De Gea popírá dohodu s Manchesterem United

26.05.2011, 09:50
Aktuality
Sir Alex Ferguson sice v úterý večer oznámil, že novou brankářskou jedničkou Manchesteru United bude David de Gea, situace by se však mohla z pohledu anglického mistra zkomplikovat. Mladík z Atlética Madrid zatím popírá jakoukoliv dohodu, svojí budoucnost chce řešit až červenci...

Teprve dvacetiletý španělský brankář se má stát náhradou za Edwina van der Sara, jenž po sobotním finále Ligy mistrů ukončí kariéru, a podle médií bude přestup dokončen do dvou týdnů. To ale vylučuje de Geův právník.

”V různých médiích se objevily zprávy, že David de Gea podepsal Manchesteru United. Já tímto podotýkám, že tato informace není pravdivá,” uvedl hráčův právní zástupce. ”De Gea nebude zvažovat prodloužení smlouvy s Atléticem ani jiné nabídky do 30. června, kdy dokončí své povinnosti u reprezentace do 21 let,” dodal.

De Gea, který má v Atléticu Madrid kontrakt do léta 2013, se chce soustředit na evropský šampionát jednadvacítek, který začíná 11. června v Dánsku a Španělé se zde ve skupině B utkají s Anglií, Ukrajinou a Českem.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (523)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele