Chance Liga - preview 6. kola: V neděli jen dva zápasy

24.08., 08:59, aktualizováno 25.08., 09:19
Previews
Christian Frýdek (© FC Slovan Liberec)

Někteří pohárové zástupci si odkládali své zápasy tohoto kola a z nedělního programu tak zbyly jen dva duely. Ostrava poměří síly s Libercem, Dukla hostí České Budějovice.

Baník Ostrava - Slovan Liberec

neděle 14:30

Venku Baník tápe, doma ale zůstává stoprocentní. To budou chtít Ostravané potvrdit i proti Liberci. Severočeši si však ze Slezska již před pár týdny odvezli body a s prázdnou se nechtějí vracet ani nyní. Obzvlášť po povzbuzení z uplynulého víkendu.

Slovan se na východ republiky vydal poprvé hned v úvodním souboji ligového ročníku. A šlo o zdařilý výlet, neboť v Karviné zvítězil. Následně ale čekal na další skalp téměř měsíc. Teprve v uplynulém kole přemohl přesvědčivě Pardubice a konečně potěšil vlastní příznivce i ve svém podještědském útočišti.

Na tříbodový zisk hodlají Liberečtí navázat též v ostravských Vítkovicích. "Tři body proti Pardubicím jsme hodně potřebovali, určitě nám to pomůže do další práce a dalších zápasů. Měli jsme snad osm střel na bránu, konečně tlak do brány. Musíme takhle pokračovat i v dalším zápase," doufá trenér Slovanu Radoslav Kováč.

Baníku to očividně jde tehdy, kdy Severočechům nikoliv. Slezané totiž v prvním kole vyšli naprázdno na hřišti pražských Bohemians, následně ovšem uspěli v obou domácích střetnutích. Jenže další výlet mimo Ostravu přinesl další nezdar. Družina kouče Pavla Hapala si před týdnem vylámala zuby na uherskohradišťském Slovácku.

Slezané doplácí zejména na neproměňování šancí. Za čtyři dosud odehrané zápasy v probíhající ligové sezóně skórovali pouze třikrát. "Trošku nás trápí koncovka. Dokážeme si vytvořit brankové situace, ale nedáváme góly. Potřebujeme větší agresivitu a hlad v koncovce. Ale věřím, že se to zlomí. Na domácím hřišti bychom chtěli navázat na předchozí výsledky ze začátku sezony, kdy se nám dařilo vítězit. Víme, že proti nám bude stát kvalitní soupeř. Ale já věřím, že jsme dobře připraveni a půjdeme si za výhrou," prohlásil lodivod Hapal před duelem s Libercem.

Na marodce Baníku dál zůstávají jak stoper David Lischka, tak taky mladý záložník Radim Šudák. Proti Slovanu si navíc nezahraje ani křídelník David Buchta, který viděl na Slovácku červenou kartu a nyní si musí odpykat disciplinární trest.

Ze stejného důvodu jako Buchta bude na straně Liberce absentovat univerzál na kraj hřiště Ahmad Ghali, jenž byl vyloučen po nešťastném a v průběhu několika dní hojně probíraném střetu s pardubickým Janem Kalabiškou. Zranění pak zůstávají obránce Dominik Plechatý a útočník Michael Rabušic.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Aririerisim, Chaluš, Pojezný - Juroška, Rigo, Boula, Holzer - Šín, Ewerton - Prekop

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Purzitidis - Koželuh, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Frýdek - Tupta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.76 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Dynamo České Budějovice

neděle 17:00

České Budějovice jsou zatím suverénně nejhorším týmem Chance ligy, další kolo přitom i v takto brzké fázi může být pro jejich záchranu klíčové. Míří totiž na hřiště pražské Dukly, jednoho z dalších aspirantů na sestup.

Armádní klub po svém návratu do nejvyšší soutěže zvládl hned druhý zápas proti Bohemians, od té doby ale třikrát v řadě nebodoval ani neskóroval. Los k Dukle sice nebyl pro úvod zrovna milostivý, přesto se například doma s Jabloncem určitě dal nějaký bod vytěžit. Stejně tak naposledy v Hradci Králové to nebylo úplně beznadějné, jediný gól Mihálika však nakonec zajistil vítězství domácím.

Oproti tomu, co zažívá Dynamo, je to však stále naprostá pohoda. Jihočeši už po druhém kole vyměnili trenéra, pět zápasů jim nakonec nepřineslo ani bod, jen jeden vstřelený gól a k tomu šestnáct inkasovaných. Naposledy proti Plzni drželi bezbrankový stav jen půlhodinu, Jirka, Cadu a Kalvach se následně postarali o konečný výsledek 0:3.

Pražané se před utkáním strachují o stav Moulise, hostům určitě nepomůže Skalák a zřejmě ani Fendrich, Keckeisen a Ogiomade.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Lichý, Kozma - Douděra, Hora, Šebrle - Mešanovič

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čoudek, Križan, Nikl - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - Čermák, Ogiomade - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.52 - 3.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec

sobota 14:30

Zatímco Jablonec zakončuje první polovinu tabulky, Bohemians načínají tu druhou. Jejich vzájemný souboj tak nabídne i příležitost dotáhnout se týmům na čele. Severočeši však na soupeře dlouho nevyzráli.

Už ze šesti po sobě jdoucích vzájemných zápasů odcházeli Klokani neporažení. Hned čtyřikrát přitom zvítězili včetně dvou ze tří střetů v minulém ročníku. Na Střelnici rozhodl jediným gólem Prekop, v Ďolíčku se při čistém kontu prosadili Beran s Hůlkou. Nadstavbovému utkání ve Vršovicích dal ráz gólem v první minutě hostující Alegue, v závěru ovšem dokázal srovnat Huf.

Výsledky Klokanů jsou prozatím jako by rozložené podle geografie. Porážky si totiž odnesli se zápasů s pražskými soupeři Duklou i Spartou, k remíze se Slováckem pak přidali ještě výhry nad Slezany. V úvodním kole to odnesl Baník, před týdnem vyloupili Karvinou, když už v první půli rozhodli o úspěchu Matoušek s Júsufem. Bahrajnský útočník přitom splácí důvěru, na kontě má dvě branky a asistenci k tomu.

"Výhrou v Karviné jsme si pomohli, posunuli jsme se skoro do středu, byť je tabulka neúplná. Jablonec je na tom úplně stejně. Budeme se proti němu snažit udržet si pozitivní vzájemnou bilanci z poslední doby," věří trenér Bohemky Jaroslav Veselý.

To u Jablonce je dosavadní zisk sedmi bodů spíše pozitivním překvapením. Čelil totiž čtyřem pohárovým účastníkům a k tomu nováčkovi. Vedle Dukly dokázal vyzrát i na Mladou Boleslav a remizovat s Plzní, zatímco s prázdnou odjížděl z Ostravy a nebodoval ani naposledy proti Spartě.

"Prohráli jsme doma, i když se Spartou, ale je to minus tři body do tabulky pravdy. Teď máme dva zápasy venku a chceme body získat zpět. Chceme se o to pokusit už teď na Bohemce. Zápasy tam jsou těžké, Bohemka je nepříjemná, ukázala to i se Spartou. Musíme se připravit na atypickou atmosféru, soubojovost a agresivitu a momentálně také na rychlost domácích útočníků. V tom jsou teď silní," upozorňuje hostující kouč Luboš Kozel.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Hrubý, Smrž, Matoušek - Ristovski - Drchal, Hilál

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Souček - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.50 - 2.93

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná

sobota 17:00

Na teplických Stínadlech dojde k souboji dvou mančaftů s totožným bodovým ziskem. Domácí "Skláři" se po nepovedeném vstupu do sezóny pomalu zvedají a minulý víkend málem zaskočili favorita. To Karviná prohrála dvakrát v řadě a na další neúspěch nemá pomyšlení.

Před dvěma týdny se Teplice dočkaly první výhry v sezóně, a to nad Libercem. Na tento úspěch poté málem navázaly v pražském Edenu, kde favorizované Slavii dovolily otočit duel až v samotném závěru. A i kvůli vlastním minelám. "Děláme obrovské chyby, které nás srážejí. Ty sice k fotbalu patří, ale musíme jich dělat co nejméně. Teď už jsme Slavii hodili za hlavu, zápas s Karvinou je pro nás daleko důležitější." prohlásil středopolař Severočechů Robert Jukl.

Slezané čekají na bodový zisk už skoro měsíc, doma navíc dosud vyšli zcela naprázdno. "Malinko nervozita z toho, že se nám nepodařilo zvládnout ani jeden ze dvou domácích zápasů, tady je. Každopádně hra není špatná, dokážeme si vytvořit gólové šance, akorát se musíme vyvarovat chyb v obranné fázi. Věříme, že v tom případě dokážeme v Teplicích bodovat," uvedl asistent hlavního trenéra Karviné Marek Bielan.

Snahu Slezanů utnout na Stínadlech čekání na body nepodpoří zranění obránci Douglas Bergqvist s Lukášem Endlem a možná ani záložník Patrik Čavoš, jehož start je nejistý. Teplicím zase z důvodu zdravotních indispozic nepomohou zadáci Jan Knapík s Josefem Švandou, středopolaři Lukáš Mareček s Ladislavem Takácsem a útočník Mohamed Jásir.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček -Cykalo, Kričfaluši, Mičević - Radosta, Bílek, Jukl, Trubač, Harušťák - Svatek, Gning

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Mikúš, Svozil, Krčík, Fleišman - Planka, Moses - Samko, Botos, Memić - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.51 - 3.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko

sobota 17:00

Ještě než se pražská Sparty pustí do odvety skvěle rozehraného dvojzápasu s Malmö, čeká ji souboj o udržení stoprocentní tuzemské bilance. Na Letnou však v sobotu dorazí zlepšující se soupeř v podobě Slovácka.

Sparťani si zatím na výsledky pod novým trenérem Larsem Friisem nemohou stěžovat. V předkole Ligy mistrů přešli přes Shamrock i FCSB a po prvním utkání se švédským Malmö je o milionářskou soutěž může připravit už jen velký domácí zkrat. Ze severu si totiž přivezli dvoubrankový náskok. To v lize jsou v poslední době její výsledky o něco těsnější, poslední dva zápasy na Bohemians a v Jablonci zvládli jen těsným rozdílem. Přesto se s patnácti body vyhřívají po pěti kolech na čele s dvoubodovým náskokem na pronásledovatele ze Štruncových sadů i Edenu.

Rudí jako jediní z pohárových účastníků o víkendu nastoupí k ligovému střetnutí. "V tuhle chvíli máme dobrý rytmus, točíme hráče. Stejně by to nebyla výhoda odložit si zápas se Slováckem, protože bychom ho museli odehrát v následujících měsících. Naši hráči přitom mají plný program i kvůli reprezentačním povinnostem," poukazuje kouč Friis.

Slovácko má v úvodních týdnech Chance ligy náročný los. Sezonu začalo domácí remízou se Slavií, na slušný výsledek ale nenavázalo a po třech kolech mělo na kontě dva body. Předchozí dva víkendy nicméně zůstali muži z Uherského Hradiště bez ztráty kytičky a jediný gól jim stačil na vítězství nad Pardubicemi i Baníkem - proti Slezanům naposledy rozhodl vlastenec Chaluše. Tím pádem je Westova družina v neobvyklé situaci, když v kolonce gólů svítí ze všech hráčů pouze jednička u Ndefeho, přesto s osmi body okupují solidní šestou pozici.

"Čeká nás obrovsky těžké utkání, které domácí vklíní mezi duely kvalifikace o Ligu mistrů. Očekávám změny a rotaci v jejich sestavě, ale mají tak silný kádr, že to nebude moc znát. Chceme se odrazit od vlastního výkonu, podat jej na maximální hranici. Musíme se vyvarovat chyb při bránění standardních situací. Proti Baníku jsme jich několik udělali, na Spartě by se nám podobná zaváhání mohla vymstít. Na Letnou jedeme s větším sebevědomím, máme za sebou dobrou sérii zápasů a rádi bychom to promítli i do výsledku," nabádá lodivod Roman West.

Dlouho bylo Slovácko pro svého nadcházejícího soupeře náročným soupeřem a s velkou pravidelností jej obíralo o body, v minulé sezoně to ale neplatilo ani jednou. Letenští ve třech zápasech nasázeli dvanáct gólů a ani jednou nedali protivníkovi větší naději.

Domácí budou v utkání postrádat zraněného Garcíu a možná i Pavelku, na straně hostí se vinou dohody klubů neukáží Souček s Kozákem, kteří tak za postranní čarou doplní zdravotně indisponovaného Břečku.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Ross, Zelený - Wiesner, Sadílek, Solbakken, Pešek - Krasniqi, Birmančevič - Tuci

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Hofmann, Vaško, Doski - Trávník - Blahút, Kohút, Havlík, Juroška - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.90 - 8.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Hradec Králové

sobota 20:00

Zdá se, že v dlouhodobém souboji dvou celků z východních Čech mají postupně navrch královéhradečtí "Votroci". Daří se jim lépe na hřišti a taky je podporuje více příznivců. Alespoň v derby však Pardubice hodlají ukázat, že se nebojí regionálnímu rivalovi postavit.

Pardubičtí prožívají krušné léto. Přišli o trenéra i několik opor, naopak nové tváře se jim moc přivádět nedaří. A do toho se jim před týdnem zranil nejlepší střelec mužstva Jan Kalabiška, jenž si kvůli zlomené noze nezahraje minimálně do konce kalendářního roku. Tomu se říká pech.

V sobotu se ovšem hráči Pardubic chtějí řídit otřepanou frází, že derby nezná favorita. "Tím, že jsem Pardubák, vnímám východočeské derby specificky. Je to pro mě velký zápas s dlouhou tradicí. Pro mě je to na prvním místě," uvedl středopolař pardubického FK Tomáš Solil a svým vyjádřením deklaruje, že u soutoku Labe s Chrudimkou to určitě bude jiskřit.

Hradec v průběhu ligové sezóny zvítězil již třikrát a má na svém kontě o šest bodů víc než regionální vyzyvatel. Na tato čísla ovšem před víkendem pod Bílou věží raději moc nehledí. "Víme, že derby má svá vlastní pravidla, podle kterých se bude hrát. Budeme se snažit být efektivní - vyhrát chceme zejména kvůli našim fanouškům," vzkázal stoper Votroků Tomáš Petrášek, jenž se na východ Čech vrátil po letech strávených v zahraničí.

Zatímco Petrášek se chystá na své první mužské východočeské derby, na sobotní start může kvůli trestu za červenou kartu zapomenout středopolař Jakub Kučera. Ze stejného důvodu hrozila absence taky útočníku Petru Julišovi, ten však uspěl s žádostí o prominutí zbytku třízápasového distance. Takové štěstí jako Juliš ovšem nemají stoper David Heidenreich a záložníci Václav Pilař s Petrem Pudhorockým - jména všech tří se nacházejí na marodce. K tomu je nejistý start forvarda Lukáše Čmelíka.

Na straně Pardubic se může poprvé ukázat univerzál na levou stranu Eldar Šehić, který dorazil v průběhu týdne a může zastoupit indisponovaného Kalabišku. Mimo východní Čechy ještě pár měsíců zůstane Laurent Kissiedou. Obránce z Pobřeží slonoviny dál nemá potřebná víza a složitou situaci nakonec vyřešil dočasným hostováním v americkém Detroitu. Vedle Kalabišky pak marodí také zadák David Šimek a záložník Vojtěch Sychra.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Noslin, Polyák, Šehić - Simon, Solil - Leipold, Zlatohlávek, Patrák - Krobot

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čihák, Petrášek, Spáčil - Klíma, Dancák, Kodeš, Horák - Krejčí, Vlkanova - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.15 - 2.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
5
5
0
0
12 : 4
15
2
Viktoria Plzeň
5
4
1
0
12 : 1
13
3
Slavia Praha
5
4
1
0
9 : 1
13
4
Sigma Olomouc
5
3
1
1
8 : 6
10
5
FC Hradec Králové
5
3
0
2
4 : 3
9
6
1. FC Slovácko
5
2
2
1
2 : 3
8
7
Slovan Liberec
5
2
1
2
8 : 5
7
8
FK Jablonec
5
2
1
2
5 : 3
7
9
Bohemians Praha 1905
5
2
1
2
5 : 5
7
10
FK Mladá Boleslav
5
2
0
3
10 : 7
6
11
Baník Ostrava
4
2
0
2
3 : 3
6
12
FK Pardubice
5
1
0
4
4 : 8
3
13
FK Teplice
5
1
0
4
5 : 10
3
14
Dukla Praha
5
1
0
4
2 : 8
3
15
MFK Karviná
4
1
0
3
3 : 10
3
16
Dynamo České Budějovice
5
0
0
5
1 : 16
0

Zbývající zápasy

25.08. 17:00
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha (zápas odložen)
25.08. 20:00
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (341)

Přidat komentář
monty25

Znáte ho někdo? Prvně jsem na tohle jméno narazil tady v expreskách...

https://infotbal.cz/sedlacek-se-po-sesti-letech-v-nizozemsku-vratil-do-ceska-testuji-ho-teplice/

Reagovat
karborliv

Že Holoubek skončí se nějak dalo čekat, ale že přivedou trenéra ze zahraničí, jsem fakt nečekal

Reagovat
Coutinho10

nicméně, pokud to přinese okamžitý efekt, že to bude znamenat výhru v Maďarsku, tak se to hned může brát jako správná volba, protože ta skupina EKL by pro Bolku byla luxus a s Holoubkem nevíš, ale tady to nastavení a chuť ukázat to nejlepší, co v tobě je přímo v té odvetě může mít ten efekt, který Bolku pošle do skupiny EKL

Reagovat
KingMaster13

Holoubek má v Evropě štěstí, ten spíš by je do té skupiny dostal než tenhle. Neříkám, že to je špatný trenér ale obávám se že než se rozkouká tak bude Boleslav na ulici sbírat drobáky protože budou bez Evropy.

Pokud by to udělali po odvetě tak je to za mě správné rozhodnutí, protože Holoubek by je fakt nikam neposunul, je to nýmand ale tohle je šílenství.

Reagovat
monty25

Taky mi to vůči Holoubkovi přijde nefér.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně Holoubek je v Evropě fakt haluzák, to byl dle mě jediný trenér schopný prolomit tu jejich kletbu

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale koukají se na to z pohledu klubu a tomu, že vidí šanci do EKL větší po změně trenéra než s tím aktuálním, což je legitimní názor a kdy zase budou tak blízko skupině evropskýho poháru, takže bude to zajímavý sledovat a fandím jim, ať ten rychlý efekt vyjde

Reagovat
Coutinho10

toto si můžeme vyhodnotit až po odvetě, jestli to bylo nebo nebylo dobře

1. zápas jsem viděl jenom kousek a pokud se jim nelíbil herní projev a vydřená remíza díky přímáku z poslední minuty byla jenom spíš náhoda ta získaná remíza a cítěj, že by to v odvetě nebylo určitě lepší, tak ok, je to jejich pohled na to a chtěj to zkusit nastavit jinak a věří, že tam bude ten efekt nového koštěte a pokud jo, tak to dobře přečetli a vydělali pro klub dost peněz na jejich poměry

pokud by to udělali po neúspěšné odvetě, tak už třeba zase dlouhý roky takhle velkou šanci hrát skupinu evropskýho poháru mít nebudou, takže jdou do rizika, ale za ně třeba ne a věří takto víc než s Holoubkem

Reagovat
KingMaster13

Hele já to vidím tak, že s Holoubkem by to právě zvládli. On vždy ten první zápas zajebe a ten druhej haluzově ten postup nějak udělá. Už jen z tohohle jeho kouzla to měli nechat. Naopak s tou změnou si veškeré ty šance odpálily. Přijde trenér co to tady nezná a má 5 dnů na to vymyslet něco Kabina kde je většina Čechů a většina mu nebude rozumět......za mě si Boleslav tímhle tu šanci odpálila. Neřeknu kdyby povolali na 1 zápas Franze Straku nebo někoho takového, pro to bych třeba i pochopení měl ale tohle je špatně.

Reagovat
Coutinho10

j, v pohodě, máš opačný názor....teď můžeme jenom spekulovat a příští čtvrtek si můžeme napsat, jestli to bylo nebo nebylo správně

Reagovat
KingMaster13

Jako takhle, budu kurevsky rád když budu v pozici, že vyhrajou 3:0 a budu se omlouvat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Já teda nečekal, že to bude takhle rychlé

Reagovat
karborliv

Já to čekal, ale až kdyby nevyšla EKL + že tam pak přijde někdo jako Weber.

Reagovat
KingMaster13

Což o to ten výběr je chválihodný ale to načasování je šílenství. Teď upřímně té Boleslavi nedávám sebemenší naději na postup

Reagovat
karborliv

Jj, teď už to moc na postup taky nevidím.

Reagovat
Puskas

Třeba počítají s nějakým tím efektem o dobrém metení nového koštěte. Zase pokud by postoupili, vyhazov by hůře zdůvodňovali.

Reagovat
KingMaster13

Tak by počkali do zimy, Holoubek je známej tím, že liga mu moc nejde takže nějaké 10. místo po podzimu a to by odůvodnili v pohodě + nějaké řeči o tom jak je neposouvá a hraje fotbal z pravěku

Reagovat
Puskas

Navíc mají odložený zápas, takže nový trenér bude mít premiéru v odvetě zápasu o postup do skupiny. Holt Brännströming.

Reagovat
Coutinho10

pokud postoupí, tak na 100% správný rozhodnutí....kdy budou zase tak blízko skupině evropskýho poháru

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
exse

Ty pičo, odvolat kouče 5 dnů před jedním z nejdůležitějších zápasů v historii klubu a nahradit ho random cizincem, když máš v týmu sotva 5 hráčů co umí anglicky, to musí být TOP3 WTF moment v historii ligy.

Reagovat
Marisic

Reagovat
Salfovic

Holt sází na efekt nového koštěte.

Reagovat
exse

Spíše bych řekl, že se báli postupu, čímž by se Holub stal na čas neodvolatelným.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Kušej byl v Německu, takže něco umí a je to germánský jazyk.....takže bude asi překládat

Reagovat
didosh

Reagovat
Čenda

Reagovat
Marisic

jako na jednu stranu cením, že trenéra ze zahraničí zkusil i někdo jinej než Slavie, Sparta a Žižkov, ale teda to načasování je šílený. Nejdůležitější zápas sezony je čeká příští čtvrtek, to ten novej trenér toho moc nezmění, navíc bůhví jak na to zareaguje kabina. Holoubka měli vyhodit, kdyby vypadl s Paksi.

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak

Reagovat
Coutinho10

každej trenér má jiný metody a hraje se právě až ve čtvrtek, ne teď o víkendu, takže každý bude chtít ukázat, že patří do základu....ten pozitivní efekt to může mít a často má, když přijde nový trenér, takže věřme, že to vyjde a budeme mít 4 týmy ve skupinách evropských pohárů

Reagovat
Marisic

já v to doufám, strašně bych jim přál, aby zlomili to prokletí a jasně nový koště dobře mete. Ale "až" ve čtvrtek neberu, to fakt žádnej čas není, aby novej trenér něco změnil.

Jinak teda Holoubek v Bolce za mě velký zklamání, ale tu odvetu měl dostat, proti Berševě taky postoupili až venku druhej zápas

Reagovat
KingMaster13

On by tam 1:0 vyhrál z 1 střely na bránu

Reagovat
Marisic

vůbec bych se nedivil , Ladra přímák v 80. minutě

Reagovat
KingMaster13

V lize by byl po podzimu 12. ale Evropu by jim doručil no

Reagovat
Coutinho10

j, pár dnů má a hráči určitě vycítí něco novýho, takže uvidím

k Holoubkovi, jako zasloužil by si to za tu odvetu na Beer Shevě, ale na to se nehraje a ukáže se až ve čtvrtek, jestli to načasování bylo nebo nebylo správný

Reagovat
Grupma

Jak symbolické, že první trenér, který vylítne je Holoubek. Tak hezký let, trenére

Reagovat
monty25

Jako první vylítnul Lerch z ČB.

Reagovat
Salfovic

ČB jedou vlastní soutěž, to se nepočítá.

Reagovat
monty25

Zaplaťpánbůh pro Teplice jedou vlastní soutěž...

Reagovat
Salfovic

Koukám, že na webu ligy od nové sezony zmizely nějaké hráčské statistiky, dobrá práce

Reagovat
Kepy_FCB

chnliga.tv

Reagovat
Kepy_FCB

Získejte první měsíc za 1 Kč. Příští měsíc (od 22.9.) bude již měsíční cena standardních 149 Kč.

Reagovat
belerek1987

Tohle bylo určitě hodně náročné koncepční a strategické rozhodnutí vedení Boleslavi. Nejspíš si řekli "Tak Spartu trénuje Dán, Švédsko je hned vedle, to by mohlo fungovat." Akorát se to asi moc nelíbí reportérům O2, zase mnohem delší příprava na rozhovory

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
wwwx

Naopak, nemusíš nic vymejšlet. Vždyť to jsou furt ty samý otázky o ničem. Hau difiklt was d gejm? Did d opounent surprajz jů samhau? Wat did jů tell d pleyers áftr d frst hálv. Hau wil jů pripér d tým fór d next meč. Wérs d problem wis (jméno hráče který odkulhal na střídačku v 75. minutě).

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

sem rad, ze neodkladame zapasy proc to neodehrat ted, kdyz stejne budou hrat jini hraci, nez v utery ? lepsi to mit odehrany, nez to pak dohravat kdovi kdy

Reagovat
Miguel19

Tohle odkladani je strašná sracka

Všichni chtějí “anglické” týdny a když jsou, tak se vše odkládá…

Reagovat
Spalovač šancí

sparta odkládat nemusí a Slavia vlastně taky ne. Na druhou stranu je to pochopitelné. V našich podmínkách hrát poháry či nikoliv je zásadní finanční rozdíl. A hrát LM je taky rozdíl oproti EL. A nejedná se jen o českou specialitu

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nieuwendyk

Sparta je Král a ten turnaje neodkládá

Reagovat
Vinci

Muze/bude už hrát Rrahmani?

Reagovat
ACSeRw!n

rek bych, ze je hodne realny, ze dostane tak pul hodku

Reagovat
Vinci

jsem hodně zvedavej na něho

Reagovat
Kily

Wow, večer na derby možná i čtyři tisíce lidí, bude na posily

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

https://fkpardubice.cz/article/2771-Verim-ze-po-derby-hracum-zatleskame-rika-Vit-Zavrel

Fajn transparentnost ze strany Zavřela, to se u nás jen tak nevidí. Na druhou stranu, byť to léto bylo s těmi zdravotními prohlídkami a Kissiedouem hodně wtf, tak to jen posiluje pohled, že jsou Pardubice dost slabým hráčem. Ve finančních možnostech, vyjednávání, síti kontaktů. Fajn, že umí podle dat skautovat, ale když pak ty hráče nepřivedou, tak... nevím, ať si za skauting raději nechají platit od jiných.

Letos to nevidím na lepší než barážové pozice.

Reagovat
Kily

nemůžeme si vyskakovat, nedávno jsem tady psal, kolik bere trenér a kolik loni měli nejlépe placení hráči. O Ortize se dál snaží, jen se nezmínilo, že se dánský klub té v našem případě rekordní nabídce regulérně vysmál. Jinak o drtivé většině z toho rozhovoru vím, prostě jedeme drobečkovou politiku a povedlo se narazit na koláček v osobě Simona

Reagovat
andrew96

Jasně, jsou věci, s nimiž nelze moc co dělat.

Jinak co kotelníci, ještě trucují?

Reagovat
Kily

snaha je, derby na rozdíl od drtivé většiny místních berou vážně a vyhlásili mobilizaci. Prostřední sektor za bránou je prakticky vyprodaný a dost lidí bude i v těch dvou okolo. Mimochodem před týdnem jich do Liberce vyrazilo asi čtyřicet, na místní poměry velmi hezké číslo. Samozřejmě dávají najevo nespokojenost s výsledky a hlavně výkony, bezkrevný přístup hráčů si nic jiného než kritiku nezaslouží

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jaky jsou platovy podminky v Pardubicich? Kdyz byli tenkrat zastupci Pardubic v Zajici, tak to vyznelo tak, ze nejaky dukaty pustit muzou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to je snad spatnej vtip. Zvlast kdyz by ted melo priputovat vice penez z prav a "nahrad z evropskejch poharu".

Se pak nedivim, ze hraci chodej do ruznejch Usti, Domazlic nebo prave nizsich rakouskych soutezi, kde si prijdou na nejaky prachy a zaroven muzou delat neco jinyho, co je bude zivit po kariere.

Reagovat
Kily

nějaké peníze na posily tady jsou, kamarád s poměrně spolehlivým kontaktem mi tvrdil, že by se v krajním případě dalo investovat 30-35 milionů (samozřejmě odstupné + plat), což tedy zní dost šíleně, ale klidně se to tomu může blížit, když jsme dostali i vyšší peníze pro kluby, které nehrají evropské poháry

Reagovat
FCSL

Ten Simon hrál u nás hodně dobře, to by mohla bejt trefa

Reagovat
Kily

a o týden dřív proti Slovácku ještě lépe, neustále v pohybu, chtěl hrát, umí s míčem, nebojí se udělat kličku. Dvojnásobná škoda, že si to moc nemá s kým dát

Reagovat
lampas

Pelta asi zapomněl zaplatit, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
ACSeRw!n

Yusuf opet diktuje

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad Krmelec hattrick dneska

Reagovat
Vinci

Vážně myslíš ze je to tak dobrej forek?

Reagovat
Greny

Žlutá, druhá žlutá a cervena

Reagovat
kilobyte

Vlastní gól, zaviněná penalta (nebo neproměněná) a červená karta.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kily

hmm, pak napiš jméno a adresu dodavatele křišťálové koule

Reagovat
ACSeRw!n

Drchal sluna komedie na hlave

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic
Reagovat
ACSeRw!n

Belmondo ani na lavici, tak tady je asi hotovo

Reagovat
Menion

Jinak teda Hložan velký špatný

Reagovat
Coutinho10

překvapivě

Reagovat
Salfovic

Spoluhráči si ještě nezvykli na jeho genialitu, to chce čas.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Nuno čomes

Nečekaně.

Reagovat
kilobyte

V týmu je teprve týden.

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl to je sestava

Reagovat
monty25

Teplice Tak 1:0 v tipovačce Sazky už mi nevyjde...

Reagovat
Registrujisejenproto

Teplicky skokan zluta nic za takove divadlo?

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Nieuwendyk

Teplice už tečou snad to kuci báňský ukopou a letos Teplice už konečně sestup.

Reagovat
monty25

To budeš psát každý kolo?

Reagovat
delfin

Béčková sestava proti Slovácku?

Reagovat
Rimmer77

Tvl už to zase začíná ty dva sešívaný klauni co to komentujou z jediného záběru z kterého nebylo vůbec nic vidět spekulují že mohl být zavolán var. Je zajímavé že minulý zápas jasný penaltový faul od Bořila komentovali že to nic nebylo a nebylo třeba volat var

Reagovat
ACSeRw!n

vypadalo to jako faul

Reagovat
delfin

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

To bude tím, že to fakt nic nebylo

Reagovat
Profesor Ikebara

Skvělá práce, fakt že jo. Ross a Solbaken jsou dva omyly.

Reagovat
ACSeRw!n

vypustte Albiona

Reagovat
delfin

Ten asi druhej poločas by mohl.

Reagovat
DieFohlenBMG

Bravo Krmencik

Reagovat
ratusek

No jo. Sparta MUSÍ ztratit a už je to tady

Reagovat
ratusek

Ahá tak už zase ne

Reagovat
naheCZ

Heča klasik

Reagovat
naheCZ

Krmelec

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl Vindhal jdi už fakt do hajzlu!

Reagovat
monty25

Krmenčík za 24 minut 1+1 na Spartě?

Reagovat
Miguel19

Krmelec do repre.

Reagovat
ACSeRw!n

na chvili odejdu a missnu dva goly

Reagovat
monty25

Už seš jako já.

Reagovat
C-M@ster

Král

Reagovat
Profesor Ikebara

Ten VAR v českém podání je fakt tragédie.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Ačkoliv často souhlasím, tak co tady bylo špatně?

Reagovat
Profesor Ikebara

Ta doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel když není poloautomatický systém tak normální doba

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Profesor Ikebara

To jo, ale mohli by chlapci zrychlit.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt to byla chvilka co delas

Reagovat
Profesor Ikebara

Zrovna se dívám na Spartu.

Reagovat
C-M@ster

Hodinu zkoumali ofsajd, co nebyl.

Reálně by to mělo trvat tak o 2 minuty kratší dobu, zbytečně se stálo.

Reagovat
naheCZ

Jak píše nahoře, bez poloautomatického systému by toto trvalo všude.

Reagovat
Vinci

No o moc víc než ty 2 minuty to netrvalo teda

Reagovat
lampas

A moje prachy jsou v prdeli...

Reagovat
C-M@ster

Jestli by tu Ligu mistrů nemělo hrát radši Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět že ani Sparta nemá ten širší kádr tak top, ve druhém poločase tam pošle Haraslina, Birmancevice a další a v klidu to otočí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Asi jo, proto jsem ten komentář napsal teď a ne až po zápase

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Profesor Ikebara

To je bída, to je bída. Tohle se ti Larsi nepovedlo. Ještě chvíli budeš čekat a je možné, že to bude daleko horší.

Reagovat
delfin

Reagovat
naheCZ

Jak to prostřídáte, tak to beztak otočíte. Pokud teda Slovácko do té doby nezvýší náskok o další dva góly.

Reagovat
Profesor Ikebara

Však z toho mám strach.

Reagovat
delfin

Jako dát takovou sestavu proti Slovacku, to je možná i trochu podcenění.

Reagovat
Profesor Ikebara

Ne možná..vidíš to sám.

Reagovat
delfin

Ty ses taky tý sestavě divil.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jj..nechápu, že dá na hřiště v jednu chvíli Suchomela, Daňka, Sadílka, Solbakena, Tuciho a Rose a nedá příležitost Vorlovi v bráně. To je za mě velký úlet. Ale co já mám co do toho kecat.

Reagovat
delfin

V klidu úlet nehrozí, po prostřídání si to zase otočí.

Reagovat
Profesor Ikebara

No jo, ale jednou se mu to může vymstít. těch změn je tam prostě moc.

Reagovat
delfin

Jestli jo, tak jsem to říkal předtím, a měl jsem pravdu.

Reagovat
Profesor Ikebara

Doufám, že ne.

Reagovat
delfin

Taky.

Reagovat
ACSeRw!n

obetovat tenhle zapas pro postup do LM mi prijde naprosto v pohode, navic jeste prijdou v druhy puli na hriste nase hvezdy, neni zdaleka konec

Reagovat
Profesor Ikebara

Máš pravdu, ale tohle je fakt hrůza.

Reagovat
kilobyte

Zápas podzimu se hraje v úterý a ten prostě musíme dát.

Reagovat
Profesor Ikebara

To je ale snad faul obráceně ne?

Reagovat
hrundy

Tohle nechápu jak může být faul Wiesnera... Podobný zákroky, ale rozhodčí otáčí naprosto vždycky a nevím proč...

Reagovat
Profesor Ikebara

Přesně tak

Reagovat
iamek

Reagovat
DieFohlenBMG

Krmencik po dvou letech prázdnin, ale na některý týmy to pořád stačí

Reagovat
delfin

Reagovat
Vinci

To bylo úplně jasný, ze v cesky lize bude zase za pana

Reagovat
Profesor Ikebara

Aby ses nedivil, až vám tam dá 3 fíky a pak si před tribunou sever zazpívá z.urvená Slavie.

Reagovat
delfin

Však Vám to dnes přeju.

Reagovat
Pablos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Puskas

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek je snad fakt nejhorsi ligovej hrac v zakonceni.. to zas byla bida, jak nalozil s tema jeho dvema sancema

Reagovat
Profesor Ikebara

Mě už to u něj ani nepřekvapilo. Zase ale umí perfektně běhat na pásu.

Reagovat
kilobyte

Škoda, že to nemůže házet.

Reagovat
smazaný uživatel

Doski je nový Ljevakovic?

Reagovat
Vinci

Zase takový béčko to není, aby hráli takový mega hovno

Reagovat
Pablos

Teď jsem to až zapl a vidím sestřih poločasu… tvl Krmelec v zimě do Slavie

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Profesor Ikebara

Pravdou je, že Jarda je toho schopen.

Reagovat
delfin

V Plzni už dohrál ve Slávii taky, Spartě by se dal ještě šoupnout.

Reagovat
Profesor Ikebara

On není špatný, jen kdyby to nebyl takový debil.

Reagovat
delfin

Ale notak, že dal zaslouženého góla Spartě?

Reagovat
Profesor Ikebara

To že dal gól Spartě mě sere, ale za to ho nebudu odsuzovat. Navíc to trefil pěkně. Ale v minulosti ukázal, že je to jednoduchý jedinec.

Reagovat
delfin

Právě, potřebujete jednoduché góly.

Reagovat
C-M@ster

To ne, ale třeba na rozdíl od Chorase, na kterýho se nadává, že je blbej, tak Krmenčík fakt moc inteligentní není. Ale v jádru je to hodnej kluk a fotbal hrát umí, tak mu přeju.

Reagovat
oli9

Slovácko

Tohle jsem nečekal. Ale jako ta naše sestava je vcelku slušná..

Zatímco Sparta si myslela že to asi půjde samo

Reagovat
Pablos

Jinak beru zpět co jsem tu psal asi před týdnem, že Ross mi nepříjde špatnej …úplně jako nevim no, teď co jsem viděl

Reagovat
kilobyte

Taky začínám pochybovat. Jestli bude mít takové problémy v běžeckých soubojích, tak nemůže hrát ve Spartě.

Reagovat
monty25

Přestávka zápasu Teplice - Karviná na Radiožurnálu Sport: "Párky nejsou ohřátý, terminál jim nejde, aspoň jsem se podíval na hezkou holku s piercingem v bradavkách."

Reagovat
delfin

To říkal Horváth?

Reagovat
monty25

Ne, Horvátha bych poznal. Komentuje to tenhle, ale říkal to asi nějaký jeho kolega.

https://radiozurnal.rozhlas.cz/david-kalvas-5004891

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zkoušel najít v archívu ale asi to nebylo přímo ve vysílání Radiožurnálu Sport ale na tom streamu z toho zápasu

Reagovat
monty25

Jo, poslouchám to tady a k tomu mám stream na Betanu.

https://www.irozhlas.cz/fotbalova-liga-online/451094

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam asi není, byl na Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

2 metry v ofsajdu a bude se rozčilovat, jak kdyby tam byl o milimetr.

Reagovat
ACSeRw!n

stezoval si, ze to trvalo tak dlouho, nez to mavnul, coz byla fakt super dlouha doba

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
monty25

Jděte do prdele s takovým výkonem.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nesleduju online, to jsou Karvinští náhodou tak dobří, nebo vy hrajete tak blbě?

Reagovat
Pablos

Když nadává na výkon… tak asi to druhý hele

Reagovat
monty25

Teplice v 1. půli xG 0,07, tím je asi řečeno vše.

Reagovat
Euphael

hrajeme dobre

Reagovat
Komix

jak zatím hodnotíš Botose? Koukám, že má dneska další Áčko

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek je fakt silenej fotbalista, smutny, ze dela dokonce kapitana

Reagovat
Profesor Ikebara

Já mu říkám vyklusávátko.

Reagovat
monty25

Dočkalovi jsi říkal flusátko?

Reagovat
Profesor Ikebara

Já ne, ale spousta jiných ano. Ale Bořek byl alespoň fotbalista.

Reagovat
ACSeRw!n

na co sach, to posral

Reagovat
Profesor Ikebara

To ale u něj není zase nic tak neobvyklého.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to většinou ne?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Vinci

Sundej už toho Rosse

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek je zralý na to aby ho posadili do autobusu Slovácka a vrátili ho do Hradiště

Reagovat
ACSeRw!n

jak nehraje Laci a Kairinen, tak je ten tym sotva polovicni no

Reagovat
Profesor Ikebara

Ano, Kaan je pan fotbalista a Laci je neskutečný srdcař.

Reagovat
mayday

Totálně. Je vidět, že jak to není o těch 12-13 základních hráčů, tak je to poměrně bída.

Reagovat
Nuno čomes

Ten náhradní střed Sadílek Solbakken ještě bude průser. Solbakken nebyl dobrý ani v Mol cupu proti Opavě

Reagovat
Profesor Ikebara

Ještě chvíli tam nechá ty dva ve středu a je to v prdeli.

Reagovat
delfin

Třeba šetří na Úterý.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jasně, že šetří. Ale profesionální fotbalista, by snad měl vydržet alespoň poločas, aniž by to na něm zanechalo následky. Teda pokud se nezraní.

Reagovat
Luka3enko

hovno, nevim jestli ses díval s lahváčem u tv, ale na stadioně bylo dneska snad nejvíc nechutně co jsem zažil 32 stupňů a slunko šíleně pařilo…to pak jako pochopíš, že se v tom hrajw fakt blbě

Reagovat
monty25

Hoďte tam ručník.

Reagovat
C-M@ster

Ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
naheCZ

Ti mají na tyto dementní ruce fakt štěstí

Reagovat
Profesor Ikebara

Tahle byla ale od Trávníka fakt dementní.

Reagovat
naheCZ

Už ta minulá vaše penalta byla po podobně dementní. A tuším v tom stejným zápase hrál ve vápně rukou Sorensen, ale protože tam byla menší před tou rukou, tak žádná penalta

Reagovat
naheCZ

*menší teč

Reagovat
Profesor Ikebara

Jako ty pravidla jsou fakt debilní. Ruka je prostě ruka a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň bod

Reagovat
ACSeRw!n

Travnik celej zapas neviditelnej, tak jak to umi asi jen on a pak si jeste zahral volejbal

Reagovat
Profesor Ikebara

Je to blbý, ale Trávníka zničila Sparta.

Reagovat
John Obi Mikel

Nepsal tady minulý týden někdo, že je Hyský zoufalec?

Reagovat
C-M@ster

Však to Sparta ještě otočí a je jedno, jestli prohraješ 8:0 nebo 3:2 s dvěma penaltama.

Reagovat
monty25

Hyský trénuje Karvinou.

Reagovat
C-M@ster

Tak v tom případě nedává smysl, co jsem napsal.

Reagovat
Profesor Ikebara

Dává, Karviná hraje v Teplicích a vede.

Reagovat
C-M@ster

Však co jsem napsal já, ne on.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jo sry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Labíku, co chceš víc?

Reagovat
wyqinac

Kez by se tyhle dementni ruce nepiskali.. ale pravidlove asi ok

Reagovat
Profesor Ikebara

Naopak, měli by se pískat všechny a bude klid.

Reagovat
wyqinac

Ja bych piskal ty, ktery zblokujou centr do vapna nebo strelu na branu a na tyhle nahodny dotyky, kdy jde mic beztak nekam do zamezi bych sral..

Reagovat
Profesor Ikebara

Jakékoliv vyjímky nahrávají tomu, aby se spekulovalo.

Reagovat
wyqinac

to mas zase pravdu..

Reagovat
Profesor Ikebara

Vždyť už ani ti rozhodčí neví, co mají pískat a co ne. O expertech ve studiích ani nemluvím. A já nevím jak ty, ale já už jsem z toho také jelen.

Reagovat
kilobyte

Tak tohle mohlo jít Zelenému na hlavu.

Reagovat
wyqinac

no to si uplne nemyslim, ale dejme tomu..

Reagovat
kilobyte

Kdyby tam Trávník neměl tu ruku, kterou odtlačil Zeleného, tak by se na tu hlavičku dostal.

Reagovat
monty25

Ty vole, ještě se zranil Havel.

Reagovat
delfin

17:4 na střely. Válec.

Reagovat
naheCZ

Slovácko se z toho ve druhé půli úplně posralo

Reagovat
delfin

Jn, to udělalo jen to prostřídání Birma, Haraslin, Olatunji.

Reagovat
naheCZ

Jako samozřejmě, ale oni prakticky nepřelezli s míčem půlku a úplně rezignovali na snahu útočit.

Reagovat
Luka3enko

tak to je snad klasika, když držíš takový výsledek

Reagovat
kilobyte

Protože věděli, že když bude mít Haraslín a Birma prostor, tak buď bude žlutá, což pro většinu v obraně by znamenalo červenou a nebo by byl gól.

Reagovat
naheCZ

Já to celkem chápu, ale stejně na útok rezignovat, když soupeři obrana zrovna nefunguje, je trošku smutný. A i přes to zatažení měli děsné díry hlavně na pravé straně obrany a takovej Haraslín tam měl prostoru víc než dost, jen mu nic pořádně nesedlo.

Reagovat
kilobyte

Tak Krmenčík pak odešel fyzicky, Syniavskému už taky nevycházelo každé kopnutí do míče a Sparta začala víc tlačit. Takže ono to nemuselo být vyloženě o tom, že na útok úplně rezignovali, ale když ti dojdou síly a už se ti tolik nedaří, tak už to radši jen bráníš.

Reagovat
Profesor Ikebara

No jo, ale góly nikde.

Reagovat
delfin

Ty jim nepreješ nebo co?

Reagovat
Profesor Ikebara

Co to žvatláš?

Reagovat
delfin

Goly.

Reagovat
mayday

Belmondo jde kam teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jurosko

Reagovat
hrundy

Rozdíl mezi sparťanskou lavičkou a základem je teda obrovskej...

Reagovat
naheCZ

To je dřevák

Reagovat
wyqinac

Juroska

Reagovat
Profesor Ikebara

Toho Rosse by mohli stihnout ještě někomu darovat. Ten je strašnej.

Reagovat
monty25

Gning čestný gól, aspoň jemu to teďka lepí.

Reagovat
kasparko

Ustoji tohle Frtala? On neni pro Teplice bezny trener, jsou tam i silny vztahovy vazby, ale i tak, aby tam jeste po repre pauze byl.

Reagovat
monty25

Jako situace je špatná, po 6 kolech jenom 3 body a pokles na 15. místo. Ale Frťalu bych zatím určitě neměnil.

Reagovat
Firkraag

Máte hodně zraněnejch, ne?

Reagovat
monty25

To máme permanentně.

Reagovat
John Obi Mikel

Holoubek volný

Reagovat
monty25

Holoubek je trenér pro Evropu, tu my nehrajeme.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha ok, takže očekávej Jožku Webera

Reagovat
monty25

Reagovat
mayday

A Jožka Weber, nezapomínat na něj

Reagovat
Profesor Ikebara

Teplice se z toho dostanou.

Reagovat
Firkraag

Zkurvený betano fakt

Reagovat
Profesor Ikebara

Fandit Spartě a United je očistec a ještě když hrají v jeden den.

Reagovat
Sigma Olomouc

Krmeleeec

Reagovat
Snatus

Týpek na rozhovoru vyzněl rozumně. A pak předvede tohle?

Reagovat
doocetung

Konečně na 4beky i v lize, dnes prostě musíme vyhrát nedá se svítit

3:0 Fomba,Prekop,Ewerton

Reagovat
patas92

Existuje nějaký stream na Baník?

Reagovat
PL28

Ty vole to je kvalita těch ofenzivních hráčů oba kluby ambice hrát evropské poháry, a každýmu borcovi tam uskakuje balón pri zpracování nebo pokusu o dribling na dva metry minimálně Everton mezi nimi jak nějakej Messi..

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jako Liberec tu ambici mít může, ale ten tým tomu vůbec neodpovídá. To Baník má dost lepší tým.

Reagovat
Gelu28

Liberec už měl 2:0 vést.....Baník hraje pomalu a vůbec neví co hrát...ten Fomba tam jen na lajně vlaje...

Reagovat
doocetung

Ten Fomba vypadá že poprvé hraje fotbal.. ho asi vyskautovali jen že ho viděli rychle běžet s banánama do vedlejší vesnice

Reagovat
HorajzmAmmann

Fomba hrozny, ale 1. zapas no ..

Reagovat
$dolar$

Jsem se těšil na tenhle zapas a zatím naprosto k pobliti.

Reagovat
ratusek

Člověk se po půl roce vydá do Ostravy a vidí takovej nechutnej grc. Fomba o ničem.

Borcům odskakuje balon jak někde v okrese. Trapas zápas zatím

Reagovat
ACSeRw!n

staci si pobrecet

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník zatím rozpaky. Hapal jak je u něho tradicí neumí vybrat sestavu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Neuveritelny… zatimco prvni polocas Banik nic nemel pomalu, ve druhym zustal Slovan buhvi kde v kabine a Banik na to solidne vlitnul

Reagovat
KingMaster13

Ale tomu Liberci se to stává pravidelně, 1.půlka vždy výborná a ve 2. totálně bouchnou

Reagovat
exse

Klasika. Baník 2x za půlkou = 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ja si tak říkám, že větší klauni než Kanija - Kováč v lize snad nikdy nebyli, ne? Kováč je takový druhý Sherwood nebo Stranacioni. Umí dobře kecat a prezentovat se, natočit si vlnu na hlavě, ale když má s týmem něco uhrát, je k smíchu. Mám radu pro všechny... Neumíte nic, ale chcete vydělávat 300k měsíčně? Bezte na plastiku, kupte si slim oblečení, natočte si vlnu na hlavě a dostanete job snů. I když umíte hovno. A ten Kanija je podle mě latentní buzna, protože ten je udělaný z Kovace tak, že to nemůže být stoprocentní heterosexuál ani ťuk. Odešel Karl a z Liberce se stali druzí United - celé krajině k smíchu

Reagovat
exse

Nevím no, podle mě se ti tímhle ten micropenis nezvětší, ale zkoušej to dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj dick je nadprůměrný, ale jestli se chceš bavit o penisu, máš smůlu, napiš Kaniovi nebo zajdi na amatéry. Buzno.

Reagovat
Uwe háže buly

Mě to přijde vtipný, ten hate na Kováče a vlastně vůbec všechny mladý trenéry jako jo, borec měl celkem povedený rok a půl(?) v Pardubicích, přičemž výsledkové to bylo celkem očekávané, spíš si lidi všímali jeho práce s mladýma a občas hry.. ale co jako kdo čekal s tímhle kádrem, že bude hrát? Vždyť je to stejný jak v Chelsea, bambilion talentovaných černoušků, ale chybí hotovi hráči, s tímhle budou rádi za první polovinu tabulky. Kania si myslí, že hraje FMko, ale takhle to prostě nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nic proti mladým trenérům. Furt lepší mladí než třeba magor Rada, Pulpit a spol. Každopádně on s Libercem nehraje ani ťuk, o čem furt kecal. Žádný moderní fotbal ani prvky, které furt mele. Tak buď v přípravě jen běhali bez balónu nebo k týmu přišel před prvním zápasem. Těžko říct.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kováč má jako trenér budoucnost. Pardubice s řadou mladých nebo jinde nechtěných hráčů dostal výkonnostně nahoru. V Liberci to může být podobné. On je trochu extravagantní ale trenéři co sedí na lávce už nejsou v kurzu.

Reagovat
veikko

Já třeba Liberec moc nemusím, ale je to soupeř hodný respektu. Myslím si, a říkali to i v nějakém rozhovoru, že cílem klubu je teď výhodně přeprodávat mladé hráče. K tomu se i Kováč hodí. Ale... zatím teda ten tým moc nefunguje a zatím má Liberec docela jednoduché herní schéma - vletět na soupeře a zkusit si vytvořit v prvním poločase náskok. Zatím prakticky v každém zápase totálně odpadají ve druhém poločase. Kováč žádný výborný taktik prostě není. Zároveň si ale říkám, jestli v současné době je rozumné cílit na přeprodej hráčů, protože kdo by je z Liberce bral? Sparta a Slavia začíná cílit na zahraniční skauting, který většinově vychází. Prodávat hráče do Baníku nedává smysl a v zahraničí si z týmu středu tabulky, kam zatím (zdůrazňuju) Liberec míří, na zadek nesednou, těch opravdu zajímavých hráčů tam zase tolik není (Ševinský, Hlavatý, Tupta a beztak jsem na někoho zapomněl). Jediným reálným odbytištěm je v současnosti asi Plzeň, to je málo.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak pokud tam budou zajímavý hráči, tak slávka se spartou po nich klidně sáhnou, ať už po Češích či cizincích. Ale jak reálně kdo tam je do budoucna nejzajímavější? Zatím to vypadá Ševinský a Halinský a oba hostují z S Hlavatý, Frýdek a Tupta jsou hráči tak pro Plzeň nebo zůstat a být tahouny.

Reagovat
veikko

Hlavatý by na tu Spartu nebo Slavii měl, ale ty týmy cílí ještě na vyšší kvalitu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal nemá logiku. Liberec vůbec nechytil úvod druhé půle. Z nekopy jako je Prekop udělat hvězdu...

Reagovat
vestinustarychdubu

Slovan zustal v kabine a u Baniku nevim co jim Hapal rekl v kabine, ale fungovalo to. Otocil Ewertona aby hral na Purzitidise, dva rychly goly, maji vetsinu odrazenych balonu, vlitli na to od zacatku a Slovan vubec nevi, co s tim delat. Skoda, meli dat nejakej gol v prvnim polocase.

Reagovat
exse

To vůbec není o Hapalovi, prostě se jim povedli 2 šťastné breaky, to by nakoplo každý tým.

Reagovat
vestinustarychdubu

Hapal nehapal, Slovan nemel v druhym polocase vubec nic, to nebyly jen dva stastny breaky, to bylo, ze Banik kompletne prevzal oteze, mel vetsinu balonu, odrazeny… Regulerne na to vlitli a prineslo to ovoce. Plus to, ze otocil Ewertona a nechal ho hrat na slabsi stranu Slovanu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Za všechno dobré můžou hráči, za všechno špatné Hapal …

Reagovat
Mirek na tenisu

Liberec předvedl po pauze bránění jaké se nevidí v divizi. Když Ewerton dostane tolik času a prostoru je zabiják. Baník má kvalitnější kádr. Hapal zatím tápe ve výběru sestavy i když se zdá že to začíná více fungovat. ale teď ho čekají těžké zápasy v Karviné, Olmiku a doma se Slavií. Na nějaké soudy je zatím brzy.

Reagovat
doocetung

No tak tuhle sezónu mi nepřijde že tápe se sestavou na naopak, dneska postavil nejlepší možnou s tím že když chybí Buchta i Rusnák tak tam napravo nikoho jiného než toho Fombu nemá a Ewerton je prostě nehledě na dnešek silnější zleva.Viděl že to takhle nefungovalo tak hned o půli to změnil, za mě palec nahoru

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně, základ má jasně daný. Proti Slovácku zbytečně moc protocil, ale jinak dobrý základ, dobře reaguje na průběh zápasu.

Ze vrátil třeba Jurosku do hry je majstrstyk

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Juroška je stejně borec. Přežil Ndefeho, dře a vůbec to od něj není takové baroko, jak se tu občas prezentuje.

Reagovat
veikko

Jj, udělal progres. A co si budeme povídat, ono tvým výkonům taky moc neprospěje, když stopera na tvé straně hraje Blažek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Zephyr

Zápas podzimu je tady. Duka - Budějky bude dárečkem pro opravdové fotbalové labužníky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
vestinustarychdubu

Je to tak, opravdovy slagr kola. Ocekavam ryzi, devadesatkovou gambac ligu

Reagovat
doocetung

dnes se bude opakovat ten legendární souboj Krejčí-Bořil akorát mezi lavičkama

Reagovat
smazaný uživatel

Plukovník nebo Franz červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se snížil počet účastníků ligy o dva týmy minimálně, nikomu by to nevadilo. Tyhle zápasy nejsou na úrovni ani druhé ligy.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ta spodní šestka by se mohla klidně useknout, jenom vyměnit Teplice za bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Tvl jako komu může vadit zrovna bohemka? Fajn kádr, dobrý fans, silný majitel, co chce stavět stadion.. ten počet účastníků je akorát, peněz v lize bude přibývat, Budejky jsou anomálie.

Reagovat
monty25

Šebrle Pěkná oslava 20. výročí tátova olympijského zlata

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že Buděhnojovice předčí Lázně Bohdaneč a stanou se nejhorším týmem historie? O co?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jako když nejsou peníze, tak je to celkem jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak špatně na tom musíš být když ani Franta Straka nepomůže

Reagovat
thewall

Angažovat Franze už na podzim je prostě nesmysl.

Reagovat
KingMaster13

Tipovat letos přímého sestupujícího byla asi nejsnadnější věc co jsem kdy v rámci ligy kdy tipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Lázně Bohdaneč nebyly tak jisté.

Reagovat
fabec1222

Tak tehdy sestupovali dva, takže to jistotka byla skoro taky Plus i tehdy ten rok šli Budějky dolu, a to měli předchozí sezonu snad nejlepší v historii

Reagovat
Spalovač šancí

Match of the Day z Julisky. Z toho budou zahraniční držitelé TV práv na českou ligu a jejich diváci u vytržení

Reagovat
fabec1222

Budou Budějky horší než Bohdaneč?

Reagovat
DieFohlenBMG

Za mě by bylo nejlepší současnou čens ligu rozdělit na dvě. 1.-8. místo 1. Liga, zbytek by hrál druhou. Hrálo by se každý s každým dvakrát. Je někdo proti?

Reagovat
Spalovač šancí

A potom rozdělit tu první na dvě po 4 týmech...

Reagovat
Puskas

Nebo na tři, jak je to teď 3-2-3.

Reagovat
vestinustarychdubu

Oh shit, here we go again...

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych na počet účastníků vůbec nesahal. Nemá jediný smysl zužovat, upravit druhou ligu s tou třetí. Udělat z nich dvě druhé ligy

Reagovat
ACSeRw!n

jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele