Flodrman v představenstvu Jablonce

18.09.2023, 18:54
Aktuality
Petr Flodrman (© fkjablonec.cz)

Novým předsedou představenstva jabloneckého klubu je Petr Flodrman. Bývalý hráč a dlouholetý funkcionář Severočechů, který dosud zastával pozici výkonného ředitele, byl do čela představenstva zvolen na srpnové valné hromadě. Prvoligový FK Jablonec to dnes uvedl na svém webu.

Flodrman nahradil Nizozemce Andrého Leonarda Krufa, který oficiálně z osobních důvodů funkci v červenci opustil. Kruf byl v čele představenstva od roku 2016, kdy vystřídal tehdejšího předsedu Fotbalové asociace ČR Miroslava Peltu. Ten stále zůstává faktickým šéfem jabloneckého klubu.

Podle serveru byznysnoviny.cz byl podnikatel Kruf v srpnu odsouzen Obvodním soudem pro Prahu 6 k podmínečnému trestu odnětí svobody na 18 měsíců za poškození věřitele. Součástí tresu je i náhrada způsobené škody ve výši 9,5 milionu korun.

Jablonec je v aktuální prvoligové sezoně čtrnáctý a jako jediný dosud nezvítězil. "Z úspěchů minulosti se nedá žít a ze statistik už vůbec ne. Rozhoduje současná výkonnost a síla týmu. Dlouhodobé vize se v našem případě odkládají do doby, kdy se nám podaří opustit v tabulce místa ohrožující naše setrvání v nejvyšší soutěži. Poslední dvě sezony byly náporem na nervy všech kolem klubu, a tak bych byl rád, aby se to neopakovalo i letos," uvedl Flodrman.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Heisenberg

Tzv. Kozohorského nadpis.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele