De Ketelaere zůstane v Bergamu, Atalanta aktivovala opci

15.06., 19:50
Aktuality
Charles De Ketelaere (© AFP)

Charles De Ketelaere si může zařídit stále bydlení v Bergamu. Ofenzivně laděný belgický záložník letos hostoval z AC Milán v Atalantě a vítěz Evropské ligy dnes ohlásil trvalý přestup.

"Dojde k tomu," prozradil před pěti týdny prezident Antonio Percassi a reakci na dotaz, zda jeho klub aktivuje výstupní klauzuli. Od dnešního dne je pak vše oficiální.

23letý fotbalista rychle zapadl do základní sestavy a za Atalantu letos odehrál padesát soutěžních zápasů, k úspěšné sezoně pak přispěl celkem čtrnácti góly a jedenácti asistencemi. Italský celek i díky tomu vyhrál Evropskou ligu, v tabulce Serie A obsadil čtvrtou příčku.

Atalanta loni za hostování zaplatila tři miliony eur a nyní na konto AC Milán pošle dalších 22 milionů, díky bonusům se suma může ještě navýšit o další dva miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
772jozef

Výhodné pre Atalantu , bargain 20 bodov fuuu

Reagovat
772jozef

25 bodov

Reagovat
Infeld Prácheňský

Škoda, že se nechytnul v AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele