Dukla už nemůže počítat s Kozlem, Na Julisce naopak zůstává Mešanović

17.06., 18:53
Aktuality

Nováček první ligy Dukla Praha zahájila přípravu na novou sezonu bez klíčového záložníka Davida Kozla. Dvaadvacetiletému odchovanci klubu vyprší na konci června smlouva. Na úvodním tréninku v Suchdole naopak nechyběl zkušený bosenský útočník Muris Mešanović, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a ještě dva týdny mu poběží kontrakt v polském celku Puszcza. Tým z Julisky zveřejnil kádr pro začátek přípravy na webu.

Kromě třiatřicetiletého Mešanoviće, který v české lize nasázel za Jihlavu, Slavii a Mladou Boleslav 44 gólů ve 136 utkáních, chce Dukla angažovat i další posily do útoku. Se Slavií jedná o dvacetiletém Nigerijci Victoru Osuagwuovi. S týmem se začal připravovat i s deseti ligovými trefami nejlepší střelec týmu Lukáš Matějka, jenž poslední dva roky hostoval z Plzně.

Tým Petra Rady by mohl posílit i slovenský brankář Matúš Hruška, který na Julisce v minulosti už působil a poslední čtyři sezony strávil v Banské Bystrici. Pokračovat by naopak neměl Kozel, autor šesti branek a pěti asistencí v poslední druholigové sezoně. Syn nového kouče Jablonce Luboše Kozla má podle médií namířeno do Mladé Boleslavi.

Pražané odehrají úvodní přípravné utkání v sobotu proti Táborsku. V plánu mají zatím šest zápasů před začátkem nejvyšší soutěže, do které se vracejí po pěti letech.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
AjaxFans

Snad přímý sestup

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Blisargo24

Reagovat
Freedo

No, mladej Kozel bude asi zajímavej i pro dost týmů z první ligy, navíc bez smlouvy. Kam by mohl jít?

Reagovat
meno

Liberec

Reagovat
John Obi Mikel

"Tým Petra Rady by mohl posílit i slovenský brankář Matúš Hruška, který na Julisce v minulosti už působil a poslední čtyři sezony strávil v Banské Bystrici. Pokračovat by naopak neměl Kozel, autor šesti branek a pěti asistencí v poslední druholigové sezoně. Syn nového kouče Jablonce Luboše Kozla má podle médií namířeno do Mladé Boleslavi"

Reagovat
Freedo

Reagovat
ratusek

ty vole proč zrovna do Boleslavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele