Chance Liga - souhrn 9. kola: Šlágr ovládla Slavia

21.09., 15:30, aktualizováno 22.09., 20:36
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Slavie (© SK Slavia Praha)

Slavia naprosto ovládla šlágr s Plzní a udržela se na prvním místě před Spartou, která v neděli splnila povinnost v Českých Budějovicích. Baník si odvezl body z Teplic, Olomouc si poradila s Duklou, Liberec dělil body s Bohemians. Karviná porazila doma Jablonec a na pátý pokus poprvé v sezoně nejvyšší soutěže zvítězila na vlastním hřišti.

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 2:2

22.09.2024 18:30

Góly: 14. Ľubomír Tupta (pen.), 35. Marek Icha - 3. Jan Kovařík, 71. Vladimír Zeman

Liberec remizoval v devátém kole Chance Ligy na stadionu U Nisy s Bohemians 2:2. Již ve třetí minutě rozradostnil fanoušky hostů chytrou patičkou Jan Kovařík, po půlhodině hry ale Severočeši utkání otočili. Domácí sice i nadále dominovali, atraktivní utkání však v 71. minutě vyrovnal Vladimír Zeman svým prvním zásahem v prvoligovém fotbale.

Tabulkoví sousedé z Liberce a Prahy měli v posledních čtyřech ligových zápasech naprosto totožnou formu, během níž zvítězili jen jednou. V posledním kole hráči Slovanu doma přivítali Plzeň, proti níž se dal vybojovaný bod brát jako úspěch. Bohemians však remizovali s Českými Budějovicemi, které do té doby pokaždé prohrály. Při výjezdu na sever Čech se tak chtěli Klokani pokusit vynahradit svým fanouškům toto zklamání.

To se v záživném vstupu do duelu podařilo již ve třetí minutě pohlednou patičkou Kovaříkovi, který z bezprostřední blízkosti těžil z průniku rychlonohého Jana Matouška po levém křídle. Na míči silnější domácí však brzy vyrovnali. Dominik Pleštil si ve vápně počínal nedovoleně, což z penalty s přehledem potrestal Ľubomír Tupta. Liberec skóre otočil po půlhodině hry. U malého vápna hlavičkoval volný Marek Icha poté, co k němu propadl centr.

I druhé dějství mohlo hned na začátek přinést rychlou branku, Michal Hlavatý však po náběhu za obranu vyslal z úhlu střelu, kterou gólman Tomáš Frühwald dokázal vytěsnit. Když poté selhal nikým neatakovaný Denis Višinský při střele z hranice vápna, vzali si slovo Klokani. Střídající Zeman si naskočil na centr Matěje Hybše a míč poslal nechytatelně k pravé tyči. Když už slavili otočku skóre i hosté po zásahu Roberta Hrubého, radost jim vzal ofsajdový praporek. Odmávání postavení mimo hru utnulo i oslavy Lukáše Letenaye, povedený obstřel zevnitř vápna k tyči tak nebyl uznán.

Liberec si nakonec se soupeřem z Prahy rozdělil body. V příštím kole do hlavního města sám zavítá, 28. září jej totiž hostí Dukla. Bohemka bude mít o den později nejkratší možný výjezd, v Edenu totiž vyzve Slavii.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 0:2

22.09.2024 15:30

Góly: 11. Martin Vitík, 55. Ermal Krasniqi

Sparta zvítězila v devátém kole Chance Ligy na hřišti Českých Budějovic 2:0. Utkání rozhodl v 11. minutě hlavičkující Martin Vitík svým třetím zásahem v sezoně, sympatickou snahu Dynama zmařilo v závěru první půle vyloučení navrátilce Ubonga Ekpaie. Pražané se tak bodově dotáhli na Slavii, o průběžnou první příčku je připravilo lepší skóre městského rivala.

Letenští udrželi v předchozích třech utkáních napříč soutěžemi při výhrách čistá konta, posledním duelem navíc byl věhlasný triumf proti Salcburku v Lize mistrů. České Budějovice v minulém kole taktéž neobdrželi gól, bezbranková remíza s Bohemians ale znamenala pro Jihočechy jediný bodový zisk po sedmi zápasech v lize. Hráči Dynama tak mohli alespoň doufat, že sparťané po triumfu v milionářské soutěži usnuli na vavřínech.

Od začátku ovšem bylo zřejmé, že hosté přijeli neméně hladoví po úspěchu. Již v 11. minutě stvrdil dominanci Pražanů Vitík, jenž hlavičkou zúročil přesný centr Kaana Kairinena i nedůslednosti defenzivy Dynama. Následně se domácí osmělili a hned dvakrát byli blízko vyrovnávací trefě. Rychlonohý Quadri Adediran však po průniku do vápna nevyzrál na Petera Vindahla, gólovému zakončení hlavou v podání Marcela Čermáka pak předcházel ofsajd. Ve 38. minutě pak předčasně skončil návrat Ekpaie na Střelecký ostrov poté, co byl vyloučen za úder loktem do hlavy.

Druhá půle začala taktéž pod taktovkou hostů. Brzy se ale prodral na druhé straně až k zakončení Adediran, Vindahl zvládl jeho nadějnou střelu vytěsnit na tyč. V 55. minutě navýšil vedení Sparty Ermal Krasniqi. Tomu připravil míč do vápna na zlatém podnose Veljko Birmančevič, jenž předtím perfektně načasoval náběh za obranu. Vindahl se musel mít na pozoru i v 73. minutě, kdy vyslal z mírného úhlu prudkou ránu na bližší tyč čerstvý olík Marvis Ogiomade. Navzdory sympatickým snahám domácích si úřadující mistr mohl dovolit prorotovat kádr. Díky tomu se na hřiště podíval i Kryštof Daněk, jenž prostřelil gólmana z úhlu, předtím se ale nacházel v postavení mimo hru.

Sparta si tak odvezla ze Střeleckého ostrovu tři body. V dalším zápase vyzve 27. září doma Sigmu Olomouc, Budějovice o den později pojedou na hřiště Baníku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dukla Praha 2:1

22.09.2024 15:30

Góly: 1. Jan Kliment, 59. Jan Kliment - 74. Jakub Řezníček

Olomouc porazila doma v devátém kole Chance Ligy Duklu 2:1. Klíčovou postavou zápasu se stal Jan Kliment, který už v první minutě otevřel skóre a ve druhé půli upevnil náskok Sigmy. Hostující Jakub Řezníček se výrazně přiblížil vstupu do Klubu ligových kanonýrů, jelikož svou snižující trefou zapsal už 99. zářez v nejvyšší české soutěži. Důležitým faktorem utkání byly rovněž červené karty, jelikož už v šesté minutě jednu obdržel domácí Adam Dohnálek a po něm v závěru první půle i obránce Pražanů Filip Lichý.

Sigma po povedeném startu nezažívala úplně zdařilé září. Neměla sice proti sobě jednoduché soupeře, každopádně remíza s Baníkem a porážka v Plzni ji odsunuly na sedmé místo v tabulce. Proti Dukle, která si nesla v zádech vítězství nad Českými Budějovicemi a remízu v Karviné, se Olomouci dařilo. Vždyť Sigma naposledy prohrála s Pražany před osmi lety.

A nemohla začít lépe, jelikož hned v první minutě si našel míč na hranici vápna Kliment a nekompromisně poslal domácí do vedení. Hektický start vyvrcholil o pár minut později, když Dohnálek nedovoleně zastavil protiútok hostů a uviděl červenou kartu. Olomouc ani v oslabení nepolevila a stále si vytvářela šance. Možnost Klimenta po průniku z levé strany však Pražané včas zblokovali.

A tak se příležitosti dočkala také Dukla, která zahrávala volný přímý kop z nebezpečné vzdálenosti od branky. Standardku rozehrál Martin Ambler, jehož střelu vytěsnil skvělým zákrokem Tadeáš Stoppen. Na konci první půle se stav hráčů na trávníku vyrovnal, když dostal červenou kartu za nevybíravý skluz Lichý.

Také do druhé půle lépe vstoupila Sigma. Svou herní převahu potvrdila v 59. minutě, kdy se po rohovém kopu nejlépe zorientoval ve vápně Kliment a pohotově zvýšil na 2:0. Naděje Dukly vzkřísil zkušený náhradník Řezníček, jenž využil průnikové přihrávky Martina Douděry a přízemní střelou snížil. Pražané se při závěrečném tlaku snažili vyrovnat, ovšem Olomouc dramatickou koncovku přežila a ubránila těsné vedení.

Sigma tak pošesté v řadě porazila Duklu a hodila za hlavu svá předešlá klopýtnutí. Navázat na své vítězství může 27. září na hřišti Sparty. Dukla zkusí napravit své zaváhání o den později doma s Libercem.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 2:2

22.09.2024 13:00

Góly: 35. Tomáš Ladra, 48. Vasil Kušej - 8. Tomáš Zlatohlávek, 65. Ladislav Krobot

Mladá Boleslav v devátém kole Chance Ligy remizovala s Pardubicemi 2:2 a zůstává tak ve středu tabulky. I přes brzké vedení hostů zásluhou Tomáše Zlatohlávka se domácí dostali díky zásahům ofenzivních es Tomáše Ladry a Vasila Kušeje do vedení a vypadalo to v jejich případě na zisk tří bodů. O vyrovnání se však po rohovém kopu postaral bývalý hráč Středočechů Ladislav Krobot a zařídil Východočechům cenný bod.

Ačkoliv oba týmy před zápasem dělily pouhé tři body, domácí Mladá Boleslav do utkání vstupovala jako favorit. Výhra mohla Středočechy posunout do nejlepší šestky a doma k tomu měli dobré předpoklady. Ze tří ligových utkání před vlastními fanoušky ztratili body pouze jednou a to po prohře proti silné Slavii. Naopak Pardubice pod vedením Jiřího Saňáka chtěly na půdě Boleslavi získat body a posunout se z nelichotivé 14. pozice.

Utkání začalo velmi aktivně z obou stran a hned v osmé minutě se měnilo skóre. Hostující Tomáš Zlatohlávek předvedl parádní individuální akci, s míčem protancoval až k brance Matouše Trmala a s přehledem ho uklidil do sítě. Mladá Boleslav se po inkasovaném gólu snažila o rychlé vyrovnání, jenže okamžitý tlak k odpovědi nevedl. Překonat pardubického gólmana Jana Stejskala dokázal až ve 35. minutě Tomáš Ladra, který se z voleje opřel do balonu a vstřelil svůj druhý ligový gól v sezoně.

Druhý poločas začal stejně ostře jako ten první a tentokrát rychle udeřila Boleslav, která se hned po třech minutách dostala do vedení. Obraně Pardubic utekl rychlonohý Vasil Kušej, prohodil míč okolo Jana Stejskala a dopravil balon do prázdné branky. Svou chybu Jan Stejskal napravil o několik minut později, když v 62. minutě tváří v tvář skvěle vychytal Daniela Marečka a udržel pardubické šance na body. A hosté se této šance chytili. V 66. minutě se z rohového kopu prosadil Ladislav Krobot a srovnal stav utkání na 2:2. I přes snahu domácích strhnout utkání na svou stranu a vstřelit vítězný gól se již skóre neměnilo.

Pardubice si tak z Lokotrans Arény odvezly velmi cenný bod za remízu. Naopak Mladá Boleslav s výsledkem vzhledem k herní převaze spokojená nebyla. V dalším ligovém kole Středočeši zavítají na půdu Plzně, kde se pokusí překvapit místní Viktorii. Pardubice se zase představí na domácí půdě proti tabulkovým sousedům z Teplic.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:0

21.09.2024 19:00

Góly: 10. Jan Bořil, 45+1. Tomáš Chorý (pen.), 45+5. Lukáš Provod

Slavia Praha vyhrála v devátém kole Chance Ligy na domácí půdě nad Plzní 3:0. Svěřenci Jindřicha Trpišovského prokázali obrovské odhodlání od úvodního hvizdu, což se projevilo na skóre už v 10. minutě, kdy se z dorážky trefil kapitán Jan Bořil, na něhož ještě v první půli navázal proměněnou penaltou Tomáš Chorý. Ten se po vstřeleném gólu nikterak výrazně ze svého úspěchu neradoval. Animozita tak přišla pouze ze strany plzeňských fanoušků, kteří si přichystali provokativní choreo.

Sešívaní vstupovali do duelu proti Plzni v dobrém rozpoložení. Během týdne totiž vyhráli náročný duel na hřišti Mladé Boleslavi, kde nastoupili s útočnou dvojicí Mojmír Chytil a Chorý. Právě pro druhého jmenovaného se jednalo o pikantní duel, neboť v roce 2022 spolu se svými bývalými spoluhráči přerušil sen Slavie o čtvrtém ligovém titulu v řadě.

Hned ve druhé minutě utkání udělal hrubou chybu hostující brankář Marián Tvrdoň, který pak mohl děkovat Davidu Douděrovi, že pokusu do poloodkryté brány dal jen mírnou razanci. V 10. minutě už ale stadion explodoval radostí. El Hadji Malick Diouf vyslal ostrou ránu z hranice malého vápna, která se po zásahu Tvrdoně odrazila přímo před Bořila, jenž následně propasíroval míč do sítě.

Aktivita Slavie neopadla ani po vstřeleném gólu. Pozornost slovenského brankáře totiž vyzkoušel tvrdou ránou Lukáš Provod, tentokrát ale Tvrdoň svůj tým podržel a balon vyrazil. Z následného rohu zahrozil Igoh Ogbu, ke smůle domácích fanoušků však poslal míč mimo tři tyče. Nigerijský obránce se navíc během zakončení zranil, na plac tak nastoupil David Zima.

Ještě před odchodem do šaten si ale domácí svůj náskok stihli bezpečně pojistit. Tvrdoň fauloval ve vápně Chytila, což po zásahu videa vyústilo v pokutový kop, který suverénně proměnil Chorý. V nastavení první půle pak ještě Provod za pomocí nešťastné teče Václava Jemelky zvýšil náskok Slavie na tři branky.

Miroslav Koubek na špatný defenzivní výkon zareagoval o poločasové přestávce, kdy místo Tvrdoně poslal do plzeňské brány Martina Jedličku. Ten musel hned po minutě pobytu na hřišti likvidovat nebezpečný pokus Chorého. Následně se utkání uklidnilo, neboť Slavia už nepotřebovala nikam spěchat a Viktoria neměla na vytvoření zápletky potřebnou kvalitu. I tak mohli domácí své vedení ještě navýšit, jenže hlavička Tomáše Holeše po rohovém kopu skončila pouze na tyči.

Slavia ve šlágru kola udržela nejen čisté konto, ale i pozici na čele tabulky. Oba celky nyní čeká zápas v Evropské lize. Následující víkend pak sešívaní zavítají na stadion Bohemians. Plzeňští se naopak pokusí rehabilitovat v domácím utkání s Mladou Boleslaví.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec 1:0

21.09.2024 16:00

Góly: 21. Filip Vecheta

Karviná využila v devátém kole Chance Ligy výhody domácího prostředí k výhře 1:0 nad Jabloncem. Pro fanoušky obou týmů záživná první půle dopadla lépe pro domácí, ve 21. minutě stál na konci brejku s dorážkou správně postavený Filip Vecheta. Slezané tak potřetí v řadě udrželi čisté konto, tým sídlící na Střelnici pak podruhé za sebou nevstřelil branku.

Na překvapivě pozitivním vstupu Jablonce do nového ročníku Chance Ligy měl lví podíl Dominik Hollý. Teprve 20letý ofenzivně laděný Slovák se trefil již třikrát, domácí se tak museli mít na pozoru. Třetí nejvyšší počet inkasovaných gólů v lize však byl u Karviné způsoben převážně pětigólovým debaklem v Plzni, v posledních dvou duelech udrželi svěřenci Martina Hyského čisté konto.

O tuto sérii mohli Karviňáci přijít již v osmé minutě, kdy se do skákavého míče uvnitř vápna opřel Jakub Martinec. Z mírného úhlu však rozvlnil pouze boční síť, k balonu se pak vrátili domácí. Po čtvrthodině hry nejprve brankář Jan Hanuš vyrazil nepříjemnou střelu Dannyho Samka po pohledné akci, vzápětí pláchnul obraně Karviné Bienvenue Kanikamana, taktéž ale zakončil do rádiusu brankáře. Poprvé tak slavili ve 21. minutě domácí, když Vecheta dorážel zakončení do tyče v podání Amara Memiče po vydařeném brejku. I nadále bylo první dějství záživné na obou stranách, další branka však nepřišla.

Po výměně stran měl na noze vyrovnání Nemanja Tekijaški, střelu z hranice vápna ke vzdálenější tyči ale pohotově vytěsnil Jakub Lapeš. S uplynulou hodinou hry využili Karvinští zaváhání hostů v rozehrávce, Giannis-Flvos Botos však po vběhnutí do vápna trefil pouze brankáře. Pumelici z první pak vyslal zpoza pokutového území Vecheta, náramný pokus ovšem pouze rozezněl břevno. Do šibenice pak mířil zevnitř vápna Eduardo Nardini, nicméně Lapeš se i tentokrát blýsknul pohotovým zákrokem.

Utkání v Karviné tak dopadlo lépe pro domácí. V dalším kole pojedou 28. září na hřiště Slovácka, Jablonec téhož dne přivítá na vlastním hřišti Hradec Králové.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 2:3

21.09.2024 16:00

Góly: 34. Abdallah Gning, 90+4. Jegor Cykalo - 37. David Buchta, 52. Karel Pojezný, 65. Ewerton

Ani jeden z týmů nešel do utkání 9. kola Chance Ligy v ideálním rozpoložení. Zápas v Teplicích ale více sedl Baníku, který sice prohrával, nicméně okamžitě dokázal srovnat a po pauze i otočit. Zatímco Ostrava díky výhře 3:2 poskočila na čtvrtou příčku, Teplicím se nedaří vymanit z krize a zůstávají předposlední.

Teplice před reprezentační pauzou zabředly do velkých problémů a krčily se na předposledním místě tabulky. Nezářil ani Baník, jehož povedený vstup do sezony přibrzdily dvě remízy. O motivaci tak bylo postaráno, úvod zápasu se však nesl spíše v opatrném stylu a dlouho se hrálo bez větších šancí.

To platilo až do 32. minuty, kdy se Teplice po rychlé akci po pravé straně dostaly k centru, který přesně našel Jakuba Urbance, nicméně ten hlavičkoval z těžké pozice jen do náruče gólmana Jakuba Markoviče. O pár desítek vteřin později už se domácí mohli radovat, a to díky Abdallahovi Gningovi, jenž pohotově uklidil do sítě míč, který před něj vyrazil Markovič.

Euforie ale na tribunách rychle opadla, jelikož hned za dvě minuty Baník srovnal. David Buchta se postavil k přímému volnému kopu a vše nasvědčovalo tomu, že bude centrovat. Baníkovský záložník však chytře využil situace a obstřelil zeď, s čímž brankář Luděk Němeček nepočítal a u tyče byl příliš pozdě. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase se na další gól čekalo jen sedm minut. Baník se dostal k rohovému kopu. Zdálo se, že jej bez problémů sebral Němeček, ale míč mu vypadl a situace pohotově využil Karel Pojezný, který dostal balon až do sítě. Gólman Teplic se pak hodně zlobil, ale nebylo mu to nic platné, VAR žádný faul nenašel.

O zhruba 15 minut později se Teplice dožadovaly penalty, nicméně možná i jejich následná nekoncentrovanost vedla k tomu, že si za pár sekund na hranici vápna nepohlídaly Ewertona, který dostal nabito a krásnou ranou do vrchního rohu nedal Němečkovi šanci.

A byť situaci pěkným obstřelem v nastavení zdramatizoval domácí Yehor Tysaklo, Baník neměl problém dovést utkání do vítězného konce, a tak se ideálně naladil na další ligový program, 29. září doma přivítá České Budějovice. Teplice se o body porvou o den dříve v Pardubicích.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 3:0

21.09.2024 13:30

Góly: 34. Filip Čihák, 67. Adam Griger, 89. Lukáš Čmelík

Slovácko přijíždělo do Hradce Králové s pověstí týmu, proti kterému je velmi nepříjemné hrát. To se ale nepotvrdilo, domácí tým se v utkání devátého kola Chance Ligy dokázal třikrát gólově prosadit, hosty navíc nepustil do žádného nebezpečí. Votroci po výhře 3:0 minimálně na pár hodin poskočili na čtvrté místo.

Bezmála měsíc byly oba týmy bez soutěžního utkání a oba vstupovaly do utkání s jasným cílem - zvítězit. Na pocit výhry totiž celky Hradce i Slovácka čekaly dvě kola. S velkou vervou se do utkání pustili domácí, už v sedmé minutě mohl z voleje skórovat Adam Vlkanova, ale mířil jen do míst, kde stál brankář Milan Heča.

Na hodně dlouhou dobu to byla jediná kloudná akce zápasu. Bojovalo se o střed hřiště, přičemž více ze hry měl Hradec, avšak bez většího efektu. To ovšem platilo jen do 34. minuty, kdy Vlkanova ideálně posadil ze standardní situace míč na hlavu Filipa Čiháka, který se nemýlil. Votroci mohli kolem 40. minuty gólový účet ještě navýšit, nicméně Adam Griger svou šanci nevyužil. Tomáš Petrášek po následném rohu sice ano, ale gól nemohl platit kvůli ofsajdu. Hradec tak do šaten odcházel se zaslouženým vedením 1:0.

Slovácko do druhého poločasu prostřídalo a dle očekávání se chopilo iniciativy. Hradec se místy vůbec nedostal k míči, ale hostům chyběl moment překvapení, domácí obrana navíc fungovala perfektně. Tlak Slovácka paradoxně zužitkoval Hradec - Michal Trávník chtěl na polovině nahrávat skluzem na své obránce, míč ale ukradl Griger a utíkal směrem do šestnáctky soupeře, kde vymíchal stopery a s přehledem překonal i Heču.

Od druhé branky mělo utkání jasný obraz. Hradec vedení kontroloval trpělivou kombinací a Slovácko působilo trochu odevzdaným dojmem. Toho domácí ještě stihli využít, a to zásluhou Lukáše Čmelíka, jenž se v pokutovém území dostal k míči a hned z první zamířil přesně ke vzdálenější tyči.

Slovácko si bude chtít napravit chuť v týdnu, kdy v rámci poháru zajíždí do Kuřimi, Hradec Králové změří ve stejné soutěži síly s pražským Motorletem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
8
7
1
0
16 : 1
22
2
Sparta Praha
8
7
1
0
18 : 6
22
3
Viktoria Plzeň
8
5
2
1
15 : 6
17
4
Baník Ostrava
8
4
2
2
10 : 7
14
5
Sigma Olomouc
8
4
2
2
13 : 11
14
6
FC Hradec Králové
8
4
0
4
8 : 7
12
7
FK Jablonec
8
3
2
3
7 : 5
11
8
MFK Karviná
8
3
2
3
7 : 11
11
9
FK Mladá Boleslav
8
3
1
4
14 : 12
10
10
1. FC Slovácko
8
2
4
2
4 : 8
10
11
Slovan Liberec
8
2
3
3
11 : 10
9
12
Bohemians Praha 1905
8
2
3
3
8 : 9
9
13
Dukla Praha
8
2
1
5
6 : 10
7
14
FK Pardubice
8
2
1
5
8 : 13
7
15
FK Teplice
8
1
0
7
9 : 18
3
16
Dynamo České Budějovice
8
0
1
7
1 : 21
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (150)

Přidat komentář
PavlíčeQ

kdyz fleismanovi neodpiskas jasny volejbal ve vapne a minutu na to padne rozhodujici gol zapasu, na tohle jsem tri tydny cekal

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Reagovat
doocetung

Zeherton

Reagovat
Kiwi-21

Karviná 3 čisté konto v řadě to snad nebylo za posledních 10 let nikdy

Reagovat
kattos

Reagovat
Salfovic

V Hradci 5,5 tisíc, to je novej stadion hodně rychle omrzel

Reagovat
kbtk23

Tak ale dalo se to čekat ne?

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k jejich slušným letošním výsledkům je to pro mě zklamání.

Reagovat
Franta Jetel

Taky většina jezdí do Pardubic na hokej, když se vleze.

Reagovat
icemike

Však to je nadprůměr, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

5500 je solidni navsteva

Reagovat
Alan Wilder

co se zamyslet nad časem výkopu...

Reagovat
Salfovic

? Snad ne zase chalupy.

Reagovat
John Obi Mikel

Super výkon Nečekal jsem takhle jednoznačný zápas

Reagovat
Salfovic

Kdyby senilní Koubek nepostavil díru a dva nejpomalejší WB v Evropě, tak by to tak jednoznačné nebylo.

Reagovat
Mass

Souaré nalevo je zraněnej a napravo tam za Kopice nemá alrernativu, nebo se pletu?

Reagovat
Salfovic

Cadu zvládá obě strany a Jirka už jen pro svou rychlost se na ten post hodí daleko více.

Reagovat
Mass

To by ti ty kraje moc nebránily.

Reagovat
Salfovic

Zato ti dva jsou vyhlášení psi obranáři.

Reagovat
Selänne

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

I když teda pravda, že si tam dneska Provod udělal z Kopice trhací kalendář, ono by to vyšlo možná nastejno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

zase až takový překvapení to není, dlouhodobě až na drobný výjimky doma na ně umíme, takže důležitý pokračovat ve výhrách i proti těžším soupeřům

Reagovat
kattos

Takže Tvrdoň je nebo aspoň byl před Jedličkou WTF.

Reagovat
Sosi

Uz snad ne

Reagovat
kattos

A přitom nedávno udělal šílenou hrubku ne..

Však Jedlička byl nedávno skoro do repre, chytal famozně pořád, jak se k tomuhle můžou rozhodnout

Reagovat
Salfovic

Dvě kola zpátky v Lbc.

Reagovat
Uwe háže buly

jeden ze dvou nebo tří nejlepších gólmanů v lize a chytá místo něj o trochu lepší Knobloch. Podobná situace, jak v Liberci vlastně.

Reagovat
mayday

Tam nechápu proč. Však Jedlička nekiksoval, aspoň jsem nic takového nezaregistroval. Pak se tuším lehce zranil a oni ho tam pak nedají zpátky? Nebo co se tam stalo?

Reagovat
Mass

Bořil, Provod, Holeš dneska top výkony od těch nejzkušenějších hráčů

Celkově je paráda sledovat Slavii, od domácího zápasu s Lille to vypadá, že si i v ofenzivě sedlo, našla se ideální sestava a fungujou tam automatismy. Velká škoda zranění Ogbua, to by mohlo zase rozhodit dobře fungující defenzivu, přece jen Zima hraje něco jinýho a Chaloupek nevim jestli má fyzičku na celej zápas. Snad to nebude zlomenina.

Reagovat
Mass

Tak má to zlomený.

Reagovat
Freedo

Kurva, to snad ne. Nejlepší obránce ligy. To bude velká ztráta

Reagovat
Freedo

Hm tak na Twitteru jsem četl, že Limba to měl taky a za měsíc už hrál s maskou, tak snad to bude podobně rychlý návrat

Reagovat
Nuno čomes

Chaloupek hrál před tím všechny zápasy za Teplice a najednou přijde k vám a nemá fyzičku? Spis to z těch hráčů děláte vy, není první ani poslední.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemá fyzičku protože byl zraněný.

Se k tomu nevyjadřuj,když o tom nic nevíš.

Reagovat
Nuno čomes

Ano přišel o veškerou fyzičku

Reagovat
Mass

Chaloupek se zranil v květnu ještě v Teplicích (tzn. nehrál všechny zápasy, poslední s Hradcem právě kvůli tomu vynechal), pak se dal dohromady, ale v přípravnym zápase s Podbrezovou si zranění zase obnovil a byl dva měsíce mimo. No jakej div, že nemá kondičku na 100%.

Reagovat
Coutinho10

Až na zranění Ogba a Oscara to vyšlo skvěle ...snad nebudou chybět dlouho

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar taky zranění

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem pozápasový rozhovory, tohle je ještě větší průser jak Ogbu

snad to bude mít jenom nějaký naražený, přes týden v EL si dá volno a bude moct o víkendu nebo v tom příštím víkendu bejt zpět

Reagovat
Greny

a Vorlicky to asi bohuzel muze zabalit, tomu bych to pral, ale zdravotni stav proste nedrzi..

Reagovat
Coutinho10

otázka, o jak moc vážný zranění jde, ale pokud vážnější, tak to vypadá, že sice fotbalově zajímavej je, ale není to na tu top úroveň, protože není schopný to prodat i bohužel díky svému zdraví

Reagovat
Losinho

Tam je hotovo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kasparko

Není to jediná ztráta, po reprezentační pauze byl zraněn i Lukáš Vorlický. Jak to s ním vypadá?

„Nechám to na Vorlisovi. Je to závažná věc a bude to na delší dobu. Má to souvislost s jeho předchozím zraněním před dvěma lety a teď nebude k dispozici.”

Reagovat
Coutinho10

sakra

Reagovat
Coutinho10

A blbý vlastně je, že zabírá místo na soupisce EL třeba Ševčíkovi , ikdyž s tím se asi tolik už nepočítá, ale stejně

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/52498--slavia-praha/squad/

Reagovat
Losinho

Nemůžou ho při dlouhodobém zranění nahradit?

Reagovat
Coutinho10

vím, že v minulosti byla nějaká výjimka viz Kolář a ten malíček nebo co to bylo, ale právě, že šlo o nějakou výjimku, teď už si přesně nepamatuju, co je podmínkou té výjimky, ale obávám se, že to nepůjde použít i v tomto případě

Reagovat
Nuno čomes

Tak Černý ten zákrok správně nepískne a Var ho pak “přinutí” to přehodnotit To je fakt zabíjení fotbalu. Aspoň jde vidět, jak velký faul je, když se brankář rukou dotkne kopačky a útočník musí sebou škubnout a padne k zemi jak postřelený.

Jinak co se děje v Plzni? Tvrdoň loni xkrat kiksoval, kiksuje letos a je jednička? Nebo byl. A levá strana Jemelka - Havel je jaký vesmír?

Reagovat
Mass

Jemelka má 8 startů a Havel 5 za repre.

Reagovat
Nuno čomes

No a co?

Reagovat
Selänne

A to nechtěj vědět, kolik jich má Droppa.

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Hansa28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Profesor Ikebara

Slavie hrála proti podprůměrnému týmu. Plzeň by dnes padla i s Budějovicemi. A sešiti tu slaví, jak kdyby vyhráli LM. A nebo byla Slavie porazila tým na úrovni Realu? Těžko říct. Sešiti mi to snad vysvětlí.

Reagovat
guzman

Nemá smysl klesat na úroveň těch vocasu, oni si obhájí úplně všechno

Reagovat
Front hell

A nebo můžeš klesnout na sparťanskou úroveň a lhát tady jak kolega ikebara

Reagovat
Bakary3

No, opravdu jen pár pozitivně naladěných komentu po výhře 3:0 nad kvalitní Plzni.

Ty jsi prostě dement ale totální.

To nejde říct jinak.

Reagovat
Profesor Ikebara

Od tebe a tvých soukmenovců to nemůže urazit. Vypatlaní kašpaři bez kouska studu a objektivity. Většina z vás má účty i na jiných serverech a všude píšete ty stejný sračky. Když si člověk rýpne a napíše to, co vy běžně, tak je dement. Jak už jsem psal, v normálním životě musíte být zakomplexovaný nuly.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Tak napiš, jaká ta většina z nás má účty na jiných serverech, já o tom nevím, ale já určitě ne. Tak dávej nicky, pojď

Takže počkej, chceš říct, že "píšete sračky, tak píšu taky sračky"? To jsi dospelak

Zakomplexovanou nulou nazyvas ty, který komentujes z 90% jen Slavii, a zjevně máš takovej mindracek, že reaguješ popudlivě i tam, kde prostě nic není, ale vůbec nic, viz tahle diskuze. Jen aby sis dal vytvářel obrázek svý pravdy, ikdyz lžeš a děláš přesně to, za co se tedy rozčilujes na slavisty.

Tak to jsi hloupej kaspar, no, nic jinýho

Reagovat
Profesor Ikebara

Já lžu? Ty tady napíšeš "kvalitní Plzeň" a já lžu. Reaguji popudlivě? Kde? Každého kdo vám tady nejde na Rakušan urážíte a když se opřu já do nesmyslů co píšete, tak jsem zase dement. Chlapče, prober se!

Reagovat
Bakary3

Nějak ti vypadla odpověď na první část příspěvku, o jaké nicky jde, nebo zas jen plácáš?

Ano, lžeš, viz poslední odstavec - pro retarda, že tady slavisti slaví, jak kdyby vyhráli LM, přitom jsou tu reakce úplně úměrný tomu zápasu.

Ano, kvalitní Plzeň. Nebo jeden zápas znamená, ze kvalitní není? Když to říkali někteří slavisti o Salcburku, tak jsi se vysmíval, teď děláš to samý, teď je to tedy od tebe ok?

Víš ty vůbec, cos říkal před 5 minutama?

Ano, reaguješ popudlivě na většinu věcí spojených se Slavií, jako na tuhle diskuzi, kde přitom nebylo vůbec nic.

Neboj, i pro případy, jako jsi ty, existuje odborna pomoc.

Reagovat
Front hell

Pro nulu je každý nula

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Proc na takoveho hnupa, ktery se stara vic o Slavii, nez o Spartu, reagujes?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ACSeRw!n

on reaguje na vsechno

Reagovat
Bakary3

A ... Co jako?

Jakože mi nějak ukrojilo ze života, že jsem mu napsal, ze je dement?

Já jen kdyby to nevěděl, tak ať to ví, no

Reagovat
jackinho10

Ne nic jako. Jen ze je to zbytecne

Reagovat
Bakary3

Jako... Já tohle neřeším... Beztak píšu, když nemám co, děti spí, mám volno...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
ratusek

Včera Plzeň kvalitní nebyla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
veikko

Z Kričfalušiho roste výborný stoper, hlavně na míči. Ono to z výsledku nevypadá, ale snad všechny nebezpečné útoky šly přes druhou stranu, Ewerton si nakonec "škrtnul", protože je to prostě fantastický hráč, ale fakt klobouk dolů před ním.

V kontrastu s tím si nemůžu nerýpnout do Suchopárka, který ho dá na CM a Prebsla na CB...

Reagovat
Coutinho10

jinak bych rád ještě zmínil, jak jsme se bavili o Chorasovi před sezonou, že to pro většinu lidí byl nesmysl, tak že nebyl, ale to není to hlavní, co mám na mysli a to, že padlo taky hodně komentářů, že proč máme tolik útočníků, tak Jurečka je pryč, ani se jako útočník nebral a i tak tu všude bylo, na co 3 top útočníci (Chorý, Chytil, Fila) a jak vidíte, jak jsem i psal, klidně 2 můžou hrát spolu a to teď 2x za sebou bylo + Fila zraněnej, takže 3 je i skoro málo, tak jenom v tomto směru takový lehký zhodnocení, že dost lidí to nechápalo, ale vidíte, že to není moc a využití mají velký všichni mimo zraněnýho Filu, který by určo hrál EL v týdnu, kdyby byl zdraví

Reagovat
mrtvej ofsajd

Chory se hodně povedl.

Reagovat
Mass

Význam pro hru má, jen by měl bejt gólovější, abych z něho měl správnej pocit.Zatim jen dva góly St. Gilloise a to je málo.

Reagovat
oli9

Slovácko absolutní tragédie v obraně. Tohle jsem dlouho neviděl tak absolutní chaos.. Jestli to bylo tím že ta trojice spolu hrála poprvé nevim..

Rád bych zase viděl v sestavě Jurošku...

Jinak z Hradce ten Griger vypadal fakt skvěle.. ten bude vynikající..

Pro Hradec to byl jackpot v zapase, ze tak brzy vystřídal právě Mihalika

Reagovat
Coutinho10

OT: fantasy na sport.cz slušná jízda z mojí strany

teď už 3. nejlepší ze všech a pořád není konec

https://ibb.co/QXtT9f3

Reagovat
Coutinho10

update: tak 3. místo celkově nebude lehký udržet

https://ibb.co/9yVxC5k

Reagovat
Losinho

Easy podle očekávání. Ogbua asi nahradíme, ale škoda to je. Oscar by chyběl víc.

Reagovat
mrtvej ofsajd

V lize ho nahradíme, ale v EL to bude horší.

Reagovat
Mass

Ogbu druhej nejhranější hráč minulý sezony, letos odehrál dokonce nejvíc. Tohle nebude tak jednoduchý. Chaloupek nemá herní kondici a Zima hraje něco jinýho. Tam ta obrana právě fungovala skvěle, protože právě Ogbu měl ty první balony, sbíral všechny nákopy.

Reagovat
Greny

Kováč zatim klasicky nic nepredvadi, jakoze nevim zda to byla dobra volba

Reagovat
doshcz

prohrat s Teplicema nemel, jinak celkem normalni vysledky, nevim co kdo ceka od nejmladsiho tymu v lize s 15 novejma hracema uvidime na jare az se trochu sehrajou, pak bych to hodnotil

Reagovat
Mönchengladbach

Kouč, který s Opavou dokázal skončit v naší lize na 18. místě.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale brečet na VAR mu jde skvěle

Reagovat
kilobyte

Liberec doma ztratí s Bohemkou a ještě přišli jen 3k. To jsem zvědavý s čím Kania přijde na twitteru, aby to zase něčím překryl.

Reagovat
ratusek

Na Jablonec asi dorazí dost lidí, ale potom na Slovácko nebo Teplice to vidím s takovouhle, že se to vrátí ke 2k

Reagovat
kilobyte

V říjnu už bude zima.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Vzhledem k debilnimu času, přišlo lidí dost. Navíc by se ten zápas vyhrál, kdybychom nebyli obětí zatím suverénně největšího zářezu v sezóně.

Reagovat
vestinustarychdubu

Já jsem jeden z mála, komu neděle podvečer/večer, doslova vyhovuje - užiju s v klidu víkend někde venku, po cestách, kdekoli smysluplně, a na sklonku víkendu se zajít podívat na fotbal. Nehodlám si organizovat volný čas podle toho, že se hraje v sobotu od 14:00.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak sobota 14:00 by taky byl debilní čas

Reagovat
kilobyte

Tuhle kartu se špatným časem budete hrát celou sezónu a nebo pak přejdete na špatný počasí?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

vlastne je to pohoda, protoze chodi vic lidi

https://x.com/OndrejKani13615/status/1838120745018302772

Reagovat
kilobyte

Jen ještě musí donutit všechny ostatní, aby to taky tvrdili.

Reagovat
kilobyte

Diskuze pod tím bude asi taky výživná. Už se to tam rozjíždí. Liberec má reálné návštěvy a všichni ostatní mají hlášené návštěvy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Chodí asi dvojnásobek oproti minulé sezóně, což úspěch je.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Co to bylo za lízátko v Karviné? Hned je to lepší sestřih Monty, co o tom víš?

Barbora Mlýnková, fabec jednej

Reagovat
monty25

Nevím o tom nic, když nemám O2 a z ligy sleduju jenom zápasy Teplic na Betanu.

Reagovat
ACSeRw!n

je to znama profesionalni hracka pokru a taky lesba

Reagovat
monty25

To bude asi jenom shoda jmen...

https://www.o2sport.cz/nas-tym/mlynkova-barbora

Reagovat
ratusek

Barboru Mlejnkovou mi to samozřejmě taky našlo

Reagovat
Losinho

Liberec 11.

Reagovat
vestinustarychdubu

No, očividně tu ofsajdou čáru kalibrovali podle zimního slunovratu... To je ten výborný "produkt", ta naše gambáč liga, a pak ani nemají kloudný záběr na určení ofsajdu

Nicméně, ofsajd neofsajd, takový zápasy máš doma vyhrávat, aniž by se muselo spoléhat na penaltu, nebo milimetrový (ne)ofsajd. Bohemka k poražení určitě byla.

Reagovat
kilobyte

Když jde na tom záběru ukázat kalibrovanou čáru, tak snad kloudný je, nebo ne?

Reagovat
lampas

Reagovat
kilobyte

V čem teda nebyl kloudný? Že nebyla kamera v úrovni ofsajd lajny? Ale právě kvůli tomu mají tu kalibrovanou čáru, aby se to dalo určit i z kamery, která je pod úhlem, protože není možné tam mít desítky kamer.

Reagovat
lampas

Žádný prokazatelný ofsajd ovšem tímto způsobem nebyl určený, naschvál se ještě zvolil pohled z kamery, kde není absolutně co rozeznat, tudíž účelová záležitost, kdy jsme byli naprosto jednoznačně poškozený a ofsajd VAR nařídil s evidentním požadavkem na naše zaříznutí. Média to mlčky přešla, tudíž má alibi taky disciplinárka, aby to přešla taky.

Reagovat
kilobyte

Naschvál se zvolil pohled z kamery, kde je vidět poslední část těla obránce i útočníka. Na sítích běhá jiný záběr, ale tam není vidět celá noha obránce. To se pak těžko určuje hranice.

Reagovat
Sosi

Reagovat
kilobyte

https://x.com/OndrejKani13615/status/1838120753348104490

Komentátoři mají buď návštěvnost Liberce chválit a nebo jí nekomentovat.

Reagovat
ratusek

o kolik se to proboha navyšovalo, když tam bylo včera slabých, ale reálných 3000 a loni byla průměrná návštěva 3092, ale nadhodnocená o vyšší desítiky procent.

Reagovat
kilobyte

"V prvních 5 domácích zápasech v loňské sezóně reálně přišlo na stadion 12 624 diváků (hlášeno 18 108). V letošní sezóně jsme na čísle 21 819 (reálných)."

Ale zajímalo by mě, kde bere ty "reálná" čísla z minulé sezóny.

Reagovat
John Obi Mikel

Vymýšlí si je, aby ty letošní vypadaly dobře

Reagovat
kilobyte

Ještě chvíli a začne reálné návštěvy určovat i ostatním a když ani to nepomůže, tak se pustí i do hokeje.

Reagovat
ratusek

jak píše kolega si je buď vymýšlí, nebo si pouštěl záběry z kamer a nějaký čičmund mu ty diváky počítal ručně

Reagovat
Greny

No ale co když zrovna dvě stě lidí bylo na parku a pivu ?

Reagovat
ratusek

To je ta konstanta 10%, kterou si tam Kania přičte

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak na stadionu jsou turnikety, že, takže není zase tak těžký spočítat, kolik lidí (vstupenek, permic) tam reálně doopravdy bylo a není těžký předpokládat, že ty data klub měl... to, jak s nima nakládal (hlásil nadsazený čísla) je už věc druhá.

Reagovat
kilobyte

Reálně to zase tak lehké není, když ani teď, když je to číslo zajímá, to nedokáží spočítat přesně. Navíc když je to číslo v minulosti nezajímalo, tak je otázka, jestli ho vůbec zjišťovali, uchovávali a nebo jak přesné bylo (kvůli nezachycení na terminálech).

Podle mě to číslo z turniketů nemají. Spíše to podle mě mají vypočítané.

Reagovat
Salfovic

Pokud vím, tak turnikety musí být na všech stadionech, takže proč by to nemělo být lehké spočítat? Jako třeba vipáci turnikety nechodí, ale to je k celkové návštěvě zanedbatelné číslo, které by navíc neměl být problém odhadnout.

Reagovat
kilobyte

A musí také uchovávat data? Protože to, že jsou tam turnikety, ještě neznamená, že mají čísla o počtu diváků. A i kdyby měli nařízeno ty počty zjišťovat a uchovávat, tak to pořád neznamená, že jsou ty čísla reálná. Klidně tam mohla přijít půlka diváků mimo započítání na turniketech. Tohle by určitě nikdo nekontroloval a když klub ty informace nevyužíval, tak jim to taky mohlo být jedno, jak jsou ty data přesná.

Teď s tím číslem počítají, takže určitě dělají všechno, aby to číslo bylo co nejpřesnější. A přesto jim tam podle Kanii chybí 10%. Takže to asi tak lehké nebude. A když je ti to číslo jedno, tak těch "chyb" tam bude víc.

Reagovat
Salfovic

Klidně tam mohla přijít půlka diváků mimo započítání na turniketech?

Jako, že je tam nějací pořadatelé pouští načerno? To se mi moc nezdá.

Podle mě kluby ta čísla znají, ale namají žádnou povinnost je zveřejňovat.

Reagovat
kilobyte

Určitě je tam nepouští na černo. Stačí aby terminál nefungoval.

Jenže kluby tyhle čísla nezajímají. Je zajímá počet prodaných permic, vstupenek. Takže nemají důvod data o počtu diváků sbírat a uchovávat. Jasně když musí mít turnikety, tak je ty čísla nejspíše mají. Ale jsou správná, přesná? To dost pochybuji. Když jim třeba nějaký turniket nebude připočítávat diváky, ale jinak bude fungovat, budou to řešit? Pochybuji. Maximálně až při nějakém jiném problému s tím, že to nespěchá.

A i kdyby ty data měli a měli je zpracované dobře, tak můžeme Kaniovi věřit, že je zveřejňuje "správně"? Připočítává třeba ten kaniův koeficient i k návštěvám z minulé sezóny?

Reagovat
Salfovic

Ale o tom, že by kluby zveřejňovaly správná čísla jsem nic nepsal, vůbec nerozporuji, že tak nečiní.

Reagovat
kilobyte

Tak o tom se ani nebavíme. Řešíme, kde bere Kania čísla z minulé sezóny a jak se jim dá věřit.

Reagovat
lampas

Čísla se dají cca. velmi dobře spočítat ze skutečných výnosů z těch zápasů na vstupném. Neříkám, že se dá vypočítat o kolik reálně je meziročně na stadionu více lidí, ale zcela určitě jde spočítat, kolik meziročně klub vydělal/prodělal (což je asi ještě důležitější údaj). K těmto číslům mají zcela určitě přístup, pokud se loni někdo nesnažil fixlovat v účetnictví

Reagovat
kilobyte

Tak většina klubů právě počet prodaných vstupenek zveřejňuje jako návštěvnost. Reálnou návštěvnost z toho budeš počítat dost těžko.

Příjmy klubů z ticketingu v ČR jsou mizivé a většinou ani nestojí za řeč. To jsou jednotky milionů. Jestli udělá klub 5 nebo 6 mega je asi jedno.

Reagovat
Sosi

Reagovat
icemike

Jakože se ptáš,odkud majitel klubu ví, kolik loni přišlo diváků na jeho stadion?

Reagovat
kilobyte

Ne. Ptám se, kde bere ty "reálná" čísla. Přesněji řečeno, jak si je vymýšlí.

Na začátku loňské sezóny majitelem nebyl a stadion mu nepatřil. Ten mu nepatří ani teď. Když v minulosti psal o návštěvě v minulé sezóně, tak často používal slova jako odhad, pravděpodobně, atd. Což jsou přesně slova, která určitě používáš, když máš v ruce tvrdá data.

Reagovat
Coutinho10

jinak ještě mě hodně zajímalo, jak Kliment dostal 4. žlutou kartu a tím pádem nemůže hrát další zápas, shodou okolností na Spartě a musím teda uznat, že po právu, rukama chtěl stáhnout protihráče, když Dukla rozjížděla protiútok z vlastní poloviny, takže asi to vidím tak, že Kliment si jí chtěl dát z toho důvodu, že radši vynechá zápas na Spartě, kde si moc neškrtne, než někde jinde, kde ty góly může nahnat....je fakt, že proti nám nebo i proti Plzni byl slabej, takže si to určitě uvědomuje

Reagovat
pingla

Ty kokos, co trefil Lehký v poslední minutě v Jihlavě

Reagovat
STR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele