Damková: Slovácko mělo kopat penaltu

07.04.2014, 13:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

o tom že se opět pomohlo spartě někdo pochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Bobe co bys dělal kdyby Sparta neexistovala, byl bys šťastej, nebo by sis vymyslel nějakou jinou Spartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by stejně blbý kecy o každém, kdo by byl prostě zrovna první

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za blbost na ten lidský odpad ve spartě bych nadával i kdyby hrál divizi

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako se ptát židů v druhé světové válce na Hitlera

Reagovat
goodbay

Takže v článku se píše, že byla jednou Sparta zvýhodněna a jednou poškozena. Sice by to tak být nemělo, ale jsme si kvit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no, co si budeme povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sme si kvit za ten Baník, ale jinak jsem ještě neviděl, že by někdo za tohle kopal penaltu. Hušby si kryl obličej.

Reagovat
smazaný uživatel

byla prostě vysoko. a nevím, co si z toho vezme poškozené slovácko, že jsme si kvit s baníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Budou mít dobrý pocit

Reagovat
veikko

A co penalta proti Příbrami a Hušbauerův plavmý let s prohnutím a protažením rukou? Za letovou fázi měl ode mě tehdy 10/10.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nesmysl... ve výskoku směřovaným ještě ke všemu bokem jdou vždycky nahoru ruce. Hušbauer měl ruku u těla a před obličejem. Ohnutou v loket. Damková asi nikdy nestála ve zdi, nebo nechápu. Pískat takovýhle ruce? To by se v každém zápase kopali dvě penalty. Ani na Baníku to nebyla penalta. To se za chvíli budou hrát zápasy jen na penalty.

Beru, když hráč hraje volejbal, nebo má ruce rozpřažený jak široký, tak dlouhý, ale řešit jestli ruka, co kryje obličej je výš, nebo níž, než by se jí (Damkové) líbilo... potažmo když je hráč ve výskoku. To je dost dementní cesta. Nehledě na to, že se v článku píše... zvětšil svůj objem a zabránil tak míči v cestě na branku. Kdyby neměl loket před obličejem, tak to dostal do palice a míč by stejně nikam nedoputoval. Asi si měl sundat i hlavu.

Fakt nesmysly, stejně jako na Baníku.

Reagovat
Hokaido

"Pokud si hráč instinktivně kryje rukou obličej, penalta se nepíská, ale to nebyl tento případ," sice je to pí*a, ale s tímhle msím souhlasit, penalta to byla

Reagovat
smazaný uživatel

Dášo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to tak. Ten komanč hnusnej (Jiří Jech) si již tuhle sezonu nezapíská

Reagovat
Sosi

Proč hraje Slavia až zítra?

Reagovat
taws

No nevím...takovýhle penalty jako byla tahle nebo ta v zápase baníku se spartou bych prostě nepískal..když míč letí směrem k obličeji, tak si tam dá každý instinktivně ruku aby si chránil obličej a né aby zabránil gólu .Já jsem jednou v zápase dostal pecku ze dvou metrů do nosu..zlomení nosní přepážky není nic příjemnýho. Naopak nechápu proč se nepíská to, když si fotbalista ruku nastřelí sám, to by mělo větší logiku než pískat toto. A jestlipak se Dášenka nějak vyjadřovala k tomu když měl Baník kopat penaltu proti příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Chtěl bych opravdu vidět jakou přirozenou polohu pro ochanu obličeje si Damková představuje. A argument. Ruka byla vysoko... no ne asi, když je ten hráč ve výskoku , asi má vyskakovat, ale hlavu nechat v úrovni ramen.

Souhlasím s vlastními nastřelenýma rukama, automaticky pískat. A kartovat simulování, případně klidně disciplinárně trestat i po zápase. Ne, oni raději řeší napálenou ruku před obličejem.

Já balónem do obličeje dostal už tolikrát, že to ani nespočítám a když stojí ve zdi, tak si tlamu prostě kryju, jestli za to chtějí pískat penalty...

Reagovat
frankiefcb

OT: Ministerstvo vnitra zahájilo správní řízení s Baníkem Ostrava kvůli výtržnostem fanoušků z březnového zápasu první ligy proti Spartě. Klubu hrozí až rok hraní bez diváků. - to jako kurde co. Nepřhání se to už. Jo beru ty 2-3 zápasy jsme si i zasloužili zavřít stadion. Ale tohle jako co.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tak horký to nebude. Rok je vážně síla. Ale nedivil bych se, kdyby z Baníku udělali odstrašující případ. I když je to nesmysl. Kluby s tímhle moc dělat nemůžou. Dokud se na stadióny budou dostávat bez pardónu vypatlaný zmrdi, tak se bude dít, co se děje. Jsem zvědav, jak toto dopadne...

Reagovat
frankiefcb

Jako Chovanec to trošku přehání už. Jako osobně nejsem nadšený, co udělali Ti vypatlanci na stadioně, ale udělat z toho takovou populistickou kauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu neodpískanou penaltu prosím aby rozhodčí co bude pískat Baník - FCS odpískal dvě jako kompenzaci!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokolikátý už se Sraltě pomohlo?

Reagovat
mario23

Měl by si ty články raději číst celé, aby si zjistil, že zároveň je v Ostravě poškodili...

Reagovat
valloire

Sparta jako Barca

Reagovat
mario23

Damková je úplná kráva, ta ve fotbale nemá co dělat prasnice...

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět že jsi sparťanský póvl

Reagovat
goodbay

A ty antisparťanský zaslepenec.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím a co, ale nepíšu nic o Damkové jako o prasnici to o vás jen potvrzuje že jste odpad společnosti

Reagovat
smazaný uživatel

zobecnění dělá život jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

každý sparťan je stejný šmejd, bez morálky, cti a smyslu pro Fair play

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

díky za vysvětlení

Reagovat
mario23

To, že jsem Sparťan nemá nic společnýho s tvrzením, že Damková je kráva a nemá ve fotbale co dělat prasnice...

Ty si zakomplexovanej proti Spartě, proto píšeš tyhle žvásty, já nemám nic proti tomu, co si psal dole za urážky, je o to víc vidět, že klameš a seš zaslepenec...

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož spartu nenávidím tak se nejedná o komplex ten projevuješ jen ty ve vztahu k paní Damkové. Jsi stejná svině jako ostatní sparťani

Reagovat
mario23

Damkova je pi.a a to nemá se Spartou nic společnýho...

Chudáčku zamindrákovanej s komplexama...

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět kdo tu má komplexy když takhle píše o Damkové

Reagovat
smazaný uživatel

a zkus někomu kdo není spartan dát k přečtení co sem napsal at se ti to pokusí vysvětlit, že se nejedná o komplex ale o nenávist

Reagovat
Hokaido

Ty musíš bejt hrozně hloupej a zatrpklej člověk nedostals od mámy k narozeninám náhodou mikinu GKS Katovice ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš tak hloupé otázky, že by si byl sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys zajít k psychoušovi pro nějaký prášky, než ti to přeroste přes hlavu. A propó, individum, co se sníží k neopodstatněné nenávisti, která přerůstá v agresi a vulgaritu, to je odpad společnosti. Takovýmhle tatarákům je třeba zabránit vstupu na stadióny, aby na něj mohli chodit i slušný lidi s rodinama. Dokážu si živě předtavit, jak se tam asi chováš, když se nejsi schopnej chovat slušně ani tady.

P.S. Ty svoje anti kecy si schovej pro svůj deníček, abysis u nich mohl dělat dobře. Evidentně je to tvůj smysl života.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapečku není to neopodstatněné a já se na stadionu chovám vždycky slušně nepatřím ani mezi ohníčkáře, ani mezi chuligány. Opravdu mě nezajímají pubertální rozbory nějaké internetové nuly jako jsi ty takže si můžeš tohle odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že přísloví "Podle sebe soudím tebe" alespoň znáš. A pokud tebe nezajímají nějaké rozbory, pak bys mohl pochopit, že nikoho nezajímají tvoje infantilní a nesmyslné urážky. Tvá vyjadřovací inteligence jistě koresponduje s tvou skutečnou inteligencí, proto mě nepřekvapuje, že máš stále tendence reagovat stejně agresivní formou. (pevně věřím, že je ti 14, protože jestli ne, je to hodně smutné)

P.S. A jestli my chceš tvrdit, že když kolem tebe projde člověk ve sparťanském dresu a ty se chováš slušně, jsou jen dvě možnosti: Buď jsi jen hloupý troll, kterého baví jen provokovat a urážet, protože v osobním životě se k tomu nezmůže, nebo jsi jednoduše falešnej lhář a srab, co si neumí stát ani za svým názorem, tak si to kompenzuješ ve světě, kde můžeš dostat maximálně ban. - Obě dvě možnosti jsou smutné, jen doufám, že je vás co nejméně, protože by to s námi jinak bylo mnohem horší, než jsem si myslel a ani má bezmezná víra a optimismus v lidský selský rozum by to už nezachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dovětek, který se hodí. Možná ti to pomůže uvědomit si pár věcí a tvůj život by tak mohl být o něco málo lepší:

Václav Havel: O nenávisti

Říká se o nenávidějících, že to jsou lidé s komplexem méněcennosti. Možná to není charakteristika zcela přesná. Spíš bych řekl, že to jsou lidé s komplexem osudového nedocenění vlastní hodnoty.

Snad pochopíš, že nenávist přináší komplexy a omlouvat koplexy nenávistí je tudíž nesmysl. Přeber si to jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo tady máš ještě paleček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele