Chance Liga - preview 5. kola: Na tahu je Plzeň

17.08., 08:53, aktualizováno 18.08., 08:34
Previews
Marek Havlík (© 1. FC Slovácko)

Sparta a Slavia svoje zápasy tohoto kola zvládly a jako poslední z velké trojky jde do akce Plzeň, která se představí v Českých Budějovicích. Olomouc hostí Mladou Boleslav, Slovácko poměří síly s Baníkem.

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav

neděle 14:30

První tři ligová kola nenašla olomoucká Sigma přemožitele, poté už ale nestačila na silnou Slavii. V neděli se Hanáci pokusí vrátit na vítěznou vlnu. Přivítají Mladou Boleslav, která se může pyšnit produktivním útokem, ovšem venku se jí v tuzemské nejvyšší soutěži nedaří.

a

Dalo se to čekat. Olomouc na Slavii jasně nestačila, a i samotní Hanáci si toho byli vědomi. "Musíme uznat, že síla Slavie, zejména v defenzivě, byla velká. Prakticky jsme neměli šanci na to, abychom vstřelili branku. Nějaká standardka, nedohrané situace tam sice byly, ale Slavia má takovou kvalitu, že nám ani neumožnila dostat se do stoprocentní šance. Neměli jsme ani možnost v tom utkání zvítězit," přiznal trenér Sigmy Tomáš Janotka.

I zkušenost z Vršovického Edenu ale byla pro Olomoucké poučná. "Víme, že se potřebujeme zlepšit v rámci součinnosti do ofenzivy. Abychom byli nebezpeční a dostávali se do brankových příležitostí. Z hlediska defenzivy jsme ukázali věci, na kterých potřebujeme zapracovat, chybičky pořád jsou. Myslím, že to byl dobrý odrazový můstek a srovnání v rámci zápasu proti top týmu. Pořád máme na čem pracovat. Hned v pondělí jsme si Slavii vyhodnotili, prakticky celý týden se ale plně soustředíme na Mladou Boleslav," pokračoval Janotka.

Boleslav v ligové sezóně prohrála již dvakrát, vždy na hřištích protivníků. Doma se naopak se soupeři nepáře - Slovácku vsítila tři, Českým Budějovicím pak rovnou čtyři góly. A podobně produktivní jsou Středočeši také v předkolech Evropské konferenční ligy. Náramně jim vyšlo především poslední klání, kdy díky dalšímu čtyřbrankovému koncertu otočili nepříznivě se vyvíjející souboj s izraelským Hapoelem Beer Ševa, po jehož zdolání již buší na brány skupinové fáze mezinárodní soutěže.

S Hapoelem se Boleslavští utkali ve čtvrtek v Bulharsku, kde izraelský mančaft působí kvůli vojenskému konfliktu v Pásmu Gaza. Z bulharské Lovče ovšem necestovali zpět do středních Čech, nýbrž na Moravu. "Nedokážu si představit, že bychom se v pátek v poledne vrátili do Prahy, jeli trénovat do Boleslavi a druhý den jeli do Olomouce," vysvětlil kouč mladoboleslavského FK David Holoubek.

Středočeši na marodce evidují záložníka Davida Kozla a útočníka Lamina Jawa, Hanáci zase stopera Lukáše Vraštila a forvardy Antonína Růska s Janem Fialou. K tomu ovšem ještě nejsou na straně Sigmy jisté starty záložníka Jiřího Slámy a útočníků Jana Vodháněla s Filipem Uričou.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Králik, Fulnek - Langhamer, Matějovský - Stránský, Mareček, John - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.71 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň

neděle 17:00

Jak v prvním zápase, tak i v odvetě. Plzeň ve čtvrtek zdolala ukrajinský Kryvbas opět o jeden gól a před kvalifikací do skupinové fáze Evropské ligy jí stačí přemoct už jen jednoho protivníka. Předtím se ale Západočeši představí ještě v domácí nejvyšší soutěži. Prodlouží čekání českobudějovického Dynama na první ligové body?

Zatímco v prvním střetnutí s ukrajinským protivníkem vsítili Plzeňští dvě branky, o týden později jim ve Štruncových sadech stačil jediný zásah. Opět se prosadil útočník Daniel Vašulín, což stačilo, neboť Kryvbas se střelecky neprosadil.

Trenérský štáb udržené čisté konto potěšilo. "Musím pochválit naší obranu, která nedostává branky. Na tom to máme postavené a mužstvo už v tomto směru projevuje zkušenost. Na herní stránce dopředu vždy záleží, co nám soupeř dovolí. Nebylo jednoduché se do nich dostat, ale povedla se nám krásná akce. Byl to nesmírně těžký zápas a do konce nebylo o ničem rozhodnuto. Odolali jsme jim a musím pochválit naší defenzivu. Máme zajištěnou evropskou skupinu, budeme rotovat a je to šance pro naše mladé hráče," uvedl hlavní kouč Viktorie Miroslav Koubek.

V neděli se Plzeň vydá do Českých Budějovic, v nichž bude hájit průběžné druhé místo v ligové tabulce. Domácí Dynamo naopak sídlí přesně na opačném konci ligového pořadí. Všechny čtyři dosavadní zápasy prohrálo a nespokojenost jeho fanoušků roste. Do toho se navíc spekuluje, že by jih Čech měly opustit dvě opory - stoper Lukáš Havel a záložník Jan Suchan.

Jiní hráči však věří, že po nedávném příchodu lodivoda Františka Straky se postavení Dynama změní. "Trenér Straka přinesl hodně nových věcí. Chce, abychom hráli hodně rychle, aby běhal balón, abychom byli důrazní, agresivní, abychom se snažili chodit rychle nahoru, víceméně po zisku co nejrychleji nahoru a do zakončení. Myslím si, že to má hlavu a patu. Každopádně musíme to plnit ještě lépe, než to plníme, protože zatím to nestačí," prohlásil středopolař Budějovic Michal Hubínek.

Na Plzeň by Budějovičtí měli být připraveni v plné síle. To Západočeši dorazí k soutoku Vltavy a Malše bez řady zraněných hráčů. Jmenovitě jde o brankáře Viktora Baiera, obránce Lukáše Hejdu, záložníky Jana Sýkoru s Cheickem Souarém a útočníky Rafia Durosinmiho s Christophem Kabongem. K tomu jsou nejisté starty gólmana Martina Jedličky, zadáka Jana Palusky a středopolaře Matěje Valenty. Obráce Cory Sène nemůže hrát kvůli týden starému obdržení červené karty, po němž automaticky následuje zákaz startu v následujícím utkání.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Kotula, Havel, Čoudek, Trummer - Šigut, Hubínek, Suchan, Čermák, Zíka - Ondrášek

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Kalvach, Panoš, Havel - Jirka, Šulc - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.49 - 4.95 - 1.45

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice

neděle 17:00

Zatímco majitel libereckého Slovanu na sebe více či méně úspěšně pravidelně upozorňuje v mediálním prostoru, samotné fotbalisty působící pod Ještědem nyní zajímá jediné: konečně doma zvítězit. Podaří se jim to proti Pardubicím, které rovněž formu spíše hledají?

Zatím to Liberci ve vlastním útočišti u řeky Nisy moc nejde. S Olomoucí zde remizoval, Slavii podlehl. Šlo sice o silné protivníky, i tak ale Severočeši pořádně lační po prvním domácím úspěchu v sezóně. "Teď hrajeme třetí zápas, ty první dva jsme, neříkám že herně, ale výsledkově nezvládli, a teď už U Nisy musíme dělat body, nejlépe tři, a před našimi diváky se chceme za každou cenu rehabilitovat," prohlásil trenér Slovanu Radoslav Kováč.

Do Liberce dorazil Kováč v průběhu léta z Pardubic a v neděli tak může využít, že protivníka dobře zná. Totéž lze říct o středopolařích Marku Ichovi s Michalem Hlavatým, kteří v uplynulých měsících putovali stejným směrem. Naopak z úpatí Ještědu se k soutoku Labe a Chrudimky alespoň dočasně přesunul hostující obránce Tomáš Polyák.

Zřejmě i odchody důležitých mužů mohou za to, že se Pardubicím v úvodu ročníku moc nedaří. Body uzmuli jen v Českých Budějovicích, zato doma na východě Čech se trápí. Nestačili zde jak na Karvinou, tak ani před týdnem na Slovácko. "Chceme se prezentovat mnohem lépe než v posledním utkání. Být aktivní, silní na míči a dobře organizovaní. Pak budeme nebezpeční pro soupeřovu bránu a můžeme pomýšlet na zisk bodů," uvedla před výletem k Nise brankářská jednička pardubického FK Viktor Budinský.

Východočechům dál schází kvůli chybějícím vízům zadák Laurent Kissiedou. Kvůli zranění se v Liberci na straně hostů nepředstaví záložníci Tomáš Solil s Vojtěchem Sychrou ani útočník Pavel Zifčák. Další forvard Pavel Černý již není součástí kádru Východočechů, odešel totiž hostovat do druholigové Chrudimi.

Slovan bude ještě nějakou dobu postrádat marodícího útočníka Michaela Rabušice. Záložník Santiago Eneme již začal s tréninkem, proti Pardubicím si ale zřejmě ještě nezahraje. Podobně nejistý je také start stopera Dominika Plechatého, jehož trápí bolavá třísla.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Mikula - Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali - Višinský, Tupta - Nyarko

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Noslin, Šimek, Kalabiška - Simon, Polyák - Leipold, Zlatohlávek, Patrák - Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.64 - 9.43

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

neděle 20:00

Po trpkém vyřazení ve 3. předkole Evropské konferenční ligy se ostravský Baník vrací na ligové trávníky. Víkendový program uzavře střetnutím v Uherském Hradišti, kde si proti němu bude chtít domácí Slovácko zvednout střelecké sebevědomí.

"Nejlepší atmosféra ve Vítkovicích ever," hlásil po čtvrtečním špílu s Kodaní redaktor Deníku Sport Michal Kvasnica. Rovněž autor těchto řádku měl to štěstí být ve čtvrtek u toho, a byť domácí zápasy Baníku nenavštěvuje tak často, dovolí se pod Kvasnicova slova podepsat. Ostravský stadion toho dne skutečně bouřil dobré tři hodiny v kuse a ukázal, že také v Česku se atmosféra může minimálně rovnat i německé Bundeslize.

O to víc mrzí, že Slezané po vynikajícím výkonu v hledišti i na hřišti nedotáhli bitvu s Kodaní do zdárného konce. Dánského favorita v odvetě přehrávali, jenže navzdory prohlášením o připravenosti na pokutové kopy selhali právě v penaltovém rozstřelu. "Zklamání z vyřazení musíme hodit za hlavu. A vzít si z toho to pozitivní, že jsme i proti soupeři z evropského ranku dokázali odehrát velice dobré utkání. Na tom můžeme dále stavět a určitě si přenést nějaké zdravé sebevědomí i do ligy, ale musí to být současně podpořeno tvrdou prací," prohlásil po čtvrteční bitvě trenér Baníku Pavel Hapal.

Po zbytek sezóny už se Ostravané mohou plně koncentrovat pouze na domácí soutěže. Nedělním výletem do Uherského Hradiště ukončí náročné období, kdy soutěžní zápas absolvovali každé tři nebo čtyři dny. Slovácko tedy může o víkendu využít únavy soupeře. Přece jen, proti Kodani už bylo u řady hráčů Baníku znát, že "tahají nohy".

I tak se ale Uherskohradišťští hodlají na Slezany důkladně připravit. V ligové tabulce sice sídlí jen o dvě pozice za svým nedělním sokem na devátém místě, potřebují však pořádně zabrat směrem do ofenzivy. Teprve v minulém kole se dočkali první branky v probíhajícím ročníku. Tento problém by každopádně měla vyřešit nová posila. Do Slovácka totiž dorazil útočník Michael Krmenčík, jenž se může pyšnit zkušenostmi z reprezentace. U břehů řeky Moravy se pokusí navázat na plodná období, které zažíval zejména v dresu plzeňské Viktorie.

Střelecký půst Slovácka ukončil před týdnem poněkud nečekaný muž, krajní bek Gigli Ndefe. "Mohli jsme mít více bodů, ale na druhé straně jsme třikrát udrželi nulu vzadu, což je pozitivní. Určitě ale musíme zapracovat na střílení branek," uvedl angolský fotbalista, jenž dříve oblékal i dres Baníku.

Celek z Uherského Hradiště dál postrádá zraněného defenzivního univerzála Vlastimila Daníčka, který už se však alespoň vrátil k tréninku. Ostravané zase postrádají stopera Davida Lischku a záložníka Radima Šudáka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Hofmann, Vaško, Doski - Trávník - Blahút, Kohút, Havlík, Juroška - Kozák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Uchenna, Chaluš, Pojezný - Rusnák, Boula, Rigo, Holzer - Klíma, Kubala - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.04 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dukla Praha

sobota 14:30

Dvě domácí výhry, dvě venkovní porážky. Tak si v aktuálním ročníku zatím stojí Hradec Králové. Votroci přitom budou doufat, že i v pátém kole bude v jejich utkání platit "můj dům, můj hrad". Přivítají totiž pražskou Duklu.

Východočechy po úvodním vítězství nad Teplicemi čekal náročný trojboj proti účastníkům evropských předkol. Zatímco doma Mladou Boleslav přehráli, s prázdnou odjížděli z Plzně i Ostravy. Naposledy ve Vítkovicích si osud zpečetili prakticky hned na začátku. I přes brzké Kučerovo vyloučení dostali příležitost pokutového kopu, jenž ovšem Mihálik zahodil. Slezané následně postupně stupňovali tlak a v nastaveném čase rozhodl jediným gólem, svým premiérovým ligovým, Nigerijec Aririerisim.

Ani Pražané neměli do startu ročníku vůbec lehký los. Návrat do ligy jim ztížila porážka od Plzně, následná dvě městská derby vyšla na padesát procent - úspěch proti Bohemians, nezdar na Spartě. Mrzet je ovšem může poslední porážka proti Jablonci, a to z podobného důvodu, jako Votroky. I Dukla totiž zahodila penaltu, kterou mohla vyrovnat, a nakonec soupeři podlehla 0:2.

Petr Rada nemůže v utkání počítat se zraněným Šebrlem, na straně domácích jsou ovšem absence ještě četnější. Zdravotní indispozice neumožní nastoupit Heidenreichovi, Pilařovi, Pudhorockému a zřejmě ani duu Krejčí, Spáčil, do toho platí disciplinární tresty pro Juliše a Kučeru.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.67 - 4.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905

sobota 17:00

Svůj vstup do soutěže by jako slabší průměr asi ohodnotili oba soupeři, kteří se střetnou v sobotu v Karviné. Jak domácí, tak i Bohemians totiž v průměru disponují jedním bodem za zápas, přičemž Klokani jich zatím odehráli o jeden více.

Slezané se museli potýkat s náročným vstupem do soutěže. Na domácí nezdar proti Liberci dokázali rychle zareagovat důležitou výhrou v Pardubicích, po odložení utkání s Baníkem ovšem možná i kvůli nedostatku zápasové praxe vybouchli v Plzni. Tam brzy po Vašulínově úvodním gólu uviděl červenou kartu Čavoš, načež přišel gólový koncert Viktorie, která nakonec završila pověstného "bůra".

To muži z Ďolíčku zvládli samotné první kolo doma na jedničku, když si poradili s Ostravou. Pak ale přišly vesměs neuspokojivé výsledky. Porážka na Dukle následovaná remízou na Slovácku a domácím nezdarem se Spartou, to vše dělá vrásky na čele Jaroslava Veselého. Zvlášť když se proti obhájci titulu dostali díky Júsufovi do vedení, avšak ještě před pauzou srovnal Tuci a obrat dokonal Birmančević.

Klokani ztratili svůj náskok i v posledním vzájemném střetu, když ve skupině o záchranu padli 1:3, ačkoliv díky Matouškovi zprvu vedli. Jedná se však dosud o jedinou výhru Karviné z posledních sedmi vzájemných zápasů, celkem se ze šestnácti prvoligových pokusů radovali Slezané jen čtyřikrát.

Úlohu v nadcházejícím střetnutí jim ještě ztíží absence, vedle potrestaného Čavoše chybí i zranění Bergqvist a Endl. Hosté dorazí bez indisponovaných Hály, Kovaříka a Valeše.

Utkání na Městském stadionu v Karviné začíná se sobotní sedmnáctou hodinou, coby hlavní sudí na něj dohlédne Pavel Orel.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.56 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice

sobota 17:00

Zatímco Sparta si postup do 4. předkola Ligy mistrů musela v odvetě vydřít, druhé z pražských "S" položilo klíčové základy již v prvním zápase. Na hřišti belgického Unionu si pak Slavia vše pohlídala a taktéž klepe na brány hlavní fáze Champions League. Naladí se na klíčový souboj s Lille očekávaným úspěchem proti Teplicím?

Rozhodně ne všichni fanoušci sešívaných byli s úterním výkonem svého oblíbeného mužstva spokojeni. Na druhou stranu se slávisté nemuseli v Bruselu nikam hnát. Do Belgie si přivezli dvoubrankový náskok, který proti bezzubému soupeři v klidu drželi. V závěru jej navíc navýšili a po úsporném výkonu pokračují v Lize mistrů. Následující týden zamíří ještě o něco dál na západ, do francouzského Lille.

Před střetnutím se silným protivníkem se mohou ještě jednou sehrát, a to v utkání tuzemské nejvyšší soutěže. "Zase plánujeme nějakou rotaci sestavy, to nám teď strašně pomohlo. Bude to pro nás opět důležité, protože po Teplicích hned zase jedeme do Francie," naznačil trenér Slavie Jindřich Trpišovský možné změny v základní jedenáctce svého týmu.

Tepličtí si o podobných toulkách Evropou mohou nechat jen zdát, jejich ambice tak vysoko ani nemíří. Pro ně je momentálně důležité se vůbec dostat do formy, což by se jim mohlo povést po minulém víkendu. "Skláři" sice nezvládli tři úvodní ligová kola, před týdnem se ale konečně dočkali bodů. A to hned třech, když na lopatky položili liberecký Slovan.

Zdá se tak, že rozprava mezi členy kádru Severočechů a realizačním týmem padla na úrodnou půdu. "Pravdou je, že se snažíme mít individuální i skupinové rozmluvy. Myslím ale, že kluci byli stále zdravě nastavení a věřili si. Výhry visely na vlásku v Olomouci i Hradci, ale soupeři bohužel vždy daly o gól víc. V tři body z utkání proti Liberci jsme věřili," uvedl asistent hlavního kouče Teplic Jan Rezek.

Nově Skláře může těšit také to, že marodku opustili středopolaři Filip Havelka s Kevinem Zsigmondem. Po disciplinárním trestu navíc může opět hrát obránce Jegor Cykalo. Mimo hru nicméně pořád kvůli zranění zůstávají zadáci Jan Knapík s Josefem Švandou, záložníci Ladislav Takács s Lukášem Marečkem a forvard Mohamed Jásir. V sobotu si ve vršovickém Edenu nezahrají ani obránce Albert Labík se středopolařem Filipem Horským - oba totiž v Teplicích hostují právě ze Slavie a pravidla neumožňují, aby proti svému zaměstnavateli nastoupili.

Také seznam indisponovaných plejerů sešívaných přišel o jednoho muže - uzdraveného stopera Štěpána Chaloupka, někdejší oporu Teplic. Dál však marodí brankář Jindřich Staněk a zadáci Ondřej Zmrzlý s Tomášem Vlčkem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Prebsl, Ogbu, Bořil - Tomič, Bužek, Oscar, Diouf - Jurásek, Fila, Jurečka

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Cykalo, Kričfaluši, Mičević - Radosta, Bílek, Jukl, Trubač, Harušťák - Čerepkai, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 8.77 - 22.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha

sobota 20:00

Ani po zvládnuté těžké šichtě si Sparta nemůže oddechnout. V předkole Ligy mistrů ji čeká ještě jeden dvojboj ve Švédsku. Cestou na sever se navíc zastaví v Jablonci, jemuž se Letenské daří v poslední době úspěšně obírat o body.

Po rozpačitém domácím zápase s rumunským FCSB nemohli sparťané v odvetě čekat nic jednoduchého. Přesto jim první poločas v Bukurešti vyšel náramně a až po změně stran začali ztrácet dech. Postupovou výhru 3:2 nicméně udrželi a jejich sen vrátit se po 19 letech do hlavní fáze Champions League stále žije.

V závěrečném předkole milionářské soutěže se Letenští utkají se švédským Malmö, ještě předtím je ale čeká ligové klání v Jablonci. "Musíme přepínat mezi českou ligou a Ligou mistrů, což není jednoduché. Teď potřebujeme vyhrát v Jablonci a pak se pustit do Malmö," shrnul následující program Sparty její trenér Lars Friis.

Jakožto jediný celek, jenž v tuzemské nejvyšší soutěži neztratil za úvodní čtyři kola ani bod, dorazí Pražané na sever Čech samozřejmě v roli favorita. Jablonecké by ale podcenit neměli - obzvlášť na jejich Střelnici, z níž si všechny body odvezli při jedné z posledních pěti návštěv. Navíc Severočeši mohou být se vstupem do sezóny taktéž relativně spokojeni. Prohráli jen jednou, na hřišti ostravského Baníku, doma již naopak oloupili i silnou Plzeň a před týdnem obstáli též na půdě pražské Dukly.

Potrápí zelenobílí rovněž úřadujícího mistra? "Teoreticky to je teď asi nejsilnější soupeř, i když mají docela náročný program, takže je předpoklad, že možná trochu protočí sestavu. Čeká je asi nejdůležitější dvojzápas sezóny o Ligu mistrů. Ale na to se vůbec nedá spoléhat, Sparta má natolik vyrovnaný kádr, že ať postaví jakoukoliv jedenáctku, bude hrát první druhé místo v lize. Očekáváme velice těžký zápas, na druhou stranu my jsme povzbuzeni výhrou, čeká se velká návštěva, takže se na zápas těšíme," řekl asistent hlavního trenéra Jablonce Josef Petřík.

Příznivci obou celků se před úvodním výkopem rozloučí s někdejším středopolařem Tomášem Hübschmanem, který po uplynulém ročníku ukončil kariéru, během níž zanechal výraznou stopu v Jablonci i na Letné. Pouze z tribuny budou tomuto aktu přihlížet tři zranění hráči na straně Severočechů - obránce Haiderson Hurtado, záložník Michal Černák a útočník Jan Chramosta. Sparta na Střelnici dorazí bez levého beka Imanola Garcíi, jenž absentuje od minulého víkendu.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Souček, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Puškáč

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Zelený - Wiesner, Solbakken, Sadílek, Ryneš - Daněk, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.00 - 3.97 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
4
4
0
0
10 : 3
12
2
Viktoria Plzeň
4
3
1
0
9 : 1
10
3
Slavia Praha
4
3
1
0
7 : 0
10
4
FK Jablonec
4
2
1
1
4 : 1
7
5
Sigma Olomouc
4
2
1
1
5 : 4
7
6
FK Mladá Boleslav
4
2
0
2
8 : 4
6
7
Baník Ostrava
3
2
0
1
3 : 2
6
8
FC Hradec Králové
4
2
0
2
3 : 3
6
9
1. FC Slovácko
4
1
2
1
1 : 3
5
10
Slovan Liberec
4
1
1
2
5 : 5
4
11
Bohemians Praha 1905
4
1
1
2
3 : 4
4
12
FK Pardubice
4
1
0
3
4 : 5
3
13
FK Teplice
4
1
0
3
4 : 8
3
14
Dukla Praha
4
1
0
3
2 : 7
3
15
MFK Karviná
3
1
0
2
2 : 8
3
16
Dynamo České Budějovice
4
0
0
4
1 : 13
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Přidat komentář
Sberatel_remiz

Sparta dnes remizuje. Nemůže totiž vyhrávat pořád. A taky vidím Jablonec v úloze loňských Teplic, které loni obraly o body obě "S". Už na Bohemce mohla Sparta klidně remizovat. Neměla mít v půlce zápasu vyloučeného hráče? Ryneše? Už nevím, říkali to snad v Lize naruby, ale já jsem poslouchal bohužel.jen na půl ucha.

Reagovat
Profesor Ikebara

Je mi líto, že máš jen půl ucha

Reagovat
Sberatel_remiz

Je mi líto, že patříš mezi hlupáky, kteří to nepochopili.

Reagovat
Profesor Ikebara

Je mi líto, že jsi to nepochopil ty

Reagovat
Sberatel_remiz

Já jsem použil naprosto běžně používaný idiom. https://www.dictio.info/cs/translate/czj/text/zima/39936 Co jsi udělal ty? Pokusil ses o "humor" na úrovni mongoloida.

Reagovat
Profesor Ikebara

Hele a je s tebou taková sranda i ve skutečnosti, nebo jsi klasický internetový žvanil?

Reagovat
Sberatel_remiz

No, jde o to, že humor musí být aspoň trochu inteligentní. Což nebyl tvůj případ výše.

Reagovat
kilobyte

Výborná analýza. Sparta remizuje, protože moc vyhrává.

Reagovat
Sberatel_remiz

Máte zkušenosti ze sázení? Divil bych se, kdyby ne. V sázení jsou absolutně rozhodující trendy. Vítězná série nemůže být navždy. Když ztratila Slávia a Plzeň, proč by nemohla i Sparta v Jablonci, který tuto sezónu může být hodně dobrý? Dosti pravděpodobně mnohem lepší než loni mnou zmiňované Teplice. A mimochodem Jablonec má v H2H proti Spartě v posledních 10 zápasech 1-4-5, což je velmi dobrá bilance. A v domácích zápasech má 3-4-3. Taky velmi dobré! A ještě dodám, že Sparta má v této sezóně dosti nepřesvědčivou obranu.

Reagovat
Pablos

Tady někdo prohraje barák ... 4 zápasová série letošní sezóny, opravdu není žádný ukazatel

Reagovat
Sberatel_remiz

Je to ukazatel. Ale 4 zápasy jsou jen 4 zápasy. Není to moc silný trend. To je jasné. Já vsázím po desítkách korun. Naopak vy vypadáte jako sázkař, který jde po tzv."jistotách". 1,64, Sparta venku, to je prostě JISTOTA, to MUSÍ VYJÍT! A když nevyjde, tak je to prodaný!

Reagovat
Pablos

Né no... a nevykáme si, husy jsme spolu pásli.

Reagovat
Luka3enko

se koukni na jeho nick… to bude ten typ borce co si vede v excelu statistiky týmů bez remizi a pak na ni bezhlavě sází pokud nepadne tak to doubluje, dokud nepadne remíza nebo neskončí na ulici

Reagovat
Pablos

No to mi je úplně jasný neboj

Reagovat
Nieuwendyk

Podobnej magor jako transka no

Reagovat
Pablos

Sparta v první půli více než 1,5g za 4,32 ...takhle se to hraje

Reagovat
Sberatel_remiz

Tenhle tip má mnohem větší smysl než na celý zápas za 1,64. Ale i tak je to podle mě principiálně špatně. Mám na mysli vsázet na poločas a nikoliv na celý zápas. Proč? Protože tip pouze na poločas nepřekonává efekt náhody. Sparta může dát ten zápas klidně o mnoho víc než 2 góly. Ale může je dát ve 2.poločase. Jinými slovy rozložení gólů Sparty je zcela náhodné. Pokud se nejedná o vysledovaný trend, a to velmi pochybuji, že máte vysledované trendy na 1.poločasy u Sparty a Jablonce.

Reagovat
Pablos

Já nejsem sázkař... já si občas něco hodím.... jinde mám celý zápas na góly u Sparty mám poločas, protože zrovna u Sparty mi docela vycházel (když už jsem vsadil... obecně to vycházet nemusí, protože já vsadím třeba 6x za sezonu), ale spíš jsem dal 1,5g polo. nikoliv přímo jeden tým... tady jsem zariskoval no... stovka mě nezabije.

Reagovat
kilobyte

A ty tvoje trendy nejsou o náhodě?

Reagovat
kilobyte

Nevykej mi. Sázím minimálně. Trendy vůbec nejsou v sázení důležitý. Mnoho sázkářů se jimi možná řídí, ale ono je taky mnoho sázkářů v mínusu.

Ono kdyby to bylo tak jednoduché, že by stačilo sázet na ukončení série, tak by už SK dávno neexistovali, protože by byli ve ztrátě.

Reagovat
Sberatel_remiz

Jsou důležitý. Jsou to jediné, co v sázení rozhoduje. Ziskovost samozřejmě zvyšuje i znalost týmů a taktiky. Čím víc znalostí, tím lépe. To je jasné. Jenže i když sázkař dokáže určit nejlepší možnou taktiku, která bude v zápase použita, a zná do nejvyšších podrobostí třeba 3/4 hráčů ze soupisky, tak je to pořád jen potenciál, který je naplněn podle trendů. Nejjednodušší je si to představit u tenisu, protože ten hraje jediný člověk. Když se tenistovi prostě nedaří, tak se nedaří, ať je takticky připravený sebelíp. No ale zpět k trendům. My si holt navzájem nerozumíme, co je trend. Já používám tento pojem v absolutně stejném způsobu jako se používá v přírodních vědách (např paleontologii či evoluční biologii), historii, sociologii, byznysu atd. A v tradingu. Já mám právě zkušenosti z tradingu a to mi dost výrazně otevřelo oči i v sázení na sport. Sázkaři prohrávají, protože 1)sází to, co není trend. Trend musí mít aspoň dva body tj.zápasy. Jeden zápas, to není trend. Stejně jako u úsečky, která musí mít dva body. Stává se často, že nějaký favorit vyhraje velmi výrazně (třeba 6:1), to poblázní slabé sázkaře a pak vsadí na favorita v pidikurzu a on pak prohraje či remizuje. 2)Mnohem častější je to, že sázkaři vsází trendy (i když to, podle čeho sází, tak nenazývají), ale bohužel pro sebe vyberou slabý trend. Když účelem.sázení je vybrat z trendů ty nejsilnější. Jen ty nejsilnější trendy mají nejvyšší value. Trend lze ukončit sázkou dvěma způsoby: Pokračováním trendu a ukončením. A právě hlavní rozdíl mezi slabými sázkaři a silnými je ten,že slabí sázkaři dávají absolutní přednost pokračování trendu (obzvláště u velkých favoritů) a silní sázkaři dávají přednost ukončování trendů. Jenom dodávám, že obvykle pokračování trendů představuje nízký kurz a nižší riziko a ukončování trendů mnohem vyšší riziko ale taky mnohem vyšší kurzy. Proto já nyní dávám přednost remíze Sparty a věřím, že to mám velmi dobře vyargumentované. Viz výše.

Reagovat
Pablos

Jenže ty ho nedáš sólo (psal si, že sázíš po desítkách korun, to by nedávalo smysl) takže ty těch trendů musíš dát víc... a vzhledem k tvému nicku, bych řekl, že si klasickej remízář tiket. Ono ti to 17x za sebou nevýjde a pak jednou jo a máš to klidně se ziskem, znám lidi co takhle jedou basket na remízy i. Je to určitý druh sázení a nic proti tomu... ale je to stejně ošidné jako jakékoliv jiné vsázení a nelze z toho vycházet, že Sparta dnes remizuje... protože 4x vyhrála, jak si to prezentoval v původním komentáři.

Reagovat
Sberatel_remiz

Já jsem těch argumentů předložil víc než jen že po 4 výhrách musí Sparta remizovat a to právě teď. Podívej se výše. A neuvedl jsem ještě to, že proti slabým a středně silným týmům Sparta za sezónu ztratí body. Je třeba s tím kalkulovat. Jablonec je na to ideální kandidát. Samozřejmě nemusí mi to teď vyjít, ale já si jsem jistý, že to má value.

Reagovat
Pablos

Ty si žádnej argument nepředložil ale Protože ty dokládáš něco na slovo ,,remizuje" či ,,musí remizovat" což je 100 % jistoty... a na tu žádnej argument nepodložíš, protože 100 % jistota neexistuje. Tak si nejdřív projdi co tu podkládáš.... a co jsi odprezentoval. Odprezentoval si, cituji: ,,Sparta dnes remizuje. " ...né třeba nějáké, že si by dnes MOHLA remizovat a k tomu si tu dát pár podpůrných argumentů, to si neudělal, až tedy teď na konci píšeš... samozřejmě nemusí to vyjít. Tak proč těch zbytečných tun slov o něčem co jsi špatně prvotně napsal a na co lidé reagují ?

Reagovat
Greny

Já si zase myslím a říká mi to i intuice že večer buď Sparta vyhraje, prohraje nebo remizuje

Reagovat
Pablos

No asi tak právě no

Reagovat
Sberatel_remiz

Tak si na tohle všechno vsaď. Vyhraješ na 100%. To, že tvoje výhra bude nižší o marži sázkovky (která je kolem 7,5%), přece není důležité, ne?

Reagovat
Sberatel_remiz

Jo. Tohle ale vůbec nebylo to jediné, co jsem zde napsal za argumenty. Dalším argumentem je H2H bilance Jablonce (uvedl jsem celkovou a domácí.Jablonce). Další argument jsem uvedl.analogii aktuálního Jablonce s loňskými Teplicemi. Další argument jsem uvedl, že Sparta má.nepřesvědčivou obranu. Další,že Sparta za sezónu musí ztratit se slabými a středně silnými. Což zní jako samozřejmost, jenže tady u mých oponentů panuje přesvědčení, že výhra Sparty je prostě JISTOTA. Jeden z nich, velmi agresivní, je očividně fanoušek, když má v nicku "ACS".

Reagovat
Pablos

Né to tu, ale nikdo nepíše, že je jistota, že Sparta vyhraje... jen ti tu lidí vyvrací tvojí jistotu a to je dost velký rozdíl

Reagovat
Sberatel_remiz

Nepíše zde nikdo, že to je JISTOTA, ale chovají se tak. Píší stylem, že to jistota je. Já sám nemám v sázení žádnou jistotu a nenapsal jsem zde vůbec, že remíza Sparty v tomto kole je jistota. Já se totiž zcela řídím value theory (což vlastně ani není teorie nýbrž experimentálně dokázaná pravda), a namísto pojmu jistoty operuji s pojmy pravděpodobnost.

Reagovat
Pablos

A víš, že na pravděpodobnost to vychází líp na to, že Sparta vyhraje než, že remízuje ? To nemá cenu s tebou hele, já tě chápu jako, sázíš si to tak, věříš tomu... jak říkám, nic proti tomu nemám, ale jinak máš trošku problém posoudit co píšeš ty sám a co ostatní.

Reagovat
Sberatel_remiz

Já teda považuji 1,64 na remku Sparty jako příliš.málo. Jde o value.

Reagovat
Pablos

Ale jako troling to špatný není... docela mi to v práci utíká

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

1) tl;dr

2) ses dement

Reagovat
Pablos

Já už jenom čekám... kdy sem hodí odkaz na fé ové sázení

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
kilobyte

To muselo dát práce, přitom taková blbost.

Reagovat
Vinci

Tvl, ty jednou skončis s 20 exekucema s tímhle stylem přemýšlení

Reagovat
John Obi Mikel

Jmenuje se Sběratel REMÍZ, tak nebude psát o výhře

Reagovat
Profesor Ikebara

Ano je to expert

Reagovat
Sberatel_remiz

Jsem expert. Přečti si ten můj velmi dlouhý koment výše starý 1-2 minuty.

Reagovat
Nieuwendyk

Nejsi expert.

Reagovat
kilobyte

A kdyby byl ještě delší tak už jsi superexpert.

Reagovat
Mass

Podle mě ta Sparta remizovat musí, buď teď nebo někdy příště. Na to bych si i vsadil.

Reagovat
Sberatel_remiz

Právě. A tady jsou skoro samí slabí sázkaři, kteří si myslí, že Sparta proti Jabkám teď venku prostě MUSÍ vyhrát. Že to je JISTOTA. Já to vidím dnes velmi podobně jako loni na podzim s Teplicemi, která obrala o body obě "S" i Plzeň (s Plzní to bylo v 1.kole).

Reagovat
Sberatel_remiz

Jo a někteří očividně sází či aspoň komentují z pozice fanouškovství. Jeden z nich, který je velmi agresivní, má v nicku "ACS".

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
inferno08

Tvl... Plzeň měla šnůru šestnácti výher v řadě. Sparta nemůže vyhrávat pořád, ale napsat to po čtyřech výhrách?

Reagovat
thewall

Poslat jej na ruletu ať sází barvy a skončí pod mostem

Reagovat
Salfovic

Kdy?

Reagovat
inferno08

15/16 tuším

Reagovat
kilobyte

A ještě jak šla přímo do LM, ne? Tam jeli od začátku ligu jen výhry.

Reagovat
inferno08

Teď na to koukám. Asi myslíš sezonu 17/18. To Plzeň vyhrála prvních 14 zápasů a v 15. kole remizovala. Poprvé prohrála až v 18. kole doma s Jihlavou

Reagovat
Sberatel_remiz

Jo, Plzeň kdysi vyhrála vše na podzimu. Bylo to tušímže 2019/20? Už nevím. A víš, kolik toho prohrála na jaře? Skoro vše a skoro do posledního kola se třásli o titul. Důležité je si uvědomit, že tohle bylo jen jednou v historii od ročníku 93/94, kdy vznikla samostatná liga. Beztak ani za komunistů se tohle nikdy nestalo. Tedy toto se stává s frekvencí třeba 50-80 let? Jestli po 4 výhrách Sparty (obzvláště s lehoučkými soupeři) přemýšlíš či fantazíruješ o tom, že Sparta může vyhrát 15x za sebou jako tehdy Plzeň, tak se nech vyšetřit! Nemá smysl ztrácet čas s fenoménem, který je jednou za těch třeba 50-80 let!

Reagovat
inferno08

Asi myslíš tu sezonu 17/18. Plzeň vyhrála všechny podzimní zápasy až na jednu remízu s Teplicema. Na jaře pak určitě skoro vše neprohrála, to sis hezky zapřeháněl. Prohrála čtyřikrát. Titul vyhrála s náskokem sedmi bodů. Jestli myslíš ještě nějakou jinou sezonu, tak mi jí najdi. Každopádně už jen ta Plzeň zvládla dvě takové šňůry, takže fenomén s frekvencí 50-80 let je mimo. Slavie měla několik sérií osmi výher, Sparta loni i předloni 9 výher v řadě. U Sparty ta série vždy skončila remízovým derby, takže v tom nejtěžším zápase vůbec...

A víc na tebe seru.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Grupma

Já jsem dlouhodobě na nule. Nic moc, ale pořád jsem úspěšnější než většina odborníků sázkařů.

Reagovat
kilobyte

Tak co trenďáku, byla remíza?

Reagovat
fabec1222

OT: Jožka už u nás začíná úřádovat:

"Schůzky se účastnil pan Csaplár, který si prvních 20 minut vyčlenil pro sebe, vyjmenoval všechny své úspěchy zakončené Příbramí a řekl, že všechny kluby v republice jsou gauneři (Sparta, Slavie, Liberec, Arsenal ČL také...), protože kradou ostatním hráče a na 20 let zahubili v ČR fotbal!!... "

Reagovat
kilobyte

Z něho se klube druhý Rada. Akorát místo vyžadování respektu kvůli věku bude vytahovat svůj úspěch s Libercem.

Reagovat
Salfovic

Na kterém parazituje jak Lener na Naganu.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Pablos

co je Arsenal ČL ? To je nějákej Arsenal Česká Lípa klub ?

Reagovat
Pablos

Tak jsem to trefil Ale on je tedy jejich ředitelem a prohlásí, že to jsou gauneři ten klub jo ?

Reagovat
monty25

No, mohl by to fabec nějak rozvést...

Reagovat
kilobyte

Ještě k tomu jeho hlavním úkolem bude vyhledávání hráčů. Takže toho gaunera tam bude dělat on.

Reagovat
Pablos

Reagovat
inferno08

"Jeho úkolem by mělo být vyhledávání kvalitních hráčů."

No je to ještě lepší. On nadává na vykrádání hráčů a sám nastoupí na pozici vyhledávání hráčů

Reagovat
Pablos

jj

Reagovat
ratusek

Tak on se stane součástí systému, aby ten systém mohl změnit zevnitř

Reagovat
Pablos

Bude krást zpátky hráče Sparty, Slavie, Liberce

Reagovat
Salfovic

Je to gauner, ale jinej, lepší.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

křišťálově čistej

Reagovat
Coutinho10

no my hrát chtěli....

LFA vyhověla žádosti dalšího českého účastníka závěrečného předkola evropských pohárů a odložila utkání 6. kola @chanceliga mezi @fkmladaboleslav a @slaviaofficial. Zástupci v play-off mají dle Rozpisu celostátních soutěží právo si zápas přesunout na jiný termín, čehož se rozhodli Boleslavští využít.

https://www.lfafotbal.cz/clanek/788-lfa-vyhovela-zadosti-ucastniku-zaverecnych-predkol-duely-plzne-s-olomouci-a-boleslavi-se-slavii-byly-odlozeny

Reagovat
Coutinho10

ale co by mě zajímalo, do kdy je deadline pro to o to zažádat, jestli teoreticky třeba Sparta může čekat, jak jí dopadne 1. zápas s Malmö nebo ne

Reagovat
Salfovic

Jako, že by odložili zápas tři dny před zápasem? To snad není možné ani u nás.

Reagovat
Coutinho10

hele, neříkej dvakrát

Reagovat
Greny

Koukal jsem na rozpis soutěží a u tohoto bodu žádný datum uvedeno nebylo, když je změna termínu tak psali nejpozději týden před utkanim

Reagovat
Coutinho10

ok, takže tím pádem, jestli s tím Sparta nepřijde do hodiny a půl, tak nebude odkládat...u nich bych do toho odkladu asi šel, protože jsou hodně blízko, když jsou v mistrovský časti

Reagovat
Greny

Mě by zajímalo zda týmy i spekulují kam by to mohlo být odloženo, co jsem tak předběžné koukal tak pokud neuděláte LM tak s tou Holkou budete hrát nejspíš v tydnu mezi Baníkem a Plzni

Reagovat
Kang & Kodos

To je krásnej program

Reagovat
Kang & Kodos

A kdy to máme jako dohrávat máme doma Synot, to holt nějak ukopeme. Podle mě byste teď klidně hráli i vy, kdyby se Bolka vyloženě neozvala, protože oproti nim máte dva dny odpočinku navíc. Tak jste jim vyšli vstříc s tim, že vám se to taky hodí. Už za nás letos hráli snad všichni z kádru, tak jsou aspoň rozehraný. Jinak rozhodně nejsem fanoušek tohodle odkládání, když máš v kádru 30 hráčů a stejně budeš hrát dva zápasy v tejdnu celej podzim. U Bolky dejme tomu, pro ně ty prachy z pohárů můžou bejt zajištění na dalších pár let, ale my i Slavie bysme si to v klidu měli odehrát

Reagovat
andrew96

No právě že nemuseli vyjít vstříc.

Reagovat
BaggioRoberto

Sparta ma doma jebete ovce, na ty musi stacit nahradnici. Jako byl by nesmysl to odlozit a pak to hrat nekdy mezi Slavii, Arsenalem, Plzni a Bayernem napriklad.

Reagovat
Greny

Vlkanova to ta fantasy začíná pěkně Hradec další zazděná penalta...

Reagovat
Pablos

jsem zapomněl, že se vlastně hraje ..tak dík a RIP tvoje fantasy

Reagovat
KingMaster13

České kluby a penalty to je neštěstí

Reagovat
djiros

Stejně jako minulý týden Mihálik, tak i dnes Vlkanová za -5 a navíc pro jistotu s páskou

Reagovat
ratusek

Tolik příspěvků a tady se řeší sázení a ještě tak všelijak

Reagovat
Moshe Dajan

ani ne tak sázení, jako to, jestli je nebo není JISTÉ, že Sparta dnes vyhraje

Reagovat
ratusek

Jo vlastně

Reagovat
Pablos

No ale jako žádná velká hitparáda ten Hradec… ale výhru zase asi urvou no.

Reagovat
Miguel19

Ještě minulý týden byl dle Jindry Chytil na umření a dneska v základu.

Fila by se jim na to měl vysrat

Reagovat
Pablos

Ale hrajou s Duklou a dost lidí… sympatický

Reagovat
Coutinho10

pojďme

SESTAVA: Kinský – Prebsl, Ogbu, Zima – Douděra, Ševčík, Oscar, Bořil – Jurásek, Chytil, Jurečka

LAVIČKA: Mandous, Chaloupek, Holeš, Masopust, Zafeiris, Fila, Diouf, Provod, Bužek, Vorlický, Chorý

Reagovat
Igner Farnsworth

Zajímavá

Reagovat
Greny

Na to že Chytil je zranenej tak zajimava

Reagovat
John Obi Mikel

Podle reportéra O2 mají Holeš a Fila menší zranění

Reagovat
John Obi Mikel

Chaloupek poprvé po zranění na lávce

Reagovat
FCSL

Tak s Olomoucí mám ve fantě Chytila, po zápase Trpišovský řekne, že jeho fyzický stav je velmi špatný, dneska za něj dám Filu, hraje Chytil... Díky Trpišovský. To je ale debilní hra

Reagovat
John Obi Mikel

Fila podle O2 prý taky lehce zraněný

Reagovat
DieFohlenBMG

Ze Slavie se dávají do fanty jenom obránci a brankář

Reagovat
ratusek

Lapeš v bráně Karviné

Reagovat
slonzacky_lenoch

No a když je tam ten debil Krčík?

Reagovat
ratusek

Tak já to nemyslel ironicky, psal jsem to ještě před zápasem. A Krčík mu pomohl no

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já vím blbý vyber smajlu... Ne jakože ti je fakt mazec, konečně posadi propustného Knoblocha a nechají hrát tohle

Reagovat
ratusek

Ale hrajete dobře pod Hyským. To ještě otočíte. Nedivil bych se, kdybyste dali i prostřední skupinu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jako Hyský tomu za mne dává hlavu konečně, hraje se rozumně, po zemi víc se drží míč. Jenže prostě mi přijde že to stojí a padá na individuální kvalitě...a ten tým prostě nemá tolik "dobrých" hráčů aby se daly hrát nějaké konzistentní výsledky...

Reagovat
Tomko7

Když bude hrát Krčík, tak se sotva dostaneme na vyšší příčky... Jako fanouška Karviné mě to neskutečně sere

Reagovat
Sigma Olomouc

Petr Rada v tom rozhovoru

Reagovat
Greny

Lampasak zas brečel? Že soupeř kopal penaltu a oni ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebrečel, pouze si dělal srandu z reportéra

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

i Rada v pohodě.

Reagovat
monty25

Reagovat
thewall

Překvapivě. Rada si u mne šplhnul.

Reagovat
Puskas

Ze začátku jsem si říkal, co mu je, ale pak

Reagovat
ratusek

jo přesně. Říkám si. To je pičus a pak na pána. Tenhle humor mám rád

Reagovat
kilobyte

Ale zalaškovat takhle někdo s ním, tak už brečí, kde je úcta ke starším.

Reagovat
ratusek

jo to máš asi pravdu

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Jurečka?

Reagovat
John Obi Mikel

To dělala moje tv, nebo byl problém u O2?

Reagovat
poz3n

Invaze mimozemšťanů

Reagovat
Sigma Olomouc

Problém O2

Reagovat
ratusek

Vecheta naprosto jasné, že dá gol. Tipuji, že na konferenci se otře o Slovácko

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dneska mě fakt s*Re že jsem nemohl jít Karviná Bohemka bude slušný bizárek

Reagovat
monty25

Ten Houštecký je takovej pacient, že dostane žlutou i na tribuně.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Var a penalta pro Teplice... Jsem zvědav zda bude

Reagovat
Pablos

To na pecku nebylo… uz padal a to bych to Bořilovi přál

Reagovat
Greny

No jakože už jsem viděl takový písknout i s varem

Reagovat
Pablos

Buďme rádi, že se něco takového nepískne

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek dohrál podle mne

Reagovat
Pablos

Jo, ale až teď

Reagovat
Raffaello

Teplice zůstávají u taktiky z minulého týdne, proválet se k bodům. Už aby Slavia skórovala…

Reagovat
Rimmer77

No tvl takhle jasnou penaltu sešívaný klaun v černém neviděl. Brutálně nakloněná rovina, jsem si na tisíc procent jistý že být stejný zákrok v teplickém vápně rozhodčí by bez zaváhání pískal penaltu

Reagovat
Mönchengladbach

Čekal snad někdo od Pechance cokoliv jiného?

Reagovat
John Obi Mikel

Tisíc procent znamená deset penalt najednou?

Reagovat
monty25

Základ bude nezaspat začátek 2. půle, jak u Teplic bývá zvykem...

Reagovat
ACSeRw!n

poprve od roku 2015 (zapas s Ajaxem) je v Jablonci vyprodano

Reagovat
ratusek

Ale pět tisíc sparťanů ne?

Reagovat
ACSeRw!n

vypada to tak

Reagovat
PavlíčeQ

hvezda ze severu proti uradujicimu mistrovi, slagr ktery tahne

Reagovat
ACSeRw!n

jak rikas

Reagovat
Svářeč

Dost se divím, že po Hilálovi nesáhnul nějaký lepší a ambicioznejsi klub než Bohemka...

Reagovat
Firkraag

Taky si zrovna říkám, jak se nám ho podařilo získat (jako má tu vazby), ale Bolka hraje poháry, má určitě větší finanční možnosti a loni dal 8 gólů, což je hodně. Já byl nadšenej z jeho příchodu.

Reagovat
Svářeč

Já to nemyslím nijak špatně vůči vám jen osobně mám ten dojem, že Bohemka ty ambice až takové asi nemá (ten jeden pohárový rok vnímám jako anomálii). Klidne me oprav, priznam se ze az tak vas nesleduju. Hilal vloni hrál fakt dobře, čekal jsem že si ho Bolka nechá do pohárů nebo po něm sáhne tým jako Baník, Liberec atd. s velkýma ambicema. Ale zapomněl jsem že u vás vlastně už hrál.

Reagovat
Firkraag

Tak máme ambice asi takový normální. Jsme stabilní a při troše štěstí můžeme urvat poháry, protože výrazně vyšší kvalitu má jen ta první trojka, zbytek je plus mínus stejnej a pak slaboši (ČB, Dukla, Pardubice, Karviná). Ale realita bude kolem 11.místa si myslím u nás .

Reagovat
Svářeč

Reagovat
srandamač

Ta lavička Slávie by mohla vklidu hrát o top 3 v lize

Reagovat
Pablos

Nemyslím si že by to v sedmi lidech dali

Reagovat
Pablos

Aha ono jich je 11 … tak to mi ujel vlak Dřív mohlo být 7 …ale asi to bude před covidem ještě no

Reagovat
Greny

Jako ale mohl by ty karty dávat všem... Ne jen hostům... Předtím Chytil teď Oscar

Reagovat
ratusek

Ten Matoušek je příšernej. Dva uniky a jeden napere vší silou golmana a podruhé radši ani nezakončí

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning ve správný čas na správném místě

Reagovat
John Obi Mikel

Bože

Reagovat
Sigma Olomouc

Do prdeleeeeeeeeeee, to se nesmí stávat.

Nová sezóna, stará Slávie

Reagovat
BaggioRoberto

Buď ráda Sigmo, buď ráda. S váma jim pomohla penalta na zacatku, jinak by meli opet problemy, jako na jare.

Reagovat
Firkraag

Fakt jsem chtěl vidět kalibrovanou čáru ve vztahu k půlící čáře, škoda, že je Matoušek pako

Reagovat
wyqinac

Zima divak za 100 micu

Reagovat
Pablos

Koledovali si tím bezduchým útečením opět

Reagovat
Pablos

*útočením… utečený byli tepličtí

Reagovat
PhilipS

Jurečka byl určitě horší než Jurásek. Chjo

Reagovat
thewall

Zdálo se mi, že Kinský to mohl vyboxovat na roh, ale snažil se to hrát před sebe. Asi počítal, že to sebere obránce (?).

Reagovat
monty25

No nevím, podle mě byl rád, že to ještě vyškrábnul.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
thewall

Stihnul dát ruku za míč (myšleno mezi míč a branku). Bylo to takové plácnutí. Takže mohl pěstí a prodloužit za brankovou čáru směrem k rohu.

Reagovat
John Obi Mikel

Rosa to říkal taky

Reagovat
Rimmer77

Tak to jsem teď zvědavý co s tím sešívaný Pechanec udělá, to bude chtít aspoň vyloučení a penaltu. Jinak ty dva sešívání komentátoři to je neuvěřitelný jak to ani neskrývají jak fandí sesivkam. Druhá půle faul za žlutou jeden řekne že to nic nebylo překvapivě druhej oponuje že za stejný zákrok dostal teplický žlutou,za pět minut Oscar loket jasná žlutá rozhodčí samozřejmě opět nic opět komentář stejný prý si na loket naběhl, druhý oponuje že si není úplně jistý že to asi faul byl . No i přesto všechno se Teplice skvěle drží i přes to že hrajou proti dvanácti

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Pablos

Ruka

Reagovat
Pablos

Málem

Reagovat
DieFohlenBMG

Ruka jasná

Reagovat
DieFohlenBMG

Úplně jasná

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Peklo

Reagovat
ACSeRw!n

peknej odhad na balon

Reagovat
Jinders

Tak hned v začátku sezóny min.4 body manka na Spartu, opět ty samé chyby.

Reagovat
Moshe Dajan

Slavia je strašně statická, z té hry bolí obočí.

Reagovat
wyqinac

Na to uz se neda koukat ty vole, se hraly tak dve minuty za poslednich 10 minut

Reagovat
Pablos

Že to Slavia nakonec otočí je asi každému jasný… 2x Chorý

Reagovat
naheCZ

Oscaaaaaar ještě jeden

Reagovat
monty25

Ach jo, zbytečná ztráta na půlce a ještě s tečí.

Reagovat
ACSeRw!n

hezkej darecek od Teplic a jeste to Oscar udela blbe a je za to odmenen

Reagovat
monty25

Asi jsme si vybrali štěstí při tom trestňáku Zafeirise.

Reagovat
Sigma Olomouc

Diooooouf

Reagovat
PhilipS

Oskar kanonýr

Reagovat
John Obi Mikel

Oscaaaaaar

Reagovat
Moshe Dajan

Cikaro

Reagovat
BaggioRoberto

Oskar to totalne zadrbal, jenze golmanovi Teplic zrovna cinkla prichozi platba.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavne mu tam cinkla teč

Reagovat
Sosi

Reagovat
Pablos

Však by to měl, ten to pálil zase doprostřed

Reagovat
ACSeRw!n

obrance to tecoval, jinak by to mel, ta strela byla hrozna

Reagovat
Pablos

Sberatel_remiz už má pěnu u pusy

Reagovat
Firkraag

Ať jde raději do prdele

Reagovat
BaggioRoberto

To nepochopis, Teplice vedou na Slavii deset minut pred koncem a nechaji jit domaci 4 na jednoho.

Reagovat
monty25

A je to v prdeli.

Reagovat
ACSeRw!n

a dalsi tec

Reagovat
naheCZ

Je to tam

Reagovat
Sigma Olomouc

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rimmer77

Z toho se radují sesivky z gólu po jasném faulu Ogbua, to by jste rok buleli kdyby jsme vám takový gól dali my, což?

Reagovat
Sigma Olomouc

Zrovna já jsem ten gól ani faul neviděl.

Reagovat
Pablos

Tuhle mít nemohl no

Reagovat
PhilipS

Zaf is back. Konečně

Reagovat
DieFohlenBMG

To je prostě kvalita

Reagovat
Rimmer77

Pechanec souhlas

Reagovat
naheCZ

Hlavně nezačít bránit

Reagovat
John Obi Mikel

Zafeiris

Reagovat
Firkraag

Úplně jsem už zapomněl, jakej je Svozil čurák

Reagovat
thewall

Ten komentátor geniálně omluvil slávistovu ruku ve tváři tepličáka

Reagovat
Rimmer77

To dělá celý zápas, buď měl hodně vsazeno na sešity,nebo to prostě sešit je. Jak se po tom gólu oba radovali jak kdyby sešívačky postoupily do LM

Reagovat
Greny

A tím že se dvakrát dotkli míče hráči Teplic to nemohl řešit var

Reagovat
thewall

Var nevar, ale ta konstrukce, kterou sešívaný komentátor vyplodil, aby z faulu nebyl faul ...

Reagovat
Greny

Tak mě stačilo jak tam Oscar někoho trefil loktem a taky to nějak obkecali na druhé straně žlutá

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle pravidlo existuje?

Reagovat
Greny

Tak řeší celou poslední útočnou akci tím jak to jeden zahrál brankáři a ten to nakopl a přišli o balón tak vlastně sice nebyla přerušena hra ale nastala jiná útočná akce co předcházela brance

Reagovat
PhilipS

Douděrova forma je ale dost slaboučká

Reagovat
Tommy$

Villa pěknej fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Špatná sekce

Reagovat
Cotton

David Villa už nějakej ten pátek bohužel nehraje

Reagovat
Jinders

Tímto je snad diskuse zda má hra stát na Ševčíkovi nebo na Zafeirisovi definitivně ukončena....

Reagovat
John Obi Mikel

Ona byla nějaká diskuze?

Reagovat
Pablos

Tak ta asi nikdy neproběhla ani

Reagovat
PhilipS

Kdo je nejlepší hráč v lize Oscar nebo Birmancevic?

Reagovat
John Obi Mikel

Jiná pozice, nemá smysl porovnávat

Reagovat
PhilipS

Nejlepší hráč v lize může být jen jeden

Reagovat
John Obi Mikel

Tak potom je to Jindřišek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
andrew96

Reagovat
Miguel19

Oscar je černej, tak Birmancevic...

Reagovat
Mass

Přitom v anketě FAČRu sou oba vedený jako záložníci.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Ano

Reagovat
delfin

Birma a Zafe, váhám. Protože Zafeiris je komplexnější, tak asi on.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
delfin

co?

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle nemuzes myslet vazne. Kdyz prisel jeli Slavisti obri hype Zafeirise a to az do chvile, kdy uz by to neukecali ani politici. Ted da jeden gol a ty to zkousis rozjizdet znova.

Reagovat
delfin

Takže Birma je horší, když říkám že je o lepší? Nebo co mi tím chceš říct?

Reagovat
delfin

je o fous* lepší

Reagovat
kilobyte

Ano, když říkáš, že Zafeiris je lepší než Birma, tak to znamená, že Birma je podle tebe horší než Zafeiris.

Ty jsi jeden z mála lidí, co dokáže sám sebe inteligenčně vystavit do ofsajdu.

Reagovat
delfin

To bys rád věděl, co? Víš co, nauč se číst, pak ti to bude jasné.

Reagovat
kilobyte

Já jsem se na nic neptal.

Reagovat
delfin

Tak to bys to mohl vědět, a nepsat nic, na co ses neptal.

Reagovat
kilobyte

Tě ještě začnu mít rád. Takový dadaismus se jen tak nevidí.

Reagovat
delfin

To znělo, jako bys někdy někoho neměl rád. IMHo, takové problémy jdou mimo mě.

Reagovat
kilobyte

Tak že začátku jsem myslel, že jsi nějaký debil, který to myslí vážně. Teď když už jsem pochopil, že jen trollíš, tak mě to i docela baví.

Reagovat
delfin

Takže Ti to zopakuju, fakt se nauč číst, co se píše.

Reagovat
kilobyte

Teď už se opakuješ. Navíc tam není přidána ta humorná složka. Umíš to lépe.

Reagovat
delfin

Rofl po zemi.

Reagovat
BaggioRoberto

Uz to neber.

Reagovat
delfin

Co neber?

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
delfin

Reagovat
Pablos

Dweh

Reagovat
John Obi Mikel

Není nejlepší ani ve vlastní obraně

Reagovat
Pablos

Já to nemyslel vážně

Reagovat
Miguel19

A Birma stejně po předkolech odejde..

Reagovat
PhilipS

Birmu budou chtít udržet. Preci a Kuchta jsou pustitelný

Reagovat
Cotton

Když dají LM, tak ne

Reagovat
BaggioRoberto

Nedokazu si predstavit, ze ty borci vykopou Ligu Mistru a nebudou si ji chtit zahrat. O je nesmysl. To by je musel chtit fakt nekdo top.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud to bude nabidka z top5, tak budou chtit odejit a treba Kuchta klidne jen do MLS, jim bude LM u prdele

Reagovat
ratusek

Tak zrovna Kuchta může jít do hajzlu, když se začíná prosazovat na hrotu i Tuci a to přišel ještě Rrahmani

Reagovat
Igner Farnsworth

Oba by mohli hrát v klidu top5 ligach

Reagovat
Mass

Birmančevič už to zkoušel.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak jedna sezóna toho kolikrát noc neřekne. Určitě to ještě půjde skusit

Reagovat
kilobyte

Jo, ale už se tam nemusí hnát za každou cenu.

Reagovat
oli9

Osvar neuvěřitelne vyrostl výkonnostní poslední rok. Za rok čekám přesun někam do Itálie

Reagovat
Mass

Ten už by nejspíš někam dávno vejš přestoupil, ale ta jeho produktivita je tristní, i dneska se trefil spíš se štěstim.

Reagovat
Grupma

No nevím. Na mě to působilo tak samozřejmě, že to ani nemusí trénovat

Reagovat
Mass

Podívej se na Oscarovy body, on jim fakt má hodně málo. https://www.transfermarkt.com/oscar/leistungsdatendetails/spieler/401475

Reagovat
Mass

V 174 zápasech za Slavii dal jen 6 gólů.

Reagovat
Grupma

Jo, ale tenhle vypadal na prst v nose.

Reagovat
andrew96

Jeho hra není o produktivitě.

Reagovat
Sigma Olomouc

Krmelec vy dementi

Reagovat
Mönchengladbach

Kliment, Kliment, Kliment

Reagovat
monty25

Lepší tým by to uhrál aspoň na bod.

Reagovat
Grupma

Ty ses byl 2x napít, žejo? Přiznej se.

Reagovat
monty25

Kdepak, dneska jsem si na to dal pozor. A ještě jsem u toho stíhal sledovat Fortuna ligu...

Reagovat
Grupma

Pak tedy si za to hráči můžou fakt sami.

Reagovat
delfin

Takže si chlastal naposledy před rokem?

Reagovat
monty25

Naposledy jsem chlastal zhruba před měsícem s Pablosem, když Češky porazily Španělsko.

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
delfin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luka3enko

Tak doufám, že až Slávisti budou brečet na sudí při zápasech Sparty, tak si snad vzpomenou na dnešek…..

Reagovat
hrundy

Yes, na ten provalenej zápas budu vzpomínat hodně dlouho

Reagovat
naheCZ

Těchto neodpískaných věcí máš v každém zápasů několik

Reagovat
Pablos

Nic strašného tam nebylo.

Reagovat
delfin

Rozhodčí dneska žádné peklo, nečekám ho ani na Spartě.

Reagovat
John Obi Mikel

Vidíš, objektivní Pablos říká, že tam nic ke vzpomínání nebylo

Reagovat
Mass

Chystá snad Sparta dnes v Jablonci nějakej zářez, na kterej se bude ještě dlouho vzpomínat?

Reagovat
BaggioRoberto

Pavelka, Ross, Zeleny no to se Lars posjal. To mel radsi nasadit Kukucku s Vecerkou.

Reagovat
Grupma

OT: Everton vs Brighton 0:3. Tam už na pořádnýho obránce opravdu čekají.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jedinej pravej bek se jim podle Zaschrony vykartoval

Reagovat
Grupma

(já myslel našeho Angela)

Reagovat
BaggioRoberto

Beztak nemaj prachy.

Reagovat
Grupma

Rozlučku pro Hübschmanna nemohli vybrat líp. Celý stadion tleská a skanduje.

Reagovat
Ross Geller

To nevím, ještě nezapli stream.

Reagovat
Grupma

Můj stream byl i s předehrou.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
ACSeRw!n

OT: Mathis Vacek

Reagovat
Grupma

Oženil se?

Reagovat
ACSeRw!n

to by byl palec dolu

Reagovat
Grupma

Reagovat
Cotton

Reagovat
Cotton

Reagovat
Ross Geller

Kdy konečně začne chytat Vorel?

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že si Puškáč lehnul, mohl být gól

Reagovat
John Obi Mikel

Kozel

Reagovat
Grupma

Tak je to Slávista, takže motivace x2. Možná zkusil i jablonecký tataráček.

Reagovat
wwwx

Po gothaji s cibulí by toho kluci jablonecký na hřišti moc nepředvedli.

Reagovat
John Obi Mikel

Preciado zabil Pavelku

Reagovat
Grupma

Za 2 minuty se na to kouknu.

Reagovat
ACSeRw!n

sudi nechal karty v satne ?

Reagovat
Grupma

Puškáč

Reagovat
$dolar$

To jako není červená pro Pavelku, když sejme Puskace, kterej by dával do prázdný?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Jasná žlutá pro Puskáče, nechápu že jí nedostal

Reagovat
John Obi Mikel

On myslí tu první situaci, ne tu druhou

Reagovat
Pablos

Aha tu jsem neviděl

Reagovat
John Obi Mikel

Ukazovali ji ve studiu

Reagovat
Pablos

To jsem neviděl Viděl jsem pár minut první půli a 20 min ted konec druhé.

Reagovat
kilobyte

Ale ani tam nebyl vidět kontakt.

Reagovat
Greny

Netrefil prázdnou??

Já to zrovna neviděl, ale nemůže to být podle mě horší než to co dneska nedal Soucek

Reagovat
$dolar$

Nemohl ji trefit, kdyz ho Pavelka podkopl, v okamziku kdy na nej sla prihravka.

Reagovat
Greny

Ajo to Suk taky podkopl ale balón metr a půl před brankovou čarou tak že prekopl branku

Reagovat
Greny

OT : Ten Gomes z Lille , to byla strašná slupka co dostal snad bude ok

Reagovat
John Obi Mikel

Máš odkaz?

Reagovat
Greny

Zkusím pohledat

Reagovat
John Obi Mikel

tvl

Reagovat
inferno08

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Csaplar už skautuje

Reagovat
inferno08

Gauner...

Reagovat
kilobyte

Gauner jeden. Hledá, co by ukradnul.

Reagovat
$dolar$

Solbakken bez prdele nedal jedinej balon dopredu. Ale ani metr dopredu.

Reagovat
Grupma

Dneska dal několik slušných kolmic dopředu.

Reagovat
inferno08

Hoši tak se ale domluvte...

Reagovat
Grupma

On má pravdu v základu, já ho jen doplnil. Je to tak lepší?

Reagovat
r.mrazik

Ten rozhodčí nemá karty?!

Reagovat
5PUR5

Má, jen je nerad ukazuje, u Machálka klasika.

Reagovat
$dolar$

Evidentne ne, kdyz mel Pavelka i Wiesner uz dostat cervenou.

Reagovat
Vinci

Reagovat
Mass

To by spíš Spartě pomohlo, ne?

Reagovat
r.mrazik

Zelenou měli dostat

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný signál Nebyly

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec je vzadu trochu děravý, ale měl zase i šance dopředu, škoda, že je neproměnil

Reagovat
Vinci

Ten Cedidla to je neskutečnej retard

Reagovat
Mass

Dobrá dispozice k tomu se dostat do český U21.

Reagovat
kilobyte

To jeho strčení, když šel míč už do autu, byla ukázka demence. A on pak ještě ukazuje, že to byl souboj rameno na rameno.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, moc nechybělo

Reagovat
Grupma

Puskáč. Gól měsíce

Reagovat
Profesor Ikebara

To víš že jo.

Reagovat
Grupma

Kopl to nádherně, o co ti jde, profesore?

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak snad už padli daleko hezčí góly, nebo?

Reagovat
Profesor Ikebara

..padly..

Reagovat
Grupma

Výkřik nadšení, uznání soupeři.

Všechny góly jsem v tomto měsíci neviděl, ale je to možné...

Reagovat
Profesor Ikebara

Já netvrdím, že to neudělal dobře, ale nepřišlo mi to zrovna jako gól měsíce. Nic víc v tom nehledej.

Reagovat
Grupma

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe, ten faul musí vidět z vesmíru

Reagovat
Mass

Puškáč> Jurečka

Reagovat
guzman

To neviděl hned jo

Reagovat
Profesor Ikebara

Zkusil to nevidět.

Reagovat
kilobyte

Co kdyby VAR nenašel průkazný záběr.

Reagovat
Profesor Ikebara

Přesně

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, snad to Jablonci vyjde

Reagovat
Mass

Každopádně to od Jablek vypadá zajímavě, ve druhym poločase je to zatim vyrovnaný.

Reagovat
$dolar$

Boze prosim at za tohle vypadnou s Malmo. At uz konecne zafunguje karma.

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl a důvod? A ještě navíc to píše fanoušek Viktorky?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak fanoušek Sparty by podobný příspěvek nepsal...

Reagovat
Profesor Ikebara

Však právě proto se divím, že fanoušek Viktorky píše něco o karmě. Místo toho, aby radši mlčel.

Reagovat
delfin

Nebo nehodil jen smějící se smajík.

Reagovat
guzman

Nemá smysl reagovat na retardy

Reagovat
Profesor Ikebara

Jistě máš pravdu, ale mě to prostě nedalo.

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Jn, na silnici taky zpomalíš, když je před tebou retardér.

Reagovat
Profesor Ikebara

No jo, jenže ten tě může zabít, kdežto tenhle tě může akorát tak nasrat.

Reagovat
delfin

Kdybys něco takovýho chtěl, tak už bys tu nebyl ani s nápravou.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jo no.

Reagovat
delfin

Dobrý vědět co?

Reagovat
Profesor Ikebara

S tebou je koukám prdel viď?

Reagovat
delfin

To sis právě dost prosral.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
kilobyte

Moc tu karmu nevyvolávej, abyste pak nehráli druhou ligu.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlé kreslení ofsajdlajn

Reagovat
Mass

Buď se s tim naučili, nebo to moc nezkoumali.

Reagovat
guzman

Tak Tuci si mě pomalu získává, jak sem ho minulou sezónu jen kritizoval pomalu, tak na hrotu mu to opravdu svědčí

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak jestli se nemýlím, tak on je primárně hroťák. Ne každý se dokáže přizpůsobit, jako třeba Čvančara. Taky jsem z něj byl na palici, ale bylo vidět, že vůbec neví, jak se na tom postu pohybovat.

Reagovat
guzman

Nejspíš to tak je, konečně dostává šanci na svém postu

Reagovat
kilobyte

On jak je ve středu, tak ví co má dělat. Ale jak se ocitne na kraji, tak je to bída. I dneska když se dostal na kraj, tak tam nic nevymyslel. Nechápu, že ho tak dlouho trápili na kraji.

Reagovat
KnoxXx

a bez Kuchtu a s Rrahmanim, to bude konecne to, co si predstavujem od kvalitneho utoku

Reagovat
guzman

Lopez a Rrahmani to by bylo krásné doplnění ještě

Reagovat
Luka3enko

já bych bral i nějakého pravého wing backa

Reagovat
ACSeRw!n

pokud se dostanem do LM a prijde ten amik, tak uz asi moc hrat nebude

Reagovat
Profesor Ikebara

A jak to vypadá s tím amíkem? To už je hotovo?

Reagovat
ACSeRw!n

stoji 4m euro, ceka se, jestli budou penize za LM

Reagovat
Profesor Ikebara

Přiznám se, že o něm vůbec nic nevím. Stojí za to?

Reagovat
r.mrazik

Přijde nejspíš úplně někdo jiný

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/fcrapid1923fan/status/1824887031711056161?s=46

Rrahmani do Sparty a za 5 Mega euro?? To jsem zvědav jestli je pravda.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Kdyby se nám podařilo prodat Kuchtu za 5 mega, tak by to bylo super.

Reagovat
r.mrazik

Jj..vypadá to tak, že to bude místo Kuchty, pokud to klapne

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle už by nohl platit

Reagovat
Greny

Nechci malovat čerta na zeď, ale Birmancevic nevypadá vůbec dobře to může být velkej pruser

Reagovat
$dolar$

Stejne jako Solbakken a uz behaji jak rybicky.

Reagovat
Greny

Tak to Birmancevic ani omylem, to vidíš na tom pohybu že ho to dost limituje tam bych tipl na problém s kolenem

Reagovat
$dolar$

Dyt hraje uplne bez problemu.

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá, že to rozběhal

Reagovat
$dolar$

Krasa, z 10 nastavenych minut se Spartani 4 provaleli na zemi a urcite nic navic nenastavi.

Reagovat
Profesor Ikebara

No twl.

Reagovat
John Obi Mikel

+ další 2 měl míč v rukavicích brankář

Reagovat
Rothbard

Styl hry toho Rrahmaniho?

Reagovat
ACSeRw!n

goly

Reagovat
Rothbard

Jurečka?

Reagovat
guzman

To snad ne

Reagovat
Rothbard

Nechcete 20 golfového útočníka mít?

Reagovat
Rothbard

*goloveho

Reagovat
Sosi

Reagovat
kilobyte

Chceme, ale ne Jurečku.

Reagovat
guzman

Chceme, ale taky někoho s kým v mezihře nehrajeme o desíti

Reagovat
$dolar$

Dyt je Lafata vás oblíbenec.

Reagovat
$dolar$

Jasny. K cemu je nastaveni 10 minut, kdyz se prolezi na zemi a nastavi se navic jedna minuta?

Reagovat
John Obi Mikel

To se z toho nastavení moc neodehrálo.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jinak Martinec nebezpečnější na hrotu, než všichni ostatní ofenzivní hráči Jablonce dohromady.

Reagovat
Grupma

On je to neskutečný dříč a hodně silný. Však taky vypadá jako Snadokan Respekt.

Reagovat
Profesor Ikebara

Snadokan? Toho neznám. Nějaký superhrdina?

Reagovat
Grupma

Překlep: Správně Sandokan. Seriál někdy v 80. letech. Jo, hrdina.

Reagovat
Profesor Ikebara

Já vím, jako malý jsem ho žral. Kabir bedi. Jen jsi mě pobavil.

Reagovat
Greny

Tak on hrál několik let útočníka

Reagovat
Grupma

Komentátoři na O2 dělali jako kdyby Jablonec Spartu mačkal a Sparta jen zoufale odkopávala... Zatím mohli dostat další dva fíky a sami se už na nic pořádného nezmohli.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
kilobyte

Často komentátoři zveličují hru outsidera. Pokud teda nefandí favoritovi.

Reagovat
Profesor Ikebara

Konkrétně komentátoři na O2 jsou dlouhodobě protisparťanští a naopak kolikrát při zápasech Slavie bagatelizují její fauly a při jejích gólech zažívají pocity extáze. Zlatí komentátoři na Nova sport.

Reagovat
monty25

A co Homolka?

Reagovat
kilobyte

Ten má ještě dnes tvrdíka, když si vzpomene na Dočkala.

Reagovat
monty25
Reagovat
Profesor Ikebara

No vidíš, to jsem ani nevěděl. Tak se to netýká všech no.

Reagovat
delfin

To je kdo kilobyte?

Reagovat
monty25

To je komentátor Homolka po požití léků doktora Dočkala...

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Profesor Ikebara

Všichni do jednoho na O2 stojí za prd. Asi tak.

Reagovat
Uwe háže buly

zlatej Vlášek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mönchengladbach

Wow!

Reagovat
kilobyte

Asi dobrý, ale bohužel trochu pozdě a navíc teď budeme muset prodat Kuchtu.

Reagovat
Profesor Ikebara

Pokud dělá Kuchtič zle kvůli přestupu, tak bych ho prodal. Odvedl kus práce a chce si vydělat. Jinak souhlas, mohli to vyřešit dříve.

Reagovat
kilobyte

Ale chtělo by to za něj taky něco dostat. Pod 4 mega bych nešel.

Reagovat
Profesor Ikebara

Mám obavy, že víc nikdo nedá a bůhví, jestli dá někdo ty 4. Na transfermarktu má sice 5, ale jestli ho někdo momentálně sleduje, tak nevím, nevím.

Reagovat
guzman

Kéž by!

Reagovat
Profesor Ikebara

Vypadá dobře. Navíc co jsem se díval, tak ho v poslední době ani moc nestaví, takže na tom asi něco bude.

Reagovat
delfin

Takže na Spartě?

Reagovat
Profesor Ikebara

No vypadá to, že jo.

Reagovat
Profesor Ikebara

Už je článek i zde.

Reagovat
delfin

Chudák Kuchta teda, pokud nechce lávku, tak bude muset jít jinam.

Reagovat
Profesor Ikebara

Proč chudák? Však on chce jít.

Reagovat
delfin

Nic mu asi nezbude, buď jít nebo lávka. Navíc poslední dobou vypadá, že to docela vypouští.

Reagovat
Kincl

Bude se Plzeň šetřit nebo i kdyby tam dal náhradníky tak by to na Budějky mělo stačit?

Reagovat
Vinci

Musí je dneska porazit i s beckem, ale nemyslím si ze nastoupí úplně béčko

Reagovat
Greny

Nebudou to setrit ? Proč ?

Podle mě Tvrdoň (Jedlička) - Dweh, Hranac, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Vydra, Šulc - Vašulin

Šetřit se nemusí hrají až ve čtvrtek a víkend mají odložený... A skupinu poháru jistou

Jinak jak se odkládají zápasy poháru v tom playoff, proč s tím LFA a FAČR nevymrdaji a prostě to kolo neodloží celé když už před sezonou ví kdy to bude?

Bych to odložil a jebl bych tam MOL cup(i kdyby se to mělo urychlit aby hráli už ligový tymy, pohárový účastníci to nehrají a kolo bych pak zahrál v termínu mol cupu

Reagovat
Sosi

Zajimava myslenka

Reagovat
Sigma Olomouc

Vodháněl nehrál, protože byl zraněný.

Reagovat
Greny

OT : Ševčík v Německu první start v mistraku v poháru a hned gola snad mu to pomůže do sestavy

https://x.com/SportakCZ/status/1825136008968507874

Reagovat
Sosi

Reagovat
oli9

OT:

hele měli jste někdo ze sportu z námahy krevní sraženinu ve svalu ( stehení , lýtkový ) ?

Reagovat
Firkraag

Ne. Námahu jsem nikdy neměl.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Greny

Nene, ale to není prdel ne ?

Reagovat
oli9

Právě se ptám, jelikož se mi to stalo na jaro při zápase.. Měl jsem mít měsíc pauzu, po měsíci sono a tam mi to objevili... Řekl mi tak delší pauzu.. Teď jsem dal 2,5 měsíce klid a dnes při zápase znovu ta bolest a skubnuti ve svalu . Takže to tam pořád je, v týdnu jdu znovu k lékaři a sono.. A právě se ptám jestli s tím am někdo zkušenost...

Jelikož mi nedal žádné léky na ředění krve ani nic jen klid.. A že se to začne řešit až když to nebude dobré ani po delší době

Reagovat
Profesor Ikebara

JJ, znám to, stehno. Trvalo 2 měsíce, než jsem mohl znovu trénovat. Klidový režim a první týden jsem chodil každý den na nějaké injekce. I po té jsem to několikrát ještě pocítil, než to zcela zmizelo, cca 5 měsíců. Až po této době jsem mohl zcela naplno hrát. Problém nebyl ani tak při samotném běhu, ale když jsem se chtěl opřít do střely. Chce to čas.

Reagovat
oli9

dík.. přesně tak kolo, běh uplně ok ale jakmile vystřelím nebo chci hrát dlouhý míč tak tam škubne jakoby .. no já měl pauzu měsíc a pak 2,5 měsíce a včera zase když jsem hrál dlouhý balon tak zase ta bolest. Dnes jsem šel k doktorovi, že to není ok tak mi tam jezdil laserem .. cca 2 minuty tak prý 6x az 10x a uvidime..

Reagovat
Pablos

Ten Kušej to udělal dobře… už by mohl zase chytit formu

Reagovat
Zephyr

Kliment to trefil libově

Reagovat
Sigma Olomouc

Kliment krásně to tam uklidil.

Reagovat
Firkraag

Měl bys spíš ocenit tu geniální nahrávku

Reagovat
Pablos

Kliment jí tam poslal

Je vůbec ještě v Sigmě Juliš ?

Reagovat
djiros

Ano.

Nechápu Koubka.

Reagovat
Pablos

Plzeň si ho měla nechat... a poslat Vydru zpět do Jihlavy

Reagovat
GreatWhite

Ale jo, takhle by to šlo. Když nic jiného, tak po dlouhé době mám pocit, že Sigma hraje nějak charakteristicky, že ví, jak se chce prezentovat a že to někam směřuje.

A Kliment je fakt bombarďák. Vřelé díky do Plzně, konečně taky jednou posílili oni nás a ne naopak.

Reagovat
ratusek

To je obrana ty vole

Reagovat
GreatWhite

Hlavně že nás nejlepší stoper hraje za béčko

Reagovat
GreatWhite

Jinak jak rozebírali v poločase ten možný faul Kušeje ve vápně. To je přesně taková ta situace, že udělat minulý týden tohle náš hráč, tak se penalta kope. Tady samozřejmě čekám vyjádření komise, že nešlo o zjevnou chybu a VAR správně nezasáhl.

Reagovat
Firkraag

Mně to přišlo docela jako pencle, i když ten hráč samozřejmě chtěl hodně spadnout.

Reagovat
GreatWhite

No za mě jasná. Ale je to přesně ten druh penalty, kdy si rozhodčí obhájí to i ono, takže někomu se to piskne, někomu ne a obojí je ok.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jasná penalta

Reagovat
GreatWhite

Smekám před produktivitou Boleslavi. 2 návštěvy za půlkou, 2 góly.

Reagovat
Greny

Sestava Plzně ok tak to jsem nečekal že to obětují když hráli doma a doma pohár ... Jsem zvědav

Reagovat
djiros

Zase hrajou v ČB, ti se poserou sami.

Reagovat
Greny

No Straka už musí taky něco vymyslet po té tragedii

Reagovat
KingMaster13

Jenže tam není moc co. Herně a směrem dopředu to vypadá docela ok ale pokud Plzeň bude trpělivá, tak tu obranu Budějovic roztrhají. Tam to mají šíleně slabé a pomalu každý útok soupeře je pro ně smrtící. Nepřekvapilo mě kdyby Plzeň vyhrála 3:0 a přitom hrála třeba na 20%

Reagovat
$dolar$

Si to celkem trefil.

Reagovat
KingMaster13

Tak už tu ligu mám přes 20 let nakoukanou

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Vinci

Mne ta sestava přijde dobra teda

Reagovat
Salfovic

Taky zírám Nedostal Koubek malou mrtvičku

Reagovat
Firkraag

Tyvole, jak se dá na Betanu zrušit neustále automatické odhlašování? Netušíte někdo?

Reagovat
ACSeRw!n

taky by me zajimalo.. minulej vikend to jeste nedelalo

Reagovat
Salfovic

Myslíte, že budou něco dělat s tou sračkovou kvalitou streamů ?

Reagovat
KingMaster13

Ten Kliment je nezastavitelnej A Janotka zatím hodně dobrá práce jak tam uklízí ten svinčík po Jílkovi se Saňákem.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GreatWhite

Kdyby se ještě někam uklidilo naše vedení, tak řeknu, že to vypadá vlastně moc pěkně.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sigma Olomouc

Čekal jsem, že Kliment bude dobrý, ale že pojede takový bomby, jsem fakt nečekal. Oproti Julišovi, který jen stál a čekal, než mu někdo nahraje, je Kliment upgrade.

Janotka zatím odvádí skvělo práci, i když máme půlku týmu z béčka, hrajeme zatím dobře. Tuto sezónu mi přijde, že Pokorný se skvěle ujal role lídra obrany a celá obrana hraje dobře.

Reagovat
GreatWhite

Já bych v tom týmu vzadu pořád rád viděl Beneše místo Vraštila minimálně na lavici a občas v základu, ale možná je dobře, že se do toho takhle hodně řízlo.

Kliment neskutečný. Nechápu, že nám ho jen tak pustili. Jak říkáš, velký upgrade. A to mám Juliše fakt rád a moc mu přeji, ale kromě gólů ten celkový přínos hře, to se nedá srovnávat. Snad to tak půjde dál.

Reagovat
Sigma Olomouc

Kliment kdyby nebyl v Plzni zraněný, tak by ho určitě nepouštěli. Snad zůstane zdravý

Místo Vraštila na lavičce bych rád viděl kohokoliv Beneš si podle mě občas zahraje, zranění nejspíš přijdou. Ale zatím to Janotkovi s tím říznutím do kádru vychází.

Reagovat
Salfovic

Kliment si nesedl s Koubkem a celou loňskou sezonu ukázkově odchodil, až jsem se divil, že ho nešoupli do béčka.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo, já zapomněl, že se pohádali. Ale kvalitu na Plzeň asi má.

Reagovat
Salfovic

To určitě.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jako backup za Chorého nebo Durosinmiho byl dobrej.

Reagovat
ratusek

V Liberci dobrý vodní polo

Reagovat
GreatWhite

Stejně se mi líbí to nastavení pravidel pro ruku. V obraně můžeš rukou skoro cokoliv, pokud nehraješ volejbal, v útoku i když tě nastřelí protihráč z 20 cm, tak nazdar, ruka, konec.

Reagovat
guzman

Tak teď gol měsíce?

Reagovat
BaggioRoberto

Ma to cenu hrat? Kdyz uz padne sokujici gol tak stejne var to posefuje.

Reagovat
Freedo

https://infotbal.cz/tomic-odchazi-ze-slavie-do-norskeho-bodo-glimt-prijde-do-edenu-novy-pravy-bek/

Nevím, co tam bude Tomič dělat, ale chybět určitě nebude. Nevím, jestli je třeba kupovat náhradu, když na ten post jsou Doudis a Maso, který teď hraje v Evropě dobře.

Reagovat
BaggioRoberto

Tomic nebyl vubec spatnej. Ale pak dostal dostavat prednost Boril a to i pred Dioufem. Trpistak no. Byl to levy bek kdyz uz.

Reagovat
John Obi Mikel

Tomič hrál u nás snad skoro pokaždé vpravo. Proč se k tomu vyjadřuješ, když netušíš?

Reagovat
Freedo

To je fakt už křeč

Reagovat
delfin

Bodo pro něj bude snad fajn.

Reagovat
Raffaello

Hezky pěkně Frýdek Mohli by se dohodnout na nové smlouvě, to jeho gesto po gólu bylo všeříkající.

Reagovat
vestinustarychdubu

Taky si myslim, tim spis kdyz presne v tech mistech na severni sedava Kania.

Reagovat
ratusek

Taková penalta z metru mu dá hlavičkou do ruky

Reagovat
Batigol

On už od pohledu působí jako svině

Reagovat
Greny

No a? Jaký je v to rozdíl než když že z metrů trefí střelou?

Reagovat
Greny

Před týdnem bych ti řekl to stejný co píšeš ale když to tak je dle komise tak ok

Reagovat
Svářeč

Ruka od těla a hlavička šla na branku. To je prostě penalta.

Reagovat
Salfovic

To je dobrá prdel, kvůli jedné ruce přišli o gól a kvůli druhé ho dostali

Reagovat
Batigol

Ale slušný 5.kolo a 4 penalta pro Plzeň

Reagovat
Salfovic

Ale všechny jasný.

Reagovat
Batigol

No... minulý týden bych se hádal, ale dobře

Reagovat
Greny

To je to co jsem psal včera pro top tři se pískají jiný penalty než pro zbytek

Reagovat
GreatWhite

Reagovat
Papra

To byla ta na 5:0? Nevybavuji si ji, ale asi bych zrovna u tyhle konspiracku nehledal.

Reagovat
Raffaello

Míša Hlavatyyy

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Sparta B na ČT sport

Reagovat
Grupma

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Balkon fans

Reagovat
kilobyte

Kouknul jsem na posledních 20 minut. To Brno je fakt v prdeli. Nebudu hodnotit výkon, protože jsem viděl jen 20 minut, ale oni hrají s béčkem Sparty 0:0 doma a v kolem 70. minuty střídají krokem, jak kdyby jim výsledek vyhovoval.

Tam se bude muset změnit hodně věcí, aby jen mohli uvažovat o boji o postup.

Reagovat
Grupma

Pro mě bylo k uzoufání, jak bylo pomalé vlastně všechno. Jako průprava mladých hráčů pro áčko to fakt moc není. Radši hostovačka v Budějkách.

Reagovat
kilobyte

Béčko je příprava na dospělý fotbal. Kdyby o ně měl někdo z první ligy zájem, tak by je na hostování pustili.

Reagovat
Grupma

Jo jasně. Setkají se tam s chlapama co něco vydrží a nedají se opít rohlíkem. Ty juniorky co byly před lety byl šílený projekt.

Já spíš byl vykulený, že ani hráči z týmu co chce do první ligy (Zbrojovka), ani jako jednotlivci (Sparta) to z pohledu té první ligy spíš odklusali. S takovou, co chtějí v první lize?

Reagovat
Raffaello

Hlavatyyyyy podruheee

Reagovat
Raffaello

Ghali červenou za zkurvenej trávník

Reagovat
kilobyte

Třeba to donutí Kaniu udělat něco s trávníkem.

Reagovat
Raffaello

Trávník se řeší už delší dobu. Podle toho co říkal tuším v Insideru, tak jsou tam nějaké problémy a není to úplně jednoduchý. Ta jedna strana byla dneska vyloženě na vodní pólo, míč místy pomalu stál.

Ale jako včera Slavia s Tepláky, to byl trávník taky jedna radost, "co kop, to drn". Ještěže se hosté tak často váleli, aby se vykopnuté drby pořádně uválely.

Reagovat
Raffaello

*drny

Reagovat
kilobyte

To jsou jen klasické výmluvy, že se to řeší, ale není to jednoduché. Kdyby měli v Liberci trávník v pořádku, tak by zas říkal, že nechápe, proč ho ostatní nemají v pořádku, že je to jednoduchý.

Reagovat
Zephyr

Tak tu červenou pro Ghaliho teď nějak nechápu... Beru, že hráč je zodpovědný za svoje tělo, ale on prostě jenom uklouznul, ne?

Reagovat
exse

Červená za uklouznutí je masakr. Ti rozhodčí jsou fakt čím dál víc vypičení.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrac uklouzne, ve VARu najdou jeden zaber, kde je faulovanemu prilehnut kotnik a cervena, cus. Fakt cit pro hru jako prase. A komise to pokreje tim, ze je to BaD ImAge.

Reagovat
Rothbard

Straka ven?!

Reagovat
kasparko

Pristi tyden remiza s Duklou a mohli by vypadnout oba

Reagovat
Puskas

Hapal to pěkně promíchal.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tak co, dáme to psychicky?

Reagovat
Kepy_FCB

V koncovce to lepší nebude ve všem ostatním by si mohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta kde je VAR?

Reagovat
thewall

Reagovat
Marisic

taky mi to přišlo docela jasný

Reagovat
Pablos

Jaká min. ?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Vaško, co víc chceš?

Reagovat
thewall

Ta naše koncovka ...

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Holec

Reagovat
ratusek

Klasika no. Když to nejde do soupeřovy, tak to jde do naší

Reagovat
Pablos

Chaluš dvouvečerním hrdinou

Reagovat
JackDaniels.

Preco striedal Rusnaka tak skoro?

Reagovat
thewall

Zranění.

Reagovat
JackDaniels.

Dik

Reagovat
pingla

Kdyby šel Vaško ven, nemůže říct půl slova proti...

Reagovat
Gelu28

Marnej Pavlík Hapalů dostane příští kolo od Liberce doma 0:3, Hlavatý si tam udělá one man show a konečne ta paradie na trenéra snad půjde do hajzlu....

Reagovat
Sosi

Ja se bojim, ze za tu evropu ho na podzim nevyhodi....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele