Drobný věří, že start Bundesligy stihne

16.01.2009, 21:24
Aktuality
Pozvolný běh a cvičení stability - tak takto zní hlavní náplň Jaroslava Drobného na soustředění Herthy BSC ve španělské Marabelle. Českého brankáře stále trápí obratel bederní páteře a i přes lepšící se stav je jeho start v úvodu jara ohrožen...

"Každým dnem je to o něco lepší. Nesmím ale (při cvičení - pozn. red.) nic přehánět, to by bylo nebezpečné," uvedl 29letý strážce tří tyčí v rozhovoru pro klubový web.

Rodák ze Žirovnice pilně rehabilituje, s trenérem brankářů Enverem Marićem již zkouší lehké gólmanské cviky a soustředění ve sluném Španělsku si pochvaluje. ”Podmínky jsou tu opravdu super. Ale pro mě je to těžké, protože máloco můžu dělat,” posteskl si.

Drobný však bude mít co dělat, aby stihl jarní část Bundesligy, která začíná již za dva týdny. ”Mým cílem je stát proti Frankfurtu v brance,” prohlásil muž, který se v průběhu podzimu stal pro berlínský celek naprosto nepodstradatelným.

O tom svědčí mimo jiné to, že byl fanoušky zvolen nejlepším hráčem týmu v podzimní části, což ho nesmírně těší. ”Je to skvělý pocit, že za mnou fanoušci takto stojí. Na to jsem pyšný,” prohlásil. Drobného Hertha vstoupí do jara ze nadějného třetího místa.

Autor: Petr Vaněček / herthabsc.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
fantomas

To je hrozný, jak mi ty neustálé články o Big Four lezou do hlavy - já už ted četl instinktivně Drogba místo Drobný.

Reagovat
Arne

Já bych tu PL rovnou celou zrušil.

Reagovat
fantomas

To jo, to je hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem taky cetla drogba..

Reagovat
smazaný uživatel

Cech o 100% lepsi je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

o 100%? a ja jsem žil v najivni představě že je lepši o 200%, ale tak, ted už vim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by hrat radsej utok

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám, že bude včas v pořádku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele