Drchal se vrací do Prahy, Jablonec mění za Bohemians

07.06., 13:04
Aktuality
Václav Drchal (© FK Jablonec)

Útočník Václav Drchal se stal první letní posilou Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý hráč přestoupil z Jablonce a v Ďolíčku podepsal víceletou smlouvu. Pražané o tom informovali na webu.

Drchal se vrací do známého prostředí, za "Klokany" hrál už v sezoně 2022/23 a šesti ligovými zásahy jim pomohl ke čtvrtému místu a postupu do kvalifikace Evropské konferenční ligy. Uplynulý ročník strávil v Jablonci, kde i vinou zdravotních problémů dal pouze dva góly v 24 soutěžních utkáních.

Bývalý hráč Sparty, Mladé Boleslavi nebo Drážďan má v české nejvyšší soutěži na kontě 97 zápasů a 20 branek. Bohemians by měl pomoct vylepšit nelichotivou bilanci z poslední prvoligové sezony, ve které měl 13. tým tabulky se 34 vstřelenými brankami nejhorší ofenzivu soutěže.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
PavlíčeQ

rikal jsem si jestli se ho dokazeme takhle rychle zbavit kdyz ho pelta koupil teprve pred rokem za docela dost penez a ono se to povedlo, hruzostrasny hrac

Reagovat
M.Vaza

Ten to bude střídat tak dalších pět let, než skončí někde ve druhé lize

Reagovat
Firkraag

Jak to, že hrál u vás tak bídně? U nás byl v té sezoně předtím výbornej.

Reagovat
PavlíčeQ

castecne by se asi jeho slaba vykonnost dala svalit na casta zraneni, ale to je slaba utecha, ja jsem rad ze stejne jako plestil konci, ani jeden na jablonec bohuzel nemel

Reagovat
Firkraag

No to zní tedy skvěle pro nás . Ale podobné to bude se současným stavem Puškáče.

Reagovat
Pablos

Látal ho zničil.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten měl hrozivou bilanci v Jablonci.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele