Chance Liga - souhrn 3. kola: Výbuch Mladé Boleslavi

02.08., 19:26, aktualizováno 04.08., 19:07
Komentáře a souhrny
David Holoubek (© Mladá Boleslav)

Mladá Boleslav hrála v Hradci Králové více než sedmdesátiminutovou přesilovku, přesto prohrála. Pardubice si skvělým vstupem zajistily vítězství v Českých Budějovicích, František Straka tak při své premiéře zůstal bez bodu. Plzeň se neprosadila v Jablonci a po bezgólové remíze zapsala první ztrátu v sezoně. Olomouc zvládla duel s Teplicemi a po třech kolech zůstává neporažená. Stoprocentní po třech kolech tak zůstává pouze Sparta, která v předehrávaném pražském derby naplnila pozici favorita proti Dukle. Slavia rozehrála 3. kolo výhrou na půdě Liberce.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 2:1

04.08.2024 17:00

Góly: 7. Adam Vlkanova, 51. Filip Čihák - 2. Filip Čihák (vl.)

Mladá Boleslav ve třetím kole Chance Ligy nevyužila na hřišti Hradce Králové dlouhou přesilovku a po srdnatém výkonu domácích padla 1:2. Divokou úvodní dvacetiminutovku, během níž padla jedna branka na každé straně, ukončil ostrý faul a následné vyloučení hradeckého Petra Juliše. Středočeši se poté proti houževnatě bránícím Votrokům jen těžko prosazovali, zatímco na opačné straně se ve druhé půli trefil Filip Čihák. Ten rozhodujícím zásahem odčinil zpackaný začátek duelu, kdy si nešťastně vstřelil vlastní gól.

Ačkoliv tým z města automobilů vstoupil do sezony porážkou, následně zapsal tři výhry s čistým kontem, jednu v lize a dvě proti litevskému Transinvestu. Postup v Evropě hostům dodal potřebný klid, který na hřišti celku, jemuž na několik sezon propůjčili svůj stadion, nutně potřebovali. Hradec mohl být spokojený jen z poloviny, neboť po výhře z úvodního kola přišla trochu smolná porážka v Plzni.

Zatímco ve čtvrteční odvetě předkola Konferenční ligy si hráči hostů museli na úvodní gól počkat téměř 80 minut, v Malšovické Aréně udeřili prakticky okamžitě. Už ve druhé minutě totiž Vasil Kušej zacvičil s jedním z obránců a poslal ostrý míč do malého vápna, odkud si ho Čihák srazil za záda vlastního brankáře. Smutek ovšem na solidně zaplněném stadionu rychle vystřídalo nadšení. Jen o pár desítek sekund později předvedli Votroci pohlednou kombinaci, kterou Ondřej Mihálik vyšperkoval pasem na lépe postaveného Adama Vlkanovu a oblíbenec místních tribun ranou z první překonal Matouše Trmala.

Dobrá nálada však mezi příznivci černobílých nevydržela dlouho. V 19. minutě Juliš nepříjemně dojel Daniela Langhamera a ačkoliv domácí forvard nejprve viděl pouze žlutou kartu, po zásahu videa se nakonec musel předčasně poroučet do sprch. Středočeskou přesilovku mohl ihned potrestat Matěj Pulkrab, o tutovou šanci ho ale na hranici malého vápna na poslední chvíli připravil skvělým skluzem Čihák. Hráči v modrém si výraznou optickou převahu udrželi až do poločasového hvizdu, na nerozhodném výsledku ovšem nic nezměnili.

Krátce po změně stran navíc přišel pro hosty šok. Daniel Horák posadil přímý kop z levé strany přesně na hlavu Čiháka a ten zakončením k tyči odčinil své zaváhání z úvodu zápasu. Naděje Boleslavi na bodový zisk nezvýšil ani Tomáš Král, jenž 20 minut před koncem hlavičkoval po rohovém kopu jen do břevna. V klíčové situaci pak Hradci pomohl také brankář Adam Zadražil. Ten se v 80. minutě vytasil s parádním zákrokem proti pokusu Jana Buryána, čímž de facto zařídil svému týmu druhý triumf v sezoně.

O ten třetí Votroci zabojují 11. srpna, kdy se vydají do Ostravy. Mladá Boleslav ve stejný den vyzve na svém stadionu České Budějovice.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 1:3

04.08.2024 14:30

Góly: 58. Vincent Trummer - 10. Nicolas Keckeisen (vl.), 18. Jan Kalabiška, 23. Vojtěch Patrák

Fotbalisté Českých Budějovic hrubě nezvládli první poločas třetího kola Chance Ligy proti Pardubicím, jimž nakonec podlehli hladce 1:3. Obnovená premiéra Františka Straky na lavičce jihočeského celku začala dostávat hororovou podobu již v úvodní dvacetiminutovce, kdy si nejprve vstřelil nešťastný vlastní gól Nicolas Keckeisen a osud duelu již v 18. minutě definitivně stvrdil hostující Jan Kalabiška. Zatímco celek z města perníku si tak při své druhé výhře na jihu Čech v řadě konečně připsal první ligové body, domácí zůstali v tabulce i přes změnu na trenérském postu beznadějně poslední.

Oba celky měly před vzájemným střetem o motivaci postaráno, neboť ani jeden z nich nedokázal v úvodních dvou ligových kolech bodovat. Domácí navíc hnal kupředu impuls trenérského návratilce Straky, jenž na lavici Jihočechů usedl po 16 letech. Budějovičtí však pod dohledem zkušeného motivátora nevstoupili do utkání příliš úspěšně.

Již v 10. minutě totiž skóre zápasu otevřel obránce Keckeisen, který si při pokusu odvrátit centr z levé strany srazil míč hlavou do vlastní sítě. O osm minut později musel domácí gólman Vilém Fendrich lovit balon ze své sítě znovu, neboť se na zadní tyči objevil zcela osamocený Kalabiška. Obránce po přihrávce Tomáše Zlatohlávka neměl problém svou šanci proměnit, a potvrdil tak roli nejproduktivnějšího hráče Východočechů. Třetí gólový počin obstaral Vojtěch Patrák, který se spoluhráči skvěle vyřešil situaci tři na tři a po zasekávaččce procedil míč do domácí sítě.

Do průběhu utkání v druhém poločase promluvili také domácí. První gólovou radost letošní sezony Budějovickým udělal v 58. minutě Vincent Trummer, který ve vápně dokázal přesně zakončit odražený míč, a snížil tak na 1:3. Podobný počin chtěl předvést jeho spoluhráč Jakob Tranziska, jenž nejprve ve velké šanci neprostřelil Viktora Budinského a o pár minut později orazítkoval brankovou konstrukci. Od tohoto okamžiku však Jihočeši nedokázali výrazněji zahrozit, a skóre už se tak do závěrečného hvizdu nezměnilo.

Pardubice si tedy pod taktovkou bývalého kouče Sigmy Olomouc Jiřího Saňáka připsaly první cenné body. Naopak strastiplný vstup do sezony Českých Budějovic pokračoval a se skóre 1:9 Strakova družina setrvala na samotném dně tabulky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:1

03.08.2024 20:00

Góly: 11. Jiří Spáčil, 54. Jan Kliment - 14. Daniel Trubač

Olomouc vstoupila do prvního domácího utkání sezony úspěšně a po trefách Spáčila a Klimenta pokračuje v ligové neporazitelnosti. Trápící se Teplice tak znovu nedokázaly svou bojovnost přetavit v úspěch a po individuálních chybách přichází už třetí porážka v řadě.

V sobotním zápase 3. kola Chance Ligy přivítala Olomouc na Andrově stadionu zatím bezbodové Teplice. Svěřenci trenéra Zdenka Frťaly se po posledním nevydařeném utkání se Spartou chtěli vyhoupnout ze spodních příček tabulky a konečně bodovat. Ani tentokrát však nevstoupili do utkání šťastně. Domácí Sigma byla hned od samého začátku houževnatějším týmem a díky tomu si také vytvořila několik zajímavějších příležitostí. Tou gólovou byl dobře zahraný rohový kop Filipa Zorvana, který přesným balónem našel naskakujícího Jiřího Spáčila a Olomouc šla do vedení.

Tepličtí však dlouho neotáleli a po pouhých třech minutách byl stav utkání znovu nerozhodný. Na počátku akce stál Josef Švanda, ten nacentroval míč na volného Daniela Trubače, který pálil z první a střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Janu Koutnému šanci.

Vyrovnání přineslo zvýšení kvality na obou stranách, diváci mohli vidět jak individuální, tak i kombinační akce, které byly zaslouženě odměněny silným aplausem. Druhý gól hostí mohl přidat ve 34. minutě Jaroslav Harušťák, v cestě mu však stál Koutný, který senzačním zákrokem podržel svůj tým, a tak hlavně díky němu šli Olomoučtí do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Začátek druhé půle patřil jednoznačně fotbalistům z Hané. Už ve 49. minutě se po nepochopitelném odstoupení teplických beků od Zorvana vyrojila šance, která mohla skončit gólem, olomoucký záložník ale netrefil přesně. O pět minut později přišla další individuální chyba, tentokrát z kopaček teplického Lukáše Marečka. Jeho zaváhání využil Jan Kliment a po samostatném úniku poslal Olomouc do vedení.

Největší šanci zahodil v 72. minutě Trubač. Poté, co se efektivně odpoutal od svého protihráče, obdržel přesný pas od střídajícího Abdallaha Gninga, jeho rána však rozvlnila pouze boční síť a vyrovnání se nekonalo.

Aby teplického trápení nebylo málo, v 84. minutě viděl druhou žlutou kartu teplický Jehor Cykalo a rozhodčímu Pavlu Orlovi nezbývalo nic jiného, než ukrajinského obránce poslat do sprch.

Závěr utkání si už svěřenci Tomáše Janotky pohlídali a po velmi dobře odehrané druhé půli si dokráčeli pro zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0:0

03.08.2024 17:00

Góly: -

V Jablonci se ve třetím kole Chance Ligy v duelu mezi domácími a Plzní zejména v první půli hrál kvalitní fotbal plný šancí, které se střídaly na obou stranách, ale úspěšnější v nich byli brankáři. Severočeši byli favorizované Viktorii po celé utkání vyrovnaným soupeřem a utkání tak nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Jablonec, který se před začátkem utkání nacházel v tabulce na osmém místě, přivítal na Střelnici Viktorii Plzeň, kterou páteční vítězství Slavie v Liberci odsunulo na třetí příčku. V brance hostů musel za zdravotně indisponovaného Martina Jedličku zaskočit Marián Tvrdoň, v úvodu utkání ho však Jablonečtí příliš neprověřili.

První šanci k ohrožení plzeňského brankáře měli domácí v sedmé minutě z rohového kopu, ale ten rozehráli tak špatně, že na jejich branku postupovali samostatně Jan Kopic s Matějem Vydrou. Ti ale situaci nezvládli a Kopic přihrával skórujícímu Vydrovi do ofsajdu, což o chvíli později potvrdil i VAR. V 17. minutě přišla první velká příležitost domácích, když z přímého kopu nádherně posadil míč na hlavu Nemanji Tekijaškiho Alexis Alegue, ale radost domácích překazil skvělým reflexivním zákrokem na brankové čáře Tvrdoň.

Plzeňští se však okamžitě dostali do protiútoku, Pavel Šulc našel před brankou Vydru, ale ten z bezprostřední blízkosti Jana Hanuše neprostřelil. Ve 36. minutě s míčem přesprintoval téměř celé hřiště domácí Jakub Martinec a z hranice vápna vyslal tvrdou střelu, kterou musel Tvrdoň vyrážet nad branku. Žádnou další nebezpečnou příležitost nepřineslo ani tříminutové nastavení, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas nezačal příliš šťastně pro domácí, když se hned v úvodu zranil útočník Tomáš Schánělec, kterého musel nahradit Dominik Hollý. Právě Hollý byl v 57. minutě v pokutovém území Plzně lehce přistrčen Václavem Jemelkou, rozhodčí Jan Všetečka však souboj jako penaltový neposoudil. V 66. minutě měli příležitost zahrozit Západočeši, Lukáš Kalvach ale přímý kop z 26 metrů poslal přímo do Hanušových rukavic. Další šance pro Viktorku přišla v 77. minutě, když po jablonecké ztrátě střílel střídající Tom Slončík pouze do boční sítě.

V 84. minutě radostí vybuchl celý jablonecký stadion, když se po centru k propadlému balonu dostal Martinec a zblízka prostřelil Tvrdoně, rozhodčí u VARu však odhalili hraní rukou a branka tak nemohla být uznána. Plzeň tak v letošním ročníku poprvé ztratila body.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 0:0

03.08.2024 14:30

Góly: -

Hráči Slovácka šli do utkání 3. kola Chance Ligy s nepříjemným faktem v zádech, v prvních dvou kolech nedokázali vstřelit ani jeden gól. Své trápení však neprolomili ani na domácí půdě, kam v sobotu přijeli Bohemians. Ani jeden z týmů ale ofenzivní hody nenabídnul, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.

První poločas mnoho hezkých fotbalových momentů nepřinesl. Hrál se spíše soubojový fotbal, ve kterém nedostávala kreativita téměř žádný prostor. Více ze hry měli hosté, kteří měli míč na kopačkách častěji, ale k žádné kloudné akci jejich aktivita nevedla.

Týmy se osmělily až po dvacáté minutě. Zatímco střela domácího Marka Havlíka brankáře Michala Reichla extra neprověřila, hostující Júsuf o pár vteřin později na druhé straně rozvlnil síť jen z boku. Největší šanci první poloviny si nakonec vypracovalo Slovácko, a to díky výborné individuální akci útočníka Rigina Cicilii, který se nenechal obrat dotírajícími obránci o míč, předložil ho zhruba na vápno Havlíkovi, ale ten nechal vyniknout Reichla.

Obraz hry se sice ve druhém poločase nezměnil, zato role ano. Iniciativu převzalo Slovácko, ale ani ono nedokázalo rozbít soupeřův defenzivní val. Na větší ohrožení brány se čekalo až do 63. minuty, kdy nebezpečně pálil opět Havlík, avšak těsně vedle. O chvíli později zahrozili i Bohemians, střelu Roberta Hrubého obrana dokázala zablokovat. Zhruba deset minut před koncem střílel na hranici malého vápna z první Václav Drchal, ale ve slibné šanci přestřelil bránu.

Byť se do konce utkání ještě zrodily náznaky šancí, gól nepadnul. Slovácko tak zapsalo druhou domácí remízu 0:0, Bohemians po výhře a prohře poprvé v sezoně berou bod.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dukla Praha 2:0

02.08.2024 20:00

Góly: 38. Martin Vitík, 81. Veljko Birmančević (pen.)

Fotbalisté Sparty si ve třetím kole Chance Ligy podle očekávání poradili s Duklou, kterou v domácím malém pražské derby porazili 2:0. První půle duelu se proměnila ve slovenský minisouboj mezi letenským Lukášem Haraslínem a hostujícím brankářem Matúšem Hruškou. Po čtyřech neúspěšných pokusech osmifinalisty nedávno skončeného Eura vzal vše do svých rukou Martin Vitík, jenž stejně jako v Teplicích otevřel skóre. Jeho gól byl tentokrát dokonce vítězný.

Poté, co sparťané v odvetě druhého předkola Ligy mistrů i s kombinovanou sestavou pohodlně zdolali Shamrock, se Lars Friis rozhodl udělat v základní jedenáctce dohromady devět změn. Proti Dukle, která se na Letné prosadila před pátečním večerem naposledy v roce 1991, tak vyrukovala prakticky nejsilnější možná ekipa. Zajímavostí bylo, že Asger Sörensen byl v pátém soutěžním utkání již pátým hráčem, který v rudém dresu v této sezoně navlékl kapitánskou pásku.

Tradičně výborně zaplněné ochozy letenského stadionu mohly už ve třetí minutě sledovat náběh Haraslína a také jeho následnou střelu z první, kterou bez problému zneškodnil Hruška. Slovenský křídelník zhruba po čtvrthodině zahrozil také z přímého kopu, pokus doprostřed ovšem nebyl pro jeho krajana v bráně Dukly žádnou hrozbou. I třetí příležitost Sparty měl na svědomí Haraslín, k němuž propadl centr z pravé strany, ani tentokrát ovšem nedokázal seřídit mířidla a míč šel nad. Když i z dalšího slovenského měření sil vyšel vítězně Hruška, vysvobození přišlo z následného rohu. Centr Kaana Kairinena propadl i přes vyběhnutého Hrušku k Vitíkovi, jenž na zadní tyči i díky dostatečnému důrazu dopravil míč do sítě.

Haraslín se nezbavil smůly v zakončení ani po návratu ze šaten. V 56. minutě k němu dolétl výborný centr Matěje Ryneše a Slovák ho pohotově zpracoval, takřka z malého vápna však zakončil pouze nad. První kloudný pokus Dukly pak předvedl po hodině hry Štěpán Šebrle. Ten si navedl míč na střed a jen o kousek minul břevno. V závěrečné desetiminutovce ještě domácí kopali po ruce ve vápně Dukly penaltu. Té se chopil nejlepší hráč loňské sezony české nejvyšší soutěže Veljko Birmančevič a úspěšnou exekucí dal razítko na pozici Sparty jakožto nejméně oblíbeného soupeře hostujícího trenéra Petra Rady.

Letenští si tak bez problému dokráčeli pro pátou soutěžní výhru v této sezoně. Jejich příštím ligovým soupeřem bude po evropské vsuvce 10. srpna Bohemka. Dukla bude v tentýž den bojovat o cenné body proti Jablonci.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:1

02.08.2024 17:30

Góly: 39. El Hadji Malick Diouf

Slovan Liberec nezvládl utkání třetího kola Chance ligy proti pražské Slavii, které U Nisy podlehl 0:1. Severočechům, jež i díky zvýšené marketingové aktivitě nového majitele přišla podpořit více než devítitisícová návštěva, stačila optická převaha z první půle jen na několik nevyužitých šancí. O druhé výhře sešívaných v řadě s čistým kontem pak rozhodl krátce před odchodem do kabin adeptem na gól sezony Malick Diouf.

Oba aktéři střetnutí drželi po jedné výhře a remíze ligovou neporazitelnost. Slávistům k tomu pomohl i Antonín Kinský, jenž v novém ročníku dosud neinkasoval. Na druhém konci hřiště se prvnímu startu v základní sestavě těšil reprezentační útočník Tomáš Chorý, na jehož hru si obránci Slovanu museli dát pozor. V úvodu se ale musela činit defenziva Pražanů.

Již v 10. minutě se totiž 21letý Kinský blýsknul proti přízemní střele Benjamina Nyarka, a dobře zahraný protiútok Liberce tak gólem neskončil. Před půlhodinou hry přišly ihned po sobě dvě velké šance na opačných stranách hřiště. Nejdříve využil liberecký Nyarko rychlosti a průbojnosti v duelu s Igohem Ogbuem jen ke střele nad, následně obětavě skočil pod nohy driblujícího Lukáše Provoda gólman Hugo Jan Bačkovský. Fotbalovou parádu pak obstaral Malick Diouf, když zpoza vápna vyslal z prvního doteku pumelici světové extratřídy, která na cestě do šibenice rozezvučela břevno. V závěru půle pohotově reagoval Kinský na povedenou ránu Marka Ichy.

Adam Ševínský se po prodlouženém míči do vápna pokusil prosadit střelou z otočky, nedokázal se však zorientovat. Otěže zápasu poté převzali sešívaní, ve své první nadějné příležitosti ale Chorý s blížící se hodinou hry hlavičkoval mimo. Čelem zkoušel v závěru vyrovnat Ševínský, centr ze strany však byl vyšší, než by vysunutý stoper potřeboval. Závěrečný nátlak Severočechům kýžené vyrovnání nepřinesl.

Slávisté tak i ve třetím ligovém utkání udrželi čisté konto a připsali si druhý triumf. V dalším zápase Chance Ligy přivítají 10. srpna doma Olomouc, Slovan pojede téhož dne do Teplic.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
3
3
0
0
8 : 2
9
2
Slavia Praha
3
2
1
0
5 : 0
7
3
Sigma Olomouc
3
2
1
0
5 : 2
7
4
Viktoria Plzeň
3
2
1
0
4 : 1
7
5
FC Hradec Králové
3
2
0
1
3 : 2
6
6
Slovan Liberec
3
1
1
1
4 : 3
4
7
FK Jablonec
3
1
1
1
2 : 1
4
8
Bohemians Praha 1905
3
1
1
1
2 : 2
4
9
FK Mladá Boleslav
3
1
0
2
4 : 4
3
FK Pardubice
3
1
0
2
4 : 4
3
11
Baník Ostrava
2
1
0
1
2 : 2
3
12
MFK Karviná
2
1
0
1
2 : 3
3
13
Dukla Praha
3
1
0
2
2 : 5
3
14
1. FC Slovácko
3
0
2
1
0 : 3
2
15
FK Teplice
3
0
0
3
2 : 7
0
16
Dynamo České Budějovice
3
0
0
3
1 : 9
0

Zbývající zápasy

04.08. 20:00
MFK Karviná - Baník Ostrava

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
Me2win

V suchým triku třetí čistý konto a důležitý 3 body

Reagovat
Mass

*v mokrym triku

Jinak ta základní sestava opět hodně defenzivní, Slavia asi s timhle nebude dostávat moc gólů, ale zase dopředu to drhne. Z pravý strany (dnes Schranz, Maso) tam toho kromě dobrý obrany moc nebylo. Centry dost často úplně do nikam.

Reagovat
Me2win

Jojo, hra není nejlepší.

Reagovat
Konspirator

I tak 3 body..

Reagovat
diskoschlampe

Tomu nikdo nerozporuje.

Reagovat
Greny

Totální fotbal

Reagovat
Coutinho10

těžká zkouška obzvlášť po předešlé venkovní ztrátě na Slovácku, ale hlavní jsou 3 body a teď se připravit na LM předkolo

Reagovat
KingMaster13

Ta naše obranná hra konečně vypadá po letech k světu. Ogbu dneska zvíře, Kinský strašně jistej a i umí skvěle nohama. Od prime Kolíska nejlepší golman. Diouf pecka, jen ať pokračuje. Ta ofenzíva ještě docela slabá, tam se obávám, že nepadnout ten gol od Dioufa tak by to zase byla plichta ale body jsou. Jede se dál. A teď na Brusel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Stanek na jaře taky chytal skvěle.

Reagovat
Mass

Připomíná Koláře v topu.

Reagovat
Konspirator

Kdo by to řekl že to bude nakonec jednička už bych Stanka ani nebral

Reagovat
Luka3enko

Říkal to každý, kdo trochu sleduje fotbal, že transfer Staňka je nesmysl, když má Slavia Kinského. Já třeba psal abychom prodali za 6 mio eur vindhala do celticu a za 2-3 mio eur koupili Kinského

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně mohli dost vyvařit v budoucnu na Kinském. Ale nějaké peníze z toho nalili už do Staňka.

Reagovat
Luka3enko

Přesně tak a proto nevěřím té pohádce o 8 milionech eur za Staňka, protože to by každý normální manager okamžitě vzal a bez keců.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Nuno čomes

No jasně. Přece bys vzal i 6 mega za Zimu po tom , co pulroku i začátek nového ročníku prosedel na lavici

Reagovat
Bakary3

A po tom, co za něj takovou sumu nechtěl nikdo dát, když odchazel z Itálie a jeho hodnota byla oproti dnešku v topu...

Reagovat
Mr.Mike

Tak Kinskymu koncila predtim smlouva, to by bylo lehci ho ziskat..ja taky tvrdil abychom ho zkouseli a to i kdyby Vindahl zustaval. Ted uz je to bouzel nemozny.

Reagovat
Luka3enko

On nechtěl jít někam kde by nebyl jednička, proto by musel odejít Vindhal.

Reagovat
Mr.Mike

Tak jeste mel smlouvu do konce tyhle sezony..pak by se videlo co dal

Reagovat
meno

Malick až srovná hlavu a agresivitu, tak bude lepší než Jurásek

Reagovat
KingMaster13

Bude to dělo

Reagovat
Nuno čomes

Totální.

Reagovat
Axelrose

A zvedne hlavu.

Protože jeho běh s míčem u nohy je zároveň doprovázen neustálým sledováním míče.

Což je pro budoucí hvězdu ligy docela handicap.

Reagovat
Kepy_FCB

Kaniaci Slovácko bod vy nic

Reagovat
naheCZ

První zápas, který jsem měl možnost vidět (konečně), ale že bych z toho byl nějak nadšený se říct nedá.

Já moc nechápu, co v tomto složení chceme v tom útoku hrát. Nemáme ostrá technická křídla a ani kreativní záložníky. Takže nám vlastně nezbývá, než doufat, že se nám povede jeden z 20 centrů nebo se netrefíme z dálky, což se dnes naštěstí stalo.

Reagovat
Mass

Slavia na technický křídla nehraje a napsat že Provod, Oscar a Zafeiris nejsou kreativní je kacířství.

Reagovat
John Obi Mikel

Neviděl jsem, ale tři body super.

Reagovat
Gryphonheart

Dneska nakonec celkem nuda, Kováč zatím teda nic moc, i Kozel by dneska líp střídal. Díkybohu aspoň za toho Frýdka.. (Skoro) plnej stadion si dneska zasloužil víc gólů a lepší výkony..

Reagovat
Losinho

Venkovní klasika no.

Reagovat
C-M@ster

Ten první gól Sparty uznanej celkem rychle na to, že to byla hraniční situace.

Myslíte, že to tak rychle zkontrolovali, nebo že to vůbec nezkoumali? Pokud Vitík nebyl v ofsajdu, tak o milimetry.

Reagovat
C-M@ster

Tady je ten Vitíkův gól:

https://i.imgur.com/UUbY5yZ.png

jenom podotknu že:

1. by stačilo, aby byl Vitík alespoň za jedním z těch dvou hráčů, aby byl ofsajd

2. Nemám to určitě pauzlý v přesným momentu přihrávky hlavou

3. Ofsajd lajnu jsem kreslil od oka v malování

4. Obvykle to zkoumají kalibrovanou čárou extrémně dlouho a to porovnávají dva hráče spolu a tady by porovnávali 3 hráče dohromady, tak je mi divný, že udělali hrc prc a bylo to uznaný, aniž by se s tím mrcasili jako vždycky, a proto si kladu otázku, zda to vůbec zkoumali

Reagovat
BaggioRoberto

Boxoval to golman.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PBLead

To dalo prace a přitom taková blbost, co?

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Selänne

Když máš vůči Spartě mindráky, tak se to píše jedna radost.

Reagovat
Losinho

Céčko pičuje i na Slavii. Ob tejden

Reagovat
C-M@ster

To bych neměl 3 sparťany ve fantasy

Reagovat
Selänne

Využívat nás, to umíš.

Reagovat
C-M@ster

Potkal jsem dneska kluky z béčka (nebo co to bylo?) Sparty na hlaváku a na žádnýho jsem neplivl.

Ale možná jen proto, že byli nad 180 všichni...

Reagovat
Uwe háže buly

Takže čumíš psovi do prdele

Reagovat
C-M@ster

Nn, tvojí mámě

Reagovat
didosh

Reagovat
Miguel19

Tak Wallem chce odejít. Nedivím se...

Reagovat
Losinho

Taky ne.

Reagovat
delfin

Co to v tom sestřihu na isportu ten komentátor povídá, že balón se snesl přímo na pravačku Dioufa? Koukal jsem na to několikrát a nepřišlo mi, že by střílel pravou.

https://tv.isport.blesk.cz/video/9142405/sestrih-liberec-slavia-0-1-slagr-kola-rozhodl-paradni-delovkou-diouf.html

Reagovat
mayday

Tak to ti snad mohlo stačit podívat se jednou, abys věděl, ze nestřílel pravou.

Reagovat
Sosi

Reagovat
inferno08

Reagovat
delfin

Reagovat
mayday

Reagovat
Losinho

Reagovat
Axelrose

Třeba se koukal z pozice za brankou to se potom lehce spleteš.

Já tedy koukal z pozice za brankou na druhé straně a přišlo mi to jako jasná levá.

Ale bránící hráče spočítal správně

Reagovat
zorz767

Z Vitíka je ve vápně solidní zabiják. Jeho cena tento ročník poletí nahoru.

Reagovat
Luka3enko

kvalitně nahrazuje Krejčího góly

Reagovat
Sosi

Vrba ho vytáhl

Reagovat
Losinho

je dobrej

Reagovat
Pony Slaystation

Pražské kurvy uspěly*

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze je jenom jedna kurva (Sparta)

Reagovat
Witcher

Ten var zase úplně zoufalej s tou rukou,jeden pohled rozlišení z prdele asi to že to byl tv zápas a hráli se na sralte nemá vliv tohle je max co dovedou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na hovno to zatim je. Sparťani maj furt 9 bodů, já jim přeju prohru se Slávií

Reagovat
Luka3enko

Tak já se teď díval na los a docela věřím, že do derby (venku) by to mohlo bez ztráty, ale pak je repre pauza a liberec doma a hned plzeň venku

Reagovat
Luka3enko

Samozřejmě, že se to někde posere a bude minimálně 1 plichta

Reagovat
Nieuwendyk

Takhle nemluv pls

Reagovat
Selänne

Zúžit ligu, díky. Na shledanou.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Cotton

je to potřeba

Reagovat
Uwe háže buly

Rozšířit na 18.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

Na dvacet Když tolik můžou mít v Anglii, Itálii či Španělsku, tak proč ne i u nás.

Reagovat
r.mrazik

Protože tady hrají kopyta.

Reagovat
didosh

Reagovat
lampas

Reagovat
Losinho

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
lajka30

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
Grupma

Když nemáš nervy na vypjatá klání, tak se na ně prostě nedívej.

Reagovat
Selänne

Nějak mě nebaví dívat se na kluby, kde má půlka hráčů problém zpracovat balón a nahrát na tři metry.

Reagovat
Grupma

No to jsem měl na mysli. Já tyhle zápasy taky nedávám. Radši budu koukat na kreslenou zpívanou pohádku s vílama a jednorožcema než na tohle

Reagovat
Axelrose

Tvl, to mají i některé hvězdy ve Slavii, Spartě a Plzni.

Reagovat
FCSL

Slovácko stále bez vstřelenýho golu To jsou kanonýři

Reagovat
Tomko7

Ti jsou zralí na sestup

Reagovat
Miguel19

Opět strašná sračka. Koubek se prodlužovat neměl...

Herně ten tým nikam neposouvá, právě naopak...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasicka druha sezona sedmilhare na pet.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Grupma

Co to je za rébus? Koubek je přeci na 6 a proč by měl být sedmilhář. Vím, že to není nic nového, ale konečně jsem dostal chuť se někoho zeptat a nechat si to vysvětlit. Prosím

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Třeba protože z Hradce odcházel na smrt nemocný a za měsíc byl v Plzni?

Reagovat
ratusek

To nesouvisí s tím "sedmilhrář na šest". To se táhne od dob jeho působení u nás

Reagovat
Transfermarkt

Byl to chyták

Reagovat
Sosi

Potrebuji, at si Svedik odpocine...

Reagovat
PavlíčeQ

plzen v zakulisi porad silna ale nevadi, bod dobry na to ze sotva slozime zakladni jedenactku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$dolar$

Prvni polocas dobry, druhej hruza. A stridani absolutne nepochopim.

Nastoupi Metsoko na pul hodiny, kterej neni rozehranej, ani se s nim nepocita a Ricardinho, kterej odehral dobre pul hodky s Hradcem, dostane 5 minut.

Havel dostal celej zapas za co, kdyz je na lavicce Mosquera a Cadu?

Reagovat
Martin9719

Jak by řekl Paulie z Mafie: "jsem stejně nasranej jako ty!"

Tohle je prostě reálnej stav v jakým se tým co se týče kvality nachází po letní přípravě. Myslím, že se potvrdí i moje teze, že Vašulín je druhý Poznar. Dobře na sklepnutí bude mít možná větší efekt pro hru, ale góly dávat nebude.

Havel dle realizačního týmu dostal minuty aby se rozehrál. Tak nevím jestli se má rozehrávat zrovna v Jablonci kde se spíš tak akorát zase zraní a potřebujeme nutně vyhrát abychom z těch lehkých soupeřů měli 100% bodů.

Jirka, Mosquera na lavičce když náš útok na 2 hroty je zoufalý. Proč to zase nestáhne na 3-4-3 a nedá tam dynamického Jirku a Mosqueru když eveidentně musí vidět, že to je od prvního poločasu na Dukle zoufalost.

Já jsem to i tak nějak tušil, že odsud 3 body nebudou, měl jsem vsazeno na neprohru Jablonce už od začátku týdne.

Reagovat
$dolar$

Ja mel vsazenyho Vydru za litr a 5k na Plzen..

Kazdopadne u Vasulina nejde o goly, nebo sance, ale on neni schopnej zpracovat jedinej balon, prihrat, podrzet. Proste absolutne nic, pri jeho telesne konstituci naprosto nepochopitelne. Jo a nevyhraje jedinou hlavu.

Reagovat
Martin9719

Tak to jedeš v trochu jiných částkách. Podle mě Vašulín něco ještě zalepí když to na něj jde, ale tohle není útočník pro nás. Říkal jsem to ještě před přípravou, že to bude průser a rád bych se mýlil. Hlavně, že je pryč Kliment kterému konečně drží zdraví, byť toho jsem taky posílal pryč, ale určitě je lepší než Vašulín. Jenže teď si dotáhni dalšího útočníka, pak jich budeš mít 6 až budou všichni zdraví takže to nejde. Nejproduktivnější hráč do ofenzivy je vlastně stoper a Šulcovy penalty.

Reagovat
dinss

On má reálně ten útok doplňovat a né aby to na něm půlku sezóny stalo.

Reagovat
Firkraag

Vydru

Reagovat
dinss

??? Však ze základu odešel jenom Chorý. Zbytek bylo doplnění.

Tady proste bylo tragicky trefená sestava Koubka. Na lavici máš Jirku, Mosqueru, Cadua, Ricardinha a ty tam dáš Metsoka, který odehrál pár minut v přípravě.

Pokud prostě chtějí hrát na vysokou devítku a všechny vysoký devítky hrajou hovno a nebo jsou zranění, tak musíme nekoho přivést. Případně změnit game plan ale to Mirda neudělal několik zápasu včetně minuly sezóny.

Proste nemůžeme čekat na návrat hráčů z marodky a začít jednat na trhu.

V ideálním případě ta moje základní 11 vypadá skvěle: Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Červ, Kalvach, Souaré - Šulc - Duro, Kabongo. Jenže na tohle si budeme muset počkat…

Ve středu pole je taky díra.

Reagovat
Martin9719

Tak tady jsi vyměnil jen 3 hráče kde hrát dneska mohl jen Cadu. Samozřejmě ten útok je největší problém, zvlášť když hraješ systém na 2 hroty kteří jsou oba totálně impotentní. Já třeba nechápu na co čekáme s tím Jurečkou, to je pan střelec a Trpišovský si pod sebou láme větev tím že ho odstavil. Jediný důvod proč se o to nepokusíme je ale ten, že není perspektivní. Ono s tím pak samozřejmě musíš v zimě něco dělat když tu budeš mít 6 hráčů na 2 posty, ale Metsoko by měl jít hostovat hned.

Reagovat
dinss

No, právě! Ten kádr kvalitní je.

Jenže Koubek se vrací k tomu, co bylo minulý rok špatně na začátku sezóny. Nechává tam hráče, kteří na to v současný formě prostě nemají a stojí/stálo nás to body. Dneska příkladem Havel, Kopic a Vašulín případně Jirka.

Buď teda těm mladým nevěří a nebo na to nemají = v přípravě si to vyhodnotim a ten kádr začnu posilovat na těhle postech.

Pokud nemáme kvalitní typově podobnou alternativu na devítku, tak musím začít něco dělat.

Teď je otázka, proč se tomu tak neděje. Jestli přijde Adolf za Koubkem a začne na něj zase tlačit jako tlačil minulý rok se Šulcem a Hranáčem. Metsoko musí jít někam hostovat protože v zimě to pro něj nebude 100%. A s tím Jurečkou je to fakt vážný nebo jsou to “ověřený” informace tady z EF?

Celkově je začátek sezóny podobný tomu z minulého roku s tím rozdílem, že až dneska nás to doběhlo. Každopádně doufám, že se ještě někdo přivede do středu zálohy, kde nás to zase doběhne pokud tam nebudeme mít kvalitativně vyrovnaný borce. (Kalvach, Červ, posila, Valenta a Panoš na takový ty štěky).

Reagovat
Martin9719

Tak Kopic zase na druhou stranu svou zkušeností vytvořil jediný gól a velkou šanci zápasu. Co se týče Jurečky tak agent jasně řekl čekáme na nabídky, ne sice doslova, ale to každému musí být jasné. My pořádného útočníka nemáme a děláme že je všechno ok. Nechápu. Když už ty vztahy na přestupovém poli jsou se Slavii takové tak bych toho využil a zájem jsme o něj už před 2 lety měli. Teď jde o to nakolik mu jde o peníze, ale rozhodně větší šance my než Slovácko jak píše Radotínský.

Reagovat
dinss

Chyba byla nevyměnit Chorýho za kohokoliv z těch mladých, co tam teď trosku omylem hrajou (Fila, Prebsl). Nicméně, jak si představuješ formu toho přestupu? Hostovani? Nebo přestup protože za něj budou chtít sešívky přes 2 mil eur a to jim nikdy nedáme. Když už teda dat takový prachy, tak ať přivedou radši nekoho z venku.

Jinak, když se podíváš, tak Kopic vytvořil jednu z těch našich tutovek. Ale myslím si, že to řešení z jeho strany mělo být taky úplně jiný. Vydra mu tam už jednou zpomalil, pak musel zrychlit protože ho začínal dobíhat Beran na kterýho měl Kopic několik metrů. Nakonec to Vydra trefil ještě dobře, když vezmeme v potaz, jak do strany mu to vlastně dal. Každopádně od obou to bylo vyřešený strašně.

Jenže on nemůže na tomhle postu sám, když uz začíná docela dost ztrácet rychlostně. Minulou sezónu to leckdy taky bylo vidět a proti Hradci to bylo několikrát.

Reagovat
Martin9719

Hostování klidně může být - bylo by to i lepší vzhledem k tomu že se nám vrátí útočníci po zranění a potom nemusíš řešit prodeje ale jen ho vrátíš nazpět. Hostování nám ale Tvrdík nedá, o tom pochybuji. Stejně si budeme muset přiznat, že jsme vyhodily nějakých 15 milionů za Vašulína takže nás to peníze stát bude, tudíž peníze byť třeba jen za hostování Jurečky bych obětoval.

Kopic hlavně nevím na co čekal, měl sprintovat co nejdál a pak řešit přihrávku. Vydra to nakonec neudělal taky nejlépe, protože si ofsajd nepohlídal. Zpomalil, ale zpomalil málo a Kopicova přihrávka taky špatně, protože být Vydra trochu víc pozadu tak na to nedosáhne a poletí za míčem k praporku. Špatně řešeno od obou až na to zakončení které neplatilo.

Reagovat
Axelrose

To je pan střelec, který má na jeden gol deset šancí, jeho přínos pro hru je víceméně na hovno, nechce podepsat smlouvu, chce jít ven a střelce udělal jenom proto, že ostatní dostali příkaz mu neustále nahrávat a sral se i do rozehrávání přímých kopů ze třiceti metrů.

Reagovat
Transfermarkt

Stále se řeší Jurečkovo hostování do zimy v Plzni. Drhne to v tom, že Jurečka preferuje zahraničí,ale nabídky nejsou

Reagovat
Sosi

Ja to beru tak, ze chce rozehrat postupne vsechny hrace...

Reagovat
Grupma

Bohužel je Koubek proti mě ve Fantě. Nejdřív nechá zranit Schánělce, aby tam nebyl 60 minut a ze stejného důvodu stáhne Vašulína. Připravil mě sice jen o dva body, ale stejně slyším jeho zlomyslné pochechtávání.

Reagovat
djiros

Vysvětluje to Kabonga a dnes i Jedličku

Reagovat
Grupma

Reagovat
Cotton

Zbrojovka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
C-M@ster

Legrační blamáž, ale za červenou pro Pernicu bych sudího odstavil

Reagovat
Greny

Vzhledem k tomu jak hrají tak doufám že Šural dostane tak 15 zápasu a Pernica 7

Reagovat
pingla

video za tu kartu nebo ideálně sestřih celého zápasu našel bys?

Reagovat
Cotton

Za co byly ty červené?

Reagovat
C-M@ster

Pernica fauloval "jako poslední", akorát za ním byli ještě další dva hráči Zbrojovky. Bylo to za stavu 1:4, když gól na 2:4 visel ve vzduchu

Video zkusím najít, ale nevím, kde teď bývají sestřihy, jestli někde jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta funguje už jen jako odchov budoucích ligových fotbalistů. Tam svoji roli plní. Nic jiného už nedokážou.

Reagovat
Imos

Reagovat
Jason_

Brno

Reagovat
Nuno čomes

https://isport.blesk.cz/galerie/fotbal-1-liga-rocnik-2024-25/589804/sestrih-jablonec-plzen-0-0-var-sebral-gol-obema-celkum-sparta-v-cele-ligy?foto=6

Tvl který borec odborník tam nakreslil ty čáry? To neví, že má být u bránícího hráče? To by mě zajímalo, kolik milionů ten amatérismus zase stál.

Reagovat
Greny

Včera jsem to tu psal že to napoprvé označili spatne

Mě by zajímalo co by dělali kdyby to pak nebyl ofsajd to by byl průser jak prase

Reagovat
Nuno čomes

To by se nějak obkecalo nové čáry, ucime se a tak. Je to jenom fotbal.

Reagovat
Firkraag

Nebyl problém v tom, že prostě nevěděli, jestli to mají brát podle míče, nebo podle jablonečáka, tak zkusili obojí?

Reagovat
Greny

Jakože když to vzali přes balón a vidí že ta čára protíná hráče Jablonce tak to hned dám od hráče Jablonce...

Ne že pustím ven špatnej záběr jako ofsajd a po hodině pustím ven druhej spravne

Reagovat
dinss

To viděl každý normální člověk, že to je na píču namalovaný. Vtipný bylo, jak to komentátoři potvrdili a ani si toho jeden nevsiml.

Reagovat
Nuno čomes

Mně přijde, že ten fotbal rok od roku dělá stále více odborníků

Reagovat
kilobyte

Hele a nešlo jen o to, že zveřejnili špatný záběr?

Reagovat
Greny

https://x.com/v_a_k_r/status/1819761941629288890

Toto pustili ven

A po x minutách ukázali toto

https://x.com/Pepa_Vyskotch/status/1819762885226078526

To první přece nemůžeš pustit do přenosu jako ofsajd když nejseš idiot

Reagovat
kilobyte

Jasný, že je to stupidní chyba. Ale podle mě z tohohle záběru nerozhodli. Udělali si čáru podle míče a podle posledního hráče a pak poslali špatný záběr. Tedy aspoň doufám, že to byla chyba jen v komunikaci.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Blbý je to že to je v zápase kde to vypadá že další věc ani nezkoumali, takže si pak můžeš myslet cokoli

Reagovat
kilobyte

Jo, pak to vypadá blbě. Ale ta komunikace je podle mě ten největší problém. Protože pak právě nikdo neví, co a jak se řeší.

Jenže když jejich nadřízeným přijde jako nejlepší komunikovat jen 4 případy na kolo, tak pochybuji, že se něco v dohledné době zlepší.

Reagovat
$dolar$

Nemuzes prece pustit ani jedno, co to do prdele je, vsak je ta cara v pulce uplne zalomena

Reagovat
Uwe háže buly

to doufám není vůbec oficiální materiál ne? To si někdo dělal doma

Reagovat
Greny

Jo u toho druhýho tím žlutým ano, jinej obraz z této situace jsem nemohl najít nikde

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně jsem teda myslel, že budou mít ten systém, co se používá v top ligách. A ne že si to tam budou v přenosovém vozidle kreslit v malování

Alespoň tak to zatím působí. To snad lepší tu čáru ani nemít.

Reagovat
Salfovic

Ještě loni to takhle malovali i v Premier league.

Reagovat
pingla

všichni videorozhodčí sedí někde na Strahově

Reagovat
Puskas

Kalibrovaná křivka.

Reagovat
Greny

Protože by Plzeň mohla dát gól a vyhrát.??

Reagovat
dinss

Vcera jsem si toho vsiml ale asi naivně jsem veril, že to bylo ok, když to nezkoumá VAR. Tak snad jsou na Brumlovce spokojeni.

Reagovat
dinss

BTW ono se tam snad něco zkoumalo ale během pár vteřin to pustil VAR dál.

Reagovat
Greny

Penalta na Hranace se zkoumala po zákroku Schanelce těsně po gólu co neuznali myslim

Reagovat
dinss

A nebyl to tenhle roh zrovna?

Reagovat
Greny

Jo tak to nevim

Reagovat
$dolar$

Myslim, ze ten na Hranace byl z druhy strany.

Reagovat
Greny

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

To je asi to přípískávání Plzni, jak psal včera Ratusek

Reagovat
mistr129

Reklamoval to vůbec někdo? Jako penalta z mého pohledu jasná, ale nedivím se kdyby si toho nikdo nevšiml

Reagovat
$dolar$

Jako ja si u tech ruk nejsem jistej, jak se to posuzuje, mozna, ze pokud zahral predtim rukou golman, tak penalta byt nema. Ale on to absolutne nikdo nezkoumal. Kdyz si vezmes, jak dlouho jim ted trva prezkum vseho moznyho, tak at mi nelzou, ze tohle meli v radu vterin jasny. Za me je skandalni, ze se to nezkoumalo. Naprosto skandalni.

Reagovat
mistr129

No, asi záleží, jestli by ten balón šel od gólmana někam do prdele, nebo jestli by to původně měl šanci váš hráč vracet před bránu a tak - což mi přijde že možná měl.

Ale jak říkám, chyba rozhodčího určitě, ale zároveň pochopitelná. Nemůžou při každém přerušení zastavit hru na 2 minuty a zkoumat, jestli tam někde něco nebylo. Z toho prvního pohledu jsem si toho ani trochu nevšiml, až z toho přiblíženého.

Reagovat
$dolar$

Takze se to ma zkoumat jen tehdy, kdyz to zacnou hraci reklamovat?

Reagovat
mistr129

?? Píšu že to byla chyba, které se dalo předejít buď náhodou, že by někdo zrovna sledoval ten vhodný úhel kamery, nebo přerušením hry na 2 minuty a detailním zkoumáním.

Pokud si toho nevšimnou plzeňáci, kteří u toho stojí půl metru, je pochopitelné, že tam nic podezřelého neviděl VAR z 50 metrů vzdálené kamery

Reagovat
$dolar$

To absolutne neni pochopitelne, kdyz presne od tohohle tam VAR je a kolikrat si niceho nikdo nevsimne, ale VAR neco najde.

Znova, nevim jak by to posoudil, kdyby se na to dival, je mozne, ze by z toho penalta nebyla, ale to, ze zrovna tohle nezkoumal, je za me skandalni.

Reagovat
mistr129

Takže je za tebe ok, aby se při každém přerušení stopla hra a rozhodčí si všechno co se od poslední pauzy odehrálo prošli ze 4 různých úhlů? Protože jinak fakt nevím, jak můžou pokrýt "všechno".

Reagovat
$dolar$

Chapes, ze v budce sedi 4 rozhodci, kteri by si tohle vsechno meli projit behem 30 vterin, kazdej jeden uhel a jakmile tam bude neco takoveho, tak pak to maji zkoumat? Nebo od ceho si myslis, ze tam v ty budce sedi? Jen kdyz se zacnou hlasit hraci?

Reagovat
mistr129

No vždyť ano, ale musí vědět, co se zkoumá, tzn. na první dobrou je musí trknout, že tam je něco podezřelého. Jinak musí přehrávat tu akci celou znova ze všech možných úhlů.

A podle mě tam sedí 2 rozhodčí a 2 technici ne?

Reagovat
$dolar$

Ale od toho tam jsou, aby tyhle akce prehravali furt dokola.

Reagovat
mistr129

No proto se tě ptám, jestli je za tebe ok, aby se po každý akci stejný čas nehrálo.

Reagovat
$dolar$

Vždyť se to tak děje. Akorát v tenhle okamžik, se to nestalo.

Reagovat
mistr129

Zkoumá se, když je tam nějaký podnět, maximálně se to přehraje z jednoho jiného záběru. Fakt se nečeká pokaždé dvě minuty

Reagovat
Axelrose

Tvl, kdyby jsi zrovna šrotoval chlebíček, tak si toho taky nevšimneš

Reagovat
Freedo

Reagovat
Salfovic

Tak skandální, když člověk vidí, co vše pravidelně uniká VARu i třeba v Premier league, nic mimořádného.

Reagovat
PavlíčeQ

a co odvolani regulerniho golu na ktery by se vam uz tezko reagovalo? to skandalni neni?

Reagovat
$dolar$

Pokud ja vim, tak jste dali jen jeden gol a to po stoprocentni ruce. Takze jakej regulerni gol mas na mysli?

Reagovat
PavlíčeQ

ruka nalepena na tele, zadnou vyhodu tim neziskal, chtel bych videt jak by to odvolal na druhe strane

Reagovat
Greny

no a že byla na těle a nezískal výhodu??

Reagovat
Salfovic

Střelec gólu ale nemůźe hrát míč rukou vůbec.

Tohle nazývat jako regulerní gól je dost mimo.

Reagovat
$dolar$

Asi by sis mel zjistit, jak se ted posuzuje ruka. A kazda utocna ruka, po ktere padne gol, se posuzuje jako ruka a gol neplati.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Vždyť hrál Martinec před gólem rukou a pak to neplatí spravne

Reagovat
Nuno čomes

Jako ten komentar je blbě, Vasulin by se k tomu balonu evidentně ani tak nedostal. Ale v tom případě jasná ruka. Na co tam ten Var je v tom případě?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
STR

Ten Tranziska vypadal celkem dobře.

Reagovat
M.Vaza

Vydrží Franz aspoň do zimy?

Reagovat
O.Giroud

Franta to zobral moc skoro no

Reagovat
Pablos

Tolik asi k té MB jak si povodí Beer Shevu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Nevím, jestli tu někdo psal povodí, ale postoupit klidně mohou. V Evropě to zas bude o něčem jiným

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Witcher

Jako zasmál bych se budejkam ale

Reagovat
ratusek

Boleslav

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo místo Holoubka?

Reagovat
mayday

Jožka Webr

Reagovat
ratusek

Reagovat
mayday

Ten mi v té lize chybí takhle v srpnu

Vždycky na idnesu rozhovor, jak to má kousek na stadion a jak chodí pěšky, po tréninku pivečko atd. a v září čau

Reagovat
ratusek

A pak po Hyském do Karviné, kde ho nahradí Jarábek

Reagovat
mayday

No trošku mám strach, abysme ho v té lize ještě viděli někdy

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
wwwx

Poslední 3 trenéři před Holoubkem tj. Jarolím, Hoftych a Kulič po konci v Boleslavi zatím nikde jinde už netrénovali. A trenér před nima Weber pak už nikde nepřežil dýl jak půl roku. Holoubek je na nejlepší cestě přidat se do téhle tragické party. Z Boleslavi se stává pohřebiště trenérských kariér.

Reagovat
$dolar$

Kulic trenuje v Pardubicich.

Reagovat
wwwx

To jo, ale už ne jako hlavní trenér.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zase od jeho konce uplynulo půl roku. Nemůžeš říct, že má pohřbenou kariéru.

Reagovat
mayday

No myslím že v případě Jožky za to nemůže Boleslav

Reagovat
Grupma

Co ten titulek? Prohrát venku 2:1 je "výbuch"?

Reagovat
ednkfdzkgfd

ano hrat 70 minut proti 10 a jeste zvladnout prohrat se slabsim tymem je vybuch

Reagovat
Grupma

Já podle titulku čekal, že dostali bůra aspoň. Tedy jinak: kdyby prohráli o 5 gólů, tak by to bylo co? Jaké silnější slovo než je výbuch by se dalo najít? Ono je dobré s těmi hodnotícími slovy nakládat uvážlivě

Reagovat
FCSL

Jak bys to teda pojmenoval ty? Jako prohrát, když jde soupeř za stavu 1:1 ve 20. minutě do oslabení je fakt umění. To je podobný jak dostat 5:0

Reagovat
C-M@ster

Podle mě to taky není výbuch - kór když hráli venku a ještě s pátým Hradcem.

Reagovat
ednkfdzkgfd

hradec byl pred zapasem pod bolkou, loni skoncil pod bolkou, cecko pls jakou ma s tim proboha jejich momentalni pozice souvislost?

Reagovat
Grupma

Díky. Dneska je holt doba extrémní.

Reagovat
FCSL

Ale 75 minut v přesilovce a tu prohrajou 1:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Souhlasím, taky bych to tak nenazval.

Reagovat
icemike

Fotbal není hokej, kde ten jedné hráč už opravdu chybí. Pokud má tým organizovanou obranu, tak často toho jednoho chybějícího ani nepoznáš. A pak protiútok a gól...

Reagovat
ednkfdzkgfd

netusim proc by pojmenovani vybuch melo zaviset na poctu golu

Reagovat
Grupma

Výbuch bylo, když Sparta vypadla se Suboticou. Tohle je spíš jen zklamání. A nakonec hrát proti 10 je tak často nevyužito, že už tam vlastně prostor pro označení "výbuch" vůbec nevidím.

Reagovat
FCSL

Tohle není nevyužito, tohle je ještě prohra. Kdyby to bylo 30 minut do konce a už by prohrávali, tak ok, ale tohle je teda fakt ostuda. A právě že tohle se zas tak často nevidí, že by to ten tým v přesilovce dokázal projet

Reagovat
Grupma

Reagovat
wwwx

Jablonec vloni prosral takhle dva ligové zápasy, kdy za vyrovnaného stavu šel soupeř do deseti a Jablonec stejně prohrál. Proti Budějovicím a proti Olomouci. V dalších dvou zápasech, konkrétně se Zlínem a s Pardubicemi, hrál Jablonec přesilovku víc než poločas a utkání stejně skončilo 0:0.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Prohrat po tomhle prubehu je vybuch

Reagovat
Grupma

Děkuji všem za přínosnou diskuzi v tomto jazykovém koutku

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Co ty jsi tady rozjel s jediným slovem

Reagovat
Grupma

Fotbalu moc nerozumím, tak holt musím využít toho, že jsem přečetl pár knížek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Salfovic

Ještě by sis tu měl vydupat anketu.

Reagovat
mupi23

To je divný no, bohužel přehání se všude. Potom, ale chybí slova, pokud se něco extrémního opravdu stane. Taky mi vadí všechno nazývat senzací, nebo každého označovat jako legendu.

Reagovat
$dolar$

Komise prave potvrdila, ze jsme meli kopat penaltu. Diky za info no.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icemike

Reagovat
Greny

Pěknej zarez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele