České Budějovice získaly zkušenosti mezi tři tyče, formou hostování je posílil Fendrich

02.08., 11:39
Aktuality
Vilém Fendrich (© SK Dynamo České Budějovice)

Brankář Vilém Fendrich bude do konce prvoligové sezony hostovat z Jablonce v Českých Budějovicích. Dynamo o tom informovalo na webu.

Jihočeši vstoupili do nového ročníku s jediným gólmanem s ligovými zkušenostmi. Martin Janáček odchytal obě úvodní kola, porážkám 0:2 s Olomoucí a 0:4 se Slavií ale nezabránil.

"Z Dynama byl zájem, i od (nového) trenéra Františka Straky. Má pozice v Jablonci z pozice číslo jedna na brankářském postu se posunula do pozice číslo dva, teď tam navíc přišel ještě nový gólman. Naskytla se šance jít sem, takže jsem moc neváhal," uvedl Fendrich.

Třiatřicetiletý jablonecký odchovanec chytal v lize kromě mateřského klubu za Opavu a Hradec Králové, působil i v Olomouci. V nejvyšší soutěži má na kontě 90 utkání.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Bozek

Cokoliv je lepší, než Janáček a Šípoš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele