Depay opustí Atlético, o návratu do PSV aktuálně neuvažuje

02.06., 18:17, aktualizováno 02.06., 22:18
Aktuality
Memphis Depay (© AFP)

Memphis Depay nehraje důležitou roli v plánech Atlética Madrid a španělský klub mu nebrání v letním odchodu. Třicetiletého nizozemského útočníka po roce a půl čeká další stěhování, jeho další kroky podle všeho nepovedou do domovského PSV Eindhoven.

Téma Depayova odchodu během tohoto týdne nakousl trenér nizozemské reprezentace Ronald Koeman a aktivní bylo i vedení šampiona Eredivisie. Představitelé kontaktovali samotného útočníka a nedostalo se jim odpovědi, jakou by si představovali.

"PSV bude navždycky mým domovem. Klubu se daří, suverénně vyhrál mistrovský titul a bude hrát Ligu mistrů. Ale o této možnosti nyní neuvažuji," řekl Depay.

Depay je odchovancem PSV Eindhoven, za jeho první tým sehrál 124 utkání a na své konto si připsal padesát branek, na dalších 29 gólů pak svým někdejším spoluhráčům nahrál. Před devíti lety přestupoval do Manchesteru United a oblékl rovněž dresy Lyonu a Barcelony.

Během roku a půl v Atléticu Madrid Depaye trápila především svalová zranění a stihl jen čtyřicet startů. Kontrakt má ještě na dvanáct měsíců, odejde ovšem dříve, což potvrdil ve večerním prohlášení na sociálních sítích.

"Jsem volný a mohu odejít, kam se mi zachce. Ovšem o stěhování aktuálně neuvažuji," naznačil, že jeho prioritou pro nadcházející týdny je evropský šampionát v Německu.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (15)

Přidat komentář
rominhoFCB

fichajes.net: FC Barcelona a Girona FCC sú v plnom štádiu rokovaní o možnej výmene hráčov, z ktorej by mali prospech oba kluby. Girona prejavila záujem o viacerých hráčov Barcy, vrátane Erica Garciu, Pabla Torreho a Oriola Romeua. Barcelona sa snaží zbaviť niektorých hráčov, zatiaľ čo sa snaží podpísať Dovbyka.

Zaujimave, i ked zdroj pochybny. Ale davalo by to zmysel, kedze Lewandowski uz nie je najmladsi a hladat zan nastupcu na poslednu chvilu by mohlo byt komplikovane a financne narocne. Vitor Roque zatial moc nepresvedcil. Vymena Dovbyka za niektoreho z menovanych hracov + rozumny doplatok. Ak by nadviazal na tohtosezonne vykony...

Reagovat
Elliasson

Dovbyk do Atletika, prosím!

Reagovat
Messiáš

Nejraději bych Jonathana Davida. Ale jak Dovbyk, tak Sorloth by byli super taky

Reagovat
Elliasson

Sorloth má rád Real Madrid, ten prosím ne.

Reagovat
Phillipinho

Nejdriv Dovbyk, Guirassy a Sorloth, ted uz se spekuluje o Alvarezovi a Gyokeresovi. Tipnu si dalsi vyvoj. Medina vypusti info, ze Atletico uvazovalo o Lautarovi a Kaneovi, aby v posledni den prestupovyho okna prisel En-Nesyri

Reagovat
Elliasson

Hééj, nestraš. Já tu LM chci.

Reagovat
Messiáš

Ten zdroj je dost pofiderni, byť musím říct, že tu stránku taky sleduji už dlouhé roky.

Pro oba týmy bude důležitejší dostat cash i kvůli FFP. Jestli prodáme Garciu a hlavně Romeua, tak budu spokojen

Reagovat
Phillipinho

Fichajes.net je hodne spatny zdroj

Reagovat
vceradnesazitra

Do Menčáku, druhá šance

Reagovat
cr7sux

proč ne, s rozumnou gáží... určitě by měl obří motivaci

Reagovat
Uwe háže buly

Do Lyonu místo Kazety?

Reagovat
Seydou Doumbia

Tomu moc nevěřím, Depay bude chtít ještě zkusit nějaký lepší tým.

Reagovat
Uwe háže buly

Statistiky má dobrý, na to jakou má minutáž.

Reagovat
Kucka

Reagovat
772jozef

Saudská Arábia tutovka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele