Di María změnil názor, zkušený záložník by měl pokračovat v Benfice

14.07., 10:14
Aktuality
Ángel Di María (© AFP)

Ángel Di María v noci z neděle na pondělí uzavře působení v argentinské reprezentaci, jedna etapa jeho kariéry ale nakonec bude pokračovat. 36letý záložník by měl rovněž v příští sezoně oblékat dres Benfiky.

Zkušený fotbalista nakonec zavrhl návrat do vlasti a domovského Rosaria Central, v jehož dresu zahajoval profesionální kariéru. Klíčovou roli sehrály březnové události, Rosario sužuje vlna násilí spojeného s drogami a poblíž domu jihoamerického fotbalisty neznámý pachatel zanechal cedule s výhrůžkami.

"Řekni svému synovi Ángelovi, aby se do Rosaria nevracel, protože jinak někoho z rodiny zabijeme," zněl jeden ze vzkazů podle zpravodajského portálu Infobae, který se odvolává na policejní zdroje.

"Ani Pullaro tě neochrání," stálo dále ve výhružce odkazující na guvernéra provincie Maximiliana Pullaro. "Nenecháváme papírové vzkazy. Necháváme za sebou kulky a mrtvé lidi."

Di María z Rosaria odešel v roce 2007, tehdy ho za osm milionů eur koupila Benfica a po působeních v Realu Madrid, Manchesteru United, PSG a Juventusu se křídelník loni do Lisabonu vrátil. Koncem června mu vypršel kontrakt a s vedením má být prakticky domluven na prodloužení, kvůli pokračování v hlavním městě Portugalska odmítl nabídku z Beşiktaşe.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (8)

Přidat komentář
Novak.Usykovic

Neskutečný borec. Způsob, jakým Angelito zastínil CR7ičku ve finále LM 2014 byl brutální.

Není proto překvapením, že ho Real musel prodat. CR7 nesnesl, že byl v týmu lepší hráč s větším vlivem během klíčových zápasů. Přemrštěné platové požadavky byly pouhou zástěrkou.

Reagovat
Transfermarkt

Pobavil si Ale dost na sílu od tebe

Reagovat
Firkraag

Jen chtěl do smlouvy, že se Jurásek opravdu nevrátí.

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
FC Porto FC

To že řekli že když se Di Maria vrátí do Argentiny tak že mu zabijou někoho z rodiny vážně souvisí s tím že s jeho návratem by tam se zvýšila bezpečnost kvůli jeho osobě a pak by měli těžší kšeftovat s drogama?

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Kejza

je to hrozný

Reagovat
Benfica

To je super sprava (ale taktiez aj nie)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele