Fanoušek Atlética Madrid dostal za házení předmětů na hřiště doživotní zákaz

Dnes, 09:50
Aktuality
Wanda Metropolitano (© AFP)

Atlético Madrid potrestalo doživotním zákazem vstupu na stadion fanouška, který při nedělním ligovém derby s fotbalisty Realu házel předměty na trávník. Klub o tom informoval na webu.

Zápas, který skončil remízou 1:1, byl zhruba na dvacet minut přerušen poté, co Éder Militao poslal Real v 64. minutě do vedení. Jednoho z výtržníků se už podařilo identifikovat a klub ho okamžitě potrestal.

"Nadále spolupracujeme s policií na identifikaci dalších zúčastněných. Jakmile se to podaří, také dostanou doživotní zákazy," uvedlo Atlético, které rovněž s okamžitou platností zpřísnilo návštěvní řád stadionu Metropolitano.

"Zakázali jsme jakékoliv zakrývání obličeje. Dosud jsme něco takového v regulích neměli. Pokud někdo tohle pravidlo poruší, bude okamžitě ze stadionu vyveden," oznámilo Atlético, kterému po remíze patří v tabulce čtvrté místo. Real je se ztrátou tří bodů na Barcelonu druhý.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
M.Vaza

Hezky pěkně, jen tak dál

Reagovat
dextroza_m

A ještě před držku

Reagovat
LAM

Na doživotí to jako do konce života?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak by to mělo být vždy a všude

Reagovat
Crustyq

Reagovat
Foppy

Tak jak jsem kritizoval Frente po utkání, tak musím teda stejně ocenit rychlé jednání Atletica, včetně toho zákazu kukel. konečně! Toto je jediná správná reakce na podobné incidenty a doufám, že si z toho vezmou příklad i jinde.

Reagovat
Phillipinho

https://youtu.be/WsQG0b1nnG4?si=94OVB9t4r5IpCfgG

Dusevne nemocny clovek Llorente ho ma totalne na salamu a on do nej husti sracky totalni.

Reagovat
Godwinson

Spis je zajimavy, ze nekoho zajima jebka jako je Llorente. Kdyz si vzpomenu, jak ho tu nekteri dusevne nemocni hypovali, to byly casy :*

Reagovat
Phillipinho

ROFL

Reagovat
Phillipinho

Llorente skvelej hrac a univerzal s normalnim chovanim a ty ho vyhrotis. Hezky

Reagovat
Godwinson

Predpokladam, ze jsem se zrovna do jednoho toho dusevne nemocneho trefil. Ale chapu, zapnout FIFU je snazsi nez realne ten fotbal sledovat

Reagovat
Phillipinho

Hele ja si osobne myslim, ze jsem videl za posledni rok vic zapasu La Ligy nez ty dohromady. Atletica urcite. Llorente patri k nejlepsim hracum na sve pozici v lize. V jednu dobu mel hodnotu 80 milionu euro. Ale ty vis asi vice nez fotbalovi odbornici.

Nicmene nevim proc se bavime o nem. Prispevek byl o tom, ze Vinicius otravuje normalni hrace a lidi nepochopitelnymi recm na urovni skolaka ze zakladky a mysli si, ze tim nekomu ublizuje.

Reagovat
Phantome

On je stelesnením nenávisti a zlosti, úplný psychopat.

Reagovat
pobody's nerfect

Za zakrývani obličeje zákaz na 10 zápasů a při opakování doživotně. Samozřejmě s výjimkou extra chladného počasí, což asi v Madridu často nehrozí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele