FORTUNA:LIGA - preview 18. kola: Odpoledne Plzeň, večer Sparta

04.02.2023, 08:57, aktualizováno 05.02.2023, 09:28
Previews

Slavia získala tři body a v neděli bude sledovat počínání svých konkurentů v boji o titul - Plzeň cestuje do Brna, Sparta nastoupí doma proti Mladé Boleslavi. České Budějovice poměří síly s Libercem, Hradec čeká návštěvu z Vršovic...

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec

neděle 15:00

Jen těsně nad barážovými pozicemi se po sedmnácti odehraných zápasech nachází České Budějovice. Ty se chtějí klidnějším vodám tabulky přiblížit proti Liberci, který momentálně uzavírá první desítku.

Dynamo se s podzimem nerozloučilo vůbec dobře a vstup do jara nebyl o nic lepší. Na Slovácku dlouho šlo o bezbrankovou bitvu, až po sedmdesáti minutách zařídil domácím tři body Holzer. Náladu si Jihočeši zlepšili ve středu, kdy si zajistili účast ve čtvrtfinále MOL Cupu poté, co zdolali Hradec Králové 2:0. Tu už v první půli zařídili Matoušek s Adediranem.

V podání Slovanu se dá podzim nazvat jako rozporuplný. A v podobném duchu začali Liberečtí i druhou část sezony, když na domácím hřišti jen remizovali s posledními Pardubicemi. Krátce před pauzou je sice poslal do vedení Olatunji, avšak nedlouho po návratu ze šaten vlastencem stanovil konečnou remízu Plechatý.

Bilance vzájemných zápasů během posledních dvou let je vyrovnaná. Každý tým jednou zvítězil, poslední dva střety skončily remízou. A to včetně srpnového úvodního vzájemného duelu této sezony na stadionu U Nisy, kde domácí poslal do vedení van Buren, přičemž za hosty v samotném závěru srovnal Havel.

České Budějovice by měly mít pro utkání k dispozici kompletní kádr, hostům chybí jen vykartovaný gólman Vliegen.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, Havel, Králik - Čolič, Hellebrand, Hora, Čermák, Skovajsa - Potočný, Zajíc

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Fukala, Červ, Valenta, Preisler - Višinský - Olatunji, Rondič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.24 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň

neděle 15:00

Podíváme-li se na poslední výsledky Plzně v lize, nevypadá to z jejího pohledu vůbec dobře. Z předchozích čtyř zápasů vyhrála jen jediný, teď tedy potřebuje zabrat na hřišti Brna. Rovněž to se nemůže pyšnit dobrou formou.

Zbrojovka se s podzimní částí rozloučila třemi ligovými porážkami, jedna z nich přišla právě v Plzni v dohrávce čtvrtého kola. Za domácí se tam prosadili Vlkanova, Bassey a dvakrát Chorý, kteří tak zajistili výhru 4:0. Na úvod jara si Jihomoravané připsali cenný bod, když na hřišti tabulkového konkurenta Mladé Boleslavi uhráli bezbrankovou remízu.

"Vstoupili jsme do jarní sezony bodem v Boleslavi, potěšila nás nula vzadu, ale už ne moc vpředu. Teď budeme improvizovat se sestavou. Vypadl zraněný Fousek, varianty máme a snad to dobře složíme. Prohru Plzně doma jsme zásadně neřešili, ale Hradec nám dal svým způsobem návod, jak na ně. Ale Viktorka zaostala za svými výkony z podzimu, teď očekávám jejich výkon v jiné kvalitě. My si spíš můžeme vzít něco z podzimní dohrávky u nich. Chceme vydolovat to, co bude v našich silách," nabádá domácí kouč Richard Dostálek.

Viktoriáni si na konci října hověli poměrně v klidu na čele tabulky, pak se ale jejich forma rozsypala. Kromě zmíněného úspěchu s Brnem podlehli Spartě, remizovali na hřišti Pardubic a minulý víkend doma nestačili dokonce na Hradec Králové. Po Chorého gólu sice vedli, nicméně ještě před pauzou srovnal Smrž a ve druhé půli na konečných 1:2 otočil Pudhorocký.

"Zaváhali jsme doma s Hradcem. Byť Brno doma není úplně slabé, potřebujeme vyhrát a udržet se nahoře. Určitě chceme být aktivnější a kompaktnější než v utkání s Hradcem. Upozornili jsme hráče na naše chyby a víme, v čem bychom měli být lepší. Není náhodou, že (nejlepší ligový střelec) Kuba Řezníček dává góly. Je to zkušený hráč, táhne mužstvo. Je největší hrozbou, co se týká gólů. I příprava bude směřovat k tomu, jak ho bránit," varuje Pavel Horváth, asistent trenéra Bílka.

Už jen málokdo by si vzpomenul na utkání ze října 2015, kdy Zbrojovka naposledy nejen zvítězila, ale dokonce i jakkoliv bodovala. Od té doby Plzeňští uspěli v deseti po sobě jdoucích zápasech, jen málokdy se přitom jednalo o nějaké drama.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněného Fouska a dále také Falty s Koželuhem, které do hry nepustí dohoda klubů. Západočeši přijedou bez zdravotně indisponovaných Klimenta, Sýkory, Tijaniho a Řezníka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Hlavica, Šural, Divíšek - Texl, Souček - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.86 - 1.82

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Přímý souboj o čtvrtou pozici po osmnáctém kole FORTUNA:LIGY bude k vidění v Mladé Boleslavi. Tamní azylant z Hradce Králové změří síly s Bohemians, k naplnění zmíněného úkolu mu stačí neprohrát.

Votroci vstupovali do zimy v bídném rozpoložení, když v ne úplně nejtěžších zápasech třikrát za sebou prohráli, a to včetně východočeského derby. Přesto jim stačil jedna výhra, aby se vrátili na čtvrté místo - byť ta byla mimořádně cenná. Na úvod jara totiž zpražili Štruncovy sady, kde navíc od úvodu prohrávali po gólu Chorého. Před pauzou ovšem dokázal vyrovnat Smrž, obrat ve druhé půli dokonal debutant Pudhorocký.

Rovněž Klokani vstoupili do období po zimní přestávce vítězně. Ve svém Ďolíčku přivítali Teplice, které dvěma zásahy v rozmezí dvaceti minut porazil sám David Puškáč. Právě ten je hlavním ofenzivním tahounem vršovického celku, když vstřelil již pět branek a na další tři přihrál. Na druhé straně má Filip Kubala v obou kolonkách dokonce ještě o jeden zápis více.

Zatímco v minulé sezoně skončil oba vzájemné ligové zápasy remízou a do prodloužení šel i ten pohárový, srpnové utkání tohoto ročníku již svého vítěze našlo. Byli jím hosté z Hradce Králové, kteří si o výhru 2:1 v Praze řekli již v první půlhodině. To se prosadili Kubala s Vlkanovou, za domácí ještě před pauzou korigoval z penalty Puškáč.

Východočeši se v utkání musí obejít bez zraněných Kučery, Ševčíka a Vašulína, otazník navíc visí i nad brankářem Reichlem. Za hosty určitě nenastoupí Necid, zdravotní indispozice trápí i dvojici Morávek, Křapka.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Smrž, Kodeš, Rada, Novotný - Ryneš, Kubala

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Petrák, Vondra - Köstl, Jánoš, Jindřišek, Kovařík - Čermák - Drchal, Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.33 - 2.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav

neděle 18:00

Velká očekávání provázela Spartu před jarní částí, hned v prvním kole ovšem Pražané klopýtli. Nyní se představí i na domácím stadionu, kde budou čelit Mladé Boleslavi. I ta do jara vstoupila remízou.

Letenští v zimě přivedli hned několik posil, v základní sestavě v Olomouci ovšem nenastoupila ani jedna z nich. Všechny tak jen sledovali první poločas, který po úvodním gólu Čvančary a krátce před pauzou vyrovnání Navrátila určil konečný výsledek 1:1. Ve druhé půli se na hřiště přeci jen podívali nováčci Mabil a Kamenović.

"Myslím si, že zápas s Boleslaví může být trochu podobný tomu v Olomouci. Je potřeba mít zápas více ve vlastních rukách, zvlášť při práci s míčem. V tom se musíme zlepšit. Musíme být dobří v osobních soubojích a vyhrávat druhé míče, protože jinak to může být zápas, který bude vyhovovat soupeři," nabádá Lars Friis, asistent trenéra Priskeho.

Středočeši zakončili podzimní část v solidní formě, když vyhráli ve třech z posledních čtyř utkání. Po zimní přestávce tedy určitě očekávali lepší vstup než jen zaslouženou bezbrankovou remízu na domácím hřišti proti tabulkovému konkurentovi z Brna. Boleslavští jsou každopádně jedním z mála týmů, kterým zatím více svědčí zápasy na hřišti soupeře než ty domácí - nyní tak mají šanci tuto statistiku potvrdit.

Strašit je ovšem musí vzájemná bilance ze zápasů se Spartou. Šestkrát za sebou s ní totiž prohráli, a to včetně úvodního utkání v této sezoně. Díky Donátovi sice muži z města automobilky o půli vedli, po návratu ze šaten ovšem Juliš, Sörensen a Čvančara otočili na konečných 1:3.

Zmíněný Čvančara bude vinou zdravotních obtíží z minulého utkání chybět, stejně tak jsou na marodce i Čelůstka, Pešek a Vindheim. Otazník dále visí nad Pavelkou a Sörensenm. Na straně hostí se nepředstaví vykartovaný Kubista a zranění Dancák s Vaníčkem. Dohoda klubů nepustí do hry hosta ze Sparty Suchomela, nejistý je start Ekpaie a Jawa.

Pavel Hoftych věří, že i přes tyto absence může jeho tým uspět: "Čeká nás před tradičně slušnou diváckou návštěvou velmi kvalitní tým. Spartě první letošní zápas nevyšel podle jejích předpokladů. Proti Spartě můžeme uspět týmovým výkonem, při němž se každý vydá na více než 100 procent. Věřím, že jsme na to dobře připraveni," říká mladoboleslavský kouč.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Panák, Ladislav Krejčí II - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Mabil, Kuchta, Haraslín

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Karafiát, Suchý, Donát - Ekpai, Mareček, Matějovský, Dancák, Fulnek - Skalák, Ladra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.39 - 6.87

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Jablonec - FC Trinity Zlín

sobota 15:00

Jen zhruba 20 herních minut držel Jablonec krok se Slavií. Poté odpadl a v prvním utkání druhé části sezony tedy nebodoval. V 17. kole už však Severočechy čeká důležitá bitva s tabulkovým sousedem ze Zlína.

Oba týmy od sebe dělí tři body, přičemž jak Jablonec, tak i zlínští "Ševci" se jaře budou v prvé řadě snažit udržet v nejvyšší soutěži. "Vnímáme důležitost zápasu. Hrajeme doma a potřebujeme nutně získat tři body. Celý týden jsme na tom pracovali, i když podmínky tady byly těžké. Věřím ale, že jsme připravení. Důležité bude, aby se hráči, co nebyli k dispozici v prvním utkání, dali dohromady," vzkázal kouč Jablonce David Horejš.

Severočeši dřív nepatřili mezi oblíbené protivníky Zlína, avšak v poslední době se Moravané naučili na Jablonec hrát. Na Střelnici ovšem brali všechny tři body naposledy před 15 lety. "O to větší to může být motivace. Pořád to jsou ale statistiky, které nerozhodují na hřišti. Nicméně by bylo pěkné, kdybychom tuto sérii přerušili," uvedl asistent zlínského trenéra Vít Vrtělka.

Zlín si v Jablonci bude muset poradit bez zraněného levého beka Adama Hlouška a rovněž indisponovaného záložníka Davida Tkáče. Trest za čtyři žluté karty v sezoně si musí odpykat obránce Martin Cedidla a hrát nemůže ani disciplinárně potrestaný středopolař Robert Hrubý.

Severočeši postrádají marodícího zadáka Jana Kroba a taktéž zraněného křídelníka Tomáše Malínského. Stoper David Heidenreich ještě pyká za červenou kartu, kterou obdržel na konci podzimu. O startu obránce Jakuba Martince a záložníků Davida Housky, Vladimira Jovoviće a Matěje Polidara se teprve rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Akpujde, Král, Souček - Považanec - Šulc, Kratochvíl, Houska, Polidar - Sejk

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Procházka, Simerský, Bartošák - Hlinka, Didiba - Fillo, Fantiš, Čanturišvili - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.52 - 4.71

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Teplice - Baník Ostrava

sobota 15:00

Teplice nezahájily rok 2023 ideálně a i kvůli rozsáhlé marodce podlehly před týdnem Bohemians. Ani Baníku 17. kolo nevyšlo podle představ, neboť ze Zlína si chtěl odvézt víc než bod. V sobotu se tak na Stínadlech hodlají zlepšit obě strany.

V prvním poločase se ještě drželi, po změně stran už ale tepličtí "Skláři" na Bohemku nestačili. Po prohře 0:2 tedy nevylepšili své postavení, měli ovšem štěstí, že týmy na nižších příčkách rovněž zaváhali. I do 18. kola tedy Teplice vstoupí jako průběžně 12. nejlepší celek ligy.

To se může změnit, pokud si Severočeši vyšlápnou na Baník, jenž má na Skláře náskok dvou bodů. "Ostrava by nám měla vyhovovat, je to fotbalový tým, fotbalovější než Bohemka. My se musíme zlepšit, nemusíme se pak dívat na to, s kým hrajeme," uvedl teplický kouč Jiří Jarošík.

Manko Sklářů na Slezany mohlo být větší, to by ovšem Baník musel do zdárného konce dotáhnout duel na zlínské Letné. Mužstvo trenéra Pavla Hapala bylo na Moravě lepší, jenže jednobrankový náskok po nešťastně inkasovaném gólu neudrželo a při závěrečném náporu už fantasticky chytajícího Mateje Rakovana nepřekonalo.

Na teplických Stínadlech očekává Hapal jiný průběhu duelu než před týdnem. "Teplice hrají v jiném rozestavení, mají ve svých řadách zkušené a kvalitní hráče, bude to velice těžký zápas. Jsou nebezpečné směrem dopředu, i když jim teď bude chybět asi jejich nejnebezpečnější hráč v ofenzívě Gning. Ale zase se budou chtít ukázat jiní hráči a upozornit na sebe. Tím to možná bude nevyzpytatelné. Ale věřím, že jsme na to nachystaní a konečně urveme všechny tři body venku," řekl.

Teplice trápila marodka už před utkáním s Bohemians, do něhož nemohli zasáhnout obránce Jan Shejbal, záložníci Daniel Trubač s Robertem Juklem a útočník Daniel Fila. V průběhu bitvy v Ďolíčku navíc museli odstoupit zadák Tomáš Vondrášek se středopolařem Tomášem Kučerou. A aby toho nebylo málo, proti Baníku si nezahraje už zmíněná vykartovaná útočná opora Abdallah Gning. Ani Baník nepojede do Ústeckého kraje kompletní. Zranění nepustí do hry stopera Jaroslava Svozila, záložníky Ladislava Takácse s Danielem Tetourem a forvarda Ladislava Almásiho.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Mareček, Urbanec - Čičovský - Sy, Žák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kuzmanović, Kaloč, Mišković, Plavšić - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.42 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Ačkoli Slovácko kvůli přestupovým spekulacím neřeší moc příjemné starosti, vstup do jara zvládlo. Na výhru nad Českými Budějovicemi chce družstvo z Uherského Hradiště navázat také proti Olomouci, která o víkendu může na hřišti představit novou posilu z druhé ligy.

Marek Havlík? Nebo snad mladičký Filip Vecheta? Samá voda. Nejskloňovanějšími jmény z kádru Slovácka jsou v těchto dnech Filip Nguyen a Michal Tomič. První jmenovaný brankář nebyl daleko od přestupu do Vietnamu, ovšem z domluvy s FC Cong An Ha Noi nakonec sešlo. Naopak obránce Tomič se od léta, kdy mu v Uherském Hradišti vyprší smlouva, dohodl se Slavií, pravděpodobnější však zůstává přestup do konce zimního přestupového okna. Slovenský obránce by ale měl obratem zamířit na hostování do Mladé Boleslavi.

Možnou bouři nicméně nešlo minulý víkend zvenčí pozorovat. Slovácko si poradilo s budějovickým Dynamem a v tabulce se bodově dotáhlo na svého dalšího protivníka z Hané. Ten zřejmě bude představovat náročnější oříšek k rozlousknutí. "Těžký soupeř, se současnou formou patří do první šestky, ale my jsme doma, budeme chtít vyhrát a navázat na vítězství s Českými Budějovicemi," prohlásil Filip Vecheta.

Sigma po 17. kole spadla o jednu příčku na šesté místo, se svým prvním soutěžním zápasem v roce 2023 ale mohli být olomoučtí hráči spokojeni. Družina trenéra Václava Jílka se postavila pražské Spartě, proti níž dotáhla jednobrankové manko a vybojovala bod za remízu. Další dobrou zprávu dostali fanoušci Hanáků v průběhu tohoto týdne, kdy klub oznámil příchod mladého forvarda Denise Kramáře z druholigové Opavy.

Kramář představuje konkurenci také pro Antonína Růska, jehož fanoušci zvolili hráčem utkání proti Spartě. Nyní bude Růsek zápasit pro dalším zdatným zadákům. A sám to dobře ví. "Jejich stěžejní hráč je Havlík, vzadu to drží Michal Kadlec. Celkově jsou velmi dobře organizovaní dozadu. Myslím si, že v tomhle směru mají i skvělého trenéra. Bude to těžký zápas. Doufám, že se na to co nejlépe připravíme a získáme nějaké body," řekl útočník Olomouce.

Marodku Sigmy zaplňují brankář Matúš Macík a pravý bek Juraj Chvátal. Zcela fit není ani útočník David Vaněček, o jehož zdravotní způsobilosti se ještě rozhodně. Slovácko postrádá pouze zraněného "rebela" Tomiče.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kim Sung-pin, Holzer - Mihálik

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Vraštil - Zifčák, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Navrátil - Růsek, Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.31 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Pardubice - Slavia Praha

sobota 18:00

Po dvou a půl letech strávených ve vršovickém azylu se fanoušci Pardubic konečně dočkají. Jejich oblíbené mužstvo sehraje v sobotu svůj první zápas na zbrusu novém stadionu. Východočechy čeká při křtu vskutku velká výzva. Nové hřiště totiž vyzkouší také lídr soutěže, pražská Slavia.

Od postupu do první ligy v roce 2020 až do loňského podzimu cestovaly Pardubice pravidelně do pražských Vršovic, neboť "doma", poblíž soutoku řek Labe a Chrudimky, neměly kde hrát. Teď ale mohou vršovický Ďolíček po dvou a půl letech definitivně opustit a zabydlet se v nových prostorách. Jejich nový svatostánek nese jméno pardubického bojovníka proti nacismu Arnošta Košťála, zároveň se však z komerčních důvodů bude nazývat CFIG Arena.

Samotným hráčům je nicméně jedno, jak se stadion jmenuje. Hlavně, že konečně naplno pocítí výhodu domácího prostředí. "Dokážu si představit, že to pro všechny naše fanoušky bylo těžké. Dva a půl roku jsme hráli v azylu a naši příznivci museli do Ďolíčku dojíždět. Nebylo to finančně ani časově jednoduché. Tady v Pardubicích bude divácká podpora rozhodně větší. Těšíme se na to.," prohlásil útočník Východočechů David Huf.

Plnohodnotnou domácí atmosféru si Pardubičtí poprvé vyzkouší proti Slavii, která sídlí na zcela opačném pólu tabulky. Zatímco Východočechy čeká na jaře tuhý boj o udržení, sešívaní se po roční odmlce chtějí vrátit na ligový trůn. Svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského sice přezimovali na druhém místě, avšak před týdnem využili zaváhání vedoucí Plzně a po výhře 5:1 nad Jabloncem se posunuli do čela ligového pelotonu.

Sázkové kanceláře tedy jasně favorizují Slavii, sám Trpišovský to ale tak jasně nevidí. Upozorňuje, že Pardubice v minulém kole vybojovaly cenný bod v Liberci. "Dobře skončily podzim. Doma uhrály s Plzní remízu, mohly vyhrát. Uzdravila se jim spousta hráčů, doplnili je noví hráči. Bod v Liberci byl zasloužený, tým hrál kompaktně a byl nepříjemný. Jedna věc je být poslední v tabulce, druhá je aktuální výkonnost. Nekoukáme na tabulku, chceme získat tři body a ty mají stejnou váhu jako s jakýmkoliv jiným soupeřem," prohlásil trenér sešívaných.

Zápas v Pardubicích vynechají ze slávistů obránci David Hovorka s Janem Bořilem a Tarasem Kačarabou a také Tomáš Holeš s Davidem Pechem. Nejistý je start univerzála Lukáše Masopusta. Na straně Východočechů marodí středopolaři Jan Jeřábek s Tomášem Solilem. Hrát nebudou ani brankář Jakub Markovič, zadák Tomáš Vlček a záložník Marek Icha. Zmíněné trio totiž v Pardubicích hostuje právě ze Slavie.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Kostka, Hranáč, Chlumecký, Helešic - Vacek - Pikul, Janošek, Hlavatý, Tischler - Černý

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Santos, D. Jurásek - Hromada, Ševčík - M. Jurásek, Lingr, Olayinka - Van Buren

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.60 - 7.02 - 1.20

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
17
13
1
3
56 : 15
40
2
Viktoria Plzeň
17
12
3
2
35 : 12
39
3
Sparta Praha
17
9
6
2
31 : 16
33
4
FC Hradec Králové
17
8
2
7
21 : 20
26
5
Sigma Olomouc
17
7
4
6
26 : 19
25
6
Bohemians Praha 1905
17
7
4
6
29 : 29
25
7
1. FC Slovácko
17
7
4
6
21 : 27
25
8
FK Mladá Boleslav
17
6
5
6
26 : 24
23
9
Slovan Liberec
17
6
4
7
22 : 22
22
10
Baník Ostrava
17
5
6
6
27 : 25
21
11
Zbrojovka Brno
17
6
3
8
27 : 34
21
12
FK Teplice
17
5
4
8
23 : 37
19
13
Dynamo České Budějovice
17
5
3
9
17 : 31
18
14
FK Jablonec
17
4
4
9
23 : 32
16
15
FC Trinity Zlín
17
2
7
8
16 : 31
13
16
FK Pardubice
17
3
2
12
14 : 40
11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (594)

Přidat komentář
Ahoso Widaho

Jablonec jednička, Baník dvojka, Slovácko kříž, Slavia poločas/zápas a over. Nemáte zač

Reagovat
HorajzmAmmann

Aby se vůbec hrálo. Jablonec na tom asi nebude úplně dobře... Něco jsem četl že i Teplice nejsou 100%

Reagovat
Pablos

Teplice ? Napadl tak ceňták sněhu, kterej je už dávno pryč... jedině, že by jim noční vichřice odnesla tribuny

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

okok, špatné info. Nakonec i ten Jablonec super.

Reagovat
Greny

Tak kde se dneska hrát nebude? Nedivil bych se kdyby hrálo jen Slovácko a Pardubice

Reagovat
Greny
Reagovat
KingMaster13

To je až zázrak, dokonce to hřiště vypadá lépe než většina prvoligových trávníků

Reagovat
božský John

travnikari v Jablonci jsou na urovni ligy mistru, fotbalisti na urovni FNL

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Ahoso Widaho

Na fotce to vypadá super, ale asi to nebude žádná balada hrát na tom zmrzlým a tvrdým povrchu. Vždycky se mi vybaví vzpomínky z dětství na odřený kolena ze škváry

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

klasika..

Včera článek o Vejemlkovi a v tabulce

Odehrané zápasy : 3

Výhry : 13

Reagovat
ratusek

Dnes budeme rádi za bod. Uvidíme. Což by ale vzhledem k sestavě Teplic byla dost velká ztráta. "Stačí" proměňovat ty tutové šance

Reagovat
John Obi Mikel

Tak budete rádi, nebo by to byla dost velká ztráta?

Reagovat
Ahoso Widaho

Budou rádi za dost velkou ztrátu, to je přece evidentní

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Freedo

Moc se o tom nepsalo, ale nebudou Pardubkám hodně chybět Vlček a Icha kvůli hostovačce od nás?

Reagovat
Greny

Těžko říci jako oslabení to asi bude...

Já jsem zvědav spíš jak přistoupiti k poháru zda bude chytat Kinský a hrat Matys protože tam asi žádný zákaz nebude

Mimochodem jaká bude vaše sestava?? Já to absolutně nedokážu odhadnout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lol to bys chtel vedet moc

Reagovat
Greny

To víš fantasy... Ale asi to zase zahrají klasický bez Slavistu

Reagovat
djiros

Podle tiskovky před prvním zápasem lze očekávat minimum změn. Takže Tecl opět na hrotu a na pravém beku jediná změna a to Douděra, ale rád bych se pletl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A pred Douderou muze nastoupit kdokoliv z trojce Jurecka/M. Jurasek/Schranz

Reagovat
djiros

Oni by snad posadili i Baha před tímto výběrem a to chybí ještě Masopust

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Olayinka, Lingr, Sevcik, Jurasek, Ousou, Kolar, ty si myslim, ze jsou jistota.

Reagovat
Greny

Dík tak tohle jsem přesně si myslel taky ..fakt naprd no

Reagovat
Coutinho10

myslim si, že Santos větší jistota než Ousou, pokud Ugbu už bude ready

Reagovat
KingMaster13

Je to drsný ale teď fakt má jistotu základ fakt jen Lingr a (starší) Jurásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl ne?

Reagovat
Pablos

sestavu netuší ani Trpiš v 5 minutě zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Alespoň to Tvrdík nemůže vyspoilerovat

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

To nedokážem odhadnout ani my. Zkusím tip

Kolář - Douděra, Ousou, Ogbu/Santos, Jurásek - Hromada, Ševčík - Jurásek/van Buren, Lingr, Olayinka - Tecl/Jurečka, ale variant je ještě daleko víc.

Reagovat
KingMaster13

Počkej ty pochybuješ o Teclovi?

Reagovat
Losinho

Trpiš zmiňoval, že s MvB je dohoda, že bude hrát jen na hrotu.

Kolář - Douděra, Ousou, Ogbu (dnes asi ještě Santos), Jurásek - Hromada, Ševčík - Jurečka, Lingr, Olej - MvB

Reagovat
ACSeRw!n

a kde je Odegaard

Reagovat
Losinho

Bude nabírat fyzičku než si zkusí toho pravýho beka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kily

Icha se minulý týden zranil a nejspíš by nehrál tak jako tak, Vlček chybět bude, po té tragické úvodní patnáctiminutovce to v Liberci vypadalo, že máme i nějakou fungující obranu

a Icha bude samozřejmě chybět taky, Kostka zrovna nějaká jistota není

Reagovat
Pablos

Kostka bude mít nahřáté záda, třeba mu to přidá na jistotě.

Reagovat
Kily

možná dokonce dvakrát, nezbylo na něj v šatně samostatné místo, tak má s jedním hráčem společné

Reagovat
monty25

Pozitivní je návrat Trubače, ale útočná dvojka Gning-Žák bude hodně scházet. Na tu srbskou posilu jsem zvědav...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1621856225079050242

Reagovat
PavlíčeQ

surovčík - surzyn, martinec, král, polidar - šulc, kratochvíl, považanec, jovovič - chramosta, sejk

v tuhle chvíli asi nic lepšího postavit nemůžeme, tak snad to bude na hřišti vidět, 3 body potřeba jako sůl

Reagovat
monty25

Vsadil jsem na vás, tak se snažte.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejk to zaridi

Reagovat
monty25

Na to spoléhám.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Už ho tam mohl dát.

Reagovat
KingMaster13

Dneska to musíte urvat a hlavně pro Horejše

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tím Comingoutem ve Spartě? Dostalo se k mě info i ohledně pokusu o sebevraždu, ale to je snad kec

Reagovat
fabec1222

Tak uvidíme, jestli Jankto nastoupí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

to už by bylo vážný, tohle by se nemělo podceňovat

Reagovat
Sosi

nevím, proč to všichni tak hrotí, prostě je buzna, to je všem buřt, jaký comingout...

Reagovat
C-M@ster

Řeší se někde? ÚpIně mě to minuIo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem četl jen to, co bylo na twitteru Sádla, ale prý se to řeší i jinde.

Reagovat
monty25

V Teplicích slunečno, v Jablonci sněží.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reichenberg hmlisto, Gablonz takisto....

Reagovat
zrzek999

Mišković

Reagovat
Mirek na tenisu

Ani se nedivím že je Mišković v základu. Výborný fotbalista. Technika, přehled, hlava pořád nahoře. Obrovský talent. Kde je Chorvati pořád berou?

Reagovat
monty25

Za co chce ten Berka dávat karty?

Reagovat
zrzek999

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

On nedává buď za nic nebo za vsechno

Reagovat
Mirek na tenisu

Evidentně převzali naši rozhodčí trend z Mundialu. Šetřit ŽK co se dá. Je dobře že netahaji karty za každý ostřejší střet. Fotbal je kontaktní sport.

Reagovat
monty25

Držení zezadu je jasná ŽK.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tam ji měl dát.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vachoušek je mladý hráč. Asi to není pro něho snadné hrát pod tátou. Ale upřímně. Zatím působí jako divizní kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ten zápas v Teplicích, tak můžeme mít ještě problémy. Oba týmy mi technicky přijdou lepší. Jedna výhra v Plzni jaro nedělá

Reagovat
Stannis Baratheon

Problémy s čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom třeba nebyli ve skupině o záchranu. To je pár bodů jen...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatim vypada v Jablonci? podle statistik je Jablonec zatim poradne tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
monty25

Jablonec

Reagovat
John Obi Mikel

Přitom zrovna Čanturišvili není nějak zvlášť gólový.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ve Zlíně je

Reagovat
Pablos

Vrba

Reagovat
John Obi Mikel

Tak u něj je to snad teprve čtvrtý ligový gól

Reagovat
monty25

To je klasika. Zlín se 20 minut nedostane za půlku, pak dá z jedné střely gól a Jablonec to teď bude těžce dobejvat.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsem myslel, že Kučera zavěsí

Reagovat
kecipep

TVL jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba dovede Zlín do skupiny o titul a získá Zlatý míč mezi trenéry.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jarošíkmajzna vers. Hapalmajzna 0:0

Reagovat
oli9

Danicek, Brandner tragédie

Reagovat
Pablos

vy stopro zase jedete na to svoje 1:0 v 80min

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Vachoušek

Reagovat
Paprika

Reagovat
pingla

to je ofsajd

Reagovat
Paprika

Ty voe, na to se zase neda absolutne divat

Reagovat
Nuno čomes

Česká liga pro masochisty.

Reagovat
ratusek

Na podzim po příchodu Hapala se to celkem zvedlo, ale ted je to zase ta nekoukatelná sračka jako poslednich několik sezon

Reagovat
Paprika

Jj souhlas…klasicky jsem mel po zaveru podzimu velke oci, tohle je fakt katastrofa

Reagovat
ratusek

Ale 0:2 takže cajk

Reagovat
Ahoso Widaho

Chumelí se, chumelí...

Reagovat
Greny

Na Slovácku chumelí , lehký poprašek na trávě, frajeři hrají s bílým balonem

Reagovat
JessePinkman

Ne, že bych to Horejšovi přál, ale Jablonci by ta druhá liga slušela.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak moc pevná je pozice Horejše?

Reagovat
Greny

Podle mě dost... Kdo jinej by tam dobrovolně šel?

Reagovat
smazaný uživatel

Rada?

Reagovat
Greny

To bych řekl že je červená pro toho hráče Zlina

Reagovat
Dru Zeree

Rakovan do repre?

Reagovat
Greny

Do slovenské mozna

Reagovat
monty25

To jsou zase výsledky...

Reagovat
bobis21

Často jsem ho kritizoval, ale teď zaslouží obrovskou pochvalu - Cadu ustál souboj a díky tomu gól Obránce vůbec nečekal, že poběží dál

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
monty25

Jablonec dostal ze dvou střel dva góly.

Reagovat
Greny

Chytl vůbec něco ten Surovcik na jaře?

Reagovat
John Obi Mikel

150 minut, 4 zákroky, 7 inkasovaných gólů

Reagovat
Greny

Teď to schytal hezký

Reagovat
John Obi Mikel

Co se stalo? Koukám na Tepláky.

Reagovat
Greny

Vybíhal pro balon vzal ho a Kozák do něj na zemi kopl do hlavy no...

Reagovat
John Obi Mikel

Zlínchester

Reagovat
Losinho

Vrba to zas bude mít Vacek těžký spaní

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Ten v podcastu říkal, že jsou v prdeli že?

Reagovat
Losinho

Už jsem to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek většinou ví, o čem mluví. Pokud teda zrovna nemluví o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Teplice jsou tragické. Tolik špatných až mizerných hráčů. Až z toho bolí oči. 16clenna liga u nás je nonsens.

Reagovat
John Obi Mikel

Však hrajou s Baníkem vyrovnaný špíl

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je samá individualita ale týmově zatím rozpaky. 0:2 na ty teplické dřeváky to stačí

Reagovat
John Obi Mikel

Zase kdyby měli místo Vachouška Gninga nebo Žáka, tak je to trochu o něčem jinym. Herně nebyly zas tak špatné, ale dvakrát propadli vlevo

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák čeština ve druhé větě

Reagovat
monty25

Přesně tak, už jsem to tady psal před zápasem, že ta útočná dvojka bude scházet. Plus chybí ještě Vondrášek.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jsi na ně moc hodný. Do nejvyšší soutěže tihle nekopové nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, ale i podle skóre to tak vypadá.

Reagovat
Shevchenko

Klasika, dáme gól a totálně odpadneme

Reagovat
bobis21

Ty vole tohle nemůže dopadnout dobře

Reagovat
bobis21

Tak možná může

Reagovat
Paprika

Asi muze… ale to jak dokazeme pravidelne vypnout kdyz vedeme mi hlava nebere…

Reagovat
bobis21

Ten 2. gól nás zachránil no, do té doby to vypadalo příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se musí dotáhnout za 3 body

Reagovat
monty25

Tak v Teplicích už je asi hotovo.

Reagovat
monty25

Kozák je dobrej bezmozek.

Reagovat
Simas92

IQ 12,5

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozák pochází z Brumovic. Vesnice mezi Opavou a Krnovem. Je to prostý chlapec.

Reagovat
Greny

Kozák ty vole co se diví? Bych mu dal klidně i primou

Reagovat
Nuno čomes

Co udělal?

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ta levá strana Teplické obrany je úplně mimo. Co tam ten Hybš dělá

Klíma skvělý, Baník teď byl pod tlakem, tohle ho uklidní.

Reagovat
Shevchenko

Klíma a Cadu dneska ve velkém stylu

Reagovat
Dru Zeree

Kozák je strašně pomalý a neohrabaný

Reagovat
Mirek na tenisu

Doktor Radosta. Kulový blesk

Reagovat
Simas92

Kozak

Reagovat
Greny

Ale líbí se mi ti jednotlivci v Jablonci jak to nezvládají a dvou na rozhodci, hráče, hráče soupere

Reagovat
božský John

To sem ja posledni rok a pul

Reagovat
monty25

Jablonec otočit!

Reagovat
John Obi Mikel

Považanec kanonýr

Reagovat
John Obi Mikel

Radosta

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín

Reagovat
Paprika

Sleduje nekdo Slovacko s Olmikem? Jak to tam vypada?

Reagovat
doshcz

krom Kima velka nuda

Reagovat
oli9

Bez střely na bránu od nás šílenost ale totální nuda..

Reagovat
ratusek

Považanec 2 fíky. To BJ nerozdýchá

Reagovat
božský John

Zmrd

Aspon kratochvil je down

Reagovat
monty25

Teplice dostávají dardu a ještě se zranil Knapík.

Reagovat
John Obi Mikel

Kaloč

Reagovat
ratusek

0:3

Dejte nám soupeře

Reagovat
monty25

0:4

Reagovat
Wyrda

0:5

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře se rozsypali v závěru

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Paprika

Jazda!

Reagovat
ratusek

To už je exhibice. Liga je nám malá

Reagovat
Mirek na tenisu

Hola. Hola. Hola. Teplice! Druhá liga volá! Stejně tam fotbal skoro nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kozák nic neudělal, vymyšlená červená

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ještě letos možná uhraje 2. místo za Spartou.

Reagovat
doshcz

Reagovat
monty25

Jablonec v závěru ani jedna šance.

Reagovat
HorajzmAmmann

Času, Klima. Teplice 2. poločas v hajzlu

Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

*Cadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ogbu asi taky nebude zrovna zázrak, když se nedokáže dostat do sestavy přes duo Pat a Mat.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Douděra, Ousou, Santos, Jurásek - Hromada, Ševčík - Jurečka, Lingr, Olayinka - Van Buren

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravotní problémy nepustí do hry Holeše, Hovorku a Oscara, který na tréninku utrpěl tržnou ránu. Kvůli nemoci chybí Masopust.

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Subs: Mandous, Ogbu, Zafeiris, Tecl, Provod, Pech, Ewerton, Hronek, Schranz, Kačaraba, Jurásek M.

Reagovat
ratusek

Tecl není v základu. To nemá smysl sledovat

Reagovat
Losinho

Hattrick z lavičky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neboj, o puli strida Micka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Lord Tecl se nesníží k tomu, aby hrál na tak hnusným stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím prosím kde jsou nejlepší streamy na českou ligu? Nemam o2 a přes zimu jsem ty linky zapomněl

Reagovat
Remt

Deniska vypadá jak kdyby ji před chvílí někdo brousil v kumbálu. Nějaká rozvrkočená

Reagovat
Remt

Ostatně takhle se prý i k téhle práci dostala

Reagovat
ratusek

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Igli

Reagovat
ratusek

"výběh divokých fanoušků"

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Vždycky, když se mi nějaká sestava fakt líbí, tak pak hrajeme hrozně zoufale

Reagovat
ACSeRw!n

Pardubicky kolotoc

Reagovat
Greny

Kostka zatím dost Slavii zatápí

Reagovat
bobis21

Třeba si vyhraje vlastní lavičku v šatně

Reagovat
Losinho

Penalta smolná, ale jinak mi přijde dlouhodobě dobrej.. bohužel velký rezervy směrem dozadu

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Santos tvl ty prohraješ souboj s Hlavatým

Reagovat
Losinho

Hrozný no.. ale domácí zápas s Brnem by pro Ogbua měl bejt ok jako premiéra. Doufám.

Reagovat
Neon

jsem chvili jen poslouchal komentář a říkal jsem si, že je divný, že ještě pořád hraje teplickej Rosa a kde se zničehonic vzal v pardubicích

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Tak ve Slavii je taky Jan Stejskal, který chytal za QPR

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

A v Pardubkách Černý co hrál za Hirošimu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

ve Slavii hraje Hronek, přitom ještě minulej týden jsem ho viděl hrát za Detroit

Reagovat
Losinho

A vítěz Zlatýho míče Masopust.

Reagovat
Kily

já ho na hřišti slyšel poprvé na začátku druhého poločasu, když byl vystřídaný

Reagovat
mistr129

stadion pokřtěn slávistickou penaltou

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Chtěl jsem na to vsadit, ale kurz byl 1,1.

Reagovat
John Obi Mikel

To bude penalta

Reagovat
Coutinho10

tak jasná nejdřív to nebylo vidět

Reagovat
mistr129

jsem furt zkoumal ten souboj na zadní tyči a tohle mi uteklo

Reagovat
Coutinho10

taky jako trochu tam na chvilku držel za ruku našeho hráče, ale by mi přišlo málo, tak jsem se divil nejdřív, ale pak to ukázali

Reagovat
John Obi Mikel

Na tom prvním záběru jsem neviděl vůbec nic.

Reagovat
Coutinho10

taky ne, jenom nějaký vteřinový chycení za ruku našeho hráče, ale to by mi přišlo hodně málo na to,aby to VAR řešil

Reagovat
smazaný uživatel

Kostkáč dotopil

Reagovat
mistr129

No jo no, v teple nabývá objem

Reagovat
Coutinho10

chladnokrevně Jurečka

Reagovat
ratusek

Čekal jsem penaltu spíš od Chlumeckého

Pardubičtí fans a jejich "jude Slavia"

Reagovat
Losinho

Ten zvládne vlastňák

Reagovat
John Obi Mikel

Všude Slavie?

Reagovat
Neon

Nita by to m...

Reagovat
ACSeRw!n

strasnej stadion, to je fakt humus

Reagovat
migwel

Hlavně že vy máte stadión jak REAL MADRID

Reagovat
John Obi Mikel

Maskot

Reagovat
Greny

Jako nejsem trenér, nemám licence, ale přijde mi že je celkem blbý hrát na brejky proti Slavii na hrotu s Černým

Reagovat
Losinho

Může to podržet a sehrát na rychlý křídla.

Reagovat
Bosko

Ten Pikul, to je Grealish z Wishe

Reagovat
Coutinho10

tref bránu Jurásku

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou vole, Černý ti uteče Pat a Mat tvl

Reagovat
Mass

Vždyťmu neutekl..

Reagovat
Remt

Ousou žlutá, správně, za tohle dávat žlutý, souhlasím

Reagovat
Coutinho10

ale to nebylo za ten faul, pokud se nepletu, ale že zůstal u míče a pak o pár minut později na konci poločasu, jak chtěl Ševčík rychle rozehrát, nerozehrál, naznačil jenom kop a hráč Pardubic půl metru od něj, tak tam měl taky dávat žlutou, ale asi by do něj Ševčík musel ten míč nakopnout...

Reagovat
Greny

Tam ale myslím byl ten rozdíl že Ousou ten míč odkopl

Reagovat
Remt

On ho odkopl? Já myslel že si jen stoupnul přímo k němu. Jinak souhlasím, že měl dát kartu i pak. Já bych to kartoval automaticky, nejenom že je to proti tomu pravidlu o vzdálenosti hráče při rozehrávce ale za mě je to i dost proti fair play

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Já sem odkopnutí neviděl, jen mu tam stál. Pardubičáci pak v závěru poločasu stejnym způsobem zabránili rychle rozehrát Olayinkovi a bylo to bez karty.

Reagovat
Coutinho10

pokud jo, tak ok, ale vidět to nebylo, takže si myslím, že spíš stál jenom před míčem stejně jako o pár minut hráč Pardubic

Reagovat
Greny

Me právě přišlo, že tam šel k balónu a odkopl ho vidět to nebylo to je pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Uf

Reagovat
Coutinho10

Kostka, jak chtěl trefit Olieho

Reagovat
Pablos

Čekám na tweet od Mádla, že je Kostka přihřátej.

Reagovat
Coutinho10

ten Pikul fakt vypadá jak Grealish

Reagovat
Komix

Tvrdík

Reagovat
Greny

Šel se podívat jak nemá vypadat sektor? Tak doufám že příští týden v Edenu nebude žádnej plot, síť a nic

Reagovat
ACSeRw!n

klaun

Reagovat
John Obi Mikel

Santos

Reagovat
Greny

Koledujete si

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, Pecha budeme zkoušet ve středu zálohy.

Reagovat
kbtk23

Chudák Ogbu, ten musí litovat kam to přestoupil

Reagovat
Greny

Ty vole... On mu skočí na druhou stranu a on mu trefí nohu

Reagovat
Igner Farnsworth

Vysmivanej Ondra Kolář zerte hejtri

Reagovat
Coutinho10

fuuuj...twl,to už dost smrdělo

Reagovat
ACSeRw!n

tohle nedat to uz je umeni

Reagovat
John Obi Mikel

Ta obrana je hrozný průšvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se Slávia hrdinně brání proti poslednímu.

Reagovat
John Obi Mikel

Loni jsme poslední Karvinou neporazili.

Reagovat
Greny

Mě se líbí jak tam má Slavia dva hráče na lávce já nevím dohromady za kolik? 120 mega a ani jeden nehraje... To i u nich bude platit ten půlrok?

Reagovat
DieFohlenBMG

Musí navnímat specifika specifické ligy

Reagovat
Pablos

zatím jsou teprve u Het ligy... chce to čas

Reagovat
PhilipS

Specifickou českou šatnu

Reagovat
Losinho

Ogbu snad už příště základ, Zafeiris přijel v podstatě z dovolený.

Reagovat
Remt

Příště az přijedu z dovolený já, tak si dám taky pár týdnů na rozkoukani v práci

Reagovat
Losinho

Myslím že by radši šel do zápasu, než do galejí s kondičákama zrovna ve Slavii

Reagovat
kbtk23

Jako divím se že ještě nehraje, vždyť to je super posila. Dlouho skautovaný hráč co stál dost peněz. Pochopil bych kdyby přestoupil tento týden, ale proč doteď nehraje ?

Reagovat
Losinho

Ogbu? Asi jde o taktický věci, dřív hrál v tříobráncovým systému. A určitě začne v Edenu, Trpiš tam ty posily nerad hází poprvé ve venkovních zápasech.

Trochu jsem ho čekal proti Jablonci no.

Reagovat
Nuno čomes

Co to je za argument? Nerad hází ve venkovních zápasech.

Reagovat
Losinho

To se asi musíš zeptat jeho

Reagovat
Nuno čomes

To se děje snad jen v ČR. Půl rok aklimatizace je docela vysmech pro hráče za x mega.

Reagovat
exse

Ví se už vlastně proč doopravdy vyhodili toho Usora? Ty Slávistický křídla jsou strašně marný.

Reagovat
Mass

Vždyť 4 slávistický křídla (Olayinka, Jurečka, Jurásek M., Schranz) sou v top20 nejlepších hráčů body/zápas. A máš tam ještě Ewertona a Masopusta.

Reagovat
Nuno čomes

Ewerton už je zabitý ne? To bude v létě max hostovačka.

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
Losinho

Co chceš víc

Reagovat
DieFohlenBMG

To je blbec

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
John Obi Mikel

Jak Jarda Kužel v okresním přeboru

Reagovat
Remt

taky mi připomnělo

Reagovat
ACSeRw!n

why allways him

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsem ještě neviděl

Reagovat
Coutinho10

to jsou sráčové, jak hned bonzujou

Reagovat
Rizek

Reagovat
John Obi Mikel

Hronek

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeej

Reagovat
Coutinho10

Olie to měl rozhodnout o pár minut dřív, ale uff...

Reagovat
Losinho

Suchý triko, mokrý trenky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Škoda že na konci neukázali to co zkoumal var z lepšího záběru to by byla celkem prdel..

Jinak Pusou je strasnej genius

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš - dáš

Reagovat
Rizek

Proč nezopakujou ten poslední zákrok?

Reagovat
Greny

Tak jsem na to čekal z toho jednoho rychlyho záběru to vypadalo že tam zatáhnutí klidně být mohlo

Reagovat
Rizek

Taky, taky. Hlavně je divné, že to vůbec neukazují. Jako - nemuselo to být na faul, ale nechápu, že to vůbec nezopakovali. Divně to zavání.

Reagovat
Rizek

Teď jsem si to vrátil. Asi 5 sekund ho tam Slávista drží. Hm.

Reagovat
John Obi Mikel

Máš to rozebraný ve studiu. Oba stejně.

Reagovat
Rizek

ani náhodou oba stejně. To tahání od Slávisty je tam samozřejmě silnější a prokazatelnější. Ale jestli to sudí nefoukl hned, tak VAR to jako závažnou chybu určitě opravit neměl. Ale kdyby to foukl, tak nemůžete říct popel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý fotbal na ligu. Výsledek je dost zkreslený. Spíš na remízu bych to viděl.

Reagovat
Mass

Pardubice zahrály dost dobře, 10 střel, 53% držení, měly tam i pár dost dobrých kombinací. Vůbec bych neřekl, že jsou poslední.

Reagovat
Coutinho10

obecně zápasy 1. s posledním jsou dost ošidný

Reagovat
Kily

já napočítal čtyři šance, jedinou hodně nepovedenou věc vedle zakončení představovalo občerstvení

Reagovat
Aldeano

Byla velká fronta nebo něco došlo?

Reagovat
Kily

možná nakonec menší chyba u mě, ale i tak mi to přišlo mimo. Před vstupní branou je party stan, tam byla fronta a lidi pili pivo ze zálohovaných kelímků, tak jsme se shodli, že si něco dáme až vevnitř. Bohužel na tribunu pro cca dva tisíce lidí tam už byl jenom jeden stánek s jedním výdejním okénkem, kde se angažovali čtyři lidé - jedna paní točila pivo, druhá ho podávala, třetí kasírovala a pak tam byl borec, který dělal klobásy a sekanou na kontaktním grilu. Přitom pivo se jenom tady dalo točit a podávat hned ze dvou míst, jelikož vybavení tam na to je

samozřejmě fronta až do prdele, na pivo a klobásu jsem si počkal třicet minut a rychle mazal na tribunu, abych stihl začátek. Na konci první půlky jsme se dohodli, že vyrazíme o něco dřív a koupíme piva, což rychle padlo, jelikož už ve 41. minutě stálo u okénka zase čtyřicet lidí...

po zápase mi pak někdo říkal, že po průchodu branou je možnost se vrátit ven do toho stanu a občerstvení si koupit i tam, ale i tak se prostě bavíme o dvou místech na občerstvení pro dva tisíce lidí. Tohle se nepovedlo, klub se samozřejmě připravil o zajímavé peníze navíc z prodeje

ještě tedy máme podivné záchody - je tam teplo, což bylo včera před zápasem a o pauze fajn, ale vedou tam dva vchody a umyvadla jsou jenom u jednoho z nich. Takže když někdo přijde z té druhé strany jako třeba já a stoupne si k první mušli, tak musí po vykonání potřeby projít celou místnost na druhou stranu, tam si umýt ruce a pak zpátky, nebo vylézt východem tam

Reagovat
Aldeano

Tak na občerstvení jsou alespoň kapacity, jak píšeš, možná se vše ještě nestihlo nebo nevím, jak jinak si vysvětlit, že na úvodní zápas, kdy se ví, že bude vyprodáno neotevřít další místo, kde by to možné bylo.

Ty toalety, to je tedy nešťastně řešené a to upravit nepůjde no. To taky nikdy nechápu, takové věci u nových staveb, že se na to nedává větší pozor a aby to bylo opravdu funkční nejen teoreticky, ale aby to bylo i v praxi pohodlné pro návštěvníky.

Atmosféra jinak fajn? Nevadí tolik, že stadion není uzavřený?

Reagovat
Kily

ty kapacity jsem myslel, že se pivo dalo podávat i ze druhého okénka kiosku jinak tam uvnitř právě už moc místa, kde by se něco dalo vymyslet, není, takže zrovna ta největší masa lidí asi bude spoléhat na nějaké vylepšení před vstupní branou

na pomoc dorazilo asi 70 fanoušků Bohemky a přišlo mi to celkem fajn. Neuzavření stadionu se trochu projevovat bude, ale u nás to zase tak velký problém nebude, kotel až tak početný není a většina zbytku se stejně neumí chovat. Po zápase se 99% sebralo a rychle spěchalo na pivo/domů/domů na pivo, místo aby hráčům aspoň zatleskali za dobrý výkon

Reagovat
Aldeano

Tak to je škoda, že se na to nemyslelo a je to nedořešené. Minimálně jaro bude asi skoro stále vyprodané, vzhledem k soupeřům a novému stadionu.

Tak v tomhle nemáte tradici, ani se do včerejška neměla moc kde budovat. Takže věřím, že to bude lepší. Na rozdíl třeba od Jablonce, kde nevěřím, že se to někdy zlepší, tak zrovna Pardubice jsou obecně sportovní město, myšleno fanouškovsky.

Reagovat
Kily

jo, vyprodáno bude na Spartu a derby, minimálně skoro vyprodáno na Baník a ty klíčové zápasy v boji o záchranu nějaké tři tisícovky snad taky přilákají

tradice není, no, hlavní tribuna občas vyprodukovala skandování legendárních pokřiků jako "vyrovnat", "my chceme gól" a "hoši bojovat", ultras se zbytek snažili zapojit asi jenom jednou a z toho sešlo, jelikož se zrovna něco zajímavého dělo na hřišti. Navíc se ultras netěší moc velké popularitě u zbytku, tak uvidíme

Reagovat
Aldeano

Jaký je vztah hokej/fotbal u ultras?

Reagovat
Kily

tohle až tak moc neřeším, ale na hokej chodí skupinka fotbalových fans, kteří mají své místo dole v rohu a fandí po svém. Na fotbal mi nikdy nepřišlo, že by dorazili hokejoví

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kily

jak automaticky koukám po klobáse, tak tohohle jsem si ani nevšiml

každopádně to je ještě nejmenší problém, včera večer jsem se bavil s kamarádem, který si ho třicet minut před začátkem šel dát do stanu a dostalo se mu reakce, jestli mu nebude vadit studený párek, jinak si na teplý bude muset počkat, než se ohřeje

Reagovat
vanGomm

V Jablonci na ligové utkání 731 diváků Tak tohle komentovat legendární Gabo Zelenay (1922-2003),tak řekne do ochoza štadiona prišlo 730 ludí,ajaj,tak predsa len 731 tam eště jeden idě Mají kliku,že dostavají dotace.Tohle by nedalo ani na plat správci stadionu na jeho provoz ani nemluvě.

Reagovat
ratusek

Reálně tam prý byla sotva polovina, ale nevím

Reagovat
vanGomm

To už je ve své podstatě úplně jedno 350,nebo 731.Za normálních okolností by ten fotbal museli hrát a trénovat až po práci a ještě by si všechno ostatní kolem museli dělat fotbalisté sami včetně sekání hřiště.Tady si na ten profesionalismu vlastě je hrají.Vy všichni nám finančně všelijak přispívejte,abychom si ten náš koníček mohli pěkně provozovat.

Reagovat
ZB 07

Obrana Plzně proti Hradci nevypadala nic moc, takže Ševčík s Řezníčkem by je mohli docela prohnat. Remíza by byla fajn

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

Dneska bych rád viděl Květa místo Buchy/Vlkakovy. Durosinmi by si taky zasloužil šanci, snad půjde do hry dřív než minule.

Reagovat
Greny

Já bych dneska viděl rád 2:1 pro Brno

Reagovat
Banikovec7

To každý slušný člověk

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Šádek zavelel musíme prohrát... Náš nejlepší hráč a jediný křídlo Musa sedi

Reagovat
Rarášek

Myslíš VALL-I?

Reagovat
Greny

Škoda brevno

Reagovat
John Obi Mikel

Gooool

Reagovat
Greny

Sevciiiiik

Reagovat
$dolar$

Havel opet kvalita

Reagovat
Pablos

reprezentant

Reagovat
Pablos

Teď mi vlastně došlo, že se divím, že ten Ševčík jim přes zimu nezmizel.

Reagovat
Dru Zeree

V létě do Sparty, ale už tam mají karabce a Danka, nevím co se všemi budou dělat

Reagovat
Greny

Třeba ne :)

Reagovat
Losinho

Rovnou cizina ne? Sparta vyjebává s dvouma podobnejma hráčema, my máme záložníků plnou prdel, pro Plzeň nedosažitelnej. Salcburk by mu slušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík je už se Spartou domluvený, navíc jeho agent je Paska, ten proti Spartě nepůjde. Se Ševčíkem se určitě od nové sezóny počítá do základu, taky bylo dnes vidět, že on byl jediný, kdo se snažil vyhrát a pomoct Spartě k titulu, ostatní Brňáci respektovali přání majitele klubu a pustili to Plzni.

Reagovat
Pablos

O tomhle jsem slyšel... ale taky, že to vůbec není nic daného vyloženě.

Reagovat
$dolar$

Kopic

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať mi někdo vysvětlí rozumný důvod, proč se na Bazalech nemůže hrát a stadion v Brně je v pořádku...? Však to je něco šíleného takhle z TV ...

Reagovat
John Obi Mikel

Největší sranda tam jsou ty sloupy přes které není vidět.

Reagovat
pingla

Však podobné sloupy jsou i na tom novém pardubickém

Reagovat
HorajzmAmmann

ok díky

Reagovat
Greny

A myslíš že nám se chodí na ten stadion hezký? .. je to šílenost ale nikdo nepostaví...

A to nevíš co tam vše nefunguje

Reagovat
HorajzmAmmann

však chápu, Brno i Ostrava si zaslouží svůj fotbalový stadion. Naštěstí jsou aspoň Vítkovice... snad se jednou dožiju toho, že budou nové Lužánky a Bazaly. Zrovna v Brně je potenciál na skvělé návštěvy... Tak aspoň Hradec se dočkal.

Reagovat
HorajzmAmmann

A ještě Dolíček, ten je taky šílený. Letná už taky začíná pomalu dosluhovat...

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky strašný u nás. Furt každej zmiňuje jak jsme díky Křetínskýmu bohatý a všechno, ale péče o stadion je za Křetínskýho fakt hrozná. Co změnili, to zkurvili, nestaraj se o to, není žádnej plán na náhradu nebo opravu. Jen čas od času do médií proniknou nějaký zprávy, že někdy možná postavíme nějakej zbytečně velkej stadion na periferii, šílený

Reagovat
Greny

Lužánky nikdy nebudou já chci něco jak má Plzeň kdekoli v Brne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

ty představy o novém stadionu pro 30k lidi, kam bude chodit pravidelně plný dům jsou mimo.

Reagovat
Nuno čomes

Myslíš, že tu návštěvnost v Brně brzdí jen stadion? Pokud by hráli pořad druhou půlku ligy, lidi budou tezko chodit. Tak to v ČR je.

Reagovat
HorajzmAmmann

To určitě ne. Mluvím o potencialu. Nový stadion by tomu určitě pomohl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Faul Blechy na Kalvacha...to bylo na zlomení nohy. Klidně bych vytáhnul redku. Ten slepec ho ani nenapomenul.

Reagovat
Greny

Oba stejne

Reagovat
Mirek na tenisu

Už nic neřeš.

Reagovat
mistr129

Minimálně žlutá přijít určitě měla

Reagovat
Greny

Vůbec ať si ochutnání svoji medicinu

Reagovat
mistr129

Kdyby to bylo na Chorýho, tak bez karty Zrovna Kalvach mi přijde v pohodě ale

Reagovat
Martin9719

Běž radši ochutnat Starobahno na žal.

Reagovat
Remt

Souček - krásná střela, nebyt skveleho zakroku, tak sla pekne pod brevno

Reagovat
Greny

Souček out to je pro nás průser... Pro nás je to klíčové hráč ...

Reagovat
John Obi Mikel

Máte vůbec nějakou náhradu na DM?

Reagovat
Greny

Texl hraje vyloženě DM

Reagovat
ACSeRw!n

demenci ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby se ten blbec místo toho zvedání ruk zvednul tak by šel do přečíslení Stejná situace jako Cadu před 1. brankou včera.

Reagovat
mistr129

Květ

Reagovat
HorajzmAmmann

redka a ven, ono je to přejde

Reagovat
$dolar$

Kvet

Reagovat
Pablos

co udělal ?

Reagovat
Pablos

jo už chápu podle dalších komentů... simulace

Reagovat
Coutinho10

hezky rozhodčí, že se nebojí dát Plzni žlutou za simulování stejně jako posledně Spartě to dřív úplně nebývalo zvykem

Reagovat
Martin9719

Pokračujeme v krasojízdě. Ale hlavně že mě tady někdo minulý týden uklidňoval jak to byl "jen první zápas".

Reagovat
Hasan Šáš

Plzeň je ukrutná sračka, ta nakonec neudrží ani 3. fleka a letos bude bez pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Bílkovo kouzlo jde pomalu, ale jistě do pekel, tak to má být

Reagovat
John Obi Mikel

Hladík

Reagovat
John Obi Mikel

Řezníčeeeek

Reagovat
John Obi Mikel

Asistent

Reagovat
Greny

Proč toto nemava hned ...

Reagovat
Remt

to mi taky není nijak jasné

Reagovat
Selänne

Protože to přes hráče neviděl, ačkoliv to vypadalo fakt debilně.

Reagovat
John Obi Mikel

On to hlavně nemával vůbec, ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Taky bych řekl.

Reagovat
Martin9719

Ne on dokonce běžel k půlce.

Reagovat
Greny

Dáš neuzná dostanes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Klasická situace: ofsajd, dostaneš.

Reagovat
Greny

To nás zlomí

Reagovat
ttopi

během minuty z domnělých 2:0 je to zasloužených 1:1

Reagovat
smetos

Ten jemelka je tema nohama fakt spatnej.

Reagovat
Salfovic

Jako šlapač zelí by se neuživil, naštěstí se živí jen jako fotbalista.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

damn

Reagovat
ACSeRw!n

golman spatny

Reagovat
ttopi

Kopic

Reagovat
Salfovic

Ani Messi by to lépe netrefil, kdyby to byl tedy pravák.

Reagovat
ttopi

Asi ne, Messi je lempl.

Reagovat
Greny

To bylo úplně jasný škoda no

Reagovat
ttopi

ááá to muselo bolet

Reagovat
doshcz

zluta by stacila

Reagovat
ttopi

V podstatě zezadu došlápnutí na kotník? Dobře, viděl jsem horší věci, ale tohle může ČK v klidu být.

Reagovat
Greny

Minulý týden hodně podobný zákrok na našeho hráče žlutá a var ani volán nebyl .. pak se nediv že to sere lidí když týden zpět je to ok a týden na to ne

Reagovat
ttopi

To je ale spíš o tom že minulý týden to bylo chybně možná. Dneska to ale byla ČK.

Reagovat
Mirek na tenisu

Divíšek. Tady stačila žlutá. Orel bez citu pro hru. Došlápnutí na nohu náhodné vyplývalo z pohybu Brňáka. V případě faulu Blechy který zrakvil Kalvacha se ten namachrovanec na video podívat nešel. Orel byl dycky žílař.

Reagovat
Jesfey

Maximálně žlutá a gól po vymyšlené standartce, co víc dodat.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Jankto ani na lavičce

Reagovat
doshcz

Madl ho znicil

Reagovat
ttopi

Reagovat
KingMaster13

Mádl ho zničil

Reagovat
Kang & Kodos

:lichna:

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
Posledni Kovboj

*:mateo:

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

Mádl ho zčinil

Reagovat
Losinho

Nemá čas, ničí Mádla.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ttopi

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Radek Voltr

Jak se chtěl pochlubit, že si umí najít sestavu hodinu před zápasem.

Reagovat
AnthonyR

Ať už je to jakkoliv, tak Jankto je celkově zajímavej týpek. Odchovanec Slavie, co docela mladej prošel Serii A, La Ligou, pak šel do Sparty, mezitím stará točila péčko a borec sám byl po celej čas krypogay. Tohle určitě Magnusek jednou zfilmuje.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ttopi

Měl starou? Takže klasicky skrytej gay?

Reagovat
AnthonyR

Jo se to tady na pavlači český sekce řešilo. Holka zkoušela prorazit ve filmech pro dospělé, ale nějak to vyšumělo.

Reagovat
Posledni Kovboj

potencial tam ale byl, co si tak pamatuju

Reagovat
Hasan Šáš

Magnusek by v tom filmu mohl hrát Mádla.

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
kilobyte

Dřív. Teď hodně zhubnul. My ho museli hodně vycpat.

Reagovat
Hasan Šáš

aha, já si ho pamatuju naposled z filmu Jedlíci a tam měl lipidů na rozdávání

Reagovat
kilobyte

Koukni se na Shoky a Morthy. Tam už je hubený a dokonce je i zábavný.

Reagovat
Hasan Šáš

Hotovo, čekal sem to horší, místama celkem bžunda.. Zhubl dost, určitě tam budou těžký převisy kůže

Reagovat
kilobyte

Tys na to fakt hned kouknul?

Reagovat
Hasan Šáš

Já sem to už kdysi zahlíd na netflixu a chtěl to dát, tys mi to jenom připomněl.. na zrychlenej pohon se to dá sjet za hoďku

Reagovat
monty25
Reagovat
Hasan Šáš

ano, tohle je taktéž vhodný tlusťoch

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

kolik stoji ten hortice

Reagovat
Cotton

O té manželce bude v tom filmu mluvit hlavně odborník na ženy hráčů Jirka Štěpán. Také dodá, že jeho teta učí ve školce a jeho sestra hraje na saxofon.

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

Někdo zde PS něco o pokusu o sebevraždě ne?

Reagovat
Bex5

Mádl ho má dl.... , tak nepřišel

Reagovat
monty25

Suchomel dneska nemůže hrát kvůli hostování, nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

říkali ve studiu

Reagovat
kilobyte

A pak v grafice ukázali, že je zraněný.

Reagovat
ratusek

A nakonec nastoupí v dresu někoho jiného

Reagovat
kilobyte

Za nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

čímž se dá vyhnout případné kritice za "dohodu klubů"

Reagovat
ratusek

Odkdy je to Epet aréna?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Vydra je do poločasu ve sprše.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
John Obi Mikel

Žitný

Reagovat
John Obi Mikel

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

to je válec

Reagovat
KingMaster13

Tomič To byl deal. Dát ho Bolce aby sejmul Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Masterplan

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to slovo sejmul špatně pochopil

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

tomiiiiič krásný gól

Reagovat
Rizek

Ta sestava

Priske vyhazuje sám sebe.

Reagovat
r.mrazik

Boleslavi se stacilo podivat na twitter \Priskuv kridelnik a meli taktiku na zapaas hotovou

Reagovat
Rizek

záloha průchoďák. Z nich hraje jen Kairinen dopředu. Jinak je to nic, nic, nic a zase nic.

Reagovat
r.mrazik

presne...skoda,ze to vidi vsichni jenom ne ti tam

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dostane ještě tak tři góly, dobře jim to hoří

Reagovat
Neon

Se to dalo čekat, když chybí Sorensen a Vitík.

Reagovat
John Obi Mikel

Zase trio Žitný-Kušej-Ladra nejsou žádní velcí bombarďáci.

Reagovat
r.mrazik

to 523 je sileny sestem hry...jestli si voe mysli,ze timhle budeme silny na mici,kdyz uprostred chybi hrac,tak to jsou pitomci na te lavici

Reagovat
doshcz

nechapu proc se nehraje proste 532 kdyz uz, ten Cvancara na kridle je strasna picovina

Reagovat
r.mrazik

presne...kdyz uz sracka s peti obranci,tak proste silnejsi stred

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

No, teď ukázal, že centrování není jeho parketa

Reagovat
r.mrazik

aby centroval tvuj nevyssi hrac...to nechces

Reagovat
kilobyte

A za ním beztak ještě stojí Mejdr.

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
John Obi Mikel

Na konci poločasu si počkám na statistiku, kolikrát byli Boleslavští v ofsajdu.

Reagovat
doshcz

hlavne kolikrat to ten lajnovej nejdriv nemaval

Reagovat
John Obi Mikel

Tak on to schválně nechává dohrát.

Reagovat
r.mrazik

to tam muzou dat behat nejaky stenatko,aspon by bylo na co koukat

Reagovat
doshcz

to jo ale kolikrat to bylo fakt o dost, coz by mohl zamavat hned

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Tomič from hero to zero

Reagovat
r.mrazik

ti rozhodci jsou tragicky...lajnovej porad pousti offsidy a hlavni nevidi faul

Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkná simulace

Reagovat
Rizek

Slávista tady bude kázat.

Reagovat
Rizek

Otočka taková no ... zprdeleklika.

Ale díkybohu za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že ten pomezní vždycky nejdřív sbírá síly, aby uzvedl praporek a ejhle, teď ho zvedl hned

Reagovat
Rizek

Ta záloha je průchoďák. Jestli si toho Priske nevšímá, tak je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čvančara si právě zkusil, jak těžký to má Mejdr ohledně centrů

Reagovat
John Obi Mikel

Auu, to muselo bolet

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda že tam teď není Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen 5 gólů a vyjde mi předzápasový tip.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kairinen jasná redka. Za podobné šlápnutí šel v Brně ven Divíšek. Tady VAR selhal a Hocek jakbysmet. Příhoda má práci.

Reagovat
John Obi Mikel

Kairinen ho takhle sešlápne a Sparťané se sesypou na sudího, že to nebyl faul

Reagovat
doshcz

odkopl mic a typek pod nej zajede nohama, tak co mel delat neuhnes nikam

Reagovat
Neon

Reagovat
Mirek na tenisu

Právě že ne. Hráč je zodpovědný za své zákroky. Ať jsou nechtěné, z nešikovnosti nebo zákeřné.

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu...a neni zodpovedny tedy i ten hrac boleslavy ohledne sve nesikovnosti?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Divisek vubec nehral mic

Reagovat
kilobyte

Podobný šlapák jako Tomič, akorát že Kairinen aspoň hrál míč.

Reagovat
John Obi Mikel

Ščasný s tebou souhlasí

Reagovat
Mirek na tenisu

A to mu to moc nešlo z huby. Ale všechna čest. Já jsem pro tyhle nechtěné šlapáky řešit max. ŽK ale když jsou tak nastavené tady tak mají platit všude.

Reagovat
Pablos

Kde si píčoval, že mu za to dal rozhodčí červenou, tak tady je najednou jasná ...tvl tak aspoň trochu se drž svého metru

Reagovat
Losinho

Ochrana zdraví hráčů dostává na prdel

Reagovat
$dolar$

V čem je ten zákrok Kairinena jinej v Diviska? Úplně stejnej zákrok. Tak buď obojí červená, nebo obojí žlutá, tenhle dvojí metr je fakt k zbliti

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Stannis Baratheon

Kairinen ho udělal v rudém dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

No a teď Matějovský.

Reagovat
John Obi Mikel

Ti útočníci MB jsou ve finální fázi hrozná kopyta

Reagovat
John Obi Mikel

Hocek Trestat tyhle reakce pořádně. Kuchta

Reagovat
Losinho

Kuchta jen o metr a půl vole

Reagovat
doshcz

byl nasranej kvuli tomu ze to nepiskl hned a nechali ho jit do golmana

Reagovat
Mirek na tenisu

To už platí několik let...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně není jasné, proč ale tak evidentní ofsajdy? To přece nedává žádný smysl to nechat běžet dál. Navíc se ti hráči dostanou do dalšího souboje, kde hrozí třeba faul. Úplně zbytečně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Souhlas

Reagovat
kilobyte

Dneska minimálně dvakrát lajnový zbytečně nechával hrát, i když to bylo jasné.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo nevsadil na žlutou pro Matějovskýho okradl rodinu

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuchta a Čvančara. Dva sportovní gentlemani. Netýral ty dva někdo v dětství?

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai je v Bolce

Reagovat
Mirek na tenisu

Kušej...tak rychlého a přitom technicky vybaveného borce jsme už dlouho neměli.

Reagovat
Neon

Priske udělal z Mincheva dělo

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslíš Minčeva?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhráč Chvanchary.

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

Spoluhrách

Reagovat
smazaný uživatel

vylepšils

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Reagovat
Puskas

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lof

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
Neon

ajo

Reagovat
Neon
Reagovat
kilobyte

Минчев

Reagovat
smazaný uživatel

V létě jde do PL jako nejdražší přestup z české ligy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Guardiola kvůli němu prý posadí Haalanda

Reagovat
Mass

Zatim je to jen jeden z nejdražších přestupů do české ligy.

Reagovat
Rizek

Kairinen

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Finská ulička. Klasika

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze kairinen nema cely zapas pred sebou v meziprostoru dalsiho hrace...takovy karabec nebo danek by z toho slusne tezili...

ale ne...my budeme hrat tohle srackoidni 523

Reagovat
Neon

Reagovat
kilobyte

Mě by hodně zajímalo nějaké podrobnější vysvětlení od Priskeho, proč hrajeme zrovna tuhle formaci.

Reagovat
Fodbalysta

Vzhledem ke včerejší předvedené hře, náskoku jen 4 bodů na baráž a nadcházejícímu losu - venku Slavie, doma Baník, venku Bohemka, si troufám říct, že v Brně bude po slibném podzimu na konci února velký špatný.

Reagovat
ZB 07

vždyť jsme celej první poločas Plzeň do ničeho nepustili. Dobře, že máme těžkej los takhle v zimě, horší by bylo dohánět ztrátu chvilku před koncem základní části proti týmům z top 4.

Reagovat
Fodbalysta

Do ničeho nepustili, ale taky nic nepředvedli. Celý zápas jen bránění, nemáte střed hřiště, který by byl schopen podržet míč. Zjednodušeně řečeno, kdyby tam něco padlo první půlku Plzni, dostali jste bůra. Ta hra neměla nic. Povedl se jeden centr na Ševčika a tím to skončilo. S touhle hrou se bojím, že to bude těžký. Nekritizuju, jen dávám do souvislostí s hrou, kterou jste předváděli na začátku podzimu. Přísnější měřítko by snesl do zranění Souček a Řezníček (toho bych nechtěl bránit ani za zlatý prase). Záchranu vám přeju a doufám, že to zvládnete. Pořád vás herně vidím lépe než Zlín nebo Tepláky.

Reagovat
ZB 07

Já se upřímně nedivím, že Dostálek šel do zápasu s úmyslem bránit, když jsme na podzim dostali od všech týmů hrajících o titul 0:4. První hodinu nám to vycházelo, protože Plzeň vypadala frustrovaně a zmohla se akorát na skoky ve vápně. Takže za mě to byl naopak vyspělejší výkon než třeba na tebou zmiňovaným začátku podzimu, kdy jsme se Slavií byli na ručník už po půlhodině.

Ale jinak samozřejmě souhlasim, že ten kádr je slabej. Nemáme v podstatě kraje obrany a kdyby se zranil Řezníček nebo odešel Ševčík, tak jsme hlavní adept na sestup.

Reagovat
Fodbalysta

Možná sem to napsal moc přísně, ale tak sem to viděl ve svých očích. Každopádně kraje obrany jsou otřesný. Hrabina se mi vůbec nelíbil a po příchodu Granečný - to byla velká parodie na fotbalista. Bojím se, že jeho čeká už jen maximálně druhá liga v Polsku. Věřím ale, že jsou tam hroší týmy a dáte tu záchranu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele