Di María si prodlouží působení v Benfice. Zkušený Argentinec podepsal novou roční smlouvu

07.08., 08:50
Aktuality
Ángel Di María si prodlouží působení v Benfice. (© AFP)

Benfika se bude i nadále spoléhat na Ángela Di Maríu (36), jenž se dohodl na ročním prodloužení smlouvy. Argentinský křídelník byl spojován s návratem do mateřského Rosaria Central, spekulovalo se také o Interu Miami, nakonec však zůstává v Evropě.

Di María si návrat do Rosaria Central rozmyslel po výhrůžkách fanoušků jeho rodině. Rázem se začalo mluvit, že by mohl obnovit spojení s krajanem Lionelem Messim v Interu Miami, výhodné podmínky nabízel Beşiktaş, mistr světa z Kataru se však rozhodl setrvat v lisabonském klubu.

"Chci více titulů! Od chvíle, kdy jsem začal hrát, až dodnes jsem vždycky chtěl vyhrávat tituly, a když ukončíte kariéru, zůstane vám to, co jste vyhráli. Každý rok chci vyhrávat a letos se pokusím vyhrávat víc," prohlásil Di María po prodloužení smlouvy. "Fanoušci jsou vždycky s námi, abychom dosáhli svých cílů, a tento rok bude určitě velmi speciální," doufá křídelník.

Rodák z Rosaria se do Benfiky, kde již působil mezi lety 2007 až 2010, vrátil před rokem z Juventusu. Di María ve známém prostředí nastoupil do 48 soutěžních zápasů s bilancí 17 gólů a 15 asistencí, kýženého titulu se však nedočkal, musel se spokojit se Superpohárem.

Bývalý hráč Realu Madrid, Manchesteru United nebo PSG si následně spravil náladu vítězstvím na Copa América, po němž ukončil kariéru v argentinské reprezentaci. Di María s La Albiceleste opanoval jihoamerický šampionát dvakrát po sobě a před dvěma lety vyhrál MS v Kataru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, abola.pt

Komentáře (7)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kdy podepíše prodloužení Jurásek??

Reagovat
Pepe1911

Velkou lásku posílam do Lisabonu

Reagovat
sankakofi

Tak zajtra idem na Sporting tak snáď si Gyorekes, Goncalves a spol schuti zastrielaju a nebudú smutný z toho poučenia od Dragões

Reagovat
sankakofi

Tak Goncalves 2,Gyorekes 1. Môžem ísť spať Druhý krát na Sportingu a bol zážitok fajn. Ale aj tak :Porto je Porto..

Reagovat
sankakofi

Nechápem prečo nieje o Goncalvesa záujem aj z väčších klubov. Chlap ma skvele čísla, podobne ako predtým Bruno a je ťahúňom už pár rokov a vždy keď som čítal o nejakom záujme tak max. Fulham a podobne. Aj včera najlepší hráč. 2x najlepší mladý hráč Portugalskej ligy, 1x najlepší strelec, 2x najlepší nahravac, 3x all stars ligy, 1x gól roku Champions league a jediny Portugalec po Ronaldovi co dal 2x po sebe 2 góly v Champions League. A stále je v Sportingu...

Reagovat
sankakofi

Dnes Porto na pohodu. Tipujem 4:0. Somos Porto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele