Espanyol se sestupu bát nemusí, cílem je nyní setrvání Aguirreho

25.03.2013, 16:26
Aktuality
Dávno pryč jsou doby, kdy Espanyolu hrozil sestup ze španělské nejvyšší soutěže, barcelonský klub nabral vynikající formu a velkou zásluhu na zlepšených výkonech a výsledcích má trenér Javier Aguirre. Jasným cílem Espanyolu proto v tuto chvíli je udržení mexického kouče, který má smlouvu jenom do konce sezony...

Espanyol do letošní sezony odstartoval mizerně a pohyboval se na sestupových pozicích, nikoho proto moc nepřekvapilo, když byl na konci listopadu odvolán Mauricio Pochettino. Jeho povinnosti převzal Aguirre a s týmem se posunul už na třinácté místo a jedenáctibodovým náskokem na 18. pozici.

"Naším cílem je Javiera Aguirreho udržet. Uzavřeli jsme s ním smlouvu a byla to parádní trefa," pochvaluje si sportovní ředitel Oscar Perarnau. "Další vývoj našeho projektu je závislý na jeho setrvání. Všichni jsme s jeho prací spokojeni," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Juan Román Riquelme

to nemate inu fotku javiho? preco stale ta ista z roku pana 2009, ked este trenoval Atlético de Madrid? odvtedy bol uz pri repre Méxica, Zaragoze a teraz pri najlepsom katalanskom klube...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, fikany trolling

Reagovat
Juan Román Riquelme

presne! a nech nikto neoponuje tym, ze mordor je predsa "más que un club"........

Reagovat
Kucka

Reagovat
blaugrana

Slabé.

Reagovat
Juan Román Riquelme

ze to povedal prave niekto s nickom blaugrana....

Reagovat
Filipow

katalánskom klubě, který je promadridistický . jonoo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele