Chance Liga - preview 4. kola: Baník hostí Hradec Králové, Plzeň Karvinou

10.08., 08:00, aktualizováno 11.08., 08:18
Previews
Fanoušci Baníku Ostrava (© Profimedia)

Baník Ostrava v neděli přivítá na svém stadionu Hradec Králové, který mu přisoudil los 4. kole Chance Ligy. K utkání s Viktorií Plzeň přicestuje Karviná. Pardubice vyzvou Slovácko a Mladá Boleslav si zahraje s Českými Budějovicemi.

FK Pardubice - 1. FC Slovácko

neděle 14:30

Pardubice i Slovácko mají o čem přemýšlet. Východočeši sice před týdnem poprvé v probíhajícím ligovém ročníku zvítězili, pořád ale zápasí s vytvářením příležitostí. To Moravané zakončují poměrně často, ke gólům to však zatím nevede. Zapracuje na svých slabinách ve vzájemném střetnutí alespoň jeden celek?

Celkem čtyřikrát se Pardubickým v dosavadních třech kolech podařilo rozvlnit síť. Přitom podle metriky očekávaných gólů jich měli vstřelit méně než polovinu - přesně 1,66. I sami Východočeši o tomto problému ví. "Proměňujeme šance, které si vytvoříme. Musím ale říct, že si šancí nevytváříme hodně. Musíme na tom zapracovat. Je ale super, že jsme proměnili ty, které se nám naskytly. Měli jsme i štěstí, hlavně v Budějovicích. Tomu ale musíme jít naproti a pak můžeme být úspěšní a dávat ještě víc branek," řekl pardubický útočník David Huf.

Navzdory zjevným nedostatkům ve hře se Pardubicím už povedlo v sezoně vyhrát. Stalo se tak před týdnem na hřišti českobudějovického Dynama. Nyní by družina kouče Jiřího Saňáka chtěla uspět také v domácím prostředí. Napoprvé se jí to nepodařilo, neboť ji zaskočila výborně připravená Karviná.

Slovácko je na své soupeře taky dobře připraveno. Alespoň tedy z defenzivního pohledu, vypustíme-li nevydařený zápas v Mladé Boleslavi. Jinak ale Uherskohradišťští nedovolili skórovat Slavii ani Bohemians. Horší je to s ofenzivou Moravanů. Ta zatím jako jediná z ligových účastníků spí. A to navzdory dosavadním 38 střeleckým pokusům.

Skepse ale u Moravanů zatím nepřevládá. "Nervozita v kabině není. Ani proti Slavii, ani proti Bohemce jsme neodehráli špatné zápasy. Zatím jsou za námi teprve tři kola, takže víme, že v Pardubicích musíme bodovat naplno. S tím tam také jedeme," vzkázal záložník Slovácka Michal Kohút, který v minulosti působil též v Pardubicích. Naopak v Uherském Hradišti dříve hrál univerzál na levý kraj hřiště Jan Kalabiška, jenž je momentálně nejlepším střelcem Východočechů.

Moravané se do Pardubic vydají také se záložníkem Pavlem Juroškou, který už má za sebou disciplinární trest. Dále naopak marodí stoper Tomáš Břečka se středopolařem Vlastimilem Daníčkem. Na straně Východočechů trápí zranění obránce Davida Šimka, záložníka Vojtěcha Sychru a forvarda Pavla Zifčáka. Hrát nebude ani zadák Laurent Kissiedou, jenž se v rodném Pobřeží slonoviny dál snaží vyřídit potřebná víza.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Noslin, Jindra, Kalabiška - Solil, Polyák - Leipold, Zlatohlávek, Patrák - Huf

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Hofmann, Vaško, Doski - Havlík, Trávník - P. Juroška, Kohút, Petržela - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 3.44 - 2.17

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice

neděle 17:00

Zřejmě i Františku Strakovi bude nějaký čas trvat, než se mu podaří českobudějovické Dynamo znovu rozjet. Jihočeši totiž i po trenérské rošádě prohráli a zůstávají na dně ligové tabulky. A může to tak zůstat i po víkendu, neboť Straka a spol. se představí na hřišti účastníka evropských pohárů z Mladé Boleslavi.

Budějovice v úvodních třech kolech nezískaly ani bod a při skóre 1:9 kotví zaslouženě na posledním místě tabulky. Přesto alespoň některé členy kádru neopouští chuť do fotbalu. "Na zápas se těším. Boleslav je samozřejmě kvalitní soupeř hrající předkola evropských pohárů, ale i přesto věřím v bodový zisk," prohlásil zjevně motivovaný obránce Dynama Ondřej Čoudek.

Také Boleslavští doufali, že jim vstup do sezony tuzemské nejvyšší soutěže vyjde lépe. Doma sice vypráskali Slovácko, nezvládli však dva venkovní duely. Oba si přitom do značné míry prohráli sami. V Jablonci dohrávali bez dvou vyloučených hráčů, v Hradci Králové zase měli sami k dispozici přesilovku, tu však nevyužili a naopak sami ostudně inkasovali. Omlouvat je může snad jen souběžně probíhající kampaň v Evropské konferenční lize, v níž momentálně zápasí ve 3. předkole

Proti Budějovicím se z členů kádru Boleslavi neukáží tři zranění - záložníci Patrik Žitný s Davidem Kozlem a útočník Lamin Jawo. Jihočeši by naopak měli dorazit kompletní.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Králik, Král, Suchý - Fulnek, Vydra, Langhamer, Kostka - Kušej, Ladra - Pulkrab

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Kotula, Havel, Čoudek, Trummer - Hubínek - Šigut, Suchan, Čermák, Zíka - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.18 - 5.09

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové

neděle 17:00

Ostravané hrají po dlouhých letech evropské poháry a zatím za svými výkony zanechávají dobrý dojem. Tentokrát ale musí v jednom týdnu zvládnout jak cestování za hranice, tak rovněž utkání v rámci tuzemské nejvyšší soutěže. Do Slezska totiž dorazí Hradec, který by po srdnatém výkonu v Plzni opět rád venku kousal.

Minulý víkend si Slezané zajistili volno, tentokrát už si ale další odložení ligového špílu dovolit nemohli. Možná je to ale dobře. Baník sice ve středu prohrál v Kodani, avšak proti favoritovi dvojzápasu v rámci 3. předkola Konferenční ligy rozhodně podal chvalitebný výkon. Týmu tak vzrostlo sebevědomí, což může zúročit v neděli proti Hradci.

A přesně tak přemýšlí i realizační štáb Ostravanů. "Hned po utkání v Kodani jsme se už snažili obrátit pozornost k lize a k utkání s Hradcem. V Dánsku jsme uhráli slušný výsledek a i na výkonu se dá stavět. Chtěli bychom na to navázat i proti Hradci, ale čeká nás nejspíše trochu jiné utkání. Každopádně opět velice těžké a stejně obtížné jako proti Jablonci. Ale věřím, že se dokážeme dobře nachystat a na domácím hřišti nám pomůžou diváci," uvedl trenér Baníku Pavel Hapal.

V nedávno rozběhnuté ligové sezoně stihli Slezané dosud odehrát dva duely. V tom prvním prohráli na hřišti pražských Bohemians, následně si však poradili doma s Jabloncem. Také Hradec zůstává ve svém sídle stoprocentní. Pod Bílou věží přelstil Teplice i Mladou Boleslav, přestože proti druhému jmenovanému protivníkovi dohrával oslaben. Mezitím "Votroci" nezískali body v Plzni, byť silného soupeře dlouho trápili.

Tentokrát by Východočeši chtěli být při výpravě mimo své útočiště úspěšnější. "Baník je pro nás už třetím soupeřem, který hraje evropské poháry. Bezesporu patří mezi pět největších klubů v zemi, disponuje velkou ofenzivní silou. Když se dívám na jména jako Ewerton, Prekop, Klíma, Kubala či Tanko - tak je jasné, že směrem dopředu má Ostrava co nabídnout. Musíme si na její hráče dát pozor, protože jsou skutečně velice nebezpeční," uvědomuje si sílu Slezanů asistent hlavního trenéra Hradce Adrián Rolko.

Před týdnem se v zápase s Boleslaví nechal vyloučit útočník Petr Juliš, jenž nyní bude svému mužstvu kvůli disciplinárnímu trestu chybět. Stejně tak s Votroky do Ostravy nevyrazí hned pět zraněných plejerů - obránci Martin Hlaváč s Davidem Heidenreichem a záložníci Václav Pilař s Petrem Pudhorockým a Ladislavem Krejčím. Baník zase na marodce eviduje stopera Davida Lischku a mladého středopolaře Radima Šudáka.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Uchenna, Chaluš, Pojezný - Rusnák, Boula, Rigo, Holzer - Ewerton, Kubala - Tanko

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Harazim, Dancák, Kodeš, Horák - Čmelík, Vlkanova - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.77 - 4.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná

neděle 20:00

Ve čtvrtek se plzeňská Viktoria po boji dočkala výhry ve 3. předkole Evropské ligy. Zápas proti ukrajinskému Kryvbasu dokázala otočit a následující týden hodlá v domácím prostředí stvrdit postup do další fáze soutěže. Ještě předtím se ale ve Štruncových sadech jednou ukáže, a to v utkání tuzemské ligy, kdy vyzve Karvinou.

Byla to dřina, ale nakonec to pro Plzeň dobře dopadlo. První poločas pro ní ve čtvrtek nedopadl dobře, avšak po přestávce se jí vedlo lépe. Ke skalpu Kryvbasu vyzval vyrovnávací trefou teprve 16letý Jiří Panoš, po něm vsítil vítězný gól Daniel Vašuiín.

Trenér Západočechů Miroslav Koubek je rád, že jeho mužstvo nakonec vydřelo lepší výchozí pozici do odvety. "Kluci to cítili, byli naštvaní sami na sebe. Byla potřeba změnit typologii hrotového hráče, dostat více fyzična do šestnáctky. Proto tam šel Dan Vašulín, myslím, že se to podařilo, tento tah vyšel a korunoval to brankou. Ta mu navíc pomůže v adaptaci na nové angažmá," těšilo zkušeného stratéga.

Karviná měla v uplynulých dnech - na rozdíl od Plzně, která zápasí na dvou frontách - podstatně více volna. Sama za to ovšem nemůže. Minulý víkend by si proti ostravskému Baníku jistě ráda zahrála, avšak regionální rival se stejně jako Viktoria rve i na evropské scéně, kvůli čemuž požádal o odložení utkání 3. kola nejvyšší soutěže. A jelikož bylo tomuto požadavku vyhověno, mohli se Karvinští opravdu dlouho připravovat na výlet k soutoku řek Mže a Radbuzy.

Když se Slezané představili u zdrojnic Berounky naposledy, dokázali domácí celek překvapivě porazit. Totéž by jistě rádi zopakovali i nyní. Ostatně jediné ligové body v probíhajícím ročníku získali na stadionu soupeře, konkrétně v Pardubicích. To doma se jim v sezonním prologu nevedlo, neboť liberecký Slovan nekompromisně trestal chyby brankáře Karviné Milana Knoblocha.

V Pardubicích už nicméně chytal Knobloch lépe a mezi třemi tyčemi by měl zůstat i v Plzni. Stoprocentně si naopak nezahraje jeho spoluhráč, zraněný obránce Douglas Bergqvist. Viktoria hlásí marodů ještě víc. Se zraněními laborují gólman Viktor Baier, zadáci Lukáš Hejda s Janem Paluskou, záložníci Jan Sýkora s Matějem Valentou a Cheickem Souarém a útočníci Rafiu Durosinmi s Christophem Kabongem. K tomu je navíc v neděli nejistý start brankářské jedničky Západočechů Martina Jedličky.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Míka, Hranáč, Jemelka - Havel, Kalvach, Červ, Cadu - Slončík, Šulc - Vašulín

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Svozil, Krčík, Fleišman - Mikuš, Čavoš, Planka, Memić - Regáli, Ezeh, Samko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.01 - 7.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Jablonec

sobota 14:30

Luboš Kozel byl řadu let spjat s Duklou, Petr Rada zase s Jabloncem. V sobotním zápase zmíněných týmů budou oba stratégové udílet pokyny, avšak na jiných stranách barikády, než bylo v minulosti zvykem. Který z nich se proti svému bývalému zaměstnavateli předvede v lepším světle?

Kozel sloužil Dukle téměř sedm let a dostal ji z druhé ligy do horní poloviny nejvyšší soutěže. Nyní působí teprve pár měsíců v Jablonci, s nímž v úvodních třech kolech uhrál čtyři body. Rada zase se Severočechy v minulosti atakoval špici prvoligové tabulky. Následně se vrátil na dejvickou Julisku, kde dříve působil jako hráč. Zde se mu povedl podobný kousek jako Kozlovi - armádní celek taktéž dostal z druhé nejvyšší soutěže o patro níž, kde Dukla sice podlehla silným celkům Sparty a Plzně, avšak zároveň již stihla přelstít Bohemians.

V Jablonci o síle Pražanů dobře ví. "Nečekám vůbec lehké utkání. Jedeme na půdu nováčka, který na začátku má motivaci a entusiasmus. Co jsem je viděl, podávají velice poctivé výkony, hlavně do defenzivy. Ani Sparta nebo Bohemka jim nevstřelila gól ze hry. I Plzni a Bohemce byla Dukla vyrovnaným soupeřem. Nepůjde o nic lehkého a když si budeme myslet, že si tam půjdeme zahrát fotbal, nebylo by to dobré. Musíme podat stoprocentní výkon, a pak můžeme doufat, že něco třeba odvezeme," prohlásil Kozel.

Severočechy limituje poměrně rozsáhlá marodka. Na Julisce se nepředstaví obránci Haiderson Hurtado s Davidem Štěpánkem, záložník Michal Černák a útočníci Jan Chramosta s Matoušem Krulichem. Dukla zase bude postrádat forvarda Lukáše Matějku, jemuž dál trvá disciplinární trest za vyloučení proti Bohemians.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Lichý, Kozma - Pech, Hora, M. Douděra - Mešanovič

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.50 - 2.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec

sobota 17:00

I po třech kolech zůstávají Teplice stále bez bodu. V prvních poločasech ještě zvládají držet krok, po změně stran ale vždy inkasují minimálně o jeden gól více než soupeř. Změní to Skláři v utkání proti Liberci, jenž po vítězství v úvodním kole poněkud zvolnil?

Teplice se v uplynulých měsících v mnoha ohledech výrazně zlepšily. A třeba marketing nebo práci s fanoušky pořád dělají velmi dobře. Bohužel pro ně jim nyní nejde to hlavní - sběr bodů. Svým způsobem za to může i smůla. V Hradci Králové inkasovaly v závěru zápasu, v Olomouci je zase potopila chyba zkušeného záložníka Lukáše Marečka. Avšak nic naplat, v ligové tabulce se Skláři krčí u dna.

Na tréninku Teplic je tak rozhodně na čem pracovat. "Sráží nás individuální i týmové chyby, není to jen o těch hráčích, co jsou na posledním místě před gólem. Tohle musíme minimalizovat, chceme, aby hráči byli v každém okamžiku maximálně koncentrovaní," uvedl asistent hlavního trenéra Sklářů Ondřej Prášil.

Liberec na první body dosáhl hned zkraje sezony, kdy vyloupil Karvinou. Od té doby se ale postupně zhoršuje. Nejprve doma neudržel vedení nad olomouckou Sigmou, s níž remizoval, a před týdnem tamtéž, tedy u řeky Nisy, nestačil na pražskou Slavii. Slovan se každopádně pod novým lodivodem Radoslavem Kováčem stále sehrává. A ještě to zřejmě nějakou dobu bude trvat, neboť pod Ještěd dál míří posily. Naposledy se zde usídlil slovenský brankář Ivan Krajčírik.

Na teplických Stínadlech by Liberečtí rádi navázali na své dosud jediné venkovní utkání. "Teplice hrají organizovaný poctivý fotbal. Doposud sehrály kvalitní zápasy, ve kterých podaly dobré výkony, ale výsledkově se jim nedaří. Bylo by fajn, kdyby jim to vydrželo i do našeho zápasu, protože chceme uspět a oplatit jim poslední vzájemné zápasy,” prohlásil Kováčův asistent Miroslav Holeňák.

Slovan momentálně nemůže využít dva zraněné hráče - záložníka Santiaga Enemeho a útočníka Michaela Rabušice. K tomu je nejistý start obránce Denise Halinského. Marodku Teplic pro změnu okupují zadák Jan Knapík, středopolaři Filip Havelka s Ladislavem Takácsem a forvardi Mohamed Jásir s Kevinem Zsigmondem. O nasazení stopera Ondřeje Kričfalušiho se teprve rozhodne, to bek Jegor Cykalo určitě nebude hrát, neboť se před týdnem v Olomouci nechal vyloučit.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Mareček, Mičević, Harušťák - Švanda, Bílek, Jukl, Labík - Trubač - Gning, Horský

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Ševínský, Mikula - Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali - Višinský, Tupta - Nyarko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.40 - 2.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha

sobota 17:00

Do ligového zápolení vstoupila Sparta na jedničku, na evropské scéně už ale její entrée nebylo tak působivé. Letenští v úterním klání 3. předkola Ligy mistrů jen taktak zachránili alespoň remízu a následující týden budou mít co dělat, aby svůj sen dál pokračovat v soutěži uživili. A je tedy možné, že v sobotu budou na hřišti Bohemians šetřit síly.

Dost kritiky se po úterý sneslo na Spartu. Víc očividně očekávali opravdu všichni - média, fanoušci, trenérský štáb, ale i samotní hráči. Ti do jednoho věřili, že si Letenští s rumunským FCSB poradí. Jenže to se nestalo, naopak pro Pražany až na poslední chvíli zajistil plichtu střídající Victor Olatunji. Cesta do ligové fáze Ligy mistrů tak dostává trhliny. Následující úterý se v Bukurešti ukáže, zda to budou díry fatální.

Vypadnutí nicméně nehodlají sparťané dopustit. Jeho odvrácení podřídí vše - možná bude muset být obětováno i klání v tuzemské nejvyšší soutěži. "Proti FCSB to nebyl výkon hodný Ligy mistrů. Uklidňuje mě, že vím, že hráči mají mnohem na víc. Všichni se musíme zlepšit. Teď se soustředíme na ligu s Bohemians a poté se budeme velmi tvrdě připravovat na Bukurešť," vzkázal trenér Letenských Lars Friis.

Avšak kdoví, jak silná bude ona koncentrace na Bohemians. Případné polevení ze strany Sparty rozhodně bude chtít jejich městský rival využít. A ukončit tím dlouhé čekání na domácí výhru ve vzájemném střetnutí. Klokani totiž ve svém Ďolíčku přemohli Letenské naposledy v roce 2001. I kdyby však hosté nastoupili s náhradníky, pořád se Vršovičtí budou muset mít na pozoru. Ostatně přivítají jediný tým, jenž po úvodních třech kolech neztratil ani bod.

To Bohemka zaváhala již dvakrát, pokaždé na hřištích protivníků. Vyčítat si může zejména dva týdny starou porážku proti jinému pražskému sokovi, nováčkovi soutěže Dukle. Následně se Klokani vydali do Uherského Hradiště, kde tamnímu Slovácku nedovolili skórovat, avšak i oni samotní vyšli střelecky naprázdno.

Budou ve svém útočišti úspěšnější? "Jsme určitě rádi, že se po dvou venkovních zápasech vracíme domů do Ďolíčku. Čeká nás derby se Spartou, což samo o sobě slibuje zajímavý zápas. I z tohoto důvodu jsme rádi o to více. Určitě se na utkání těšíme a věříme, že nás fanoušci poženou k dobrému výkonu," prohlásil asistent hlavního trenéra Bohemians Ivan Hašek.

Po vypršení trestu za vyloučení na Dukle už může Vršovickým pomoct bek Martin Dostál. Mimo hru naopak zůstávají brankáři Roman Valeš s Lukášem Soukupem, univerzál Martin Hála a záložníci Vojtěch Smrž s Dominikem Pleštilem. Vyjmenovanou pětici limituje zranění, což lze říct rovněž o dvou sparťanech - obráncích Filipu Panákovi s Jaroslavem Zeleným, jejichž start v Ďolíčku zůstává nejistý.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - A. Kadlec, Hrubý, Jánoš, Kovařík - Čermák - Hilál, Drchal

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Zelený - Wiesner, Sadílek, Solbakken, García - Daněk, Krasniqi - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.74 - 4.34 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc

sobota 20:00

Zatímco Slavia již náročný program započala, Olomouc do něj vstupuje až nyní. Sešívaní sice bojují ve dvou soutěžích, to Sigma v jediné, avšak sobotním špílem v Edenu začíná sérii duelů proti těžkým protivníkům. I ona se nicméně po úvodních ligových kolech může do této kategorie směle zařadit. Ukáže svou sílu i na horké půdě v pražských Vršovicích?

Slavia, Mladá Boleslav, Plzeň, ostravský Baník. Tak vypadá menu olomouckých fotbalistů do konce srpna. Všichni soupeři momentálně bojují v předkolech evropských pohárů. Hanáci se tedy utkají s tím nejlepším, co nabídl loňský ročník tuzemské nejvyšší soutěže. Vskutku nic snadného. Avšak Sigma má důvod mít pro strach uděláno. V dosavadním průběhu ligového ročníku zvládla porazit České Budějovice a Teplice, k tomu uhrála cennou remízu v Liberci a s průběžným ziskem sedmi bodů se drží v popředí tabulky.

Zde by ráda ještě nějakou dobu vydržela. V sobotu se představí na hřišti týmu se shodným bodovým ziskem, který navíc bude hrát doma. Toho se ale Olomoučtí nehodlají zaleknout. "Slovo výzva se mi hodně líbí, protože co jiného by to pro nás mělo být než výzva. Poměřit se s týmy, které si vybojovaly účast v evropských pohárech - Slavia, Mladá Boleslav, Plzeň, Baník... Jsou to top zápasy proti špičce ligy. Uvidíme, na co nám budou síly stačit," nechal se slyšet trenér Hanáků Tomáš Janotka.

Pro sešívané představuje aktuálních sedm bodů na rozdíl od Olomouce spíše zklamání. Pražané ztratili body hned v prvním kole na půdě uherskohradišťského Slovácka. Následně sice přemohli českobudějovické Dynamo i liberecký Slovan, ovšem už nedrží krok s hlavním konkurentem, městským rivalem Spartou, která zůstává stoprocentní. Čas na dohnání manka však jistě ještě přijde. Naopak již nyní může Slavii utéct šance probojovat se do Ligy mistrů. Tuto hrozbu ale zatím hasí, neboť ve středu zvládla první zápas třetího předkola evropské soutěže.

Mezeru mezi důležitým dvojbojem s belgickým Unionem Saint-Gilloise vyplní sešívaným utkání se Sigmou. Potvrdí formu po středeční výhře 3:1 a naladí se dobře na následující výlet do Belgie? "Výsledek do odvety je skvělý, předvedená hra byla na slušné úrovni. Kluci splnili veškeré taktické pokyny. Odveta bude náročná, extrémně těžká, ale v hlavách máme teď jen zápas s Olomoucí," prohlásil asistent hlavního trenéra Slavie Milan Kerbr, jenž dříve působil i na Hané, a to jako hráč i člen realizačního týmu.

Proti Sigmě se na straně Pražanů nepředstaví pětice zraněných hráčů - brankář Jindřich Staněk, obránci Tomáš Vlček s Ondřejem Zmrzlým a Štěpánem Chaloupkem a středopolař Petr Ševčík. Hanáci postrádají marodící útočníky Filipa Uriču s Antonínem Růskem, k tomu je nejistý start gólmana Tadeáše Stoppena.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Holeš, Ogbu, Bořil - Douděra, Prebsl, Oscar, Diouf - Jurásek, Chytil, Provod

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 7.67 - 16.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
3
3
0
0
8 : 2
9
2
Slavia Praha
3
2
1
0
5 : 0
7
3
Sigma Olomouc
3
2
1
0
5 : 2
7
4
Viktoria Plzeň
3
2
1
0
4 : 1
7
5
FC Hradec Králové
3
2
0
1
3 : 2
6
6
Slovan Liberec
3
1
1
1
4 : 3
4
7
FK Jablonec
3
1
1
1
2 : 1
4
8
Bohemians Praha 1905
3
1
1
1
2 : 2
4
9
FK Mladá Boleslav
3
1
0
2
4 : 4
3
FK Pardubice
3
1
0
2
4 : 4
3
11
Baník Ostrava
2
1
0
1
2 : 2
3
12
MFK Karviná
2
1
0
1
2 : 3
3
13
Dukla Praha
3
1
0
2
2 : 5
3
14
1. FC Slovácko
3
0
2
1
0 : 3
2
15
FK Teplice
3
0
0
3
2 : 7
0
16
Dynamo České Budějovice
3
0
0
3
1 : 9
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (347)

Přidat komentář
Cotton

1. pro konec Petra Rady

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Witcher

Trochu respektu

Reagovat
Salfovic

Trošku úcty, ty vole, trošku úcty, jenom kdyby trošku úcty, ty vole.

Reagovat
Cotton

Pardon, já zapomněl, že je mu 60+, takže ho musím automaticky respektovat

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

co ty a ten draft, přidával jsi se někam nakonec nebo ne...původně jsi měl postupovat a ještě podle všeho je místo v 1. lize (1.A), tak jestli chceš tak potvrď zájem, ať se to doplní

link na článek, pokud nemáš, tak najdeš v sekci draftu na discordu nebo potvrď sem mě a já ti ho pošlu

Reagovat
Blasphemer

Jo, zájem mám určitě. Nikde zatím nejsem, tak mi to pošli,

Reagovat
Coutinho10

hodím reakci pod ten článek, jak jsi psal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Čůrák lampasáckej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
wwwx

Je to dacan, ale až jednou definitivně skončí s fotbalem, zmizí s ním i kus něčeho většího. Posuneme se o další kus cesty od dob, kdy místo sázkovek dávalo lize jméno pivo, kdy místo O2 derby běželo na veřejnoprávní ČT a slovo ze studia předával Kozohorský Čapounovi, kdy se za prošlápnutí kotníku dávala taxativně žlutá, dokud noha držela v jednom kuse s holení a žádný rozhodčí se k ničemu na hřišti po odpískání nevracel. Rada je trochu jako nádražka v Dejvicích. Hnusnej zaplivanej nechutnej pajzl s hajzlama ke zblití, kde se navíc točí přikyslej nechutnej staropramen, pajzl, kde provozovatrel ani nemá pořádnou smlouvu s majitelem, kterej se ho chce zbavit. Ale až to jednou nevyhnutelně skončí tak, jak to skončit musí, a pplk.zaslouženě potáhne směr propadliště fotbalových dějin, bude to tak dobře, ale v koutku duše mi bude smutno, že něco nenávratně odchází s ním. Stejně jako až zavřou tu nechutnou špeluňku na nádraži v Dejvicích.

Reagovat
ACSeRw!n

tu spelunku nezavrou! ta je vecna!

Reagovat
Coutinho10

tak jsem hodně zvědavej, kolik hráčů zůstane v základu oproti čtvrtku, protože už v úterý máme odvetu venku, takže bude potřeba to nějak dobře rozložit

Reagovat
Coutinho10

*oproti středě

Reagovat
ACSeRw!n

jestli to cely neprotoci tak je blazen

Reagovat
Coutinho10

záleží i s jakou taktikou bude chtít jít do odvety, jestli třeba nebudeme hrát víc na brejky, tak by třeba Fila mohl bejt do Belgie lepší....pokud bude chtít do odvety dát totožnou sestavu, tak se to nabízí a nechat třeba jenom Tondu v bráně, ale vždycky je lepší mít aspoň nějaký opěrný body a ne, aby hrála úplně jiná jedenáctka, no uvidíme

Reagovat
Freedo

Určitě budou hrát Bořil, Holeš. Měli by Jurásek, Fila. Napravo nevím, jestli bude ready Douděra, případně Tomič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sigma Olomouc

Proti nám to můžete odehrát i s béčkem

Reagovat
Firkraag

Se nepodceňujte, zrovna proti vám loni prosrali titul, ne :D?

Reagovat
Coutinho10

na to zrovna proti vám po minulým vzájemným zápase neskočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chorý asi bude hrát odvetu venku v úterý Ale měl by hrát i tenhle zápas

Reagovat
Coutinho10

jestli i v Belgii bude v základu, tak dnes určo Chytil + Fila

Reagovat
Freedo

Bylo by fajn hrát doma na 2, ať je využijeme

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitější je venkovní odveta v Bruselu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo by dobrý, dostat Chytila i do odvety v Bruselu

Reagovat
Coutinho10

mě zatím Chytil poslední měsíce tolik nepřesvědčuje, takže nejdřív, ať se ukáže v lepším světle v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Postup nám musí vyjít, venku to bude těžký, takže možná by se do Belgie hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice asi ještě budou bez bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bysme ale měli čekat výhru Potřebujem další 3 body

Reagovat
Mononukleoza

Historickou celkovou tabulku první ligy najdu, ale nevíte jestli se nedá najít celková tabulka druhé ligy od roku 1993?

Reagovat
dantetomas

Na appke flashscore (myslim je ze je to britska obdoba cz livescore) je od sezony 98/99

Reagovat
Mononukleoza

Já tam našel jen jednotlivé sezóny. Já bych chtěl najít tabulku všech sezón. Kdo má nejvíc účasti, nejvíc bodů, atd

Reagovat
Mononukleoza

https://www.worldfootball.net/alltime_table/cze-1-fotbalova-liga/

Toto, ale druhé ligy. Ale asi to neexistuje

Reagovat
Salfovic

Na cs fotbal není ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Takováhle hovadina, tam asi fotbal nebude

Reagovat
dantetomas

Na appke flashscore (myslim je ze je to britska obdoba cz livescore) je od sezony 98/99

Reagovat
inferno08

Co je s tím Vodhánělem ze sigmy, že ani za béčko nechodí? Hrál za béčko jen první zápas asi 60 minut a od té doby nic...

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevím, ale v Sigmě je to teď celé zvláštní. Kluci z béčka v áčku, ti z áčka v béčku nebo ani tam ne.

Reagovat
inferno08

Tj, ale třeba Beneš nebo Pospíšil už mají nějakej věk, tak dejme tomu, ale Vodhánělovi je 27 a loni měl za 22 zápasů 5+5, což za mě není hráč na odstřel. Jemu končila v červnu smlouva, ale jelikož hrál za to béčko, tak předpokládám, že jí prodloužil...

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna ten Beneš pořád patří k nadprůměrnejm ligovejm stoperům, to mi taky nedává moc smysl.

Reagovat
Firkraag

On Vodháněl je taky asi trochu zvláštní. Rozhádal se v Boleslavi, s námi a třeba teď i v Olomouci, kdo ví.

Reagovat
inferno08

Tak v Bohemce šlo tehdy o to, že ho nějak nechtěli pustit do MLS, ne? Jako to by mě asi taky nasralo Co bylo v Bolce nevím a v Olomouci je těch hráčů mimo víc, takže tam to taky bude všelijaký.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo v MLS by měl velké prachy. Ale jak to je u nás nevím, asi chtějí dělat generační obměnu kádru + možná se Vodháněl trochu nasral

Reagovat
eder

Sparta v ďolíčku prohrála naposledy v roce 2001. Nejvyšší čas tuto pěknou tradici obnovit!

Reagovat
John Obi Mikel

Chrudim je néjaká rozjetá na začátku

Reagovat
Greny

Šlágr dne teprve dneska bude to zas bude ostuda ale tipují že by tam mohli být nějaký progres a zlepšení takže tipuju 5:1

Reagovat
ratusek

Tutová výhra Zbrojovky. Táborsko nemá kdovíjakou formu

Reagovat
Greny

V 16:45 ti to připomenu

Reagovat
ratusek

Klíďo

Reagovat
Greny

Ty vole to zas píská nějakej posranej čurák

Reagovat
ratusek

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Ta červená to zachránila cca v70.min jsme měli 0 střel na branku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Těsně

Reagovat
Sigma Olomouc

Dneska budu spokojený když prohrajeme maximálně o dva góly větší očekávání asi mít nemůžu. Nemáme Pavla Zifčáka, takže nebudeme mít nikoho, kdo by dal Slavii gól .

Reagovat
kilobyte

Dneska bude řádit Zima.

Reagovat
cink

Lidi, jaké je heslo ddo klasicke Eurofotbal PL FL 24/25 ligy?

Reagovat
Coutinho10

zkus najít článek z loňského léta, kdy byla založená....teď koukám byla obnovená, takže heslo bude stejný

Reagovat
cink

dikec legendo Interu :D

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Me2win

Jestli dneska po tom představení s Unionem nevyhrajeme, tak jsme jantaři. Trpiš bude zase losovat z klobouku, tak snad to lavičkáři jako Fila, Jurásek atd uhrajou a nespálí zase tisíc šancí jako minule.

Reagovat
Coutinho10

bude to chtít dát ten 1. gól a aby se na něj nečekalo moc dlouho

Reagovat
Sigma Olomouc

Slavie v Evropě je skvělá, ale Slavie v domácí soutěži je prostě celkem marná.

Reagovat
BaggioRoberto

I sport fantasy je kravina. Po prvnim kole jsem menil dva hrace, neulozilo se to. Ted jsem chtel vyuzit 6 prestupu, zbavit se konecne Kabonga a spol. a napisou ze kolo probiha. Tak velevazeny isporte hrajte si to sami.

Reagovat
Freedo

Mají to totálně rozbitý. Vizuálně to vypadalo líp, ale jsem rád, že jsem zůstal u sport fantasy (máme víc lidí v minilize a nechtělo se mi všem vysvětlovat, že si mají založit účet jinde )

Reagovat
jsemdement

Musíš dát uložit změny, neukládá se to automaticky a dnes to šlo to 12:30.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

deadline na isportu 2 hodiny před výkopem, na sport.cz myslím hodinu a půl

jinak jo, isport nic moc, jsem rád, že hraju oba a ne, že bych hrál třeba jenom isport a pak litoval....ikdyž jsem se sport.cz nebyl úplně spokojenej, pořád to je někde jinde než na isportu

Reagovat
ACSeRw!n

zase se ztrapnujes

Reagovat
BaggioRoberto

Sorry, jestli jsem ti nekdy sahnul na svaba, ja nerad. Ani o tom nevim. Jdu si umyt ruce.

Reagovat
Gelu28

Tipovačka 3.kolo:

Dukla - Jablonec 0:2

Bohemians - Sparta 1:2

Teplice - Liberec 0:2

Slavia - Sigma 3:1

Pardubice - Slovácko 0:1

Baník - Hradec 1:0

Bolka - Budějky 3:1

Plzeň - Karviná 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla 1:4 Jablonec

Bohemians 0:0 Sparta

Teplice 0:1 Liberec

Slavia 3:0 Olomouc

Pardubice 2:3 Slovácko

Baník 2:0 Hradec

Mladá Boleslav 1:0 Budějovice

Plzeň 4:2 Karviná

Reagovat
Di Stéfano

Ako to vyzerá s tým Jurečkom zo Slavie, vie sa kam by mohol ísť ?

Reagovat
Greny

Počká si a v lednu někde podepíše smlouvu a buď ho tam pustí Slavia za nějaký drobný nebo půjde v létě zadarmo.

Nevěřím že přestoupí teď v lete

Reagovat
Di Stéfano

Reagovat
oli9

Krmencik do Slovácka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Jako pro nás dobře. Jelikož dávat góly bude.. Jakožto v minulosti Došek, Švancara nebo Nezmar

Reagovat
KingMaster13

Na tohle si počkám až to bude pravda, protože se mi to nechce věřit ale ono ve finále to smysl dává ale zní to teda šíleně

Reagovat
Coutinho10

zatím nikdo z ověřených zdrojů to nezmínil nikde, pouze jeden fanoušek z Moravy na Twitteru

Reagovat
Coutinho10

jsem i zvědavej, kolik mu dají, protože ta finanční situace tam asi není úplně v topu

Reagovat
Selänne

Já si myslím, že to je Krmelcovi asi jedno. Raketu dostal v Belgii, pak v Indonésii a na slušný peníze si přišel i na Kypru. Ten už za vodou.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, ale jde i o respekt v týmu, že chceš bejt ta velká hvězda nejenom jménem, ale i platem

Reagovat
Salfovic

Zní to podobně jako Necid do Bohemky.

Reagovat
Bex5

A Cicilia k nam ne?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny
Reagovat
kilobyte

Těžký, sice hrál první míč, ale soupeře sundal a za tohle se penalta běžně píská. Měla by být.

Reagovat
Nuno čomes

Jestli hrál míč, tak ne.

Reagovat
kilobyte

Tohle už neplatí. I když nejdříve zahraje míč, tak to pořád může být penalta.

Reagovat
Nuno čomes

No asi už neplatí. Za mě blbost. Proč pak jít do souboje když vím že stejně bude penalta? Fakt šílené.

Reagovat
kilobyte

Šílené spíše bylo, když obránce přejel útočníka, ale protože předtím škrtnul míč, tak to ani nebyl faul. Obránci toho dost zneužívali a chodili pak do skluzů často naložit, protože věděli, že když trefí míč, tak můžou.

Tohle by se mělo posuzovat s citem pro hru, jenže to má každý jinak a je to složitý. Na druhou stranu je zas blbý, že když ten míč zahraje takhle dozadu útočník a pak ho přejede obránce/brankář, tak to rozhodčí nepískají. Chce to ty pravidla zjednodušit.

Reagovat
Nuno čomes

Tak na tom není nic složitého. Když ho prejedu a jen lehce škrtnu míč, tak jasně že faul. Když ale odehrají míč a pohyb pokračuje a pak dojedu hráče, tak je hloupost pískat faul. To muže ten obrance rovnou uhnout a na dej si gól

Jen by s tím někdo musel přijít a hlavně by se to museli všichni naučit používat. To je scifi z několika důvodů.

Reagovat
kilobyte

Tak v tomhle případě právě ten míč jen škrtnul.

Pak je ještě rozdíl, jak toho hráče dojedeš. Pokud třeba jde kolíky proti noze, tak je to faul i kdyby ten míč zahrál desetkrát.

Reagovat
Nuno čomes

Aha, takový je teď metr?

Snad aby obráncům řekli, ať ve vápně míč nehrajou raději vůbec

Reagovat
kilobyte

Tak jít do skluzu ve vápně není zrovna nejchytřejší.

Reagovat
Kepy_FCB

No to je duel pomník komunismu proti symbolu korupce

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
monty25

Máš tam finále olympijského turnaje žen.

Reagovat
Kepy_FCB

tak si toho važ

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

jojo..bohuzel.. je to hnus

Reagovat
ACSeRw!n

byly tam nejaky pravni sracky a byli k tomu donuceni.. ale druhej gol luxusni

Reagovat
Kepy_FCB

A to nemohli dát název FK Vltavín Praha? Za mě lepší

Reagovat
ACSeRw!n

je to proste Lokada.. to by nedavalo moc smysl tam nemit aspon to Loko

Reagovat
John Obi Mikel

To logo

Reagovat
meno

Juventus

Reagovat
ACSeRw!n

nehapu, ze dneska neni kapitan Vitik

Reagovat
monty25

Teplice po třech zápasech bez bodu a příští kolo na Slavii. Takže dneska by to proti Liberci chtělo vyhrát, ale s touhle sestavou teda nevím...

https://x.com/FK_Teplice/status/1822283653826687377

Reagovat
exse

Do p+če v jakým vesmíru je normální, že hraje místo Mariose Mikula? Stáří prostě není zásluha.

Reagovat
monty25

Náhodou, už má pěknou asistenci.

Reagovat
exse

Skoro dvě. Ještě to vidím na penaltu a završení redkou.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Horský Mikula asistence

Reagovat
exse

Ty vole, tohle je mega okres. Musí střídat ještě v prvním poločase.

Reagovat
ACSeRw!n

klasicka prasarna od vrsovicaku

Reagovat
ACSeRw!n

Wizzard nadherny acko primo na nohu Tucimu

Reagovat
Pablos

Tucinho

Reagovat
$dolar$

Udrzi uz do pici nejakej tym vedeni se Spartou aspon do polocasu?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
John Obi Mikel

Yusuf dá góla a Václav Kadlec ho kritizuje že nedělal kličku

Reagovat
cr7sux

Reagovat
exse

Letenay? LETENAY? Kováš si řekl, že peklo v obraně stačilo, tak stáhl Mikulu, ale místo toho nám naservíruje peklo v útoku.

Reagovat
exse

No way pičo, týpek trefil bránu.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlý

Reagovat
KingMaster13

Pan Kováč ví co dělá

Reagovat
Noke

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
delfin

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
monty25

Klasika, ještě než jsem zapnul 2. půli.

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, viníka nalezen

Reagovat
ACSeRw!n

krasa

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že to neustál

Reagovat
Coutinho10

Jurečka

SESTAVA: Kinský – Tomič, Holeš, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Jurásek – Jurečka – Fila

LAVIČKA: Mandous – Zima, Masopust, Chytil, Diouf, Provod, Bužek, Vorlický, Chorý, Schranz, Prebsl

Reagovat
Sigma Olomouc

Jurasek, Fila , Jurečka

Reagovat
Mass

To bude zajímavý, jak se tam napravo vedle sebe vejdou Douděra s Tomičem.

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně v klidu: Loni tam snad byli v jednu chvíli snad tři wingbeci najednou (Masopust stoper, Tomič bek a Douděra v trojici vepředu)

Reagovat
BaggioRoberto

Nijak bude to Doudera, Holes, Ogbu, Boril, Tomic - Zafeiris, Oscar, Jurasek - Fila, Jurecka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning Bačkovský klasik

Reagovat
inferno08

Na to, jaký byl Olatunji loni kopyto k smíchu, tak letos zatím docela ok.

Reagovat
ACSeRw!n

dneska si je tam vodil jak zacky.. a to nejenom silove, ale dokoce i technicky

Reagovat
inferno08

A ještě mohl mít na konci pěkný áčko.

Reagovat
ratusek

ta přihrávka byla luxusní

Reagovat
inferno08

U něj mě fakt překvapila.

Reagovat
ACSeRw!n

je videt jak ho posouvaji technicky treninky s kadrem.. fakt neskutecnej progres oproti tomu kdyz prisel

Reagovat
Kryptos_

Jestli dostane prostor na hřišti a udrží formu, tak půjde dál na západ... Skvělý útočník.

Reagovat
Firkraag

Hele proti nám vypadají všichni jako Maradonové, zas brzděte.

Reagovat
Sigma Olomouc

Leibl v základu

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
srandamač

Konečně v nastavení nedostali ale dali

Reagovat
monty25

Reagovat
BaggioRoberto

Bylo tam zase zkoumani VAR, jsem si jenom rikal, znova jim to nemuzou udelat.

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice

Reagovat
Raffaello

Mikula s Bačkovským dneska doufám poslední zápas v základní sestavě. Kdyby to bylo po první půli 3:0 pro Teplice, nikdo nemohl říct ani půl slova. A prohrát s Teplicemi v tomhle stavu, v jakém se nacházejí, a ještě když půlku zápasu proleží, tak to je ostuda. Šílené utkání.

Reagovat
monty25

Na Bačkovskýho je spoleh, ten většinou něco posere.

Reagovat
exse

Bačkovský 1 chyba za 4 zápasy. Pokud ho odstaví, tak je šílenec. Mikula na druhou stranu se ani neměl prodlužovat, to je nepochopitelná věc.

Reagovat
Raffaello

Nesouhlasím. Není to vyloženě jen o chybách, je to o jistotě, kterou dáváš týmu. Ty zápasy jsem všechny viděl a v žádném na mě nepůsobil jistě. S míčem u nohy si moc netyká, všechno se od něj odráží, pod tlakem je pohrkanej. Proti Slavii podržel, když bylo třeba, super. Ale v Karviné ani doma s Olomoucí mě zrovna dvakrát nepřesvědčil. Mikula byl zralej na střídání po 10 minutách. To jsem jen trnul, kdy přiletí ta druhá žlutá.

Reagovat
exse

Být ďábel, tak tenhle zápas pouštím lidem v loopu 24/7. Něco tak šíleného jsem od Slovanu už roky neviděl. Chápu, že je ten tým v podstatě od nuly novej a zaslouží si nějakou dobu hájení, ale tohle je obří vykřičník. Proč hraje v základu Mikula, kterej na to roky nemá? Proč je Nyarko starter, když mu stejně nedá víc než 50 minut a mnohem více by se hodil do unavený obrany? Na základě čeho má Icha neotřesitelnou pozici, když zatím absolutně nic nepředvedl a sedí za ním Ivan/Zyba?

Jediný štěstí, že příště máme doma Pardubky. Jestli je nepřejedem, tak se můžem dostat pod hodně nepříjemnej tlak.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
BaggioRoberto

Bylo to jeste horsi nez ta kazeta v playgirls?

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
delfin

Jn

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka!

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka gólik z penalty

Reagovat
BaggioRoberto

Slávyje dnes dostane ghol.

Reagovat
Greny

A teď mě někdo vysvětlete pls v čem je této ruka jiná než ta před týdnem v zápase Pardubice - Budějovice kde se penalta nepiskala

Reagovat
GreatWhite

Hrají jiné týmy.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych pískal obě a komise by mne nekritizovala.

"Pokud by rozhodčí nařídil pokutový kop, VAR by také neintervenoval, protože se jednalo o hraniční situaci.“

Reagovat
Greny

No takže se dá říci že VAR chyboval protože intervenoval??

Jakože jsem ok že klidně penalta ale pak je to penalta i před týdnem a nebo ani jedno ne

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, za mne to je prostě ruka od těla, co se normálně píská a měla se pískat i minulý týden.

Reagovat
John Obi Mikel

(a to jsem fandil Pardubicím)

Reagovat
kilobyte

Pokud je to podle komise hraniční situace a dají se písknout obě varianty, tak zásah VAR by měla být chyba. Ale oni si vždycky najdou něco, proč je to úplně něco jiného a nikdo chybu neudělal.

Reagovat
GreatWhite

Tak v téhle situaci se prostě pískne pro favorita a nazdar. Věřím, že na druhé straně by do toho VAR nezasahoval. Ale to je jedno, Slavia nás rozdrtí tak jako tak.

Reagovat
Nuno čomes

Proto si vymysleli argument viz výše Obi. V jednom zápase to nepiskne, tak var správně neresi, protože hraniční situace. V druhem to piskne, tak var správně neresi, protože hraniční situace.

Kocourkov

Reagovat
Greny

Zde rozhodčí nepiskl a var resil

Reagovat
Nuno čomes

Jj to jsem psal scénář, že kdyby to piskl hned tak to řešit var nebude. A neresi, jak moc sporné by to bylo. Tady jednoznačně, hraniční situace pro Slavií, tým co bude hrat o titul, musí řešit var vše. U menších týmu by to nikdo neřešil a jen by se vydalo to prohlášení.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta, nevim, co zas řešíte za blbiny.

Reagovat
Nuno čomes

Však se nebavíme jen o vcerejsku ale i o minulém týdnu, kde penaltu nepiskli a chyba to podle “odborníků” nebyla.

Reagovat
ACSeRw!n

byla ?

Reagovat
John Obi Mikel

Sice celkem zblízka, ale daleko od těla

Reagovat
KingMaster13

Jurečka nejlepší střelec....here we go again Čorý who?

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda toho přímáku, pěkná střela

Reagovat
PhilipS

Festival nepřesností

Reagovat
$dolar$

Jak muze hrat nekdo jako Leibl ligu?

Reagovat
Sigma Olomouc

Někdo podpálil slámu.

Reagovat
Lukáš_6

Tak sláma je už rok absolutně mimo to jsou výkony tak na divizi

Reagovat
Sigma Olomouc

Ale hlavně, že je odchovanec

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl ten Douděra perfektně zapadá do Slavie. To je dement

Reagovat
delfin

Má na Ryneše ve Spartě?

Reagovat
Profesor Ikebara

Já zrovna Ryneše moc nemusím. Nechápu, že někdo jako je on hraje ve Spartě, ale vedle Douděry je to sympatický a inteligentní člověk.

Reagovat
delfin

Všichni ve Slavii jsou sympatičtí, ale to s Rynešem, to tě chápu.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jsem rád, že mě s Rynešem chápeš, ale s těma Slávistama tě nechápu.

Reagovat
delfin

Tak nebudeme se bavit přece o vedení Sparty. To že se ti hráči ve Slávii líbit nemusí, to je úplně v pohodě.

Reagovat
Mass

Naturelem je Douděra podobnej hráč jako Lači, bojuje, hádá se, občas něco přifilmuje. Rád to osobně moc nemám, ale on už je takovej. Ale o tom že je dement asi nepíšeš, naopak o něm tady čtu, že je Lači srdcař. Skutečný dementi sou spíš Preciado s Kuchtou, ti se nechávají i hloupě vyloučit, zatímco třeba Douděra má za sezonu jen tři žlutáý karty, moc dobře ví, kdy má ubrat. Každopádně vyloženě tupý komentáře tady spíš čtu od tebe, když ani nedokážeš vymyslet nějakou dobrou hecovačku proti Slavii a dokážeš jen hloupě urážet.

Reagovat
Profesor Ikebara

Ano má jen tři žluté. A proč? Bořil má snad jen jedenu červenou a je to správně? Pro tebe jako kovaného a zaslepeného Slávistu, což dokazuješ každým svým komentem samozřejmě, jenže mně se to zase úplně tak nelíbí. Vy tomu říkáte "totální fotbal", ale já vidím hru na hraně až za hranou a velkou benevolenci rozhodčích. Je to práce Tvrdíka? Sedělo by to k němu. navíc se tím ani netají. To co se píská ostatním týmům a za co dostávají Sparťané červené karty, za to slávista nedostane ani žlutou. Jako já mám svůj názor, ty máš svůj. Tobě se nelíbí mé, mě kolikrát vytáčí ty blbosti, co tu píšeš ty a ta vaše místní sešívaná ekipa.

Reagovat
meno

Vzpomeň si na Priskeho první titul a sudí po tom, co Křetínský navštívil kabinu rozhodčí o poločase ty trumbero

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Však Rudoši minulou sezonu dokázali, že dokážou vyhrát titul i bez Náčelníka, suchejch hajzlů, vyvařenejch penaltiček a s hromadou karet za nedisciplinovanost (která se jim v předchozích sezonách tolerovala, viz. Krejčího permanentní fénování rozhodčích), tak tu neplač.

Reagovat
delfin

Jaký blbosti? Sdělujeme ti fakta.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Losinho

dva tituly za sebou a furt pláč

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě že to zachraňují sparťani a dukláci

Reagovat
John Obi Mikel

20 minut slušných, potom nic moc výkon. Pozitivem byl výkon defenzivy. Teď hlavně přidat druhý, ať se nemusíme klepat.

Reagovat
KingMaster13

Nechci to přechválit ale ta defenzíva je letos majestátní. Jako fakt se mi nevybaví fakt nějaká vyložená šance co by proti nám soupeř měl a to ani v zápase s Unionem.

Reagovat
$dolar$

Chci videt Janotku jednou v Plzni.

Reagovat
John Obi Mikel

25.8. ho tam uvidíš, pokud budeš na stadiónu.

Reagovat
$dolar$

No mam ten zapas pridelenej, ale na 24. teda.

Reagovat
John Obi Mikel

Na livesportu píšou 25, tak nevim

Reagovat
ratusek

25.8. od 20:00

Reagovat
GreatWhite

Pokud se mu bude dařit, tak se dočkáš. Vše od nás, co má ruce, nohy a kvalitu výš než na 8. místo v tabulce, skončí vždy v Plzni nebo Slavii.

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Buren zase gól v Polsku

Reagovat
delfin

Reagovat
Sigma Olomouc

Zatím to od nás není zlé. Ta ruka byla smolná, ale ruka to byla. Fakt škoda toho gólu.

Reagovat
PhilipS

Furt čekám, kdy si to sedne a bude to dobrej fotbal. No týhle naděje je asi potřeba se vzdát

Reagovat
Profesor Ikebara

Zatím nikdo nijak nevyčnívá. Je začátek sezóny a je spousta hráčů, co neměli pořádně dovolenou ani přípravu. Do toho poháry. Trenéři to kombinují jak mohou, aby si někteří odpočinuli a jiní měli herní vytížení a byli připravení, když budou zapotřebí. Je to následek hloupé nadstavby a nenasytné UEFY a FIFY.

Reagovat
PhilipS

Ogbu je fakt boží stoper. Víc jak sezónu ho Slavie neudrží

Reagovat
delfin

Já kdybych byl Tykač, tak raději neprodávám, ale jedu stylem LM, a chci porážet Chelsea.

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea bude v LM?

Reagovat
delfin

No hned to nebude, ale až tam bude.

Reagovat
KingMaster13

Bohužel jsme v Česku tady ty hráče neudržíš. Můžeš mít nějakou strategii, že třeba víc jak 1 klíčového hráče neprodáš ale pak ti na ně přijde nějaká nabídka co nepůjde odmítnout, hráči začnou trucovat když je nepustíš....je to těžký.

Reagovat
delfin

Jn, je to taky o kvalitě ligy, ale aby liga byla kvalitní je potřeba mít tu i kvalitní hráče. Tzn. prodávat ano, ale strategicky (pro sportovní uspěchy) se je snažit udržet, když už tu jsou. A když hrají lepší, aspoň část tý kvality posílat na hostování a prodej, ale raději v rámci ligy. Jako samozřejmě, že TOP hráči budou chtít do zahraničí, tak ty aspoň neprodávat už pod cenou (třeba jako Součka do PL).

Ja si myslím, že by to bylo možný, dotáhnout to časem na úroveň, kde je například teď belgická liga.

Reagovat
Losinho

Tak pro udržení těhle Afričanů hlavně musíš mít prachy, aby ti je nepřepláceli Turci atd. O nějaký kvalitně to pro ně až tak neni. Viz Olayinka do Srbska nebo Wallem do 2. anglický.

Reagovat
delfin

Taky, ale uplně si to nemyslím, něco jinýho je Oskar a něco jinýho Ngadeu, kterej bežel hned za první na nabídkou.

Reagovat
KingMaster13

Jako vezmi si, že ti teď přijde super nabídka na Haraslína a Kuchtu do top 5 lig. Pro Spartu to bude hodně dobrá nabídka, pro ně taky a ty to můžeš odmítnout ale co řekneš jim? Oba v letech, že ten přestup už vysloveně udělat musí a ty zrovna tyhle 2 nechceš mít nasraný v kádru. A takhle se to Spartě úplně v klidu může rozpadnout během 1 léta a nic s tím neuděláš i když ty hráče pouštět nemusíš. Birmančevič je tu 1 rok u něj věřím, že by se ještě ukecat třeba dal na 1 sezonu ale jako taky se ti to může sejít, že budeš nucen prodat všechny a stavět to znovu.

Podle mě dobrá strategie českých klubů je umět vytipovat nejlepší moment kdy ho pustit toho hráče a za co nejlepší cenu a nekývnout 1. nabídce (což třeba Slavia udělala u Kuchty, Stanciua a Baha) a ještě i to umět odhadnout k tomu kádru. Třeba vidím, že mým tahounům je 26,27 a 25 a pro všechny bude nutné příští rok se posunout, tak s tím už nějak počítat atd. Třeba Souček byl ukázkový případ, byl prodán v nejlepší okamžik a asi za maximum peněz, tam víc vytěžit nešlo. Coufal byl taky prodán v ještě v skvělé efektivitě atd. Pak už to bylo slabší.

Reagovat
delfin

Souček byl taková první vlaštovka v rámci týhle éry Slavie. Ale těď s odstupem času, jsme ho měli prodat o pár M€ lépe.

U (potenciálem top level) hráčů jako Bah, Birma, Zafe budu rád, když poroste jejich cenovka spolu s klubem, tak aby to bylo výhodné celkově pro tým i pro hráče.

Každopádně bych raději tyhle a podobné hráče viděl v českých týmech co nevíc. Třeba něco jako Everton v Baníku, Yusuf v Bohemce, Mick v Liberci..

Reagovat
delfin

Ewerton*

Reagovat
mayday

Těžko, belgická liga hodně těží z Afričanů, ty sem v takovém masovém měřítku, abys z nich mohl vybírat to nejlepší, nedostaneš. Plus stadiony, infrastruktura, nejsem si jistý, jestli se může liga celkově zkvalitnit a dostat nahoru, dokud tady bude v první lize stadiony jako Dukla, Jablonec, Bohemka, Boleslav a další, kde chybí tribuna apod.

Reagovat
delfin

"Afričany sem nedostaneš?" Jako do ČR, proč by se sem neměli dostat?

Reagovat
mayday

Píšu v masovém (myšleno takovém) měřítku, jako je to v Belgii např., abys z nich mohl vyloženě vybírat. Máš problémy s psaným textem?

Reagovat
delfin

Proč bych je sem měl dostávat v masovém měřítku?

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz jde na beka?

Reagovat
John Obi Mikel

EL HADŽI ĎŮF

Reagovat
Profesor Ikebara

No. pěkně je vymíchal

Reagovat
delfin

Levá, pravá.

Reagovat
Sigma Olomouc

Oscar krásný gól

Reagovat
Mass

*Provod

Reagovat
Sigma Olomouc

*Baluta

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes tomu prostě chyběla kvalita do útoku . Jinak to předčila moje očekávání . Pozitivní je, že máme kvalitní mládež, když půlka základu je z béčka a za 4 zápasy máme 7 bodů.

Reagovat
Mass

Olmík druhej poločas 55% držení míče a z toho? 1 střela 5 metrů vedle a 1 roh. Bohužel mi přijde, že letošní Slavia se nesnaží vysoko napadat, pokud soupeř nehraje moc aktivně dopředu a vlastně za stavu 1:0 sou tak nějak všichni spokojený a moc se toho neděje, protože oba týmy útočej tak maximálně ve třech čtyřech lidech proti osmi.

Reagovat
Sigma Olomouc

Souhlas. V té ofenzivě jsme byli fakt marní

Reagovat
KingMaster13

Tenhle systém se mi ale líbí mnohem víc. Jak jindy bych se bál, že dostaneme v 95. minutě nějaký náhoďák tak letos té defenzivě fakt dost věřím. Na tomhle musím říci, že Jindra hodně zapracoval a taky se koukni na naše poslední mistrovské sezony. U té jedné jsme měli po podzimu třeba 3 obdržené goly a za celou sezonu 10. A tohle právě dělá šampiony, kdybychom minulé sezony měli takhle spolehlivou obranu a nelítali tam ti Kačarabové, Ousoové, Santosové tak tituly byly.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska už musí být 3 body, jinak bude zle...

Reagovat
Zdechlina

Podle sestavy budeme rádi za bod

Reagovat
oli9

Kde je kurva Kim, Vasil...

Jako snad se Kozák, Juroška, Kohut ukážou.. Ale nikdo neví co je s Kimem

To jak klub informuje o dění je už několik let katastrofální

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska mám ze zápasu docela strach. Proti týmům, které jsou v tabulce na podobných místech jako my, bude náš fotbal poměrně efektivní, ale proti takovým, jako je Plzeň, to bude nebezpečné a pravděpodobně tam dostaneme větší počet branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, tak kdo se těší na dnešní super sportovní odpoledne? To bude paradicka. Už jsem nažhaven a budu pouštět O2 Sport. Máte všichni O2 Sporty aktivované?

Reagovat
HorajzmAmmann

Holec - Fukala, Uchenna, Pojezny, Sehic - Nogha - Rusnák, Grygar, Kubala, Holzer - Tanko

All in na Kodaň.

Dneska 1:1.

Reagovat
Kepy_FCB

Taky tip 0 bo loni jsme s nima 2x šťastně vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou neskutečné zápasy. Neskutečná kvalita na obou stranách.

Reagovat
wwwx

Kvalita týmů na spodku je letos fakt špatná. Dukla, která po postupu prakticky neposílila, Budějice, který se úplně rozpadly a Pardubice, které vysál Kováč. I ten Zlín nakonec bude mít lepší kádr letos. A ty ostatní týmy, který budou v dolní polovině tabulky, buď moc neposílily, nebo vyloženě ztratily klíčové hráče: Teplice, Bohemka, Slovácko... Letos fotbal v jejich podání bude dost nehezkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, jak na tom musí být český fotbal špatně, když se dostane na hlavního trenéra nekdo, jako je Sanak. To už se nedá nazvat jinak, než demence.

Reagovat
Gelu28

Po zápase PCE - slovácko zase ožívá otřepané.....zúžit ligu...je jasný že to neprojde nikdy ale je to kurva potřeba hrát max o 12 týmech....

Reagovat
John Obi Mikel

Zúžení by lize z dlouhodobého hlediska uškodilo.

Reagovat
Gelu28

a čím by to uškodilo ? právě by bylo daleko lépe těžkých zápasů lepších týmu než tyhle mače PCE - Slovácko a Teplice - Karviná atd.....a zkvalinila by se druhá liga kde ted není nikdo na postup reálně....možná Zlín....ale ten má rozpadlej stadion

Reagovat
John Obi Mikel

Slabší týmy by dost výrazně přišly o příjmy a do pár let by se kvalita vrátila jako je teď - jen s menším počtem týmů. Tohle je směr Slovensko.

Reagovat
exse

Jak přesně by přišly o příjmy? Stejný, ne-li větší, balík peněz by se dělil mezi méně týmů, navíc více zápasů s atraktivními soupeři = více peněz z ticketingu. Příjmy by naopak všem vzrostly. Argumenty pro nesnížení počtu profesionálních týmů prostě neexistují. Dojde k němu chtě nechtě, buď si to odhlasují, nebo se jim prostě nasáčkuje 8 béček do druhé ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

To co píšeš potvrzuje moje slova. Balík peněz se rozdělí mezi méně týmů - tj. ti bohatí co skončí vepředu dostanou víc peněz, naopak ti slabší dostanou míň peněz. Počet konkurenceschopných týmů tak bude klesat a klesat, (jak budou jednotlivé týmy sestupovat). To je cesta do pekel.

Reagovat
ratusek

Pičo drobný došlap za tohle má být červená jasně

Reagovat
Gelu28

Kučera hraje jako dobytek celou kariéru

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasná no …

Reagovat
ratusek

Dělá si ten Boula prdel?

Reagovat
John Obi Mikel

Lol Hradec

Reagovat
HorajzmAmmann

Pojezny

Reagovat
ratusek

Oba. Pojezný podskočil jak žáček a Boula ještě debilnější zákrok ve vápně na urovni přípravky

Reagovat
John Obi Mikel

Slavil Králik proti Budějkám?

Reagovat
HorajzmAmmann

Markovič

Reagovat
HorajzmAmmann

Mihálik za 2 poslední zápasy v Ostravě červená ve 26. minutě a neproměněná penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

Chalus je top ale

Reagovat
doocetung

Jako jo no, musím se mu omluvit za jeho srovnání s Blažkem

Reagovat
HorajzmAmmann

V pohodě, Ja mu taky vůbec nevěřil.

Reagovat
doocetung

Já ho měl zafixovaného hlavně z U21 jako to velké kopyto, které má pásku jen proto že umí všechny seřvat. Ale zatím teda musím uznat že oproti Blažkovi je to Ronaldinho a hlavně nedělá chyby, což je sice zatím pořád malý vzorek ale Blažek stihl tři kiksy za zápas takže jednoznačně upgrade

Reagovat
Puskas

V té 21 na Euru působil dost neohrabaně. Zatím hraje dost dobře, snad mu to vydrží.

Reagovat
ratusek

jo tos byl ty

Chaluš se jeví jako zvíře a top posila. Může hrát ve dvojici, i trojici. Takže naprostá spokojenost.

Akorát nám chybí hrot, to se pak hraje těžko

Reagovat
doocetung

ty "nečekané" prachy z Letáčka se měly okamžitě otočit za nějaký hrot klidně za 1-1,5mega.. upřímně nevím koho, z ligy mě nikdo nenapadá ale od toho tam je skauting a ten budget přes 1m€ není zas tak málo..

Reagovat
ratusek

Z ligy asi nikdo. Ale někdo ze Slovinska, z Balkánu nebo tak. Ze Slovenska možná mohl přijít Polievka nebo Medved. Těžko říct no. Ale utočník jednoznačně chybí. Možná to bude Prekop

Reagovat
veikko

Souhlas, jako já mám Klímu docela rád, takový nenápadný, ale platný hráč. Ale totálně antigólový, tam musí jít Prekop.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ted by se hodil Laco ze sezóny 21/22

Reagovat
thewall

A Uchenna taky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jj souhlasím.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Puskas

Líbili se mi oba proti Jablonci.

Reagovat
czechfant94

Hlavně, že Ross včera za to samý červenou nedostane a my teď i minulý kolo jo. Konzistence jak svina.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Prekop

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem ani nevěděl že je u nás jakýsi Ariririelsimini

Reagovat
PavlíčeQ

se mas cim chlubit

Reagovat
ratusek

Tak z Prekopa ten utočník taky nebude. Kurva nebudte sobci, Ewerton by dával do prázdné

Reagovat
ACSeRw!n

tak s tim jmenem na to nema uplne dobry predpoklady, byl to celkem sok pro me, ze ste ho koupili

Reagovat
fabec1222

Dohrajou Budějky aspoň sezonu, nebo to tam rozpustí už během roku?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

On tam dá Jurošku?

Reagovat
doocetung

Na co doprdele hrajeme furt na tři stopery když se Hradec celý druhý poločas ani nedostal na naší půlku ??? Pak tam musí Uchenna vymýšlet cosi pomalu z křídla jinak líbí se mi dneska Holzer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Joooo Uchenna v suchým

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

No konečně

Reagovat
HorajzmAmmann

HorajzmAmmann

28.06.2024

13:13

Reálně největší posila na stopera stejně bude Uchenna jsem o tom přesvědčen. Budoucí kometa ligy a tento příspěvek si ukládám, abych ho tady za půl roku mohl vytáhnout a dělat machry, že tomu fotbalu rozumím

Vytahuju už teď

Reagovat
SuperBanikovec

Reálně jsem teď do této diskuze přišel a hledal jen tento příspěvek, protože jsem věděl že tu bude, protože i já jsem ti pod to tehdy napsal, že souhlasím, že Uchenna bude top.

pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo říká ten černoch v reklamě Lavimu? Cosi a zakončí to bráško. Tomu snad nemůže nikdo rozumět, ne?

Reagovat
Remt

S tou je teď kříž bráško. Kříž dej na Bohemku a dej mi jí na ucho, dělej

Ta reklama mě začíná srát, protože jsem jí jen dnes slyšel už tak desetkrát, až na podesátý jsem pochopil co říkají

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky moc, konečně někdo, kdo to slyšel Jinak je to ale zlo reklama. Fakt že jo.

Reagovat
Skalda29

Vždyť mu jde normálně rozumět ...ale celá ta série reklam je otravná, hlavně když to jede každé 3 minuty

Reagovat
Firkraag

Vtipné, za stejný zákrok vidí Fleišman žlutou a tady se uzná gól

Reagovat
mario23

Za mě jasnej faul, dyt vůbec nekouká na balon a zbourá toho obránce. Za mě přehnaná tvrdost.

Reagovat
Firkraag

Nepřekvapuje mě to. Buď tedy obojí pustit, nebo dát oběma žlutou, nebo ani jednomu. Tohle je velký nepoměr.

Reagovat
Odborný diskutér

Tyvolecože? To nebyl faul?

Reagovat
Greny

Jasně čistý protože mám Vašulina ve fantasy, aspoň budou body

Reagovat
Odborný diskutér

Ty bys nechal rozbombardovat i městský stadion na Srbské za trochu bodů ve fantasy.

Reagovat
Greny

To není třeba ten se rozpadá sam

Reagovat
mayday

Reagovat
mario23

Docela nechápu, co ty sudí tam vymýšlí. Červená přísná, a gól, kterej prostě nemůžou uznat.

Reagovat
Greny

Tak minulé kolo Plzeň řízli tak je třeba to vratit

Reagovat
mario23

Jsem rozhodčí a tohle bych vždycky písknul. To přece není hokej, aby tam do něj takhle vrazil. I ta červená dost přísná. Zajímalo by mě, jestli by do toho vstoupil VAR, kdyby dal žlutou.

Reagovat
dinss

Gól bych taky asi neuznal ale ten faul je přece jasná červená.

Reagovat
Profesor Ikebara

Asi?

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Neviděl jsem to jeste ani, jen to bylo první co mě napadlo

Reagovat
Profesor Ikebara

Mrdat Plzeň i s rozhodčíma. Tohle je humus!

Reagovat
dinss

Reagovat
Profesor Ikebara

Plzeňák, jak jinak.

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
M0rb1D4S

Proti červené nemůžu říct ani půl slova. Ale to, že Fleišmanovi dají žlutou za stejný faul, který u gólu předvede Vašulín a ještě mu tu branku uznají, to už je mimo moje chápání.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Greny

Máte video někdo ?? Dik

Reagovat
Profesor Ikebara

Mám obavy, že za chvíli budeme místo fotbalu sledovat něco podobného, jako bylo/je vidět na olympiádě. Chlapi vymřou a hrát to budou nevím jak je vlastně nazvat. To simulování a brečení je jen kousek k tomu, aby se tak stalo. Když si pustím fotbal z dřívější doby, tak je vlastně udivující, co vše ti kluci vydrželi a drželi hubu a hráli. A sere mě to i u mých oblíbenců.

Reagovat
Firkraag

Že se nehraje tak prasácky je ok, ale dokud se netrestá nesportovní chování a především simulování (brutálně, exemplárně), tak se nic nezmění.

Reagovat
Greny

Sene to je premiéra

Reagovat
vestinustarychdubu

To musi byt nejakej rekord be? Repka tehdy s Bestou taky dostal po dvou minutach, pricemz to bylo ve 2. minute, coz je asi objektivne o neco horsi, ale zase to nebyla jeho premiera

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Senechal vyloučit.

Reagovat
Batigol

Proč za stavu 4:0 do toho někdo vstupuje a hledá ruku ?

Reagovat
ACSeRw!n

mohli snizit a otocit na 4:5

Reagovat
kilobyte

Kvůli sázkám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele