Courtois chce zůstat v Atléticu, říká výkonný ředitel Gil Marín

26.05.2014, 08:54
Aktuality
Thibaut Courtois by se podle všeobecného očekávání měl v létě vrátit po tříletém hostování v Atléticu Madrid do Chelsea, sám by ovšem rád i nadále působil ve španělské metropoli. Přání belgické reprezentační jedničky prozradil klubový výkonný ředitel Miguel Ángel Gil Marín...

Dvaadvacetiletý gólman v létě 2011 přestoupil z mateřského Genku do Chelsea, za kterou ale zatím neodchytal ani minutu a tři sezóny strávil v Atléticu. Nyní se ale zdá, že by mohl na Stamford Bridge dostat přednost před dlouholetou stálicí Petrem Čechem.

Sám by si ale přál zůstat ve španělské nejvyšší soutěži. "Chce zůstat, to řekl svému trenérovi," prohlásil Gil Marín. "Nezáleží to ale na něm, zvlášť když má Chelsea brankáře zraněného," připomněl problém s ramenem, kvůli němuž by Čech mohl zmeškat úvod sezóny.

Courtois si pro svůj návrat do londýnského klubu připravil půdu, když v obou vzájemných duelech Chelsea porazil - v evropském superpoháru 2012 vysoko 4:1, v nedávném semifinále Ligy mistrů pak po výsledcích 0:0 a 3:1.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (528)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele