Eneme po roce odchází z Vyškova, reprezentant Rovníkové Guiney přestoupil do Liberce

14.07., 12:44
Aktuality
Santiago Eneme (© FC Slovan Liberec)

Liberec získal jako další posilu do zálohy Santiana Enemeho. Třiadvacetiletý ofenzivní záložník, jenž dosud oblékal dres druholigového Vyškova, podepsal na severu Čech smlouvu na tři roky. Slovan o příchodu reprezentanta Rovníkové Guiney informoval na svém webu.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být a podepsal jsem smlouvu právě ve Slovanu. Je to pro mě příležitost ukázat, jaký jsem fotbalista. Pokusím se ze sebe vydat to nejlepší. Klubu jsem vděčný za šanci, kterou mi tímto dává. Věřím v dobré výsledky Slovanu a budu dělat vše pro to, abych k nim dopomohl," řekl Eneme.

V minulé sezoně Eneme odehrál za Vyškov 20 zápasů v druhé lize, čtyřikrát nastoupil v MOL Cupu. V letech 2019-2023 nastupoval za rezervu francouzského celku FC Nantes. Během čtyř sezon zasáhl do 51 utkání. V reprezentaci má na kontě 25 startů.

Liberec po příchodu nového majitele, jímž se stal Ondřej Kania, mohutně posiluje. Eneme je pro Slovan desátou posilou.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
delfin

Vyškov.

Reagovat
Mass

Nakonec jim ten projekt s prodejem Afričanů celkem vyšel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Projekt měl být postup do první ligy, škoda že v lednu prodali hráče a ted to pokračuje. RIP.

Reagovat
Imos

Reagovat
Mass
Reagovat
Pepe1911

Dík, zrovna žeru

Reagovat
exse

Ze začátku ten přestupák vypadal docela meh, ale teď, když se na to člověk podívá vcelku, tak myslím, že ty hodně vysoký očekávání naplnili skoro ze 100%.

Pokud se ještě navíc udrží Tupta s Kikinem, tak cíl musí být jednoznačně 4. místo.

Reagovat
Transfermarkt

No spíš si myslím, že na Tuptu ani Frydka nejsou nabídky

Reagovat
mayday

Tak přivést 10 posil a hned z toho udělat mančaft, kterej bude šlapat, to není pravidlem.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
FCSL

Další střední záložník, masakr Vidim to tak, že Tupta odejde určitě a možná i ten Frýdek, což by byla velká škoda. Každopádně Santi bude velká posila, skvělej hráč. Sestava už začíná vypadat solidně. Slabina asi golman a pokud nebude fit Kulenovič, tak i útočník, ale třeba se chytne Nyarko. Snad si to sedne co nejdřív

Bačkovský - Plechatý, Ševinský, Mikula/Halinský/Pourzitidis - Koželuh, Icha, Eneme, Ghali/Kayondo - Hlavatý, Frýdek/Tupta - Kulenovič

Reagovat
Transfermarkt

Jestli bude v základu Mikula,tak je to výsměch všem fotbalistům.

Reagovat
meno

Halinsky je stoper č. 1

Reagovat
Transfermarkt

určitě ne

Reagovat
meno

Uvidíš

Reagovat
Axelrose

Proto si ho tam Kováč přivedl

Reagovat
Me2win

Na sestup dobrá

Reagovat
FCSL

To už spíš vyhrajete titul

Reagovat
Me2win

Tak ještě aby někdo jinej .

Reagovat
Greny

Koželuh bude v základu jo ? Jsem čekal že bude potřebovat tak ještě měsíc dva

Reagovat
FCSL

V přípravě hrál dost a dobře, takže bych si tipnul že jo

Reagovat
Greny

Ok v Brně právě hrál taky dobře ale jen určitou část, přišlo mi že odpadávaly fyzicky ale třeba to nahnal už , nedivil bych se

Reagovat
Vinci

To už zavání udržením v lize

Reagovat
Freedo

Nehrál za Vyškov spíš staženějšího záložníka? Určitě dobrý přestup pro Slovan, dost jsem na ně v příští sezóně zvědav. Líbí se mi, že sázejí na mladé.

Reagovat
Greny

Reagovat
Pride

OT: Nemáte někdo místo ve fantasy minilize? Rád bych se někde pripojil

Reagovat
Coutinho10

večer nebo zítra přidám podrobnosti

Reagovat
Pride

Díky, snad to neprošvihnu

Reagovat
Coutinho10

nz, neboj

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
raduinho

Enem esle se neekvepel.

Reagovat
Pablos

Chybí mi tu info, že to je vytipovanej hráč dlouhodoběji z datové analýzy a že vyhráli nad konkurencí v podobě Sheriffu Tiraspol a Viktorkou Plzeň

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jojo, mluvilo se o vážným zajmu Plz. Pro překvapení, ze ho neurvali. Je to dobrej hrac. Z Vyškova mi přišel nejlepší.

Reagovat
Pablos

Jinak ty jsou slušně rozprodaný. Ale jako přínosem do ligy tohle prostě bylo od Vyškova pod tím Afrikáncem... teď už jedině jestli se bude prosazovat ta cesta z béček Leganes no do ligy... ale tam už bych byl skeptickej.

Reagovat
skat

Mě to připomíná mančaft Mostu. Svýho času tam mančaft založený na cizincích, a bez CZ/SK kostry uklohnil ligu, pár sezon se tam držel, a pak spadnul a zmizel do nenávratna.

Reagovat
Pablos

Tak tam to bylo trošku jinak, ty mysleli, že to takhle půjde... vyzobat cizince různých ,,kvalit" bůh ví odkud všude a že budou hrát někde nahoře v lize klidně s tím.

U Vyškova šlo jasně o to sem lifrovat Afričany (a jakože ten majitel se musí nechat, že se vyznal... žádný nekonkurenceschopný bídáky jsem prostě nebral, ale fakt vyskautovaný hráče) trošku je vyhrát a střílet je dál a to naprosto splnil. A s ambicí na první ligu to stejně nebylo zase tak horký jak to prezentoval např. ale i kdyby jo... tak zase jen proto, aby ty černochy za nula nula skoro nic získané, mohl střílet ještě lépe případně. A nakonec to co vybudoval mohl prodat Američanům, kdo z druhé ligy to má ?

Vyškov byl byznys a úspěšnej se dá za mě v klidu říct. Most byl na tu dobu i naivní projekt, který sic první liga i nefungoval... tam fakt úspěch nebyl no, vůbec bych je neporovnával, to si Vyškov nezaslouží.

Reagovat
didosh

...jinak ten Most hned po postupu "derby" s Teplicema a nějak se tam tuším překročila kapacita...

Reagovat
skat

Jo to bylo šílený - oficiální čísla - zdroj idnes: FK Teplice. 12' Emil Rilke · 20' Martin Klein · 26' Martin Klein. Návštěva: 11 729 diváků (155 % z kapacity 7 550).

Reagovat
Coutinho10

myslím, že jsem to někde četl nebo slyšel, možná v tom posledním dílu s Kaniou v KBZ, že ho chtěli už v zimě a že jim tam na základě dat dobře pasuje a aktuální trenérský tým s tím souhlasí, takže ho určo chtěl už Kozel v zimě dle toho (pokud si to nepletu s jiným hráčem)

Reagovat
Pablos

No já to četl na infotbalu ...a tam to říkal Nezmar... spíš to nejspíš půjde za Nezmarem, protože neofiko už bylo jasné už před zimou že to bere Kania (jako vlastník) s Nezmarem.

Reagovat
Coutinho10

už to vidím, tak tam to bylo

https://infotbal.cz/hotovo-liberec-ma-dalsi-posilu-eneme-podepsal-viceletou-smlouvu/

asi jo, těžko ale říct s nějakou jistotou

Reagovat
Pablos

S jistotou to není no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele