Cruyff navrhuje Alvesův letní prodej do Manchesteru City

25.01.2011, 11:58
Aktuality
Barceloně se v poslední době daří, neklid do jejích řad ale vnáší situace kolem Daniela Alvese. Brazilský reprezentant stále neprodloužil smlouvu, která mu vyprší v létě příštího roku, a klubová legenda Johan Cruyff navrhuje, aby ho Katalánci prodali do Manchesteru City...

Vedení Barcelony před pár dny nabídlo sedmadvacetiletému obránci kontrakt do roku 2015, Alves ale nepřijal. Podle Cruyffa by mělo vedení reagovat a v případě, že obě strany k dohodě nedospějí, hráče v létě prodat do Manchesteru City, kerý má údajně zájem.

”Barcelona má senzační tým, ať už s Alvesem nebo bez něj. Bylo by samozřejmě lepší, kdyby zůstal, ale pokud je zájem Manchesteru City opravdový, tak by bylo dobré ho prodat než čekat na konec smlouvy a nechat ho odejít zadarmo,” prohlásil Cruyff pro El Periodico Catalunya.

”Pokud klub, jako je Manchester City, přijde a prolomí všechny platové bariéry, tak toho moc nenaděláte. Je to to samé jako v případě Yayi Tourého. Trenér (Pep Guardiola - pozn. red.) chce, aby Alves zůstal a totéž chtěl i u Tourého. Ale pokud to není možné, tak se nedá nic dělat,” dodal někdejší nizozemský reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (679)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele