Chance Liga - souhrn 11. kola: Derby ovládla Slavia

Včera, 15:29, aktualizováno dnes, 20:32
Komentáře a souhrny
Christos Zafeiris a El Hadji Malick Diouf (© SK Slavia Praha)

Hráči Slavie zvítězili doma v pražském derby nad Spartou. Červenobílí jako jediní nadále drží neporazitelnost v této sezoně nejvyšší soutěže a před reprezentační pauzou zvýšili svůj náskok v čele tabulky před letenským obhájcem titulu už na šest bodů. Plzeň zvládla utkání s Pardubicemi a přiblížila se bod za druhou Spartu. Jablonec ovládl podještědské derby. České Budějovice si prodlouží čekání na výhru, tentokrát pro změnu nestačily na Slovácko.

Slavia Praha - Sparta Praha 2:1

06.10.2024 18:30

Góly: 2. Mojmír Chytil, 22. Christos Zafeiris - 65. Albion Rrahmani

Slavia ovládla 312. derby pražských "S”, když v rámci 11. kola Chance Ligy zvítězila v Edenu nad Spartou 2:1. Domácí fanoušky rozburácel již ve druhé minutě Mojmír Chytil, na něhož ještě v první půli navázal povedenou střelou zpoza vápna Christos Zafeiris. Letenští sice zaslouženě snížili zásluhou Albiona Rrahmaniho, jenž byl na hřišti necelé dvě minuty, na odvrácení třízápasového čekání na výhru se ale nezmohli. Sešívaní nyní vedou ligu o šest bodů.

Duel prvního týmu tabulky proti úřadujícímu šampionovi by sám o sobě zadělal na atraktivní podívanou. Tím spíš, že se jednalo o derby pražských "S”. V Edenu se čekala pekelná atmosféra, která by domácí motivovala k rychlému vstupu do střetnutí týmů, které hrdě reprezentují český fotbal v evropských pohárech. Očekávání se naplnila hned ve druhé minutě.

Po levé straně se nádherně prosmýkl El Hadji Malick Diouf, jehož střílený centr nasměroval do brány Chytil. Sparta se poté na polovinu soupeře dostávala jen díky rychlým protiútokům, z jednoho ale mohla skórovat. Ermal Krasniqi našel v přečíslení zpětnou přihrávkou Veljka Birmančeviče, ten však netrefil míč čistě. Na polovině hřiště se vzápětí dostal k míči Zafeiris, který si to namířil do otevřené obrany Sparty. Ta před ním couvala, čehož záložník využil a ve 22. minutě vystřelil zpoza šestnáctky mimo dosah Petera Vindahla. Po druhém gólu tlak Slavie odpadl, Letenští se ovšem do žádné větší šance nedostali, naopak domácí ještě zahrozili skrze střely Davida Douděry.

Po pauze se postupem času hra začala vyrovnávat. Vrchol snažení sparťanů přišel v 65. minutě, kdy sehráli dokonalý protiútok, na jehož konci stál Rrahmani. I přes to, že byl proti třem obráncům, dokázal překvapit Antonína Kinského střelou na bližší tyč. Za pár chvil mohlo být srovnáno, nicméně Kinský si se střelou Lukáše Haraslína poradil. Od těchto momentů se obrana Slavie zase konsolidovala a hosté se dlouho nedokázali dostat do kloudné šance. Náznak přišel až v 82. minutě, kdy Birmančevič po kličce téměř překonal Kinského, ten ale na poslední chvíli zasáhl pohotovým skokem.

Nic dalšího si ale sparťané nevypracovali, navíc v úplném závěru obdržel Martin Vitík druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Po reprezentační přestávce si pražská "S” vezmou na starosti aktéry podještědského derby. Slavia se vydá 20. října na hřiště Jablonce, Sparta doma přivítá o den dříve Liberec.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 1:3

06.10.2024 15:30

Góly: 69. Matěj Mikulenka - 37. Jan Matoušek, 42. Abdulla Yusuf Helal, 89. Václav Drchal

Fotbalisté Sigmy nezvládli na vlastním stadionu zápas v rámci 11. kola Chance Ligy, když podlehli Bohemians 1:3. Již v 10. minutě se nechal hloupě vyloučit nejlepší střelec soutěže Jan Kliment. V první půli si pak vzájemně nahráli na gól Júsuf s Janem Matouškem, čímž rozhodli o důležité výhře Klokanů, kteří přežili závěrečný tlak domácích.

Sigma Olomouc šla do utkání jako favorit, forma Bohemians totiž měla od ideálu daleko. Veškeré plány trenérů ale mohly jít do koše již v 10. minutě. Nejlepší střelec ligy Kliment předvedl absolutní zkrat, kdy mimo hru udeřil loktem Jana Vondru do hrudi a po intervenci videorozhodčího byl útočník Sigmy vyloučen. Domácí ale nechtěli ustoupit ze svého ofenzivního stylu, a tak se kolem 20. minuty musel gólman Tomáš Frühwald vyznamenat proti střelám Filipa Zorvana a Matěje Mikulenky.

Klokani se po těchto okamžicích dostali více do hry a ve 37. minutě se jim podařilo využít přesilovku. Hlavičkový souboj ve vápně vyhrál Júsuf pro Matouška, jehož volej z hranice šestnáctky zaplul přesně k tyči. Přímo o tyčku se odrazil míč do brány ve 42. minutě, tentokrát se role prohodily - Matoušek od rohového kopu centroval, Júsuf hlavou zakončoval.

Sigma o poločase nesložila zbraně, naopak. Se zápasem se na startu druhého poločasu snažila něco udělat a po zhruba čtvrt hodině byla velmi blízko. Mikulenka z pravé strany nahrával do prostoru penalty Janu Fialovi, jeho ledabylé zakončení ale skončilo vysoko nad bránou. O šest minut později Mikulenka nachystal příležitost Yunusaovi Muritalovi, ani ten ale bránu netrefil. O gól se tedy musel postarat sám Mikulenka. V 69. minutě se objevil za obranou, kam dostal šikovný oblouček od spoluhráče a zakončil za Frühwaldova záda.

Byť se domácí aktivně hnali za srovnáním, nepodařilo se jim to. Jejich snažení utnul v 89. minutě Václav Drchal, který ideálně vyřešil protiútok a zvýšil na 3:1. Klokani si tak odvezli tři cenné body. V dalším kole vyzvou doma 20. října Mladou Boleslav, Sigma pojede o den dříve do Hradce Králové.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:0

06.10.2024 15:30

Góly: -

Mladá Boleslav remizovala v rámci 11. kola Chance Ligy na Lokotrans Areně s Baníkem Ostrava 0:0. Hosté alespoň prodloužili úctyhodnou sérii bez prohry na šest soutěžních zápasů. Středočeši doufali v pozitivnější výsledek, v posledních pěti duelech napříč soutěžemi totiž nepoznali chuť vítězství.

Oba celky do utkání vstupovaly v naprosto odlišném rozpoložení. Domácí Mladá Boleslav sice v minulém kole získala cenný bod v Plzni, přesto pouze protáhla sérii bez vítězství na čtyři soutěžní utkání. Při volbě sestavy vsadil trenér Středočechů Andreas Brännström opět na Vasila Kušeje, který na jaře 2023 rozhodl souboj s Baníkem. Hosté z Ostravy naopak před zápasem v posledních pěti zápasech ani jednou neprohráli, přičemž znovu nastupoval v základní sestavě Ewerton, který se prosadil ve dvou z posledních tří vzájemných zápasů.

Hostující Erik Prekop ve třetí minutě vyslal nebezpečou střelu a pořádně vyděsil fanoušky středočeského týmu na Lokotrans Areně. Naštěstí pro Bolku míč pouze orazítkoval přední tyč. O čtyři minuty později zahrozili i domácí, jenže Kušej nedokázal využít nadějného průniku a včas vystřelit. Mladoboleslavští poprvé slavili vstřelení branky ve 22. minutě, ale radost byla pouze předčasná, protože se skórující Lukáš Mašek ocitl v těsném ofsajdu. Domácí se do největší příležitosti dostali až v samotném závěru prvního poločasu, kdy Kušej připravit tutovku Tomášovi Ladrovi, který ve vápně mířil těsně vedle.

Začátek druhého dějství ovládal moravskoslezský tým a málem své snažení korunoval vstřeleným gólem. V 57. minutě si naběhl za obranu Ewerton a šel sám na branku soupeře, nicméně na gólmana domácích Matouše Trmala recept nenašel. V nebezpečné situaci se v 78. minutě ocitl i domácí Ladra, jehož tečovanou střelu zvládl Jakub Markovič konečky prstů vyrazit na roh. K další velké příležitosti se ani jeden z týmů už nedostal a utkání skončilo za bezbrankového stavu.

Baník přivítá v příštím kole na domácím stadionu Viktorii Plzeň, která se momentálně nachází na třetím místě Chance Ligy. Mladá Boleslav se vydá do Prahy na hřiště Bohemians.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 2:0

06.10.2024 13:00

Góly: 56. Tom Slončík, 90+3. Milan Havel

Plzeň porazila v 11. kole Chance Ligy Pardubice 2:0. O triumfu favorita rozhodl svým prvním zásahem v plzeňském dresu mladík Tom Slončík, v závěru přidal pojistku Milan Havel. Po sérii čtyř soutěžních utkání bez výhry si tak viktoriáni spravili chuť prodloužením domácí stoprocentní bilance nad týmem z města perníku, který naopak dosud neudržel v tomto ligovém ročníku čisté konto.

Plzeň nastoupila bez potrestaného záložníka Lukáše Červa, jenž byl vyloučen v předchozím zápase s Mladou Boleslaví. K dispozici navíc nebyli do středu pole ani nemocný Erik Jirka a zraněný Jiří Panoš. Absence však trápily i hosty. Pardubice se totiž musely obejít bez hlavního trenéra Jiřího Saňáka i středních záložníků Tomáše Solila a Dominiqua Simona, všichni tři byli vyloučeni v posledním duelu s Teplicemi.

Už ve třetí minutě ukázal sudí Marek Radina na značku pokutového kopu, po čtyřminutové intervenci VARu však penaltu pro Plzeň odvolal. Tomáše Polyáka totiž zasáhla střela Lukáše Kalvacha do ruky až poté, co se odrazila od jeho těla. Až do 45. minuty se pak kreativní fotbal ze hřiště vytratil a začal opět až v nastavení prvního dějství. Cadu nejprve vyzval ke skórování Pavla Šulce, jeho slabá hlavička ale skončila v náručí Jana Stejskala.

Na druhé straně se před Sampsona Dweha natlačil Vojtěch Patrák, včas mu ovšem pod nohy skočil Martin Jedlička a jeho pokus vyrazil. Před odchodem do kabin prodloužil centr Alexandra Sojky na zadní tyč Václav Jemelka, Šulcovi však chyběl ke skórování půlkrok.

Tak jak skončila první půle, začala i ta druhá. Dwehův dlouhý aut na malé vápno přistál na hlavě Šulce, ovšem jeho pokus reflexivně vyrazil na brankové čáře Stejskal. V 56. minutě se již viktoriáni mohli radovat. Šulcův centr z pravé strany na zadní tyči vrátil hlavou před bránu Cadu a Slončík z malého vápna poslal z voleje míč pod břevno. Krátce nato chtěl vyrovnat Eldar Šehić přímým kopem z více než 30 metrů. Jedlička měl co dělat, aby míč vytěsnil zpod břevna.

V 68. minutě se navíc řítil z levé strany sám na plzeňského brankáře Patrák, místo střely však nepřesně přihrál na Marzuqa Yahayu a míč skončil v zámezí. V nastavení pojistil triumf favorita Havel, jenž dorážel střelu Prince Kwabeny Adua. Viktoria se tak po čtyřech předchozích zápasech bez výhry mohla radovat z tříbodového zisku.

Plzeň tak porazila Východočechy i v pátém vzájemném střetnutí hraném ve Štruncových sadech, Pardubice naopak v lize nevyhrály už počtvrté v řadě a ani v desátém zápase tohoto ligového ročníku neudržely čisté konto. V dalším kole pojedou viktoriáni po reprezentační pauze v sobotu 19. října do Ostravy, Pardubice se téhož dne vydají do Prahy vyzvat Duklu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 0:5

05.10.2024 19:00

Góly: 17. Adam Ševínský (vl.), 49. Bienvenue Kanakimana, 58. Sebastian Nebyla, 61. Jakub Martinec, 90+3. Alexis Alégué

Liberec prohrál v 11. kole Chance Ligy na svém hřišti s Jabloncem potupně 0:5. Klíčový moment zápasu nastal už v 17. minutě, kdy si srazil míč do vlastní sítě Adam Ševínský. Trenér Luboš Kozel, jenž ještě na jaře vedl Slovan, tak prodloužil svou neporazitelnost v podještědském derby. Naopak svěřenci Radoslava Kováče podtrhli špatnou bilanci ze stadionu U Nisy, kde vyhráli z dosavadních šesti duelů jen jednou.

Hráči Liberce vstupovali do zápasu posilněni čtyřgólovým koncertem na půdě pražské Dukly. Největší podíl na jejich výhře měl mnohými fanoušky severočeského klubu zatracovaný útočník Lukáš Letenay, který se proti klubu trenéra Petra Rady blýskl dvěma góly a jednou asistencí. Slušnou formou ale oplýval i rival z Jablonce, ten na tříbodový úspěch proti Hradci Králové navázal pohárovým skalpem Domažlic.

Úvodní šanci zápasu vytvořil ve čtvrté minutě perfektním pasem Marek Icha, jenž vyslal dopředu Ľubomíra Tuptu. Ten si míč dobře převzal, ale svou následnou přízemní střelu poslal vedle pravé tyče. V 17. minutě se již Liberečtí prosadili, ke smůle jejich fanoušků však do vlastní branky. Centr z levé strany od Matěje Polidara totiž trestuhodně neudržel Hugo Jan Bačkovský a dobíhající Ševínský si vypadlý míč komicky srazil do vlastní sítě.

Těsně před pauzou se trefil i David Puškáč, jenže jeho radost z gólové dorážky ihned zarazil zdvižený praporek sudího. Před koncem půle ještě dvakrát podržel Liberec Bačkovský.

Po změně stran se už ale hosté radovali z navýšení náskoku. Zásluhu na tom měl Bienvenue Kanakimana, jenž se přiřítil do vápna z pravé strany a tvrdou ranou pod břevno nedal Bačkovskému sebemenší šanci zasáhnout. V 58. minutě pak Jablonečtí kompletně rozebrali domácí obranu, když po přiťuknutí Kanakimany přidal přesnou ranou k bližší tyči třetí gól Sebastián Nebyla. Jen o pár chvil později vyslal Polidar dlouhý centr do vápna, kde jej Jakub Martinec usměrnil hlavou za záda Bačkovského.

Následně si vytáhlý stoper hostujícího celku užil i provokativní oslavu gólu, kterou pobouřil přihlížející domácí kotel. Naprostý zmar a frustraci Kováčových svěřenců pak podtrhl Christian Frýdek, jenž byl za ostrý skluz proti kotníku Martince vyloučen. Definitivní tečku pak napsal za příběhem potupného večera domácích fotbalistů nádhernou ranou z hranice vápna Alexis Alegue.

Utkání tak dopadlo mnohem lépe pro hosty. V příštím kole pojede Liberec 19. října na hřiště úřadujícího mistra Sparty, Jablonec vyzve o den později velikána z druhého břehu Vltavy, když se doma střetne se Slavií.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

05.10.2024 16:00

Góly: 42. Mohamed Yasser - 68. Muris Mešanović

Od začátku sezony se Teplice i Dukla pohybují ve skupině o sestup, a tak se vzájemný duel 11. kola Chance Ligy jevil jako velmi důležitý. Moc toho ale nevyřešil, remíza 1:1, kterou svými góly zařídili Mohamed Jasír a Muris Mešanović, nechává oba týmy tam, kde před utkáním byly.

Teplice i Dukla byly od prvního kola přikovány na spodku tabulky. Dal se tak očekávat souboj, do nějž by oba celky vstoupily opatrně ve snaze neztratit šanci na cenné body. Začátek tomu ale moc nenasvědčoval, týmy hrály aktivní fotbal, který neměl daleko ke gólům. Nejblíže byl hned v sedmé minutě domácí Matěj Radosta, který trefil tyč.

Po hlušším období hry, ve kterém se hojně přerušovalo, přišly kolem 25. minuty dvě velké příležitosti domácích. Ke smutku domácích tribun ale po přihrávce Jaroslava Harušťáka netrefil v pádu bránu Abdallah Gning, o pár desítek vteřin měl hlavu v dlaních Jásir. Byť se hra po těchto šancích trochu vyrovnala, měly Teplice pořád navrch. Převaha se jim podařila přetavit v gól těsně před poločasem. Po nenápadné kombinaci se k míči dostal na levé straně aktivní Harušťák, jenž poslal ideální centr na malé vápno, kde mezi dvojicí stoperů vyplaval s přesnou hlavičkou Jásir.

To hosté nechtěli nechat jen tak a vypadal podle toho začátek druhého poločasu, kdy se ve velké šanci objevil Jakub Řezníček, ale ten na míč těsně nedosáhl. Teplice byly pasivnějším týmem, nicméně tlak Dukly byl bez momentu překvapení. V 68. minutě však vybuchla lavička pražského celku nadšením, kdy se díky dobrému pohybu ve vápně prosadil Mešanović.

V dalším průběhu zápasu se odehrával spíše boj o střed pole a bylo zřetelné, že o získaný bod nechce nikdo přijít. Situaci nezměnila ani červená karta pro Radostu v 78. minutě. I proto došel zápas až do remízového konce, který však situaci obou celků nijak výrazně neřeší. O další ligové body se Teplice poperou po reprezentační pauze na Slovácku, Dukla přivítá Pardubice.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:2

05.10.2024 16:00

Góly: 45+6. Marek Havlík (pen.), 80. Patrik Blahút

České Budějovice se nedočkaly výhry ani v 11. kole Chance Ligy, v němž podlehly na vlastním hřišti 0:2 Slovácku. Jihočeši byli po většinu utkání aktivnější, ale hosté vytěžili z minima maximum, když krátce před poločasovou přestávkou proměnil penaltu Marek Havlík. Razítko na výsledek udělil Patrik Blahút zkraje závěrečné desetiminutovky a pojistil import tří bodů na jih Moravy.

Sobotní odpoledne patřilo duelu mezi Českými Budějovicemi a Slováckem. Jihočeši nadále čekali na první vítězství v aktuálním ročníku, zatímco Jihomoravané si v minulém kole spravili proti Karviné reputaci po nevydařeném zápase v Hradci Králové.

Do první vážné situace se dostal v deváté minutě Quadri Adediran, který běžel sám na Milana Heču, jenže ho doběhl Ondřej Kukučka a jeho pokus zablokoval. Jihočeši byli aktivnějším celkem a další gólovou příležitost si vypracovali ve 28. minutě, kdy si na prodloužený centr od rohového praporku naskočil Vincent Trummer, ale trestuhodně minul.

Krutý moment pro svěřence Františka Straky přišel v závěru první půle. Merchas Doski přijímal balon uvnitř vápna a velmi nešťastně ho fauloval Ondřej Čoudek. Penaltu pro tým z Uherského hradiště proměnil Havlík, jenž si připsal druhý přesný zásah v řadě.

Dynamo začalo již od vstupu do druhého dějství hrát vabank v zadních řadách, málem se mu to ale v 50. minutě vymstilo. Po odvrácené standardce se dostal Kim Seung-Bin do souboje tváří tvář s Vilémem Fendrichem, který jeho střelu zneškodnil. Další ostrý brejk Slovácka přišel v 53. minutě, kdy zakončoval Blahút z pravé strany, ale domácí výběr podržel Fendrich skvělým reflexivním zákrokem.

Po hodině hry si Slovácko vytvořilo další gólovou šanci, v níž se objevil Michael Krmenčík. Útočník si naběhl za obranu a zakončením na dlouhou nohu orazítkoval břevno Fendrichovy brány. Šance na bodový zisk domácích fotbalistů znemožnil v 80. minutě Blahút, jehož krásným obloučkem našel Trávník za obranou Dynama. Střela slovenského křídelníka z úhlu prošla Fendrichovi mezi nohama a zpečetila výsledek klání na 2:0.

Celek Romana Westa triumfem 2:0 mírně vylepšil bilanci v jihočeské metropoli. Těsná výhra je teprve druhým tříbodovým úspěchem za posledních 11 vzájemných duelů hraných na stadionu Střelecký ostrov. Po reprezentační pauze Slovácko na domácím hřišti vyzve Teplice. Českobudějovičtí fotbalisté se naopak vydají na půdu Karviné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Hradec Králové 0:0

05.10.2024 13:30

Góly: -

První zápas 11. kola Chance Ligy mezi domácí Karvinou a Hradcem Králové i přes nespočet šancí skončil bez branek. Východočeši díky premiérové ligové remíze poprvé v sezoně bodovali na hřišti soupeře. Slezané pak prodloužili domácí neporazitelnost na čtyři utkání, za což mohli v záživném duelu vděčit dobře postavené brankové konstrukci.

Hradec Králové vyrazil na půdu tabulkového rivala z Karviné s tím, že na venkovní body čekal již čtyři utkání v řadě. Naopak svěřenci Martina Hyského v posledních třech zápasech na domácí půdě neprohráli a bylo tak jasné, že na prolomení nelichotivé série museli Votroci zlepšit výkon. Bodovat však chtěli i domácí, od začátku tak byla vidět touha obou týmů otevřít skóre.

Po jednom z rychlých brejků se do obrovské příležitosti dostal Petr Juliš, jeho střelu ale zastavila tyč. Ani napodruhé se křídelníkovi Hradce nepodařilo dostat balon do sítě, když ve 14. minutě skvěle hlavičkoval po rohovém kopu, ale Jakub Lapeš míč vytěsnil na břevno.

Minutu nato Tomáš Petrášek zachraňoval balon na brankové čáře poté, co na druhé straně hřiště Patrik Čavoš přehlavičkoval brankáře Adama Zadražila. Následně diktovala tempo hry Karviná. Při obléhání branky Hradce se ve 30. minutě rozhodl vypálit z dálky Giannis-Fivos Botos, jeho dělovku zastavilo až břevno. V nastaveném čase se do tutovky dostal Amar Memič, ale tváří v tvář ho skvěle vychytal Zadražil.

Slezané i po výměně stran udávali tempo zápasu a Hradec spíše hrozil z brejků. Narozdíl od prvního půle však šance nepřicházely. Větší příležitost zařídil až domácí Andrija Ražnatovič v 76. minutě, když napřáhl z dálky a donutil Zadražila k dalšímu skvělému zákroku.

Zlomit utkání ve svůj prospěch mohli Východočeši v 79. minutě, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Douglas Bergqvist. Z následné standardní situace nebezpečně zakončoval Ondřej Mihálik a znovu nastřelil tyč, která již potřetí zachránila Karvinou. O šest minut později se branková konstrukce otřásla popáté, když Mihálikovu střelu vyrazil na břevno Lapeš.

Oba celky tak nakonec získaly jen bod. Východočeši se posunuli na průběžné sedmé místo. V příštím kole pojedou hráči Karviné 20. října do Českých Budějovic, Hradec doma přivítá Sigmu Olomouc o den dříve.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
10
9
1
0
22 : 2
28
2
Sparta Praha
10
7
1
2
21 : 11
22
3
Viktoria Plzeň
10
6
3
1
18 : 7
21
4
Baník Ostrava
10
5
3
2
12 : 8
18
5
FK Jablonec
10
5
2
3
14 : 5
17
6
Sigma Olomouc
10
5
2
3
17 : 16
17
7
1. FC Slovácko
10
4
4
2
8 : 9
16
8
FC Hradec Králové
10
4
1
5
8 : 9
13
9
FK Mladá Boleslav
10
3
3
4
15 : 13
12
10
Slovan Liberec
10
3
3
4
15 : 16
12
11
Bohemians Praha 1905
10
3
3
4
11 : 14
12
12
MFK Karviná
10
3
3
4
8 : 13
12
13
Dukla Praha
10
2
2
6
8 : 15
8
14
FK Teplice
10
2
1
7
11 : 19
7
15
FK Pardubice
10
2
1
7
8 : 16
7
16
Dynamo České Budějovice
10
0
1
9
2 : 25
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (422)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele