Feghouli na odchod nemyslí, rád by zůstal ve Valencii

12.09.2015, 16:53
Aktuality
Svou další budoucnost začíná řešit Sofiane Feghouli. Alžírský záložník je hráčem Valencie a ve španělském klubu má smlouvu na poslední sezonu. Jeho jméno se tak začalo objevovat v přestupových spekulacích, sám ale na odchod z Mestally nemyslí...

O Feghouliho v průběhu léta stálo především Fenerbahçe a jeho delegace se dokonce sešla s představiteli Valencie. Ta má ovšem své plány a trenér Nuno se již nechal slyšet, že s hráčem počítá a požaduje jeho setrvání. A stejně se na celou situaci dívá rovněž alžírský reprezentant.

"Moji agenti na tom už pracují," reagoval 25letý fotbalista na otázku ohledně prodloužení kontraktu.

"Doufám, že se nám povede dosáhnout dohody. Stojím o to, ale jednání mě každopádně nezastaví a do každého zápasu budu dávat vše," dodal.

Feghouli přišel do Valencie v létě roku 2010 zdarma z francouzského Grenoblu. Loni nastoupil ke 33 ligovým zápasům a dal šest branek, letos pak jednou trefou do sítě AS Monaco přispěl k postupu do skupinové fáze Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mal by konecne dostávať šancu v základe Bakkali

Reagovat
aurelio

Daj pokoj s Bakkalim. Je tam Feghouli, Piatti, Mina, De Paul, prípadne aj neschopák Rodrigo. Všetko talentovanejší, lepší a sympatickejší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mina a Rodrigo nesahajú Bakkalimu talentom ani po paty, De Paul je na kridle nulovy, bolo by dobre aby dostal sancu nas najlepsi kridelnik v priprave. Inak sme ho uplne zbytocne kupovali. Ked moze dostavat sance nulovy Mina, moze aj Bakkali.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked dosiel de facto zadarmo, to neznamena ze si mozme zachadzat ako s handrou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele