Spartou, uherskohradišťským Slováckem i královéhradeckými "Votroky".

Není tak divu, že dosavadní počínání Olomouce po zimní přestávce vyvolává rozporuplné pocity. "Pozitivní je, že jsme neprohráli. Na druhou stranu máme ale jen tři body. Chtěli jsme určitě více. Hráli jsme se soupeři, kteří jsou v tabulce kolem nás. Je dobré, že nám neutekli. Bodů jsme ale chtěli více. Je na nás, abychom to odčinili v Liberci a získali tam kýžené tři body," prohlásil stoper Hanáků Lukáš Vraštil.

V Liberci bude Sigmě scházet středopolař Jan Fortelný, nejisté jsou pak starty gólmana Matúše Macíka, pravého beka Juraje Chvátala a záložníka Jana Spáčila. Slovan postrádá krajní obránce Jana Mikulu s Michalem Fukalou a záložníka Denise Višinského. Poslední duel se Slováckem vynechal zkušený zadák Theodor Gebre Selassie, proti Olomouci už by se ale mohl vrátit do sestavy.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Ndefe, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek, Tupta - Olatunji

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Navrátil, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Ventúra - Zifčák, Růsek, Zorvan - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.08 - 2.94

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Teplice - Slavia Praha

sobota 18:00

Posledním na jaře stoprocentním týmem v nejvyšší české soutěži je lídr v podobě pražské Slavie. Ta v rámci dvacátého kola vyzve mužstvo, které naopak na své první jarní body stále čeká - Teplice.

Skláři přitom neměli úplně nesnesitelný los, avšak pokaždé zůstali od vítězství poměrně daleko. V Ďolíčku i poté doma s Baníkem uhráli bezbrankový první poločas, po pauze však přišla pohroma. Od Bohemky obdrželi dva góly, Ostravští jich nasázeli dokonce pět. Před týdnem na hřišti Zlína naopak z dílny Balaje a Filla dvakrát rychle inkasovali, Vachoušek pak skóre jen korigoval.

Sešívaní to ve svých zápasech neměli úplně jednoduché, výsledky však nakonec působí přesvědčivě. Po remízové první půli smetli Jablonec 5:1, dotírající Pardubice zneškodnili až druhým zásahem v závěru a rovněž proti Brnu čekali na své dva góly poměrně dlouho. Na tomto vítězství se podílel i Mick van Buren, který tak pálí i po návratu z libereckého hostování a je jedním ze tří lídrů střelecké tabulky.

"Jsme spokojeni se vstupem do jara, zápasy v lize jsou nevyzpytatelné. Na druhou stranu máme kvalitu, chtěli jsme, aby to takhle probíhalo. Až na nějaké výjimky jsme to zvládli výsledkově i herně. Všechno jsme si ukázali a budeme přichystaní na další zápasy. Teplice měly slušný bodový polštář z podzimu, ale úvod jara jim nesedl. Budou hrát trochu o život. Jejich hra je pro nás trochu neznámá, hledají východisko ze své momentální situace. Máme tam vždy trochu smůlu na hřiště, ale věříme, že uspějeme," komentuje Jaroslav Köstl, asistent trenéra Trpišovského.

V poslední době však i tak neměly Teplice v bojích se Slavií moc nárok. Z posledních deseti zápasů vytěžili jediný body s hrůzostrašným skóre 4:34! Největší mírou se na této nelichotivé bilanci podílel srpnový zápas, který Vršovičtí opanovali šesti zásahy.

Domácím navíc nyní budou Sy a Fila kvůli dohodě klubů, k dispozici nejsou ani vykartovaní Hybš s Kučerou či zranění Jukl, Knapík a Vondrášek. Aby toho nebylo málo, panuje nejistota ohledně startu Žáka. Hosté dorazí bez indisponovaných Hromady, Hovorky, Oscara, Bořila a Holeše, otazník visí nad Mandousem, Masopustem a Provodem.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Dramé, Mičevič - Hyčka, Mareček, Trubač, Urbanec - Čičovský - Gning, Vachoušek

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Santos, D. Jurásek - Traoré, Ševčík - Jurečka, Lingr, Olayinka - Van Buren

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.90 - 7.60 - 1.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
19
15
1
3
60 : 15
46
2
Viktoria Plzeň
19
14
3
2
40 : 14
45
3
Sparta Praha
19
11
6
2
41 : 19
39
4
1. FC Slovácko
19
8
5
6
22 : 27
29
5
Bohemians Praha 1905
19
8
4
7
33 : 35
28
6
Sigma Olomouc
19
7
6
6
28 : 21
27
7
FC Hradec Králové
19
8
3
8
23 : 24
27
8
Slovan Liberec
19
7
4
8
24 : 23
25
9
Baník Ostrava
19
6
6
7
33 : 27
24
10
FK Mladá Boleslav
19
6
5
8
27 : 29
23
11
Zbrojovka Brno
19
6
3
10
28 : 39
21
12
FK Jablonec
19
5
5
9
27 : 35
20
13
FK Teplice
19
5
4
10
24 : 44
19
14
Dynamo České Budějovice
19
5
3
11
18 : 35
18
15
FC Trinity Zlín
19
3
8
8
20 : 34
17
16
FK Pardubice
19
4
2
13
15 : 42
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
ZB 07

Tak co, kolik nás tu zůstalo?

Reagovat
Coutinho10

asi to zkusíme, na notebooku to funguje lépe (přes kliknutí na komentáře se člověk dostane hned do diskuze, či nemusí 3x klikat, aby viděl případný reakce, zatímco na mobilu to momentálně nemá moc smysl používat, takže během zápasu nevím no...spíš před a po

Reagovat
ZB 07

Já o víkendech chodím vlastně jen do český sekce, tak si prostě vždycky na mobilu otevřu záložky z preview a souhrnem a budu jednou za čas refreshovat Pokud sem někdo bude něco psát teda.

Reagovat
Coutinho10

tak teď jsem to zkusil znova a už na mobilu jde se dostat přes kliknutí na komentáře přímo do diskuze, ale i tak pokud člověk chce sledovat konkrétní diskuzi, tak musí bejt v ní no, pokud bude na mobilu....ještě teda uvidím, jak to pojmu....možná stejně, že budu mít na mobilu tu záložku během zápasů

Reagovat
iamek

Na PC to je v pohodě, ale na mobilu nepoužitelné

Reagovat
Coutinho10

při tom by člověk čekal, že právě na tom mobilu to bude promakanější, když se to dělalo primárně kvůli němu

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

nejlepší je, jak když je to vlákno už dlouhé, tak ten text na mobilu pokračuje doprava až úplně zmízí. prý responzivní eurofotbal, aby fungoval na mobily a přitom je to na mobily naprosto šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje přenosný PC který si můžeš vzít kamkoliv abys mohl pohodlně diskutovat na PC a ne mobilu

Reagovat
Pablos

Na PC se to dá... navíc člověk je v práci

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Já sem už x let chodím jen na mobilu a je to fakt hrozný.. občas asi projedu diskuzi (aspoň tenhle víkend) a pak uvidím, jestli se něco fakt výrazně nezmění..

Zlatej ruik, o iDnesu ani nemluvě.

Reagovat
ratusek

Mám to uplně stejně.

Reagovat
ZB 07

Akorát Ruik je bohužel úplná parodie na žurnalistiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruik je čistě zaměřený na co nejvíc prokliků na web a optimalizace výnosů z reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoška pro ně dělá účetnictví a čuměl jsem kolik to dokáže hodit peněz

Reagovat
smazaný uživatel

EF jestli vydelal aspoň na sebe, tak teď půjde do kytek

Reagovat
Coutinho10

j na mobilu to fakt nejde a těžko to nějak půjde skloubit během zápasu...zase nebudu chtít víc čumět do mobilu během zápasu kvůli této inovaci než na fotbal (fotbaly)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ber na fotbal přenosný PC

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň když bude Tecl v základu si pustíš stream lepšího zápasu

Reagovat
PJ

"zlatej ruik" myslíš diskuse? Jako vážně? Vždyť jsou tam třeba mezery snad ještě větší než tady. A dovedeš si představit ten saigon tady, kdyby sis "další odpovědi" ve vlákně musel rozklidávat? Nebo kdyby se dalo reagovat jen do třetí úrovně a pak se to řadilo už jen pod sebe? To by teprve bylo, to by si jinýho vzhledu ani nikdo nevšimnul...

Reagovat
Losinho

Diskuze ne, Ruikem jsem myslel vzhled webu. iDnesem obojí.

Reagovat
inferno08

Je to tu jak v nějakém postapo světě. Občas přijde někdo známý, kdo přežil, ale většina je nenávratně pryč...

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže takto mrtvo je tu už od nástupu kovidismu ...

Reagovat
Pablos

Takových 300 komentů by tu mělo být úplné minimum... tak uvidíme. Ale jelikož Feminista má naběhnuto, že jich tu dá sám tak 200 tak asi cajk

Reagovat
Kepy_FCB

Myslíš jako teď 2h po založení 300 u prewiev?? Nebo myslíš na konci kola, to tu stopro bude, spíše ještě více

Reagovat
Pablos

Ne nemyslím teď Zítra by tu těch 300 mělo být... většinou to tak vždy bylo... do konce kola tak 400 aspoň. Jen teda si myslím, že trošku nefér to tu budou zlepšovat ty komenty jenom o novém EF. Už teď je tady k fotbalu jen jeden můj tip jinak nic

Reagovat
ratusek

No chtělo by to nějakou kontroverzi. Plzeń vyhraje po sporné penaltě a hned tu bude 700 komentů

Reagovat
Pablos

No taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Tecl dá hattrick

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

beztak ho sem nastrčili, aby si udrželi průměr

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

5,- Kč za komentář, no neber to když teď budeš chtít na stáž do Livesportu, tak musíš být aktivní v diskuzích s tím se nedá nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

***joke

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim má společného covid??

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože někteří nepřežili covid?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

jsem musel vyjet nahoru abych vůbec věděl na co reagujes

Reagovat
ACSeRw!n

je to na palici no

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky

Reagovat
ratusek

mezitím ztratíš přehled, na kterou tu čáru se máš dívat

Reagovat
fabec1222

Což o to, ale já zapomenu i to, co bylo vlastně v té reakci

Reagovat
Pablos

Takže TEP-SLA 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná výhoda nového EF je, že to bojkotují Blbníkovci z !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi chybět co tady psonci dokázali hlavně Horomajzna byl expert

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravaci by si mohli udělat europilkanozna.pl

Reagovat
Fakt

Vraťte nám eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vraťte nám eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle sepsat petici?

Reagovat
Agent z Melmacu

ani pyču

Reagovat
Greny

Nespamujte zde pls o vzhledu nebo budu muset v 14:00 scrolovat abych v 15:45 mohl napsat že Baník je lepší a hrajeme hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Je nově diskuze k zápasům a fanoušci svého klubu mají svoje vlákno kam se nedostaneš když nemáš Baník v oblíbených

Reagovat
smazaný uživatel

S těžkým srdcem oznamuji bojkot nového EF, budete mi chybět kamarádi! Zejména KyLLi a Kepy

Reagovat
C-M@ster

Kdo to byl?

Já jsem tu zatím taky extrémně nespokojen... já proti změnám nic nemám, obvykle jim dám šanci, ale za mě toto není vůbec user friendly. Vidím spoustu negativ, co se mi líbí míň než na starým webu a 0 pozitiv (jako uživatel).

Dám tomu šanci, ale už bych čekal nějakej update směrem tam, kde to chcem mít.

Nebo aspoň zprovoznit old.eurofotbal.cz - pro nás starý uživatele.

Reagovat
monty25

Feminista

Reagovat
Pablos

Ale na ten starej už si bez tak skoro nechodil né ? Nebo jen nediskutoval ?

Reagovat
C-M@ster

Chodil jsem míň, ale chodil - moc nepsal.

Na denní bázi, když chci novinky o fotbale, jdu vždycky do diskuzí na EF a pak na https://old.reddit.com/r/soccer/

Pak na mě občas něco vyskočí na twitteru, ale snažím se mít aspoň trochu přehled.

Reagovat
Kepy_FCB

Brnu oplatit podzimní porážku, pokud ne tak hráči pěšky domů

Reagovat
smazaný uživatel

A povinně za trest koukat cestou na nový EF na mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

Admini?? Proč když mám v oblíbených ženský týmy tak se u profilu v diskuzi zobrazují muži?

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Monty kamaráde, rád tě vidím jak vidíš zítřejší zápas s Kokoskama?

Reagovat
monty25

Záleží hodně na sestavě, ale věřím ve výhru. Jamajce chybí asi jejich nejlepší hráčka Bunny Shaw z Man City, my máme teda taky hodně absencí... Jsem zvědav, jestli Jamajka nasadí novou sparťanskou gólmanku Sydney Schneider. První zápas proti Španělsku nechytala, tak by mohla proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zrovna na ženským Man City a Bunny mě zaujala, šikovná fotbalistka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec necestovala Kamča a Míša D?

Reagovat
monty25

Kvůli náročnému programu v AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to si myslím že s nimi bychom porazili i Australanky

Reagovat
monty25

Kamča chybí hodně, z těch Češek v lepších zahraničních klubech hraje víceméně jako jediná pravidelně základ. Míša tam ale naopak nehraje skoro vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Míša na furt kvalitu, že ikdyz v Miláně nehraje tak bohužel furt strčí do kapsy naše holky z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se třeba fotbalově a myšlením paradoxně více líbí Míša než Kamča

Reagovat
smazaný uživatel

I je Míša hezčí

Reagovat
monty25

Mně se jednu dobu taky víc líbila Míša, ale to byla Kamča zrovna nějak zraněná. Tehdy byly ještě ve Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona měla nějaký osobní problémy ve vztahu tuším, a úplně se s tím nesrovnala psychicky a Kamča je větší dříč už od základky

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapilo mě že v repre není Anička Šubrtová

Reagovat
smazaný uživatel

Ta má za mě jeden z největších potenciálů ze současných hraček v lize se prosadit v lepším týmu v zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na Ženské Premier League a super o dost hezčí fotbal než ten chlapský.. ženský mají větší cit pro hru mi přijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v plánu v tomhle roce zaletět na ženský fotbal do Austrálie a USA, nechceš se přidat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo aspoň na finále ženský LM?

Reagovat
monty25

Austrálie a USA asi ne, ale do Eindhovenu by se o tom dalo uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League mají super VIP balíčky na ženský fotbal :) za 30£ a fakt top, doporučuji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme podniknout výlet do země tulipánů :))

Reagovat
smazaný uživatel

Přidá se ještě někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

30 dubna se hraje

PSV VROUWEN - VV ALKMAAR VROUWEN

Reagovat
smazaný uživatel

Máš Monty čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpáteční letenky jsou za 2k, vzít hotel na noc, přiletět dopoledne kouknout po městě, další den zápas a večer letět zpět do Prahy

Reagovat
monty25

Já myslel až na to finále LM. Nizozemská liga mě tolik nebere, i když jejich repre fandím hned po naší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel, že sleduješ i nizozemskou ligu, náhodou není špatná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme na finále LM zaletět, ale asi by si chtělo rezervovat hotely nebo airbnb už teď

Reagovat
monty25

Tak mám ji na livesportu v oblíbených, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to ale trubka, mi nedošlo že finále je letos v Holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohli bychom na finále LM

Reagovat
PJ

to bude chyba, opravim

Reagovat
smazaný uživatel

Btw proč tady nejsou články o druhé nejlepší soutěži v Česku?? Tedy ženský fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde si přidat k jménu svého avatara neboli profilový obrázek?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PJ

jo je to v plánu, proto jsou tu tak velký ty ikonky.. bohužel se to nestihlo do spuštění, myslim že s tim by diskuse vypadaly o něco líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: názor na chatgpt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Bard AI?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že silvestrovský hlášky budou mít nejslabší účast i tu volební

Reagovat
smazaný uživatel

Už na to kašlu, člověk tu chce diskutovat a je tu úplně mrtvo

Reagovat
smazaný uživatel

Na starým EF by mě už 30 lidí poslalo do prdelky

Reagovat
smazaný uživatel

A 100 do p**e

Reagovat
Cotton

Však diskutuješ, akorát teda sám se sebou no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za zpětnou vazbu

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy kamaráde, poslal jsem ti tady žádost o přidání do kontaktů, přijmi to ať můžeme spolu pokecat

Reagovat
smazaný uživatel

Admini? Proč tady nejde přidat reakce jako třeba na fb nebo whatsappu, že bychom dali reakci je komentáři a nemuseli přidávat koment? Přijde mi nešťastné jak se vrství komentáře, tak že by u komentáře byla ikona a byl by jen počet a po rozkliknuti bych viděl kdo tak reagoval

Reagovat
PJ

Mam ti vůbec odpovídat, když jsi smazanej?

Přidávat reakce půjde, bohužel stejnej problém jako u avatarů, nestihlo se to. Ale je to trochu rozporuplná funkce aspoň pro mě, byly tu názory typu "hlavně tohle nepřidávejte".

Reagovat
Jakubisko

Furt nechápu proč jste s tím šli ven když se půlka věcí nestihla. Dost diletantství.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje tipy na co jsem vsadil:

Hradec x Boleslav

alespoň jeden poločas skončí remízou

Slovan x Sigma

Alespoň v jednom poločase oba týmy dají stejný počet branek

Zbrojovka x Baník

Baník vstřelí 2 góly alespoň v jednom poločase

Teplice vs Slavia

Alespoň v jednom poločase Slavia vstřelí 2 góly po 30 minutách od začátku poločasu

Výsledný kurz 784

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně za líťo ať mi to pak není líto

Reagovat
smazaný uživatel

* u Baníku a Slavie to je dva a více

Reagovat
ratusek

Je fakt okatý, jak sem redakce nasadila Feministu, aby zvedla čísla v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem PJ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem aspoň srdcar co je x let věrný EF ne jak ti ostatní co po změně vzhledu se vykašlali na EF

#EFisLIFE

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti co fandí Arsenalu a pak začnou fandit totenhamu jen, že spurs hrají LM a Woolwich ne

Reagovat
Coutinho10

čísla mluví jasně, takže EF diskuze jsou na tom příspěvkově stejně jako na starým webu a obsah už nikdo řešit nebude, takže cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a používám ke každému komentáři VPN aby každé přihlášení bylo unikatni a web měl i větší dosah do zahraničí a návštěvnost z různých zařízení

Reagovat
PJ

jsi to prokouknul

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Pablos

hlavně PL by měla mít víc jak česká sekce... tam to teda dobře odflákl

Reagovat
Cotton

Nene, oni ho sem dali, aby měli záminku komentáře zpoplatnit v rámci zamezení spamu.

Reagovat
Kily

tohle už je fakt moc

Reagovat
ACSeRw!n

prodavam informace ohledne Feministy, pripadne PM

Reagovat
iamek

https://ibb.co/0fFFnXT

Diskuze jako víno .

Dál jsem měl už jen prázdnou plochu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ACSeRw!n

je to furt v bete.. mas to napsany nahore

Reagovat
ratusek

tohle není ani beta

Reagovat
iamek

A není lepší měsíc počkat a dát tady plnou verzi? Vždyť tady snad 50% věci nefunguje dobre ( mobil ).

Reagovat
ACSeRw!n

neni.. mas proste deadline

Reagovat
PJ

Věř mi že být to na mě, taky s tim počkam. Bohužel, nebyla už možnost.

Reagovat
iamek

Rozumím. Asi to teď nemáš moc jednoduché :/

Reagovat
PJ

Nemam, neni lehký to tu číst, ale co nadělam. Musim se snažit to co nejdřív dát pořádně dohromady..

Reagovat
iamek

Web mi sedí víc, než starý ( na PC ). Chce to hlavně vychytat mobilní verzi a bude to snad ok . Už i v mobilní verzi pomalu vidím změny k lepšímu ( šipka na konec diskuze třeba ).

Reagovat
andrew96

Já si na PC verzi rychle zvykám.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
3M

Jo tohle je pecka

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel teď EF je v mobilu k dispozici jen na ležáka.

Reagovat
John Obi Mikel

A chci starou verzi rolleyes

Reagovat
Imos

Slovan dneska za každou cenu musí porazit Sigmu, jestli nevyhrajeme tak už to bude jen plácaná kolem devátého místa a s tím ať jde Luboš do háje, Hoftych i Zsolt dokázali vždycky tu top 6 urvat nějak, Luboš možná hraje pohlednější fotbal ale na to mu kašlu když nedáváme góly

Reagovat
Pablos

Sigma jde nahoru, vy naopak tak něják dolu... moc to nečekám na výhru.

Reagovat
Imos

já taky ne ale že musíme za každou cenu doma vyhrát je pravda

Reagovat
Pablos

Jo to potřebujete o tom žádná

Reagovat
Imos

Jsem zapomněl už, komu vlastně fandíš Pablos?

Reagovat
Pablos

Nezapomněl... nikomu konkrétnímu Ale Slovan mám rád... éra Gyana Baf. , Lazzara L., Johany, Kolouška, Nezmara (v útoku) to byla moje srdcovka tenkrát, hned po Spartě

Reagovat
Imos

Správný nezaujatý fanda jo mě štve že jsem tuhle éru slovanu nezažil, to musela být jiná pecka jediný co jsem viděl bylo na kazatách z devadesátek, co máme doma

Reagovat
Pablos

No byla to paráda a nostalgicky na to někdy vzpomínám i díky tomu, že to bylo v době mého dospívání, tak všechno bylo prostě lepší a záživnější než je teď

A jinak když to shrnu... prostě jen sleduji českou ligu a přeji většinou každému kdo hraje aspoň trochu pohlednej fotbal a nebo je to třeba ovlivněné, že přeji nějákému hráči či trenérovi. Škoda, že vám sebrali Micka, to byla super kombinace pro mě, hráč oblíbenej klub kterému přeci jen přeji a plus jste i dělali body

Reagovat
Imos

Joo, že nám vzali Micka je neskutečná ztráta a teďka se zranil Višinský to je taky v prdeli jestli ceníš pohledný fotbal, to by mě zajímalo jak hodnotíš Kozelball?

Reagovat
Pablos

Rozporuplně, v Dukle jsem ho měl rád... podle mě na to co byla Dukla za klub, tak s nima hrál zajímavej fotbal. V Baníku nuda nuda šeď... a tady u vás něco mezi, spíš k lepšímu. Jenže u vás mám ten problém, že vám prostě přeju normálně bez ohledu na atraktivitu vyloženě, takže víc se mi to líbilo pod Hoftychem

Reagovat
Imos

to mám víceméně stejně, když k nám přicházel tak jsem mu věřil, ale mám k němu několik výhrad za ten rok a půl (lpění na jednom stylu, nepřizpůsobivost, neefektivita) a když ti Ludva přivede hráče co si vyžádáš a stejně máš horší výsledky než Hoftych nebo Zsolt, tak je něco špatně

Reagovat
Pablos

Ale jinak nejvíc mi na vás sere Karl Ten klub to jinak funguje velmi dobře, rodinná atmosféra... vždy jste uměli udělat dobré hráče... i po totálním výprodeji. Bejt tam někdo normální kdo do toho dává prachy a nejedete jen hostovačky, tak věřím, že v klidu patříte do té TOP 4 (5 když budeme brát Baník... ale ten ten další krok o nějáký stupeň víc taky něják né a né udělat) ...fakt škoda.

Reagovat
Imos

tak nějak, k tomu lidí přestávají chodit, dneska 1400, to je hrozný a fakt mě mrzí kam ten Slovan míří

Reagovat
Pablos

Mít ligu kdy si řekneš na začátku... hmm letos to může vyhrát Slavia, Sparta, Baník, Plzeň, Liberec ...to by byl takovej můj ideál

Reagovat
Imos

to by do toho Ludva musel dávat prachy jako Brabec, potenciál na to určitě máme

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Ludva se finančně vyrovná Brabcovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ses zbláznil ne? Však Brabec je majetkově úplně jinde

Reagovat
Imos

To nevím, však říkám že kdyby Ludva do toho dával to samý co Brabec tak hrajeme top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Divil jsem se, že je tady přes 130 komentů a ono je z toho jen asi 12 o fotbalu, takže už se nedivím...

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Takže nic nového

Reagovat
ZB 07

Koželuh a Tijani v základu

Reagovat
KingMaster13

Řezňa je král Klub kanonýrů a král střelců čeká

Reagovat
Pablos

jede bomby

Reagovat
Greny

Co tam reklamovali? Jediný co mě napadá tak před přihrávkou Alliho jak se vracel ten náš hráč z ofsajdového postavení ale do hry se nezapojil

Reagovat
C-M@ster

Mě napadlo leda to, že odclonil obránce od Alliho, kterej pak měl volnější pole pro přihrávku.

https://i.imgur.com/I4d7jcC.png

Ale v TV říkali něco o postrčení kohosi. Sleduju to jedním okem.

Reagovat
Greny

To jsem myslel ale nijak v kontaktu s hráčem Baníku nebyl

Reagovat
Martin9719

Boleslav a Hradec, řekne mi někdo za co berou peníze ty hráči?

Reagovat
oli9

Pěkně jsem nacpal Baník na 2 tikety 02 ale i tak to poserou určitě

Reagovat
Selänne

Můj první komentář na novým webu.

Nový web.

Reagovat
wwwx

Reagovat
bobis21

Chápu že Radegast ten Baník sponzoruje. Toto se za střízliva vydržet do konce nedá.

Reagovat
wwwx

Trapnej, trapnej Baník . Oni prohrávaj a nechaj hrát Brno. Ostravská obrna je tam namalovaná, rozehrávka strašná, většinz soubojů prohrajou, naopak Texl se Ševčíkem si tam dělaj, co chtěj. Brno zaslouženě.

Reagovat
Pablos

máš tam pár překlepů, ale obrna je předpokládám správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak to je snad kurva jasna červená na Alliho od Jurosky

Reagovat
pingla

však Ševčík tu ruku měl někde u hlavy

Reagovat
John Obi Mikel

Brno válí

Reagovat
bobis21

Ne že by to nebylo jedno, protože výsledek je jasný i bez toho, ale tohle teda platit nemělo ...

Reagovat
bobis21

Ty vole oni dali k videu zase toho kokota Batíka, tak už je mi všechno jasné On je fakt v každém zápase úplně tragický

Reagovat
KingMaster13

Ta kvalita rozhodčích je otřesná, jenže co s tím. Tohle tady budeme mít ještě několik let než se to ti mladí naučí

Reagovat
bobis21

Když on je tragický a nikdy za to není komisí ani kritizován, pak nemá důvod se vůbec snažit zlepšovat ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to je taky úžasný Frajeři na livesportu napíšou že se zkoumá jestli gol/negol ale už nedopíšou jak to dopadlo až o 3 minuty později se tam objeví další akce Takže člověk co sleduje jiný zápas v tom má pak guláš

Reagovat
Salfovic

Tam ty onlajny píšou naprostí idioti, informační hodnota 0.

Reagovat
Wyrda

Šín úžasný príběh

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si brankář nechá dát žlutou za zdržování, když ví, že teď už se s tím nastavením rozhodčí stejně nemažou?

Reagovat
bobis21

"vždycky jsme dělali jako vždycky"

Reagovat
John Obi Mikel

To nepískl úplně šťastně ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na nas*ání

Reagovat
Didier Drogba

Kdybychom tam nemeli takovy nekopy, tak ty polsky hovada slo porazit bez vetsich nervu

Reagovat
KingMaster13

Tak Brno dneškem zachráněno a nemusí už koukat pod sebe ale nad sebe. Nejtěžší zápasy už mají víceméně za sebou a teď budou hrát proti rovnoceným. Pokud jim ta výkonost vydrží tak tu top 10 udělají a bude se pakovat jeden z dvojice Baník/Bolka

Reagovat
Stannis Baratheon

A ne spíš Hradec? Co? Hmmm?

Reagovat
KingMaster13

To mě překvapuje, že by jsi zrovna ty velký fanda Hradce ho tam poslal

Reagovat
Martin9719

Výhra u nás byla pouhá náhoda, jinak Hradec pokračuje s výkony z konce podzimu. Když to takhle půjde dál, jdou min. do skupiny o sestup.

Reagovat
monty25

S touhle obranou to snad ani nechci vidět...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1626974973762961408

Reagovat
Coutinho10

Tak jedeme dál

Sestava: Kolář – Pech, Ogbu, Santos, Jurásek D. – Traoré, Provod – Olayinka, Schranz, Ewerton – van Buren

Lavička: Mandous, Holeš, Ousou, Zafeiris, Tecl, Jurečka, Bořil, Douděra, Hronek, Kačaraba, Jurásek M.

Reagovat
KingMaster13

Lingr je zraněný?

Reagovat
Coutinho10

tak nemocný

Kvůli zdravotním problémům chybí Oscar, Jakub Hromada a David Hovorka. Lukáše Masopusta, Ondřeje Lingra a Petra Ševčíka nepustí do hry nemoc.

Reagovat
KingMaster13

Já se fakt všude díval na informace a nikde jsem to nenašel Ach jo, ztracená fanta

Reagovat
monty25

Já pro změnu zapomněl nastavit sestavu...

Reagovat
KingMaster13

Já jsem na to přemýšlel ale fakt jsem to nikde nenašel a dal mu ještě pásku Protože jsem si říkal že to bude přesně ten zápas pro něj. Hlavně že Provod je na livesportu uveden jako zraněný že nebude hrát

Reagovat
Coutinho10

Livesportem se neřídit no

Reagovat
KingMaster13

Ten Lingr mě hodně sere.

Reagovat
Coutinho10

věřim

Reagovat
andrew96

Eurofotbalem!

Reagovat
Coutinho10

j, toto bývá vždy ututlaný z taktickýho hlediska až do zveřejnění sestav....s tímhle nic neuděláme no já naštěstí tam Lingra tentokrát nedal

Reagovat
KingMaster13

Dnešní zápas čekám že to bude víc bojovnější a méně fotbalový, tak jsem si říkal že tam přesně on pošle nějaký 2 fíky Naopak třeba Olayinka si myslím že dnes tolik nevynikne

Reagovat
Coutinho10

j, uvidíme, jako říkám si, kdyż jim Baník u nich dal bůra, tak by to mohlo bejt průchozejší

Reagovat
KingMaster13

Tak důležitý je zlomit je. Jakmile se podaří rychle dát na 2:0 tak jim to tam napadá

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš už je na lávce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

kdy uz vypustite to norsky delo

Reagovat
Pablos

minule ho vypustili

Reagovat
Coutinho10

postupně....minule měl nějakých 5 minut, dnes čekám 20-30 minut

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

V základu ho čekám za 2 týdny v Budějkách. Proti Slovácku si to Trpišák myslím ještě nelajzne.

Reagovat
Coutinho10

Já možná spiš v Mol Cupu s Vyškovem

Reagovat
KingMaster13

To snad ne Tam ať dostanou šanci mladí z béčka

Reagovat
Stannis Baratheon

Akorát že vůbec.

Vyškov není žádný divizní klub, abychom ho takhle podceňovali. A vyhrát pohár je rozhodně náš cíl, když letos na jaře není Evropa.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Tak neříkám všichni ale takové 3 kluky by zkusit mohli. Vím, že Vyškov není divizní ale ten rozdíl mezi náma a druhou ligou je velký.

Občas tě vole fakt nechápu. Někdy děláš jak s prstem v nose přejedeme třeba Brno a pak jsi posranej z Vyškova

Reagovat
Pablos

já ho čekám v základu příští sezonu v Liberci

Reagovat
soukup

Reagovat
ACSeRw!n

byl vubec ted nekdy u balonu ?

Reagovat
lampas

Kurva než dojedu dolů dát komentář, to je proces. Proč kurva šlo předtím normálně všechno odzoomovat A když je velký vlákno, není možné ho přečíst.

No jako k Slovanu jinak nemám nic, snad to Kozel dohraje do 10. místa a půjde po sezoně doprdele. Odvolání redky snad nemá smysl komentovat, byla by přísná, ale má si zatím rozhodčí stát, jinak je jen ubohej alibista.

Reagovat
Imos

Co mě štve asi nakonec nejvíc je nasazení hráčů, posledních dvacet minut super, ale takhle to chce hrát celý zápas, Slovan měl dycky devízu že všichni žrali trávu a já to tam pod Lubošem prostě nevidím, chybí lídr co by to hecnul, klidně sprasil nějakýho hráče a jelo by se, takhle je to často půlku zápasu neslaný nemastný profesorský kombinační fotbal nikam, Sigma i Slovácko většiu zápasu bojovnější a stačí to do velký míry, Červ a Tupta naši nejlepší hráči, Plechatý na beku taky upgrade

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
John Obi Mikel

Ty číčo, přepnu z Chelsea a tady to vypadá jako kdyby hrála místo nás Chelsea.

Reagovat
monty25

Góóól!!! A to se mi to vůbec nechtělo zapínat...

Reagovat
Pablos

Vše podle plánu, ta remíza 2:2 se něják musí zrodit

Reagovat
ACSeRw!n

jasna

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec. Trefilo ho to někam na biceps.

Reagovat
inferno08

No, to se snad jako ruka počítá ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Měří se odtamtud ofsajd, takže nepočítá.

Reagovat
inferno08

Snad od ramena ne? Biceps je normálně ruka. Pak už by to teda platilo jen od lokte dolů...

Reagovat
Kang & Kodos

Biceps na ruce? Kdes to viděl?

Reagovat
Pablos

jakože ruka končí u lokte jo ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Reagovat
Cotton

100% penalta

Reagovat
Stannis Baratheon

Dotek rukávu - není to ruka.

Reagovat
Cotton

To se podle toho posuzuje? Podle mě jde o to, že zvětšil objem těla.

Reagovat
John Obi Mikel

Však zrovna při posuzování touhle metrikou - tuhle část měl přímo u těla

Reagovat
Cotton

Ne, kdyby to netrefilo ruku, tak to projde dál.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi nemá cenu se hádat. To pravidlo ruky je složité. Když si vezmu jakou šaškárnu nám pískly minulou sezónu proti Liverpoolu a co nám nepískl teď proti West Hamu tak nevim co se píská a co ne

Reagovat
Kang & Kodos

To neví nikdo pořádně. Já bych jí samozřejmě písknul

Reagovat
Cotton

Reagovat
Neon

kdyby měl tu ruku u těla, a ne takhle nahoru, tak ten míč se po ní sveze a letí dál do vápna,

Reagovat
inferno08

Jako já už nevím, čím tohle oduvodní...

Reagovat
Imos

Jasná ruka

Reagovat
luismiksak

Vysvětli mi někdo, ze tohle není penalta??

Reagovat
Coutinho10

Jsou to Teplice

Reagovat
$dolar$

To není penalta proč?

Reagovat
Coutinho10

Jsou to Teplice

Reagovat
Martin9719

To ale nejsou asiati..

Reagovat
KingMaster13

Ach jo, ta hra je v píči Snad to Trpišák druhou půlku nějak oživí. S těmahle Teplicema nesmíme ztratit

Reagovat
monty25

S touhle Slavií musíme bodovat.

Reagovat
Coutinho10

zatim hodně špatný...Mick asi lepší jako žolík,Ivan taky nic moc a Ewerton asi lepší do zaparkovanýho autobusu, což teď není

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš vůbec netrefil typologicky kteří hráči se do tohoto zápasu budou hodit.

Reagovat
Coutinho10

ani ten Pech nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Pech hrozný

Reagovat
KingMaster13

Potřebuje čas, často ti hráči začnou něco předvádět až po půl roce, vzpomeňme si na Holeše třeba. Nicméně dnes měl hrát Douděra

Reagovat
Coutinho10

už je dole

Reagovat
John Obi Mikel

Tak prý mu tvorbu sestavy trochu ovlivnily nemoce v kabině.

Reagovat
Coutinho10

j, pár hráčů vypadlo kvůli nemoci, ale i tak...

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to hlavně vypadá, že úplně OK nejsou ani někteří hráči na place.

Reagovat
KingMaster13

Máme dost široký kádr, tohle ho prostě nesmí takhle výkonostně ovlivnit.

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
3M

Mrdky

Reagovat
Coutinho10

Zafeiris na plac

Reagovat
Byleth

Reagovat
Taiger

Vím o dvou borcích, co mají Tarkowskiho v ML, neskuteční frajeři

Reagovat
Coutinho10

koukám, že jsi ho přivedl ještě o kolo dříve, ale i já ho stihl za cenu 4.2£ jinak škoda, mohl dát i gól z rohu, to by chutnalo ještě víc, ale jinak dobrý tah od nás obou a divím se, že jsme jediní, ale tím lépe

Reagovat
Coutinho10

jinak celkově ti to kolo sedlo nejlíp ze všech hlavně díky tomu tahu, že jsi nešel v záloze do nikoho ze City a nechal sis Bruna

minulej měsíc jsem ti vyfouknul, teď ztrácíš 10 bodů na 1., já ztrácím 12 bodů, takže pro oba z nás to určitě je ješte hratelný

velká škoda, že jsme možná nezkusili dát C Rashovi, ale Haalandovi venku s nepříjemným Forrestem, což ten Rash byl celkem o dost pravděpodobnější, že zase něco promění, takže škoda, ale je fakt, že to musíme hrát i takticky a kdyby City dalo např. trojku na Forrestu a Haaland třeba 3 góly, tak si možná drbeme hlavy

teď jsem hodně zvědavej na následující kolo, co přinese...myslím, že jsem dobře připravenej, tak uvidíme

Reagovat
Taiger

Já jsem koukal, že je to totální magor přes ty rohy Bude se hodit teď

Jj, Bruno dosti pomohl, ale teď už šel do hajzlu a vzal jsem Salaha na double Jakože jestli skončím zas druhej, potřetí za sebou, tak tu cenu budu bojkotovat extrémně další seźonu Jj, ten Rash je škoda, ale kdyby se Haaland utrhl a Rash ne, tak bychom to stahovali zase těžko no Další kolo bude zajímavý, hlavně ten kapitán Salah x Saka

Btw, pošta tu nefunguje, vše je to v prdeli tady a možná sem nebudu tak často chodit, nemáš Twitter, že bychom psali tam? (hlavně probrat zítřejší sázky )

Reagovat
Coutinho10

jj klidně můžeme přes ten Twitter @Coutinho10CZ, tak napiš

j, Tarkowski bude dobrej nakonec jdu do -8 bodů, což jsem nejdřív nechtěl, ale stalo se taky jsem vzal Salaha, nakonec i Darwina a Mykolenka místo Pattersona, kterej má zase nějaký zdravotní problémy...vyndal jsem i KDB a nepožitelnýho Leedsovskýho Greenwooda, tak uvidíme...s páskou se přikláním k Sakovi, který v týdnu měl volno

Reagovat
Taiger

Tvl, takže k Tarkowi budeš mít i Mykolenka? Solidní defenziva, to je jak tehdyza Burnley

Jj, Saka bude dobrej, ale Salah na druhou stranu má podle mě lehčí soupeře no, uvidíme, napíšu a dám echo

Reagovat
Coutinho10

j nakonec chci mít všechny hráče hrající pro tento GW, přemýšlel jsem mezi ním a Kilmanem, ale víc na clean sheat věřím Evertonu a nejenom doma, ale nepřekvapilo by mě, kdyby i vás ubetonovali, ale i tak pásku dám Sakovi, který odehraje 2x 90 minut a je větší šance, že přinese víc bodů než Salah, který je sice asi teď bodovější než třeba před pár týdny, ale Palace venku není lehký a Wolves to umí zavřít...možná bych šel do pásky na Darwina, tomu bych věřil teď víc,vypadá to, že se chytil, ale ten neodehraje 2x 90 minut, takže Saka

jinak původně jsem si říkal, že ani Darwina nebudu brát, že v útoku Greenwood dá 1 bod, Patterson třeba 2 body bez čistýho konta v nejhorším, ale jak je skoro jasný, že není 100% ready + nový zranění nějaký drobný a navíc Coleman dal posledně gól, tak nevidím šanci, že by teď hrál, takže proto Mikolenko, který by taky mohl podpořit útok + nějaký ten clean sheet, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

Trpiš, že nečeká do 60. minuty

Reagovat
DieFohlenBMG

JTVCD

Reagovat
John Obi Mikel

Máte tu statistiku špatně

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole já jako sleduju třetí poločas v řadě Chelsea. Nebo co to jako je?

Reagovat
monty25

Z těch Zafeirisových ksichtů se budou dobře dělat memy.

Reagovat
lampas

Reagovat
Pablos

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je hroznej výkon. Všechno pomalý líný, bez nápadů, bez šancí...

Střídání to sice zvedla, ale nic z toho.

Je čas, aby Trpis zase prokop dveře.

Reagovat
Pablos

to by mu Mažňák dal, dělat brajgl na stínadlech

Reagovat
mrtvej ofsajd

Může, Housta je uctivač ginga, ten to pořeší.

Reagovat
Pablos

nepořeší, teplice na něj pošlou Gninga a je hotovo

Reagovat
Greny

A pak by tam Jarda poslal fanoušky ať to za něj uklidí a seženou nový dveře

Reagovat
$dolar$

Ty krávo ten Zafeiris je ale nesympatickej curak

Reagovat
smazaný uživatel

takže je na správným místě ve Slavii ne?

Reagovat
Pablos

vyloženě nesympatickej tam je snad jen Bořil né ? Možná trochu Masopust, ten dřív byl v poho, ale něják zpíčovatěl

Reagovat
Martin9719

Vypadá jak terorista ze seriálu o problémech na blízkým východě.

Reagovat
PhilipS

Půle hrůzy od Slavie. Ogbu a Zafeiris ale budou skvělí. To je vidět hned. Je mi líto Provoda. Kdyby nebyl zraněnej, tak dávno hraje v lepší lize. Po zranění je teda zatím dost v hajzlu. Proč nehraje Jurásek je pro mě velký tajemství

Reagovat
Martin9719

Nepočítalo se s tím, že by Slavie nedala aspoň 3 góly i s hráči kteří třeba nejsou z pravidelný základní sestavy viz Ewerton nebo Pech.

Reagovat
$dolar$

A ta penalta úplně jasná. Já nechápu, jak ho může neposlal se na to podívat.

Reagovat
Greny

Máme odkaz?

Reagovat
$dolar$

Řídím, tak koukám jenom na O2.

Reagovat
PhilipS

Ruka byla na rukávu ne? To by musel být trefenej víc od těla

Reagovat
Martin9719

Je to Klíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Zapomněl jsem, že už hrajou, docela bych si tu komedii pustil, ale bojím se, že jim přinesu štěstí, tak si to dám jen na livesportu.

Reagovat
Coutinho10

Standa nás jde zachránit

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standa dá na 2:1

Reagovat
Greny

Klidně mohl Zafeirise teď ocenit kartonkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jurecka v kazdym zapase gol, no tak tam pujde Tecl

Reagovat
Coutinho10

to mají z papíru ten dres ne

Reagovat
monty25

Ne, to jenom Zafeiris ho tak moc chtěl...

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana zase hrozně hoří

Reagovat
ACSeRw!n

Ogbu

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky Hronek

Reagovat
Coutinho10

na čáře, takže penalta

Reagovat
monty25

Nebylo to ještě před vápnem?

Reagovat
Coutinho10

na čáře

Reagovat
monty25

Jestli jo, tak o milimetry.

Reagovat
Coutinho10

i to se počítá

Reagovat
monty25

Teď už je to stejně jedno.

Reagovat
ACSeRw!n

spravedlnost

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

twl Micku

Reagovat
Greny

Grigar krásně

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

tohle není ve vápně, fakt jděte někam, aspoň že jste to férově zakopli

Reagovat
lampas

Komedie, faul před vápnem penalta, jasná ruka ne. Co na to Příhoda, čurák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
verv

a Traore už měl být venku

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Greny

Vyhod ho

Reagovat
Martin9719

Toto je jasná červená.

Reagovat
Greny

Jako sorry ale za to kluby mimo top tři dostávají červený karty... Rozhodčí zase posranej

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k nastavenému metru (Kairinen, Prekop, Matějovský...) se za tohle nevylučuje

Reagovat
Greny

třeba Divíšek za to stojí dva zápasy ...

Reagovat
John Obi Mikel

A taky řekli, že neměl být vyloučen

Reagovat
Coutinho10

Zafeiris luxusně

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

To byla hodně dobrá prihravka

Reagovat
DieFohlenBMG

Chris nedáme zase

Reagovat
DieFohlenBMG

Nečekal jsem Standu, to je jiná

Reagovat
monty25

Tak tahle už byla jasná.

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Staaaaaandaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

jak se mi tam dostal facepalm...

Reagovat
Greny

No teoreticky by mohl nechat opakovat ne ?

Reagovat
$dolar$

Grigar se posral? Fakt totální curactvi.

Reagovat
Coutinho10

Tak teď by se to dalo ještě otočit

Reagovat
Martin9719

Solidní tlačenka, ten faul na Holeše ani nebyl, bylo to přes míč. A letec Hronek taky super, jak tam nechával tu nohu co nejblíž a Grigar se sotva dotknul.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo vy jste tady jeden objektivní fanda vedle druhýho

Reagovat
Martin9719

Joo to je vidět dle ostatních komentářů. Sračka od začátku do konce, dostanete možná ještě 2 penalty, počkej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Petr325

Reagovat
Neon

úplně vklidu se mu mohl vyhnout, tu nohu nechal nataženou dole tak dlouho, než s ňou zavadil grigarovi o loket, míč dávno v hajzlu. dal bych pencli a zároveń žlutou za filmování.

Reagovat
ACSMan

Málem dal lepší skok než Aleš Valenta

Reagovat
Greny

Penalta druhá byla jasná, první těžko říci od toho mají záběr...

Spíš mě zaráží že se nezkoumal ten Traoré to byla za mě červená karta...

Reagovat
verv

On už měl mít hlavně Traoré žlutou, jak tam předtím vystartoval na kohosi z Tepličáků.

Reagovat
Greny

to je taky pravda

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ACSMan

Nebyla vlastně ta přihrávka Zafeirise do offsidu?

Reagovat
ACSeRw!n

kdyby tam tu nohu nenechaval, tak by musel bejt uplnej dement. normalne si dosel pro penaltu

Reagovat
verv

Penaltu bych nezpochybňoval, ale jakej byl rozdíl mezi tímhle a Haraslínem v Olomouci, kde ji VAR odvolal?

Reagovat
Martin9719

To já vím, ale s tím Traorém a rukou Ogbua je to teda krása.

Reagovat
DieFohlenBMG

Standa penalty nekope, protože to jsou pro něj moc snadný góly, ale obětoval se pro tým.

Reagovat
Coutinho10

škodaaa Hronek

Reagovat
Pablos

S kým Slavia hraje příště ? Já jen proti komu půjde Standa v základu.

Reagovat
Coutinho10

Slovácko doma

Reagovat
Slavia10

Gratuluji k titulu Plzni. Tohle jsou přesně zápasy co rozhodnou o titul. Naše šance na titul na jaře byli jedině všechno vyhrát. Je předem jasné, že Bílek vše na jaře suverénně vyhraje, pak by rozhodoval náš vzájemný zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

Tak hlavně že už jsme prohráli.

Reagovat
PBLead

average slavista mindset

Reagovat
oli9

90+10 dá Slavie na 1:2

Reagovat
monty25

8 minut, to bude ještě krutý...

Reagovat
$dolar$

8 minut

Reagovat
Coutinho10

tak to je každých 5 minut válení 2-3 minuty...

Reagovat
$dolar$

Nemám nic proti tomu, když se bude takhle nastavovat jako pravidlo, ale ne jen tehdy, když potřebujete pomoct

Reagovat
John Obi Mikel

Byly tam 2 penalty, několikrát se ošetřovalo, kolik bys jako chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

jako dneska se nastavovalo 4, 6, 6 a 8 minut, takže nic vybočujícího. Za dýlku nastavení bych Klímovi zrovna nenadával, ten trend je jasnej + tady byly pentle, ošetřování, Grigar logicky nikam nespěchal atd.

Reagovat
DieFohlenBMG

Na MS by za ty penalty, vary, zranění nastavili 15+

Reagovat
$dolar$

Jo a bylo by to tak správně, kdyby to tak dělali v každým zápase.

Reagovat
Coutinho10

ach jo ty naše nakopávaný balony

Reagovat
Martin9719

Ale ale pane Klíma, to jsme snad ani nečekali tolik minut nastavení pro slávku.

Reagovat
verv

Zas trochu soudnosti, rešily se ty penalty a nějaký ty ošetřování tam taky byly.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Holes dobre dostava

Reagovat
Coutinho10

lol,úplně stejný zákroky, ale faul se píská nám

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli si dneska můžeš stěžovat na rozhodčího

Reagovat
Coutinho10

takto, jako kdyby chtěl rozhodčí, tak něco klidně mohl rozhodnout jinak, ale celkově asi nikdy nejde být ve 100% spokojenej, takže v tomto konkrétním případě si stěžuju, protože nám přerušil závěrečný tlak, ale dokázal bych si i představit, že něco jinýho by rozhodl jinak, takže jinak asi ok

Reagovat
3M

Po tomhle vyblitku se nesmis divit, ze se vam vsichni smejou

Reagovat
Coutinho10

co ? jasně píšu, že bych si dokázal představit, že něco by odpískal jinak...ok, budu konkrétnější..např. penaltu pro Teplice....nebylo to všechno v jenom náš prospěch, jak se tady dost lidí snaží nadhazovat

Reagovat
3M

Traore ven treba? Obe vase pecky sporny. Jeste ti to neprislo tendencni?

Reagovat
Coutinho10

Traore byl nešikovnej, ok, asi mohl, pokud by chtěl dát redku, ale žlutá asi taky v poho, nebyla tam nějaká velká intenzita a penalty pro nás si myslim jasný...stojím si za tím, že faul na Olieho byl na čáře, klidně najdu screen z opakovačky a ta 2. snad taky jasná ne nebo co se ti na tý druhý nezdálo...tu myslím i ostatní brali tu jako jasná

Reagovat
3M

1) Traire urcite ven, nahani tam mladyho kluka jak v MMA

2) na care byla az ta druha noha, nejdriv ho strejchnul jeste pred lajnou

3) myslis to jak frajer odpichl dvojityho rittbergra a nechal nohu za sebou?

4) pecka pro Tp za dvojity poruseni pravidel a nic

A ty tady budes brecet za jeden nepisknutej faul? Proti tymu co nema prachy, je pred prodejem, pulka mancaftu zranena? Pak se divis, ze se vam spartani smejou.

A to pominu vaseckoruocni kauzy, prachy od komousu a v cele toho dementa Tvrdika

Mlcel bych, soupal bych nohama a tesil se z bodu

Reagovat
Coutinho10

1) věc názoru, nevím, co nechtěný šlápnutí na kotník má společnýho s MMA

2) počítá se až ten konečný kontakt a ne první

3) už nevím, kdo to byl

4) zase nepřeháněj...

To si nemůžu zastěžovat, když je nějaká špatně rozhodnutá situace proti mému týmu a ostatní můžou v jiných zápasech...to máme bejt zticha jak ovce, když vidíme, že to je špatně rozhodnutý ? taky tady nenadávám všem tepličákům a antislavistům, že brečej, že se pro ně nepískla penalta

Reagovat
3M

ale my tady za jasnou penaltu nebrečíme (bo nás tu moc není), to ty tady roníš slzy po zápase, kterej byl tendenční pro ty čínský kurvy

Reagovat
Coutinho10

tady je krásně vidět, kdo z nás dvou tady neunáší....já jsem i psal, že vyhrát jsme si nazasloužili, bylo to od nás málo, takže remíza naopak ty nám tady nadáváš do kurev, takže asi tak

Reagovat
3M

To ze jste cinsky kurvy je fakt

A to ze jsme nevyhrali me asi mrzet nemusi, kdyz jsem cekal debakl. Premejslej

No nic, obhajuj dal ty korupcniky a pak nebrec, az vas zase vyhodi marna Legie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na co konkrétně narážíš ? jak jsem zmínil, tak něco mohl zapískat jinak, např. penaltu pro Teplice, takže to nijak nepopírám, jestli chceš slyšet toto, ale nějak si to obhájil, neviděl jsem to pořádně v rozboru, jestli to šlo ještě od nohy našeho hráče nebo ne, ale asi objektivně být tato situace pro nás, tak chci penaltu, stejně jako jsem v 90+ chtěl odpískaný faul u rohovýho praporku a standardní situaci nebo ok,nechat to hrát, ale zároveň stejný zákrok nepískat u půlky, když úplně stejný zákrok přišel od nás...ale hráli jsme hovno, takže bod musíme brát

Reagovat
Coutinho10

takto, na začátek, jak už několikrát bylo řečeno, tak i za mě, ať je ruka po tom, co si to hráč nějak vlastní neschopností nebo naopak schopností nastřelí ruku po dřívějším odrazu od jiný části svýho těla, tak za mě to je stupidní pravidlo a jak třeba říkal Šmicer, tak naopak by to měla bejt jasná ruka a ještě jasnější, pokud si to třeba sám nakopneš ve vápně při nějakým odkopu, prostě nemohoucnost či dřevářství

teď k této situaci, neznám přesný výklad tohoto pravidla, ale pokud nejdřív míč šel do nohy Ogba, píšou tam, že snad i 2x, tak podle tý logiky toho pravidla to ruka není nebo respektivě je, ale není braná jako nedovolená, takže po tom penalta není, takže to asi obhájil v pohodě podle toho pravidla, nicméně jak jsem zmínil, tak já bych za toto penaltu chtěl, pokud ruka je víc od těla, z realu jsem tam ten dotek od nohy úplně neviděl, teď na to koukám znova a možná to tu nohu lízlo, ale vliv to nemělo, takže jako asi si to za mě obhájí, ale jak jsem psal, tak tady bych si vklidu dokázal představit, že Teplice budou penaltu kopat, nicméně viděli tak to líznutí od tý nohy, tak neposoudili jako penaltu...bohužel obecně ty pravidla o ruce jsou dost debilní, takže na podobný situace budeme narážet i nadále...

Reagovat
Greny

No já v tom obranném zákroku nevidím vědomé hraní míče od obránce Slavie po kterém si míč nastřelil nebo odrazil do ruky. Vždyť tam přiletěl na poslední chvíli, ve skluzu když hráč Teplic posílal míč dal do vápna.(mimochodem si myslím že kdyby spadl hráč Teplic tak písknout možná i penaltu za ten skluz)

Reagovat
Coutinho10

vědomí ne (není to stejná situace jako např. při odkopu, kdy si trefíš ruku, souhlas), ani nevím, jestli to je jako podmínka, že to musí být vědomí hraní, pokud jo, tak se asi v poho naopak dá obhájit, proč penalta jo...bral bych to prostě jestli jo x ne, zda to bylo nebo ne, ale samozřejmě když šel do skluzu, tak chtěl to zblokovat, což asi teda udělal, pokud mu to nohu lízlo, takže se to dá vyložit i tak, že to vědomě chtěl zblokovat a zahrát ale ok, chápu tento pohled, který zmiňuješ

Reagovat
Greny

Právě že je to přímo v pravidlech při vědomém hraní, odehrání míče nebo nějak tak...

Reagovat
Coutinho10

ok, tak v tom případě se s tím asi dá souhlasit, protože pokud hráč jde do skluzu a chce něco zblokovat, tak sice jde do toho vědomě za účelem to bloknout, ale je to spíš zřídkakdy, že by to od nohy blokujícího hráče šlo do ruky, takže spíš náhoda či smůla, ale ne něco, co cíleně chceš dosáhnout, takže v tomto případě ta stížnost po penaltě je asi oprávněná, uvidíme, co pak ještě komise na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Fakt tohle obhajujes? Tam byla pecka jasna za ruku i za skluz zadny nastreleni toho cernocha, kecy jak od sudiho

Reagovat
Coutinho10

neobhajuju, nemusím, nejsem rozhodčí, nenesu za to zodpovědnost, jenom se snažím pochopit ten argument či vysvětlení, jaký dál a jenom to ukazuje, že to je slovíčkaření a jako obhájit se to dá, jak to udělal...uvidíme, co komise, do tý doby bych to asi neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

no "snažíš" se pochopit ten argument, kdyby to bylo opačně tak bulíš jak je liga pískaná proplzeňsky atd, rozhodně se nějakej úhel rozhodčího nesnažíš najít. Greny ti to už naštěstí vysvětlil za mě, jak z pohledu hraní ruky (tam ještě dodám, že mě v první chvíli napadlo, že nepíská, že balon šel na rukáv, za to se pecka pískat teď nemá, ale i todle by bylo zvláštní vysvětlení a použitelný spíš v jinejch situacích) tak z pohledu skluzu Ogbua má být todle pentle.

Pak je úsměvný si stěžovat na random standardku někde pomalu u rohu. Mimochodem jestli myslíš ten Dramého zákrok a pak zfaulování Gninga, reálně v telce nebyly tak dobrý záběry na Dramého, jestli náhodou balon nevypích, za to u Gninga je úplně jasně vidět jak dostal kopnuto přes párky.

No každopádně chucpe

Reagovat
3M

Jardo, ty kundo, mas tohle za potrebi?

Reagovat
Coutinho10

Hronek

Reagovat
PhilipS

Nevím jestli na tomhle hřišti jde hrát pěknej fotbal. Spíš bych řekl, že ne. Nechápu, že u nás v roce 2023 máme takovýhle hřiště. Na hovno produkt.

Reagovat
Greny

A hřiště to tu dlouho nebylo

Reagovat
verv

Reagovat
PhilipS

? Mě je výsledek celkem jedno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kepy_FCB

2023 a pořád je tu v únoru chladno a deštivo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Únor jsou hřiště zatím překvapivě dobrý.

Reagovat
monty25

Bod beru, i když tři by byly lepší.

Reagovat
Martin9719

Jinak teda myslel jsem že hovno po zimní přestávce zatím předvádíme výhradně my, ale koukám že Slavie je na tom skoro stejně.

Reagovat
KnoxXx

Slavia predvadza s prehladom to najvacsie

Reagovat
Coutinho10

rozdíl je v tom, že vy to umíte o gól urvat, my ne, buď vyhrajeme tak, že vyhrajeme o +3 a více gólů nebo prohrajeme či v lepším případě remizujeme jako včera v Pardubicích to spíš byla výjimka, že to taky nebyla remíza

Reagovat
Martin9719

Já jsem popravdě viděl váš zápas po zimní přípravě jen včera. Je to dost podobný, hráči jako Olayinka mají podobný výkonnostní propad jako Mosquera. Stopeři, záloha a krajní beci sekají podobný chyby. Budějovice byli ale tragédie, to bylo jako přípravný zápas aby se hlavně nikdo nezranil. Já vidím hlavní rozdíl v tom, že předtím u nás sice hodněkrát 2:1, ale bojoval jeden za druhýho, návraty ve sprintu, Kopic jako z jiný planety ve hře dozadu, bránil celý tým poctivě v liniích a teď totální chaos a nechuť jít zpátky hlavně při bránění + vypuštěný souboje. Když si vzpomenu na zápas vloni na jaře doma s vámi 1:1 tak jste měli držení míče 80% ale k ničemu jsme vás nepustili, byli jste nuceni jenom obehrávat. To tam teď není, gól nám může dát každý a dopředu hrajeme taky špatně a nepřesně.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, co ukážete dnes, určitě motivace bude obrovská jít do čela, takže se asi předvedete v lepším světle si myslím

Reagovat
Martin9719

Tak tleskám konečně aspoň za změnu. Nevím jestli bych do tohohle zápasu šel na 2 útočníky ale budiž. Mosquera správně posazen, stejně tak se mohl posadit i Kopic. Květ ale aspoň na pozici kde by měl být. Jemelka by se měl taky posadit.

Reagovat
Blasphemer

Jo, souhlas. Mosquera oprávněně sedí. Kopic hraje píču, ale zase má čísla. Mi docela mrzí Ndiaye, minulý zápas byl snad nejlepší na hřišti a dnes lavička za odměnu.

Reagovat
Greny

Já to docela chápu dneska je třeba ofenzivní Slavia ztratila takže musíte hrát víc dopředu , navíc Slovácko bude hrát blok a když prohrajete v podstatě se nic moc nedeje

Reagovat
PBLead

“ Gazişehir Gaziantep po odhlášení se z letošní sezony turecké ligy uvolňuje své hráče na hostování a dalším je Papy Djilobodji - někdejší obránce Chelsea nebo Werderu byl pro nadcházející měsíce zapůjčen do Kasimpaşy.” Tak to se asi do Sparty zas vrátí Matěj Hanousek

Reagovat
Ahoso Widaho

Ve footcastu říkal, že spíš Jablonec, Kozel nebo jaro bez fotbalu.

Reagovat
Greny

OT : Vorlicky nastupuje poprvé na posledních 15 minut za Atalantu

Reagovat
Imos

Super!

Reagovat
smazaný uživatel

Janošek solidní střela

Reagovat
monty25

Asi sebral Tuptovi gól kola.

Reagovat
C-M@ster

Zlín výborně kombinuje, ale hráči neumí zpracovat míč...

Reagovat
C-M@ster

To je mač

Reagovat
C-M@ster

Kdyby se fotbal hrál bez finální fáze, Zlín hraje Ligu Mistrů.

Reagovat
Martin9719

Tak bohužel se nic nezměnilo. Je to čím dál horší.

Reagovat
Martin9719

Dvojitý střídání už tu mělo být v 35 minutě.

Reagovat
Blasphemer

Durosinmi a Ndiaye musí o poločase.

Reagovat
Martin9719

Vlkanova, Modou a Rafiu no

Reagovat
Blasphemer

Totální zoufalost.

Reagovat
Martin9719

Tohle se fakt nedá tvl, horší výkony nepamatuju.

Reagovat
Martin9719

Mě přijde že i Horváth v tom predzapasovym rozhovoru byl nějakej divnej. Tohle se pak musí přenášet i do týmu.

Reagovat
Hasan Šáš

tohle už Zelinka nepustí, neni blbej.. pokud vás (nebo Spartu) píská Mirek, tak nikdy nesmíte dostat první gól, zásada č. 1

Reagovat
$dolar$

Je to tak.

Reagovat
mistr129

Ještě nakonec vyhrají tituly Sparta a United

Reagovat
kilobyte

Reagovat
oli9

Tak fotbal nic moc. Až na ten tlak po rohu moc Plzeň ve hře nebyla, šance prakticky žádné.. To prihravani 70 metrů od brány tam ať si to klidně tukaji.. Možná štěstí že hraje Vydra a Sýkora... Ti jsou totálně mimo

Reagovat
Ahoso Widaho

Vydra bude mimo většinu jara, bych to tak viděl.

Reagovat
ACSeRw!n

dobra ostuda ta navsteva na Slovacku

Reagovat
Martin9719

Jediná ostuda která tam je jsme my.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ostuda ne, ale zklamání jo. Bohužel většina ligy má návštěvnost na hovno. V Liberci bylo 1,5k.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

5300 v únoru? 70%+ dnes jsou tu fašanky, Masopusty... Nečekal jsem víc.. Já se v tomto počasí taky musel premahat, celý týden nachcipany.. Celý den mrholi, prší.. Naštěstí přestalo

Reagovat
kecipep

Reagovat
Greny

Zde bych Choryho ocenil minimálně žlutým kartonkem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je na něm okatě vidět, že to dělá naschvál.

Reagovat
kecipep

Staněk byl z toho pak zmatený z toho bodyčeku, že Petrželův gól zkoušel vyrážet lapačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Balaj dement

Reagovat
Martin9719

Malá domů tvl.

Reagovat
Hasan Šáš

Tak Staněk repre jednička asi jako ne

Reagovat
$dolar$

Havel reprezentant

Reagovat
jackinho10

Nejlepsi brankar a trener ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je nejlepší křídlo na světě 39+ let.

Reagovat
Selänne

Zdá se mi to, nebo Staněk momentálně nechytí vůbec nic?

Reagovat
Neon

Zrůdička>Zrůda

Reagovat
Stannis Baratheon

Havlíček tam žádný není, takže je to Zrůda vs Zrůdka

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas je to strašná bída ...

Reagovat
Greny

Není to náhodou rukáv?

Reagovat
mistr129

Nevím, ale tak či tak to byl stejný hráč, který zpracoval i skóroval ne?

Reagovat
Greny

Však pokud by to byl rukáv tak to není ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři udělali co mohli. Tak doufám, že mi Jablonec nezkazí večer a Sparta se večer o kus dotáhne na špičku tabulky.

A pak přepnout na Bizonka

Reagovat
pingla

Sparťané váš kotel bojkotuje domácí zápasy a fandění?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, tak jo a je to kvůli nějakému exemplárnímu trestu pro fanouška. Někdo tu asi bude mít lepší informace.

Reagovat
wwwx

Líbí se mi, jak Wiesner nenechává od počátku svým výkonem nikoho na pochybách, jestli prodloužení jeho kontraktu byla chyba.

Reagovat
kilobyte

Nakonec dá určitě góla a nebo na něj přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se ale rozehrál hodně dobře. Mohl by to ale zkusit bez těch kiksů. Chudák Krejčí od něj asi chytil bacila a na konci poločasu si taky zkusil namazat soupeři

Reagovat
dondinho

Sparta na míči zatím hrůza...

Reagovat
PBLead

Zajímalo by mě, zda byl problém jen v tom, že nedokýzali zastavit krvácení, anebo to bylo vážnější.

Reagovat
Greny

Pěkně je Haraslin povodil

Reagovat
PBLead

Pěkně Haraslín, ale ta 44 Jabka to teda dobře odflákla

Reagovat
KnoxXx

Haraslin zasa potvrdil, kto je najlepsi hrac ceskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčem poločasu Šulc. I ten kop z voleje na konci Bez naší pomoci se ale Jablonec zatím nechytá.

Reagovat
kilobyte

Hráčem poločasu je Šulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán mužstva má povoleno opakovaně oslovovat rozhodčího Ty vole a povykovat na něj, když telefonuje s videorozhodčím ?

Reagovat
ACSeRw!n

jasne

Reagovat
PBLead

Laci a Kairinen + Sadílek konečně slušní střeďáci ve Spartě a všichni už jsou koupení. Ještě vykoupit Kuchtu a Kováře a bude to good. Mabila a Jankta doufám, že ale vrátíme.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haraslín šílená forma

Reagovat
Greny

Sparta zatím vypadá na jaře velmi dobře asi nejlíp z celé ligy

Reagovat
O.Giroud

asi

Reagovat
PBLead

Hrozně se mi líbí, jak Sparta pod Priskem chce dál hrát, žádné debilní "KIll the game", žádné profesorské dohrání, ale prostě útok za útokem. Samozřejmě hrajeme proti Jablonci, který má mizernou sezónu, ale i tak je to fajn. Aspoň je zábava na to koukat, dřív jsem za stavu 2:0 často vypínal, protože už to byla nuda, kdy se nikdo ze Sparty dopředu nehnal.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Tak co odchytnou vymrdanci z O2 po zápase Jankta na rozhovor ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele