Chance Liga - souhrn 11. kola: Jablonec v derby zostudil Liberec

Včera, 15:29, aktualizováno včera, 20:59
Komentáře a souhrny
Oslavy hráčů Jablonce. (© FK Jablonec)

Jablonec ovládl podještědské derby a po vítězství 5:1 v Liberci se posunul na čtvrté místo. České Budějovice si prodlouží čekání na výhru, tentokrát pro změnu nestačily na Slovácko. Teplice prohospodařily náskok a s Duklou si body rozdělily po remíze 1:1. Nerozhodně skončilo také klání mezi Karvinou a Hradcem Králové.

Slovan Liberec - FK Jablonec 0:5

05.10.2024 19:00

Góly: 17. Adam Ševínský (vl.), 49. Bienvenue Kanakimana, 58. Sebastian Nebyla, 61. Jakub Martinec, 90+3. Alexis Alégué

Liberec prohrál v 11. kole Chance Ligy na svém hřišti s Jabloncem potupně 0:5. Klíčový moment zápasu nastal už v 17. minutě, kdy si srazil míč do vlastní sítě Adam Ševínský. Trenér Luboš Kozel, jenž ještě na jaře vedl Slovan, tak prodloužil svou neporazitelnost v podještědském derby. Naopak svěřenci Radoslava Kováče podtrhli špatnou bilanci ze stadionu U Nisy, kde vyhráli z dosavadních šesti duelů jen jednou.

Hráči Liberce vstupovali do zápasu posilněni čtyřgólovým koncertem na půdě pražské Dukly. Největší podíl na jejich výhře měl mnohými fanoušky severočeského klubu zatracovaný útočník Lukáš Letenay, který se proti klubu trenéra Petra Rady blýskl dvěma góly a jednou asistencí. Slušnou formou ale oplýval i rival z Jablonce, ten na tříbodový úspěch proti Hradci Králové navázal pohárovým skalpem Domažlic.

Úvodní šanci zápasu vytvořil ve čtvrté minutě perfektním pasem Marek Icha, jenž vyslal dopředu Ľubomíra Tuptu. Ten si míč dobře převzal, ale svou následnou přízemní střelu poslal vedle pravé tyče. V 17. minutě se již Liberečtí prosadili, ke smůle jejich fanoušků však do vlastní branky. Centr z levé strany od Matěje Polidara totiž trestuhodně neudržel Hugo Jan Bačkovský a dobíhající Ševínský si vypadlý míč komicky srazil do vlastní sítě.

Těsně před pauzou se trefil i David Puškáč, jenže jeho radost z gólové dorážky ihned zarazil zdvižený praporek sudího. Před koncem půle ještě dvakrát podržel Liberec Bačkovský.

Po změně stran se už ale hosté radovali z navýšení náskoku. Zásluhu na tom měl Bienvenue Kanakimana, jenž se přiřítil do vápna z pravé strany a tvrdou ranou pod břevno nedal Bačkovskému sebemenší šanci zasáhnout. V 58. minutě pak Jablonečtí kompletně rozebrali domácí obranu, když po přiťuknutí Kanakimany přidal přesnou ranou k bližší tyči třetí gól Sebastián Nebyla. Jen o pár chvil později vyslal Polidar dlouhý centr do vápna, kde jej Jakub Martinec usměrnil hlavou za záda Bačkovského.

Následně si vytáhlý stoper hostujícího celku užil i provokativní oslavu gólu, kterou pobouřil přihlížející domácí kotel. Naprostý zmar a frustraci Kováčových svěřenců pak podtrhl Christian Frýdek, jenž byl za ostrý skluz proti kotníku Martince vyloučen. Definitivní tečku pak napsal za příběhem potupného večera domácích fotbalistů nádhernou ranou z hranice vápna Alexis Alegue.

Utkání tak dopadlo mnohem lépe pro hosty. V příštím kole pojede Liberec 19. října na hřiště úřadujícího mistra Sparty, Jablonec vyzve o den později velikána z druhého břehu Vltavy, když se doma střetne se Slavií.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

05.10.2024 16:00

Góly: 42. Mohamed Yasser - 68. Muris Mešanović

Od začátku sezony se Teplice i Dukla pohybují ve skupině o sestup, a tak se vzájemný duel 11. kola Chance Ligy jevil jako velmi důležitý. Moc toho ale nevyřešil, remíza 1:1, kterou svými góly zařídili Mohamed Jasír a Muris Mešanović, nechává oba týmy tam, kde před utkáním byly.

Teplice i Dukla byly od prvního kola přikovány na spodku tabulky. Dal se tak očekávat souboj, do nějž by oba celky vstoupily opatrně ve snaze neztratit šanci na cenné body. Začátek tomu ale moc nenasvědčoval, týmy hrály aktivní fotbal, který neměl daleko ke gólům. Nejblíže byl hned v sedmé minutě domácí Matěj Radosta, který trefil tyč.

Po hlušším období hry, ve kterém se hojně přerušovalo, přišly kolem 25. minuty dvě velké příležitosti domácích. Ke smutku domácích tribun ale po přihrávce Jaroslava Harušťáka netrefil v pádu bránu Abdallah Gning, o pár desítek vteřin měl hlavu v dlaních Jásir. Byť se hra po těchto šancích trochu vyrovnala, měly Teplice pořád navrch. Převaha se jim podařila přetavit v gól těsně před poločasem. Po nenápadné kombinaci se k míči dostal na levé straně aktivní Harušťák, jenž poslal ideální centr na malé vápno, kde mezi dvojicí stoperů vyplaval s přesnou hlavičkou Jásir.

To hosté nechtěli nechat jen tak a vypadal podle toho začátek druhého poločasu, kdy se ve velké šanci objevil Jakub Řezníček, ale ten na míč těsně nedosáhl. Teplice byly pasivnějším týmem, nicméně tlak Dukly byl bez momentu překvapení. V 68. minutě však vybuchla lavička pražského celku nadšením, kdy se díky dobrému pohybu ve vápně prosadil Mešanović.

V dalším průběhu zápasu se odehrával spíše boj o střed pole a bylo zřetelné, že o získaný bod nechce nikdo přijít. Situaci nezměnila ani červená karta pro Radostu v 78. minutě. I proto došel zápas až do remízového konce, který však situaci obou celků nijak výrazně neřeší. O další ligové body se Teplice poperou po reprezentační pauze na Slovácku, Dukla přivítá Pardubice.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:2

05.10.2024 16:00

Góly: 45+6. Marek Havlík (pen.), 80. Patrik Blahút

České Budějovice se nedočkaly výhry ani v 11. kole Chance Ligy, v němž podlehly na vlastním hřišti 0:2 Slovácku. Jihočeši byli po většinu utkání aktivnější, ale hosté vytěžili z minima maximum, když krátce před poločasovou přestávkou proměnil penaltu Marek Havlík. Razítko na výsledek udělil Patrik Blahút zkraje závěrečné desetiminutovky a pojistil import tří bodů na jih Moravy.

Sobotní odpoledne patřilo duelu mezi Českými Budějovicemi a Slováckem. Jihočeši nadále čekali na první vítězství v aktuálním ročníku, zatímco Jihomoravané si v minulém kole spravili proti Karviné reputaci po nevydařeném zápase v Hradci Králové.

Do první vážné situace se dostal v deváté minutě Quadri Adediran, který běžel sám na Milana Heču, jenže ho doběhl Ondřej Kukučka a jeho pokus zablokoval. Jihočeši byli aktivnějším celkem a další gólovou příležitost si vypracovali ve 28. minutě, kdy si na prodloužený centr od rohového praporku naskočil Vincent Trummer, ale trestuhodně minul.

Krutý moment pro svěřence Františka Straky přišel v závěru první půle. Merchas Doski přijímal balon uvnitř vápna a velmi nešťastně ho fauloval Ondřej Čoudek. Penaltu pro tým z Uherského hradiště proměnil Havlík, jenž si připsal druhý přesný zásah v řadě.

Dynamo začalo již od vstupu do druhého dějství hrát vabank v zadních řadách, málem se mu to ale v 50. minutě vymstilo. Po odvrácené standardce se dostal Kim Seung-Bin do souboje tváří tvář s Vilémem Fendrichem, který jeho střelu zneškodnil. Další ostrý brejk Slovácka přišel v 53. minutě, kdy zakončoval Blahút z pravé strany, ale domácí výběr podržel Fendrich skvělým reflexivním zákrokem.

Po hodině hry si Slovácko vytvořilo další gólovou šanci, v níž se objevil Michael Krmenčík. Útočník si naběhl za obranu a zakončením na dlouhou nohu orazítkoval břevno Fendrichovy brány. Šance na bodový zisk domácích fotbalistů znemožnil v 80. minutě Blahút, jehož krásným obloučkem našel Trávník za obranou Dynama. Střela slovenského křídelníka z úhlu prošla Fendrichovi mezi nohama a zpečetila výsledek klání na 2:0.

Celek Romana Westa triumfem 2:0 mírně vylepšil bilanci v jihočeské metropoli. Těsná výhra je teprve druhým tříbodovým úspěchem za posledních 11 vzájemných duelů hraných na stadionu Střelecký ostrov. Po reprezentační pauze Slovácko na domácím hřišti vyzve Teplice. Českobudějovičtí fotbalisté se naopak vydají na půdu Karviné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Hradec Králové 0:0

05.10.2024 13:30

Góly: -

První zápas 11. kola Chance Ligy mezi domácí Karvinou a Hradcem Králové i přes nespočet šancí skončil bez branek. Východočeši díky premiérové ligové remíze poprvé v sezoně bodovali na hřišti soupeře. Slezané pak prodloužili domácí neporazitelnost na čtyři utkání, za což mohli v záživném duelu vděčit dobře postavené brankové konstrukci.

Hradec Králové vyrazil na půdu tabulkového rivala z Karviné s tím, že na venkovní body čekal již čtyři utkání v řadě. Naopak svěřenci Martina Hyského v posledních třech zápasech na domácí půdě neprohráli a bylo tak jasné, že na prolomení nelichotivé série museli Votroci zlepšit výkon. Bodovat však chtěli i domácí, od začátku tak byla vidět touha obou týmů otevřít skóre.

Po jednom z rychlých brejků se do obrovské příležitosti dostal Petr Juliš, jeho střelu ale zastavila tyč. Ani napodruhé se křídelníkovi Hradce nepodařilo dostat balon do sítě, když ve 14. minutě skvěle hlavičkoval po rohovém kopu, ale Jakub Lapeš míč vytěsnil na břevno.

Minutu nato Tomáš Petrášek zachraňoval balon na brankové čáře poté, co na druhé straně hřiště Patrik Čavoš přehlavičkoval brankáře Adama Zadražila. Následně diktovala tempo hry Karviná. Při obléhání branky Hradce se ve 30. minutě rozhodl vypálit z dálky Giannis-Fivos Botos, jeho dělovku zastavilo až břevno. V nastaveném čase se do tutovky dostal Amar Memič, ale tváří v tvář ho skvěle vychytal Zadražil.

Slezané i po výměně stran udávali tempo zápasu a Hradec spíše hrozil z brejků. Narozdíl od prvního půle však šance nepřicházely. Větší příležitost zařídil až domácí Andrija Ražnatovič v 76. minutě, když napřáhl z dálky a donutil Zadražila k dalšímu skvělému zákroku.

Zlomit utkání ve svůj prospěch mohli Východočeši v 79. minutě, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Douglas Bergqvist. Z následné standardní situace nebezpečně zakončoval Ondřej Mihálik a znovu nastřelil tyč, která již potřetí zachránila Karvinou. O šest minut později se branková konstrukce otřásla popáté, když Mihálikovu střelu vyrazil na břevno Lapeš.

Oba celky tak nakonec získaly jen bod. Východočeši se posunuli na průběžné sedmé místo. V příštím kole pojedou hráči Karviné 20. října do Českých Budějovic, Hradec doma přivítá Sigmu Olomouc o den dříve.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
9
8
1
0
20 : 1
25
2
Sparta Praha
9
7
1
1
20 : 9
22
3
Viktoria Plzeň
9
5
3
1
16 : 7
18
4
FK Jablonec
10
5
2
3
14 : 5
17
5
Baník Ostrava
9
5
2
2
12 : 8
17
6
Sigma Olomouc
9
5
2
2
16 : 13
17
7
1. FC Slovácko
10
4
4
2
8 : 9
16
8
FC Hradec Králové
10
4
1
5
8 : 9
13
9
Slovan Liberec
10
3
3
4
15 : 16
12
10
MFK Karviná
10
3
3
4
8 : 13
12
11
FK Mladá Boleslav
9
3
2
4
15 : 13
11
12
Bohemians Praha 1905
9
2
3
4
8 : 13
9
13
Dukla Praha
10
2
2
6
8 : 15
8
14
FK Pardubice
9
2
1
6
8 : 14
7
15
FK Teplice
10
2
1
7
11 : 19
7
16
Dynamo České Budějovice
10
0
1
9
2 : 25
1

Zbývající zápasy

06.10. 13:00
Viktoria Plzeň - FK Pardubice
06.10. 15:30
Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905
06.10. 15:30
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava
06.10. 18:30
Slavia Praha - Sparta Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (115)

Přidat komentář
$dolar$

Nikdo v lize nehraje takovej hnůj fotbal jako Slovácko. A dneska jim k tomu ještě pomohl Berka svoji one man show.

Reagovat
pobody's nerfect

Nemyslím si. Fotbal co produkuje Hradiště není super atraktivní, ale že by to.byl jediný tým v lize? Jsou přinejmenším srovnatelné, dost možná i horší mancafty

Reagovat
$dolar$

Nesouhlasím. Ukaž mi jinej tým, kterej hraje od první minuty beton. Navíc ten kádr není tak spatnej, aby hráli tohle hovno.

Reagovat
Moshe Dajan

Pod Svědíkem to nebylo o moc jiné, West jenom navazuje a využívá toho, co je týmu vlastní.

Reagovat
Mass

Nesouhlasim, tak dva roky zpátky hráli pěknej fotbal. Zápasy Slavie se Slováckem byly ty nejlepší, na co se dalo koukat v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Některé jo, ale jiné byly válka, protože pod Svědíkem hráli některé zápasy hezky a jiné nekoukatelnou kopanou.

Reagovat
ACSeRw!n

oni hrali peknej fotbal naposledy snad za Svancary.. jinak boj, beton a nakopy, nic jinyho

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hrajem hrozně no. Heča chytá super a máme štestí jinak bysme měli tak polovinu bodů

Reagovat
Radin

Teplice nedokážou doma porazit ani Duklu, s kým chtějí vyhrávat?

Reagovat
monty25

Proti ČB jsme ještě nehráli, tam by to mohlo vyjít.

Reagovat
Firkraag

My nezvládli Duklu, ani ČB. Doufám, že vás a pardubky zvládnem :D

Reagovat
Radin

Hlavně ať nespadnou. Líbí se mi , jak šli vždy proti proudu. Dukla je přežitek

Reagovat
Pepe1911

Slavná rvačka kriplů Určitě se přijedu podívat na stadion

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kily

lol, to je ale hodně nepovedené kopnutí do Pardubic

Reagovat
Salfovic

Kozelball Moc mu to přeju.

Reagovat
AjaxFans

Dobrý nářez

Reagovat
Salfovic

O tolik tam Jbc asi ještě nevyhrál.

Reagovat
JavierZanetti4

Ses potamto? V peltovsi ztratit body je na provaz, tohle je vyloženě na revoluci. Si jako dělaj prdel? Takhle dostat od plevelu?

Reagovat
jenage

Reagovat
John Obi Mikel

Ten si to musí užívat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo místo Kováče?

Reagovat
Salfovic

Koubek, je starej a degresivní.

Reagovat
Franta Jetel

Dostat bůro doma od jablek, to ať se Kováč sebere a táhne do píči.

Reagovat
Pride

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Ok, Kovec Jediné štěstí je, že tvůj nadřízený je do tebe zamilovaný a jsi jeho crush, jinak bys byl po dnešku na dlažbě

Reagovat
Mass

Reagovat
Zdechlina

FCS hlavně že jsou 3 body, na výkonu je ale potřeba sakra zapracovat.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
ratusek

To je fakt šašek

Reagovat
KnoxXx

Bures je vacsia prehra nez 0:5 doma s Peltoncom

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

V životě jsem zatím jen vítězil a tohle jsou pro mě nové pocity

Reagovat
John Obi Mikel

To je pecka

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tohle je fakt největší klaun ligy. Chtěl být vážený a dosáhl toho, že z něj má každý srandu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je vul

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
patas92

To je hrozný debílek

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pingla

Poloprázdný stadion to je smutné, že na severu Čech ani při místních derby lidi prostě nepřijdou...

Reagovat
Pepe1911

"Fanoušci stále na tribunách fandí"

Nemrdá mu nějak v hlavě, tohle už je moc, dyť tam žádný fanoušci nejsou.

Ondřeji, prosím...

Reagovat
Kily

Reagovat
ratusek

Achjo, škoda, že jsem to neviděl

Reagovat
Rizek

Kováč je načnutej. Bude už hodně těžký, aby mu hráči zase věřili. Tohle je španý.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Kania ho nevyhodi, ani kdyby byl předposlední. Takže hráčům nezbyde, než začít hrát. Trenér se měnit nebude, ani kdyby byl v prosinci druhý od konce, a oni to vědí.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Leda by Kováč skončil sám. Jenže to by ho zas Kanoa přemlouval, ať to nedělá. Tady se vlastně uzavřel kruh. Trenéři většinou nejsou chráněni. Tady ale je Kováč chráněný možná víc, než sám Kania

Reagovat
Moshe Dajan

RKVCD

Reagovat
Rizek

Teambuilding ...

TOP rozhovor.

Reagovat
Zephyr

Franco je volný, just sayin... Napůl sice jen trollím, a minimálně do zimní přestávky bych to osobně nechal běžet, ale napůl taky cítím, že by se té liberecké hře hodil aspoň nějaký základní řád (což by ománský emír podle mě určitě dodal).

Reagovat
thewall

Jestli to bude letos jako loni souboj kriplů o 4.místo, tak může být Liberec pořád v klidu. Pokud Kania odvolá Kováče, tak to bude větší trapas než dnešní výsledek.

Být fandou Slovanu, tak mě víc než dostat bůra nasere sblížení s Burešem (Penamem).

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lampas

Dnes podruhé jsem slyšel na Slovanu volání po odvolání trenéra. Hůře už být nemůže, všechno co se děje je špatně, naštěstí tým není až tak na ligu marný, takže by po repre pauze s novým trenérem mohla být naděje na stálejší výkony a výsledky.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Není šance. To je větší pravděpodobnost, že Kania dá Kováčovi ještě větší pravomoce po tomto.

Reagovat
Greny

KozelBall jak si namazal Kováče a Kaniu na chleba

Reagovat
PavlíčeQ

zrejme nejlepe utracenych tri sta korun v zivote, vychutnat si takovy zapas mezi sokovanymi fanousky slovanu, to byla slast, naprosto dokonaly fotbalovy vecer kdy nejde vytknout nic, kozel toho pseudo trenera naprosto vyskolil, beran s nebylou ve stredu hriste bezchybny, jedinecny vykon, zapas na ktery asi nikdy nezapomenu

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Radin

Vy se tam musíte smát ještě teď

Reagovat
Pride

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Simas92

Par mesicu zpatky se mi tu nekdo pred sezonou smal kdyz jsem Jablonec zahrnul mezi kluby jez maji s Libercem srovnatelny kadr

Reagovat
Salfovic

Takže se ti vysmál oprávněně.

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pepesma

Reagovat
jenage

Reagovat
Firkraag

Reagovat
soukup

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
wwwx

Reagovat
Kily

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Radin

No byl jsem jeden z těch co říkal, že Kováč bude velké mrzení. Tak je to tady rychleji, než se zdálo. Týpek nedělal nikde výsledky a je to trenér tak do béčka vyhrát mladé kluky, nebo v druhé lize

Reagovat
Selänne

Snad přijde Rada, ten už výsledky měl.

Reagovat
Radin

Hlavně ať Kováče nikdy nevezme Sigma. To by mě jeblo. V Opavě stačilo

Reagovat
Pepe1911

Rada by byl ale dle mého momentálně pro liberec super

Reagovat
ACSeRw!n

takze zitra derby taky 0:5

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ta Votikova.. nechapu, jak ji mohlo koupit PSG

Reagovat
$dolar$

Netusim která to je. Ale na tohle má někdo koukat.

Reagovat
monty25

Tak v té době měla Bára formu a byla na vrcholu kariéry. Teď dva roky pořádně nechytala, proto se taky vrátila do Slavie. Dneska byla opravdu špatná, ale třeba proti Galatasarayi držela Slavii dlouho nad vodou. Bohužel si myslím, že zraněnou Olivii Lukášovou v repre nenahradí, ale strašně rád bych se mýlil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, tohle působí fakt hrozivě

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

A to si představ, že tohle jsou týmy, které vyhrávají rok co rok titul. Jak asi musí vypadat ten zbytek.

Lol.

Reagovat
$dolar$

Já byl jednou osobně na Potsdam - Leverkusen a ty holky si tam po povedený přihrávce tleskaly

Reagovat
Firkraag

Tak to je skoro jak česká liga

Reagovat
Pepesma

Reagovat
C-M@ster

Se tady Monty roky snaží něco budovat a pak přijde člověk... se sestřihem gólů... a je po prdeli

Ale ne, já si říkal, že vesnickej fotbal je bramboračka ale prdel, naše liga proti těm top taky je slabá a sledujem ji... dá se vytvořit i vztah k ženskýmu fotbalu i když hrajou takhle.

Ale potřebovali bychom nějakej repre úspěch. Stačila by účast na mistrovství a pustil bych si klidně ženskou repre a zafandil, i kdyby to byla takováhle klauniáda.

Reagovat
monty25

Už jsem tady psal v preview, že sparťanům se ten zápas musel líbit, ale jinak to nebyla dobrá reklama pro ženský fotbal. Taky se podívej, na jakým oraništi se hrálo...

Samozřejmě mě mrzí, že Slavia byla tři roky na vrcholu (3x double, 2x skupina LM) a teď je všechno špatně, dnešní derby to bohužel jenom potvrdilo. Není ale na místě se holkám vysmívat. Když udělá ostudu Zbrojovku (což se děje permanentně), tak jí taky nepřestaneš fandit, ne?

Reagovat
C-M@ster

No, když hraje Zbrojovka hovno, tak si z toho v Brně prdel děláme, proto si myslím, že je na místě vysmívat se i holkám... ten výběh brankářky "na Dominika Haška" je prostě směšnej

Reagovat
monty25

Rozdíl je v tom, že Zbrojovka hraje hovno několik let...

Reagovat
wwwx

pay gap!

Reagovat
Witcher

Tohle bylo v TV ?

Reagovat
dantetomas

Ja som cez tyzden videl asi 3 minuty Slavia - Slovacko a to bola uroven Slavoj Houslice - Kostomlaty.

Reagovat
monty25

Slovácko je naopak třeba ocenit, jak pracuje s mladými hráčkami a že s nimi dokáže konkurovat pražským S, kde jsou úplně jiné podmínky (proti Spartě i Slavii prohrály jenom o gól). Mají teď výbornou trenérku Daněčkovou, která přišla na Slovácko od dorostenek Slavie, kde měla sezonu bez prohry. A taky mají šikovné mladé Slovenky (Bučková, Sluková, Hrúziková).

Reagovat
John Obi Mikel

Tak už jsem krom 4.gólu viděl i ten první a dál už ten sestřih nedokoukal

Reagovat
$dolar$

Na tvůj pokud jsem si pustil všechny goly a

3.gol skluz golmanky Slavie asi 5 metrů od balónu gól Slavie taky skvelej golmanskej zakrok Sparťanky

A tečka na závěr ten 5.gol kdy střela šla asi centimetr vedle golmanky, ale evidentně nechytatelny

Reagovat
Miguel19

To je bizár jako ti lumeni co skáčou na dřevěné tyči s koňskou hlavou. Podobná úroveň.

Reagovat
$dolar$

Mimochodem, Slovan na FB ani nedal pozapasovej status, ne?

Reagovat
lampas

Ani od druhého gólu snad

Reagovat
HorajzmAmmann

tak dostávají céres pod soupiskou na zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Až v pul 11 dali omluvny post

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší je ten post ze včerejška:

"Nastřílet v ligovém Podještědském derby soupeři čtyři branky dokázal jen Slovan, a to hned dvakrát. Napoprvé v březnu 2010, kdy se mezi střelce zapsal i Jan Nezmar, a napodruhé v říjnu 2017, kdy se hattrickem blýskl Milan Kerbr. Na jeden z gólů mu nahrál i Vladimír Coufal."

Tak už to dokázal i Jablonec

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ještě že ten Kováč nešel k nám, jak se snad spekulovalo na jaře, představa že s prachatým týmem hrajete spodek tabulky a doma by nám dala búra Kurviná,..... by mě jeblo! Jestli si poháry vybojuje kozelball tak mě jebne taky......

Reagovat
Kepy_FCB

Však předloni jsme hráli.

V Libe je tou Kánií tam to skončí vesele...

Reagovat
Luka3enko

tvle :D to by od vas neodešel ani ze stadionu zdraví

Reagovat
wwwx

Luuuboš Kozel!

Reagovat
FCSL

Největší ostuda v historii. Celej tým nepřipravenej, tragickej a ještě se na to vymrdal. Po 1. golu se sesypali jak kupa hoven. Ševinskýho rovnou vrátit Spartě, to byl nejhorší výkon co jsem kdy viděl, ten udělal tak 30 chyb a nedal přihrávku, nedostupoval hráče, nic prostě. Naprostý kopyto a tragéd. Těch tam bylo až na Kayonda celej tým, ale on byl fakt ještě odskočenej. Ten to snad prodal, respektive všichni. Kováč taky bída. Já ho mám sice rád, ale vypadá to, že na to fakt nemá. Přitom začátek sezony nebyl herně špatnej, ale ted až na 2. poločas s tragickou Duklou hrajem čím dál hůř. Navíc nechápu, proč furt hraje to 3-4-3 když to nehrál ani v Pardubicích. Jasně, my jsme tak hráli minulou sezonu, ale evidentně to nefunguje. Doufám že je aspon Nezmič pořádně ztříská

Reagovat
Kily

na tři obránce u nás Kováč hrál pokaždé, když na hřiště poslal Chlumeckého, takže celkem často

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

No, v Liberci nám něco bublá...

Reagovat
Chlupatá máma

Kanio, ty čůráku, tohle je karma za to zprasený logo a hvězdičku.Chyť se s Kováčem za ruce a táhněte oba do píči a nikdy se nevracejte do Liberce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele