FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby: Do akce také Sparta

04.05., 09:26, aktualizováno 05.05., 09:00
Previews
epet ARENA (© AFP)

Lídr ligy Sparta zahájí dnes nadstavbovou část zápasem na Slovácku. Po sobotní výhře Slavie nad Ostravou vedou Letenští skupinu o titul o bod, ale znovu mohou o další tři odskočit a udělat další krok k obhajobě trofeje, pokud v Uherském Hradišti zvítězí. Utkání začne v 18:00, o tři hodiny dříve nastoupí Plzeň proti Mladé Boleslavi.

O titul

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav

neděle 15:00

Již devět ligových zápasů čeká Mladá Boleslav na vítězství proti Plzni, přičemž nyní má ideální příležitost zlomit tuto sérii. Zatímco sama bojuje o evropské poháry, pro domácí už není ve hře prakticky nic.

Z čistě teoretického hlediska sice mají viktoriáni stále šanci na titul či Ligu mistrů, čtrnáctibodová ztráta na Spartu a desetibodová na Slavii se ovšem budou v pěti zbývajících zápasech jen velmi těžko dohánět. Proto se Miroslav Koubek může více soustředit na přípravu vstříc pohárovému finále a různé experimenty, byť v posledním zápase s Teplicemi to tak úplně nevypadalo. Výhru 3:0 režíroval dvougólový Chorý, zbylou trefu přidal střídající Vydra.

"Vrcholem sezony je teď pro nás jednoznačně finále domácího poháru. Musíme ale k němu dokráčet dobrými výkony v lize, to nejde oddělit. Musíme do toho jít stoprocentně, hráči musí mít dobrou herní praxi," nabádá trenér Miroslav Koubek.

Středočeši celé jaro sbírají různorodé výsledky a kromě jedné "šňůry" dvou vítězství za sebou nikdy nezopakovali předchozí výsledek. To platilo i v dubnu - po remíze se Spartou přišel nezdar s Teplicemi, vítězství v Pardubicích a naposledy remíza v Jablonci. Tam po Polidarově trefě prohrávali, v závěru ale využil Hanušovy hrubky ke srovnání Júsuf. Holoubkovi svěřenci tak před nadstavbou drží s náskokem tří bodů páté místo zaručující kvalifikační zápas o Konferenční ligu, na přímou účast v pohárech ztrácí jediný bod.

Hosté si ovšem uvědomují, že získat v neděli body bude velmi těžké. "Plzeň hraje ve velké pohodě, hlavně útočné duo Šulc a Chorý předvádí velmi kvalitní výkony. Chceme se prezentovat dobrou organizací hry s poznatky z nerozhodného utkání z úvodu letošní jarní sezony, ve kterém jsme podali dobrý výkon. Těšíme se na tamní bouřlivou atmosféru," říká Jan Jelínek, asistent trenéra Holoubka.

V základní části sice Boleslavští doma svému nadcházejícímu soupeři podlehli, v únoru ovšem ve Štruncových sadech uhráli cennou remízu. I tentokrát srovnávali až v závěru, kdy se z penaltového puntíku radoval Ladra.

Viktorka nemůže v utkání počítat se zraněnými Baierem, Durosinmim, Řezníkem, Sýkorou a Valentou, k nimž se může za postranní čarou přidat i Kopic. Na straně hostí nepustí zdravotní potíže do hry Suchomela a možná ani Matějovského.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Kalvach, Červ, Souaré - Šulc, Vydra - Chorý

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Fulnek - Sakala, Mareček - Solomon, Ladra, Kušej - Hilál

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.22 - 7.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha

neděle 18:00

Na loňský zápas na hřišti Slovácka v rámci nadstavby má Sparta velice příjemné vzpomínky. Právě v Uherském Hradišti tehdy dala razítko na zisk titulu. Letos u řeky Moravy ještě nebude moct slavit, případné nedělní vítězství by však Letenské přiblížilo k obhajobě cenné trofeje.

Výlety Pražanů do Uherského Hradiště nabídly v posledních letech leccos. Vedle již zmíněných mistrovských oslav před rokem pamatují fanoušci jistě i na dva roky staré finále národního poháru, které pro sparťany naopak dopadlo neslavně. Od té doby už ale uplynulo hodně vody. Letenští se výrazně zlepšili, a to i proti Slovácku, s nímž neprohráli v žádném z posledních pěti vzájemných klání.

Zdárně pro Spartu dopadlo taky poslední měření sil, kdy si z Moravy odvezli vítězství 3:1. "Všichni si pamatujeme, co se na Slovácku stalo před necelým rokem. V hlavách máme ale spíše poslední vzájemné střetnutí z konce února. Byl to dobrý zápas z mnoha pohledů. Obecně ale moc nepřemýšlím nad tím, co se stalo, soustředím se spíše na to, abychom i dál vítězili," uvedl trenér Letenských Brian Priske.

Ať už nedělní mač dopadne jakkoliv, je jisté, že Pražané zůstanou v tabulce nadstavbové skupiny o titul na prvním místě. Na druhou Slavii totiž mají čtyřbodový náskok. Lze ale očekávat, že se Sparta bude hnát za vítězstvím. Tak, aby si co nejdříve zajistila obhajobu titulu. K tomu může dojít už následující víkend, kdy se Letenští utkají právě se Slavií (pokud by tedy druhý pražský celek oba své úvodní zápasy nadstavby prohrál).

Slovácko na ligový trůn určitě nepomýšlí a ani tak nemůže učinit. Jednoduše proto, že na první příčku ztrácí až příliš mnoho bodů. Cíl Moravanů pro zbytek sezóny je i tak nabíledni - dostat se ze šesté pozice alespoň na pátou, aby si mohli ještě zahrát o kvalifikaci do Evropské konferenční ligy. Uherskohradišťští se nicméně mohou vysápat i na čtvrté místo, z něhož se do pohárové Evropy postupuje rovnou bez nutnosti odehrát "zápas pravdy" s nejlepším celkem z prostřední nadstavbové skupiny.

Již duel s Letenskými napoví, jaké šance Slovácko má. "Jsme rádi, že jsme se po nevydařeném úvodu jara dostali do elitní šestky. Nadstavba je poněkud jinou soutěží, na Mladou Boleslav i Baník ztrácíme pár bodů, takže jsou na dostřel. Bude záležet, jak si poradíme s pražskými 'S', která máme doma. To platí i pro nedělní zápas se Spartou. Chceme být nepříjemní a herně navázat na zápas v základní části, z něhož jsme ale vyšli bodově naprázdno," řekl asistent hlavního kouče Moravanů Tomáš Palinek.

Kvůli zranění se na straně domácích v neděli nepředstaví stopeři Michal Kadlec s Tomášem Břečkou, levý bek Merchas Doski, středopolař Michal Trávník a útočník Rigino Cicilia. Pražanům bude kvůli disciplinárnímu trestu ještě ze základní části dál scházet pravý zadák Angelo Preciado, záložník David Pavelka zase zůstává na marodce. Zdravotní potíže trápí také obránce Martina Vitíka, o jehož možném nasazení se ještě rozhodne.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Blahút, Hofmann, Kalabiška, Holzer - Havlík, Daníček - Petržela, Kim, Juroška - Vecheta

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančević, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.39 - 4.63 - 1.49

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava

sobota 18:00

Zatímco Plzeň může být v nadstavbové části zcela v klidu, ostatní týmy bojují o hodně. To se týká i sobotních soupeřů z Edenu - domácí Slavia chce zatlačit na vedoucí Spartu, Slezané zase před Mladou Boleslaví hájí čtvrté místo dávající jistotu evropských pohárů.

Sešívaní neprožili zrovna povedený závěrečný měsíce základní části. V dubnu totiž vyhráli jen dva ze čtyř zápasů, i v nich se přitom na konci museli strachovat o výsledek. Naposledy tomu tak bylo v Hradci Králové, kde v závěru první půle skórovali Provod se Zmrzlým. Náboj posledním minutám dodal gól Spáčila v nastavení, slávisti tak napravili předchozí porážku v Plzni a remízu s Olomoucí.

"Musíme hrát nátlakově, tlačit se do šancí. Vnutit Baníku náš způsob hry. Musíme být efektivní, proměnit první šance, což se nám v posledních zápasech nedařilo. Baník je dopředu silný, nahoře mají Tanka, uzdravili se jim Klíma s Kubalou. Mají do ofenzivy i další zajímavé hráče, proto jsou v tabulce tam, kde jsou. Musíme je eliminovat a být sami nebezpeční z toho, co víme, že by na ně mohlo platit," nabádá trenér Jindřich Trpišovský.

Spokojeni s nedávnými bodovými zisky nemůžou být ani v Ostravě. Baník totiž prohrál na Spartě, doma zapsal čtyřgólové remízy s Karvinou i libereckým Slovanem. Proti tomu před týdnem vedl po gólech Ewertona a Kpoza, avšak konečný nerozhodný výsledek hostům zajistili Tupta s Prebslem.

Pražané v poslední době zvládali vzájemné zápasy. Soupeři naposledy podlehli před téměř šesti lety, aktuálně drží šňůru čtyř po sobě jdoucích výher. V této sezoně se ale poměrně nadřeli - v srpnu rozjásal Eden jediným gólem Tijani. Ve Vítkovicích pak po Jurečkově gólu odpověděli Buchta s Rigem, zpět na stranu Slavie otočili skóre van Buren a Bořil.

Na zmíněné utkání vzpomíná i Pavel Hapal. "Naposledy to proti Slavii bylo u nás úžasné utkání, kterému chyběl jen lepší výsledek. Je fakt, že s týmy top trojky se nám v základní části nedařilo bodovat, ale skoro pokaždé to bylo těsně o jeden gól. Chybí tomu kousíček. I teď chceme hrát aktivně a ne jen čekat, s čím přijde Slavia. Současně také ale musíme eliminovat její nejsilnější stránky, protože herní kvalita Slavie je vysoká. Nám se taky poslední dobou střelecky daří, dáváme góly a budeme se snažit hrát aktivně i proti soupeřům v nadstavbě. Slavia bojuje o titul, my o o čtvrté místo, takže jsou předpoklady, aby to byl hezký a zajímavý fotbal. Určitě se k tomu budeme snažit přispět i naším vlastním výkonem," říká kouč Slezanů.

Domácí lavička bude v utkání postrádat zraněného Sinyana, otazník visí i nad Bořilem. Na druhé straně nepustí dohoda klubů do hry Ewertona, zdravotní potíže zamezí ve startu Takácsovi a zřejmě i Rigovi s Letáčkem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holeš, Ogbu, Vlček - Douděra, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Schranz, Provod - Chytil

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Blažek, Lischka, Pojezný - Rusnák, Šín, Boula, Buchta, Kpozo - Tanko, Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.36 - 17.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
30
24
4
2
70 : 26
76
2
Slavia Praha
30
22
6
2
62 : 23
72
3
Viktoria Plzeň
30
19
5
6
67 : 33
62
4
Baník Ostrava
30
13
6
11
48 : 39
45
5
FK Mladá Boleslav
30
12
8
10
50 : 46
44
6
1. FC Slovácko
30
11
8
11
39 : 40
41

O udržení

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Zatímco České Budějovice se na boje o udržení připravovaly delší dobu, Bohemians doufali, že je čeká poklidnější závěr sezóny. V něm každopádně chtějí své fanoušky maximálně potěšit. Podaří se jim to již na hřišti jihočeského Dynama?

Bohemce těsně unikla účast v nejlepší desítce soutěže, kvůli čemuž musí zápolit v nadstavbové skupině o udržení. V ní nicméně mají ze všech týmů nejlepší výchozí pozici a podle předpokladů by se pádu do nižší soutěže neměli bát. "Řekli jsme si, že to pojmeme jako hokejové play off a zkusíme vyhrát každý zápas. Inspirací pro nás je (hokejový) Třinec, který je ukázkou sportovní touhy a víry v sebe sama. Teď chceme vyhrát v Českých Budějovicích. Musíme se rehabilitovat i před fanoušky,” prohlásil trenér "Klokanů" Jaroslav Veselý.

To Budějovice se nachází ve větší šlamastice. V posledních čtyřech zápasech sice nenašly přemožitele, i tak ale zůstávají zcela poslední. Pokud by však v sobotu zvítězily, mohou se dostat rovnou před dva protivníky - Zlín i Karvinou. "O víkendu začínáme doma s Bohemians, věřím, že to zvládneme. Doufám, že nás už ta, nechci říkat smůla, ale to neštěstí, které se na nás lepí, opustí," vzkázal kouč Dynama Jiří Lerch.

Jihočeši se spoléhají především na ofenzivně laděné Jana Suchana s Wale Musou Allim, kteří by ani proti Klokanům neměli chybět v základní jedenáctce. Do sestavy se naopak určitě nedostanou obránce Martin Sladký a středopolař Alen Dejanović, neboť oba byli přeřazeni do rezervního týmu - zatím není známo, z jakých důvodů. To zadáci Matej Madleňák s Vincentem Trummerem zůstávají členy A-mužstva, jejich sobotní start je každopádně kvůli zdravotním bolístkám nejistý.

Marodku Bohemians dál okupují brankář Roman Valeš, středopolaři Vojtěch Smrž s Adamem Jánošem a útočník Vojtěch Novák. Univerzál Martin Hála si nezahraje kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři nasbírané žluté karty v průběhu ročníku, u záložníka Josefa Jindřiška i forvarda Milana Ristovskiho se teprve uvidí, v jaké budou kondici.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Lazić, Poulolo, Králik, Madleňák - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Křapka, Vondra, Hybš - Dostál, Hůlka, Hrubý, Beran, Kovařík - Prekop, Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.62 - 3.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná

sobota 15:00

Ukončení dlouhé série bez výhry a úspěšné vkročení do nadstavby by výrazně přiblížilo Jablonec definitivní jistotě záchrany. Naopak pokud by Karviné podlehl, přiblížil by se mu aktuálně čtrnáctý soupeř na rozdíl dvou bodů.

Severočeši naposledy zvítězili začátkem března na Slovácku, poté pětkrát v řadě prohráli a v posledních dvou zápasech remizovali. Minulý víkend se proti Mladé Boleslavi dostali do vedení zásluhou Polidara, po obrovské hrubce brankáře Hanuše však v samotném nastavení srovnal Júsuf.

To Slezané za tu dobu zvítězili hned dvakrát se svými úhlavními konkurenty. Dříve si poradili s Českými Budějovicemi, na závěr základní části vyhráli jediným gólem Regáliho ve Zlíně. Díky tomu se před nadstavbou vyšvihli na čtrnáctou pozici, avšak na sestupovou poslední příčku mají náskok jediného bodu.

Co však jasně hovoří ve prospěch Jablonce, to je bilance vzájemných utkání. Již devětkrát po sobě nepoznal hořkost porážky, pět z těchto utkání zvládl vítězně. V tomto ročníku ovšem oba střety skončily nerozhodně, v srpnu v Karviné po Kratochvílově penaltě srovnal Akinyemi, v prosinci na Střelnici diváci branku neviděli.

Trenér Látal nemůže v utkání počítat s vykartovanými Kratochvílem a Hanušem, zranění nepustí do hry Drchala, Chramostu, Nebylu a Štěpánka, stejně jako na straně hostí Ivána s Krčíkem.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Fendrich - F. Souček, Tekijaški, Hurtado - Čanturišvili, Hübschman, Hollý, Černák - Martinec, Polidar - Pleštil

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Raspopovič, Svozil, Bergqvist - Mikuš, Moses, Boháč, Fleišman - Memič, Čavoš - Regáli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.39 - 4.08

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Zlín

sobota 15:00

Zlín mohl do nadstavby vstupovat s totožným počtem bodů jako Pardubice. "Ševci" ale zpackali poslední kolo základní části a v následujících pěti zápasech skupiny o udržení je zřejmě čeká pořádná fuška. Oddechnout si však stále nemohou ani Východočeši, kteří by tak Moravany v sobotním duelu rádi přemohli.

Ševci měli velkou šanci odskočit dnu tabulky. Jenže před týdnem v důležitém klání selhali. "Situaci v boji o záchranu jsme si sami zkomplikovali domácí prohrou s Karvinou. Hrajeme o všechno a už není kam ustupovat. Jde do tuhého. Pardubice vědí, co od nás čekat, my to stejné víme o nich. Zápas bude o detailech. Uspěje ten, kdo to bude mít v hlavě lépe srovnané a kdo tomu dá víc," řekl trenér Zlína Bronislav Červenka, jehož mužstvo po porážce s karvinským MFK kleslo na předposlední příčku.

Pardubice jsou o dvě místa a tři body před Moravany. Tedy nijak výrazně lépe. "Jde o strašně moc, o důležité body. Věřím, že jsme na začátek nadstavby připraveni. Budou rozhodovat detaily, opatrnost. Věříme, že se zachráníme. Nemyslím si, že proti Zlínu to bude krásný fotbal, ale snad přinese tři body. Potřebujeme naše skvělé fanoušky, protože situace není jednoduchá," uvedl kouč Východočechů Radoslav Kováč.

Oba týmy vstupují do nadstavby téměř v plné polní. Pardubice budou v sobotu postrádat pouze záložníka Tomáše Solila, jenž nemůže hrát kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři žluté karty. Zlín dlouhodobě trápí absence středopolaře Davida Tkáče, je však možné, že i on se výletu k soutoku Labe a Chrudimky zúčastní.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Halinský, Ortiz, Chlumecký - Daněk, Vacek, Hlavatý - Sychra, Zlatohlávek, Patrák

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Bartošák - Bužek, Janetzký - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.47 - 3.58

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
30
8
11
11
29 : 40
35
12
FK Jablonec
30
6
12
12
35 : 45
30
13
FK Pardubice
30
7
7
16
29 : 42
28
14
MFK Karviná
30
6
7
17
30 : 52
25
15
FC Zlín
30
5
10
15
36 : 61
25
16
Dynamo České Budějovice
30
6
6
18
34 : 62
24

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (333)

Přidat komentář
meno

Dneska SKS výhra a 3 plichty - prosím a děkuju

Reagovat
kilobyte

4 remízy.

Reagovat
meno

Já už vidím, jak jediná plichta budeme my

Reagovat
oli9

Baník zkoušel Svědíka jo.. Hapalovi se musí spát super

Reagovat
Fakt

Tady to teda žije

Reagovat
kilobyte

Důležité zápasy se hrají až zítra.

Reagovat
Losinho

Tak nadstavba už je spíš jen formalita.

Reagovat
Sosi

Tak titul je porad otevreny, sestup taky... ti, ze liga nema ted moc naboj a tymy hraji hovno, je vec druha..

Reagovat
Losinho

4 body a derby doma.. ale jasný, bouchnout může každej. Plzeň čeká jen na finále poháru. Baník na zápas s Boulí.

Prostředek zajímá jen pár nadšenců, dole se bude rozhodovat v posledních dvou kolech. Ale baráž stejně druholigisti nezvládnou.

Reagovat
ratusek

nadstavba k hovnu. To říkám furt.

Nicméně vy můžete ve druhém kole vyhrát na Letné a hned bude zápletka

Reagovat
KingMaster13

To je asi tak jediné co to může ještě zamíchat. Sparta už nikde neztratí, možná si říkám v té Boleslavi na tu jí to moc nejde ale na Slovácku, které dohrává z povinnosti určitě ne

Reagovat
Salfovic

Můžou, ale není to moc pravděpodobné. Navíc pak zase Koubek znásilní Trpiše.

Reagovat
Freedo

Samozřejmě. Tyhle poraženecký řeči upřímně nechápu. Pořád je to otevřené.

Reagovat
Uwe háže buly

stačí když nás porazite a každý z těch týmů bude chtít někomu z nás dvou sebrat titul.

Reagovat
Kily

Pořád je tady víc registrovaných, než bude platících v Pardubicích

Reagovat
Kaspar

Mi prijde ze na ty Pardubice chytas porad vetsi a vetsi averzi

Reagovat
Kily

To ne, já si rád kopnu, ale většinou je to odlehčené. Naopak jsem byl jeden z několik set statečných, kteří si koupili nevýhodnou permici a neremcal jsem, abych se nakonec dozvěděl, že jsme jediným klubem u nás, jehož permanentkari si platí vstupné i na nadstavbu. Nebo museli, teď se bavíme s kamarádem a ten zdarma jde, jen to klub nezveřejnil a dodatečně oznámení schoval, že ho nikdo nenašel...

Reagovat
Greny

Co říkáš na hokej a pana Dědka?? Docela nezvládá že nezískali titul ne ? Když konci Košťálek (smlouva do 2027) a Hyka (2028)

Reagovat
Kily

Co to? Pro mě to skončilo nedělí a mám od našeho hokeje na čas klid. Navíc se nevyjadřuji ani slovně, jelikož jsem členem drtivé menšiny, která nebrečí kvůli trineckemu hokeji, nenadava a naopak vidí nesmysl v Zadinovi a nemám chuť se s někým hádat

Jestli konci Koště a Hyka, tak svým způsobem Dědek napravuje chyby. Košťálek nemá výkonnost skoro rok a půl, na Hyku se nenadavalo jen díky tomu, že jeho slabé výkony v playoff zastínili Zohorna a Pánik. Ale zase se bavíme o blesku z čistého nebe, stejně jako v lednu...

Reagovat
Greny

No už je nabízel ostatním klubům a chce je ukončit což bude prdel s těma dlouhýma smlouváma co jim dal nevím pulroku rok zpět

Reagovat
Kily

To musí nabízet do zahraničí, u nás jejich platy utáhne už jen Sparta. I Adam Musil bude mít problém, Liberec mu může dát tak polovinu toho, co má tady

Reagovat
Greny

u Liberce nikdo nevi co bude ne? .. kdyz hledaji Syrovatka

Reagovat
Kily

jo, neví, jen vycházím ze spekulací o jeho odchodu do Liberce. Je tam finanční nejistota, jeho plat u nás už dneska převyšuje nejlépe placené Tygry a navíc mu pořád chybí titul. Zase jsme u toho, že za současných platových podmínek si ho u nás může určitě dovolit jen Sparta

a teď jsem se tedy pozvracel, jelikož mi na fb naskočila zpráva o tom, jak vedení přeje všechno nejlepší k narozeninám Heřmanovi

Reagovat
Axelrose

JJ, fanouškům skoro nepoděkovali, ale týhle mrdce budou blahopřát. To je totiž ten největší čůrák v klubu a nejlepší rádce Dědka.

Škoda že ho tenkrát v té kabině nezabili

Reagovat
Sigma Olomouc

Kolik je tu registrovaných?

Reagovat
Kily

nikdo vlastně neví, oficiální prohlášení mluvilo o tom, že si permanentní vstupenku koupilo 1600 lidí, jeden místní uživatel zmiňoval, že jeho kamarád vydával permanentky a na seznamu bylo cca 800 jmen. Vlastně by to dávalo i smysl, opakovaně se stalo, že jsem před odchodem na fotbal koukl na počet volných míst, měl za to, že tam bude cca čtyři tisíce lidí a bylo to o cca 800 méně...

Reagovat
ratusek

Na co se od 15 dívat? Asi na Pardubice-Zlín

Reagovat
meno

Já, stejně jako u filmů, vybírám podle kouče, takže Veselý it is

Reagovat
meno

Divím se, že jeho jméno se neskloňuje s Baníkem/Libercem/Plzní

Reagovat
skat

Zaslechl jsem ho ve spojitosti s Libercem jako možnost, ale spíš to byla taková varianta, kdyby bouchly dvě varianty před ním. Myslím, že problém by mohl být i to, že sedí na dvou křeslech. A pokud by byl půl přípravy někde na euru, tak by to asi nebylo značka ideál.

Reagovat
Salfovic

One season star.

Reagovat
meno

Matches W D L Goals Points PPM

85 32 23 30 124:122 119 1.40

Na bohemku, co nepustí chlup a letos měl dost smůlu na zranění je to hodně dobrý

Reagovat
KingMaster13

Jenomže ty nemůžeš vzít a sečíst to takhle dohromady. Ano je to nějaký ukazatel, který ukazuje, že si nevede zle ale v podstatě ti z 1 podprůměrné a 1 nadpůrměrné sezony vyjde průměr. Tudíž dle tohoto hraje s Bohemkou to, kde se Bohemka má pohybovat, nic moc navíc. Z toho dlouhodobého ukazatele vychází zase nekonzistentnost, takže má problémy třeba s motivováním hráčů a sází na vysloveně individuální formu a ne nějaké své schéma. Z těhle 2 sezon teda nejsem z něj úplně odvařenej. Nicméně nezatracuju ho, práce by měla být vidět za dlouhodobý horizont Třeba u Svědíka se mi líbilo, že ten tým každý rok posouval a když je dostal nahoru tak je tam držel. Veselý to zatím má jako sínusoidu.

Reagovat
meno

Odešel mu nejlepší (Květ) a druhej nejlepší střelec (Drchal). Odešel mu druhej nejlepší nahravač (Hronek). Jedlička, o kterým se mluví v souvislosti s EURem a má dlouhodobě zraněný Valu, Nováka, Smrže a Jánoše.

To má pak těžký, když Bohemka nemá na to udržet kádr. Dej ho do týmu s nějakým silnějším rozpočtem a vsaď se, že bude skvělej.

Reagovat
andrew96

Zrovna Nováka ignoroval i v době, kdy byl zdravý.

Reagovat
Firkraag

Novák a Vala jsou mladíci, co prakticky nehrají. Smrž a Jánoš chybí, to jo. Propad byl logický po úspěšné sezoně, ale 11. místo je ostuda. Ten kádr zas tak špatný není. Prostě nehrát o poháry v tomto formátu nadstavby je velký neúspěch (a je jedno, že bychom nejspíš hned vylítli).

Ještě k těm odchodům - byli, ale i bez Hronka a Květa jsme to dotáhli do KL. Brankáře máme taky solidní. Drchala moc nechápu - tedy proč by někdo chtěl do Jablonce (to samé Puškáč).

Reagovat
meno

ale 11. místo je ostuda - mezi vaším prvním místem ve sestupové skupině a posledním místem ve skupině o titul je 6 bodů. Žádná ostuda. Máme prostě vyrovnanou ligu, kde jsou prostě tři týmu ustřelený nahoru a tři dolu. Od loňska sešup, jasný, ale kádr je horší. Obranu máte nadprůměrnou, co vás táhlo dolů je mizérie v koncovce

Reagovat
meno

Až Trpiš odejde, nebál bych se Veselýho angažovat. Když jsem poslouchal podcast od Livesportu s kouči, tak je vidět, že patří k těm, co mají nějakou vizi, sleduje trendy atd.

Reagovat
Grupma

Nejdřív trpíš, pak jsi veselý Jo, to dává smysl.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
meno

Lepší v průměru zisku bodů na zápas je nejlepší za Hoftychem, kterej ale strávil kus angažmá v druhý lize.

Reagovat
Freedo

Naprosto souhlasím. Loni Bohemka jela dost nad plán. Bylo jasný, že letos půjdou dolů. Kolem desátého místa jsem je čekal, možná spíš v té prostřední skupině. Kolem Veselého byl velký hype, ale bude ještě muset dokázat, že ten loňský ročník nebyla náhoda.

Meno má pravdu, že mají dost omezené možnosti, ale nemyslím si, že by Teplice nebo Hradec měly o tolik lepší kádr, aby klokani končili pod nimi.

Reagovat
Firkraag

Jeli jsme dost nad plán. Hype u trenéra je zřejmý, ale to je všude, kde se daří. On je reálně dobrej trenér, přišel jako asistent a najednou bum. Z týmu, co hrál baráž, je tým co hrál Evropu po 36 letech. Není to žádnej alibistickej trenérskej dinosaurus a pěkně říká věci na plnou hubu a přístup týmu pod ním byl opravdu takový, že chce vyhrát každý zápas. Dost změnil mentalitu v Bohemce. Teď se ale dost nezadařilo, to je pravda.

Reagovat
Uwe háže buly

Naopak si myslím, že Hradec má horší kádr. Teplice o trochu taky.

Reagovat
andrew96

4. a 11. místo je to, kde se má pohybovat? To je celkem velký rozptyl.

Reagovat
KingMaster13

Ne ale když to zprůměruješ.

Reagovat
andrew96

Jenže ten průměr nehrál ani v jedné sezóně. Takže je blbost, že se pohybuje tam, kde se Bohemka pohybovat má.

Reagovat
BaggioRoberto

No nevim. Bejt tam nekdo jinej tak taky mohli bojovat o preziti. Jako udelal pohary po strasne moc letech a letos to sice nezopakoval, ale se zachranou problem nemaji.

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně taky to až takový zázrak není. Loni udělal s Bohemkou velký nadplán ale to mohlo být i souhrou okolností. Za mě je trvalé měřítko dlouhodobost a ne 1 sezona a v té letošní velké zklamání. Bohemka nemá kádr aby skončila v poslední skupině. Co se mi na něm obrovsky nelíbí je ten rozdíl výkoností. Každý lepší trenér tu výkonost drží víceméně podobnou. Neřeknu kdyby skončil 7., pár bodů od 4. místa ale skončit v té poslední skupině je průšvih. Nemůže přece jednou mít ustřelenou sezonu a pak zase tu druhou mít podprůměrnou. Ten herní styl taky za nic nestál, ofenzíva téměř nejslabší v lize a jediné co v podstatě jim šlo bylo bránění, takže ty silnější týmy měli s nima problémy ale ty slabší nedokázali přehrávat. A jestli někdo namítne, že to bylo kvůli pohárům.....odehráli 2 zápasy v srpnu, takže to na sezonu mělo fakt malinkatej vliv. Rozhodně patří Veselý k těm lepším trenérům v lize ale že by to byl trenér momentálně po kterém by měla jít top 4 nebo Liberec, Bolka atd tak za mě teda ne. Pokud ukáže v dalších 2 sezonách nadstandartní výsledky na Bohemku a poměr vydař./nevydař. sezon bude alespoň 3:1 tak se o něm dá uvažovat.

Reagovat
meno

Viz nahoře

Reagovat
Firkraag

Jup, prosrali jsme obrovský množství zápasů zbytečně. Stačila jedna výhra místo nějaké zbytečné remízy (Zlín, Boleslav třeba).

Reagovat
Grupma

Tak tohle říkají všichni od druhýho místa dolů

Reagovat
kilobyte

Tak i my jsme mohli mít už pohodový náskok nebýt zbytečně posraných zápasů.

Reagovat
Grupma

Takže všichni

Reagovat
Grupma

Neměl jsem se ve čtvrtek koukat na AS Řím vs Leverkusen. Ach neměl.

Reagovat
ratusek

Pardubice - Zlín pro fajnšmekry, zápas zatím nezklamal

Reagovat
ratusek

Černín červená buď za zákrok nebo za reakci a nic

Reagovat
slonzacky_lenoch

Flaška hodně pěknej gól

Reagovat
$dolar$

Didiba

Reagovat
Registrujisejenproto

Ten ocas v rudem uz nevi jak tomu peltonci pomoct hnus kurva

Reagovat
Salfovic

Kdo tu nedávno psal, že bylo rozhodnuto o sestupu Karviné?

Reagovat
$dolar$

Hezky Budejice. Skoda vyhry Pardubic.

Reagovat
$dolar$

A velka skoda vyhry Peltonce.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tezko se hraje, kdyz jim sudi foukne kazdy nefaul dokud nesrovnaji odporna liga

Reagovat
wwwx

rozhodčí tragickej celej zápas na obě strany. Hráč se svalí, rozhodčí si toho po 3 vteřinách všimne a pískne faul.

Reagovat
ACSeRw!n

Peltonec

Reagovat
Coutinho10

tak žádný velký změny, pouze Bořil je zpět

Sestava: Staněk – Vlček, Holeš, Ogbu, Bořil – Ševčík, Oscar – Douděra, Provod, Schranz – Chytil

Lavička: Mandous – Zima, Wallem, Tijani, Zafeiris, Tecl, van Buren, Jurečka, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Reagovat
KingMaster13

V létě se bude muset přivést šikovně druhý útočník kvalit Chytila. Nemůže být na lavičce Tecl, Buren a Tijani když jsou všichni nepoužitelní (Tijani možná na posledních 10 minut na hlavičky). Jako 3. varianta která dostane minimum minut jsou ok ale to, že jeden z nich je hned 2. varianta za Mojmu je hrozný A Jurásek Vím, že se mu nepovedl třeba zápas se Sigmou ale sakra. Furt je to jeden z mála hráčů u nás v kádru co je schopný udělat 1 na 1, či kvalitně vystřelit a hlavně něco vymyslet. Musí se rozvíjet, však je mladý a když se s ním bude pracovat tak může být dělo. Souček by taky nebyl tam kde je, kdyby neměl ty 2 sezony kde odehrál snad přes 50 zápasů za rok a stavěl se ikdyž mu to nešlo.

Reagovat
meno

Tecl po sezoně konec, tak klid porád A jinak souhlas. Jenže teď jsme sondovali Rrahmaniho a frajeři nám řeknou 8M? To je šílenství. Souček měl neuvěřitelně vysokej standard, to je neporovnatelná situace

Reagovat
KingMaster13

I Buren by měl jít. Nemá na SKS. Tijanimu by mohlo pomoci hostování. Pro nás by bylo super sehnat někoho kvalit Chytila a ti by se střídali pravidelně. Je to těžké, vím a chápu.

Reagovat
Coutinho10

ten Fila by měl dostat víc prostor

Reagovat
KingMaster13

Určitě ho zkusit, furt se obávám, že tam bude problém s tím herním stylem ale musí se prostě zkusit a kéžby se chytil a ukázal, že už do toho týmu dorostl. To by bylo úplně ideální.

Reagovat
Coutinho10

já doufám, že jo...jako posledně jsem ho celkem odepsal, když se neprosadil, ale teď mu celkem věřím, že bude lepší a i ta konkurence nebude tak velká jak tehdy, ale to neznamená, že bude mít milion šancí...buď na to bude mít nebo ne no

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
BaggioRoberto

Souček měl ty dvě sezony ale az ve 23 a predtim se s nim zametalo od lavicky az do Liberce. Ale on to vydrzel. Jenze takovych hracu, co tohle ustoji a nevzdaj to je strasne malo.

Reagovat
Losinho

Sinyan asi další povedenej experiment

Reagovat
Coutinho10

bohužel, ale naštěstí smlouva byla dobře udělaná, nevyšlo to a od léta teda asi bude volnej

Reagovat
Coutinho10

ale proti Bohemce, jak tam někoho zboural, to bylo top

Reagovat
ACSeRw!n

jak to vypada s tim Zafeirisem ? bude na prodej ?

Reagovat
Coutinho10

když bude adekvátní nabídka, tak asi není důvod se tomu bránit

nicméně ještě nad ním nelámu hůl, nedávno byl ještě zraněnej, takže se do toho potřebuje dostat, takže pokud zůstane, tak třeba se na začátku sezóny chytí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
meno

Prosím tě Na podzim se ukáže v LM a v zimě půjde za 20 do Newcastlu nebo něco takového Tahle liga není pro něj, ale tahle liga taky moc neprodává, narozdíl od tý Evropy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doshcz

Reagovat
Grupma

Podobně vnímám Preciada

Reagovat
meno

U Preciada je problém, že je to úplná guma A taky teda 26 let, Zaf má 21

Reagovat
Grupma

No třeba právě guma není. Třeba to dělá schválně, protože z české ligy se neprodá, tak proč nastupovat? Za to v Evropě, tam to je jiný drak.

Reagovat
veikko

Tak hlavně Preciado se dá skautovat i na mezinárodní scéně, zatímco Zafeiris je hráč na posledních 20 minut proti Hradci nebo Slovácku. Což je samozřejmě smutné, protože toho kluka Trpišák úplně zabíjí.

Reagovat
Grupma

Do Jindřichovy hlavy nevidí nejspíš ani paní Trpišovská

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wyrda

Co to je wtf Markovic - Blazek, Lischka, Pojezny - Rusnak, Grygar, Sin, Sehic- Klima,Tanko, Kubala

Reagovat
doocetung

Já vím přesně co to je, klasická hapalovina.. dostanem 4:0 a Hapi ze sebe na tiskovce vyblekotá že jsme si ověřili že s tolika mladýma v sestavě se to nedá a následně stráví celou příští sezónu Pojezný na lávce a Grygar v béčku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

dobrá sabotáž

Reagovat
bobis21

Chybí Ewerton jako hostující a pak hráči, kterým chybí jedna žlutá do trestu.

I v nejsilnější sestavě moc šancí nemáme a příští týden vyhrát potřebujeme, takže to smysl dává.

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k současné formě Slavie je to nesmysl.

Reagovat
bobis21

No právě. Vždy když se říká, že "dnes máme šanci" proti Spartě/Slavii/Plzni, skočí to debaklem.

Až se do zápasu půjde s tím, že nemáme šanci dostat míň než 7 gólů, teprve uvěřím, že něco můžeme uhrát.

Reagovat
JackBlack

Slavia - Karviná

Reagovat
Pablos

Nechytá Letáček, dostanou na fráček ! 6:0 tady je to jasný.

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Ve Slavii Praha panuje velká nespokojenost se sezonními výkony Christose Zafeirise

No já nevím teda ale nebyl celé jaro jaksi zraněný? Respektive Trpišák moc opatrný aby ho tam dával a pak se mu nepovedl zápas s Plzní a Olomoucí? Podzim byl v pohodě. To mi přijde teda dost přestřelené jestli to je uvnitř z klubu.

Reagovat
naheCZ

a hlavně nedostal ani prostor, aby se nějak dostal do herní pohody. Stejně tak Jurásek.

Reagovat
smetos

Proc chybi Letacek? Blazek zase v zakladu? Zrovna ted postavi Grygara s jednim startem?

Reagovat
Mirek na tenisu

Protože Markovič je lepší gólman. Bylo na čase mu dát šanci.

Reagovat
Orlandiiik

Tímhle tempem slavie ztratí i dnes

Reagovat
naheCZ

To bude ofsajd

Reagovat
Remt

Sere mě to ale správně rozhodnuto

Reagovat
John Obi Mikel

Ach jo

Reagovat
ratusek

Ještě že tak. Samozřejmě Blažek zase v lese

Reagovat
Mirek na tenisu

Blažek má s bídou na béčko Petržalky.

Reagovat
Remt

Zákrok na Bořila za mě na žlutou. Tenhle hráč po něm jde od začátku zápasu

Reagovat
ratusek

Ty vole dyt mu nic neudělal a Bořil řve jak malá holka

Reagovat
Remt

Tak ji dostal teď

Reagovat
Pablos

Dobře podplacený… vždyť normálně se ofsajdy Slavii pouští

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře

Reagovat
naheCZ

Schranz

Reagovat
John Obi Mikel

Ogbu je blázen

Reagovat
naheCZ

To měl vypočítaný

Reagovat
John Obi Mikel

To teda

Reagovat
Pablos

Koukat se na to teda moc nedá… resp. dá, ale nuda. Gól a klasika od Slávie sereme na to a jelikož Baník je slabej, tak ani nic asi nehrozí. Zííív.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Brutal nuda...

Reagovat
bobis21

Nadstavba no ...

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

MOJMA

Reagovat
DieFohlenBMG

Jooo Douděra áčko

Reagovat
Pablos

Hezky Chytil

Reagovat
bobis21

První tiket vyšel

Na druhém mám ještě penaltu, ta určitě taky přijde

Reagovat
John Obi Mikel

Uff. Holeš bude v pohodě.

Reagovat
Greny

neni to takova červena na kterou si Slavisti stezovali proti AC Milan kdyz vylili prave Holese??

Reagovat
bobis21

No jo, ale předtím fauloval slávista, takže je to čisté a kdo tvrdí že ne je zkorumpovaný

Reagovat
Losinho

To říká kdo?

Reagovat
bobis21

Podívej se na reakce slávistů po tom zápase. Výběr nejlepších tady z EF:

"Krádež století"

"Tohle není červená. Dal mu tam tu nohu"

"Twl on mu tam strčí nohu pod kopačku a je to červená?"

"sudí dostal pokyn"

"Jedno z nejhorších rozhodnutí od dob VARu. Fakt naprosto k posrání. Rozhodčí se rozhodl úplně zničit celej zápas"

"To neni ani žlutá."

"ČERVENÁ ANI OMYLEM. To by nedostalo ani Benevento"

"ACM dotlačeno, nemůže být červená"

"Rozhodčí to úplně zkurvil"

"Zápas o hovně kvůli červený, co neměla být"

"Jako tohle nebyl nějakej šlapák, nic"

"Vypatlaná nesmyslná červená to úplně zničila. Co měl jako dělat chudák? Holt karty v UEFA byly rozdány už předem"

"the referee Nyberg is a corrupt piece of shit"

"Rozhodčí jsou svině, škodí fotbalu"

Reagovat
Bakary3

Relativně dobrý výběr

Reagovat
Losinho

Vždyť to není červená, stejně jako ten Tanko, píšu to dole.

Reagovat
Bakary3

No bobis tam nakládal holesovi, tak podle něj asi je

Reagovat
Losinho

Je.

Reagovat
DieFohlenBMG

Tam šlo spíš o to, že stál rozhodčí přímo u toho, nedal ani kartu a pak čuměl 3 minuty na video

Reagovat
Greny

Však zde nedal taky

Reagovat
bobis21

Tady taky nedal a dal to až podle videa.

Reagovat
wyqinac

Jako že se tanko otáčel a snažil si pokrýt míč??

Reagovat
John Obi Mikel

On to vlastně nebyl vůbec podobnej zákrok no

Reagovat
Mass

Greny je pokaždý mimo když jde o Slavii.

Reagovat
Bakary3

že se aspoň trošku nekroti

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Twl vždyť to nebylo vůbec podobný, nebo chceš tvrdit, že tam Holeš strčil Tankovi nohu zezadu, aniž by to Tanko viděl a mohl se tomu vyhnout?

Reagovat
bobis21

Vy jste v tomhle fakt roztomilí. Nikdo neposuzuje věci tak rozdílně podle toho na které straně se stanou jako slavisti. A pak se divíte, že se vám ostatní vysmívají. Vy jste schopni na jedné straně řvát "zářez" i když je to podle pravidel úplně jasné a na druhé straně obhajite všechno.

Ne, to co popisuješ se nestalo ani proti AC. Stalo se víceméně to samé, ale my nejsme ubrečené pičky, takže ti klidně řeknu, že s červenou nemám problém, protože tam šel tanko jak debil. Stejně jako Holeš proti AC.

Reagovat
mistr129

tu Holešovu červenou jsem dodneška neviděl, ale tohle spíš bylo stejný jako ta Dioufova ve druhém zápase, která byla úplně jasná

Reagovat
bobis21

Ve druhém zápase ale dostal právě Holeš

Diouf dostal v prvním zápase v Miláně.

Reagovat
mistr129

myslel jsem první, píšu druhý

Reagovat
Mass

Koukal sem na ten zápas s ACM na polsatu a i tam se komentátor dost divil, a to určitě není slávista. A vzhledem k tomu, jak dlouho to rozhodčí hledal na videu, aby viděl ten záběr tak zpomaleně a z takovýho úhlu, aby si tu červenou mohl obhájit, tak rozhodně nebyla jasná. Ne, nestalo se ani více , ani méně to samý jako s FCB, úplně jiná intenzita a rychlost.

SKS - ACM https://ibb.co/hBSfC13

SKS - FCB https://ibb.co/bsN0vN5

Tahle červená se spíš podobá na tu kartu Dioufa v prvním zápase, která byla jasná.

ACM- SKS https://ibb.co/GQ9FsX3

Reagovat
JackBlack

LafaJurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Bizarní gól

Reagovat
Losinho

Schranz dobrá asistence

Reagovat
PhilipS

Přeju Slavii ale tohle prostě červená není ani omylem. Tohle kurví fotbal. Achjo

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych taky dával žlutou, protože to nebylo chtěný, ale nebudu si stěžovat.

Reagovat
PhilipS

Je potřeba si ztěžovat. Příště může být proti. To je prostě úplně random.

Reagovat
Salfovic

Tak v lize to nehrozí.

Reagovat
Losinho

Stejný jak u toho Holeše s AC no, normální žlutá.

Reagovat
PhilipS

sotva žlutá. Tanko neudělal nic nepřirozenýho. Každej hráč taky zodpovídá za svojí bezpečnost. Stejně jako nemůžeš dávat hlavu moc nízko, tak když dáš nohu pod došlapující nohu, je to tvoje blbost.

Reagovat
John Obi Mikel

To zase žlutá určitě

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě se to taky nelíbí. Ale tohle je v kapr lize redka. Zajímavé je za podobná došlápnutí v soubojich v Lize mistrů sudí nevylučují.

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se líbí jak, když v Evropě někomu z českých týmů vyloučí hráče, tak se napíše, že v České lize by to na červenou nebylo a po červené v F:L se tu zase napíše, že v Evropských pohárech se za to karty nedávají.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak mám to z toho týdne ještě v živé paměti.

Reagovat
Coutinho10

jsem hodně zvědavej, až si to pustím zpětně...na staďáku jsem to vůbec nezaregistroval

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem to...jak můžeš napsat ani omylem...podle opakovačky tam ta nebezpečná hra vidět je a kolikrát jsme i my za podobný věci dostali redku nekompromisně, takže žádná lítost nebo něco...

Reagovat
lampas

Tyhle buzernatský redky v kombinaci s VARem naprosto kurví fotbal

Reagovat
Firkraag

Já bych červenou dal. Nechtěl, ale who cares.

Reagovat
Pablos

Už se docela nenudím

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil

Reagovat
naheCZ

Konečně nám to tam jednou napadá

Reagovat
Losinho

Pojezný

Reagovat
Mirek na tenisu

Pojezný nedůrazný, ještě uklouzl, ve vápně už toho se Schranzem moc dělat nemohl. Jak ale bránil těžkopádný Blažek? Se na to vysjal úplně.

Reagovat
ratusek

To bude tak sedm s tou obrannou hrou se ani nedivím

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
PhilipS

Trpiš by tam už ale mohl poslat hráče, co se potřebujou rozehrát. Zaf, Jurásek, Wallem in pls

Reagovat
naheCZ

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl

Reagovat
bobis21

Toho poslat nemůže, nechce pokutu za zesměšňování soupeře.

Reagovat
naheCZ

Už je tam

Reagovat
mrtvej ofsajd

Místo aby tam dal na 15 min Zafeirise, kterej ted je dole a povzbudilo by ho to, on tam da Tecla. No comment.

Reagovat
Freedo

Mohlo to být jeho poslední vystoupení v Edenu, pokud bude další domácí zápasy o co hrát a já věřím, že ano

Reagovat
Svářeč

Po zápase se tam Tecl docela dlouho fotil a loučil s fanoušky, takže to je více než pravděpodobné.

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Neříká se náhodou tohle pokaždé když nastoupí?

Reagovat
John Obi Mikel

Už to tu čtu čtvrtý zápas no

Reagovat
kilobyte

Jako ty mnohaleté kapely a jejich poslední turné/koncert.

Reagovat
Salfovic

Rolling Tecl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standovi pěkný rozloučení v Edenu přeji, ale teď není ten pravej čas.

Šance sice není velká, ale furt hrajem o titul.

Reagovat
Freedo

Šel tam za stavu 5:0 na pár minut. Nedělal bych z toho kovbojku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Teclituta. Kanonýr galacticos.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Firkraag

Reagovat
PhilipS

zzz

Reagovat
John Obi Mikel

JURÁSEK

Reagovat
meno

Kanonýr

Reagovat
Mirek na tenisu

Banik musí řešit obranu. Koupit spolehlivé a kvalitní stopery typu Bitri, Stronati...stabilizovat krajní beky, zálohu. Hodně práce.

Reagovat
bobis21

Zálohu stačí udržet. Obrana a hrot je to, co potřebujeme.

Reagovat
Mirek na tenisu

Stabilizovat. Šín, Rigo a spol. Blažka prodat do Vionu Zlaté Moravce. Za pytel bukvic

Reagovat
bobis21

Když půjdeme do příští sezony se středem Boula Šín Rigo, bude to důvod ke spokojenosti.

Reagovat
ratusek

+Hlavatý

Reagovat
veikko

Kpozo je taky v pohodě, i když sem tam udělá chybu. Ale pravá strana je špatná a Fukala ke zkvalitnění fakt nepřispěje, spíš naopak.

Reagovat
John Obi Mikel

Takács ještě žije

Reagovat
Bakary3

Jak se banikovci hádali před přestupem k nim, že vůbec netrpí na zranění, že je v pohodě

Reagovat
bobis21

To říkal jeden. A hádal se s ostatními banikovci, kteří říkali že je

Reagovat
HorajzmAmmann

Nema cenu se obhajovat, protože se ukázalo, ze jsem nakonec neměl pravdu… každopádně realita je taková, ze narozdíl od Vas jsem mel info o zdravotním stavu Takacse z první ruky …

Reagovat
Kepy_FCB

Křivé info...

A pak si psal že konečná pro něj, že si měl úplně stejné zranění. A on to dokázal ...

Reagovat
bobis21

On nepadá na to koleno z několikametrové výšky potom co 100m letěl...

Reagovat
Kepy_FCB

To měl při prognóze u Takáče zohlednit Horajzm a neodepisovat ho

Reagovat
KingMaster13

Ano ale upřímně kdo to mohl čekat. Já si třeba myslel že mu ubližuje to obrovské tempo, nasazení a frekvence našich tréninků. V Baníku jsem si říkal, že pokud to tak tvrdé nebude, tak by nemusel se tolik zraňovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Mně to přišlo jasny ale ok

Reagovat
BaggioRoberto

Dynamko nadhera, gol v posledni minute Karvina od 88. z trojky na nulu, idealni. Jen tak dal.

Reagovat
Vinci

K čemu vlastně jsou ty plakáty na Slavii v kotli, kromě toho ze si zakryji výhled na hřiště? Osobně mi to přijde hrozne trapný a bez nějakýho většího smyslu

Reagovat
Freedo

Myslíš, k čemu je, že fotbaloví fanoušci dělají chorea? To sis asi spletl fórum, ne?

Reagovat
Vinci

Normální chorea chapu, ale však tam do nedava hlavu ani patu proste přes sebe pretahnou náhodný obrázek

Reagovat
Fakt

K čemu jsou vlastně všechny ty fotbaly, já bych to zakázal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

na Žižkově a u Botiče to zabírá místo bytové výstavbě.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dneska na Žižkově náhodou dobrej špíl. 7 golu, dva neuznal, fandilo se. Drama az do konce. Dobry pivo i klobása. V poledne jsi na hadry a den před tebou...

Reagovat
Uwe háže buly

Mě to neříkej, já chodil na soustreděni už na devátou a kolikrát jsme končili až kolem půlnoci po zápase na oběd, pak na oběd, na privát ale tihle už je za mnou

Reagovat
Bex5

Pekny

Reagovat
pingla

jestli tě rozbijí dopolední 3 piva, tak raději nepij

Reagovat
Uwe háže buly

Jednu před zápasem, jedno s sebou na tribunu, pak přestávce. Jedno s sebou na tribunu, a pak po zápase. Minimálně pět. Pak někdo pije panáky, někdo si dá před, někdo po.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Minule jsem tlza zapas skoncil na 6 a 3 padly za poločas...dnes jsem nemohl. Maji tam Kousek piva, minipivovar z Libe...

Když to srovnám s tou srackou z Edenu...tak druha liga není zas tak špatná.

Reagovat
Uwe háže buly

Já tam pil na nějakým výročí Prahy 3 či Žižkova Krakonoše 12ku, to byla taky bomba. To jídlo už bylo na dnešní poměry standard.

Reagovat
Marisic

obecně celý občerstvení tam je super, kousek piva, klobáska a spoko

Reagovat
Grupma

Jsem se lekl, že Chorý dopadne zadkem Šulcovi na hlavu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Konečně se v zápase Olomouce prosadil Juliš

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Gning

Reagovat
Cotton

Proč nikdo Plzni ještě neřekl, že už nemá o co hrát?

Reagovat
Bex5

Nechteji, abysme na ne piskali

Reagovat
Greny

Tak pár hráčů tam hraje o euro , třeba ten neuznaný gól byl fakt hezké od Choryho

Reagovat
Cotton

Sice je to zmrd, ale Chorý na Euru nesmí chybět, hraje fakt neskutečně

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila gól kola

Reagovat
Grupma

Nádhera Ale Babalola říkal, že z poza vápna je podle dat daleko menší šance na gól, a tak se to snad ani nemá zkoušet. Doufám, že se díval.

Reagovat
Grupma

+1

Reagovat
monty25

Kulenovič naboural do tyče, to teda nevypadalo vůbec hezky.

Reagovat
Fakt

Proč se snažit uhrát si poháry ve skupině o titul a zahrát si proti TOP soupeřům v Česku, když můžeš v klidu vyletět s Teplakama a prodloužit si dovču

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Já tyhle řeči o taktickém vypouštění ve snaze zůstat v prostřední skupině nechápal.

Reagovat
kilobyte

Tak je to dobrá výmluva pro špatné výsledky.

Reagovat
ratusek

tyhle kalkuly nikdy moc nevyjdou. Totéž očekávám proti Bolce u nás po zcela vypuštěném zápase včera proti Slavii,

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bex5

Reagovat
monty25

Ludha

Reagovat
lampas

Na Visinskyho zcela jasná penalta. Teplice jsou celý zápas trapný, bohužel se s velkým štěstím jednou ukopl Filla a nás trápí tradiční impotence. Jestli bude mít zápas u nás takový obrázek, tak při včasném gólu o našem postupu nepochybuji.

Reagovat
monty25

Jste s tím Kaniou nějak narostli...

Reagovat
monty25

A teď se ukopnul i Havelka, viď?

Reagovat
lampas

Ze Slovanu ho pamatuju jako borce, co neumí nahrát na metr, tudíž nevím jak tohle jinak nazvat. Velmi nespravedlivý výsledek, ale na to se fotbal nehraje. Za stavu 1:0 bych nám doma věřil, tohle nemáme šanci otočit.

Reagovat
Imos

zas Monty jak jinak bys ten jeho gól nazval? random střela co zapadla

Reagovat
Bex5

You again?

Reagovat
Grupma

A zase: Už půl hodiny po ofsajdu, ale bude se to dohrávat do "cokdyby". A je jedno, že to mává Ratajová, protože tohle dělaj snad všichni čároví. Alibismus.

Jináč tu paní dali do Teplic, aby měl Monty25 radost?

Reagovat
monty25

Nevím o tom, že bych byl příznivcem Ratajové.

Reagovat
Grupma

Tak jseš tu známý jako propagátor ženského sportu, tak jsem ti tam zahrnul i rozhodčí, no

Reagovat
John Obi Mikel

Tak na ženské sudí tu dlouhodobě nadává

Reagovat
monty25

Reagovat
Salfovic

Sexista a misogyn

Reagovat
monty25

Góóól!!! Havelka druhej gól kola

Reagovat
exse

Classic tepláky, my nedáme gól z půl metru do prázdné a oni ze dvou návštěv naší půlky dají 2 životní góly. Tak aspoň bude víc času na přestavbu, těch hluchých míst v sestavě je bohužel pořád moc.

Reagovat
Grupma

Od té doby, co se fotbal hraje na góly...

Reagovat
monty25

Liberec to určitě nezabalí, ale slovy klasika: Dva nula je mnohem lepší než jedna nula!

Reagovat
Grupma

Teplice do pohárů

Reagovat
Fakt

Vím o někom, kdo by nesouhlasil.

Reagovat
monty25

Pravda, tohle je vlastně poločas.

Reagovat
KingMaster13

Nechat se propadnout do prostřední skupiny, že to bude lehčí do Evropy a tam tě vyřadí Teplice Předpokládám, že venku si už to postráží (1:1 je tutovka)

Reagovat
Franta Jetel

Geniální.

Reagovat
Grupma

Koukal jsem na rozhovor s Balabolou a překvapilo mě pár věcí:

- hrajeme pořád stejně zcela záměrně, hráči pak prý vždy vědí, co mají hrát. Kdyby se systém měnil, hráči by byli zmatení

- podle dat se střílet z poza vápna nevyplatí, tak už to radši ani nemáme zkoušet. Ano, Šulův gól proti Baníku byl náhernej, ale prostě ne.

- nikdo z realizáku prý nevěří na štěstí. Měli by se podívat na prvních 30 minut některých našich zápasů a položit si otázku, co způsobilo, že stav byl stále 0:0.

Reagovat
ACSeRw!n

se strelbou z dalky naprostej souhlas, jedinymu Rynesovi a Haraslinovi bych to dobolil, zbytek tam pomalu ani nedokopne a treba Laci me s tim totalne sral, to byla vzdycky tribuna

Reagovat
oli9

Tak s touto sestavou moc šancí proti Spartě nemáme..

Vecheta, Holzer...

Na lávce Petržela, Sinyavskiy

Reagovat
DieFohlenBMG

Svěďa už je domluvenej se Spartou

Reagovat
Pablos

Karel Kuchtorský

Reagovat
Grupma

Jako vždy proti Portlovácku

Reagovat
ACSeRw!n

Birma dabel

Reagovat
ratusek

Kuchta zabiják ale offside asi

Reagovat
ACSeRw!n

samy dloubaky jak Romario nebo Raul

Reagovat
Pablos

Nepřišlo mi. S čárou třeba jo, ale takhle mi to nepřišlo… určitě pro mě víc v poho, než to s Bořilem minule.

Reagovat
r.mrazik

Spíš offside nebyl

Reagovat
guzman

Kuchtič konečně proměňuje co má... Ale jinak doufám že příští sezónu bude ta čára nebo to je fakt v hajzlu

Reagovat
0:1

Nejhorší tým jara a hraje proti vedoucímu takto naivně a otevřeně směrem dozadu?

Reagovat
naheCZ

Ryneš dobrá simulantská karma

Reagovat
Grupma

nesnáším tohle padáníčko.

Reagovat
DieFohlenBMG

Naštěstí to nemohli zrušit, protože ho dal černoch. Fuuu

Reagovat
guzman

Dobrá mrdka, ještě se bude divit

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle měla být červená

Reagovat
Ross Geller

To teda, naprosto jasná.

Reagovat
guzman

nebo druhá žlutá za ten šlapák

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vsak to bylo o mic.

Reagovat
r.mrazik

A to má vliv odkud, když pak jde podrážkou do holeně?

Reagovat
John Obi Mikel

Právě ho zachránilo, že nešel podrážkou

Reagovat
0:1

Zepředu nártem či špicí dopředu k míči a trefil nohu. Proboha jasná žlutá o čem se vůbec mluví?

Reagovat
r.mrazik

O červený

Reagovat
0:1

Jo ale jen ti co fotbalu nerozumí. Pokud tam měl jiný zákrok, co mohl být za žlutou tak budiž, ale rovnou červenou za tohle ani omylem.

Reagovat
r.mrazik

Tak díky nový odborníku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

jak ty tri minuty prezil Vecheta bez vylouceni to nechapu

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak rozhodčí na konci začne sypat karty a vyřádí nám několik hráčů na derby.

Reagovat
Grupma

S VARem se z fotbalu stává hezká komedie

Reagovat
0:1

Vždyť se Kuchta na první pohled vracel z jasnýho ofsajdu. Komedie by to byla kdyby se po tomto ofsajdu kopala penalta.

Reagovat
Grupma

Já spíš myslím to mávání ofsajdu až za půl hodiny. Tím spíš, že jak píšeš, to bylo na první pohled jasný.

Reagovat
Rizek

Ten ofsajd teda velmi nepřehledný.

Reagovat
0:1

On to opravdu nikdo neviděl hned? Na první pohled se mi to zdálo naopak i jasnější než to nakonec bylo.

Reagovat
Ross Geller

Proč ty rohy kope Haraslín? Vždyť je to jeden horší centr za druhým...

Reagovat
ratusek

Panebože jak si už podruhé zkomplikovat jasný průběh zápasu

Reagovat
Grupma

Děláme to zajímavý, no. Diváky nebaví zápasy jako byly ty dva včerejší.

Reagovat
ratusek

vždyt Slovácko je do počtu a díky vašim dvěma chybám urve možná bod

Reagovat
naheCZ

Daníček a jeho statistika

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Grupma

To si Karabec tak moc běžecky nevěří?

Reagovat
C-M@ster

Proč furt střílí nad bránu?

Reagovat
Grupma

Cicila

Reagovat
Mass

Oproti Vechetovi docela fotbalista, ale nejspíš bude lenoch na tréninku, tak ho Svědík nestaví do základu.

Reagovat
C-M@ster

Působí jak Berbatov z Lidlu.

Reagovat
naheCZ

Se tam předhánějí v tom, kdo vystřelí výš?

Reagovat
Svářeč

Abych citoval klasika: "Trénuj oni vůbec střelbu, ty vole?" To je strašný, co tam ty kopyta ze Slovácka předvádí.

Reagovat
Mass

Východní hranici hlídá Artilerie Slovácko!

Reagovat
Firkraag

Karabec MIhálik

Reagovat
ZB 07

Ten Fryšták je hrozný vemeno

Reagovat
C-M@ster

Zasáhl balón, nebo co reklamoval?

Reagovat
kilobyte

Zásah do černého.

Reagovat
naheCZ

Slovácko nádhernej závěr, tímto to Fryšťák jen korunoval

Reagovat
Rizek

Daníček za ten mač prokecal se sudím tak 10 minut.

Reagovat
kilobyte

Ale komentátoři řešili jen Krejčího.

Reagovat
Luka3enko

Ale vždyť to je pokaždé, Krejčí řekne jednu větu směrem k rozhodčímu a hned všude píšou že by se neměl vykecávat, nebo aby za to hned měl dostat žlutou. Jiní experti doběhnou k sudímu řvou na něj z 10 cm a to není problém.

Reagovat
Rizek

Po dnešku spousta dobrejch dojmů.

3 body.

Nikdo se nevykartoval.

Ale tto eda Kara v tom závěru dost zasabotoval.

Reagovat
C-M@ster

A je to teda penalta, když ten gólman vyrazí míč a u toho podrazí hráče?

Reagovat
kilobyte

Míč hrál Olatunji.

Reagovat
C-M@ster

Olatunji trefil míč do gólmana, kterej pak trefil i Olatunjiho.

Reagovat
C-M@ster

Jinak teda i ta první penalta mi přišla přísná.

Reagovat
0:1

Ano je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele